A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari
Akkor ezt nagyon benéztem. :oops:
Igazad van,teljesen bele fáradtam már.Ennyi csalódás után hihetetlen elhinni,hogy nekem is sikerülhet.Különben én mindig ilyen voltam.Mindenhez így álltam hozzá,és utána ha mégis valami jól alakult örömömben egész nap a fellegekben jártam.Nekem mindig így volt könnyebb,mert ha beleéltem magam,akkor nagyon hosszú ideig ki voltam,csak sírtam............................nehezen szedtem magam össze.
Nehogy azt hidd nem szeretném ha sikerülne,de hogy nem!!!Csak én ilyen vagyok!!!
Zsuzsi
Inszeminációd lesz???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

igen, inszemem lesz,
Dévainál az első, egyébként már az 5.

de remélem, hogy most már sikerül,
úgy veszem, mintha az első lenne, mert annak sikerülni kell! :)
:o :D :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Bari, Kriszto,
Én az IR-el kapcsolatban voltam diétás tanácsadáson is, nagyon szívesen elküldöm az ezzel kapcsolatos anyagokat, ha küldtök priviben e-mail címet. Vagy tudok csatolmányt küldeni itt is priviben?
Igen, én szedek rá tavaly július óta 3*1 Adimetet, mert igen rossz volt az inzulin értékem, és nekem a saját privát nőgyógyászom írta fel (nem a meddőségi intézet), majd a Mensmentisben is jóváhagyta ezt a doki. Januárban voltam kontrollon, és szuper lett az eredményem.
Persze Nyuszinak abban igaza van, hogy a diéta a legfontosabb, bár én 80%-ban nem a CH diétát, hanem a paleo-étrendet követem.
Talán még annyit, hogy ezt fontos kezelni, mert nagyon sok panaszt tud okozni, nekem a cisztásodáson kívül súlytöbbletet is, pedig egész életemben vékony voltam.
Sok sikert nektek, azért nem árt, ha több oldalon is tájékozódtok!
Szép napot mindenkinek!
Lili
vízililiom

Nyuszika,
Köszönöm a válaszod, valamiért úgy emlékeztem, hogy téged kezeltek a SOTE-n. Örülök a sikerednek, biztosan szép kismama lehetsz!
Lili
vízililiom

Szép jó reggelt Mindenkinek! :lol:

Zsuzsi, jajjj, igen, ez a mensi alatti UH a legkellemetlenebb, de csak nekünk, hidd el. Dévisznek fel sem tűnik, hogy mi van.... A lényeg, hogy minden csodaszép odabent :) Mikoról kell a clostyt szedned? Ugye ugyanúgy az 5. naptól + folsav?

Kagyló, fel a fejjel, nem szabad negatívnak lenni. Elmesélem, hogy egy másik fórumon van egy lány, akinek még ennyi esélye sem volt a babásodásra. És TELJESEN negatív..... Több fórum oldalon keresztül próbáltuk kirángatni a depiből, de sikertelenül.... :? Végül a nem is tudom hányadik lombikja, egyetlen egy petesejtből, sikerült.. Lassan szül, de még a mai napig képtelen elhinni, hogy babát vár, sőőőt, tényleg a kezében tarthatja hamarosan a kisfiát. Még a babaszobához sem nyúlt..... Ne légy ilyen... Nézd meg a helyzetét, az egyik lombik alatt annyira súlyos bajai lettek, hogy majdnem Ő maga is odalett, most meg Anyuka lesz!!!! És bár egyet értek Barival, be lehet vonzani a rosszat, de eddig úgy néz ki, neki nem sikerült :) Ne is legyen semmi baj!!!! Szóval vannak csodababák és a reménytelen kategóriából született babák is!!!! Neked nem 1 darab petikéd van, hanem 4, és még ki tudja mi lesz!!!!!! Gondolj arra, hogy elindultatok és ez a hét már a terhességed 1. hete a 40 hétből :lol:

Poszi storyt még mindig nagyon várom!!! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam este sem írni, sőt visszaolvasni sem, bocsi...de itt a várva várt kép :)

Szóval Dévisz igen, vigyorgott, megpuszilt, tök ari volt, mondta, hogy nagyon ügyesek voltunk! Egyébként azt mondta, hogy lehet, hogy még a decemberi stimu is kihatott a dologra :shock: (az azért durva lenne) , meg az, hogy a párom szedi a fer14-et. De hát ezen nincs mit magyarázni, ez egy csoda.

Elmeséltem neki, hogy pont a peteérésem idején egy rockkoncerten voltunk (lazításképpen a köv. lombik előtt) a párommal, és még mézes málna páleszt is ittam...szóval javasoltam, hogy vegye be a protokollba :lol: :lol:

Mné, a 64-66 kg nekem sok, nem azt mondta Dévai, hogy "olyan kövér vagyok, hogy fogyóznom kell terhesség alatt", csak elmondta, hogy milyen szigorú a terhesség alatt felszedett kilókkal kapcsolatban, meg, hogy mit egyek. Igazából ha reálisan nézem magam, tényleg nem vagyok kövér, csak kicsit szorítanak a régi ruháim, és nagyon hiú vagyok :oops: Tudjátok, 58 kg az átlagsúlyom...naaa ehhez ugye hogy sok a 64-66??? És mindez a páromnak köszönhető, mert istenien főz-süt!!!!

Úgyhogy most nagyon odafigyelünk, hogy mit egyek, hogy a legjobb legyen a maszatnak a pocimban.

Kép

Ugye milyen dögös??? 8)

Kagyló drága, tényleg annyira szép az idézeted, ebben bízz, tavasz van, új kezdet, hidd el, minden rendben lesz!

puszi mindenkinek
Vendég

Felül (a petezsák "csúcsán") az a pici fehér maszat a szíve! :shock: :shock:
Vendég

Poszi, tényleg nagyon dögös :lol:

Mézes pálesz.............Hmmmmm.............. Mennyire szeretem én...... De asszem még várnom kell rá egy ici picit..... :)

Poszi, ezennel is üdv a Kismamák táborában :) Vigyázzatok Magatokra!!!! Jövő héten mész újra Apánkhoz?

nyuszika85

Poszi, gyönyörűséges :lol: :lol: :lol:

Lili, mindjárt küldöm a privit

bari6

Juj, Poszi, annyira dögös :lol: :lol: Én is, én is, én is akarok egy ilyen gyönyörűséget!
Vigyázz nagyon magadra és szupcsi, szupcsi, olyan jó, hogy csodák vagytok!!!

Lili, írtam én is privit a címmel.

Pusza mindenkinek! Csudaszép napunk van! És dolgozni kell.... :evil:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné: igen, én is nagyon izgulok, pedig még biztos nem történik semmi extra. mármint most még csak azt szeretném megbeszélni vele, hogy a májusi induláshoz milyen papírok és vizsgálatok kellenek még. Örülnék, ha együtt kezdenénk. :lol: :lol: :lol:

Kretty: a Poszi-baba csoda ránk is nagy hatással van... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: De lehet, hogy közbe iktatunk egy kis pálinkát is. :lol:

Bari: először tavaly szeptemberben voltunk D-nél. A leleteink meg júliustól vannak azt hiszem. Jó lenne, ha nem kellene sok mindent megismételni. A háziorvosom nem a kedvencem...

Kagyló: én is most próbálkozom visszahozni magam a pesszimizmusból. A negatív dolgok bevonzásában én is hiszek. Próbálj örülni a 4 petikének. Én még azt sem tudom, hogy lesz-e petikém, soha nem jutottunk odáig, hogy megtudjam. De most bízom benne, hogy kezdeni fogunk. Punk-tum!!

Zafir: hogy vagy? Gyere mesélj!

Katapetra: Várunk nagyon!

Zsuzsi: jaj, a piri alatti UH élményt én is megéltem, pont mint te... De D kedves volt és megnyugtatott közben, hogy ne érezzem magam kellemetlenül. Örülök, hogy minden csodaszép odabent nálad!!

Poszi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igazi sztárfotó. Sok szeretettel gratulálok Nektek!
Rock koncert?... hmm elgondolkodtató. :D
Jó egészséget kívánok!!!!!!
szélkisasszony

sziasztok,

ismét megjártam az Intézetet, ma is nagyon jó hangulata volt DévaiI-nak és a számok szépen nőnek: 2013, nekem úgy tűnik, minden napra jut egy terhesség :) na ki a következő? ;)

az egy szem bolondgomba módjára növő petém továbbra is táltosnak érzi magát, de a többiek le vannak maradva, nagyon le vannak maradva :( pedig péntekig kellene még egy pár normál méretű, mert ismét itt az inszem ideje (juhéjjj!) és a hétvégi pihizés helyett csak az ágyban leszünk és…. :oops: - bár a párom már most keres kifogást, h nem lesz ereje, de ilyen szép tavaszi időben minden sikerülni fog! Nagy a szerelem, így most sikerülnie kell!

Jó volt találkozni élőben is veled Emerenc! Látod, kezdtek! Minden jól alakul, úgy nőnek és annyian ahogy kell – DévaiI úgysem kezdené, ha nem látna esélyt!!! Csak így tovább és huuuusssii!!

Csodás a sztárfotó! Ilyet kívánok mindannyiunknak!

Csutinak jobbulást, kitartást és mihamarabbi hazajutást!

Bari, mindjárt kezdtek!! de jó hír! mesélj majd a kineziológusról!

Szélkisasszony: mindjárt itt van május, meg látod ti is tudtok majd kezdeni - szélúrfinak bejöttek azok a különleges tabletták, amit nem lehetett kapni?

Kismamik jó sétákat mára, csodás idő lesz!

Üdvözlet az újaknak! Jó kezekben vagytok az Intézetben!

Mindjárt itt az ebédidő, jó husievést!
kisalag
Fót

Sziasztok
Köszönöm aranyosak vagytok!
Ma már jobban vagyok, talán azért mert aludtam pár órát, és megfogadtam nem idegesítem magamat.Lesz ami lesz!
Lekötöm magam, meg varrtam a párom nadrágját, mosok, főzők, stb.
Reggel üres folyadékot adtam be, utána megoldottam..............
Ki jöttem a gyakorlatból!

kagyló

Poszi, én is szívből gratulálok, nagyon boldog lehetsz!
Kriszto, Bari elküldtem a levelet, remélem megkaptátok.
Lili
vízililiom

Poszi
Csoda baba!!!!Gratulálok.Szép sztár fotó!!! :lol: :wink:

kagyló

Sziasztok!

Lili, válaszoltam :lol:

Kisalag, szupcsiiii akkor a hétvégén kismamika leszel :lol: Sokan vagytok reggelente? Köszönjük a híreket Emerencről! Mindekttőtöknek csak így tovább :lol: :lol: :lol:

Kagyló, pénteken az UHU majd még jobban feldob :wink: Én a második Gonal szúrásánál dupla adagot adtam be :shock: egy kicsit félreértelmeztem a használatát :oops:

Zafíííír, gyere majd :wink:

További szép napot!
Bari

bari6

Lili, én is válaszoltam! :wink:

Parane! Akikkel együtt voltunk transzferon közüllük valakivel találkoztál? A barnahajú Krisztiről esetleg nem tudsz vmit?
Pocisimi! :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Először is köszönöm szépen mindenkinek,aki drukkolt nekem.
Hazaérkeztem. Cisztamentesen.
Tegnap reggel fél 9-re már a műtőben voltam. Másfél órásra sikeredett a műtét. Paragi mondta, hogy megvicceltem őt a műtőben. A bal oldalon nem tudta áttörni a hasfalamat, csak sokadszorra. Nem érti miért, pedig súlyfelesleg nincsen rajtam. :( Azt mondta, hogy jó erős anyagból vagyok összerakva. :lol:
Mindent eltűntetett. A bal oldalon azonban nem sima ciszta volt, hanem valami endometrioma.
Most lábadozok. A hasam bal oldalon fáj. Levegőt nehezen tudok venni, olyan mindha a hátamra estem voltna, azt mondják ez a széndioxiddal való feltöltés miatt van. Az intubálás miatt folyamatosan köhögnöm kell, ami nem a legkellemesebb a hasam miatt. :cry:

Egyszóval egyenlőre nagyon vacakul vagyok.

Barikám: Oxigén tegnap késő estig bent volt nálam, etetgetett, ápolgatott, ezért nem tudott titeket tájékoztatni. Sokat segített nekem mindenben.

Szélkisasszony: Nagyon örülök, hogy hamarosan kezdtek,boztosan minden rendben lesz. Tájékoztass majd minket folyamatosan, hogy hogyan álltok.

Poszi: Húúúúúúúúúúúú! Milyen dögös a kicsike! :wink:

Kisalag: Hajrá tüszőcskék!!!!! Nőjetek csak ebben a szép napsütésben.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Bari
Az nem semmi.De nem volt belőle gond ugye? Nekem sima folyadék ment be,nem kevertem össze.De a következővel már igen.Szólnom kell miatta?
Zafir
Legalább túl vagy rajta!Holnapra már nem fogsz érezni szinte semmit sem. Hamarosan meg már indulhatsz is!!! :wink:

kagyló

Zafír, örülünk, hogy minden rendben, a kellemetlenségek pedig napok alatt el fognak múlni. Pihenj továbbra is és erősödj. Minden rosszban van valami jó: legalább amit eddig cisztának hittek, kiderült nem az és rendbe is tették, azaz újabb pipa került a listára :)

nyuszika85

Sziasztok!

Kisalag: Drukkolok, hogy a többiek is beérjét a vezért péntekig!

Zafir: Örülök, hogy cisztamentesen végre otthon lábadozol. Mit mondott a doki, mikor kell menni kontrollra?

Kagyló: Azon gondolkodtam az éjszaka, hogy bár 4 tüszővel indultál,de azért szedeti velünk Apánk marokszámra a gyógyszereket, hoy többen növekedjenek! Nem? Vagy tévedek? Én úgy emlékszem, hogy mikor először voltam nála, akkor kevesebb volt, mint a következő alkalommal, amikor viszont már 3 napja szedtema clostyt...

Poszi: Nagyon szép a fotó! Éljen! Éljen! Éljen! :-D Érdekes én 70 kg vagyok, és 164 cm, de ősz óta, amióta szedem a terhes vitaminokat, azóta összeszedtem 8 kg-t. És egyszer sem mondta a doki, hogy diétázzak. Bár akárhogy mozgok, nem megy le a felesleg! Na de mindegy!

Kriszto: Holnap vagy pénteken mész az endokrinológushoz?

Bari: Még mindig sok a meló? Nálatok is hónap végén van a hajtás, vagy ez egy különleges alkalom.

Kvzsuzsi: Nagy drukk neked is az inszemhez!

Parane: Te hogy vagy? Mikor kell menned Apánkhoz? Kell menned addig valamilyen vizsgálatra?

Én tegnap voltama nőgyógyászomnál kontrollon. Alaposan megvizsgált, és mondta, hogy már meg sem tudja mondani, hogy hol volt Manócska. Semmi nem látszik az egész terhességemből. Azt mondta, hogy felejtsem el az egészet! De könnyű azt mondani. Szerinte minden nő egyszer keresztül megy ezen, csak nem veszi észre... Tegnap voltam a 18. napon, és kérdeztem is tőle, hogy lát-e tüszőt, és igen, van 1 darab (hallod Kagyló, nálam csak eg van) 15mm-es tüsző. De nagyon sokat mondta, hogy ezt a hónapot ki kell hagynunk! Úgyhogy ez a tüsző most elúszik sajnos!

Mindenkinek további szép napot kívánok!

Pusza:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mné 2011.03.30 13:57-kor.

Mné
mné

Mné!

Ma megyek, majd jövök, hogy mi volt, kíváncsian várom mit szól illetve, hogy amúgy mizu a többi eredményemmel...

kriszto

kriszto82

Mné
Nem tudom mire jó ez a sok injekció.
Nekem úgy van,hogy kedd:3 gonal,2 merional,1 gonapeptyl
szerda,csütörtök, ugyan így. Pénteken uh!
Hasam az már most fáj.
Nekem inszemnél volt costyl.
Spontánnál nekem is elég lenne egy tüsző,vagy kettő.
De nálunk kevés szokott megtermékenyülni.Örülhetek ha egy megmarad,ami vissza megy.

Majd legközelebb megmarad a kis manó nektek.De legalább volt terhességed, az már jó(nem rossz értelemben mondom)ebből látszik,hogy van megtapadás és az jó.De nálam nincs megtapadás soha.
Mikor kezdhetsz?

kagyló

Kriszto
Várjuk a fejleményeket! :wink:

kagyló

Kagylo: A műtét után 2 hónapot kell kihagyni Dévisz szerint. A saját nőgyógyászom szerint csak egyet. Így a következő hónapban megpróbáljuk követni Posziék példáját. :-)

Mné
mné

bari, nincsenek sokan, a fél 7-es érkezéssel második voltam, de 7kor is csak 3-an vártunk, kb 8ra érkeztek még 3an... kb.
Még péntekre be vagyok írva uhra, DE apával kell menjek :) remélem minden drukk eléri a kis lemaradó tüszőimet és a mai és a holnapi testmozgás, no meg a 2 merional segít nekik és rájönek mi a dolguk :) :)

gyertek a hírekkel! drukkoljunk együtt a mielőbbi kezdések érdekében!
kisalag
Fót

Mné
Akkor te is lombikos vagy?
Reméljük,hogy nem kell 2 hónapot kivárnotok. :wink:
Kisalag
Neked változnak a tüszők száma? Az első uh-hoz képest?Mikor lesz a leszívás?

kagyló

olvasgatom a régi hozzászólásokat, és 428. oldalon megtaláltam a beszámolómat a csajoknak, akik akkor jártak ide, mikor lombikoztunk, arról, amikor kiderült, hogy 3 baba van. Úgy megkönnyeztem. :-)

Ági28

Ági
Azt a napot én sem fogom elfelejteni!
Megnéztem a gyerekeket az iwiw-en.Milyen sokat nőttek, nagyon szépek!!! :wink:
Ha bele gondolok,hogy már 3évesek, és hogy elrepült az idő..............emlékszem mikor elköszönni mentél apánkhoz és ott beszélgettünk. :wink:

kagyló

Hát igen nem ma volt. :-)

Ági28

Neked maradt fagyi babád?Dolgozol már?Kutyák meg vannak még?

kagyló

Nem nekem csak ez a 3 volt! :-) Á még nem dolgozom, de hát jobb is, mert állandóan összeszedünk valamit a bölcsiben. Igen megvannak a kutyák, bár sajna sokszor teher, de sokszor meg jó, mert legalább kiszabadulok itthonról, ha lemegyek sétálni velük. :-)

ja volt ott egy hozzászólás, amiben leírtam, hogy 45 percet beszélgettünk telefonon. :-)

Ági28

Összeférnek a gyerekek a kutyával?Legalább nem kell menned többet...ott van a gyönyörű 3 gyerek.
Tényleg nehéz velük?Szoktál a régiekkel beszélgetni?
Azért jó lenne tudni mi lett wishel, kispinty, stb....
Ja, elég sokszor beszélgettünk.Legalább tartottuk a kapcsolatot akkor még, aztán szép lassan mindenki eltűnt.Emlékszel amikor apának karácsonyi sütemény szervezés ment?

kagyló

Halihó! :D

Reggel tényleg nem voltak sokan. Hamar jött a kis Doki és bemehetünk melegedni.
A tűszőim átcsoportosultak a bal oldalra, ezt soha nem fogom megérteni...de folytatjuk.
Ami info van a gyógyszerár emelésről: az, hogy a mi gyógyszereinket nem érinti, ez nagyon jó hír, úgy gondolom. :wink:

Kisalag, nekem egy élmény volt Veled beszélgetni!
Még sokáig kuncogtam magamban, mikor eszembe jutott a beszélgetésünk. :D Hajrá tűszőcskék. Az az egy igazi egyéniség és befutó lesz! :D
Jókedélyű és klassz csaj vagy, sikerülni fog! :wink:

Zafir, mennyi időt mondanak a lábadozásra? Úgy kb. 6 hetet? Mikor indulhatok? Jobbulást kívánok!

poszi, nagyon dögös ez a lurkó! :lol:

Bari, most már gugolva is kilehet bírni!

Kriszto, A Krisztának sikerült! :D Aki a fagyi babáit kapta vissza leányzó neki sajna nem. :cry: A többiekről nem tudok semmit.
Velük nem találkoztam.

Csuti, jobbulást!

Kagyló, minden rendben lesz! :D

Szurikáta, drága nagyon várom a szerencseszurit! :wink:

Ági, régebben én is elolvastam a "régiek" hozzá szolását is, nagyon élvezetes volt....Te és a Moncsiga volt a kedvenc szereplőm. :lol: Hihetetlen , hogy már mennyi idő eltelt.....
Azon nem csodálkozom, hogy az ikrek mellett nem dolgozol, nagyon sok energiát leszívhatnak-adhatnak. (és fordítva )

kismamiknak, óriási simi a pocakra! :D
emerenc

Kagyló, ha fáj a hasad az jó, mert azt jelenti, nőnek a petikék!!!!

Poszi, micsoda szárfotó!!!!!! :wink:

Zafír, akkor most ti mikor kezdhettek?
Vendég

emerenc köszi! azért inkább leszívják az erőmet, amit igazából este érzek meg, mikor elalszanak. :-) de persze ez nagyon jó. Igen hihetetlen, nagyon szalad az idő. És jól esik visszaolvasni, mert a terhességből, meg az előtte lévő hercehurcára már nem is emlékszem szinte. Pont olvastam, hogy november végén dicsekedtem a lányoknak, hogy vasárnap már nem hánytam. micsoda öröm. :-)

De ezt úgy is mindenki átéli majd, mert ugye volt egy mondásunk, hogy Apánk mindenkinek csinál babát! :-)

Kagyló! Sajna nagyon elmaradoztak az emberek. Egy kettővel néha beszélünk, de inkább új 3-as ikresekkel beszélgetek, meg akikkel a koriban feküdtem, velük tartom a kapcsolatot.

Ági28

emerenc
Kép :arrow: :)
poszi
Szép a pöttyöcskéd :)
Ági
Túl vagy a műtéten?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.03.30 19:33-kor.

szurikáta
szurikáta56

Emerenc! Akkor a két "újoncnak" sikerült. Nagyon örülök Krisztinek is!
Sajnos Edinának sem maradt meg Egyetlenke. :cry:
Szoríííítok nagyon!!!!

Kisalag! Huh, neked is nagyon szorítok! Aztán hétvégére meg...akcióóóó :lol: :lol:

Kagyló! Most annyira nagyon sokan szorítunk Neked, hogy nem lehet, hogy ne legyen minden rendben!!! Szóval kitartás és minden rendben lesz.

A helyzet: tökéletes a TSH-m és a prolaktinom! :D :D :D :D
A vércukorra azt mondta, hogy teljesen jó, mi a kérdés? Tökéletes.
Az inzulinra pedig azt mondta, hogy persze egyek ötször figyeljek oda, hogy mikor, mit, stb. stb., DE nincs vele baj!!!! Ha 100-150 felett lenne az érték akkor kellene igazán kétségbeesni. Gyógyszert semmiképp nem javasolt. Mozgás és megfelelő táplálkozás.
Megkérdeztem, hogy mikor nézessem újra? Ééééés teljesen meglepődtem, mintha Dévait hallottam volna (ugyanezt mondta Barinak erre a kérdésre): soha. Minek? Felesleges. Egyek helyesen, mozogjak és nem lesz gond! És ő is azt mondta, hogy 2-3 hét is számít, tehát ha a lombik kezdetétől húst és zöldséget eszünk minimális szénhidráttal, mozgunk(futni muszáj....tudjuk Dévaitól... a tüszők ügyében), akkor nem lehet gond, csak a transzfer után sem szabad ezt feladni, hanem szépen folytatni. És nem szabad hízni. De ki akar???? Fogyni persze lehet....
NA jó sokat írtam.
De a lényeg, hogy nem estem kétségbe, nem gondolom, hogy ezek az értékek óriási aggodalomra adnának okot, és mostmár 2-3 orvos véleménye alapján jobban meg is nyugodhatunk. Sport, megfontolt, normális táplálkozás és minden OK lesz!

Zafír! Örülök, hogy túl vagy rajta! Gyógyulgass! :D Aztán uzsgyííííí... :lol:

kriszto

kriszto82

Emerenc
Hányadik napon vagy?Bal oldalon van több neked?Pénteken jössz?
Ági
És sok 3-as ikresek vannak? Mert én nem igazán tudok sokról....
Kriszto
Aranyos vagy!!!Már evvel is sokat segítettek!
Most végül mikor is indulhatsz?Mert ha jók az értékek akkor gondolom nincsen semmi akadálya..
Azt nem mondtad apánknak,hogy a hormonoktól eleve hízunk?Mert nem is keveset. :roll: :oops:
Kretty
Ma egész nap fájt a hasam,aludtam is egyet.De mintha szúrna is,vagy már produkálom a tüneteket..... :oops: Nálad van valami????

kagyló

Vannak jó páran, amíg nekem nem voltak én is azt hittem tök ritka, aztán mégsem. :-)

Ági28

Szép jó estét! :lol:

Emerenc, örülök,h mehettek tovább és meg sem fogtok állni a babáig :lol:

Kagyló, az volt a szerencsém,h az elején ment be a dupla adag, de lehet,h így is közrejátszott,h akkor le kellett állni,mert magas volt az össztradiolom.

Krisztokám, jó hírt kaptál! Nagyon örülök :lol:

Mné, van még bőven meló, de az a legnagyobb baj,h lassan haladok vele,mert nincs kedvem hozzá :oops:

Ági, nagy bulit csináltok a gyerekeknek? Pfúúú azért olyan jó lehet 3 gyerkőccel :lol:

Parane, merre vagy? Hogy vagy?

Mortisha, rég jártál erre :(

Pusszantok mindenkit!
Bari

bari6

sziasztok

@nyuszika 85: igen a clostyt az 5.naptól kell szednem, a folsav sztem már a 4.naphoz van beírva,

@poszi: naggyon gratula, nagyon szép a picike :) , a mézes pálinka, és a rockkoncert valóban jó ötlet, mert tegnap én is megkaptam a paksamétát, hazáig olvastam, de semmi ilyen jó dolog nem volt benne

@kisalag: sztem rosszul láttad azokat a számokat, én tegnap este 2013-at láttam :D

@zafir: olyan jó, hogy már nincsenek cisztáid! reméljük a fájdalom minél hamarabb elmúlik, és lehet kezdeni a gyerekgyártás :)

@mné: te nem D-hez jársz? sztem is azért csak próbálkozzatok, tudod, ha jönni akar, jönni fog

@emerenc: a gyógyszerekkel kapcsolatosan én is ezt olvastam az OGYI honlapján, ezek egyenlőre maradnak, de szerintem, ami késik nem múlik :D

@kriszto82: tehát a stimuláció alatt javasolt a mozgás sőt a futás is? megpróbálom én is, ártani biztos nem árt :)

jó éjt Nektek

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

szóval mégegyszer, én is elírtam, szóval 2023 van írva terhességekhez :D :shock:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Most megy a Duna Tv-n a Sejtjeink című film, az első lombikokról. Nézzétek! :lol:

Mortisha
mortisha

Sziasztok!

Eltűntem nagyon....
Nálunk annyi a helyzet, hogy Dévai azt mondta, minimum 20 kilót le kell fogynom, különben nem tudom bevállalni ezt a terhességet. 171 cm vagyok és 90 kg. Ez így soknak tűnik, de rajtam eloszlik a súly, teljesen arányos vagyok, de ez tényleg nagyon sok. Akkor híztam meg, amikor abbahagytam a fogamzásgátlót. Biztosan van valamilyen hormon probléma is, szeretnék elmenni Tűű dokihoz, de nem tudom, hogy Dévai mit szólna hozzá.

A múltkor kimaradt sztori: nagyon feszült a petefészkem, iszonyatosan görcsöltem, bejelentkeztem, hogy megnézzék, mi a szituáció...Ez a 15-i héten volt. Behívott Dévai f8-ra. Ott álltam Kálmánnal és a többi dolgozóval az intézet előtt, mert valami kulcs csere volt. Háromnegyed órát vártam Paragi dokival és a többiekkel. Nagyon vicces volt. Megjött D., amikor kiderült, hogy bekavarodott a dátumokkal. Kálmán már feszült volt, mert ahogy Ő fogalmazott: "Már meg kellett volna etetni a gyerekeket!". Ekkor már elolvadtam, de igazán akkor érzékenyültem el, amikor bement a laborba és azt mondta: "Jó reggelt, gyerekek!". Na ekkor majdnem sírva fakadtam.
Semmi baj nincsen, a multi cisztáim még megvannak.... utána egy olyan menstruáció jött, amit senkinek nem kívánok! Szabályos szülési görcseim voltak....
Mostmár minden rendben!
Fogyózom, kerülöm a szénhidrátot és zumbázom! Remélem, ez a kombináció hasznos lesz! Voltam dietetikusnál, aki felírt étrendet, most azt tartom!

Itt a tavasz, jönnek sorban a babák!!!! :)
mortisha

Kagylo! Ha faj, szur a hasad, az teljesen normalis! nekem vegig szurs a stimu alatt!

Kriszto! endokrinologushoz D kuldott, vagy magadtol mentel?

Emerenc! mikor lesz punkcio?

Melcsirol es Csutirol tud valaki valamit?
Vendég

Mortisha!

El tudnád küldeni nekem a dietetikustól kapott étrendet?
Priviben elküldtem az email címem.

Kretty! Endokrinológus sajna már régen megvan. autoimmun pajzsmirigy betegségem van, szegény meg fog halni :cry: Jelenleg hypothyreosissal jár, de gyógyszerrel teljesen tökéletes lett. Lekopogom most már legalább 6 hónapja teljesen rendben van. Amikor elkezdtük az első lombikot még semmi baj nem volt, aztán tavaly szeptemberre jött az alul működés, egy kis hab a tortára :?

De miért is lenne minden szép és jó? Bár tegnap ráírta a dokinő a papíromra, hogy teherbeeséshez ideális hormonkép... Reméljük...

Május 15.-én kezdhetünk leghamarabb. De ki tudja piri jön-e vagy sem és ha igen, mikor?

Szép napot csajok!!

kriszto

kriszto82

Éééééééés akkor reggelire egy kis csemege: mindenkinek jut egy falatka, akárcsak a laptetőmből :arrow: :arrow:

Kép

Kép

:D :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

Ma alhasi görcsre ébredtem. Mondanom sem kell nem volt túl kellemes. Megjött piri. :( 8 nappal a "határidő" előtt. Hívtam Paragit, azt mondja ez a műtét miatt természetes. Azt hiszem ez most nem nagyon hiányzott nekem.

Mné: Vasárnap megyek varratszedésre. Valamikor április közepén szeretném ha csinálna majd a doki egy UH-t, hogy minden rendben van-e.

Emerenc: Paragi azt mondta, hogy a tüneteim vasárnapra el fognak múlni. Egyenlőre fulladozom amikor felülök, nehezen kapok levegőt. Az oldalam és a vállam nagyon fáj a megszorult levegő miatt. Kicsit sok volt az a másfél óra intubált lélegeztetés. :cry:

Kretty: Paragi 2 hónap várakozást tanácsolt, így (mivel ma megjött piri) május 24.-e körül tudunk indulni, ha minden rendben lesz.
Ti hogy álltok most?

Kriszto: Örülök hogy tökéletesek lettek az eredményeid. Visszakaphatjuk az ugráló vidám tigrist?

Mortisha: Nagyon aranyos volt a történet amit írtál. Nagyon megható volt. Próbálj meg a fogyókúra mellett egy picit méregteleníteni, lúgosítani is, így hatásosabb lesz. Hatalmas kitartást a fogyókúrához.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok
Bari
Azért remélem nekem nem lesz magas az össztradiol,mert akkor tényleg le kell állni... :(
Zsuzsi
Szorítók,hogy az inszem sikerüljön!
:wink:
Kriszto
Most utálom a húúúúúúúúúúúúúúúúúúst!Köszönöm én nem kérek! :(
De a salátából az összes jöhet............ :oops:
Zafir
Akkor csak egy hónap,hú de hamar itt lesz!!! :wink:

Tudna valaki segíteni,nem tudom jól adta -e be a gonalt....
Napi hármat kell beadnom és ugye egy adag 75
Akkor az összes 3×75 az 225
Hát én kicsavartam teljesen a gonalt.Vagy kellett volna benne maradni?!
:roll: :shock:

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: