A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi: sztem is kislány, a 2. képen pont olyan mint Hédi volt, a 24. héten a doki magyarázta, hogy úgy kell nézni mintha egy üveglapon csücsülne és amit látunk az a 2 nagyajak.

Bikal: amikor mi voltunk még nem volt kész az élménypark, maga a szálló sztem nem gyerekbarát. A wellness viszont abszolút romantikázó pároknak való. :wink: Szonibaba: Ha írsz pár szót róla, hogy mik az elképzelések szívesen ajánlok valamit, ha már ebben dolgoztam anno :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csajoooook :roll: !

Megnéznétek, hogy a 12. héten milyen hosszú volt a kölykök combcsontja? Nagyon-nagyon megköszönném, mert én most néztem meg, és a Pindurkáé 5,83mm, Botondé viszont 10 volt ilyenkor :roll: . Már megjött az eredményem, Down-kór, Edwards kór negatív, de azért nem örülök ekkora eltérésnek :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

koooooooooooooooool a szerkó(nk) :lol: :arrow: :lol: :lol: :lol:
BAkker, mekkorát nőtt a pocakod neked is :shock: :shock: :shock:

megvettem a babakocsit a Vaterán, uccsó darab volt, mert megszűnik ez a verzió (ezt már tudtam korábban is), lement kétezret és belealkudtam esővédőt meg szúnyoghálót... nem nagy összeg, de jó feeling :lol: :lol: :lol: :lol:

Patent: nálunk most a bepantentolás az érdekes... arra van rákattanva nagyon.

Havas-vezetős hasonlatod találó, melóhelyen hangosan röhögtem...

na, megyek is dolgozni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

8.8 volt most a csajé, 12 plusz 5nél.
Szerintem ne parázz, valszeg Botond nagyobb volt a koránál, Pindurka meg nem, ennyi.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Ari vagy, de 8-10 az átlag ilyenkor, ráadásul ő 3 nappal hosszabb, mint a kora :roll: . Azt írták pár helyen, hogy a fiuknak rövidebb, de akkor Botondé...? Csajos lába van? :roll: :lol: :lol:
Sztem amúgy biztos mondta volna a doki, ha gáz, csak kíváncsiságból kérdezem, kinek mennyi volt... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Találtam egy kalkulátort. aszerint mindene nagyobb, épp csak a comcsontja nem :oops: :lol: . Ergo fiam lesz, és ismét benga :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Z.fiam 12+2-n 8,2 mm-es combbal bírt. Nekem már ott mondták a hozzáértők, hogy fijúúú, mert rövid a combja.
Fiúk ismérve, nagyfej és rövidláb :lol: :lol: :lol:
Gyereked meg igenis engem mondd és passz :D

Pocok!

Bepatentolás?? Nimród tényleg egy kis Miniufó :lol: Én fiam csak kipatentol, derékig letol, majd nyargalászik így körbe-körbe :oops:
Dodi bénázása dehogy belső info (olyat nem adnék ki :roll: ) simán csak olvastam, ahogy máshol elmesélte 8)

Szijja Leo!
Örvendetes hogy még mindig zugolvasol, ezek szerint a gyermekduplázás sem fordította ki teljesen nálatok sarkaiból a világot??

Boo!
De köcsögök :shock:
Velem jött a tesóm, nekem volt csak kuponom, mondtam, hogy együtt fizetünk, erre még ott kapott egyet a nénitől, hogy külön blokkunk legyen, és ne kelljen számolgatni :)
Énfiam (na meg én is) fél 10-kor kelt fel ma :roll: 8)
Pelenkázás :arrow: Ne is mondd, szól hogy bekakált, és utána indul a hajtóvadászat utána, meg a lebirkózás :?

Pocok!

Szerzeményhez gratula :P

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Dodi!
gumilánynak lislánya született és Csilla lett a neve.
és assszem tabatinak Mirjam a kislányának a neve.
mindjárt megnézem,h most kisöcsinek mekkorát mértek a combcsontra.

ja mi holnap megyünk a kötelező uhura,már kiváncsi vagyok mennyit nőtt..
kb 2 hét múlvára tervezem az uccsó 4D-t,addigra már tuti szép formás lesz...

Kép
Kép
csibe83

Dejó!
Kicsidodi, Boo, Kispocok (eddig akiket látok), GRATULÁLOK az újabb babáknak!

Régen jártam felétek, utoljára azt olvastam, hogy anyatanyára készül a csapat, így azt hittem végleg bezárt a bazár... :? :?: Örülök, hogy nem és ilyen szuper híreket olvasok!!!

Azóta egyébkén én kisfiam is 1 éves lett! Repül az idő. Felteszek néhány képet az elmúlt időszakból...

Kép

Kép

Kép

Kép

Nagyon szépen gyarapodik a fiatalember, jár már 1 hónapja, szépen táncol, főleg az apjával, :oops: fizikailag és szellemileg is rendben fejlődik. A szókincse azért még elég egyhangú, a mammma (lámpa és még sok más dolog is), vau-vau (kicsit vövö hangzással) és a dádá a slágerek. Na, meg persze az egyéb gügyögések.

Most próbálom leszoktatni a ciciről, mivel úgy tűnik a tesó projektben ez bizony nálunk akadály. Mi ugyebár versenyt futunk az idővel, úgyhogy mielőbb szeretném, ha kopogtatna nálunk is a gólya! :roll:

Próbálok benézni hozzátok többször. Nagyon sok boldogságot kívánok a babaváróknak és a többieknek is!

Eszter

KépKép
stike

szia stike!
hatalmas gratula!!!!
nagyon édes Dávid!!!

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
most csak a 18hetes uhut találtam meg hirtelen,de azon 24mm a combcsontja öcsinek

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

akkor pasi :lol: :lol: :lol: :lol: mondomén :lol: :lol: :lol:

Lois,

mondom, hogy Ufo... tenyleg aggódom néha...

Szóval Zugolvasol te is :lol: én a 2o11 júliusiaknál frissítem fel a tudásom :oops: :oops: :oops:

köszi a gratut, remélem, jó is lesz, nem csak szép... Nikitől meg jön bele a csajos virágos takaró 8) 8) 8) 8)
csak nehogy kiderüljön hogy "töke van a menyasszonynak" :roll: :roll:

Boo,

pelenkázónvisítvafetrengés nálunk is sláger... na meg a Lois által említett kergetőzés, pelluscsere előtt...mert Apja rászoktatta, hogy ilyenkor bújócskáznak, majd ő elkapja, felemeli és beviszi a szobába pelluscserére... na most ezt én ugye nem tudom kivitelezni, marad a könyörgés, csalogatás, egyebek - ez nem mindíg jön be :evil: :evil: :evil: :evil: akkor leteperem a földön :lol: :lol: :lol:

Stike,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyfiú!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Stike!

Anyááám, ilyen nagy a fiad?!?!!?!? :shock: :D :D :D :D :wink:
Gratulálok! És hajrá kistesó :wink: .

Pocok!

Bevallom, én nagyon várok már egy ilyen "tökevanamenyasszonynak"-sztorit :roll: :lol: . Mármint annyi helyről hallottam, hogy ismerősöm ismerősének végig lányt mondtak, de fiú lett, vagy fordítva... Nekem ez ilyen városi legenda :roll: . Botond alatt 14 hetesen akkora répa volt, hogy leugrott a képről :lol: . Ezért nekem ez fura. Szóval várnék már egy ilyen sztorit a közelünkből (de ne nekünk :oops: :lol: ).

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vélemény? :roll: :wink:
http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ba ... 02817.html

Katyéknak pont ilyen van, és nagyon szemezek az övékkel is, de bevallom félek a szinétől, mert az világoskék-vaj és hát az nálunk kb. két napig lesz tiszta a kertben :roll: :( .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ötpercenként megzabálom a gyerekemet :P :lol: :lol: :lol: . Én ezért az időszakért szültem gyereket (1,5-4) :oops: :lol: . Összevissza karattyol, és folyton rosszalkodik, de azt is úgy, hogy szétzabálom, és alig bírom megállni, hogy fegyelmezés közben ne röhögjem el magam. Persze elfordulva pusztulok rajta :twisted: :lol: :lol: .

Ma pl. azzal szórakoztatott, hogy megtanulta, hogy ha nekimegy vkinek, azt kell mondani "bocsi". Hát már attól elolvadok, ahogy mondja, de az becarás édes, hogy akkor is mindig mondja, ha nekimegy a falnak, vagy ha megüti magát :lol: :lol: :lol: .
Meg pár napja rákapott a nevekre (eddig egyet sem mondott), és egész nap vmi nevet skandál :lol: .
És most már szinte sosem sír, csak "hiszti" van, az meg úgy, hogy megáll és egy irtó komikus "sírós" fejet vág, de úgy eltúlozva, hogy azon is röhögök folyton :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Zsírfoltot én "frissen" a zsíroldós mosogatószerrel szoktam "előkezelni" :wink: . És én felmosáshoz is használok egy picit, mert nem marad olyan "cuppogós" a padló felmosás után :lol: .

Combcsont miatt beszéltem a dokival, aki UH-zott :roll: . Azt mondta, eeeeasy, ez ilyenkor nem informatív adat, pont ezért sokaknál meg sem nézik. Később lehet mérvadó, de akkor is csak akkor veszik számba, ha más adatok is eltérnek, mert ez egy tünetegyüttes része lehet, de önmagában a rövid combcsont, csak genetika :wink: . De azt mondta nem is vetít előre semmit, nem biztos, hogy póniló lesz, mint én :oops: :lol: . Ahogy Botond se lett nyakigláb, pedig neki végig hosszú volt.

Az én pocim is szélesebbre terjed már most: comjaimtól a s'ggemen át, a karomig :twisted: :lol: :lol: . Mai mérés szerint 2 kilót híztam össz, de úgy szét vagyok esve, hogy iszonyat :oops: . Érzésre csak a fenekemen van 5 kiló :twisted: :lol: :lol: .

Mi 4 órát kint voltunk ma 8) .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Szépkocsi :) Kék?? :shock:
Ja már értem, KAtyéké kék. Az is eladó?
Ára az király.
Akartam is írni, hogy a combcsont csak az istenhegyis Uh-mon volt, a mezein nem is nézte a dokim.

Stike!
Helyes KisPasi :)

Nekünk agyrém napunk van (biztos az én bűnöm :oops: )....és még nincs vége........ :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Beszéltem Katyval, azt mondta, ha megvesszük eladó, ha nem akkor megmarad a kistesónak :wink: . Nekik nagyon bevált, és másodjára is ilyet venne, csak nálunk helyhiány van.
Még nemtom... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Dodi!
megnéztem a mostani 12hetes uhum és nekem sem volt rajta a combcsont,
de nem hagyott nyugodni ezért megnéztem a dvd-t is és azon sem
láttam,h lemérték volna a combcsontját.
viszont nagyon jó volt újra megnézni...

mi ma délután voltunk egy nagyot shoppingolni.vagyis csak deichmannba
indultunk,de a media marktba és a C&A-ba is benéztünk.
media morzsaporszívót vettünk végre,C&A-ba csak pár rövidujjú bodyt és
a deichmannba vettem végre egy váltó elmenős félcipőt és egy játszis
cipőt...
játszis cipőt Bootól loptam és az elmenősről mindjárt keresek képet...

Kép
Kép
csibe83

Lois - de teljesen kifordultam önmagabol, Pockot szórakoztatom néha, h depis vagyok és most is alvas helyett itt olvasok, mert már függő lettem tőletek, nagyon király ez a fórum :D :D :D Komolyra fordítva a szót, Lea nem egy nagy alvóbajnok, ergo napközben nem tudok aludni, Ábel meg éjszaka nem alszik, tehát akkor sem igazán. Még szerencse, h Apa jó fej és néha bevállalja az éjszakákat, de egyébként nagyon király 2 gyerkőc és örülök, h így jött össze a 2 lombik, h csak 20 hónap van köztük, na most eldugulok, mert zugolvasó vagyok, vagymi :D

Kép

Kép
leo50

ez az elmenős cipi:
http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog ... ct=1036960

tépőzártól kicsit tartok én is...

Kép
Kép
csibe83

Csibe, köszönöm! És neked is gratula!!! Huh, te aztán igazán belehúztál és nincs már sok hátra! Kitartás és hajrá!

Dodi, megnéztem az adatokat, 12 hetesen 11 mm a combcsont. Ha ez segít...

KépKép
stike

stike!
köszi szépen...neked meg sok sikert a kistesó projekthez...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Vanish szappan :arrow: A kéthetes beszáradt és odakövült almafolton kívül nekem eddig még mindent kiszedett.

Dodi!
Az tutti, Katy kocsija tutira hipersteril. Mennyibe mennek ezek a Chicco szettek újonnan?

Leo!
Ájájj, alvás nélkül nehéz az élet :?
Lea napközben nem alszik már egyáltalán?? :shock:
Korkülönbség még kisebb is lehetett volna nem? Volt egy köztes próbálkozás igaz?
Amúgy köszi a teszteket, nálam landoltak végül :wink:

Csibe!
Szép ez a cipő. Mintha azt olvastam volna, hogy a Bobby Shoes-nak nem jó a belső kialakítása, nincs semmi haránt emelés ésatöbbi. Ez hülyeség?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

No igen, asszem szerelembe estem :oops: :lol: :lol: . (Nekem a színe jön be nagyon, mert végre nem standard :wink:. A drááága kocsiknak szokott ilyesmi színe lenni 8) .
De nem szokok Vaterázni, segítseteeeeek :roll: !
Még nincs licitáló, és bő egy hét van hátra. Először arra gondoltam, hogy csak a végén licitálok, hogy ne buzdítsak másokat, és lejjebb maradjon az ár :twisted: . Viszont fűzik a csajt, hogy adja el darabokban. Egyelőre nem adja, de fosok, hogy beadja a derekát :roll: . +10.000-ért meg nem akarok villámárazni :twisted: .
Szerintetek? :roll:

Csibe!

Vásárlás :D . Cipő vagyon vagány :wink: .

Leo!

Jöhetnél gyakrabban, mindig mókázok rajtad :wink: :lol: :lol: .

Stike!

Köszi :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

lois!
nekünk eddig szinte minden cipőnk bobbi shoes és igaz a zárt cipőinél
nem néztem,de a szandijában szem van haránt emelés,de holnap megnézem
az új cipiben is.

Dodi!
villámáron nem érné meg a babakocsi??
mennyibe kerülne ez a szett újonnan??

Kép
Kép
csibe83

Ezért kérdeztem meg hogy mennyire jó ez az ár... ettől függ, hogy mennyire érdemes kapkodni. Ha nem annyira ász, nyugodtan tegyél ajánlatot neki, hogy 50 ezerért leütöd, ha lezárja most. (vagy akár kevesebbet is írhatsz neki, nyugodtan lehet alkudozni :wink: )
Ő látja, hogy mennyien figyelik az aukciót, ha többen, akkor lehet kivár a végéig.
Nagy licit hajsza nem lesz érte, ahhoz ez túl nagy értékű dolog.
A semmitsecsinálszcsakvársz ált. nem jó taktika, mert villámárral (vagy egyéni alkuval) lecsapják a kezedről.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Ha beteszed a megfigyelt aukcióid közé, azt az eladó látja és általában akkor nem szokták odaadni a szettet darabokban, max. azt mondja, h ha nem viszi el senki, amikor lejár az aukció, akkor odaadja.
Ha nem akarod villámáron megvenni, akkor csak a végén tegyél rá. Milyen árban mennek? Ha a villám ár is ok, akkor lehet, h nem érdemes carozni, nehogy más leüsse.

Ha pénteken 5 körül érnék oda a kölykeimmel, az még ok? Mert nekünk hamarabb nem megy (rokizik a csajom).

Stike!
Gratula a nagyfiúcskához és drukk a tesó projekthez :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo!
Szerinted ezen sincs adapter??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, látom közben Loisnak is hasonlóan működnek az agytekervényei :lol:

Boo!
Nekem foltkiszedésben eddig az Amway erre való cucca (vmi por) vált be egyedül.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois - volt egy köztes próbálkozás, csak túlstimulációm lett és méhenkívüli, kórházba kerültem vele, le kellett ájulnom a kórházban a felvételnél a székről, h a 'kedves' nővérek komolyan vegyék, h rosszul vagyok. Aztán szerencsésen megoldódott és Ábel fagyasztott stimuból lett 2-3 hónap múlva. Lehet, h van még tesztem írj címet meg nevet priviben és elküldöm, v. odaadom Pocoknak, ha taliztok.

Dodi - köszi :D :D :D lehet, h majd megpróbálok jönni, ha tudok már egy kicsit aludni is :)

Kép

Kép
leo50

sziasztok!

Boo!
végül a fehéret vettem,de még azért gondolkozom egy váltón is és az meg
vaj színű lesz max...
mérleget már hétfőn eldöntöttem és meg is vettem :roll: :roll: :roll:
electrolux lett a morzsaporszívó.már régebben kinéztük apával csak
kiállított darabot nem akartam elhozni,de most megnéztem hátha hoztak
újakat és volt...viszont apa választotta ezt,m ennek volt a legjobb szívókája.
odatette a cicimhez és ott próbálta ki,majd megjegyezte,h akár ez lehetne
a mellszívóm is :lol: :lol: :shock:

pénteki talira én is szeretnék menni,de még nem tudom biztosra,h
tudok-e menni...

ma délben uhu végre!!!
kiváncsi vagyok mekkora lett az úrfi...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Köszi a tippeket :wink: . Felajánlottam, hogy elhozom villámáron 50-ért :roll: :lol: . Nem hiszem, hogy ráveti magát a lehetőségre, de hátha... Más licitáló nincs :wink: .

Botond ma reggeli újítása: az alma=hamhamlabda :lol: . Végülis labda alakú, és meg lehet enni. Eddig "aaama" volt, de azt túl snassznak érezte biztos :lol: :lol: :lol: .

Csibe!

Nekünk 5 körül lesz az UH, tök izgatott vagyok :oops: :lol: . Le is fekszem délben a gyerekkel, hogy hamarabb teljen az idő :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Leo!
Köszi, aranyos vagy, ha Pocoknak odaadod előbb-utóbb biztos eljut hozzám :roll: Amúgy most rendeltem 50 tesztet, de kegyetlen pusztításban vagyok :twisted:

Boo!
2 éves korig nem kell fizetni. Után az egész napos 1800. Neked meg 1000. Mi mindig pénteken mentünk, sosem voltak sokan (a téli szünetet leszámítva) Nehogymá' ne gyere irgumburgum!! :roll:

Dodi!
Hamhamlabda...édes és találó :D
Én fiam tegnap elkezdett tornyokat építeni :shock: Pedig eddig lecarta a legót, most meg átment kreatív alkotó Dedbe, teljesen odavagyok tőle :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekünk meg megvan az első csúnya szavunk is, így bölcsi előtt 1 héttel és tőlem tanulta :twisted: :twisted: Apával beszélek telefonon és meséli hogy a hétvégén ellopták a főnőke audiját pesten :twisted: , erre én f@sza Hédi: a következő 10 percben lelkesen ismételgette és néha azóta is bemutatja :roll: :twisted: :oops:

tike

jaj és majd elfelejtettem van egy rejtélyes Karcsi bácsink is. :shock: :shock: Pár nappal ezelőtt hédi fel alá járkál és valamit dumál, egy idő után kapom fel a fejem, hogy mit mond ez a gyerek?? tisztán, érthetően karcsi bácsi...karcsi bácsi Miután napokon keresztül többször is előfordult elkezdtük kérdezgetni, ugyanis közel-távol nincs ilyen nevű ismerősünk. Elmondta, hogy karcsi bácsi alszik...na és mit gondoltok mit válaszolt a hol kérdésre? ott a fotelban és oda is mutatott :shock: :shock: :shock:

Vagy ennyire élénk a fantáziája, vagy van egy szellemünk vagy apa szerint talán jár hozzánk valaki :twisted: :lol:

tike

Tike!
Ez most komoly?? :shock: :shock: De bizarr...

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: mi építettük a házat és egyenlőre senkinek sincs halvány lila gőze se hogy ki lehet Karcsi bácsi :roll: :roll:
Egyébként hidd el hogy több eszük van, mint hinnénk. Amikor a barátnőmet vittem a kórházba este beszélgettünk Hédivel, hogy mit csinált ma. Kérdezgettem, hogy ki volt nálunk, ő: papa. Kérdezem apát? dehogy is. Hédi: de papa,papa
Összerajzolta a szekrényajtót, kérdezem ki csinálta? válasz: niki ( szomszéd kislány akinél előtte nap játszott) rákérdezek még 1x: vigyorogva közli, hogy a baba, melyik baba: Hédi és röhög közben

Mióta beszél ( rendesen mondatokban) nagyon érdekes dolgok derülnek ki a kis lelkivilágáról és olyan dolgokról mesél amik már elég régen történtek és nem is gondoltuk volna, hogy emlékszik rájuk. :shock: :shock:

Én ezt a korszakot vártam nagyon amikor kis locsi-fecsi, írtó édes. Múltkor reggel azzal ébresztett minket, hogy bemászott közénk és közölte kakas. Hol a kakas kicsim? ( félkómába hajnalban) elbújt és emelgette a takarót. Pár perc múlva: paci Mi van a pacival kicsim? húzza kocsit
Így leírva nem annyira mókás, de olyan édesen mondja, hogy meg kell zabálni :lol: :lol:

tike

Csibe, Dodi,

aztán jönni ám az UH eredményekkel!

Tike,

én is simán elhiszem a szellemes sztorit... mondjuk én összefosnám magam otthon, bocs :oops: :oops: :oops: pont mert hiszek benne, azért.

Csúnya szó :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: na erre nekünk is nagyon oda kellene már figyelni...

Dodi,

hamhamlabda :arrow: mennyire édes!!!!!!!!!
Nekünk a villamos a Bliblibli (Múlt hétvégén elvittük villamosozni, Anya meg ihatott Starbucks kávét, mert imádja, és mióta itthon van S. még nem volt...)

Nagyon jó ez a kocsi, drukkolok hogy megcsípd!

Lois,

toronyépítés :arrow: cuki! üdv a klubban :lol: :lol: :lol: enyémegyerek iszonyat elmélyülten építi őket, múltkor repülőt is (mi mást :lol: ) épített már... mondjuk furin nézett ki az tuti.

Boo,

látlak magam előtt, ahogy suttyomban homokozol :lol: :lol: :lol: én úúúúúúúúúúúútálom mert mindenem homokos lesz.... majd nyáron, amikor alig van rajtam ruha, és a flipflopból is ki lehet egykettőre rázni :lol: :lol:

Napszemcsit mi néztünk tavaly, de nem viselte el magán (pedig a naptól dührohamot kap) :arrow: babybanz vagy mi a szösz, direkt gyerkőcöknek.
http://www.brendon.hu/Products/List/all/Baby%20Banz
Ez nekem tipikusan olyan mint a cipő: gagyit nem vagyok hajlandó ráadni a gyerekre, mert azzal csak ártok :arrow: ki tudja, a no name napszemüveg tényleg UV szűrős-e (még magamnak sem veszek nem márkásat), mert ha nem csak rontok a szemén...

Ja, itthon vagyok...Nimródnak reggel hőemelkedése volt, elvittem dokihoz, biztos ami tuti... piros a torka, kapott megint Cataflam-ot. :arrow: így a péntek kérdéses sajna :cry: :cry: :cry: :cry:

Viszont hétvégén lehet hogy lesz ugrás, ha jó az idő, és Nimród is meggyógyul, Esztergomozunk. Ha valakinek van kedve... repülőt nézegetni, esetleg tandemet ugrani, szóljon!

ÉsÉ Ma délután már hozzák is a pink verdát...

KépKép

KépKép
kispocok13

amíg megírtam az előzőt, betoltam egy teljes doboz Piskótatallért... :oops: :roll: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Tesztpusztítás esküszöm hiányzik :oops: :lol: :lol: . Ami még megmaradt pár, azokat ellőttem pár hete :oops: :oops: :oops: :lol: . De most legalább mindig "nyert" :lol: .

ÉpítőZé :D :D :D . Anyu vett Botondnak micimackós duplot, demég nem kaptuk meg. Kíváncsi leszek :roll: .

Tike!

Botondnak is megvolt már az első trágárság :oops: . Pár hónapja vmiért felcsattantam, hogy "baszki", erre ő egyből visszamondta vigyorogva :twisted: . De direkt nem vettem róla tudomást. Még párszor elmondta, aztán el is felejtette :wink: . Sztem ha nem tudják összekapcsolni a fogalommal, ergo nem tudják használni, akkor hamar túllépnek rajta :wink: .

Sokan mondják, hogy a gyerekek látják a szellemeket. És mióta nálunk volt egy Botond születése után, semmi kétségem sem a létezésük felől, sem afelől, hogy ők látják. De a miénk elment rég, talán a tiétek is csak "látogató" :lol: . De az is lehet, hogy eddig is ott éldegélt veletek :twisted: . Sztem ha rosszat akarna, már megtette volna,szóval jófej, nyugi :wink: . Mi a miénket "angyalkának" neveztük, mert hiába gondolná az ember, hogy félelmetes, mégis hihetetlen nyugalom volt bennünk vele kapcsolatban :shock: . Amíg ittvolt, sose féltem! Azóta megint sebtiben megyek éjjel wc-re :oops: :lol: :lol: .

Boo!

Nekünk van,és Botond imádja :wink: . Sógortól kapta szülinapjára. Tavaly még nem hordta, most már nagyfiúúú :lol: .

Tike!

Botond is volt, hogy az apjára kent vmi turpisságot :twisted: :lol: .
Én meg ma azon lepődtem meg,hogy múlt héten épp elcsíptük a kukásautót, többször elmondtam mi az, de lecarta. Előtte sose mondtam, nem is láttunk sztem. erre ma látott egyet, és közölte rámutatva, hogy "kukk auto" :shock: :lol: . Tök sok ilyen szava lehet, ami csak érlelődik ott belül :lol: .

Pocok!

Nálunk a vonat "sihuhuhu-sihuhuhu" :lol: . Elmondtam neki 70-szer, hogy vonat, és már mondta is, de neki jobban tetszik azt mondogatni, amit csinál :lol: . Ja,és még a kutya ilyen: továbbra is vauvau, és ha nem tudnátok, a vauvauk azt mondják "vavavavava" (és rendesen vakkantgat :lol: )

Szegény Nimród :( ! A gyereked nem bölcsi-kompatibilis :twisted: :lol: :lol: . Bocsu

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!

Piskótatallér :lol: :lol: :lol: . Én meg ebédeltem közben: tejszínes-gombás-csirkés gnocchi-t, meg egy fél Kinder Buenot :oops: :lol: . És úúúúúgy innék egy Starbucks-ot :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: