A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Bejelntkezem Böszörményből, két vizsga között vagyok éppen. Nagyon várom a holnapi napot, nem kell hajnalban kelnem 8)
Két napig nem lesz ébresztőóra, már ki vagyok éhezve rá alaposan.
A járólapozás kész volt tegnap estére, meg a konhyaszekrény helyén a fugázás is. Talán mire hazamegyek koradélután, már a helyén lesz a mosogató meg a szekrény, és újra lesz gáz is. Tegnap lavórokban mosogattam, mint még kiskamasz koromban, hát nem hiányzott :roll:

Még a fürdőszoba egyik fala nincs lecsempézve, majdnem az egész padló nincs kifugázva, és hétfőn jönnek az asztalosok, hogy az ajtóleceket megcsinálják.

Rugó megjavult, és nagyon szépen, tiltakozás nélkül sétált be a csanába minden reggel. Az orra viszont folyt tegnapra Rugónak.

Húsvét: hát, mi nem járunk sehová sem, maximum kirándulni, és én nem is csinálok sem tojásokat, sem ajtódíszt, sem ilyesmiket :oops: :oops:
Hazautazunk szerintem, igyekszünk a lábunkat lógatni, és aludni valamennyit.

Betegeknek jobbulást!

Ja, és most két kocsink van, apósomét G. használta a héten, elég kényelmes volt így az élet. Nem is késtem el reggelente, nem kellett Gáborra várni...

Rohanok a mosdóba, aztán jön egy írásbeli vizsga, majd egy szóbeli :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó, lányok!

Mónikám, nagyon sajnálom, hogy Gergőke ilyen nehezen keveredik ki a fülbajokból... MILLIÓ GYÓGYPUSZIT KÜLDÖK NEKI, ez a szép tavasz biztos gyógyító hatással lesz rá is! Ahogy már a csajok is írták, semmit nem csinálsz rosszul (én Ádi első évében gondoltam azt, hogy "el vagyunk átkozva"...).

Mesi, gyógyulj meg mielőbb, csajszi, Zsozsónak és Geginek is a legjobbakat, no meg Apátoknak és az egész családnak! Alattomos dög ez az influenza, az ember azt hinné, hogy már vége a szezonjának, de csak feltűnik. :evil:

Kaqk, a kis futó Emma. Sokoldalú kis tüneményes lánykád van. Egy pocakfotó? :-)

Verus, lenyűgözve nézem, miket csinálsz... nem árulsz a Meskán? ;-) Tutira indítanék egy vállalkozást a tehetségeddel.

Regi, hogy van Szeli???

Tündi, Gica, Nálatok mi újság?

Heni, Móni, csak azért kérdeztem a húsvétot, mert egy részét én sem szeretem. Gyerekként akkora hepaj volt abból, hogy a szép lányokhoz megy a sok locsoló, én meg se szép nem voltam, se a locsolkodást nem szerettem... mindig bezártuk az ajtót. Na, ahol most lakunk, ott nem kell attól tartanom, hogy ránktörik a locsoló kisfiúk az ajtót :-D
Viszont a sonkát, a tojást mellé imádom.

Vindo, alig várom, hogy lássak képeket az átalakított lakásról!
Nem semmi, mennyi dolgod van... de jó, hogy jön két nap pihenő...

Maggie???

Voltunk a Madarászban pénteken, Ádi fülével és húgyútjaival (ezt is nézték uh-n egy másik részlegen) minden oké. Meglepő, de a füle tényleg mindig nagyon jól reagál az ab-ra, igazából már egy adag után se fájlalta. Viszont ami nagyon gáz, hogy az ab-k nem elegek, csak 5 napra, és már rengeteg helyen olvastam, hogy ez édeskevés, főleg a mai mutáns baktériumokra. Így 7 napig szedjük. Csak összehasonlítás: most nem szúrták fel a fülét, enyhébb adagot kapott, de tovább és tök jól van. Novemberben volt szúrás (kb. ugyanilyen tünetei voltak, a láza is ekkora volt), lórúgásnyi ab. Hátha javuló tendenciát mutat.

Ma takarítós napom van. Az április-május rémes lesz munkailag, ennyit arról, hogy a tavaszi szemeszter jobb lesz. Ezek szakmailag mind nagyon fontosak és jók és érdekesek, de már megint ott tartunk, hogy ugyan Ádi ovis, azért mi csaknem minden este S-val ülünk a gép előtt. :shock:
irina

nem elég ab-k = mármint egy üvegben csak 5 napnyi adag van, azért mindig két dobozzal kell venni :evil:
irina

Csillám,csupán hetek kérdése :wink: ab ismerős :( B.nak kellett így vennem(még szerencse mehetett közgyógyra :) )
Ádinak jobulást!

Mírám jobban,tegnap már csak este kellett lázat csillapítani :) :) s még alszik :) pedig mindjárt 9 óra :)

ÓRÁKAT ÁLLÍTSÁTOK ÁT!!!!!!!!!!!!!

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Hülye óraátállítás. Hogy én ezt hogy utálom...

Itthon minden rendben.

Irina, adagok :x

Mírának jobbulást!

Esték - hát, pár hete néztük a Tron-t, nekem azóta egyetlen munka-mentes napom nem volt itthon :x :x Már eléggé unom, és a dolgok nem hogy fogynának, hanem halmozódnak, és mindig újabb és újabb feladatokat kell megcsinálnom :x
A szakdolgozók szerencsére lassan befejezik (tízen vannak), mintha az óravázlat írás nem lenne elég, meg egy publikációval is haladnom kell, meg angolom is van, ezen kívül két weblapot kell frissítgetni. De majd nyáron jobb lesz, meg ha Rugó óvodás lesz.

Tényleg, a héten óvodabeíratás.

Lányok, oda kell valamit vinni? Vagy csak odaállítunk a papírjaival, és kész?

Gábornak az egyetemre kell mennie, nekünk meg Rugóval be kellene vásárolni, nincs tej, joghurt, semmi nincs, de szó szerint.

Szerencsére most két kocsi van, így csak jövünk-megyünk 8)

Na, most röviden ennyi :P

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eltűntem. 3 napos oktatás szuper volt! :) Kicsit beleláthattunk a befektetési alapok kezelésébe, hát nem semmi! :) Volt egy kis piaci körkép is, hogy várhatóan mibe érdemes fektetni 2011-ben. 8)

Nem hagy...

Kép

Kép
regcsiken14

Újra...

Szelike már másnap ment bölcsibe, tegnap levettük a kötést, kicsit bele volt ragadva a sebbe, úgyhogy áztattuk... :? Bekentem neki neogranormonnal, és most nem ragasztottuk le, hadd szellőzzön. Hátha is gyorsabban gyógyul. Elég nagy a seb, ahhoz képes, mint gondoltam... :roll. De már sebes, szerintem hamar begyógyul neki.

Kép

Kép
regcsiken14

Helló!

Remélem már mindenki jobban! :)

Nálunk most Dominak folyik az orra,meg én érzem,hogy valami nem oké nyeléskor.. :? Kezet foghatunk Móni! Bár remélem Pöti már meggyógyult.. :)

Csúnya idő volt ma... :(

Óra át állítás :x :x :x
varga tünde

Olvastam, megvagyok! :) Pénteken volt az élettan, vlsz 4es harmadvizsga. :) Meg tegnap még suli volt.

Írtam Ott.

Mesi, sajnálom a családi ügyeket... Szomorúan olvastam... :(

Heni, hajrá nektek! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Vindo + a te papírjaid, meg igazolás a munkahelyről, kereseti (mind a kettőtöké)
ezek nekünk legalábbis kellettek
tuti jó dolog a 2 autó :D
meddig marad após?
Rugó, hogy van?

Irina de jó, hogy Ádó jobban van :D
ab nekünk is kevés 1 üveggel :?

Regi de jó, hogy jól sikerült a továbbképzés :)
Szelike álla meg hamar be fog gyógyulni.

Mesi jobbulást++++++

Vera átállítottam :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, kösz a választ.
MOst csak annyit, hogy közben kiderült, hogy a kiscsoportot az oviban az angoltanárnőm anyja kapja, így kertészkedés közben elmondott mindent (ma voltam órán). Milyen véletlenek vannak :shock:

Dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo. az jó! Akkor hátha szól is az érdeketekbe!!!

Itt esik az eső..Tegnap hideg de száraz idő volt, így bicajoztunk. én is :-) olyan jó volt, persze csak óvatosan lassan és csak sima úton..:-)

Óra átállítás: hát nem esett olyan jól! Viszont tegnap este mikor 7 kor még világos volt, az azért tetszett!:-)

Betegeknek jobbulást!

Mi jól
Tegnap de-t jött Emma barátja, mi vigyáztunk rá. Jól elvoltak! :-)

Jaj alig várom már a holnapot hogy meglessem picurkát. MEg hogy megtudjam minden rendben.

Este Emmának picit hideg párásítottunk, mert olyan kis száraz a nózija, alig jön ki a beszáradt cucc. Persze nagyon tetszett neki és inhalált is ( a szájába vetet a csutorát ) erre éjszak elkezdett felszakadó köhögése lenne. Előtt délben kb 3-at köhintett és ennyi. de ezek szerint felgyorsította a párásító a folyamatot. + hidegfront..szóval köztünk aludt és elég rosszul. Reggel 6 tól már jobban, ébredés után kutya baja. az orrából si csak 1-1 száraz cucc jött mint szokott..hát remélem nem lesz beteg...++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló!

Nem lesz beteg Kaqk! :) Írd meg mit láttál.. :)

Olyan hideg van,nem tetszik!

Mesi odaátra no komment ide,de ez a véleményem :shock: :x :(

Móni ti jól emlékszem mentek már oviba? Gergő?

Lányok kinek volt,HA VOLT nem emlékszem, magas AFP-je? Egy ismerősömnek 4 felett van,nem tudja mit tegyen engedje-e a magzatvíz levételt vagy sem.Első baba 35 éves..
varga tünde

Vkinek van biztonsági övterelője kölcsön?

KépKép
kaqk
Debrecen

Tünde! Az magas, tényleg. De abból csak az derül ki, hogy mi lehet a baja, ha van baja, a Manónak. Ha szeretné tudni, nyugodtan engedheti. Olyannal még nem találkoztam, akinek a magzatvízvétel okozott volna problémát. Előfordul nagy ritkán... Sztem az a kérdés, hogy mi a célja... Nem könnyű időszaka lehet... :( :(

Kaqk, remélem, minden rendben mindkét gyerekkel!!! :)

Megyek, ebédtime...

Kép
Kép
Kép
zdori

Tünde, itt 35 év felett egyébként is felajánlják az amniocentézist. Tényleg nem kell félni tőle. Én is megcsináltattam, tök érdekes volt, nem fájt, csak szúrt picit a tű. Az afp-ről meg nagyon megoszlanak a vélemények, mert nem mindegy, hogy pont időben vették-e le... Egyébként egy 4D-s uh szerintem nagyon sokat tud ilyenkor segíteni, én azt ajánlanám. Nekem is kefejezetten ajánlotta az orvosom anno. Én annak ellenére is megcsináltattam az amniot, hogy előtte a 4D-n már láttam, hogy minden rendben van Bercóval. Azt gondolom, hogy általában nagyon vigyáznak a kismamákra, sem a kismamának, sem a babának nem akarnak ártani és valószínűleg a vizsgálatot végző orvos sem lesz kezdő a műveletben. Nekem semmilyen rossz élményem nincs vele kapcsolatban. Nem utolsó sorban pedig a várandósság további idejét teljes nyugalomban töltheti az anyuka is.
dmaggie

Még annyit, hogy mintha nekem is magasabb lett volna az értékem. :roll: De már nem emlékszem pontosan. Arra viszont emlékszem, hogy nekem magasnak tűnt, de az orvosom szerint teljesen korrekt volt az eredmény.

Irina, Drága vagy. Minden rendben, csak kicsit elhavazódtam, meg keveset aludtam. Bercó ugye szinte minden éjszaka megjelenik és van olyan, hogy eléggé korán. Ráadásul nyugtalanul alszik, ami annyit tesz, hogy rugdos, lefejel, stb. Így nem nagyon lehet pihenni. Jó fáradt voltam, este meg korán kidőltem.

Pénteken, a munkaközösség néhány tagjával voltunk bowlingozni. Annyira szuper volt. Teljesen feldobott. A hétvégén meg a szokásos robot folyt, Bercó nem aludt napközben, meg éjszaka is a fentiek szerint, kicsit zombiztam. Tegnap meg sokat kertészkedtünk, szinte az egész délutánt a kertben töltöttük. Bercót legalább egy órán át kellett hintáztatni.

Mindjárt jön életem párja és megyünk a bankba előtörlesztést intézni, aztán Bercóért, boltba, szerintem megint sokára keveredünk haza.
dmaggie

Betegeskedőknek gyors gyógyulást kívánok!!!!!
dmaggie

Közben megnéztem, nem magas, hanem alacsony volt kissé: 0,77 :oops: :oops: (De én ezt csak azért gondoltam, mert a másik két fiú esetében magasabb volt az érték.)
dmaggie

Itt vagyok.

MOstanában nem tudok jönni. A konyhaasztalon tartottuk korábban a notebookokat, az egyikbe ráadásul egy vezeték kell, hogy legyen net. De most az egész konyha el van bontva, igaz, már szekrényünk-mosogatónk-gázunk van. A notebookok közül viszont csak az újon van net, azt meg Rugó kisajátította. És ha észreveszi, hogy odaülök, tiltakozik, hogy az enyém a másik (tényleg az, de azon most nincs net, így aztán mit csináljak vele?). Elleste anya férjétől, aki a notebookot letakarja egy textillel, beviszi a szobájába a kis asztalára, és letakarja konyharonggyal vagy törülközőt húz elő :roll:

Tünde, sajnos tényleg nincs mit tenni, bizonyos vizsgálatokat el kell végeztetni, és a többiek megnyugtató dolgokat írtak. nagy százalékban nincs komolyabb gond. Az anyának is meg kell nyugodnia.
De tudom, hogy nehéz. Nekem egyszer írták a papírra, hogy az átlagostól több magzatvíz, és négy hétig idegeskedtem rajta, pedig az nem volt olyan komoly dolog.
Szóval fel a fejjel!

Kaqk, Emma hogy van?
Tegnap este én is összezavarodtam, hogy még világos volt...

Maggie, de kis aktív voltál ma :D
Én is zombulok, tegnap negyed kettőig nyomultunk Gáborral, reggel meg jöttek az asztalosok. De már vannak ajtóink, és ez nagy dolog, pl. a wc-ben 8)

Dóri, hogy bírod energiával???

Rugóról: sikeresen beiratkoztunk az óvodába (ododa Rugó szerint). Munkáltatói nem kellett, szerintem itt olyan sok a munkanélküli... A kiscsoportba állítólag kevesebben lesznek, ez jó hír (egy csoport lesz). Indítanak most mini-csoportot is, abba jelentkeznek rengetegen.
Rugónak nagyon tetszettek a kicsi wc-k, rögtön pisilt is egyet :wink:
Tetszett neki a néni is, akinél beiratkoztunk, a kitöltött papírt az alvási, étkezési, fegyelmezési dolgokról már ő vitte vissza, ehhez ragaszkodott. Persze nem szólt egy szót sem, pedig többen is megdicsérték, hogy milyen csinos. Nekem meg hízott a májam :roll:

Móni, szerintem még olyan két napig tart ki a munka itt, akkor utazik haza. Már látjuk az alagút végén a fényt, hamarosan visszapakolunk a konyhába.

Irina, Ádi hogy van? Megy akkor óvodába? Füle?

Rugó most leült ricát enni és bajkeverő majmot néz.

Ide visszajött az első gólya (rengeteg van a faluban), Rugó megjegyezte, hogy "ólya vissza".

Észrevette, hogy notebookozok.

Kép
vindolanda

:?: :?: :?:

Kép
vindolanda

:roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Ma mi is beirattuk Áront az oviba, ha minden igaz halacska lesz majd a jele:-)

Tegnap Péterke is itthon volt, nem volt szivem reggel felébreszteni, kicsit megviselt minket az óra átállitás :roll: de tegnap szinte egész délelőtt csak pihiztek, mesét néztek, kiütött rajtunk a fáradság :roll:

Vindo ha elkészültök, biztosan nagyon szép lesz minden, csak addig még kitartás!

Gólyák ide is visszajöttek és látjuk is sokat 8) nagy élmény ám!

Betegeskedőknek jobbulást, mi sem vagyunk teljesen jól, Péterke is picit náthás, Áron kicsit köhécsel, nekem a torkom fájdogál :roll:remélem nem lesz rosszabb!

Heni
KépKép
heni81

Halihó, gyorsan bejelentkezem, mert sok a dolog mára.

Heni, és mikortól járna majd Áron oviba?
Jobbulást a fiúknak!

Tündi, hú, ez nehéz kérdés, nekem az afp mindig is vörös posztó volt, de így 35 éves elmúlván meggondolandó az amnio (volt barátnőm, akinek két gyerekével is magas volt az afp-je -- azt nem tudom, pontosan mennyi --, de makkegészséges gyerekeket szült, viszont végigparáztatták a terhességét). Szerintem én csak a 4D-t vállalnám, az amniót nem, tudom, nem ugyanaz.

Maggie: bowling -- az tényleg szuper! :-)
Hát mindig csodáltalak, hogy bírod az együttalvást Bercóval. Ádi is hasonló stílusban pihen, sőt a húgom volt ilyen alvó gyerekkorunkban, sok nehéz éjszakára emlékszem.

Vindo, nem akarok lelombozó lenni, de szerintem akkor se lesz nagyon sok idő, ha Rugó oviba jár már. Mert ahogy írtad, a munkák aránya is nő, nekem most kétszerannyi dolgom van, mint mondjuk 2-3 évvel ezelőtt, és ennek csak egy része volt a saját vállalásom.
Örülök, h tetszett Rugónak az ovi.
Köszi, hogy kérdezed, Ádi már jól van, ment tegnap oviba. De anyu összeszedett valamit hétvégén, azon paráztam, nehogy Ádira is átragadjon (ez onnan való távozásunk előtt pár perccel derült csak ki).
Maradunk az orrcseppezésnél, nincs is egy szem nátha se Ádiban. Hiba volt nem használni (igaz, ez most gyógyszertári).

Megyek, határidős munkám van, délután meg tanszéki előadást kell tartani.
irina

Ui: Fogytam négy kilót. Hátravan még 14. :lol:
irina

Ügyes vagy Irina :)

Vindo Ovi :) tök jó :)

ma nem dolgozom,leírom oda :arrow:

KépKép
viranka

Irina, ha akar már mehet akár 2.5 éves korától is :roll: szobatiszta, igy felveszik.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok! :)

Vindo, örülök az ovinak. Különben csak úgy, bírom hogy jön az egyik nap a másik után... :) Nem nekem kell az időt múlasztani, csak a feladatokat megcsinálni. :) Így könnyebb... :)

Irina, tényleg ügyes vagy. :)

Viranka, én Ott is nemértettem...

Különben azóta, hogy írtam Oda, semmi újabb. Nyugi van. Maradhat még egy db-ig nyugi. :) És köszi a kedves szavakat. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri,érkezett egy pü-d :lol:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Rugó Áron beíratva! Szuper!

Irina: fogyás, ezaz!!!

Emma is náthás lett, csupa rekedt, köhög, taknyi is picit. Ma még ment oviba, mert ma egész de-t dokinál voltam, de holnaptól itthon tartom...reggel mondta az óvónéni hogy minden gyereken látják ezeket a jeleket. :-(

Voltam 12 hetes vizsgálaton. Eredmények még nincsenek meg, majd a dokimnak adják oda, viszont az UH..az szuper volt. Annyira jó volt, mindenét megnéztük, szabályos csodaszép. tökéletes, nyugis baba, izeg mozog, bólogatott járta szája egyfolytában.:-)

Majd hozok képet, ide csak fényképezőről tudok, az meg nem egyszerű, de a FB-on már van.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Ma voltunk kontrollon Gergőcivel és egészségesnek lett nyílvánítva :lol: :lol:
Mindkét füle rendbejött hál az égnek.
Végre vége 1,5 hónap szenvedésnek :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: ez szupi hír!!! éljen!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk gratula még egyszer a ki Pöttömkéhez :D
nagyon jó a kép róla :lol:

Heni bakker szeptembertől már Áron is ovis :shock:

Vindo gratula a ovis Rugóhoz :lol:

Irina ügyes vagy a fogyással, csak így tovább :D

Maggie van, hogy a gyerekek szobájában alszom a matracon, a két kicsi meg mellettem.
Hát ők is rugdosnak, másznak :?
sokszor nem tudok tőlük pihenni. Ha meg átmegyek a másik szobába cica jön utánam most meg már Gergike is próbál átmászni, csak az ajtót még nem tudja kinyitni :)

Tündi 4D-s UH, és én lehet megcsináltatnám az amniót :roll:
nagy teher egy beteg gyermek, pláne ha már 35 éves az anyuka, arra is gondolni kell, hogy mi lesz a gyermekkel ha a szülők távoznak.
Hogy vagytok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

gyerekkel alvás: amikor beteg Emma mindig hamar átjön..és olyankor rosszul is alszik, forgolódik, rugdos..:-( akkor mi sem sokat alszunk..

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Móni! Ez nagyon jó hír! :)

Még nem olvastam teljesen vissza.

Szelinek kicsit lejött a seb az állás, és megint vérzik... Persze nem annyira, de már begyógyulhatna neki! :roll:

Amúgy jól vagyunk. Apa végre kapott munkát. Ez a tél ismét nehéz volt... remélem, vége... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Emmának jobbulást! +++
Heni! Nektek is! +++

Irina! Hajrá! Ügyi vagy!
Én mindig elkezdem, pár napig megy, aztán meg valami olyat eszek, amit nem kéne, és folyton ugyanott tartok... :?

AFP: Hát én nem tudom... Kockázatos a vizsgálat, de ha meg tényleg valami gond van, és kiderülne... :roll: Egyik bölcsis anyukát is össze-vissza vizsgálgatják, mert 35 év felett van (és persze babát vár)... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Rugó még alszik...

Tegnap este fél 11-kor aludt el, aztán dolgoztunk, és éjfél körül feküdtünk le. Mikor pirkadt, felébredt, és sokat mozgolódott. Olyan hét körül aludt vissza, azóta nyomja.

Szegény Szelina a sebbel :?

Irina, azért remélem, hogy könnyebb lesz. Pláne, hogy nem is lesz új órám 8)

Rugó tegnap sírt, mert óvodába akart menni reggel, nem a csanába :shock:

Móni, akkor zarándokolnak utánad a gyerekek :P

Maggie, bowling 8) Azt még soha sem csináltam :roll:

Talán este már megkezdődhet a visszapakolás 8) És végre van mosógépünk is, egy hete nem mostam :shock: :shock: :shock:

Tele is pakolom a mosógépet vagy háromszor egymás után :arrow:

Kép
vindolanda

naposat :)

tegnap reggel B. azt mondta:Anya szempillagyulladásom van :) :) vszínű vmire allergiás,én azt hittem kötőhártyagyull-a van,de nem :) errer tegnape ste belázasodott :( hajnal 4kor szintén :( szegénykémet rázta a hideg annyira remegett :( du. doki,holnap M-t viszem vissza(de lehet ma egyszerre letudom mind2)
de most jól van Sopánkovicsom,ment volna oviba :) remélem semmi komoly :)

KépKép
viranka

Heni+Kaqk+Viranka Jobbulást!!! ha kihagytam valakit elnézést.. :)

Móni olvaslak ám a blogon,csak azért nem írok,mert be kell regisztrálni :( amúgy írnék. :) Olvastam,hogy már mentek oviba is! Tök jó!!! Meg,hogy Pöti gyógyult!!! :) Örülök,hogy alakultok.. :) Ahhoz képest,hogy ti is milyen sokat nem voltatok,egy kis beszélgetéssel már rá is vetted Grétit,hogy menjen oviba??? Jól csináltad.. ! :) Enyém nagyfiammal nekem is ma elkellet beszélgetnem,mert nem akart du.ra maradni.. pedig ma angolja is lesz,szóval maradnia kell.. Hát én jól ,megizzadtam a dolgot.. :D

Vindo akkor nemsokára kapjuk a képeket? :D
varga tünde

Sziasztok! :)

Nem nagyon tudtam aludni éjjel, vmiért pörgött mindenem... De még nem vagyok fáradt, és remélem, hogy déléután ledőlhetek kicsit. Most megyek, rohanok Dani után... :)

Meg én is mosok...

Szép napot, nálunk az van. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

kép ide is.

Kép

Megyünk le levegőzni, Emma itthon, csupa rekedt, köhög. tiszta nyűgös, rendetlen, szófogadatlan, nem tudom mi van vele.

KépKép
kaqk
Debrecen

Élünk....csak sűrű az élet és mindig kell valamit intézni.

Puszi mindekninek aki beteg, most már itt a jó idő és elszállnak a betegségek.

Majd egyszer csak jövök...

KépKép
KépKép
fleur

VÉÉÉÉÉÉÉÉÉGREEEEEEEEEEE MELEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!

mi ma délelőtt kertészkedtünk kicsit, metszettem a bokrokat, szőlőt, Áron pedig talicskázott, annyira ügyesen letudja foglalni magát:-)

Szedtünk sóskát , ebédre meg is főztem:-) Áron repetázott is:-)

Vindo én szinte naponta mosok :shock: mindig van valami :roll:

Kaqk beteg szegény, akkor nálunk is soha semmi nem jó:-(

Ez az óra átállitás azért kifog rajtunk, az őszit soha meg sem érzem, de ez :?

Heni
KépKép
heni81

Extra info most sikerült beszélnem a kórházzal nem allergiás semmire.
Bár élelmiszer adalékokat emlegettek, de ezt csak akkor tudom meg, ha meglátom a papírt. Majd postán érkezik valamikor.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur: szuper hír!

Heni: sóska nyammmmi Emma kedvence!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kaqk: tesóbaba szépen nő :)

Fleur, az jó, ha nem allergiás semmi alapvető dologra!

Móni: örülök, hogy jól vagytok!

Mi is jól vagyunk, Fruzsi hétfőn kezdte a csanát. Csak heti egy délelőttöt fog járni, amikor nem tudom őt hova tenni, de a héten ment hétfőn is meg ma is Zsófival. Nagyon ügyes volt, egyszer sem hiányolt, választott magának jelet (gomba), eszik, iszik, játszik, nagyon megdicsérték :) Remélem holnap is ilyen ügyes lesz Zsófi nélkül :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Irina hajrá-hajrá!!!
varga tünde

Panndi:-) jaj már nálunk is menne Áron oviba, mondogatja, hogy megy Péterrel oviba. Még egy fél évet itthon lesz velem és mehet is, addigra remélem leszokik az ivásról alváshoz, merthogy kéri az ágyba a csőrös poharát ( már nincs cumisüveg:- ) és nagyon fél a kakától :( ez által ő tartogatja és nehezebben jön ki , sokszor bugyiba is megy:-( fél év hosszú idő, biztosan megtanulja ezeket a dolgokat.

Irina el is felejtettelek megdicsérni:-)ügyi vagy!!!!! nálam is -5 sokkal jobban érzem magam, de most kitűztem még 5 kg 3 hónap alatt, de talán most némi odafigyeléssel és kinti mozgással könnyebben megy majd:-)

Fleur ez nagyon jó hir!

Kakq Áron is befalta:-)én is:-)

Heni
KépKép
heni81

Panndi: nagyon ügyes Fruzsi! ++++++++++hogy Zsófi nélkül is ügyes legyen!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

No, talán tudok néhány sort írni.

Eőször is, Kaqk, tündéri a kicsi. Bercóról is van egy ilyen kép. :lol: Nagyon kis formás. Nagyon jó lehet, hogy már érzed a mocorgását. :lol: Emmának jobbulást!

A leendő ovisoknak nagyon gratulálok. :lol: Ahogyan az ügyes Fruzsinak is. :lol: Nagyon könnyen szocializálódnak ezek a manók.

Zdori, de igen, igazam van, igazi terminátor Lady vagy. Egy igazi szupermami.

Szelikének is gyógypuszi a bibijére.

Fleur, nagyon örülök ennek a helyzetjelentésnek. Most hogy van Dani? Lilla?

Viranka, a csemetéiknek is gyógypuszi. Lassan kilábalhatnának már ők is.

Móni, szuper hír! Remélem, már tartós is marad!

Irina, irigy vagyok, bevallom férfiasan. Nekem talán egy, másfél ment le, de ez leginkább az utóbbi idő történéseinek köszönhetően. Nekem még legalább 4 kilótól kell megszabadulnom. Azzal a részeredménnyel már nagyon elégedett lennék.

Vindo, el tudom képzelni, hogy mennyire utálod már ezt a helyzetet, de utána... Mit fogtok még kitalálni, csinálni? :wink: :lol:
Egyébként meg nagyon szépen halad Rugó, de ezt én és a többiek is megmondtuk. :lol: :wink:
A bowling nagyon szuper volt, másnap olyan izomlázam, vagy mim volt. (Dávid szerint, ami nincs, nem tud fájni. ) Mondjuk egy baj volt, a hüvelykujjamnál már régen fáj az ízület, a bowling kicsit felerősítette. A kb. negyedik gurítás után már az egész kézfejem sajgott, de nem adtam fel, csak könnyebb golyóval gurítottam. El kell még mennünk.

Egyébként jól vagyunk, élvezzük a jó időt. Én ma paradicsomot ültettem, meg vettem néhány virágpalántát is, azokat is átültettem. Bercó élvezi az óvodát, állítólag elégedettek is vele, nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott gyereknek tartják. Lassan alakul az önkiszolgálása is. Tegnap meglestük, éppen bodogácsokat kergettek többen is. Ott bandázott a csajokkal. :wink:

Na, megyek kiveszem a vízből.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: