Szegénykém, nem irigyellek
Sztem sok gyereknek van ilyen korszaka, Botondnak is volt, és Nimródnak is
Nekünk Botondnál bevált, hogy egyszerűen nem vettük ki!
Első este kicsit sírt, aztán csak kiabált párat, és visszaaludt. Másnap csak kiabált, hogy jön-e vki, nem mentünk, visszaaludt. És utána nem is kelt többször asszem
Azt mondjuk én már Tikéék tapasztalatai alapján elhatároztam, hogy tuti nem lesz gyerekágy még jódarabig, bár nem is terveztem korábban sem ilyen hamar. Pedig a pocakom nekem is pikkpakk nagy lesz, de párszor úgyis muszáj felemelnem majd (etetőszék, kád, pelenkázás...meg amúgy is), kénytelen leszek még napi két alkalommal a kiságyba is betenni
Én a helyetekben újragondolnám ezt a dolgot, a ti (te) érdekedben
Amúgy meg teapával értek egyet betörés ügyben
Tike!
Én Botondnak csak kb. 1 hete mondtam, hogy baba van a pocakban
Hédi naggyon édes, ahogy magyaráz, ízig-vérig kiscsaj! És milyen szépen fogja a filcet
Ronmay!
Én épp ma voltam Niki bnőmnél, akinek ma egy hónapos a kisfia. Teganp már kétségbeesetten hívott (pedig nagyon nem panaszkodós), hogy totál kivan, Áron sokat sír, vmi nem jó... Pedig tényleg nem ráparázós mami, és következetes is, mégis... Szóval ma megkért, hogy "állítsuk be" a 4É-t, így írtunk egy kb. napirendet, amihez - legalábbis az étkezésekhez - +/- 15 perc tartaniuk kéne magukat. Aztán meglátjuk. De sztem ezzel lehetett a bibi, mert hol 2 óra után evett, hol meg 4,5
Én tuti, hogy megint alkalmazni fogom, mert különben megzakkantam volna Botondnál is
Most, hogy ennyien írjátok: Botond is pár napja korábban kel, de én azt hittem az utazás miatt, hogy idegen a hely
Kíváncsi leszek holnap...
Pocok!
Háát, én az elmúlt 3-4 napban eléggé ráálltam már fiúra, de látva azt az oldalt, megint 50-50%-ot mondanék
Nekem a Kolos továbbra is favorit, meg a hasonlók: Kende, Zalán, apának a Hunor...
Lány nevünk szinte egyáltalán nincs, vagyis nekem a Bora volt, ami még mindig nagyon tetszik (
Annak idején apa azt mondta, azért ne legyen Botond, mert az béna, hogy bot a "szótő". Hát, én meg most a sár-ral védekezem, de úgy tűnik mi így nyomjuk, ilyen parasztosan. Bot, sár...a haradik meg Kö-töny lesz
Tike!
Egyik ismerősömnek is volt egy nagy vérömleny a baba mellett, és vérzett is a 7. hétig. Ákos most 2 hetes