[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nini mennyi Gyűrű utcai emberke jár ide! Persze én ennek csak örülök, mert bár én nem ott lakom, de nagyon közel hozzá! Mi a Hadrianusban lakunk a buszvégállomásnál!
Márti! Köszi a pelenkainfót! Megvárom a súlybecslést az utolsó uh-n, és ha nem 4 kg-os gyerek lesz, veszek egy Pempers újszülöttes pelust is. Bár szerintem tuti 4 kg föltt lesz. Néunk ez a "divat". Azért én nem bánnám, ha nem pont nov. 7.én születne, már most is mindenki megmosolyogja a dátumot. De azért a nov 1 halottak napja sem lenne semmi! Szóval én valahol közte egyeznék ki az egyik napban. De nálunk is bizonytalan az időpont, csak azért van, hogy legyen valami, még a 6. héten uh alapján döntött így az uh-s néni, (nem volt utolsó mensim) azóta nem változtatják, de már az AFP-nél megmondták, hogy 1-2 héttel elszámolták, mert picit magasabb volt az érték (1,9) de a méretei alapján mindig ennyivel nagyobb.
Tünde! Valamiért azt hittem, hogy még te is csak pocakos vagy, de így sokkal érdekesebb! Nem írtad fiú-e vagy kislány. Meg most okt. 9-n lesz megint bababörze, vagy az miféle dolog lesz?
Hédi, hogy te milyen olcsón vásároltál. Legközelebb veled megyek, mert úgy tűnik én nem csináltam ilyen jó vásárt, pedig azt hittem. Amúgy szerintem én sem kereskedőnél vásároltam, sőt tuti, egy félénk anyuka volt az egyik, meg egy kedves házaspár a másik.

Tudja valaki, hogy lehet-e itt békáson kézimunkázáshoz dolgokat venni valahol? Én imádok kötni, de a környéken semmi fonalas boltot nem tudok. Van egyáltalán?
Lívia
aranyhold
 
 


Fonalas bolt van a Hímző utca déli végéhez legközelebb eső négyszög alapterületű házban. (Na, ezt szépen megmondtam!) Ez a Hímző utcai varrós-bolt kötős ill. patchwork-ös párja.
Hétfőnként minden termékből 10% kedvezmény van!
szilvi
h_szilvi
 
 


Sziasztok!
Bali: Én béna vagyok az ilyesmihez. 8))) Talán majd egyszer később, amikor már 3 gyerekem lesz és sokkal talpraesettebb leszek. 8)) De azért köszi!
Lívia: Kislány a lelkem. Itt meg is lehet minket tekinteni: http://web.interware.hu/gsl/baby.html
A művelődési házban mondta a "portás" néni, hogy a legközelebbi babaruha börze 9-én lesz. De kicsit nehezen értettük meg egymást, mert ő azt hitte, hogy én árulni akarok ruhákat és belekeverte a jelentkezést. Ezért kérdezem, hogy ti is úgy tudjátok-e, hogy 9-én lesz?
Üdv, Tünde
2tünde
 
 

 
 

Sziasztok lányok !

Okt.-24.-én lesz a nagy bababörze ( Örs vezér térnél BNV) Oda is érdemes kinézni sokkal nagyobb a választék és a kereskedők is olcsóbban adják a termékeiket. 8-15-ig tart. Érdemes korán kimenni.Remélem segítettem.
ani1008
 
 


Sziasztok!
Tünde! Megnéztem a lánykádat, egy igazi kis tündér! Ami 9-én lesz az nem csak olyan normál turi jellegű dolog. Egy pár hete is láttam, hogy hirdették, hogy női, ffi, gyerek ruha vásár lesz ill. volt.
Szilvi! Köszi az infót a fonalas boltról, hamarosan el kell majd mennem, mert nagyon kezdek kifogyni a fonalaimból.
Lívia
aranyhold
 
 


Sziasztok csajok!
Ha valakit érdekelne egy kis plussz jövedelem,kötetlenül végezhető akár magad részére,vagy közvetlen értékesítésre.50%-os kedvezmény (1175ft)Minden belépő ajándékba hátitáskáát kap!Kötetlenül végezheted,természetes alapanyagú kozmetikumok=ORIFLAME Csak rajtad múlik mennyi zseppénzt szeretnél magadnak Már többeknek sikerült,SŐT EBBŐL ÉLNEK!!
akár bemutatót is tartok,a katalógust is megmutatom.Segítek mindenben!!
Email:hoanna@beltav.hu 06/30-301-42-91
bali
 
 


Sziasztok!
Aranyhold: köszi. 8) A piacon is láttam valamelyik soron hímzőcérnákat, azt nem tudom, hogy kötéshez van-e fonal ott.
Itt a hideg és akartam venni a babának meleg zsákot vagy kezeslábast, amiben télen kint lehet. Gondoltam először benézek a kínaiba, hát ott csak 1 fajta van, szép az is, de az már szaladgáló babának való. Aztán benéztem 2 használt ruhásba, rögtön a piac melletti 2 tízemeletes aljában vannak, azt mondták ezen a héten lesz új áru, biztosan lesz ilyen. Végül nem bírtam ki és tegnap a piacon 6800Ft-ért vettem egy orkán kezes-lábast. 8))))))
Jó hülye vagyok. Na mindegy.
Hát az vigasztal, hogy ez a következő gyermeknek is jó lesz és fel lehet venni talán jövőre is csizmával, mert az alja nyitható.
Egyszer úgyis eljutok egy nagy babaruha börzére!!
Na pá, Tünde
2tünde
 
 


Tünde! Ma voltam én is a piacon, szoptatós hálóing ügyben, és én is észrevettem, hogy az egyik árusnál vannak hímzőfonalak, meg kötéshez is, de amennyire ki tudtam venni, a kötéshez valóad csak csomagostól vannak, darabra nem. De azért megjegyzem magamnak!
Lívia
aranyhold
 
 


ARANYHOLD! Gratulálok Matyihoz Kép így ismeretlenül is... Egészséget és minden jót! Én is az első babámat várom februárra,itt Békásmegyeren. Üdv. mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok csajok!
ha még érdekel valakit ,októberre meghosszabbították az oriflame belépési akciót!!!!! A csatlakozás modjai változatlanok!!
Elérhetőségeim:06/30-301-42-91
Email:hoanna@beltav.hu
bali
 
 


Sziasztok Lányok!!
Pénteken Baba-börze lesz a Szérűskert u. 40 szám alatt található suliban.
Lehet árulni, venni.
itt lehet információt és asztaligényt leadni:
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=251837
Manyamamától, vagyis Zsuzsától
(nem én vagyok a szervező)
Erika
csengõ
 
 


Sziasztok!

Én is Békási vagyok, a Juhász Gyula utcából.
Van 2 kislányom, az egyik 5,5 éves, a másik 10 hónapos.
Ha nem baj, csatlakoznék hozzátok.
Tudna valaki a közelben játszóházat javasolni?
Köszi.

Nelli
hnelli
 
 


Sziasztok!

Jól lehalt megint a topic... Kép
Nelli!
A kaszásdűlői oviban állítólag van játszóház. De már a részletekre nem emlékszem. Talán Hédi, de már rég jár erre...

Hédi!

Írtam Neked mailt... Ha lenne valami fiús cuccod elküldöd mailbe? vikics@vipmail.hu az jó nagy. Kép
Úgy bántam azt az orkán nacit... olyasmi estleg?
Tényleg mekkora már Lili? Tehetnél fel róla valami aktuális képet!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


AniKép

Itt vagyok, itt is megköszönöm a mailt.
Most látom, hogy a kaszásdülői oviról írtak, de gondolom, több is van. Pontosan melyik az?

Hány éves/ek a gyereked/eid?

Puszi:
Nelli
hnelli
 
 


Sziasztok!KépÉn is benézek ide néha...A most aktuális kérdésem,hogy esetleg nem tudtok-e itt Békáson kismama tornát?Nem szeretnék ez miatt is utazgatniKép
Vendég
 


IlonaKép

Talán próbáld meg megkérdezni a Közösségi házban. Női torna van ott, de hogy kismama torna van-e, nem tudom. A Margit kórházban van, de oda utazni kell.

Üdv:
Nelli
hnelli
 
 


sziasztok

Jó régen nem jelentkeztem már. Jól vagytok?

Mi elvagyunk, ma voltunk itt a hegyen kirándulni a gyerekekkel, még a fiam is tök jól bírta, bár én nem tudtam volna felvenni és cipelni őt az tuti.

Láttátok mi fog nyílni a csarnoknál? Outlet bolt, annak az extrém sport áruház helyén, vagyis az emeleti szintén az van kimatricázva. Remélem nem kínai lesz az is mert itt már minden sarkon van egy.

Már járunk oviba is, a lányom meg suliba, nagyon szereti bár nem a legjobb utazgatni minden reggel, meg délután de meg lehet szokni. nekem megéri odáig elvinem őt, a többit meg majd megoldjuk.
na röviden ennyit sziasztok
Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Anett!

Hoyg sikerült végül elintézni az ovit? Hogy megy a lányodnak a suli? Szereti?
Tegnap Nándus olyan aranyos volt. Látta, hogy gyorsan írok egy papírra. Előtte 10 percel mondtam neki, hogy aki iskolába jár az tud írni. Rettenetesen elkezdte nézni hogyan írok, aztán rámnézett: Anya te iskolás vagy? Aztán mondta, hogy Ő is meg akar tanulni írni. Úgyhogy néhány betűt begyakorolt gyorsan. Kép

Az a szerencsétlen extrémsport bolt már hány gazdát cserélt. Valahogy nagyon em ment. De ha olyan ez az outlet bolt mint aminek beharangozták akkor csak jó lehet. Bár én azért nagyobbnem képtzeltem el egy ilyen komplexumot.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!
lesz Kaszásdülőn!!!
December 10-én 9-16 óráig a Pethe Ferenc téri MDF székházban.
A cím III: ker. Pethe Ferenc tér 2.
Megközelíthető Hévvel, a 106-os busszal, Kaszásdülői megálló.

itt:
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=338391

Erika
csengõ
 
 


Sziasztok!
Amikor még terhes voltam, akkor láttam, hogy van a Békási műv.házban baba-mama torna. Jár/volt valaki? Milyen?
Jár valaki babaúszásra Kaszásdűlőre?
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, a babaúszásos topikban dícsérték.
Tünde
2tünde
 
 


Sziasztok!
Most találtam meg ezt a fórumot, és gondoltam írok. Én is Békásmegyeren lakom és január 6-ára várom első babámat. Van esetleg köztetek olyan aki még mostanában fog szülni? Vagy esetleg most szült? Jó lenne velem hasonló helyzetben lévőkkel ismerkedni. Írjatok!

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Szia Gabi!Kép
Nekem február 13 a célídőpontom!én is az első babámat várom...
A hegy felőli oldalon lakom!
Kisfiú vagy kislány a pocaklakó? És van már neve?
Vendég
 


Gabi!
És te is a Söfibe!
ÉN IS!!!Kép
Ha gondolod,gyere a "gyermekek/magzatok kor szerint" topikba, ott többen vagyunk!Kép
Vendég
 


Ilonana!
Nagyon örülök neked. Én a Duna felöli oldalon lakom, és kisfiam lesz, neked? Megyek át a másik topicba amit ajánlottál Kép

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Sziasztok!

Gabiii és Ilonana!

Én is Békáson lakom (Duna felőli oldal), és én is Schöpfiben szültem. Ma vagyunk 16 naposak. Majd jó lenne egy kis tapasztalatcsere, meg esetleg tali is! Mit szóltok?

ildi
matt07
 
 


Szia Ildi!

Gratulálok!Kép
Olvastam a tapasztalataidat a Söfis topikba!
Első baba?fiú,lány?
Esetleg egy kis rövid szüléstörténetet megoszthatnál velünk,ha van egy kis időd!?

Én a hegy felőli oldalon lakom!

Gabi!
Boldog névnapot, így utólag is!Kép

Ilona(31+1)
Vendég
 


IldiKép
Gratulálok így ismeretlenül is a babádhozKépKépKép
Én is Békáson, a Duna felőli oldalon lakom. Van két kislányom: egy 6 és egy 1 éves. Dorottya és Dominika. Ilonával már "ismerjük" egymást.

Jöhetsz a Friss kisbabások vagy a Pöttömök topicba is, nagyon kedvesek a lányok.

Puszi:
Nelli
hnelli
 
 


Sziasztok! Rég jártam erre! Én is friss mami vagyok! Mi a Duna felöli oldalon lakunk, és sajnos nem ismerek itt békáson senkit még személyesen, de ha jön a jóidő jó lenne együtt levegőztetni a babókat. A fiacskám csütörtökön lesz 11 hetes, ő a Margit kórházban született.
aranyhold
 
 


Sziasztok!

Szüléstörténet a Schöpfiben szült mamák topicjában. Képek a profilomban. Kösz az ötletet, megnézem a másik két topicot is!
Aranyhold, mi szívesen levegőznénk veletek együtt!

ildi
matt07
 
 


Matt07! Megnéztem a képeket! Nagyon kis aranyos a manócska! Ti merre felé laktok? Bizony jó lenne együtt sétálni, utána meg együtt menni a játszótérre! Még 2 hónap sincs a két babóca között!
aranyhold
 
 


De jó hogy ennyi Békási anyuka van itt. Én is szívesen ismerkedek és levegőzöm veletek, csak várjátok meg amég megszülök, már csak 16 nap.

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Szia Aranyhold!
Most az ünnepek miatt nem tudom, hogy érünk rá, de az új évben mindenképpen találkozzunk! Meg veled is Gabiii!
Mi a Duna felőli oldalon lakunk.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi majd szeretnénk menni baba-mama tornára, meg úszni is. Nem tudtok valami jó ajánlatot a közelben? Az úszást már néztem, az Aquincum Hotelban van babaúszás. Érdekelne még esetleg valakit? Persze nekünk meg kell várni a 6 hetet. Oda talán még babakocsival is el tudunk innen menni. Vagy ti hogy közlekedtek? Mi persze egyelőre még csak a ház körül, hisz alig múltunk 3 hetesek.
ildi
matt07
 
 


Én is szeretném majd úszni vinni a picit, mi még meg sem születtünk. A duna felőli oldalon merre laktok? ki a védőnénitek, meg a gyerekorvosotok?

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


De jó! Szaporodunk! Szia Gabi! Mindjárt születik a manó! Nagyon izgi! Szorítok nektek!
Mi is a Duna felöli oldalon lakunk a Hadrianus u-ba a buszvégállomásnál. Nekünk a Zsóka a védőnőnk, a gyerekdoki meg Illyés Amália! A védőnénivel alig találkozunk, de a dokinéni sokat jön hozzánk megvizsgálni a fiam. Nagyon meg vagyunk vele elégedve! És nektek?

Ildi? Merre laktok? Doki? A séta rendben majd egyeztetünk ha aktuális lesz. Én még nem gondolkodtam babúszás, babatorna dolgon, de ha ti mentek, akkor legalább kipróbálni elmegyünk mi is, hátha megszeretjük. :-)
aranyhold
 
 


Mi a Bálint Gy. utcában lakunk, és nekünk Pásztor Klára védőnénink, a doki meg Sándor Aranka lesz, bár nem hozzá tartozunk, de már nekem is ő volt a dokim meg az egész családnak, úgyhogy ismerem, és így legalább nem kell izgulnom hoogy milyen lesz.

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Kedves Békási anyukák!
Ma senki sem óhajt megszólalni? Irgum burgum

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Itt vagyok!!
Mi a Jós utcában lakunk. A védő nénink Bajkóné Lohner Éva, a gyerekorvosunk Schultheisz Katalin. Én meg vagyok velük elégedve. A doktor néni kétszer volt nálunk, mert a kisfiam, mikor hazajöttünk a kórházból még jobban besárgult, de szerencsére az anyatejcsitől elmúlt, de a doktor néni meg akarta nézni. A védő néni lelkiismeretsen jár hozzánk, bár szerinte nekem nem kell sokmindent elmondania. Én azért mindig szívesen meghallgatom, mindig megnyugtat. "Több szem, többet lát(ott)" alapon.
ildi
matt07
 
 


Sziasztok Békási anyukák!

jövő keddtől egyel többen leszünk... Képzeljétek hétfőn megyek a kórházba, kedden meg is műtenek, és meglesz az én pici kicsi fiacskám! Szóval lassan akár már úszni is mehetünk Kép)

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Hogy lehet ez? nem későbbre terveztétek? programozott császár lesz? mi az oka?
Remélem a babóca jól van!!

ildi
matt07
 
 


ELvileg január 6-ra voltam kiírva. De most úgy néz ki jan 4 lesz belőle. Bizony proghramozott császár. A babónak hla a jó égnek semmi baja, csak nekem volt nemrég valami szemölcsös vírusos valamim, ami már ugyan nincs de azt mondták hogy kicsi fiú megfertőződhet, mert a vírus ott maradhat, tehát biztonságosabb a császár.

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Nagyon szorítunk nektek! Biztos boldog lesz az új évetek! :-)
aranyhold
 
 


Szülésig már lehet hogy nem jutok internetközelbe de utána mindenképpen jelentkezem valahogy. Remélem nem feledkeztek meg rólunk addig. Aztán majd mehetünk együtt babákkal sétálni meg hasonlók... Én annyira várom már! Be vagyok zsongva!

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Gabiii! nagyon szorítunk!!! ne aggódj (bár ilyenkor egy anyukák úgyis azt teszik) a kicsinek nem lesz semmi baja!! ha meg talán mégis megfertőződött, biztos kezekben lesz, a kórház csecsemős szakembergárdája nagyon profi!!
már én is úgy várom, hogy sétáljunk, meg találkozzunk, meg menjünk mindenfelé!!(veled is aranyhold! ez olyan, mint egy indián név!)

ildi
matt07
 
 


Köszi a bíztatást. A baba biztos egészséges, mert csak akkor tud megfertőződni ha hüelyi úton születik, szóval emiatt nem aggódom! Már csak 5 napKép
Ígérem amint tudok jelentkezem. Ha van kedvetek emilt írhattok nyugodtan: zsombibaba@freemail.hu
Ha nem is tudok majd idejönni társalogni de azért az emileket valahogy elolvasom, és válaszolok is ahogy tudok!

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Gabiii, írunk akkor mélt, persze azt könnyebb olvasni! Ügyik legyetek!

Már én is várom a sétát veletek! Mire itt a jóidő, a babók is élvezni fogják!

BUÉK!
aranyhold
 
 


Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Mennyi új baba! 8)
Sok boldogságot mindenkinek!
Tele vagytok erővel, vidámsággal! Én tiszta lestrapált voltam, amikor megszületett a babócám. Pedig minden olyan szép volt, kellemes szülésélmény, komplikációk nélkül. Utána mégis befigyelt a depi. De szerencsére elmúlt!. 8)
Tünde
2tünde
 
 


Sziasztok!
Van még itt vki? Átköltöztetek máshova?
Ugyan még csak 9 hetes a Pocaklakóm, de láttam, hogy itt 3-man is Söfisek. Jelenleg én is odajárok. Clostis babám van. Sajnos a 6. héttől barnázgatom, így veszélyeztetett terhesként itthon fekszem már azóta.
Védőnőhöz sem küldenek a 12. hétig emiatt. Viszont mivel lassan aktuális és reményeim szerint el is jutunk odáig, elárulnátok, hogy hogyan találom meg a védőnőt? A hegyfelőli oldalom lakom. 1 éve költöztem ide, de a hév felé vezető úton kívül nem ismerek itt semmit.

A Söfis anyukáktól pedig rábeszélést várok a kórházra, ugyanis amikor először mentem, majdnem kiszaladtam félelmemben. A 3. emeletre kell járnom ellenőrzésre és a vékony folyosótól majdnem rosszul lettem. Igazából eddig csak rosszat hallottam a szülési körülményekről, de dokit nem nagyon szeretnék cserélgetni. Ti kihez jártok? Mailben is jöhet a válasz: tima@freemail.hu
Köszönöm a válaszokat:
Falina
falina
 
 


Sziasztok!

Falina!Kép
Én is a hegy felőli oldalon lakom. A védőnőt a Közösségi Ház mellett lévő SZTK-ban megtalálod.
A Söfiről annyit,hogy én sem a kóház miatt mentem oda,hanem a választott orvosom,akit 12 éve ismerek már,ott vezet le szüléseket.
Biztos lehetsz benne,hogy az egyik legfelkészültebb orvosi gárdával állsz szemben.Szerintem ez a lényeg. Én már biztonságban érzem magam,de ehhez részt vettem egy szülésfelkészítő tanfolyamon, ajánlom neked is. Ott egy kis képet kapsz a kórházról és mindenről!

Minden jót!

Ilona (36+6)
Vendég
 


Ilona!
Köszi a gyors választ.
Nem tudod, miért lett hirtelen ilyen kihalt ez a topik?
Gondoltam végülis, hogy az sztk-ban lesz. És csak 1 van vagy minden gyermekorvoshoz tartozik egy? Választhatok? Te kinél vagy? Ajánlod?

A Máltás játszóteret ismerem még, ott majd biztos össze fogunk futni pár hónap múlva. Kép Hozzánk legalábbis közel van, 1 háztömbnyire.

Szeretnék menni a felkészítőre, de még sokára fog kezdődni, addigra meg már el szeretném (kellene) dönteni, hogy hol lesz a nagy nap.
A szülőszobáról milyen véleménnyel vagy? Szocialista korabeli a berendezés vagy mamabarátabb, modernebb már azért? A Söfis rendelő, ahova járok, az kritikán aluli, pedig én nem vagyok egyáltalán igényes nő!

Neked meg kitartás! Egy másik topikban épp az imént olvastam, hogy már lehet nem sok van vissza. A születéstörténetet meg várom majd, ha eljön az ideje!

Köszi:
Falina
falina
 
 


Védőnő:
Minden körzethez tarozik egy védőnő, vagyis utcanév szerint vannak elosztva. Van egy faliújság,megnézed melyik utcába laksz és egyből kiderül,hogy ki lesz a védőnőd. Nekem Laskóiné Mariann és nagyon megvagyok vele elégedve minden szempontból.
A gyerekorvosra rákérdeztem és ajánlott egyet a védőnő, végülis ő ismeri őket,én már találkoztam a sajátunkkal, nagyon aranyos és szimpatikus.

Szégyen,nem szégyen de én még nem láttam a szülőszobát,ill. csak az egy ágyast futólag (van egy 3 ágyas is). Tudom,hogy milyen a leírtak alapján,de nekem ez nem lényeges szempont. Inkább a "jó hangulatú" szülésre gondolok.KépSzerintem mama- és bababarát az egész, ne aggódj ez miatt is!Kép
A 3. emeleten pedig még nem is jártam.

Játszótereket sem nézegettem még (másfél éve lakunk itt),elöszőr csak úgyis nagy-nagy sétákat tervezek.Kép

Vigyázz magadra!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: