A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kagyló: Ezen ne aggódj. Ez a lelet tökre jó, csak azért kell, hogy tudjad Te is, és Dévai is, hogy nem mehetsz macskaalom közelébe. :-) Ne aggódj, ettől minden további nélkül lehet kezdeni. Hajrá! :-D

Mné
mné

Zafír: Kitartás, már mindjárt itt van a kedd!

Mné
mné

Kedves Lányok,
Elnézést kérek a zavarásért, tudom, hogy milyen összeszokott kis csapat vagytok egymást támogatva. Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy talán eljött az ideje több év után, hogy intézetet váltsak, és eddig a Dévai Intézetről nagyon jókat hallottam. Megtenné közületek valaki, hogy priviben leírja részletesen a lombik-kezelés folyamatát, tehát az első bejelentkezéstől kezdve mikor hova kell menni? Magával a kezelés folyamatával tisztában vagyok (gondolom igen hasonlóan zajlik mindenhol) több sikertelen inszemináció és két lombik után, inkább az érdekel, hogy hova jártok vérvizsgálatra, mennyit kell várni stb-stb. ill. a ktg.-ek az intézetben. Nagyon köszönöm ha valaki tud szánni időt nekem erre.
Sok sikert és lelki erőt kívánok nektek!
Lili
vízililiom

Lili: Én nem tudom neked leírni a lombikos teendőket, mert inszemes vagyok! DE, azt tudom, hogy mindenkit nagyon szívesen és örömmel fogadunk a fórumon. És még egy dolog a lehető legjobb döntés a Dévai Intézet! Mi itt, talán mondhatom, hogy mindannyian Dévai doki függők vagyunk!

Minden esetre Isten hozott közöttünk, és én is sok sikert kívánok neked!

Mné
mné

Lili, privi ment
:)

Kagyló, délután, este szokott behívni D.
Vendég

Kagyló: Utána 1 hónap pihi, majd indulás májusban ha minden jól megy. Donoros inszeminációnk lesz.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Kretty
Az jó,legalább nem kell korán kelnem. :wink:
Zafir
Akkor a kis doki fog műteni? Hamar itt lesz május, akkor majd szoríthatunk neked is. Irigyellek, nekem is mehetne donor inszem,akkor nem kellene sajátból lombikolni.A férjem ellenzi... :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: Igen, Paragi fog műteni. Nekünk sajnos nincsen lehetőségünk a sajátból valóra, még lombikosan sem. Vagyis ez vagy az örökbefogadás lehetősége maradt csak. :cry:
Gondolom azért ellenzi, mert sajátot szeretne.
Szerintem is este kell majd menned. Mindig sokan vannak vigyél olvasnivalót. Bár ha először mész akkor még nem olvastad az ottani újságokat, találsz még olyat amivel elfoglalhatod magad. :wink:
Első lombikotok lesz?

Mné: Köszönöm. Most nagyon jól esik minden kedves szó.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafir
Nekem nem az első lombikom lesz hanem az 5.-dik.Több mint 2,5 év telt el, ezért kérdezek sokat.Mindig van új ami változott.
Hát igen ragaszkodik a sajáthoz. :roll:
Hidd el nekünk is elég kevés esélyünk van,ha más nem hát az is bizonyíthatja,hogy jó pár éve csináljuk.Megmaradtam itt magnak, már mindenki babás lett azok közül akikkel még én kezdtem stb.
Szerintem is jobb ötletnek tűnik a donor,mit várni éveket az örökbefogadásra. Mert ott csak az idő menne...

kagyló

Kagyló! Van valami oka annak, hogy a 4 lombik nem sikerült? D mondott valamit? volt előtte inszemetek is?
Vendég

Kretty
3 inszem,4 lombik.Apa baj,sajnos.Szerinte donor kellene!

kagyló

Legelőször nálunk is szóbakerült a donor, de elkezdte a férjem szedni a Fer14-et és jobb lett a helyzet! Meg D azt mondta, csak akkor próbáljuk a donort, ha már biopsziával sem tudunk katonát nyerni. Nálunk is apa-baj van, de azt mondta D, ez még a szerencsésebb verzió, mintha anya-baj lenne. Úgy látszik, mégsem... :(
Vendég

Nekem is szedte a fer14-et, most éppen a maca vibet szedi.Nálunk a mozgással van gond.Általában 1 db-ot kapok vissza, igaz a 4.lombiknál 2 db volt.Láthatod nálunk sem igazán fényes a helyzet.... :( :roll:

kagyló

Kretty,
Köszönöm kedvességed, válaszoltam priviben.
Szép napot mindenkinek, Lili
vízililiom

Sziasztok
Ma kellene telefonálnom,megvan de nem ilyen ömlősen.Most így is hívjam apánkat?Mert ha estére indul be akkor hétfőn már a 4. napban lennék...Mit csináljak????

kagyló

Kagyló, szerintem hívjad!! Bár csak ha pecsételsz, lehet, azt fogja mondani, hogy még ne menj, legalábbis korábban nekem mondta azt, hogy várjam meg, amíg rendesen megjön. De Ő a szakértő, hívd fel, próbáld meg körülírni neki :D és feltétlenül említsd meg, hogy a hétfő a 4. nap lenne!
Vendég

Poszi
Nem pecsételek, hanem megvan.De nem ez a nagyon erős menstr.
Ami ugye az első napnak számít, az is lehet estére el kezd ömleni. Hívjam?Ha estére hívna tuti erősebb lenne....vagy csak holnap reggelre...

kagyló

csak gyorsan beugrottam...mert aztán indulok
nagyon izgulok :? szorítsatok!

kagyló
telefonálj! mi történhet? legalább a legilletékesebb elmondja mikor mit csinálj!
a toxoplazma ellen én sem vagyok védett, de azt mondta semmi gond, majd ha terhes lesz akkor ellenőrizzük hogy ne kapja el!
macskaürüléket kerülni, nyers húst ami nem volt hőkezelve nem lehet enni!

lili
üdv itt! ha kérdésed van gyere csak! mindenkit szívesen fogadunk :wink:

poszi
hogy vagy? vérvétel eredmény?
parane
Budapest

Na felhívtad, Kagyló? Mit mondott?

Csuti, annyira sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy....nagyon megszenvedtetnek a kis ártatlanok! Remélem haamrosan túlleszel rajta, és élvezheted a várandósság minden percét!

Barikám, megjött már piri?

Zafír, és Ági, nagyon szorítok nektek a műtéthez!

Csomee, nagyon édesek a gyermekeid! Gratulálok hozzájuk!

Parane, te ma mész "nagy tesztelésre" ...nagyon várom, hogy írjál!

Kriszto, mikor kezdhettek megint?

Erikk, nagyon sajnálom, hogy nem jött össze...van még lehetőség a lombikra?

Lili, üdv! Remélem, csatlakozol a Dévais csapathoz, nagyon jó helyre kerülnél, mind az orvosi stáb, mind a fórumcsapat tekintetében :wink:

Itt vannak a pozi tesztjeim, remélem, nem bánjátok, hogy megmutatom! Mindegyiket különböző fajtájú teszttel csináltam. Remélem, ma megküldik emailben a laboreredményt is!

Kép tesztek
Vendég

Poszi
Hűha nagyon szép csikosak!Gratulálok!!!

Még nem hívtam várok 10-11-ig utána rácsörgök.Csak nem lesz mérges,hogy a reggeli időpontot beszéltük meg,erre én meg később hívom.Lehet,hogy nem volt elég vastag a nyálkahártya és azért van,vagy ki tudja miért....

kagyló

Sziasztok Lányok!

Parane, igen, azt az utrot szedtem szájon át, amit lentre kaptam. Amikor mondta Apánk, hogy akkor most így vigyem be, meg is kérdeztem, hogy ezt a típust-e, mert elméletileg az utronak van szájon át szedhető változata is. De Ő azt mondta, így, egy az egyben egyem és pont. Semmi bajunk nem lett tőle! :)

Bari, nagyon szép ez a kocsi is. :) Mint látjátok ezt a környéket, a védőnőm szerint is mindenképpen nagykerekű kocsi kell, mert a terepviszonyok nem a legjobbak. Nincsen megálmodott babakocsi, inkább igényeim vannak. Tegnap viszont rájöttem, hogy az igényekből szépen lassan le kell adni, másképpen nem fog menni. Megmutatom azt az ABC Design típust, amibe tegnap "beleszerelmesedtem", jövő héten meglátogatom újra a Brendont (tényleg itt van a legnagyobb választék), és a színek kapcsán érdeklődök (mert az egyik elvárásom, hogy legyen szín a kocsiban, de a kritikus helyeken sötét legyen, nem szeretném naponta súrolni a kocsit)...
1. Jelölt http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/31117
2. jelölt http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=1

Ezek megtestesítik az összes elvárásom. Amúgy rengeteg, szép kocsi van.... A bőség zavarában az ember választani sem tud....... :oops:

Csomee, gyönyörűek a csemetéid, ezek a hatalmas barna szemek... Hmmmm.... :)

Kagyló, végül hogy döntesz? Szerintem, ha megjött, hívd fel Apánkat. Estére fog behívni, addig méginkább megindulhatsz.

Tegnap bejártuk a fél város Mamival (leendő nagymama leendő neve :) ), bútor kapcsán, és mindezt este megkoronáztuk a férjemmel egy 4D-s UH-val. A gyermek nem óhajtott fotózkodni, így akrobata mutatványokat kellett már az ágyon végrehajtanom, hogy kimozduljon a lepényből, de sikerült. :) Immáron 1227 gramm!!! :) És - lévén, hogy törökülésben ült - megmutatta megint a lába közét, akármennyire is szugeráljuk, csak-csak nunus van ottan :) Szóval Dóri baba, tényleg Dóri baba :)

Ma péntek van!!!!! Tessék estére gyönyörű UH fotókat hozni, kedves Parane!!!!! :lol:

Mentem, vár rám a lakás, takarítás, mosás, aztán egy kiadós alvás.... Már megint rengeteget tudok aludni............

És lányok, péntek van, itt a hétvége!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

nyuszika
Mi van ha nem estére hív be?!Nem értem miért ilyen kevés...itt vacizok...áááááááááááááááááááá jól kicsesz velem ez a ...........

kagyló

Most, hogy így felraktam, mintha a 22-i clearblue-s csíkjai halványak lennének, de egyébként élőben szép erősek, csak hát ez a teszt kéken csíkoz, nem pirosan.

Kagyló, majd írj, hogy behívott-e, remélem, tudsz menni ma!
Engem este fél 7-re hívott be amikor megjött!

Parane, nagyon várom a híreket!

Most megyek a piacra...sunshine van!! Kivételesen nem dolgozom, itthon vagyok, úgyhogy ma finom palacsintákat fogok sütni...:D

Jaaaa, egy kérdés még (ne röhögjetek ki kérlek érte.....) : olvastam, hogy nem szabad nyújtózkodni sem korai terhesség idején, sem a vége felé....most ez igaz? Mert reggelente én nagyon macska-típus vagyok, és ösztönösen hatalmasakat nyújtózok...és már ma reggel is mindig arra ébredtem, hogy nyújtogatom magam...és megijedtem... :shock: most ez igaz, vagy sem?????
Vendég

Kagyló! Nekem a múltkor, amikor még vártam pirit, pont a hosszú hétvége volt, és azt mondta, hogy ha péntek este jön meg, akkor is jó a hétfő reggel! Direkt rákérdeztem, hogy nem baj-e, nem sok idő telik-e el? azt mondta, nem, menjek hétfőn...

de remélem, neked mindjárt beerősít!
Vendég

Telefonáltam,azt mondta hétfőn reggel hívjam mert vagy beindul ma vagy nem.Hétfőn meg ha a 4. napba leszek, az sem gond.Attól még indulhatunk....Valami olyat mondott nem szívódott fel a sárgatest.Ezt nem értem,de nem akartam rákérdezni....

kagyló

Sziasztok,

már meg is jártam az Intézetet: Kagyló, nincsenek sokat, 6:30ra mentem, én az 1. voltam 7:30-ra jövő is a harmadik , kb. nyolcra lettünk 6-an. Szóval most minden ideális, napsütés nincs fagy, hó, szél és nőnek a számok:2021!

Minden ok nálam - mint mindig :) már be is adtam a mai szurit magamnak este meg vár a costy és a Folsav :)

süt a nap, csodás az idő, mindenki jókedvű és POZITÍV! ugye? Kismamik, anyuk és apuk tessék nagyokat sétálni; kezdésre várók, tessék ráhangolódni a húsevésre ;) pirivel küzdőknek fájdalommentes pár napot és mindenkinek csodaszép hétvégét!
sziasztok!
kisalag
Fót

Kisalag
Olyan korán már ott voltál?! Hát én nem igazán térek magamhoz reggel.Mikor még én mentem általában 7-7:30 körül értem oda.Voltam 3-4. volt,hogy 10-ig ott ültem.Te már legalább elkezdted,sajnos én nem szeretem a várakozást.Most indított,vagy már lassan leszívásnál tartasz???

kagyló

mi még inszemezünk, ma voltam az első piri utáni uh-n; számításom szerint két hét múlva ilyenkor már délutánra megyek :)

Most nem hiszem, h olyan sokáig kellene várni még ha 7re is érsz az Intézethez. Hívtad DévaiI-t? Mész hozzá mav délután?
kisalag
Fót

Inszem,az még a jobbik esett.Ott nincs akkora tortúra mint a lombiknál.Nekem is volt még nagyon régen 3.
Ma nem megyek hozzá,mert megvan csak nem elégé ahhoz,hogy kezdhessek,tudod ha ömlik az a első nap.Hétfőn kell hívnom és akkor kell mennem.Ezt beszéltük meg...
Remélem az uh-n sem fog semmit sem találni,mert arra is volt példa,hogy várnom kellett,mert látott cystát...

kagyló

semmi baj nem lesz! Itt a tavasz, most mindennek sikerülnie kell!!!!!
Tessék pozítívnak lenni!!!!!!! - keseregni ráér az ember később, vagy inkább soha!
kisalag
Fót

Kagyló: Én mondjuk furának tartom, hogy csak hétfőre hívott. Azt hittem, hoyg a dolog "menniységtől" független. Megjött, akkor megjött, de ezek szerint tévedtem.

Kisalag: Nagyon örülök, hogy ilyen jól haladnak nálatok is a dolgok.

Poszi: Nagyon szépek a csíkok! Jaj, anniyra várom már a hétfőt, hogy mit mond a doki! Nagon drukkolok!

Parane: Gyere mesélj! Mi volt? Hány babó van? Hiperstimuval hogy állsz? Lerágom már a körmömet!

Nyuszi: ne haragudj, ha pofátlan vagyok, de esetleg nem kérhetnék képet a tegnapi 4D-ről?

Többiek!!! Merre vagytok! Hahó, fórumfüggő társaim!!!???

További szép napsütéses napot kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Mné
Sajnos nem így van,mert onnantól nézik az első napot ha már erősen megvan. Rá is kérdeztem tőle a telefonban és azt mondta ez így van.Most kezd beindulni,hát jól elszórakozik velem.De a hétfő még nem késő.Kezdhetem majd magam szúrni, pedig annyira utálom..
Gyakorlatom az már van,ezért nem félek tőle,csak olyan sokat kell.
Nyuszi
Én is megnézném a 4D-t ha nem baj.Kaphatok?
Kisalag
Milyen jó lesz majd ebben a időben kint sétálni, teljesen feltölt.
:lol:

kagyló

Kagyló, mondjuk én is azt hittem, hogy mindegy a mennyiség (és itt nem a pecsételgetsére gondolok) és lehet kezdeni! Gondolom, neked nem lesz most méhűri vizsgálat (mármint amikor beméri a babók helyét), mivel ez az 5. lombikod. Vagy igen? Mert én még arra gondolnék, hogy azért van jelentősége, mert ezt a vizsgálatot mensi alatt csinálja D., nem véletlenül.
Azért mondhatta azt, hogy biztos nem szívódott fel a sárgatest- legalábbis én úgy tudom- mert az termeli a hormonokat (pl progi) és ha nem jön létre terhesség, akkor leáll, elsorvad, és felszívódik, és a hormonhiány hatására kezd leválni a méhnyálkahártya.

Én is hiányolom a többieket, mindenki odakint élvezi a napsütést?
Vendég

Katapetra, ha itt vagy valahol: megkaptad a 23-án írt privimet? mert vacakol, és nem rakta be elküldöttbe.
Vendég

Kisalag, szuper, tartsd is meg ezt a remek, + hangulatodat.

Kagyló, ügyes vagy, felhívtad és a hétfő sem késő, addig meg tuti beindul a dolog.

Mensi kapcsán számít, hogy mikor indul meg rendesen, az a lényeg, hogy amikor nem csak maszatol az ember, hanem megindul, onnantól számított 5. napon reggel már szúrni kell magad. Azaz ha Kagyló hétfőn megy, megnézi D doki, NEM LESZ SEMMI CISZTA....., megkapja a receptet és bár futós lesz a dolog, de kiváltja a déliben (tudod, az eleve ügyeletes gyógyszertár) még aznap este, mert másnap reggel már elindul a babásodás útján!!!!! :lol:
Nekem mindig is mázlim volt, mert ha elindult, akkor elindult, nem maszatolt....

Poszi, mindig egyforma típusú tesztet kell használni!! Minden teszt másképpen reagál, ezért láthatod másnak a mai napit! Ne izgulj, jó helyen van a kis csodababa :) Vagy ha biztosra akarsz menni, vegyél még ebből az új típusból és a hétvégén már lesz is összehasonlítási alapod!
Én kb. 3 tesztet csináltam, de pl mindegyik másképpen száradt ki. Az utolsó tesztemen, a hivatalos ET+21. napin, a teszt csík hamarabb jelent meg, mint a kontroll csík, mégis, kiszáradva halványabb volt a + tesztem, mint pl. a két nappal előbb készített! Szóval ettől is függ!!!

Arra lennék kíváncsi, hogyha pl most csinálok egy terhességi tesztet, akkor +?? Mert bár egyértelmű, hogy nem a milka csoki ugrál bent :lol: , de állítólag a 10. héten van a csúcson a HCG szint, utána kiürül... Vagy nem?!

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Nyuszika, nem a mai napit láttam másnak, hanem a 23-it, ami clearblue, kék csíkokkal, nem pirossal, mint a többi! Csak ezért. A mai szép erős. :lol:

Én azt hittem, jobb, ha különböző teszteket használok, pont azért, mert mindegyik másként reagál, és így ha az egyes különbözők mind bezebrásodnak, akkor az tuti. Hát nem tudom, mindenesetre a hétfő lesz a legbiztosabb. De addig alighanem megőrülök!

A párom bátorít, hogy legyek pozitív, nem szabad aggódni, de én már mindent elolvastam a neten a méhen kívüli terhességről és a vetélésről..... hülye vagyok? :oops: :oops: :oops:
Vendég

Poszi mit izgulsz ennél erősebbek nem is lehetnének azok a csíkok! :-) :-)

Kagyló hajrááááááá!!!!

Ági28

Sziasztok Lányok!

én annyira de annyira boldog vagyok!
összefoglalva 1éles petezsák látható, benne embrió kezdeménnyel!
:D :D :D :D :D :D

a másik is elindult, de nagyon picike a másik mellett. én azért még őt is biztatom...ki tudhatja :wink:

D. azt mondta örüljek neki hogy egy van, mert így is hiperstimus vagyok továbbra is 9cm-es petefészkekkel...mi lenne kettővel.

legközelebb 10nap múlva megyünk, és megigérte hogy meghallgathatom a szívhangot!, mert nekem ugye nem elég látni :)

poszi
tesztek csodálatosak!
bűnös gondolatokat pedig tessék gyorsan elhessegetni!
nyújtozkodni én sem nagyon merek, mert feszül nagyon a hasam, de így meg begörcsölök reggelre...óvatosan!

nyuszika
ugye csak vicc a teszt :wink:
parane
Budapest

Poszi: Hidd el, minden rendben lesz hétfőn! Tuti vagyok benne! A méhen kívükli terhességet pedig nagyon gyorsan felejtsd el! Sajnos mostmár tudom, hogy milyen az, és abban ezer százalékig biztos vagyok, hogy nem méhen kívüli terhességed van!

Parane: Hol vagy? Jaj má!!! Ne csináld ezt! Mit láttatok? Mi volt a dokinál? Már lerágtam az összes körmömet!

Mné
mné

Jupppiii! Ezek nagyon szuper hírek! Azért még én is drukkolok ketteskének! Hajrá, hajrá! Jaj de örülök! Gratulálok! Ugye mostmár lehet hangosan?

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Egy gyors kukk!

Parane, gratulaaaa!!! Tudod te is egy csoda vagy közöttünk aki erőt ad :lol: Krisztoval épp ma beszéltünk róla,h a sok-sok petejestből "csak" 2 embrike maradt és tessék-lássék :lol: Ott van a pociban mind a kettő! Drukk a picurkának,h felzárkózzon a tesókához :wink:

Poszi, csudaszépek a tesztjeid! Tutkó minden rendben lesz! Szerintem Dévisz nagyon fog örülni az illegális babókátoknak! Nem kaptál még e-mailt?

Pusszantás mindenkinek!
Bari

bari6

Bari és Kriszto: Mi volt IR-en? Ha jól emlékszem, akkor ma voltatok! Vagy tegnap. jaj, úgy összefolynak a napok!

Mné
mné

Bari: ne haragudj, de kicsit megzavarodtam! A vonalzódon az van, hogy 25 nap múlva mentek a "Baribabákért", de ma megjött, akkor ez nem azt jelenti, hogy 2 hét múlva mentek? Bocsánat, ha félreértettem valamit!

Mné
mné

PARANE!!!!! Jujjj de szupi!!! Nagyon örülök! Biztasd a másik kis pötyikét is, hogy erősödjön!! Olyan sokára lesz még 10 nap múlva.... Kb hény hetes terhes leszel akkor? 6-7 héttől lehet hallani a szívhangot, jól tudom?

A hiperstimu pedig remélem elhussan! Egyél husit!
Hajrá :wink:

Csatlakozom Mné kérdéséhez: Bari, Kriszto, meséljetek, mi volt az IR-en?

Nekem még nem jött email :evil: Szerintem ma már nem is küldik, hétvégén meg pláne nem, pedig reméltem, hogy hétfőn vihetem magammal Déviszhez. Esetleg megnézzük egy netcaféban Bp-en ha felértünk, hogy megérkezett-e már, és úgy megyünk tovább D-hez. Kicsit mérges vagyok, hogy sokáig tart, ugyanis nem tb-s volt, fizettünk érte.
Vendég

Ma voltunk IR-en, hétfőn lesz eredmény :lol: Nem voltam valami jó társaaság az elején szegény Krisztonak,mert szenvedtem piritől :cry: de vettem be catit és segített :lol:

Csúszás volt pirivel, így mindjárt átállítom a vonalzómat ;)

bari6

Bari: És hol voltatok? A Mnesmentisben? Van ott egy jó orvosotok?

Mné
mné

Tovább ajándékozom a laptetőmet! Szolgáljátok ki magatokat Lányok! Én most nem tartok rá igényt!

Mné
mné

Szóval, tessék csemegézni a laptetőmből! :)

Kép

Mné
mné

Nyami-nyami bár ma teleittuk magunkat édességgel :shock: :shock: :shock:

A centrum labban voltunk, de csak vérvételen. Krisztot endokrinológus küldte én meg mentem magamtól. Ha gond lesz akkor megyek majd orvoshoz, DE nem lesz gond, így majd nem kell mennem :lol:

Átíram a vonalzómat! 28 nap múlva újra piri és mehetek beállításra!

Kretty, te nem csinálsz vonalzót?

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: