Dia, mi a storyd amnióval? Megírhatnád priviben, hogy ne hozzuk rá a frászt másokra. Én számítok egy jó uh-ra a 12. héten, aztán jó afp-re, majd jó 18. heti uh-ra. Amennyiben minden eredmény okés, én kihagyom a böködést. Ha gáz van, akkor szúrjanak és bevállalom a kockázatot. Nekem rendellenes a méhem, a méhnyakam, a véremre szülés után egy hónapig tablettát kellett szednem... tehát ha lehet, minden vérzéssel járó dolgot elkerülnék szülésig, mert örülök, ha anélkül is megmarad a baba, bár ez a kockázt a 12. héttől minden nappal csökken. Most néztem, a lányom ugyanott helyezkedett el, ahol mostani poronty, bízom benne, hogy ugyanolyan jól fogja magát érezni, és klasszul fog fejlődni, ugyanolyan egészséges lesz és tökéletes! Nekem 2. gyereknél 1:18000-hez volt a down-kockázat, de nem kombinált, hanem integrált teszt volt, azaz két vérvételes (12. hét, 15. hét).
Elvileg minden 12. heti uh genetikai, csak nem minden szakember szakképzett rá, de mégis elvállalja ezt a nagy felelősséggel járó vizsgálatot... Örülök, hogy beletették a füledbe a "bogarat"
Én is gondoltam rád este, hogy hátha felrakod a vonalzót
2 nappal hamarabb mész genetikaira, mint én

:):)
Carotta, egy kalappal mára! Fiatalabb nővéred? De jó neked, hogy már ennyi tapasztalt segítő kéz van a családodban
Nekem is lanyhultak a tünetek, úgyhogy NO PARA! A 12. hét környékén ez tök normális!