A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina! Azt nem tudom, hogy a genny felszívódik-e, minden esetre ha hat az AB, az jó! A felszúrás jobb mint a perforálás, mert szebben gyógyul a vágott/szúrt seb, mint egy perforált cikkcakkos sebszél!
Tengervizes orrspray-t használjatok orrszívásnál/fújásnál. Kifújatod az orrát (Zsozsi is tornádó módjára fúj orrot :) ), bele a spray, és megint kifújatod. Jól feloldja a trutyit.
És ahogy Móni mondja, naponta többször!
Ha krónikusan visszajön neki a középfülgyuszi, akkor orrmandula...

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni, mi a gond a húsvéttal, rossz emlékek?
irina

Mama, Papa, Apa fetrengenek valami vírustól. Anyósomékat múltkor nem engedtem be - persze megértik :) -, de Apát nem tudom hova paterolni.
Zsozsi nem mehet napra, mert még most válik le a lepedék, állandóan szellőztetek, és nyomom a gyerekbe a vitamint.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, remélem, azért jól viseli Zsozsi a bentlétet.
irina

Mesi, köszi nagyon a tanácsokat!
Az az érdekes, hogy Ádi ugye elég füles, de november óta semmi gondja nem volt vele, holott végig trutymós náthás volt, de nem ment rá a fülére (v. nem érzékeltük). Tény, hogy sokat fejlődött az orrfújási technikája is. Két hete viszont elkapott vmi olyan náthát, ami nagyon dzsuvás volt, szerintem ettől durrant be a füle is, hiába fújtuk nonstop. Ezért is akarok ezentúl nátha mellé fülsapkázni. Plusz szerintem lehet is most valami hülye új frankó baktériumtörzs, mert itt is sokan írtátok, hogy a gyerek füle irtózatosan bedurrant, más ismerőseimnél is ez jött januártól elő.
Tudod, Ádi is már majdnem meg lett műve, de 4 havi tünetmentes időszak után én nem egyeztem bele a műtétbe, egyelőre nem bántuk meg, átlag évi 2-3 fülgyulladása van, ebből 1 gennyes.
irina

Mesi, jobbulást a betegeknek!
irina

:arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsozsi amúgy jól viseli a bent létet, mindent megmagyarázok neki, megérti. :)
Csütörtökön megyünk a gyerekorvoshoz, és ahhoz, aki műtötte, ők majd megmondják a tutit. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni, Gergőke teljesen rendbejött a fülgyusziból?
irina

Irina sajnos még nem :(
A jobb füle még egy kicsit be van gyulladva, de egyenlőre nem kap ab-t, mert már túl sok volt az utóbbi időben. Most HP-s orrcsepp (ami nagyon szuper) és orrszívás naponta többször. Egy hét múlva meg látni akarja a doki. Ha nem javul akkor újra AB lesz.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi Grétike is ügyesen megértette, hogy nem mehet ki de azért bepróbálkozott. Na meg az ugrálásról, rohangálásról való lemondás igen-igen nehéz :)
De mi ma már voltunk kint délelőtt több mint 1 órát a teraszon a napsütésbe. Isteni volt. Gergi is csatlakozott hozzán az ébredése után. Ő csak ült és lesett, hogy mi is történik :D
A fotózásról Gréti is lemaradt, aznap volt mikor műtötték.
Majd megkérjük Vera Robiját és lesznek szuper képeink a gyerekekről :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, Gergőke: nagyon sajnálom :-( jól elkapta szegénykém... neki még olyan kicsi minden a testükben, a sok trutyi elakad.
Tényleg, meddig kell hivatalosan bent tartani a gyerekeket orrmandulaműtét után?
Örülök, hogy Cicus ilyen jól van. ;-)

Írtam amoda. Most megyek dolgozni, Ádimuki alszik.
irina

Sziasztok,

Jaj ez a fülgyulladás. :evil: Jobbulást Ádinak és Gergőcinek is.

Gondolom nem egyszerű megfékezni ezeket a csajokat..:-)

De szépen süt a nap. Remélem most már ilyen is marad az idő.
I pesten. jövő héten meg utazik svájcba.

Mi jól.
Pöttömke is jól. Tegnaptól Tp. Regi sajnos nem tudom mi van/lesz a tp-el és mennyit kapok majd, hogy érint.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, köszi! Örülök, hogy Pöttömke jól van! A tp.: vmit megint kavar a kormány vele, remélem, Téged nem érint.
irina

Kaqk boldog névnapot :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: köszi. :-)

Irina: én is remélem

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj, tényleg, ma Beáta nap van! Boldog névnapot Kaqk! :)

Ja, bocsánat, azt nem írtam, az álla sérült Szelinek. Jól van, de nem akar beszélni, gondolom, olyankor húzódik neki... Hogy lesz így holnap bölcsi? Nekem meg 3 nap BP... ??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk!Boldog névnapot :)

KépKép
viranka

Jaj Szelike :( Én is jól megijedtem volna! Nem lesz gond a bölcsivel,majd jól megdajkálják és minden rendben lesz.. :)

Jobbulást a kis betegeknek! :)

Fiúk kidőltek... :)

Annyira jó kint lenni.. :) Domi most kezdett el bicajozni,pótkerékkel. Eddig tanulóbicaja volt,de most ezzel próbálkozik,és megy is tekeri mint a csuda.. :D

Heni nagyon jó versike.. Akkor lassan nekünk is kellene készülni,vagyis illene... :roll:
varga tünde

Irina! Én úgy vettem ki, hogy érinti a kismamákat is... :(
Itt egy cikk:
http://www.privatbankar.hu/cikk/hircent ... penz_41854

Kép

Kép
regcsiken14

"a táppénz napi összege így legfeljebb körülbelül ötezer forint lehet"

Kép

Kép
regcsiken14

Na, frankón kezdtem az oldalt... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk, boldog Beáta-napot! :-)

Tündi, irtó klassz az új stickered a fiúkkal! :-)

Regi, nyugi, minden rendben lesz Szelivel!

Megyünk fürödni. :arrow:
irina

Regi, akkor sajnos mégis igaz, ha 20 munkanappal számolunk, az MAXIMUM 100 ezer forint lehet. :-( Vagyis ha jól számolom, nettó kb. 170 ezer forinttól felfelé szívás van, mert onnantól is max. ennyi a táppénz.
irina

Mennyi fülgyulladásos kis beteg. Sok puszi Ádinak, Geginek, Grétinek és Zsozsinak.

Panndi csajok jól vannak már?

Irina boldog szülinapot és Kaqk boldog névnapot!

Még mi sem készülünk a húsvétra. Én azért készülök, mert a gyerekeknek egy aranyos tavaszváró ünnep a nyuszival és egyebekkel.

Kaqk
Végül lett hajfestés, vagy most már kihúzod?

Táppénz :(

Móni drága bocs, hogy a múltkor úgy megszakadt a beszélgetés, de Dani megébredt. Mire írni akartam már nem voltál...:roll:

Irina megnéztem a sóbarlangot és terveim szerint megyünk is a héten. És innentől rendszeresen amíg jobban nem lesz.
Amúgy meg unalmas játszótéri létekhez szívesen bekapcsolódunk :D ha épp mindenki rendben van.

Nálunk még mindig helyzet van. Dani hurutos megint én hallom hörögni, dokinő szerint semmi gáz ennek örülni kell...igyekszem. Mi is rengetegszer szívjuk az orrát (a 10 szerintem megvan) és inhalálunk is (abból ált. csak 2 van meg). Amúgy talán ma mintha valami javulást éreznék úgyhogy talán....

Lilla oviból mégis elkapta a fosós hányóst. Nagy szerencsénkre nem nagyon hányt......mennem kell üvölt

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Rugó visszaszokott a szép hosszú alvásokhoz, kilenc előtt keltünk. De jól is tette, mert már hetek óta kb. 10 és fél órákat aludt naponta, nem lehetett idegekkel elviselni, és fáradt is voltam eléggé :roll:

Táppénz: nekem G. mesélte tegnap előtt, hogy mi az új rendszer.

Kaqk, boldog névnapot!!!

Szelinek gyorsan gyógyuljon meg az álla :!: :!:

Emese, kitartás :!: Ne idegeskedj :!:

Ma délutánra várjuk apósomat, és mivel most nekem három munkanapom van egymás után, ebből kettőször Rugó sem lesz itt, elkezdjük a járólapozást. Este pakoljuk is ki a konyhát. Holnap kora délutánig kész az első fele a területnek, este pallón már tudunk járni rajta. Pénteken a másik fele lesz kész.
Meleg vizünk még mindig nincs, de már megszoktam :x Állítólag ma hoz G. egy bojlert, a régit nem érdemes visszarakni.
Hétfőn jönnek az asztalosok, és befejezik az ajtókon a szegőleceket, valamint beszerelik az új fürdőszobaszekrényünket tükörrel. Szóval már csak pár nap, de a könyökömön jön ki a kupi meg a pakolás.
Azután már csak ki kell festeni az egész lakást :lol:

Bocs, most leginkább magunkról írtam.

Szia Gica.

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Jaj tegnap elfelejtettem reagálni naptár ügyben,akartam és kiment a fejemből :oops: csak egyszer sz.tem volna felrakni,aztán ezt is elfelejtettem kivenni..szó ami szó bocsi nem volt szándékos,de mostanában kivagyok dőlve.. :D tavaszi fáradság..

Vindo nem unatkoztok.. :)

Táppénz sajnálom... :(

Kaqk Boldog Névnapot!

Emese mindjárt csütörtök és ki is mehettek a napocskára.. :) Addig meg kitartás! :)

Móni pici fiad?nagy lányod.. ? Hogy vannak?????? :)

Irina Ádi hogy van? most már javul ugye?

Most megint ajánlották fiúknak a ganoderma gomba kakaót.. Valamelyikőtök hallott már róla??? Immunerősítő meg karbantartó meg minden....

Holnap lesz a beiratkozás a suliba,megyek is mindjárt össze szedem a cuccokat.. :)

Süt a nap fúj a szél de olyan jóóóó kint lenni.. :) Fiúk ma nem vastag kabiba mentek,hanem széldzsekistől.. :)

Más nem jut eszembe...

Ja de a már iskolás anyukák! mikor érdemes suli cuccokat venni?pl. suli előtt közvetlen ,mert akkor nagyon akciósak,vagy akkor nem mert feljebb lesznek az árak? táskát milyent érdemes venni? meg mit? tapasztalatokat okos dolgokat meghallgatok. .:)
varga tünde

hali

korábbi hozzászólásom eltűnt. :-(

Regi: köszi, elolvastam, de ha jól vettem ki akkor ápr. 30 tól TP kerülőket érint. Akkor engem nem.:-)
Szeli ment bölcsibe? Hogy van?

Kis hősök????

Fleur: oh szegény Lilla csak elkapta..:-( Jobbulást a két manódnak!

Ja a fodrászt már csak kihúzom. jöv. hét végén tervezek menni. :-)

Vindo: kitartás!! Szép lesz a ház! De jó h Rugó újra nagyokat alszik! :-)

Emma tegnap este nem aludt jól, folyton álmában beszélt sírt, forgolódott. Lehet azt álmodta ami történt. Du-án most már kint vannak és a csúszdához akart felmászni, de voltak előtte és nem várta meg hgy felérjen az előtte levő hanem neki indult. közel ment és a kis srácc a lábával orrba rugta. véletlen ő észre sem vette. Emma volt a hibás. annyira sírt, nagyon tud az fájni. úgy sajnáltam. de minden ok.
Ma már ment a kis barátja, az utcán találkoztunk, hát volt nagy öröm..:-) olyan jó volt ilyen boldognak látni....:-)

Köszönöm a névnapi köszöntéseket! :-)

Cserepes tulipánt kaptam és reggelre ki is nyitott..:-)

Mit is írtam még????? nem emlékszem.

Maricát hogy hívják, hogy lehet FB-n megtalálni? megnézném Linikét is.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, azt hiszem most jön az utolsó felvonás. :?
Nagyszülők betegek (valami influenza vírus, fáj mindenük, köhögnek, lázasak, alig élnek). Apa is elkapta, és most a két gyerek is kezd belázasodni, és sz.rul vannak. Most tettem le őket aludni. Meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: oh hessssss hesssss betegség!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi jajj rátok is rátok jár a rúd....

Vindo
Hát ti jó nagy munkába kezdtetek, majd akkor tegyél képet, ha készen vagytok :D

Szóval tegnap este már nem tudtam befejezni, mert a csajszi mellett kellett maradnom nagyon kiborult.
Szóval olcsón megúsztuk, mert csak 2 szer hányt szombat óta és csak a hasa ment egy kicsit az sem volt vészes.
Ma már az sem. Lázas volt inkább hétfőig és a pocakját meg a torkát fájlalta. Ami furcsa volt, hogy tegnap már jól volt napközben, de éjjel nagyon sírt, hogy fáj a torka, meg a hasa.
Aztán mivel állandóan felébredt, meg sírt így kapott panadolt baby-t és így aludt nyugodtan reggelig. Ma megint jól van se hasmenés se láz, se semmi.
Ma játszóra is lemerészkedtünk olyan szép volt az idő.

KépKép
KépKép
fleur

Mi túl egy alig alvós(részemről) hánykolódos,motyogós éjszakán :( Míra forgott,pörgött,lázas is lehetett.Aztán hajnal 4kor adtam 1/4 algopyrin-t ampullából(nurofen nincs itthon B. miatt,Cataflam persze este kifogyott :evil: ) azóta mind2en fent vagyunk.
Visszamentünk fülészetre,ahol 11 után pár perccel értünk.Ki volt írva ma már több betegeta fülészet nem fogad :shock: :evil: 13-ig volt rendelés...
Most megint lázas lassan elindulunk dokinénihez,mert a hangja enyhén szólva repedt fazékra hasonlít :( s látszik,h. beteg :( bágyadt,alig beszél... :(

Bálint tegnap este kitalálta neki torokgyulladása és fülgyulladása van(hipochonder kissé, hallhatta Mírától h. füle fáj).reggelre persze semmi baja nem volt :) Kicsit taknyos ,de az még belefér :)

Tündi,ne vedd már le :) annyira ízléses és szép :) Nekem nagyon tetszik :)

Mesi,bakker nehogy egyszerű legyen az életetek...

Dóri,ügyes vagy/és leszel :)

:arrow: bújni :( lázas :(

na még vmi :)
Míra megtanulta a Nemzeti dalt,s így mondta az egyik sort:

Kik szabadon éltek haltak,
BÚZAFÖLDBEN nem nyughatnak :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Mesi :(
jobbulást és remélem nem lesz komoly :roll:

Vera mit mondott a háziorvos?
Jobbulást a kis drágának+++++
Fülészet :twisted:
Elég furcsán értelmezik a rendelési idő kezdetét és végét :?

Vindo nagyon szépek lesztek és az a lényeg :D

Tündi de izgi :D Már iskola :D
Vrja már nagyon?
Én nem tudok tanácsot adni, talán csak azt, hogy a keresztfiaimnak még jóval suli előtt vettük a táskát és szuper áron.Nem volt szezonja és így nem árazták fel és aztán engedtek belőle :roll:

Fleur bocsi, hogy eltüntem, de a gyerekek.......

Cicussal egyre nehezebb itthon, unatkozik nagyon. Pedig igyekszem ám szórakoztatni. PaprikaJancsit csináltunk, szélforgót, dekorgumiból pillangókat a szobájába, sétálunk, rajzolunk, mesét olvasok............... de kevés vagyok :(
De hétfőn már ovi ha minden igaz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gyerekorvos nem rendelt ma... 3.szerda továbbképzés(minden hónapban)...vettem Nurofent biztos ami biztos+köptetőt.De a cataflam csepp hatott(38,3 ról indult 10 perc múlva 39,1 :( vmennyit még kinyomkodtam belőle :) most jól van :) holnap gyerekorvos reggel,aztán fülészet,remélem bejutunk.

Bálint ma sem aludt az oviban,így hamar ki fog dőlni mind2 :)

Tünde!
tolltartót tavaly barátnőméktől kapott Míra :) azóta is vigyázunk rá,őrizzük :) táskát a szomszéd csajtól veszem meg,Ő lánya is hasonló testalkatú,speckó iskolatáska a keskeny hátára :) táskát érdemes többet felpróbálni,van amelyiknek a pántja kijebb(így kell leírni?) van,ritka aminek beljebb.
Iskolaotthonos lesz vagy napközis? Ha isk.otthonos akkor atáskát hétfőn beviszi pénteken hazahozza.Napközis akkor naponta cipelni kell.
Minden mást,amire szükség van, az első szülőin a tanítónéni ad egy listát,h. Ő mit kér.Nálunk a beíratkozás ápr. 4-5, első szülői május végén azt hiszem.

Amúgy Mírus is unja magát(Móni :) ),most horgol :lol: a láncszemek már mennek neki :) az egyráhajtásos pálcát szeretné megtanulni,meg hogyan kell szaporítani, fogyasztani :shock: aztán du. fűztem egy mintát,egy Neki még nehéz technikával,alig bírtam lebeszélni ezt még ne akarja(kudarc érné,még nehéz,felnőttnek sem oly egyszerű megtanulni )

ruhákon meg nem röhögni :) Lányom azt mondta,adjam el őket jó áron :) :) szoknyáktól alig akart megválni...így párat tudta nélkül szelektáltam,még mindig van 3 hétre való...megszámoltam :oops:

:arrow: fürdés,fekvés

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Kinek milyen éjszakája volt?

Vera Míra jobban?
Menjetek a HP-ba ott estig van orvos :roll:
tuti megnézik
Ajánlatom még mindig áll, pörgös szoknyát veszek tőled cicusnak :)
Ma is olyat kellett felvenni, most táncversenyt rendez :)
Míra nagyon ügyes a horgolással. Máris jobban ért hozzá mint én.

Mesi mi újság? Ugye Zsozsi nem kapta el?

Gerginek folyik az orra, totál kész vagyok :( Fogalmam sincs mit csináljak, ha dokihoz viszem ír fel neki ab-ot, de 1 hónapon belül 3 kúrát csináltunk végig :roll:
Láza nincs csak enyhe hőemelkedése. Csak azután vittem levegőre miután a doki engedélyt adott rá, felöltöztettem, sapkát is kapott. Mit csinálok rosszul???????? Miért nem tud meggyógyulni?????[/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló!

Megvolt a beiratkozás.. :)

Verus elkéstél már levettem.. :) De köszi.. :) Nagyon ügyes Míra! Köszi tanácsokat.. Nálunk is most beiratkozás,aztán szülői és mondják a listát mit kell vinni..

Móni már várja nagyon.Minap elkezdett betűket másolni,mondván könnyebb legyen a suliban,aztán összepakolt egy régi tolltartóba,az itthoni ceruzákkal,meg ilyenek.Úgy veszem észre,hogy készíti fel magát,nem direkt hanem az ő kis tempójában,olyan furi..
És nem csinálsz semmit rosszul!!!! AB kúrák legyengítik az immunrendszert!! Talán coryzáliát kellene adni neki? Megfázásra van tudod homeós.Vagy elviszed dokihoz,de mondod neki,hogy no AB.Vagy megnézeted Grétike fülészével ő korrekt doki.. Ne idegeskedj! :)

Emese írj ám ha haza értetek.. :)
varga tünde

Móni,nem fülgyulladása van :( tüszös mandulagyulladás :( aludt a rendelőben az ölemben és közben horkolt mert taknyos is :(
majd Téged is megtanítalak :) csak legyünk már egészségesek :lol: :lol:
Gergőnek meg adhatsz oscillot is szerintem

:arrow: dolgozom kicsit :(

KépKép
viranka

Jobbulást Mírának!!!!!!
varga tünde

Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Sziasztok.
Most három munkanapom van egymás után, a lakás állapotát nem részletezném, és fáradt is vagyok.
Jövök ám, ha tudok. Hétfőn lesz vége az egésznek.
Most dolgoznom kell,
de azt még leírom, hogy:

1. minden betegnek jobbulást.
2. most gáz nincsen, de ma estére lett meleg vizünk :lol:

Jó éjt. :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Láttam Móni téged is jóóó korán kidobott az ágyad.. :)

Mi is 5.25kor keltünk. Vagyis Domi aztán a többiek.. :D

Ma itthon vannak nincs óvoda.. 7végére milyen programot szerveztek?
varga tünde

Sziasztok!

Tündi az még a jobbik verzió lett volna ha kidob, de sajna egész éjjel pötikém dajkáltam. Orrszívózás, nyugtatás, puszilgatás, altatás. Újra és újra...........................
Nem vittem túlzásba az alvást :)
Nekünk szerintem szobaprogram.
Pötinek rendbe kéne jönni, de nagyon :roll:

Vindo meseszerűek vagytok :D
egyszer volt gáz, egyszer volt melegvíz, egyszercsak lett melegvíz egyszercsak lesz gáz is. na meg szép lakás is :lol:

Heni szerintem még nem válaszoltam a húsvétos kérdésedre :roll:
Nem látom értelmét, csak zaba, büdös kölni, évente egyszer, csak a pia miatt eljövő rokonok.................................
ha tehetném nem tartanám, de Z ragaszkodik hozzá :?

Vera Míra hogy van?

Regi Szelikének rendbe jött az álla?
Utazol?

Mesi jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Móni sajnálom a rossz alvásmentes éjszakát, én nagyon fáradékony vagyok mostanság, bealszok a tv előtt és nem tud L. felébreszteni :shock: aztán 3ig tegnap is kint nyomtam a kanapén :roll: ahol egyébként nagyon szeretek aludni :roll:

Húsvét: na ezt a vendéges részét én is utálom, most hogy már 2 fiam is van, mi inkább megyünk, nem igen vagyunk itthon.
A motivumokat nagyon szeretem, kis nyuszi, csirkék, tojások:-)

Móni a jelmez ráér vissza jutni esetleg egy tali alkalmával???

Heni
KépKép
heni81

Heni persze ráér :D
akár egy nyári cseresznyepartin :wink: 8) :lol:
én is bealszok a tv előtt :roll: mostanában már nem is próbálkozom nézni
Olvasok, netezek alvás előtt :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: sajnálom az estéteket. én is fáradt vagyok.:-( bár tegnap nálunk mindenki jól aludt végre. :-)

Húsvét: én is szeretem a motívumokat, tojás festés ilyesmi, csak a vendégeskedést nem, de szerencsére Emmának elég ha a legszűkebb család ( apa, nagypapi, keresztapa, uncsi tesó) meglocsolja.

Ma szuper érzés volt. Pöttömke mocorgott. Most már elég jól kivehetően. És mikor szóltam Emma izgatott lett és ő is oda tette a pocimra a kezét és neki is mocorgott egyet. :-) Volt öröm..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj, de drágák vagytok! Én totál dögrováson, influenza. :(
Négyünk közül Apa és Zsozsi vannak a legjobban. Mivel Zsozsinak kemény két napig láza volt, ezért az a doki, aki műtötte, írt fel neki AB-t, nehogy elgennyesedjen a két sebe. Most azt kell szednie, és ha minden oké, ápr. 4-én mehet oviba. (Utoljára jan. 13-án volt).
Gegi is két napig volt lázas, ma csak extra nyűgös és kicsit folyik az orra, de hát front is jön és férfiból van a lelkem. :)
Én is lázas vagyok - most már talán csak hőemelkedés) - és fájok mindenhol, no meg függőlegesben nem jó.
Apa végzi a házimunkát meg mindent.
Levegőre is kimehetünk, most már tényleg rendbe jövünk.

Móni! Én is ezt kérdeztem anyukámtól, hogy mit csinálok rosszul, hogy Zsozsinak indig taknyi és megy a fülére?
Azt mondta ne hibáztassam magam, ha egy kórokozó beette magát mondjuk a szivacsos csontrészbe, az a legkisebb fuvallatra is újra előjön...
Nekünk megoldás volt a műtét.
Valószínűleg Pötinek kell egy 12 napig tartó lórugás AB kúra, mert a műtéthez még nagyon kicsi.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: oh, jobbulást!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi,nem semmik vagytok :cry: gyógyuljatok már meg :)

Móni,Tündi:
lázasodik folyamatosan :( amíg hat a lázcsillapító addig jól van :) aztán egyre bágyadtabb lesz :( mind1 majd jobban lesz :) csak már hülyét kapok a meséktől(mert a tv megy háttérzajnak,miközben rajzol-mikor jobban van :) )

Kaqk,de jó :) írígy vagyok kicsit :)

Dóri,vizsga sikerült?

húsvétot én sem szeretem,bár tojásokat(hungarocell)díszítek,fogok horgolni is párnak ruhácskát :)
S Balunak ezt fogom megcsinálni,de lehet Míra is kap :) nehogy balhé legyen :)
ebbe gyűjthetik majd a nyuszi tojásokat :)

Kép
csináltam ilyet is :)
Kép

KépKép
viranka

Vera: klasszak.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát látom ma nem sokan jártak erre. :-(

Mi ovi után játszin voltunk, meg a sportpályán. Futott Emma meg I egy kört a futó pályán. Nagyon tettszett Emmának. Valószínű máskor is kell jönni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: