Jó reggelt!
Kriszto, nem jártam reggel arra, már tudod, nem dolgozok, így reggel nem is indulok fél 8 felé az intézet irányába. De a férjem megy, így ha bárki tudja, melyik nap fontos, megkuksizza, csak szóljatok kérlek előre.
Melcsi, gratulálunk a 37. betöltött hetedhez

Sokszor hallottam, hogy a nyákdugó elmegy, attól még akár 2 hétig is el van az ember. És azon ne izgulj kinél szülsz. Fontos, hogy az általad választott embernél, de a legfontosabb, hogy szakszerű, jó kezekben legyetek az adott pillanatban!
Bari, még semmit nem vettünk Dórinak, most indul a limbó hintó. Babakocsik kapcsán az ABC Design márka van becsípődve, több babakocsit néztünk, de ez tetszik kezelhetőség és nagyság szempontjából is. Most, ha nagyival elindulunk csavarogni, akkor nézzük ezt is és ha eljön a szerelem pillanata, veszünk kocsit is. Apa teljesen rám bízta

Majd ha lesznek képek, én is felteszek.
Bari, LOR-t hol kuksiztad meg?!?!?! Kíváncsi vagyok Rá is, de ha már Ő nem jön, akkor muszáj nekünk kutakodni
Kretty, örülök, hogy megindult, aminek meg kellett indulnia, most próbálj meg ennek örülni, ez is egy előrelépés, így legalább nem leszel rosszul, tisztul a tested és elindultál az újabb küzdelem irányába!!!
Emerenc, Kriszto, sajnálom a rossz híreket....