azt mondják, hogy amelyik gyermeket örökbe fogadják, az az előző életben a sajátunk volt és ebben én tényleg hiszek. gyakrolati éveim altt rengeteg örökbefogadást láttam (pl paudics béla kislányát is) és ámulva tapasztaltam, hogy mindegyik gyerek, akit örökbefogadtak ténylegesen hasonlít az örökbefogadó szüleire. szóval az ,hogy nem te hordod ki, az csak egy dolog, de ugynúgy a tiétek. szóval nemsokára ti is megtapasztaljátok az éjjeli kelések örömeit, amit mihamarabb kívánok. meg minden szép és jót, ami ezzel jár.
annyit írnék még, hogy tisztellek azért, mert meghoztad ezt a döntést, én erre képtelen voltam, nekem is azt mondták, hogy nem lehet gyerekem és most itt van boti. és megint megyek, de most már én is biztosra. jobbról-balról kivizsgálás, én csak minden orvostól kapott zöld jelzés után megyek tesóért, mert én sem akarom kockáztatni több gyerkőc életét. nálam is a kihordás a gond, kurva törvények. vasi lehetne állandóan kismama, mert én is kihordatnám vele az tuti
ezt már mindenkinek írom, két napja nem térek magamhoz. mind írtam bibónak én már tényleg biztosra akarok menni és a nődokim ezt megértette. évek óta kimondták rám, hogy pco-s vagyok. minden ezzel kapcsolatos vizsgálatot megcsináltattam, az eredményeimet sok orvos látta, a nődokim mondta egyedül, hogy menjek már el egy "igazi" endokrinológushoz, természetesen ő a saját klinikai dokiját ajánlotta, de én nem találtam a doktornőről semmi infót, ezért kutattam tovább. a mensmentis intézetről sok pco-s társamtól hallottam, pl witchtől is. most elmentem renz rita drnőhöz és képzeljétek rejtett inzulinrezisztenciám van. előtte több orvos szerint nincs. 14 az éhgyomri inzulinom, a normális 0-2 között van, a csúcs 5-10 között már vetélést okoz, mert a sárgatest hormonra hatással van, akkor szerintetek 14?
elmehetnek a k. anyjukba, hogy "csupán" ennyi volt a baja a vetéléseimnek, a túlsúlyomnak. és kihordtam botit metformin nélkül,az maga csoda. ez a kis bigyófelügyelő nagyon meg akart születni, tudta,hogy jó dolga lesz. bár ma jól kikapott, ez a mindenért hisztizés agyamra megy.
szóval napi 3x1 meforált kell szednem , meg súlyos d vitamin hiányom van, mert a magas inzulin szint miatt a d vitamin nem tud beépülni a csontjaimba, stb. ezért d vitamint is magas dózisban kapok. 160 g-os diéta, ami a gyógyszer mellett simán fog menni, mivel nem lesznek éhségrohamjaim, mert nem ingadozik az inzulinom. a terhesség 12. hetéig kell szednem, utána fokozatosan le kell állni róla. most fokozatosan kell hozzászoktatni a szerveztetet.
elmehet a magyar eü a picsába, így konkrétan, ha valami bajod van jobb, ha fizetsz. engem látott nem egy endokrinológus, de szartak az egészre, azóta vetéltem megint, mint tudjátok két hónapja, de hát ez kit érdekel. ha szedem a gyógyszert már akkor, akkor most 4 hós kismama lennék. basszák meg
bibó neked csináltak ilyen vizsgálatot? INZULIN REZISZTENICA a neve. mert anno nem csináltak, én is magánklinikán tudtam csak megcsináltatni, mostmár a forgács, bmc, a kaáli csinál ilyet. mit mondott a doki, tulajdonképpen mi a baj nálad?

[/url]
[/url]