Sziasztok!
Itt vagyok! Nálunk a mélypont nem akar elmúlni, tegnap elmentünk vérvételre, mert muszáj volt tudnunk mi is van. A hcg-m a béka ..... alatt, konkrétan nincs is.... szinte, szóval tényleg ennyi volt, nem vagyunk azok a típusok, akik hitegetik magukat a végtelenségig. Szóval úgy néz ki ma már meg is jött/jön. Ennyi.
Nem tudom mi lesz, folyamatosan azon jár az agyunk, hogy ha eddig nem, akkor ezután miért sikerülne???
Az az igazság, hogy nem szeretnék nyavalyogni, így a témát be is fejezem és jövök majd közétek természetesen, főleg azért hogy erőt merjek belőletek, hogy szurkolhassak nektek és hogy a remény megmaradhasson, hiszen amíg itt vagyok, addig bízok, hiszek, remélek.
Kretty! Nem is tudom miért szurkolok jobban, hogy ne jöjjön meg jó darabig, vagy hogy mielőbb és ne csússzatok. Mindenesetre én lehet, hogy csinálnék egy tesztet és ha negatív egy két tornagyakorlat és tuti megjön max. 2-3 napon belül. Jó lenne, ha nem csúsználtok, tudom milyen akár csak egy-egy napot is kibírni, amikor az ember már menne, csinálná....
Emerenc! Nagyon-nagyon ölellek, tudom mit érzel, de nálad kitartóbb és elszántabb embert nem ismertem még. Remélem a ciklusaink is úgy akarják majd és újra együtt lábadozunk a punkció után és együtt leszünk kismamik 2-3 hónap múlva!
Zafír! Ne izgulj a műtét miatt, nem lesz semmi gond, utána szépen regenerálódsz majd és jöhetnek a gyerkőcök sorban!!!!
Parane! Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen, és egész biztosan nem vígasztal, de amíg hiperstimus vagy, addig a babók (szerintem kettő van) egész biztosan jól vannak!!! További kitartó húsevést! Hihetetlen vagy, hogy mennyire megy neked! Már a transzferkor is csodáltalak, hogy nálad az étkezés: főétel:husi, majd jöhet a desszert egy kis hús.
Mné!Semmiképp nem hibáztasd magad! Nem tehetsz róla és nem azon a hétvégén múlott, hidd el! Sokkal hamarabb eldőlt már a picuri sorsa és NEM TE tehetsz róla, valamiért így kellett történnie. De fel a fejjel és előre! (na a legjobbkor, a legjobb mondja)
Barikám! A lombikozás egyik ajándéka a barátságod lett!:D Mostmár jöhetnének a gyerekek!

Hiszen a gyerekzsúrokon is akad miről beszélni.... puszillak
Melcsi! Hazaengedtek?
Poszi? Piri továbbra sincs? Teszt?
Kisalag! Megjött? Hétfőn mész Dévaihoz? Kezditek a következőt?
Erikk! Szijjjjjja! Üdv. köztünk! Sikerült szerezned cetrot? Punkció időpontja?
Szurika! Hogy vagy? Régen jártál erre!
Mortisha! Mesélj!
Katám, hiányzol ám nagyon!
Gyere és sírjunk, nevessünk együtt újra!
Soha életemben nem hittem, hogy ennyire kitartó leszek, de valahogy nem akarom feladni!!!!!!!!! Addig amíg nem mondja valaki a szemembe, hogy sosem lesz gyermekem, addig nem hiszem el!!!
Mindenkinek szép hétvégét, bocsi, hogy hosszú lettem és ígérem ez volt az utolsó kesergős hozzászólásom
Puszi