carotta: Igen azt tudom persze,hogy a mensitől számolják csak ugyebár azt is tudom,hogy mikor voltunk együtt
Én most kezdek rosszabbúl lenni.Este is nagyon émelyegtem tegnap előtt is meg ma is .Ma voltam vérvételen és ott is rosszúl lettem
ddia: Jobbulást a kislányodnak!!!+++++++ Sajnos most az oviba nálunk is van valami vírus.Pont gondolkoztam,hogy visszamegyek még zárásig dolgozni(a kislányom ovijába dolgoztam eddig)De 2 hete bárányhimlő járvány volt amit mi eddig megúsztunk.Most meg mindenki náthás!Így inkább nem megyek vissza.
vikianya : Én is begörcsöltem hétvégén.Nekiálltam takarítanio persze nem olyan tempóban mint máskor de nagyon elfáradtam és görcsölt a hasam estére.Aztán kipihentem magam és elmúlt.Bár megint kezd fájdogálni úgy mint az elején.Gondolom növekszik a pocak és húzódik a méh vagy nem tom!De a kismamagatyát most kicsit ki kellett engednem mert felől kényelmetlen volt
Nagytakarítás!Én már elkezdtem és apránként haladok!Ilyenkor szoktam kiválogatni a ruhákat cipőket stb...na a ruhákkal megvagyok!Cipőkkel is.és szép lassan megcsinálom a szobákat is.Bár pár hónap múlva alkitunk a lakáson.Egyik szobát megcsináljuk a kisebbik lányunknak az ő mostania lesz a mi és a baba szoba elvileg.Úgyhogy ezt a 2 lehet kihagyom és majd akkor ugrok neki festés,szőnyegezés után.