[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2005. nyári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok!
Mostmár mindent tudok! Kép

Kép
krimo
 
 


Sziasztok!

Ma voltam ultrahangon, hat hetes vagyok, látszik a baba, 6 mm és már van szívverése, látszott a lüktetés állítólag (én nem láttam)..
Émelygek mint egy beteg kismalac, fázom mint egy tücsök szibériában és annyira fáradékony vagyok, hogy a lajhár hozzám képest egy villám-lény.
De most boldog is vagyok, mert mostmár biztos vagyok benne, hogy lesz baba és érzem, hogy egészséges lesz.

Az orvosomhoz még nem mentem vissza, így pontos időpontot nem tudok mondani semmire, de ha gondoljátok engem is beírhattok a táblázatba.
Én Judit vagyok, a 6. hétben (+-0), első baba lesz, a leendő nevét még nem tudjuk, egyelőre komoly családi viták folynak erről.. A Szent Imre korházban fogok szülni és Dr. Balogh a kezelőorvosom.. láttam, hogy valaki másnak is.
Ja, és 23 éves leszek 29-én Kép
Ez a legszebb szülinapi ajándék nem?Kép

Sajnos nem tudok mindig irni, de azért elolvaslak titeket..

Puszi mindenkinek
hanee
 
 


Jó reggelt HétalvókKép!

A mai napom eddig valamivel jobbnak igérkezik, mint a tegnapi, még csak kerülget a hányinger, de még sikerült elfojtaniKép. Remélem már igy is marad.

mzx-Móni
Nekem nemhogy 7-8 hetesen, de az első pillanattól kezdve elkezdtek nőni a melleim. Ha jól emlékszem, akkor nekem is 4 kémcsőnyi vért vettek le.

vitamin újra: nekem is azt mondta a dokim, hogy hogy vagy folsavat szedjek, vagy elevitet, a kettőt együtt ne. Az elevitben van folsav.

Vanda
Köszi, most már tényleg muszáj leszek beszerezni, mert estére betonkemény a hasamKép, gondolom a sok emelgetés se használ.

nadrág: bár nekem is van már pocim rendesen (az nem is kifejezésKép), de én még tudom a gatyáimat hordani, ugyanis főleg csipőgatyáim vannak. Oda még nem hiztam, remélem nem is nagyon fogok.

Inez
Ahol voltatok, az a Rózsakert Center a Gábor Áron u.-ban?

Hanee
Gratula az uh-hozKép, na meg a szülinapi ajándékhozKép! Én a fiamat 2 éve a saját szülinapom után 4 nappal szültemKépKépKép (mellesleg a nővérem szülinapjánKép).

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 

 
 

HaneeKép
Hatalmas Gratula! Különben ezek a dokik még olyat is tudnak mondani ami nem látszik a Te számodra de nekik teljesen nyilvánvaló.

Amikor 7 hónapos terhes voltam közölte a doki, hogy a gyerek rendben van, de kicsit donga lába lesz. Hát mit mondjak... tényleg az lett Kép

Mzx - Móni
A helyedben lehet, hogy elmennék egy másik dokihoz kontrollra és rákérdeznék erre az 5 hét fekvésre. Különben van egy olyan érzésem, hogy a doki csak túlreagálja a terhességet és jobbnak lát minden kismamát kiírni az első 3 hónapra. És mivel Te nem akartál otthon maradni, inkább megriogatott egy kicsit.

Mindenesetre ma éjjel én is hason aludtam. Hát a cickóim nagyon útban voltak meg a hasamat is éreztem, és persze reggelre a hátamon találtam magam Kép

Pocakosok, akik nem férnek bele a nadrágjukba! Bocsika már nem emléxem kik voltak. Kicsit meglepődtem, mert én annó még 14 hetesen terhesen is szűk szoknyába jártam és az jóisten sem mondta meg volna, hogy babás vagyok. Hát gondolom, ahány ember annyi pocak Kép Aztán persze jött a lufi effektus.

Képzeljétek, van itt egy kolléga az irodába egy emelettel feljebb. Nem bírom a szagát. Majd elhányom magam, ha fel kell menjek az emeletre Kép Remélem nem veszi észre...

MJ-Móni
5+6
mj__móni
 
 


Sziasztok!

Két nap munka után végre itt!Kép

MZX- Móni!
Légyszi írj át 13+0- ra, mert a múlt hét csütörtöki vizsgálat kiderítette, hogy előrébb tartok.
Köszi, puszi

Akrien!

Képzeld!
Sikerült bejelentkeznem az Abkarovics dokihoz, már a jövőhétre akartak adni időpontot, de csak az utánavaló hétre kértem, mert nem akarom hogy ilyen sűrűn vizsgáljanak. Azután úgyis jön a 16. hetes, az AFP-vel.
Az aszisztens egy bűbáj kis nő. Azt mondta, hogy nagyon nagy szeretettel várnak. Úgy meglepődtem. Nekem még nem volt ilyesmihez "szerencsém"
/Mármint, hogy ennyire kedvesen invitáljanak/
Ha tényleg ilyen a mentalitásuk, akkor azt hiszem jó kezekben leszek.

Kép
Kép
pipocska
 
 


Jóreggelt!

Ma fél 9 ig aludtam! Juhééé el sem hiszem! Kép
Hanee!
Vigyázz ezzel a fázással! Nem vagy lázas??? Azt nagyon rossz végigszenvedni, bogyóval mennyire egyszerűbb az ember dolga.
MJ-Móni!
Hát én is enyhe túllzásnak tartom ezt a hasméretet! Csak állok este a tükör előtt, és bambulok, hogy ez tuti, nem az én hasam! Egyáltalán hogy kerül ide? Kép Szerintem én túll sokat híztam máris! Biztos az is közre játszik, hogy egyáltalán nem hánytam semmit.
Fúú a büdi kollega, az nem lehet valami jó Kép
Multkor mellém ült egy nénike míg vártunk az EKG-ra, hát odébb ültem én is. Kép

krimo

Kép
krimo
 
 


Tegnap olyan rosszul voltam, hogy elkezdtem bevenni azt a bogyót, amit a dokim felírt a hányingerre. A hányingerem teljesen megszünt (lekopogom), annyira szuper, hogy végre 2 hét óta először jóízűen tudok reggelizni..

Úgy döntöttem, hogy otthon maradok arra az öt hétre, de nem viszem túlzásba a hasonfekvést. Annyira jó lesz egyszer elég időt hagyni minden karácsonyi előkészületre. Sütök mézessütit, díszeket készítek, bámulom a havas kertet az ablakból... Nem lesz az olyan rossz, nem igaz?? Kép

Úgyis egy csomó könyvet felhalmoztam, amiket ki szeretnék olvasni. Szóval egy jó kis téiszünetnek fogom fel a dolgot, és amikor jólesik, akkor hason heverészem, de nem görcsölök miatta. Állítólag a nők kb.10%-ának hátrahajló a méhe, most mért pont nekem lenne ez olyan problémás?

Most, hogy így belelovalltam magam, már alig várom Kép

Beus, ez a táblázat-program nagyon jól hangzik!

Banyóci, nekem is van csípőgatyám, de leülésnél már azok is nagyon szorítanak. Mázlista vagy.

Mzx-Móni (7+4)

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok Lányok!

Picit eltüntem.Tegnap vettek vért tőlem.Most meg itthon vagyok, még egy hétig tuti.Nem bánom ezt a kis pihit, mert nagyon fáradt vagyok.Ez a hányinger, meg émelygés azt hiszem most tetőzik.(Legalábbis remélem, rosszabb már nem lesz, így is nagyon kivagyok. Kép)Csak akkor nincs bajom, ha eszem.Na de egyfolytában enni? Kép Szépen fogok kinézni. Még az a szerencse, hogy sikerült megutálnom az édességeket.Ez nem hátrány. Kép De sose gondoltam volna. Kisfiammal, még 10 éve semmi ilyesmi nem volt, és így is híztam Vele 15 kilót.Most meg nem nagyon merek ráállni a mérlegre.Én is kigombolt gatyóban járok jobbhíján.Kantárosat nem veszek fel, mert akkor akár ki is írhatnám magamra, "terhes vagyok". Kép

Tegnap a dokim azt mondta, h. egyáltalán nem lehet megnyugodni, ami ezt a kirúgás témát illeti.Azt mondja simán, bármikor elbocsájthatnak, és, h. semmi nem védi a kismamákat (trvény, ilyesmi).Remélem rosszul tudja! Ti is többen, egész mást mondtatok.Ennek kicsit jobban utána kéne járnom.

Beus79!

Én msn-ezek. Kép Az jóval egyszerübb.

Pusszancs Mindenkinek!

Viki(7+1)
vikó
 
 


Mzx-Móni!

Milyen gyógyszert tudott felírni hányásra a doki? Általában azt szokták mondani, hogy nem tudnak adni semmit Kép Ezek szerint mégis van, ami szedhető? Kép

Szerintem is jól teszed, ha otthon maradsz, és tényleg igyekezz inkább hason fekve lenni.
Anyukámnak is hátrahajló méhe van, ő a 70-es években szült, neki mindhárom terhességnél ki kellett kézzel emelni a méhét. Szóval még a hasonfekvés sem segített neki. A háton fekvés pedig szigorúan tilos volt számára.
Szóval szerintem ez a hátrahajló méh dolog sem mindenkinél egyforma, és lehet hogy a doki nálad is veszélyesebbnek gondolja.

Akiren
(13+1)
akiren
 
 


Krimo!
Szerintem is azért nőtt már a pocink, mert mi nem hánytunk, hanem csak ettünk.Kép
Én már 2 kg híztam.A párom azt mondta ne foglalkozzak a kilókkal, mert neki annyira tetszik a pocim.Kép

Inez!
Jajj de jó, hogy írtad a 4D UH-t, mert pontosan most tipródtam rajta, hogy mikor menjek.De akkor most már biztos, hogy Én is 13-14 hetesen megyek.Kép

Hanee!
Gratulálok a babódhoz.Tényleg szuper szülinapi ajándékot kaptál.Kép

Judyt
7+0

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Pipocska!

Örülök, hogy sikerült bejelentkezned. A doki is nagyon jófej Kép
Majd mesélj, milyen volt az első tapasztalatod Kép

Akiren(13+1)
akiren
 
 


Akiren! A hányingerre B6 vitamint és Torecan drazsét kaptam, 3*1 mindkettőből. Az előbbi önmagában teljesen hatástalan volt, de a drazsétól mintha kicseréltek volna. Tegnap már teljesen zombi voltam pedig..

Mzx-Móni (7+4)

Kép

Kép
mzx
 
 


Bocsi Móni, a + 6 napot nem néztem, csak a 12 hetet. Kép

Kép
Kép
pipocska
 
 


Banyóci!

Igen, az üzletközpontban van a rendelő. A vért is ott veszik le, átküldik a Géndiagnosztikai Kp-ba, az uh-t csinálják helyben.
Az eredményt délután megtelefonálják. Ár: 28.000ft.
inez
 
 


Szia MZX!

Adatok a következők:

Farkasbogi
Farkas Boglárka
27 év
6 hét 2 nap
2005. július eleje (még nem nyilatkoztak)
Név még nincs
korábbi baba: Lili 2004.02.10.

Köszi!

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


SZIA MZX-Móni,

Csodás, hogy újra van táblázát. Nekem ami kimaradt belőle:
Terhességi hét: múlthéten volt 8-9, akkor most 9-10 én 9. re saccolom.
Tervezett születési idő: 2005. június 16.

Köszi

Johanna

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Sziasztok,

Én is kicsit eltűntem, mert nekem otthon nincs netem, a munkahelyemen meg eléggé korlátozottan dolgozom. Én nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ha délután nem fekszem le, akkor úy érzem összeesek. Délelött dolgozom, du 2-4ig szieszta aztán esetleg mehet az élet tovább és akkor este még ki is bírom talán 10ig. Hát eléggé rémísztő. Ugye meg tudtok nyugtatani, hogy csak az első 12 hét ilyen....

Nekem is első babám lesz. Ezért nagyon aggódom minden miatt. Lehet, hogy túlzásba is viszem a dolgokat, de vannak nagy paráim. Annyira tudok félni mindentől. Pl. egy kis folyás és már rohanok is a wcre, hogy ugye nem vérzek.. ezt már többször eljátszottam. Annyi rosszat hallani a korai vetélésekről. Pedig tudom, hogy nagyon maradni akar manóka és hát mi is kedvesemmel egy emberként imádjuk őt már most. Sokat beszélünk hozzá és mindent elmesélek neki, ami történik körülöttem...

Vitamin: hát én is Elvevitezek, de sokan azt mondják, hogy nem szabad végig szedni, mert akkor óriás bébiket hozunk a világra. Első három hónap végig aztán csökkenteni kell az adagot... Én mellé búzafűvet iszom, ami organikus termesztésből származik, és hát nemsokára én fogom termeszteni. Minden vitamin benne van és látom, hogy mit iszom. Azóta nincs hányingerem, pedig régen reggeltől estig tartott....

Babazenét le fogom tesztelni egy csöppségen aki decemberben fog születni, ezt fogják a szülei kapni karira és akkor legalább látjuk majd hogy hoyan is reagál a gyerek. De valahol én is lehúzásnak tartom a dolgot... Tipikusan első kismamáknak való biznisz...

Hogyan lehet bejelntkezni arra a génvizsgálatra? Ez ezek szerint egy komplex vizsgálat? UH vérvétel, genetika minden?? Mert az ára eléggé húzós.. de mit mondjak minden pénzt megér a megnyugtatásom....

Valamint hol rendel a fent említet Akr... doktor? akinek ennyire szimpi a titkárnője?Ilyen doki nekem is kell. :-))

Johanna

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Sziasztok,

Ami a hasat ileti hat nekem is nagyon megnot. Aleg ferek bele a nadragjaimban, van oljan amit mar nem tudok elviselni mert szorit amikor ulok.Ami a hizast ileti 2kg hisztam 13 het alat.
Jovo heten lesz az eves cegbuli igyhat ma meg kell latogasam a kismamaboltokat.
A dokim javasolta hogy minel hamarabb menyek szabira mert hogy a sok ules nem tesz jot, de azert amedig birom en szeretnek dolgozni.

Betty
(13+0)
gomboc
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam a 12. hetes uh-n. Kép
Babuval minden rendben, úgy ficánkolt. Kép
Crl: 43mm
Nt: 1.2 mm
Doktorbácsi szerint tökéletes baba.

Hajni
Vendég
 


Hajni!
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt.Kép
Tényleg tökéletesek az adaitok.Kép
Szívhang volt?
Én már annyira szeretném hallani.Kép

Judyt
7+0

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Szia Hajni

Gratulálok... Az Nt mit takar? Nagyon kezdő vagyok még ebben?
Mikor van a következő UH-d?

Hú, már én is nagyon mennék arra...

Johanna

Más: van valaki aki Kútvölgyis??

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Kép
Vendég
 


Hajni

A meretek szerint nekem nagy babam les. Te magas vagy mert en 1.75cm vagyok es lehet azert nagy a babam. Ez a gyerek amire megszulom hany kilo lesz?
A 12 hetes uh-n:
Crl: 60mm
Nt: 2mm

Betty
(13+0)
gomboc
 
 


Judyt köszi. Kép

Johanna az Nt az nyaki redő, azzal azt nézik, hogy nem e Down kóros a baba. Kép 3 mm-ig jó. Kép

Gomboc:
168 cm vagyok.
én hivatalalossan tegnap 11+1 napos voltam , uh szerint pedig 11+2 . ( a méret alapján). Kép)

Hajni
Vendég
 


De szuperul lacik.
En nem latam iljen jol, lacik hogy nalunk gyengeb gepek vanak. En szombaton akarok meni kepet csinaltatni es asztan elkuldom nektek.

Betty
(13+0)
gomboc
 
 


Gomboc!

Te pontosan mikor voltál uh-n?
Vendég
 


Hajni

Most megnyugottam mert en betoltotem a 12 hetet amikor voltam, ezek szerint jok az en adataim is.

Betty
(13+0)
gomboc
 
 


Sziasztok!

Reggel voltam UH-n, és megvolt az első szívverésünk!!! 10 mm-es a baba, és annyira édes! Én még életemben nem voltam ilyen boldog, mint akkor, amikor megláttam az orvos arcán, hogy minden rendben van!!! 10 centivel a föld fölött járok!

Azt mondta a doki, hogy szedjek Magnéziumot. Ti szedtek?

A táblázatba:
Hegedüs Rita
26 éves vagyok
Holnap (19-én) fejezem be a hetedik hetem
2005. július elejére várom, szerintem július 8-ra írnak majd ki szülni
A SOTE II-en fogok szülni
Első babám :-)
Most úgy gondoljuk, hogy Zalán vagy Dorottya lesz a neve.

Rita

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Mzx-Móni.

A táblázathoz:
a nevek: ha lány: Mara ha fiú: Marcell

Gomboc: persze, hogy jók. Kép
Vendég
 


Hajni!
Nagyon szupi ez a kép.Kép
Már nagyon jól látszik minden.Kép
Olyan aranyosan fekszik.Kép
Már Én is nagyon szeretnék túlleni a 12 heti UH-n.Kép

Rita!
Gratulálok.Kép
De jó neked, hogy már hallottad a szívecskéjét.Kép
Már én is ezért várom a nov.29.-et, mert akkor megyek UH-ra.Kép

Judyt
7+0

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Mj-Móni
Gyurcival nekem is sokkal később kezdett el látszani a hasam. Kb. 4,5-5 hónapos terhesen mondtam el a mh-emen, mert akkor kezdett úgy gömbölyödni, hogy már nem igen lehetett volna tovább titkolni. Most van akkora hasam, mint akkor voltKép. Kicsit félek a végétől, hogy mi lesz igy velem, de a doki megnyugtatott, hogy majd ő odafigyel a vonalaimraKép.

Mzx-Móni
Ahogy elnézem magam, meg a rám rakódott felesleget, szerintem én is hamarosan nagyon rosszul fogom érezni magam a ruháimban. Észbontó, hogy milyen szembetünően növekszik a hasam napról-napra.

Vikó
Ismerős az érzés, én sem merek mérlegre állni mostanábanKép

Inez
KösziKép. Mivel mi meg fent lakunk a Rózsadomb Centernél, igy csak egy köpésre van tőlünk ez a Medical center. Lehet, hogy én is benevezek oda.

Hajni
Gratulálok, és örülök, hogy minden okéKép. Nagyon helyes kis babócaKép.

Johanna
Én kútvölgyis vagyokKép

Rita
Neked is gratula az uh-hozKép

Banyóci 8+1

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Sziasztok varázsszeműek! Kép

Mit láttok ezen? Hihetetlen, biztos nem tudom mit kéne nézni Kép

Judyt!
Jaj ha csak 2 kg lenne... de én már vagy 4-5 nél tartok! Kép
Átvarrtam a nacimat, így kicsit szolídabb, viszont kényelmes az biztos Kép

Visszamentem a körzetihez, adjon valamit a köhögésre, mert lassan felköhögöm a gyereket.
Felírt egy szirupot, azt mondta azt lehet, még az ősidőkben is ezt adták a köhögős kismamáknak.
Még gondoltam is megkérdem a patikába mennyi, mielőtt még kevés pénz lenne nállam...
46 Ft volt 2 üveggel! Kép

krimo

Kép
krimo
 
 


Köszi mindenkinek a gratulát. Kép))
Olyan boldog vagyok. Kép
Vendég
 


Sziasztok,

gratulálok Hajni én is. mi is most kedden voltunk én meg nagy lelkesen kiabáltam a férjemnek hogy nézd nézd ott dobog a kicsi szive Kép hatalmas érzés gratula mégegyszer

(12+0)
beus79
 
 


Judit!

Köszi meindenkinek a gratulációt!

Én nem hallottam a szívhangot, csak láttam a kis szívét :-) Persze lehet, hogy csak a doki nem szólt, annyira izgultam!!! Majd legközelebb...

Ti mikor kezdtetek el gömbölyödni/hízni?

Hajni! Nagyon aranyos a babád! Képzeld, én is kérdeztem, hogy kaphatok-e képet, és azt mondta a doki, hogy legközelebb felveszi nekem kazettára :-( Jó lett volna most is fotó.

Rita

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Krimo!
Jó, jó, de te már 11+1 vagy én megy csak 7+0.Kép
Majd meglátjuk, hogy Én akkor mennyivel leszek több.Elég kedvező volt a szirup ára.Kép
Remélem megtezsi majd a hatását.Kép
Jobbulást kívánok.Kép
Nézzd meg jobban a képet.A nagy feket foltban a fehér részek a babuci testrészei.A feje a jobb oldalon van.Most már látod?

Judyt
7+0

Judyt
KépKép
judyt
 
 


KrimoKép
Az "ufószerű képződmény", ami olyan hosszúkás az a feje (jobb oldalon). Ilyenkor ez a normális. A fej jóval, de jóval nagyobb mint a baba teste. Aztán balra menve látszik a két kezecskéje meg a két tappancsa, ezek a fehér foltok. A fekete ami körülveszi az pedig a magzatvíz.

MJ-Móni
5+6
mj__móni
 
 


Szia Hajni!

Nagyon édes. Jól látom, hogy középre van fordulva?

Johanna!

A doktorúrat Abkarovics Gézának hívják. Az aszisztense Györgyike, és a Péterfyben praktizálnak.
Személyesen még nem ismerem őket, de kb. 6-7 véleményt kaptam már róla, és mindenki ódákat zengett. Állítólag a nála született babáknak egy év múlva babazsúrt rendez! Hát én ilyet még nem is hallottam!
Nekem az is fő szempont, hogy akit előzőleg ajánlottak a Szent Imrében, ő 3 és fél hét múlva tudott időpontot adni,pedig könyörögtem, hogy a 12 hetes uh elmarad. Abkarovicshoz már a jövőhéten mehetnék, csak azt én tartottam korainak. Nem akarom, hogy kéthetente uh-zanak.
Ráadásul EDA- képes orvos. /Most még úgy gondolom nem kérek, de ki tudja, hogy gondolom akkor amikor esetleg szükség lesz rá/

Én magnézim diasporált szedek. Nekem nagyon bevált. 50 napi adag 2900 Ft. Nincs 60 Ft egy nap. Az tök jó. Nem?

Kép
Kép
pipocska
 
 


Kép
Szóval az a 3 pötty a keze lába? Akkor hanyat fexik?
Megnéztem az enyémet is, kb egy összegömbölyödött cserebogárnak néz ki Kép
Mostmár nekem nem lessz több képem, mert a Szabolcs utcában nincs papír a gépbe Kép Na nem vagyok ettől túll szomi, hisz úgyis vak vagyok hozzá Kép
11+1 vagyok? Akkor jövőhét szerdán, pont 12 hetesen kell mennem uh-ra. Jól kiszámolta ez a doki, nem mondom!
Rita!
Én nem tudom mióta hízok, de kb szerintem a 3-4 hét óta. A fönököm akkoriban jegyezte meg, hogy nagy a seggem...Hát ő már csak tudja, szinte minden héten méricskélt a cm-vel, mert hogy én voltam a próbababa. Mostmár max a kismama kollekciót lehet rám próbálni Kép Eddig azt úgy csináltuk, hogy egy csomó rongyból hasat kötöttek rám Kép

krimo

Kép
krimo
 
 


hát akkor meg mutatom az én picimetKép
beus79
 
 


Volt már valaki EKG-n - mármint a terhességin. Szívzörejem van. Erről tudtok valamit?

Kép
Kép
pipocska
 
 


Figyi Lányok,

mivel én kórházban doglozom nagyon szivesen segítek ha tudok. vérvétel EKG stb.
szóljatok nyugodtan
beus79
 
 


Pipocska:

Hát az jó, kérdés, nem tom. Kép)
Vendég
 


Beus!

De drága. Kép mekkora ezen a képen?
Vendég
 


Beus!
Nagyon jó ez a kép.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


crl:56 bpd:21 nt:1,5mm
beus79
 
 


köszönöm, bár az az igazság hogy lehetett volna jobb is ahol látszanak rendesen a kezei lábai csak későn szóltam és már kivette belőllem azt az izét a bácsi Kép
beus79
 
 


Beus!

Nagyobb , mint az én babócám.
Vendég
 


hát igen de remélem, hogy azért nem lezs hatalmas a babám
beus79
 
 


Beus!

Na jó ezt még én is látom!!!!!!! Kép

Pipocska!

Én voltam, de nekem minden normális, nem tudom mit jelenthet, de azért ne kezdj el aggódni! Ha baj lenne biztos mondták volna!

krimo

Kép
krimo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: