A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!

Lassan egy órája nem írt senki...
Ők már amúgyis csak este írnának, vagy a talira jönnek, szóval naaaaa mááááárrr...... :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én is itten :arrow: Boobébi neme :arrow: Lövésem sincs...nekem nincsenek megérzéseim sosem :oops:
Tippelni azt persze tudok :arrow: Fijjúúúúúúú :wink:

Nekem semmi bajom a Schobert családdal, én becsülöm azt mindenképp, ha valaki a semmiből felépít valami értelmes dolgot. A bulvármédiában való hangsúlyos szereplés a csomag része. Meg abban az is benne van bőven, hogy aki utálja őket ugyanúgy kíváncsi rájuk és megnézi/elolvassa majd csámcsog a velük kapcsolatos híreken, mint aki szereti őket. Erről szól a bulvármédia.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na jó, én elkezdek készülődni, kb. fél óra múlva indulok. ÉS én fogom megtudni utoljára este :evil: .
Jó bünti :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

aztaaaaaaaaaaaaaaaa, dejoooooooooó!!!!!!!!!! Gratulaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Én kihagyom a ma estét csajok, fáradt és nyűgös vagyok, fáj a torkom (Nimród is köhög), nem akarok rátok ragasztani semmi bacit... Majd legközelebb csatlakozom...
Jó mulatást, és karaoket :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Nahát én meg itt dörzsöltem a tenyerem,hogy hááhááá biztos lány.... :lol:
hát,nem....DE nagyon nagyon gratulálok! :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Itthon :wink: !
Újfent nagyon jól mulattam, sztem az sokat elárul, hogy rojtosra beszéltem a számat (olyan mintha kifújta volna a szél) :shock: :lol: :lol: :lol:

Boo!

és egy szobában tovább el lesznek ketten, mintha különböző nevűek lennének
Megértem, hogy nehéz a névválasztás, de ne legy már a második is Miron.
:roll:
:twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

Sorminta :lol: :lol: :lol: .
Tök furi, hogy mennyivel több az ellenkező nemű tesópár :shock: . Régi topikosok közül is Tabatinak más neműek (ugye?), Orsinak is, Lolának is...Csak Brekiéknél van még 2 fiú. 2 lány sehol :shock: . Na, azt tuti, hogy nálunk se lesz :lol: :lol: :lol: . :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én is itthon :D

Jaja, Boo szerintem azért ne legyen Miron II. csóri kiskölke :wink:

Pocok!
Lois nagyon szomi vala, hogy nélkülöznie kellett becses társaságodat :( Megbeszéltünk egy nemsokára játszit, onnan aztán nincs kibúvó :twisted: Gyógyulj meg hamar!!

Lois :arrow: Szundi :arrow: El :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo: Lányt tippeltem volna, de nagyon-nagyon gratulálok!!!!
Sorminta: a 2 lányt szívesen vállalom :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziasztok!

tegnap nekem már nem volt erőm ideülni,de én is voltam végre a mamatalin
és nagyon-nagyon jól éreztem magam...
örülök,h végre loissal és nyuszival is taliztam személyesen is...

kicsit még kómi vagyok,de kicsi lányom úgy döntött,h nem alszunk tovább...

Kép
Kép
csibe83

Akkor jól sikerült az este :lol:

Lois,
köszi a hiányolást, játszizást mindenképp megoldjuk majd!

KépKép

KépKép
kispocok13

Hát, nem pörögte túl magát a társaság ma...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

És mik azok a neveeek? :roll:
Tudom, hogy annyira szeretnéd, hogy véleményt nyílvánítsunk :twisted: . 10-en, 12 félét :twisted: :lol: :lol: :lol: . De tudom, hogy ez téged nem tántorít (engem sem :twisted: ), szóval naaaaa, légyszi-légysziiiii :roll: :lol: :lol: .

No liszt, no cukor terhesen: Hááát, nekem sem ártana így (nem) enni :oops: . Pár hete olvastam, hogy ezekere a világon semmi szüksége a magzatnak! Plusz vitamin kell meg ásványi anyagok (gyümi, zöldség), plusz fehérje, meg több folyadék. És slusz. Persze szénhidrát is kell, meg zsírok, de abból nem kell több, mint korábban. Sőt, le volt írva, hogy ha vki túlsúlyos, akkor azt csökkenteni is kell, mert a szervezet eleve raktároz ilyenkor, és felborulhat a szénhidrát-anyagcsere...
Na, a lényeg, hogy "diétáznom" kéne, ami a cukrot, meg a fehér lisztet illeti. És pikkpakk úgy néznék ki, mint a Rubintréka :twisted: :lol: :lol: :lol:
Főleg, hogy Botonddal tényleg csak a pocakom nőtt, most meg a hátam, karom, seggem, mindenem dagad, pedig csak egy kilót híztam :shock: . De legalább 5-nek néz ki :? . Nem is értem! Csak a melleim többek egy-egy kilóval :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Boo!
Gratula a kettesszámú kispasidhoz :wink:
Jajj, ne csináld már, h nem mondod el a neveket...kilukad az oldalam nekem is. És ha még 2 hónapig nem döntötök? :oops:
Cipővel ügyi voltál. Ilyenkor duplán jóérzés megvenni vmit.

Sarka Katával kapcs. sztem még nem írtam, h kb. 2 hete voltunk a Tescoban apával, meg a kölkekkel és ott volt az említett házaspár is, gyerekestül, babakocsistól (Egy PegPerego ikerkocsi, olyan, aminek kormánya van. Amilyen babakocsi mániás vagyok, sejthetitek, h itthon gyorsan lecsekkoltam a Brendon honlapján :lol: ) Naszóval, amikor apa közeledett felém, mondom neki, h láttad a kishölgyet? Mondom neki, h ki volt, erre ő: Még néztem is, h milyen jó nő. Erre én: :roll:
De sajnos tényleg jól nézett ki. Bár csendben jegyzem meg, ha nem lenne más dolgom, minthogy szépítgessem magam, lejárjak a portaszolgálatos lakóparkos lakásom aljában lévő wellness részlegbe, akkor én is tudnék jobban kinézni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Mamatali jó volt nagyon! :wink:

Vasárnap Petra anyukámnál aludt (ez volt a 3. alkalom), mi meg elmentünk moziba, majd jól kialudtuk magunkat.
Amilyen hülye vagyok, elfelejtettem kikapcsolni a telefonom ébresztőjét, így 5:40-kor felébredtünk mindketten, de aztán fél 10-ig még aludtunk. :D :D
Petra jól érezte magát anyukámnál, nem volt semmi gond.

Ma meg kimentünk délelőtt a medveparkba Veresre. Sikongatott, annyira tetszett neki! Mondta, hogy maci-maci, meg gólya, meg paci stb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronmay!
Nagyon szépek vagytok!! :wink:

Kép
katy76

Szonibaba!

Na, Hajdúéktól viszont nem vágom magam hanyatt... :? . Ennek ellenére sztem igenis nagy dolog, hogy vki így néz ki, két ilyen kicsi gyerekkel! Főleg, hogy a legtöbbünk azért otthon van a gyerek(ek)kel, ahogyan ő, és többen írták múltkor, hogy jár hozzájuk takarítónő.
Szóval én inkább irigykedem, hogy ő így néz ki, és pironkodom, hogy én meg nem, mert lusta disznó zabagép vagyok :oops: :oops: :oops: :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Katy!

Dejóóó :D !
Asszem nekünk is illene már elmenni a medvefarmra, minekutána 10 percre van tőlünk, és még én sem voltam sose, nemhogy a gyerek :oops: :oops: :oops: .

Farsangi képek :wink: :
Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Pont azért ugrottam fel, h megdícsérgessem kicsiterminátrofiadat, akiről paparazzzi fotót vadásztam a fb-on. Erre látom, h itt is kacsintgat :lol:
Bodzi meg megint leanyázott téged, Ricsire mutogatva meg apaapaapa, szal kezdtek nekem naggyon gyanúsak lenni :lol:

Kata téma: igen, szuper neki, h ilyen csini, de nekem esélyem sincs eljutni egy olyan "komplexumba", ami neki egy karnyújtásnyira. Bár most megfogadtam, h keresek egy olyan termet, ahol van gyerekfelvigyázás és amíg a nagyok oviznak, én Bodzival irtó izmosra fogom formálni habtestemet. Csak még azt kell kitalálnom, h akkor ki főz, takarít rak rendet a család után :?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Hellóóóóóó,

Boo,

nem lehetsz ilyen galád, hogy elhallgatod a neveket! :twisted: :twisted: :twisted:

Cipőlövéseden felbuzdulva bementem a boltba, de egy fia gyerekcipőt sem láttam sajna...

Dodi,

pont így képzeltem Botondot, amikor írtad, hogy mire készültök! Gondolom, nagy sikeretek volt!
Gésa miért ilyen horrorisztikus?

Katy,

Medvepark mekkora ötlet! Régen el akartam menni sokszor, most meg feledésbe merült... de a hétvégén tuti megnézzük a macikat :lol: :lol: :lol: :lol:
(Bár a kisfiam ma délután a madárcsicsergésre is ijedten nézett Apa szerint :shock: :shock: :shock: )

Szonibaba,

Sarka Kata tényleg bosszantóan jól néz ki :evil: :evil: :evil:
de ő ebből él...

Mi is kirándulgattunk a hétvégén, vasárnap Szentendrén voltunk lángosozni, tegnap Anyós-Após látogatás, ma meg Normafa :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

itt repülőt látott...
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

hát látszik,h jó idő volt és mindenki családozott...

Dodi!
képek nagyon jók...

pocok!
neked is a képek szupik...

mi is mentünk szinte minden nap...
szombaton Fótra anyósékhoz,vasárnap Margit szigeteztünk,
jól ki is purcantunk.
hétfőn a Fóti tónál voltunk délelőtt...
medve farmot én is mondtam apának,de azt csúsztattuk máskorra...
ma meg egész nap pihiztünk,főleg hogy apa ma már 1kor kel :? :? :?
megpróbálok tenni én is pár képet...

Kép
Kép
csibe83

képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

direkt raktam egy olyat is amin nagyjából látszik a pocim is,m
még nem csináltam direkt pocisat,bár igaz a mamatalin a többiek már
láthatták a hordóm...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

Kiara is mekkora már :shock: :shock: :shock:

Lois,

tavaszi cipő-szandálcipő témára visszatérve, én most ebbe lettem szerelmetes:
http://divat-ruha.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1446798137
Bölcsőről amúgy van valami híred? Mert akkor valamelyik hétvégén kicsiny városotok felé is kirándulnánk :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
én csak a régi képeket visszanézve látom,h hónapról hónapra változik
Kiara és pont tegnap mondtam apának,h tök durva...
már inkább kislányos...

Kép
Kép
csibe83

Én is itt....mozgalmas napok, ezért a hiányzás részemről is :oops:
Most is kábé ennyi voltam, folyt.köv. holnap :roll:
Képek cukik :wink:

Kivéve Dodiképek :arrow: Mer' azok meg nagyon királyságosak, Ők az Edemszfemili 8) Becarás jó, tiszta irigy vagyok, én is akarok jelmezes buliba menni!!! :lol: :lol: Utoljára szerintem az alsó tagozatban öltözhettem be, és túlságosan elnyomtam ezt magamban és ki akar törni belőlem a pl. tehenészlányka ...vagy a tehén maga...még gondolkodom rajta 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Holnapra kiderítem mindenképp :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

jó reggelt!

Húha..Boo gratula a kukishoz! Akkor lesz harmadik is? :wink: :lol:

Dodi

Qva jóó jelmezek! :wink: :lol:

Szopi:

Úgy néz ki kezd beállni a kisasszony. Ami gondolom kitart 1 hétig, mert akkor 3 hetes lesz, és akkor lesz egy növekedési hullám.
mindenesetre , este 21,30-tól általában már alszik és hajnal 2-3 körül kel először. Aztán 5kor :twisted: , aztán 7kor. Utána nagy alvás 9-10-11ig. Viszonylag jól tűri az éhséget ha akarnám csúsztattathatnám, de még a cicik miatt nem akarom.
30-90 között eszik. De mostanában nem mérem. Egyenlőre egy hét alatt a minimálisat hízta (100gr), de ez azért van mert kicsit később állt be a tejcsi. Sztem a köv. hét jobb lesz.
Egy szopi idő nála (is) 45-60 perc :twisted: mindig bealszik, ébresztgetni kell.

Már alig várom, hogy ti is benne legyetek ebbe a kétgyerekes körzuhatagban :lol: Bár nálatok nagyobb lesz egyeske mint nálunk :roll:
Na lépek is, mert nem bírta 10ig :evil: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én is itt :lol: Mi szombaton ugyebár Bécsben voltunk,kikapcsoldásnak jó volt,de nagyon sokan voltak. Lilinek vettünk a Benetton-ban egy pár felsőt,én nem is gondoltam volna,hogy nem is drága. Kb. H&M kategória és nagyon jók.
Én az Espritben vettem egy pár felsőt és ennyi. Lili nagyon jól érezte magát anyunál,este volt egy pici sírás csak,de nem volt vészes,hamar elaludt és átaludta az éjszakát.

Dodi! Képek nagyon jók,jól áll Botondnak a dzseki :wink:

Ronmay!Roló hozzászokott már Natihoz teljesen?

KépKép
KépKép
nyuszi81

:?: :?: :?:
missbg

sziasztok!

ronmay!
örülök,h kezd beállni a napi rutinotok...
tényleg mesélhetnél kicsit,h hogy van Roló?hogy viseli hugit???

nyuszi!
de jó lehetett nektek...

én már vagy 4 napja vb kólát kívánok és ma végre ittam,vagyis még iszom
és nagyon jól esett...

Kép
Kép
csibe83

Na hali :)

Kicsit jövök, mert a fiam épp csomagol :roll:

Pocok!
Tegnap vettünk cipit, tetszetős az a D.D. Step, amit belinkeltél, de én továbbra sem merek tépőzárasat venni :oops: Amúgy a tiéd holnap akciós lesz http://www.csak1marka.hu/termek_th.php?tid=1346&cspos=4
Én ilyet vettem:
http://lurkocipo.hu/webshop.php?search_ ... ext=falcon
NA látom bénán linkeli be, szóval ha érdekel, akkor az F20, alulról a hetedik :oops: Mondjuk én 9 ezerért vettem :?
Képek cukik, motorparkunk nekünk is pont ilyen, a mini még ez a szín is, a nagyobb meg a sötétebb szürke.

Már mivel csinibb a Sarka Kata mint mi?? :shock: Szerintem egyáltalán nem annyira nagy szám :roll:
Jó nincs szétesve, meg ad magára gondolom, de ez szerintem nem a ház alatti wellness érdeme.

Kipróbáltuk a Kölköm bőrére a Sanatopic krémet, ha nem látom el sem hiszem, eszméletlen jó, kábé egy használat után ekcémának huss, puha bababőr :shock:

Csibe!
Kiara micsoda csillogószemű pillás királylány :) NAgyon cuki :D

Nyuszi!
Király, hogy jól vette a kisasszony a szülői távollétet :D

Úgy fest a mi holnapi állatkertezésünket elmossa az eső, de cserébe legalább jól eljutok fodrászhoz...így legalább hétfőn a szép új hajamat áztatom a wellnessben :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.03.17 22:34-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket :wink: .
Minden kép csudijó! Mindig ámulok, hogy nem csak az én gyerekem nő :oops: :lol: (az nem tűnik fel, minden nap látom)

Pocok!

Nem akartam horrorisztikus gésa lenni :oops: :roll: . Megnéztem neten, milyen a sminkjük, és egy tradicionális gésasmink ilyen, persze szebben, és hófehér alappal. Én is jóval fehérebb voltam, csak mire a kép készült már tök sok lejött :? . Pedig már így is a tököm kivolt: 25 percig egy nyamvadt szemhéjpúdert dörzsölgettem az orcámba :twisted: :lol: .

Lois!

Én is nagyon lelkes voltam a "farsangi buli" miatt :wink: . De amúgy nem volt vmi jó :roll: . Ha nem lettünk volna beöltözve, car lett volna :twisted: . Nem volt jó a társaság, nem túl közeli barátaink/ismerőseink, ritkán járunk össze, de ez most jónak hangzott :lol: .

Én nem voltam fodrásznál, levágtam magamnak :oops: :lol: . 80%-ban én vágom, így kevésbé vagyok mérges, ha car :lol: :lol: :lol: . Amúgy semmi extra, csak tépettebre vágtam, mert már "le volt nőve" a fokozatosság.

Vettem tankinit :D . Köszi a tippet Lois, azt a szürkét vettem :roll: :lol: :lol: . Nem tudom mi lelt, de totál kivagyok magamtól :oops: . Botonddal szerettem a testem, meg úgy egyáltalán, jól kijövünk :lol: :lol: :lol: . Pedig sose voltam vékony, sőőőt! De még 70 kilósan sem éreztem ilyen rosszul magam a bőrömben :? . Olyan furi... De tudom, ez csak terhességi rinya, majd elmúúúl :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
már nemsokára te is megtudod ki lakik odabent...
már olyan kiváncsi vagyok...
de tartom a lány tippemhez magam...
én a testemről nem is beszélek...ez van...
majd szülés után ráállok a témára...

hallotátok,h a rubint réka jövőhéttől már megtartja a heti 2x1,5 óra
alakreform óráját?
meg azt is mondta,h 59 kilóval lett terhes és most 57 kiló :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
Fürdőruci :arrow: Igaz hogy szép?? Ma én is voltam, és fel is próbáltam újra, mert jött hozzá nemfranciabugyi alj...még jó hogy nem vettem meg, különben gyermeteg ikerlelkű lánykáknak tűntünk volna együtt :lol: :lol: :lol:
MA voltam C&A-ban annyira jó bőrdzsekik voltak, ott pénteken nem nézted? Majdnem vettem a egyet a kölkömnek :oops:
Aztán kaptam egy kupont, hogy márc. 28-án minden gyerekruha végösszegi vásárlás -20%, szóval majd inkább akkor :roll:

Szonibaba!
ez az ijedezős baba csudaédes, bár én ennyire nem ijesztgetném a bébimet, persze röhög rajta, de annyira beparázik csórikám :roll:

Csibe!

RubintRéka :arrow: Nem értem én ezt a nőt...most ez komolyan ennyire fontos??? 1 hetes a kicsávó és az aerobikórája jár az eszében?? Baszki nem a rák ellenszerén dolgozik, vagy hasonló... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!

Hétfőn délelőtt megyünk genetikai UH-ra, és a dokim az Rózsakert(?) MEdical Centerbe küldött, mert hogy ott van M.o. legjobb gépe 8) . (A dokim meg a nőgyógyászati atyaúristen, szóval beprotezsált és ingyen megcsinálják a csiliárdos vizsgálatot 8) :lol: ). Szóval előfordulhat, hogy a gép minősége miatt már tudnak mondani vmit, de én inkább úgy vagyok vele, hogy most az a lényeg, hogy jól van-e, ha meg meg tudják mondani, akkor meg majd jól örülök :lol: . De ha nem, akkor sem leszek csalódott: rá kéhétre elmegyek a Horváth Misihez, és ő már tuti megmondja :wink: 8) . Hú, de jó lesz :D .

Teljesen várható volt, hogy soványabb lesz, mivel egy terhesség nem 6 kiló!!!! Ergo belőle ment le, amit nem szedett fel. Értitek, ugye? :roll: :lol: :lol:
Megnézném, ahogy egy hetes császáros sebbel ő órát tart :twisted: :twisted: :twisted: :lol: .
Én legendásan gyorsan gyógyultam, de azért erre nem vetemedtem volna!!!
Sztem ez annyit jelent, hogy fel-alá sétálgatva dirigál, az meg kurv@ motiváló :twisted: :lol: :lol: . Sztem mindenki megértené, ha 1-2 hónapig Norbi tartaná a csajtornát :lol: .

Lois!

Ikerlánykák :lol: :lol: :lol: .
Bizooony, 28-án gyerekaccióóó :D :D :D . De ezt mond el még légyszi 6-szor minimum, mert tuti el fogom felejteni :oops: :oops: :oops: :lol: .
RákellenszerRéka: dehülyevagy :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
4,5 kilót hízott...
én úgy tudtam,h a norbi fogja tartani,de ma a tvbe nyilatkozta,h ő
fogja és a Norbi addig otthon marad a gyrkőccel...
de izgi,már helyetted is várom a hétfőt...

Lois!
ez az akció engem is érdekel,kérlek még emlékeztesd a Dodit rá :oops: :oops: :roll: :roll:

szerintetek normális ennyi idősen,h jóslóim vannak???
és eléggé erősek...
kiarával nekem nem voltak jóslóim....
ja és 30án megyek a kötelező uhura...kiváncsi vagyok mennyit nőtt megint...
aztán meg kb 3hétre rá szeretnék egy 4D uhut még...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
elég komoly ez a RMC...megkuksiztam őket.nem rossz:
http://www.medical-center.hu/article.as ... kor_szures

Kép
Kép
csibe83

Ma sincs nagy pörgés, na akkor hogy feldobjam kicsit a napotokat :wink: :lol:

http://ciklus.hu/images/diagramok/6735030c46c513e62fddc88ec46fb20c_110222_110318_1300406400_.png

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Csibe!

Nekem is kb. 30. héttől voltak Botonddal jóslóim, nem is kicsik :twisted: . 32 hetesen megjártuk a kórházat is, mert 7-8 percenként jöttek, menetrendszerűen, és erősek :? . Ctg mutatta is, hogy 110-es körüli fájásaim vannak (100-ig van a skála :twisted: ), de azt mondták, hogy ha ez már szülési fájás lenne, akkor 110-esnél torzulna a fejem, én meg elég kedélyesen ücsörögtem ott, csak kellemetlen volt kicsit :lol: . Aztán ezt kétnaponta eljátszotta a kicsi fiam, de már nem dőltünk be :twisted: :lol: . 38+6-ig húztuk így, de sztem már nem fért el, azért jött ki előbb :twisted: :lol: :lol: .

Egyik ismerősöm 12-én szült, neki 22. héttől voltak jóslói, be is akarták fektetni, végül 37-ig húzta :wink: .

Azért ha sokat keményedsz, beszélj a dokival, addig meg szedd a magnéziumot+B6-ot, de inkább Bérest, mert abban sokkal több van :wink: .

Nekem is tök jónak tűnik a RMC :wink: . Mondjuk nem tudom, mit néztek egy babán 45 percig :shock: :lol: . De alaposak, az tuti :lol: . Ráadásul én "csókos" vagyok, és anyu is jön, szóval tuti nem fogják elkummantani :lol: :lol: .

Tike!

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: .
Ez gyorsan ment :twisted: :wink: . Üdv a klubban :P .

Voltam ma a dokimnál, és szretett volna ránézni a babára. Nem ellenkeztem :lol: . Édibébink cukin kalimpált, 56mm az ülőmagassága, és már nem is gumimaci, hanem valódi babaforma :lol: .
Szóval ma megvolt a kicsi "huhh", hétfőn meg meglesz a nagy "huuuhhh". :lol: Aztán majd az újabb, ha betölti a 24.-et, aztán ha megszületik, aztán meg ha lediplomázik.... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Mindig elfelejtem:
Ez az Asia centeres rizs, vmi iiiiisteni :P :D :D . Már a "nyers" rizsnek is annyira finom illata van, hogy odajárok szagolgatni, főzéskor meg direkt nem használom az elszívót, hogy belengje a lakást az illata :oops: :lol: :lol: . Azóta rizs van rizzsel :lol: :lol: :lol: .
Ma gyümölcsrizst csinálok vacsira, kíváncsi leszek, édességnek még nem csináltam, de tuti finom lesz :wink: .
Köszi a tippet! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ficereg a kisbabááám :D :D :D :D :D .
Már pár napja érzem, hogy mintha... de most tök egyértelműen érzem, hogy ő az :D . Nekem nem fekve a legjellemzőbb, hanem ha görnyedek a gép előtt :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most látom, milyen lelkes voltam, elment kétszer :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2011.03.18 21:46-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike!
Gratulálok!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
katy76

Tike!
Ez aztán a tempó, szívből gratulálok!! :lol: :lol:
Jó hogy a többiek megfejtették, mert nekem a netbookon nézve lövésem sem volt hogy mitől fogja feldobni a napomat egy diagram :roll: :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Magzatmozgás :shock: :shock: Nekem ez a korai szájenszfiksön, Zébabámat 20 hetesen éreztem csak meg. Nem kicsit ültem már tűkön :oops:

Csibe!
Nekem egy fia jóslóm sem volt, szóval passz.
Nekem is már az első CTG-n tök erős fájástevékenységet mértek, én az égvilágon semmit se éreztem belőle, azt mondták örüljek neki
:roll:
Mg :arrow: Emlékeim aszerint a Béres pont nem túl nagy dózisú (50 milligramm/tbl), én szedtem 250-eset is, van több gyártónál is.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: