A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

katapetra
visszaszámlálás!!! :))
vérvételre hová mentek? vagy van helyben az intézetben, és hétfőn nyitva is vannak?és meg tudjátok várni?, lesz azonnal eredmény?...nagyon izgi!!!bocs hogy ennyit kérdezek :oops:

kriszto
a hangulatomról tegnap estig azt hittem a legnagyobb rendben, aztán csak elsírtam magam valami porszemen...
emerenc
megfogadtam a tanácsodat és nem mentem sehová, max néha a boltba lemegyek
Sorstársak Ti hogy vagytok?
...én úgy érzem (némi nyomai is vannak) hogy megteltem a töménytelen mennyiségű kúppal :?
lehet ezzel valamit csinálni? vagy ez így rendben van?
ráadásul hajnalban arra ébredtem hogy iszonyatosan görcsöl a gyomrom...csak tudnám mitől, vagy KIKTŐL? :shock:

poszi
én is a transzfer után gondolkoztam hogy miért nem kaptam a kúpokon kívül még valamit!?, de most kicsit megnyugtattak a többiek. nem lehet hogy összefüggésben van a méhnyálkahártyával?, ha rendben látja D. akkor nem növeli tovább?
szóját pedig ne!!!!
a husit nem fogja tudni sajna helyettesíteni. a változatos elkészítés viszont csodákra képes! ha tudok segítek recepttel csak szólj!
és szuper hogy van új stimus a csapatban!

szélkisasszony
biztos orvosa, meg kerülete válogatja, de nekem elég sokáig tartott amíg minden papírt beszereztem. az emlő ultrahangra úgy kellett "besírni" magam, és kérni hogy nekelljenmá 2hónapot várni.
szóval harcra fel! az a két hónap meg elrepül pikk-pakk!

melcsi
két barátnőm volt nálam a napokban egy-egy 8hónapos gyerkőccel...nem tagadás tündériek!, de egyedül egyszerre kettő vagy még több...Minden elismerésem! és aludj amíg tudsz!
parane
Budapest

Sziasztok!

Hű, hogy termeltetek, fél óra volt, mire visszaolvastam.
Katapetra, hétfőig minden imádságom a tiéd. Nagyon, de nagyon várom az eredményedet. Biztos sírni fogok rajta.

Nekem van egy nagyon jó példa a szemem előtt, szüleimnek is sikerült egy ikerpárt felnevelni, és úgy gondolom, hogy nem rosszul. Biztos nagy segítség lesz az anyukám. Amúgy gyakorlatias ember vagyok, és azt gondolom, hogy a férjemmel ketten bármit meg tudunk oldani. Na, most nagy a szám, majd két hónap múlva megmondom, hogy megy. :lol: Remélem, akkor már sokan vártok babát, és van aki ikreket is. Ugye, Kriszto?

Nekünk a szóját nem javasolta Dévai, a tofu volt, amit emlegetett. De nekem ez a két élelmiszer(származék) annyira idegen, hogy inkább egyiket sem. Mi maradunk a jó nagy adag húsnál, de sajna már nem nagyon segít a vizesedésben rajtam.

Az ovitrelle szerintem se kell mindenkinek, én hiperstimu veszélyes voltam, 10 tüszőt szedett le, és kettő termékenyült meg, őket kaptuk vissza. Viszont a méhnyálkahártyám szép volt, és szerintem ezért nem kaptam, mert talán ment magától is a beágyazódás.

Annyira szép idő van, gondoltam, én is sétálgatok, de sajnos a tegnapi Apánknál tett látogatás után nekem csak fekvés van. Nagyon durva a vizesedés.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Megjöttem, de először meg szeretném ismét köszönni Barinak és Krisztonak a tájékoztatást felőlem, és nektek fórumozóknak az aggodalmakat, a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!!!
Kép
KÖSZÖNÖM!!!

Hát, tényleg nagyon-nagyon rosszul voltam, ilyet még életemben nem éreztem. A múlt héten kedd éjszaka már nem voltam jól, elkezdtem hányni. Majd szerdán egész nap, éjszaka szintén, majd felkeltem csütörtökön, akkor már nem volt mit tenni, amikor már a víz sem maradt meg, kénytelen voltam felhívni D-t. Azt mondta azonnal kórházba kell mennem. Látatlanban felhívtam azt a dokit, akit ajánlottak nekem 3-as ikerterhesség esetén. Ő nagyon készséges és segítőkész volt. Mondta ő is, hogy azonnal induljak, mert ki leszek száradva, arra sürgősen infúzió kell. Így bementem, megvizsgáltak, kiszáradás, hiperstimu. Így bent maradtam, rögtön kaptam az infúziót, másnap is, harmadnap is, és még infúzió alatt is volt rókakoma :shock: el sem hittem, nem ettem, inni nem sokat tudtam, így már csak a sárga, keserű epés habot hánytam nagy erőlködéssel (infúzió alatt). Rettenetes volt. Vasárnapra jobban lettem, azt mondta a doki, hogy hétfőn hazaenged, csak közben acetonos volt a vizeletem, és az UH-on kiderült, hogy igaz a hasűri folyadék felszívódott, de a jobb petefészkem elérte a 104x67x33 mm-et, így maradtam, végre kaptam fehérjeinfúziót is, + vitaminokat. A szerdai UH-n kisebb lett a petefészkem, a gyerkőcök már 9,6 és 2x8,2 mm-re fejlődtek. Így csütörtökön hazaengedtek. De képzeljétek, szerda este mihelyt nem kaptam a hányás elleni infúziót, érkezett rókakoma, majd reggel is, sőt egész délelőtt a kocsiban hazafele jövet. Délután lett jobb, amikor feküdtem, akkor nem hánytam, de hányingerem volt nagyon. Este már tudtam enni egy kicsit, de sajnos csak 2 órát volt bent. És a mai napnak, nagyon örülök, hogy ma még nem hánytam, :lol: de van hányingerem. :cry:
Közben hívtam D-t, és azt mondta, egyem a húst!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Csak nem értem hogy????!!!!!! :shock: mondtam neki, hogy még hányok és monta, hogy akkor miért engedtek haza? De nem lehetek bent heteket infúzióra kötve nem? :roll:
Sokan mondták, hogy ha valami nem jó, úgyis kijön, így gondoltam, hogy hátha hamarosan egy kicsit jobban leszek :lol:

Jaj, nagyon hosszú voltam. Ne haragudjatok, még így sem írtam le, amit teljesen akartam. Ja, és D-hez hétfőn kell mennem kb. fél 11-11 között. Esetleg nem jön akkor valaki?

Kriszto, Katapetra, Emerenc és a többiek!

Drukk nektek! Nem tudom, most ki hol tart, de próbálok visszaolvasni!!! :lol: :P :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon drukkoltunk, hogy jobban legyél és végre kijöhess a kórházból.
Jó utat hétfőre, remélem rókakoma elkerül a hosszú úton. Jelentkezz, hogy mi volt Apánknál!!!!!
Ha tudsz, szerezz olyan képet, ahol a 3 baba együtt látszik. Elég nagy kuriózum lenne.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Nagyon-nagyon eltűntünk. :(
Munka munka munka, na és utaztunk is az elmúlt 2 hétben amióta nem olvastunk benneteket.
Most az ünnepek alatt megpróbáljuk behozni a lemaradást és visszaolvasni az elmúlt 2 hetet.

Csuti: :( Amit írtál, az nagyon rosszul hangzik. Remélem most már minden rendben lesz.

Bari: Olyan aranyos vagy! Annak ellenére, hogy már olyan régen jelentkeztünk, nem felejtkeztél meg rólunk, és nekünk is jutott a laptetődből. :D Még el is pityeredtem picit a meghatódottságtól.

Velünk minden rendben. Ma reggel jelentkezett piri, vagy legalábbis az előjele. Azt hittem meg tudjuk várni Paragi dokimat míg visszajön szabiról, de kétlem hogy szerdáig tudunk várni.
Szerintetek, hétfőn ha felhívom az intézetet, akkor tudok még aznap menni UH-ra?

Mindenkinek kitartást és kellemes napsütéses hosszú hétvégét. :)

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír!
Ha hétfőn hívod D-t és egész nap bent lesz hétfőn, akkor valószínűleg délutánra fog behívni beállításra! Ha nincs műtétje hétfőn csak uhu-sok (ezt kétlem) akkor még reggel be is hív!
Huh, annyira örülök, hogy kezdtek!!!
Szerdától fogsz szurizni és péntek az első uhu, akkor pedig már ott lesz a dokid!!!

Nektek is jó pihit!

Csutiiiiiiiiiiiiiii! Puszi MINDENKINEK!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Nagyon remélem hogy tudunk kezdeni, ha a ciszták eltűntek, akkor nincs akadály, nagyon bizakodók vagyunk. :D

Zafír
zafir100

Szijjjjjjjjja Csutiiii! Remélem róka koma elkerült ma :lol: Amúgy egy kicsit elbizonytalanítottál. Tudod mindig arra vágytam,h róka koma nálam legyen, de ha ennyire rossz, akkor nem is tudom.... :roll:

Zafír, de jóóóó, akkor ketten lesztek Poszival :lol: Tuti nem lesz cisztád, de addig is megy a cisztaűző drukk.

Szurika, elutaztatok az uncsikhoz?

Poszi, jött piri???

Krisztokám, ölellek :P

Leeda, már a fellegekben van :lol:

Szép estét!
Bari

bari6

Jó reggelt lányok!
Hát lassan eljön a napja...nagyon gyorsan eltelt ez a két hét...a mostani izgalmamra tekintve, lehet, hogy még egy 7 jó lenne...Bár az első uh, pénteken, vagy jövő7 , hétfőn lesz....igy meglesz a + 7 nap :)

Parane: nem kérdeztél sokat :), ahová járunk, ott lesz a vérvétel reggel fél 9ére kértem az időpontot, majd fél kettőkor hivnak az eredménnyel kapcsolatban...huh, még leirni is szivdobogtató :shock: , addig elmegyünk festékeket venni a szerdai lakásfestés kezdéséhez :), amint tudok jövök majd a hirekkel....

Nagyon szép vasárnpot kivánok mindenkinek!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Még nem Bari....
Vendég

Csutiii!!!De jó, hogy itt vagy újra közöttünk!!!!!
Nagyon sajnálom, amin átkellett esned, amikor émelygek, mindig Te juszt eszembe, hogy szegénykém, Neked (nektek) milliószor rosszabb volt.....DE bízzunk benne, hoy most már könnyebb lesz!
Puszi

Kép 2011.03.13.

katapetra

Sziasztok!

Csuti, legalább már otthon vagy!!!! :wink:

Katapetra, nagyon drukkolok holnapra!!!!

Én egy kicsit félek a szerdai randitól D-vel, ugyanis a piri még mindig nem jött meg (meg kellett volna kb egy hete), szóval biztos nem fog megdícsérni.... :(

Aki megy hétfőn az intézetbe, helyzetjelentést kérek, hogy hány stimus van! Mert ha sok, akkor szerdán biztos 3-4 óra várakozást számolhatok.... :( :(

Szép napsütéses napot Mindenkinek!
Vendég

Ja, és mióta fogyókúrázom, HÍZTAM 2 kilót..... :oops: :oops: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Csuti, otthon még rókakoma is kedvesebb!, na de reméljük nem látogat meg többé! Vigyázz magatokra!

katapetra
ezt az egy napot akkor már féllábon is! és még tesztet se csináltál!
Ügyi!

lányok én annyira görcsöltem az éjjel hogy hajnalban meglátogattuk a János kórházi ügyeletet. a testem leginkább egy 80literes bojlerre hasonlít-óriásra püffedt a hasam. ketten megnéztek uh-n, de csak a hatalmas petefészkeimet látták, mindkettő 7cm körüli, hasüri folyadék nincs. hazaengedtek hogy vigyázzak magamra, na de mit tegyek? felhívjam D-t szerintetek?mitől lehet ez, a kúpoktól?
Bari
te mondtad hogy görcsöltél valamitől. mi volt az?és milyen görcsök voltak?

momelcsi
egyben vagytok? a Jánosba ma éjjel 7császár volt...
nem kicsit voltak fáradtak.a látogatási tilalom még ki volt írva.
na de ti még ugye vártok!?

kretty
azt hittem csak az én mérlegem romlik, mert hogy a hústól hússal elméletileg nem lehet hízni.sajna lehet
de lehet hogy amíg nem jön meg a mensid addig a szervezeted raktároz mindent, és ha megjött akkor könnyebben elengedi. kitartás!
parane
Budapest

Mi még egyben vagyunk. Hát akkor biztos valami nagy front van, de nekem ici-pici fejfájásom volt csak. De már egy csomószor én is elgondolkodom, hogy lehet, hogy indulni kéne.
Én az utrotól úgy néztem ki, mint négy hónapos terhesen. Bár nem emlékszem, hogy a petefészkeim mekkorák voltak, de hiperstimum nem volt.
Már járok CTG-re, láttam én is a kiírást. De járkálnak az emberek, szerintem csak a kórtermekbe nem lehet bemenni. Bár a gyerekemet a huzatos folyósóra nem szívesen tolnám ki.

KépKép
momelcsi

Parane!

Babáktól! Azt nem mondták véletlenül, hogy a petefészkeidben sárgatest van-e?
Próbálj meg nagyon sokat inni és a húúúúúúúúús, de ezt mondanom sem kell :wink:
Szerintem alapvetően ez jót jelent, de persze nem túl kellemes.

Melcsi örülök, hogy egyben! Holnap meglesz a 36. betöltött hét!!!! :D

Katapetra, hogy vagy?

Én kétségbeesve, mindig annyira nyugodt voltam, mindenkit türelemre és nyugira biztattam, most pedig ott tartok, hogy tiszta stressz vagyok, hogy mi lesz....
De majd meglátjuk, egyébként nem tudom sorstársak hogy vagytok, de nekem is görcsöl néhány napja, egész pontosan a 4. nap reggele óta a pocakom, főként hajnalban, de ez mensinek még elég korai lenne....vagy ki tudja :shock: :shock:

Többiek, kirándultok ebben a csodaszép időben?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztom, hogy hogy vagyok???? Jól, ma nincsenek émelygés érzeteim..na ez szép fogalmazás volt :)
Hogy izgulok-e? Hát nagyon....
Tudjátok a pirosnak ma kellett volna jönnie, ma van a 28. ciklusnapom.
Jól vagyok! Nagyon várom már, hogy holnap ilyenkor legyen!!!!!!
Ettem ma töltött paprikát...igen ismét azt, mert a férjecském jön haza, és a kedvence...hát hogyne csinálnék neki!!!! csak már itt lenne!!!!
Jó lesz már, ha helyzetjelentést mondanak!!!!!!!

katapetra

A görcsölés jót jelenthet, nagyon sokan számolnak be arról, hogy a beágyazódás környékén, görcsölt a hasuk. Pánikban voltak, hogy megjön nekik. POZÍTIVAT teszteltek.

Nekem az elején görcsölt nagyon, mostmár nem! :shock:

Már nehezen lehet, ezt bírni idegileg, mert a progeszteron kúpok is tudják a terhesség minden tünetét produkálni.
Én mindegyik alkalomnál tuti voltam a terhességben, hányinger. émelygés, szag érzékenység. Nos az eredményt tudjuk.
Most semmi. Csak sírok. El sírtam magam, amikor a tévében egy férfi ecsetelte mennyire nagy fájdalmai vannak az izületeivel! :shock:
Ez is lehet ez a rengeteg progeszteron hatása is....
Nem lehetünk elég okosak!

Katapetra: DRUKK! ++++++++++++++++++++++++++++
NAGYON IZGULOK ÉRTED IS!

Mindenkinek megy a DRUKK!
emerenc

Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, én Katapetra miatt jöttem.

Katapetrám!
Csak szeretném, ha tudnád, holnapra megy neked a világ minden drukkja. Én hiszem, hogy midoktorunk sikerrel járt, és jól odatapasztotta azokat a babókat a pocakodba. Ölellek és nagyon várjuk holnap a híreket. Ügyes légy! :wink:

KépKépKép
bikfy

Sziasztok!

Parane, Csutinak voltak görcsei, nekem az első lombiknál és az félig meddig sikerült is :lol: Sztem 7 cm-es petefészek bőven hiperstimu :? Edd a husit ezerrel és igyál sok-sok folyadékot!

Katapetra, várunk holnap a jó hírekkel :lol:

Kriszto, Emerenc, Parane további kitartást :wink:

Poszi, megy a pirimeghozó drukk, de lehet Szurika varázslatára lenne már szükség :lol:

Melcsike, nagyon ügyik vagytok a gyerekekkel,h még egyben vagytok és tuti lesztek is egy darabig :lol:

Kretty, neked is megy a pirimeghozó drukk :lol: Tesztet csináltál? Szerdán ha sokan lesznek akkor tuti találkozunk :lol:

Bikfy, üdv. itt! :lol:

Ma voltunk a Maciknál és ilyeeeeen naaaagy husit lehet ott kapni :lol: Kép

Hoztam egy két macis képet is
Kép Kép Kép

ÉÉÉÉs hoztam még valakiket! Remélem hamarosan meglátogatnak mindenkit :lol:
Kép Kép

Pusztik,
Bari

bari6

Jó napot!
Nem tűntem el,olvasom az oldalt,de nem tudok hozzászólni,csak drukkolok mindenkinek.Mi csináljuk a papírokat,mert lejártak,vagy lejárnak a kezdésig. Április 10-e után kezdődhet a beállítás.

Üdv mindenkinek.
zs76

Hello!

Még mindig nem jött meg!!! Szóval egyelőre úgy néz ki, hogy nem megyünk ma Apánkhoz. (Nekünk 2 és fél óra az út, szóval jó lenne, ha eldöntené a testem,mit akar :evil: )
Igen, Szurikáta, ha itt jársz, varázsolhatnál nekem egy kis pirit :D

KATAPETRA, 1 ÓRA MÚLVA VÉRVÉTEL 6 ÓRA MÚLVA EREDMÉNY!!! (ha jól számolok) NAGYON SZURKOLOK!!!!!!!!!
Vendég

Katapetra érted izgul az egész babanet fórum! :D
Olyan jó lenne ha Te elkezdenéd a nagy baba bummot! Mi meg folytatnánk szép sorban:Kriszto, parane, emerenc, poszi, szimbáék, és tovább MINDENKI. :D
Imádkozunk......szurkolunk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
emerenc

Bari: Látom hodoltál kedvenc eledelednek! :D Bazi nagy husi!
Szupi képek! Hol van ez a macis hely?

Parane, jobban vagy????
Kriszto, menjetek Ti is sétálni ebben a szép időben! Pocid fáj még?
Én úgyanúgy, depiben. Én is elmegyek sétálni, ma férjemnek dolgozni kellett menni, de nem bánom, mert szegényre teljesen ráragasztom a hangulatomat...... :wink:
emerenc

Jó reggelt Mindenkinek!
bari
Még egyenlőre nem utazok sehova :(
Képzeljétek elkezdtem dolgozni.Nagyon örülök,mert van munkám :)
katapetra
Rajtad a fórum szeme :)
És egy magas hcg varázslat :arrow: Kép :)
poszi
Neked egy pirimeghozó :arrow: Kép :)
bikfy
Szia,üdv itt köztünk :lol:

Nagyon eseménydús napok elé nézünk, szorítok mindenkinek.
melcsike
Neked külön,lassan eljön a várva várt nap :) érkeznek a bébik.
emerenc
Tudom nem könnyű,de ne depizz drága!!!
Szép napot,csak megérkezett a tavasz,ha nem is süt a nap,de legalább nincs hideg.

szurikáta
szurikáta56

MA KATAPETRA NAP VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Momelcsi küldtem priviüzit!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Katapetra, hol vagy már? olyan izgatottak vagyunk.

Kicsit a frontok minket is megzavarnak, a vérnyomásom a határon van, de még nem mentünk be a kórházba. Holnap már szívesebben, akkor kedvenc dokink is tud jönni.

KépKép
momelcsi

Katapetra, ez nem éééééér! Annyira izgulok értetek!!!!!!!
Vendég

nem sikerült......csak ennyi

katapetra

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kép

Emerenc, a macikat Veresegyházon lehet megnézni www.medveotthon.hu

Ma találkoztam Csutival :lol: és Monillával Dévisznél. Csak elugrottunk,mert Csuti hozott maradék gyógyszert, tűt...jó sokat fogyott, látszik rajta nagyon! Mondta,h míg ilyen rosszul van, ritkábban tud jönni. Amúgy Dévisz után is beszéltem vele, mind a 3 baba jól van :)

Monilla, örülök,h találkoztunk :lol: gyere sűrűbben :wink:

Melcsike, most akkor drukkoljunk holnapra???

bari6

Sziasztok!

Mi ma voltuk UH-n. Semmi jó hír! Újabb cisztáim lettek. Dévai nem érti miért csinál ilyet a szervezetem. Azt mondta, eddig 3 hasonló nővel találkozott, de azt mondta, hogy mind a háromnál várható volt a tünet, mert már korábban is voltak gondjaik. Nálam nem érti miért, hiszen a vérvétel (még októberben volt) szerint a hormonszintem rendben van. Több megoldást javasolt, de mindegyik nagyon ijesztőnek tűnik. A legijesztőbb megoldás az hogy kikapcsolják a hormontermelésemet agyi úton. Nem is igazán értem, de nem hangzik túl jól. :cry:
A másik a laparoszkópia és a fogamzásgátló szedése, amelynek használata kis sikerrel járna szerinte.
Paragi dokival csütörtökön konzultálok majd hogy mi legyen.

Katapetra: Nagyon nagyon sajnálom. :(
A következő biztosan sikerülni fog. Nézd meg mennyien szeretnek. Akit ennyi ember szeret, annak jár egy baba!!!!! Mi melletted állunk és nagyon szeretünk.

Zafír
zafir100

Lányok!
Köszi a kedves fogadtatást. :wink: Aranyosak vagytok.

Katapetra!
Jól van, nincs semmi baj. Most kibőgöd magad, aztán megújult erővel folytatjuk tovább. Mert minden meddő nőnek adott a Jóisten egy óriási ajándékot: mi mindig, minden körülmények között talpra tudunk állni. Most ölellek és várunk nagyon vissza. :wink:

KépKépKép
bikfy

Katapetra :cry: :cry: :cry: Most mást nem tudok írni, nagyon le vagyok taglózva. De ügyes vagy, és újra fogod kezdeni.

Hát még ráérne a szülés pár napot, akár csütötök, hétvége vagy jövő hét. Meglátjuk, vérnyomásom az indulás határán van, de nem pánikolok, csakis az időtől lehet.

Csuti, remélem, a babanézegetés felvillanyozott kicsit, és hamarosan jobban leszel.

Zafir, azt hiszem, nekem is volt ilyen hormon kikapcsolás, 9 hónapig szedtem egy gyógyszert és addig nem jött meg. De sajna nekem nem segített, az orvos azt hitte, hogy utána ha beindul, rendben lesz minden. Bár én nem ciszta miatt kezdtem el.

KépKép
momelcsi

Katapetra........ :cry: :cry: :cry: :cry:
nagyon sajnálom drága! nagyon nagy ölelés
Vendég

katapettra: :cry: :cry: :cry:
bikfyvel csak egyet tudok érteni! Mikor tudtok újra kezdeni?

zafir, sajnálom, hogy nem tudtatok kezdeni. Szokták ajánlani még a cickafark teát is . Napi 2-3 csésze.
Nekem az akupunktúra segített.

kriszto,parane+++++++++++++++++++++++
magamnak is :wink: ++++++++++++++++++
emerenc

Emerenc: Az akupunktúra tud hatni a hormontermelésemre?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Már régóta olvaslak Benneteket, de a fórumra még csak most regisztráltam be. Tavaly januárban voltunk először meddőségi klinikán (Róbert Károly Magánklinika), itt volt 4 inszemünk, és innen jöttünk el Dévai dokihoz, idén januárban. Most már túl vagyunk az összes vizsgálaton, sajnos mindent újra kellett csinálni, mert az előző leletek lejártak februárban. Nálunk elvileg minden rendben van, tavaly egy kicsit magas prolaktint találtak, ez mostanra elmúlt. Most kiderült, hogy a pajzsmirigyem rendetlenkedik egy picit: a TSH-m egy hangyányit a határérték felett van, erre kaptam az endokrinologústól gyógyszert (Letrox, ebből napi felet kell bevenni).
A következő ciklusban csinálunk még egy inszemet, aztán majd meglátjuk mi lesz! Ez kb 1 hónap múlva lesz! :)
Drukkolok mindannyiotoknak
:lol:
Sziasztok

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Melcsike, akkor inkább azért drukkolok,h a vérnyomid rendben legyen :wink: Ugye,ha elindultak vagy megérkeztek a babókák majd tudunk rólatok?

Zafír, sajnálom,h nem indulhattatok :( !Az akupunktúra is nagyon sokat tud segíteni ;) cickafark tea, talpmasszázs és talán a felülés. Dévisz nem ajánlotta? Amúgy u.az a ciszta van ott vagy ez új? Mekkora? Sok van?

Zsuzsi, üdv itt közöttünk!A következő ciklusod mikor fog kezdődni?Megint leszünk egy páran áprilisban is :lol: Mennyi volt a TSH-d?

bari6

Zafir: igen! Nekem már olyan rosszak voltak a hormon eredményim, hogy Dévisz már nem akarta folytatni a programot.
Az akupunktúrával, ma már normál értékű a hormon eredményeim.
A petefészkem is szép lett. Ezt Dévai mondta. :D
De nem rögtön használ. Folyamatosan járok már majd egy éve, a javulás kb. 2-3hónap után jelentkezett. Akkor voltak azon a színten,hogy lehetett folytatni a kezelést. Most már mind húsz éveseké. :D
emerenc

Melcsi! D-hez kell még menned? vagy már csak a kórházba CTG-re? Annyira jó, hogy mindjárt anyuka leszel!

Remélem szerdán nem lesznek sokan, ugyanis én a munkahelyről szökök el....:)
Vendég

@bari6: hát a tervek szerint március 29-én lesz az 1.napom, és így április 10-én lesz peteérésem. nekem elég rövid ciklusaim vannak 26 nap :)

leleteim:
TSH: 4.29
T4: 14.45
T3: 5.16

hogy lehet ilyen szép vonalzókat gyártani?

Köszi

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Bari: Cickafark teát ittam, felüléseket csináltam, de nem használtak. :( Ezek ugyanazok a ciszták, nem szívódtak fel. A jobb oldalon van több pici, ami folyadékkal teli a bal oldalon viszont van egy nagy 29x34 mm-es, amiben sűrűbb valami van. :cry: Nagyon hajlunk a laparoszkópia felé. Talán ez lenne a leggyorsabb és a legegyszerűbb, még ha műtétről is van szó.
Holnap mentek megbeszélésre? Tegnap rengetegen voltak. Mi 9-re mentünk és 2 óra alatt megúsztuk, de utánunk rengetegen jöttek még. Tanúskodtunk ezerrel az UH-s papírokra. :)

Emerenc: Nálam valami megváltozott másfél hónapja, mert előtte semmi gond nem volt. Minden hormon rendben volt, most viszont valamiért olyan mintha már lett volna stimulációm. Nem tudom olvastad-e, de nálunk apuka probléma van, nálam szerencsére minden rendben volt eddig! Az akupunktúra nekem mindig idegen volt, mert rettegek a tűktől, de te olyan meggyőződéssel beszéltél róla, hogy lehet kipróbálom. Milyen gyakran jársz és hová?

Tudtok valamit Katapetráról és Krisztóról?

Zafír
zafir100

Zafír! én talpmasszázsra jártam! és segített!!!!
Vendég

Jut eszembe: Krisztó tényleg FELTŰNŐEN csendben van...legutóbb akkor volt így, amikor nem akarta elszólni magát Csutival kapcsolatban.... :wink: :wink:
Vendég

Zafir: Küldtem privit!
emerenc

:lol: :lol: :lol: :lol:
Megosztom Veletek Lányok! :lol:
De nagyobb szeletet kapnak, rajtam kivül: Krisztó, Parane, Szimbáné, kisalag, momelcsi. :lol:
A többit egyenlően MINDEN Dévais fórumozó közt! :wink:
emerenc

Edinának is jár belőle!
Hajrá EGYETLENKÉK! 2X
hAJRÁ IKREK! 2X

kÖSZ jól vagyok. :wink:
emerenc

Bari, mindenképp jelzek, ha megérkeztek egy titkos forráson keresztül.
Elvileg pénteken megyünk Dévaihoz, délután. Ha addig nincs semmi, bár az már a 36.hét 5 nap lesz. Holnap vérvétel és CTG.
Ma már elég nyűgösen éreztem magam, hogy szép az idő, én meg csak fekszem itthon. Úgyhogy a férjem elvitt étterembe, meg fagyiztunk is és sétáltam a kertünkben is. Már a crocusok virágzanak és kinn vannak a tulipánok kezdeményei is. Mindenki úgy néz rám az utcában, mintha a Marsról jöttem volna, hogy még mindig nem szültem.
Emerenc, nagyon köszönöm a külön szeletet, elteszem a császárra.

KépKép
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: