Ha nem áll fenn a hiperstimuláció veszélye akkor az ovitrell. Legalábbis én ezt kaptam. beülti után 3naponta 1/3nyi egészen a beágyazódás feltételezéséig. Így én 3szor kapom.
De ez baromi eltérő szokott lenni.
Szerintem Dévisz a hétfőt azért nem is említette, mert az már tök természetes neki, hogy bennt lesz. Szegény, akkor csak a vasárnap marad neki, hacsak nem kell szülni mennie.....
katapetra, +++++++++++++ nagyon drukkolok, ezek az utolsó napok a legrosszabbak.
Túl sok variácom nincs, hogy mit csinálok a hosszú hétvégén...talán egy kis vellness? vaagy egy jó kis túúúúúúrázás? vagy autóval neki vágni Erdélynek?
Talán egy kicsit kertészkedek, sétálunk, úgyanezt mint eddig, azzal a lülönbséggel, hogy az interneten most Ő fog logni.
Könyvtárba is voltam kivettem tök jó könyveket, de egyszerűen nem bírok olvasni.....ma vagyok azon a bizonyos mélyponton, kisem mozdultam, pedig eddig mindig elmentem sétálni, mocorogtam egy kicsit, de ma semmi. Depi.
Az a bajom, hogy nincs semmi bajom!

De komolyan! Még sosem éreztem, voltam ilyen jó lelki állapotban mint ezidáig!
Teljes lelkinyugalom egészen reggelig.
Aztán rájöttem, hogy idegeskednem kellene,meg nyugtalankodnom, én meg nyugalomban voltam.
Lehet, hogy a sok progeszteron el veszi az emberlányának azt a cseppnyi kis eszét is?
minenkinek egy nagy drukk!
melcsi, Kitartás!