[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 pocakosai és babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

arik vagytok..de nem adom fel!!!!!!!!!!
ő most el akart menni ......de majd ha a szülésznőm vissza jön a szabiról csinálunk vérvételt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita nagyon sajnálom!!!! :cry:

Dike nagyon szép a Kis Ármin!!! Hozz majd képet nekünk arról amit vettetek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


nita: én is ölellek és hajrá tovább!!!!!!!!!!! nem kaptál most utrot?

dike: annyira cuki baba ármin!!! jó nagy utat tettetek ma! kérünk képeket!

mona: te, hogy vagy?

bogár: én nem hanyagolom bogit. nagyon sokat van a kezemben, sokat beszélek hozzá, ő az első, nem a háztartás és a főzés. nagyon sokat bújunk, beszélünk hozzá apácskájával együtt.

rita: este, éjszaka semmi nem segített. én is régen feladtam a kiságyban alvást. fél órát próbálkoztam csak, aztán mellettem volt, de tágra nyílt szemekkel figyelt, majd ha nem beszéltünk hozzá, visítani kezdett.
gratulálok zalán méreteihez! oltással el lesztek látva, de szerintem ránk is ez vár két hét múlva!
kilókhoz is gratulálok! rajtam is egy van már csak.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

NA...ITT IS A KILÓK... :D MÁR 10-NÉL TARTOK :shock:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Kati, felreertettel. En nem azt irtam, hogy Bogit hanyagolod, hanem hogy mar nem csak aludni es enni fog, hanem a vilag dolgaira egyre fogekonyabb lesz, egyre tobbet fog nezelodni, ebren lenni, tobbet pislog Rad, hogy beszelj meg hozza, na erted!:D
Vendég
 


értem, értem! de mind ezt, miért éppen éjszaka teszi? nem szoktatnám rá, hogy éjjel élünk. nappal csakis az övé vagyunk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Lehet csak rossz ejszakaja volt, mint nekunk is van ilyen neha! :wink: Egyedul unatkazott es mar ne is haragudj, de valakinek szorakoztatnia kellett! :wink: :D Ha nem rendszeres akkor az nem baj. Elofordul csecsemoknel is, hogy olykor rosszabb az alvokajuk. Napkozben minden ok volt Vele?
Vendég
 


Kati mi jól vagyunk, Babu ma nagyon aktív volt :) Apával voltam Kaposváron, aztán együtt főztünk vacsit!
Bogi baba ma mit csinált, pihizett???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati de kaptam........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogi baba ma ismét egy angyal volt. :twisted: most is 7 óta alszik. apukáján aludt el, de sikerült a kiságyba tenni.
várom az éjszakát!!! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ja! ma is levegőztünk! holnap kipróbáljuk a babakocsit! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati csinálj képeket a babakocsis sétáról:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


oké, persze!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi Drága, gyönyörű kisfiadhoz nagyon-nagyon gratulálok!!!!

Nitácska neked pedig a pozi teszthez!

Én csak kerekedek, de szerencsére egyenlőre csak mellre és hasra. (képet vasárnap raktam fel facebook-ra, ide inkább nem....amúgy más azt hiszi, szülni készülök akkora) Pont most megyek AFP-re, amúgy minden OK, tök jól érzem magam, pár hete a mozgást is érzem, csak örökké rohanok és nézni sincs időm általában ki a fejemből. (max órán 8) )

Mindenki vigyázzon magára, puszi

chamomilla
Pécs
 
 


nitácska, ne haragudj, na ennyire látszik mennyire vagyok képben :oops: :oops: :oops: :cry: csak a vonalzódra figyeltem fel, nagy ölelés

chamomilla
Pécs
 
 


Nita: Sajnálom a vérzést, de ez korántsem biztos, hogy azt jelenti, hogy nem marad a helyén a baba. NEkem is volt vérzésem Zsófival, barátnőmnek is a kisfiával (most 24 hetes terhes). Ő az első trimeszterben elég sokat vérzett. NEm biztos, hogy elvesztetted... menj el dokihoz!

kovacszsuzsi
 
 


Nita
Nagyon sajnálom!

Bogárka
Tegnap burgonyafőzeléket csináltam. Ma meg leves, és palacsinta. Mióta Zalán megszületett még nem sütöttem palacsintát, nálunk egy családi adag kisütéséhez kb. egy óra kell, mert villanytűzhelyem van. Majd legfeljebb több részletbe sütöm, ha Zalán nyügösködik.

Kati
Ne add fel a kiságyban alvást, majd egy-két hét, vagy néhány hónap és beleszokik. Reginél is volt olyan időszak, amikor több hónapig is elaludt a kiságyban, bár nagyon fárasztó volt éjjel ringatni, mert csak ha elaludt a kezemben, akkor tudtam lerakni, de azért megérte.
Most Zalánnal mi nagyon jókat alszunk. Ma éjjel (éjfélkor és 3-kor) csak kétszer szopizott. Aztán meg reggel fél 7-kor, utána meg úgyis keltünk fel.
Ha meg sír, gondolj arra, hogy ő így kommunikál, vagy csak a feszültséget vezeti le, ami később a hasznára válhat. Szóval ne érezd magad rosszul, ha kicsit sirdogál, legyél vele ha tudsz, érzi a közelséged, biztonságban fogja érezni magát.
Az oltások két hós kortól kezdődnek, aztán fél éves koráig minden hónapban kap.
Újra meg méreckedtem anyuéknál, és most már csak 61 kiló vagyok. Persze nem fogytam, hanem rengeteg ruha is volt rajtam előtte nap, meg épp aznap rengeteget ettem. Remélem nyárig sikerül ebből legalább 2 kilót leadnom.
Vendég
 


jó reggelt!

képzeljétek! este, saját szobában, kiságyban alvás volt. juhéééééééé!!!! volt szopi 9-kor, fél1-kor, fél5-kor, de csak szopi, picike hátsimike, majd tente tovább az ágyikóban.

remélem nem kiabálom el!

most lassan megint ébred, aztán indulunk sétálni. már nagyon várom.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ma nincs a dokim de holnap van és elvisznek autóval.nem kell buszoznom....de továbbra is alig vérzek semmi görcs....

Kati reméljük Bogika már ilyen marad:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


rita: kilókhoz ismét gratulálok!
elalvás nálunk is ringatva ment, de bömbi nélkül, aminek a legjobban örültem. és sikerült a kiságyba tenni, majd még ott is simikéztem pár percet a hátát, így aludt be mélyen.
zalán cumizik?
bogira néha rájön a dolog, akkor kell neki, de csak a NUK-ot szereti. tommee tipee-t nem kéri, kiköpi.

pedi: bálint cumizik?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati szerintem a NUK-kos cumi a legjobb nekünk is az volt és van is...szeretik a gyerekek:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: nagyon drukkolok!!!
és reméljük, bogi rendes kislány lesz!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Itt esik az eső. :( Úgyhogy a mai győri kiruccanásunk elmarad.
Neki álltam a palacsinta sütésnek. Zalánt kihoztam a hordozóba, és figyelget, ha nyügösködik ringatom, előbb aludt is egy fél órát. Mindjárt végzek a sütéssel, már csak egy levest dobok össze estére.
Délután már ilyenre nincs időm. Regi nehezebb eset mint Zalán. Folyton kell neki valami, igényli a foglalkozást. Szabi meg szokás szerint ma is este jön haza.

Remélem holnap jobb idő lesz, és el tudok menni Győrbe. A papírokat akarom elintézni a gyeshez, meg a többihez. Meg ha Zalán is jól bírja a sétát, akkor megpróbálok farmert vásárolni magamnak.

Nita
Drukkolok, hogy maradjon veled a baba. Bízzál benne!
Vendég
 


nita: drukkolok +++++++++++++++ amúgy nekem egy ismerősö,nek rendesen mensije volt és amikor nem jött meg neki akkor már 8 hetes volt emlékezz királylány történetésre :) ebből még bármi lehet :)

nika70
Salgótarján
 
 


Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Pedi, gyönyörű volt a történet, megmosolyogtam, és meg is hatódtam!

dike, nagyon szépek a képek!

Nita, szerintem se add fel, Lexivel alig 5hetesen elöntöttem a wc-t vérrel, mégis egészségesen megszületett! Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++

cham, kár, pedig megnéztem volna a pocidat. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati nagyon szépek vagytok! Csak úgy ragyogsz a boldogságtól! :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Nita! Én is azt mondom, amit a többiek, ebből még bármi lehet!

Kati! Én Bálintnak még nem kínáltam cumit, nem tudom mit szólna hozzá?! Hallod, az éjszaka pont egyszerre keltek a gyerkőceink!:lol:
Csak Bálint este 8kor szopott, és reggel 9előtt finoman megébresztettem!(Majd később leírom miért) Nagyon jók a fotók, tényleg nagyon jól nézel ki. Nálatok most hogy néz ki egy séta? Először mennyi időre vitted levegőre? Mi eddig csak a szobaszellőztetést csináltuk, ma először volt ilyen beöltöztetős, ablakrányitós levegőzés. Védőnő és doki szerint holnap már lehet kivinni egy kis időre, és hétvégén már akár órás sétát is lehet, csak én még ne sétáljak annyit.(ezt kihangsúlyozta a védőnő) Nagyon örülök neki, hogy ilyen hirtelen jött a jó idő, egy hete még a havazást néztük a kisfiammal a kórház ablakból!

Mona! Jó olvasni a soraidat, úgy veszem ki a szavaidból, nagyon élvezed a jelenlegi állapotod! :wink:

Dike! Nagyon cuki kis legényetek lesz Nektek is. Tényleg nem semmi túrát csináltatok, de nagyon jól teszed, hogy megveszel minél több mindent már most. Hiszen, nagy pocakkal 40fokban marhára nem lesz egyszerű kimozdulni.

Beze! Köszönöm, aranyos vagy! Ti hogy vagytok? Nálatok hogy néz ki egy séta, így két gyerekkel?

Cham! Én is megnéztelek volna szívesen!

Csillag! Nektek milyen éjszakátok volt? Nekünk elég hasonló elképzelésünk van a kiságy kontra nagyágyról. Bálint eddig csak az ágyában illetve egyszer a hordozójában aludt. Én nagyon szívesen aludnék vele, és nem is félek attól, hogy ráfekszem, vagy leesik, mert ez nem történhet meg. A kórházban volt, hogy ott aludt velem az ágyban, és nagyon nagyon jó érzés volt. De amikor már éreztem, hogy mélyen alszik, akkor is betettem a kis kocsijába. Persze, minden ember másképp gondolkodik, és ettől még nem ítélem el azt, aki maga mellé teszi. Én félnék, hogy nem szokna át a saját ágyába. Na, meg Zolival már nagyon régen megbeszéltük, hogy a hálóágyunk a miénk. Ha vele is aludnék, akkor max a szobájában lévő ágyon, ami egyébként, meg is van ágyazva és azon szopizunk éjszaka, és napközben is többnyire.

Rita! Kicsit irigykedve olvasom, hogy Ti már így mozgolódtok. Kicsit szégyellem magam emiatt, de én már annyira várom, hogy egy ici-picit nagyobb legyen Bálint. Pedig mindenki azzal biztat, hogy használjam ki ezt a mostani időt, mert nagyon kevés ideig lesz ilyen pici. Gátsebem már nekem is rendben. Először szörnyen be volt dagadva, és mindenféle színben pompázott az az oldalam. De napról napra szebb és jobb. Már szinte teljesen lement a duzzanat is. Ez az Arnica nevű golyócska nagyon jó volt. Ami a kg-t illeti, napról napra kevesebb vagyok. Én is azt érzem, hogy ahogy szoptatok, szinte olvadnak le rólam a kg-k. Én is amondó vagyok, hogy ez abszolút alkati kérdés. A pocakom is annyira lement már, hogy ami még van egy pici, azt már szinte be is tudom szívni. Én próbáltam egy-két gatyómat. Két farmer jó rám, a sztreccs gatyáim meg mind jók. Pedig én aztán nem figyelem, hogy mit és mikor eszem. Van, hogy csak este 9kor vacsizom, mert akkor jutok oda. És szinte minden nap megeszem egy szem édességet, mert kívánom.

Én tegnap átestem egy frankó kis mellgyulladáson.Felment a lázam, reszkettem, semmi erőm nem volt. Szinte az egész napot ágyban töltöttem. Zoli elszaladt, és vett egy gépi mellszívót. Obaby a márkája, és egy Isten Áldása. Beszerzett egy homeos golyót is. Estére szinte teljesen elmúlt, még egy picit piros volt a cicim, de már nem volt vészes. Az éjszaka mindenem csurom víz lett, úgy megizzadtam. Majd most du-án is aludtam egy órát, és szintén csurom vízre ébredtem.
Bálint ma elég össze-vissza evett. Egyszer csak 30-40g-ot, de volt hogy 170-et! :shock: A hajnali szopinál komolyan ennyit mutatott a mérleg. Egyébként, átlag 100-120-at eszik.
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: mi még csak ezen a héten kezdtük a levegőzést, mert ramaty idő volt eddig. vasárnsp nyitottam rá az ablakot beöltözve, meg hétfőn. kedden és szerdán kézben kivittem 5-, majd 15 pecre. ma pedig elsétáltunk az anyósékhoz és vissza a babakocsival. holnap már egy kerülővel megyünk majd hozzájuk, szombaton pedig a barátnőmékkel megyünk sétálni. náluk 1 hónappal idősebb a kiscsaj.
én is osztom a mi ágyunk, gyerekágya témát, de hát ember tervez, gyerek végez!!!! :lol: :lol: :lol:
megyek, mert szopit kér bogcsi.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


képzeljétek éjjel feltörték a buszt amivel api dolgozik és lecsapolták az összes 200 liter gázolajat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszi lányok de inkább lemondok róla mx kellemes meglepetés ér.......
de api olyan rendes.ma is haza jött és kérdzete hogy vagyok.és nem mondta hogy nem próbálkozunk ha estelge a baba elmenne.......hanem próbálkozujk tovább!!!!!
és ez annyi erőt ad!!!!!!!!

Kati olyan csinos az arcod édesek vagytok Bogival:))))))))

Pedi már nyugodtan kimehetsz Bálintal..szuper idő van........

örülök hogy már jól vagy é sajna ha belázasodtam utána egyik napról a ásikra megcsappant a tejem......

de a hármaskánál mindent el fogok követni hogy tudjam szoptatni!!!!!!!!!!!!!!:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi, orulok, hogy jobban vagy, szupeeeer!! :D :D :D :D

Kati, latod, latod, Bogi jo kislany volt ejjel! Biztosan lesz meg ilyen tobbszor is, hogy nem alszik ejszaka de hat melyik gyereknel nincs?? :wink: :wink: Baratnom mondta mindig, hogy miutan megszuletik a baba az anyanak par evig nem sok teljes ejszakaja lesz.

Nita, eszem all meg, mi tortent!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Rita, gratula a kilokhoz!! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Bogi ugye......én is azt hittem gutaütést kapok mikor mondja..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


HOZTAM EGY POCAKFOTÓT NEKTEK :D
Kép

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


ŐK PEDIG A SRÁCAIM(OVIS FOTÓZÁS VOLT)

Kép

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Bogi baba nagyon cuki!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Kati, a te arcod is szépen ki van simulva!

Majga, én nem látom rajtad azt az x kilót. :wink: Tök vékony vagy!
A srácaid pedig édesek is együtt!!!!!!!!!!!!

Pedi, örülök, hogy jobban vagy!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


CSILLAG:KÖSZI...NEM LÁTTÁL ELŐTTE :D

A FÉRJEM A NAPOKBAN AZT MONDTA,HOGY MEGKUFFERESEDTEM :lol:

ELŐTTE SZEBBEN FOGALMAZOTT,AZ ÍGY HANGZOTT:
"NEM VAGY DAGADT,DE STABILAN ÜLSZ AZ TUTI"

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Sziasztok!

Ma sétáltunk egy nagyot. Reggel fél 9-re vittem Regit oviba, aztán még utána befizettem az étkezését, meg beszélgettem egy fél órát, addig Zalán hordozóban volt. Ezután bementünk Győrbe, megálltam a vásárcsarnoknál, mert a végén úgyis oda mentem. Onnan sétáltunk el a MÁK-hoz, azután pedig egy nagy séta adyvárosba, turi, és vissza az autóhoz. (ezt maximum csillagvirág tudja, hogy mekkora táv). Zalán végig aludt, nekem is jól esett a séta. Autóval mentünk tovább, benéztem a Plazába is, farmert akartam, de sehol nem találtam, vagy a fazonja, vagy a színe, vagy a mérete nem volt jó. Többnyire a mérete, mind 25 meg 26, 27-esek. Na nekem ilyen méretem már biztos nem lesz. Úgyhogy majd holnap délelött folytatjuk, akkor apa majd sétál a gyerkőcökkel.
13.30-ra értem haza, Zalán addig folyamatosan aludt. Gondolom most estig nem lesz alvás. :lol: De most nagyon nyugodt, rám ütött ez a gyerkőc, szereti a pörgést, a mozgást. :wink:

Éjszaka megint csak kétszer kelt cicizni, remélem beállunk erre.

Kati
Nem látszik rajtad a fáradtság, jól nézel ki. Bogi cumizik? Zalánnak is adtunk, kicsit cumizott is (Regi egyáltalán nem tudott vele mit kezdeni), de aztán hamar rájött, hogy ebből nem jön tejci. :lol:

Pedi
Zalán már olyan mint egy 2-3 hós. A védőnő, meg gyerekorvos szerint is sok mindenben fejlettebb. És már 5 kilós.
Az arnica tényleg jó, meg a másik is, ami a fájásokra kell. Nem tudom hogy ettől lett-e ilyen gyors a szülésem, vagy mástól, de nagyon hamar kibújt Zalán.
Regivel rengeteget ettem a szoptatásnál. És 10 nappal a szülés után még a szűkebb farmerok is rámjöttek.

Nita
Rohadt szemét az ilyen! A páromnak is anno feltörték a kamion tankját, elvittek belőle rendesen, már nem emlékszem mennyit, de nagyon pipa volt.

Majga
Nagyon csini vagy, te írtad, hogy 10 kilót híztál???? Hol van az a tíz kiló?? :shock: Így első ránézésre, hasonló alkat vagy mint én. Mennyiről indultál (kg)?
Nálunk jövő héten lesz ismét fotózás az ovódában. Csoportkép, meg igazolványkép. Helyesek a srácok!
"NEM VAGY DAGADT,DE STABILAN ÜLSZ AZ TUTI" :lol: Na szép, kedves tőle. Az enyémnek is vannak ilyen jó kis beszolásai. Szerencsére ő szereti ha van egy kis feneke egy nőnek. Leadni szerintem abból már amúgy is nehéz lenne, inkább feszesítek.

JÓ HOSSZÚ HÉTVÉGÉT!

Szerintem ismét nem lesz időm jönni. Hétvégén jönnek a rokonaim Németroszágból, és csütörtökig itt lesznek, szóval sokat megyünk anyuékhoz. És kihasználjuk a jó időt, nagy sétákra.

Legyetek vidámak, és vigyázzatok magatokra!
Vendég
 


sziazstok!

mi is sétáltunk ma egy nagyot.
jó volt az éjszakáknk. bogi ismét a szobájában töltötte. lefektettem 8kor, majd ébredt 1kor és 4kor. ééééés, csak fél órás móka volt a szopi és a visszaalvás. juhéééé!!!!!

rita: igen, bogi néha cumizik. leginkább elalvásnál, de hamar kiköpi és nem is kell neki tovább. de becsapni nem lehet. ha éhes, akkor hadd el hadd van és rögtön, azonnal ugorjak!

magja: apa jó fej, nagyon! akaszsál már a pocakjára 10 kiló valamit, majd meglátjuk, lesz-e kedve viccelődni! :lol:

hívott nita. volt dokinál. este jön és mesél nektek. ne drukkoljatok!

rám minden farmerom feljön, de holnap én is megyek egy ruha körútra. egy-két cucc kellene. de csak ide helybe. bogit az apukája fogja addig pátyolgatni.

nálunk holnap délután babatali lesz. jönnek ismerősök szintén picikével. vasárnap anyukámék jönnek, hétfőn zsolti rokonai, kedden pedig egymáséi vagyunk!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


elűzzük Nita sajnálom :( de legalább tudjuk hogy hamar sikerül babásnak lenned és a következő majd sikerül.az is lehet ezen gondolkodtam hogy ez lehet lány lett volna és nem biztos hogy nektek lehet lányotok:( egy ismerősöm nek két vetélése volt mindkettő fiú volt a másik két terhessége meg gond nélküli volt ők lányok lettek

nika70
Salgótarján
 
 


nika: amikor hívott nita, én pont ezt mondtam neki!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: nagyon cukik vagytok:):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Kati! örülök h jól aludt Bogi az éjszaka! nagyon szépek vagytok!

Pedi! huu kemény lehetett, még jó h elmúlt a láz!

Majga! nagyon szép pocid van,enyémnél nagyobb:)
de helyesek a srácaid!!!!
Rita! gratula a kilókhoz!

Nita!:((

nem tudok csajok képet, tenni mert mindet le kellene kicsinyíteni,meg amúgy is rengeteg:)
és tegnap a barátnőmtől még rengeteg unisex ruhát és egyéb dolgot kaptam:D ennyit mosni és vasalni amit én fogok:DDD
vasárnap megint megyünk Pestre, még mindig nincs meg az igazi bútor, semmi nem tetszik, mai igen, az meg kurva drága.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Most tudok jönni egy kicsit bővebben.

Nita, nem is tudom mit mondjak... lehet, hogy igaza van Katinak és Nikának...

Kati, szépek vagytok Bogival és örülök, hogy ismét jó éjszakátok volt. Még mindig sok a tejcsid? Kell fejned?

Pedi, köszi a kérdést, az éjszakáink nekünk jók, már ami Gergőt illeti. 1x vagy 2x kel fel, de 10 perc után már teszem is vissza az ágyába. Ha nem tudok aludni, az nem miatta van, hanem azért, mert jár az agyam mindenfélén... még nem nyugodott le a lelkem a tornáztatás miatt. Tudom, hogy most már jó kezekben vagyunk, de mindig van bennem egy "DE".... most, hogy Te is Édesanya vagy, biztos érted, hogy mit gagyogok itt...

Brita, nem semmi, hogy mekkora utat tettél meg Zalánnal! Én is úgy vágyom egy iadós sétára ebben a szép időben, de sajnos Bencével nem tudok sokat sétálni. Őt inkább a játszótér vonzza vagy a kert, ahová ma kirakták a Férjemmel a játékait. Felszerelték a hintákat meg összerakták a csúszdát.

Beze, Ti hogy szoktatok levegőzni? Lexi sétál Veletek vagy játszótérre mentek? A babakocsit szereted? Én nagyon!!!!!!!!!

Nika, Apa jön haza, ugye???? Itthon lesz Veletek 4 napig?

Majga, :lol: :lol: :lol: :lol: ha jól emlékszem az iwiw-es fotóidra, a Párod nem nevezhető nádszálnak... és még Ő mond Neked ilyeneket! (NA jó, csak viccelek ám...)

És akkor rólunk:
A héten 3x voltunk Gergővel a kórházban az ismerős gyógytornásznál. Első alkalommal nagyon alaposan átvizsgálta Gergőci minden egyes procikáját és megállapította, hogy szinte 100 %, hogy méhen belüli rossz elhelyezkedés miatt van ez a tartása. Úgy kezdte a kezelést, hogy egyik alkalommal Dévény módszer szerint foglalkozik vele, másik alkalommal pedig tornáztatja. Képzeljétek, már az első dévényes tornáztatás után is szemmel látható volt a javulás!!!!!!!!
Kaptunk házi feladatként egy gyakorlatsor, amit naponta 2x végig kell csinálnunk. Kb 20 percnyi mozgatás, főleg nyújtó és forgató gyakorlatok. Emellett 10-10 percig az oldalán kell fektetnem Gergőt úgy, hogy kitámasztom a hátát, hogy ne tudjon visszafordulni.
Az alapítványi gyógytornásztól kapott gyakorlatokra azt mondta a kórházi gyógytornász, hogy azok olyanok, mintha egy házépítést a kéménynél kezdenénk... :evil: alapok nélkül összedőlne a ház és semmit sem érne... :evil: :evil: :evil: :evil: Jó, mi??????????????
Ami pedig tényleg amellett szól, hogy megtaláltuk a nekünk való szakembert az az, hogy Kati néni nagyon figyel Gergő lelkére is!!!!!!!! Ugyan szegény kicsi fiam sokat sír a tornák alatt, mégis úgy érzem, hogy haladunk egy jó úton, Kati néni mindent elkövet azért, hogy csökkenjen a sírás mennyisége és Gergő biztonságban érezhesse magát. Tudom, látom, érzem, hogy jó kezekben vagyunk, és ez a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: örülök, hogy jó kezekben vagytok! Kati nénik már csak ilyenek... :lol: :lol: :lol:
én is átérzem, hogy nyugtalan vagy. Én Bogi poci fájásával vagyok így. javulgat, mert kaptunk egy kevert szirupot a gyerekorvostól, ami talán most tényleg segít. az infactol kevésnek bizonyult-sajnos.
tejcsike- egyre több. pedig nem fejek, csak ha már nem bírja a cickóm. lehet, hogy be kell szereznem nekem is egy elektromos fejőt.

most úgy tűnik, hogy oda fogok adni egy részét a tejemnek egy 34. hétre született ismerősünk babájának, mert ha mindent elteszek, akkor bogi még 10 évesen is anyatejet eszik. :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


BRITA:ÉN HÍZTAM ANNYI SOKAT..KB 58-RÓL INDULTAM :D
APA SZERINT(AMIKOR KOMOLYRA FORDÍTOTTAM A SZÓT)NAGY A POPÓM,NEM SZERETI MOST...AMIKOR MÉG NEM VOLTAM POCAKOS OLYAN KIS FORMÁS KEREK VOLT...NA AZT SÍRJA VISSZA :D

KATI:HÁT SZÍVESEN ODAAGGATNÉK NEKI VALAMI SÚLYT,CSAK HOGY EGY KICSIT ÉREZZE A TÖRŐDÉST :D
TEJTESÓTOK LESZ?AZ TÖK JÓ,HA ENNYI VAN :D

DIKE:KÖSZI-KÖSZI :oops:

CSILLAG:IGEN APA SEM ÉPP VÉKONYKA :D AZÓTA LETT ILYEN KIS HÚSOS,AMIÓTA ÉN FŐZÖK RÁ :D
TÖK JÓ,HOGY ILYEN JÓL HALADTOK GERGŐCIVEL ÉS HOGY OLYAN SEGÍTSÉG VAN VÉGRE MELLETTETEK,AMI MEGNYUGTAT

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Sziasztok!!!!!!!

ne haragudjatok hogy nem jöttem de kissé el voltam kenődve...........
szóval a baba felszívódott:(((((de nem a méhem vérzett/zik hanem a méhszájam....méhszáj sebem van.szóval muszáj lesz megcsináltatnom..21-én megyek és megbeszéljük a részleteket a szülésznőmmel..de a teherbeesést nem gátolja majd a szülésnél lesz kicsit nehezebb de az meg nem érdekel ha már ott a baba:))))
szóval lehet próbálkozni tovább.....nem adom fel!!!!!!!!!lesz még kisbabám:))))

Majga csinis a pocakod:))))
nagyon helyesek a fiaid:)))

Kati nagyon ügyi már Bogi....csak így tovább!!!!!!!!!
olyan édesek vagytok a képen:)))))

Nika ez nekem is felmerült de nem volt még olyan vetélésem ami lány lett volna....az előző kettőnek tudjuk az okát.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillag: igen ma jön haza de csak késő este érnek haza :(:) így csak 3 napot lesz velünk de kihasználjuk :) :oops: :wink:

Nita: értem :(

nika70
Salgótarján
 
 


Nita! ez a beszéd, fel a fejjel,örülök h így állsz hozzá a dolgokhoz!

Csillag! de jó h így haladtok!!!!!!pusszantás Gergőnek!

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: