Mia
Szívből sajnálom, ölelések mennek!
Meg drukkok a fagyiovisnak!
Franci
Elvileg mindenkinek volt HSG-je, van aki alig érzi, van akinek szar...
Nekem fájt eléggé, úgyhogy a jótanács, jóval előtte vegyél be fájdalomcsillapítót! Én nem tettem, vártam, hogy ott adnak, és előtte 5 perccel kaptam tablettát, na az már semmit nem használt.
Meg a barátnőm tanácsára én vittem síkosítót és bekentem magam előtte, mikor vetkőztem, mert a röntgenben csinálják és ott nincs.
Nem kellemes, de tényleg hamar túl van rajta az ember!
Nekem nem indult túl fényesen a nőnap…
Kocsi szervízben, így pár nap vonatozás.
Gondoltam ma a korábbi vonattal megyek, mert tegnap nem értem be 8-ra.
Kb 20 percet késett, persze semmit nem mondtak be, tömegnyomor volt, mert mindenki azt hitte, hogy ez már következő vonat, holott ha vették volna a fáradtságot, hogy bemondjaknak valamit, mondjuk hogy 5 percen belül jön a következő, akkor nem lett volna gond, nem két vonatnyi ember zsúfolódott volna fel.... Vagy hogy ne álljunk kint fél órát a hidegben, mert úgysem jön vonat... Nagyon mérges voltam! Egy 40-50-es nő átadta a helyét, közben jól kiosztotta a tizenéveseket, hogy meg sem mozdulnak, vagy a 3. lecseszés után bátortalanul fel is állt az egyik, de nem ült le a nő a helyére. Kicsit szarul éreztem magam, de nem tudtam volna állni, így is majdnem elájultam, annyira nem volt levegő. A villamoson viszont én adtam át a helyem ez mozgássérült kisfiúnak, szegény alig tudott feljönni a lépcsőn és senki meg sem mozdult. Az apja látta a nagy hasamat, mert kérdezte, hogy sokat megyek-e még, de mást nem izgatott. Mondjuk nem volt gáz, nem volt már annyira messze a cég. A BKV-sokkal is hadakoztam, szerettünk volna férjnek bérletigazolványt csináltatni, egy rövidhajas képet vitt, mert ezért nem csináltatunk új igazolványképet. Közölte a nő, hogy ez egy évnél öregebb kép és nem teszi rá. Hát szerinte az enyém hány éves??? Na aztán én odamentem egy másikhoz, hogy rokonnak szeretnék csináltatni. Kérdezte a nő, hogy most is így néz-e ki, mert ha nem, megbünteti az ellenőr. Hát az agyam eldobom, van érvényes bérlete (igaz kölcsön

), csináltatunk pénzért bérletigazolványt és akkor még nekiállnak velünk szívózni! A cigány mellett meg elmennem a villamoson... Hát nagyon felhúztam magam...
Ja, és ezek után vonatozzon meg BKV-zon az ember, fél9-re értem be!!! (Negyed7-es indulással...) Pénzben meg ugyanannyi kb kocsival, mintha megveszi egy ember a két bérletet...