Sziasztok,
megint csak gyors bekukk, visszaolvastam, de irni mar nem sok energia maradt. Kis duracell nyuszim teljesen kikeszit estere.

Forog, porog, kuszik, egy masodpercre nem lehet egyedul hagyni.

Nagyon hasznos lenne egy jaroka nekunk is, de 2 hetre nem veszek, kint nem tudnam hova tenni. Ha nagyon muszaj berakom a kisagyba par percre.
Barbcsi, Esztergom illetve Kaposvar kozott ingazunk.
Mult heten allandoan mentunk, inteztuk a lakasdolgokat, de meg sehol se vagyunk. Esetleg ha valakit erdekel, (tudom kicsi ra az esely) Kaposvaron s.o.s elado egy masfelszobas 8.emeleti lakas, 5 millioert.
Evi, nem semmi a hasonlosag!!!

Jatekok, detto, papucs a legujabb kedvenc. En is vettem azt a nestle gyumolcsos dobozos tejpepet vagy mit, de Boti nem volt elajulva tole, 60 ml ivott meg. Mondjuk utazashoz jo lesz.
Megkerlek, beirod a tablazatba a negykezlabra allashoz febr.24.et
BEvi, nagyon orulok h irtal, sajnalom h meg mindig nem oldodott meg a penzkerdes. Annyira jo olvasni hogy meg ilyen nehez helyzetbe is ilyen optimista vagy. Igy ismeretlenul is "buszke" vagyok rad

Lili nagyon szep.
Nem semmi milyen penzekrol beszeltek, gyes-gyed neven... felhaborito.

felre ne ertsetek mi sem vagyunk eleresztve, nekem marc 1en lejart kint a gyes/gyed,9 honapig jar, utana semmi...azt mondjak menj vissza dolgozni, gyereket meg ad bolcsibe vagy vegyel fel egy baby sittert.
Na de itthon??? Teljesen le vagyok dobbenve. Az arak meg szinte ugyanazok, sot van ami dragabb. Hogy tudtok igy kijonni a penzbol?
Nagyon szepek a gyerkocok!
Megyek, ennyire telt tolem mara, megprobalok jonni hamarosan, jo ejt mindenkinek!