A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Csak gyorsban:

Rendelek a Crocs.eu-ról. Ha vkinek kell vmi, szóljatok ma, mert 70euro-tól ingyenes a szállítás.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ronmay!

Még egyszer gratulálok és örülök, hogy úgy tudtál szülni, ahogy megálmodtad!! :D

Dodi!
Sajnálom a szemed! :( Vigyázz magadra!

Boo!
Mi is mindig társasággal mentünk nyaralni, csak a telken szoktunk kettesben lenni és egyszer voltunk Görögo.-ban kettesben. Ott még TV se volt, teljesen jól megvoltunk, szerintem mindketten jobban élveztük, mint a csoportos nyaralásokat.

Nálunk az én hülye fehért bőröm miatt megy nehezen az egész napos napozás, de én be szoktam költözni egy napernyő alá egy könyvvel és meg van oldva a dolog.

Lois!
Flóra az apartmanház neve. Nagyon kedves a tulajdonos és sok jó véleményt olvastam a helyről. :wink:

Kép
katy76

Köszönöm a kedvességeteket, ma már nem fáj a szemem 8) . Kicsit még homályosan látok rá, de ez már semmiség.
Viszont mára engem is elöntött a takony :twisted:. Komolyan, most már a tököm kivan :evil: . Amióta terhes vagyok, egyfolytában bajom van: először a rengeteg hányás, aztán majd' két hétig a garatgyulladás, utána megint visszatért a hányinger, két napig a szemem, most meg tiszta takony vagyok! Több, mint egy hónapja nyűgöm van, és már uuuutáloooom! Azt is utálom, hogy nyavalygok :twisted: :lol: . Nem lehetne, hogy szimplán csak nevelgessem a törőikémet, és növesztgessem a pocakom? :roll:
Bár emlékszem, hogy Botondnál is azt mondtam, hogy bár nagyon kivoltam a végén, de nekem az eleje volt a legrosszabb, remélem most is így lesz, és hamarosan túlvagyok rajta :wink: .
Bocs, hogy nyígok, de máshol nem tudok/szeretnék :roll: :twisted: .

Ronmay!

Újfent hattalmas gratula a kicsi lánykátokhoz :D !
És tényleg nagyon nagy mázlista vagy, és persze nagyon-nagyon ügyes, hogy minden úgy alakult, ahogy szeretted volna :D !
Antibigyó :evil: . Azt nem a 36. héten kellett volna beadni :roll: ? Vagy találtak vmit, és azért kellett most (is)?

Pocok!

Nimród de cukiii :D . Igazi jó kisfiú: takarít, szépen eszik, lassan vécézik... :lol: .
Botond legújabb kunsztja, hogy most már tudja, hogy az üres poharat, kanalat...stb. Nem a kukába kell dobni, mint a szemetet ( :lol: ), hanem a mosogatóba. Ezt mondjuk mérsékelt odafigyeléssel végzi (behajítja a cuccokat a mosogatóba :twisted: ), de mindenesetre haladunk 8) :lol: . És képzeljétek, mindig ott sertepertél, mikor pakolom ki a mosogatógépet, és a műanyag kanalakat most már mindig ő veszi ki, és beteszi a helyére 8) :D . És az a mániája, hogy mindent becsuk, lecsuk, visszazár... Ez nagyon kedves tőle, de miközben pakolom a mosogatót 75-ször csukja be az ajtót, elveszi az üveget a számtól, ha innék, mert az be kell csukni, folyton becsapja az orrom előtt az ajtót, meg rácsapja a kezemre a könyveket, mondván "csuk-csuk" :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Lois!

Fejjel csúszás :P :lol: . Mondjuk ez nálunk nem kunszt, hanem defekt :oops: :lol: . Még nem tudja, hogyan kell rendesen csúszdázni, így ő mindig fejjel menne :lol: .

Csibe!

Brendon: múlt héten 12.000-ért volt Hauch isofix talp akciósan, meg Hauck hordozó 16-ért akciósan. Így az eredeti 46.000 helyett, 28-ért lett volna rendszerünk. Felhívtam a központot, hogy kompatibilis-e egymással a talp, meg a hordozó, csaj mondta, hogy peeersze, így félretetettem egyet-egyet, de csak Budaörsön volt már. Szépen nekiiramodtunk a családdal, 50 km-t kocsikáztunk, majd ott közölték, hogy áááá, dehogy jó rá az akciós hordozó, de az még hagyján, de nekik nincs is olyan, ami jó lenne hozzá :twisted: . Szted?! Mondjuk legalább egy babakocsit vettünk, de ahhoz nem kellett volna odáig menni, elég lett volna a Váci útig....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Ti mikor mentek már uh-ra? :roll:
Engem megölne a kíváncsiság, hogy minden oké-e, na meg hogy mi a neme :roll: :wink: ...
Én már így is tűkön ülök, mert anyu kollégája mondta, hogy a 13. héten menjek hozzá a 4D-s gépére, és megmondja, mink lesz :lol: . Mi minden ismerőst hozzá küldünk, mert M.o. egyik legjobb felbontású gépe nála van, és 15 hetesen Botondnak annyira egyételműen látszott a fütyije normál uh-n, meg a 4D-n is, hogy kétségtelen volt még számomra is... :wink: . És eddig sose tévedett az ismerőseinknél, sőt állítása szerint egyáltalán, mert tényleg nagyon durván éles a gép képe. Azt mondta, olyan volt egyszer (!), hogy annyira beletolta a bébi a fenekét a méhlepénybe, hogy nem lehetett látni mije van. De két hét múlva már őt is belőtte :lol: . Hááát, kíváncsi leszek, nálunk is sikerrel jár-e ilyen hamar :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!
hazaértünk...minden ok volt mindenhol,de hulla vagyok így lefekszem
Kiarával aludni sztem és este jövök...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
mi mindkét gyerekkel 16hetesen mentünk,m nem bírtam tovább,
de most kisöcsinek én hamarabb láttam meg akukacát,mint a szonográfus...
ael is hiszem,h már kiváncsi vagy!!!!
én se bírtam sokáig :oops: :oops: :oops: :oops:
még szerencse,h szólt ronmay,h a géndiagdosztikán vagy hol kariig akciós,
így kihasználtuk...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay!Gratulálok még egyszer Natihoz,nagyon szép a kiscsaj. Örülök,hogy minden az elképzeléseid szerint alakult :lol:

Lois! A BABE most nekünk sem nagyon jött be,nekünk is gyógyszertári kikeverőset írt fel a doki,az nagyon jó!!!

Dodi! Örülök,hogy jobban vagy. Azért ez nem lehetett valami kellemes tényleg :cry:

Lili még mindig taknyos,de már szakad fel a cucc,úgyhogy remélem mostmár rendbe jön.

Már nagyon várom a pénteket!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

sziasztok!

bőrkiszáradása Kiarának is van kicsi és nekünk is gyógyszertárit írt fel a
doki,ami nekünk is tök jól bevált...már másnapra alig volt kiszáradva a bőre...

pocok!
asszem te szemeztél az őrségi úttal.megrendelted végül?

Dodi!
holnap a csak1utazásban pont zakhyntosra lehet utat megrendelni...
gondoltam szólok...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

Őrségre Lois volt nagyon rágyógyulva, én várok vmi gyerekbarátabb szállásra :-)

Szonibaba,

ha nem késő még, én beszállnék a rendelésbe!

Boo,

bármi kaja, csoki, cola - viszont ettől olyan szinten pörgött a kiscsaj hogy nehéz volt a vizsgálat...

Dodi,

Botond pakolása :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

De hülye vagyok: ezt még napközben írtam, csak nem másoltam be, hanem a "jegyzettömbben" hagytam:

Dodi!
Szemed: jájjj. Olvasni is rossz volt, gondolom átélni sem volt kellemes. A brutális Botond :)
Gyógyuljatok mindketten! Ápolgassátok egymást!

Bodzi itt áll mellettem és a képedre mutogatva anyázik. Mondom neki: anyaanya, de nem a tied kicsikém. Erre Botondra mutogat: babababa.

Boo!
Néztem ezt a PP Minit, de nem dönthető a háttámlája (és kicsit drágának találom, főleg, h láttam élőben).

Voltam tegnap a Brendonban (ismét egyedül, juhuuuu) és meg kellett állapítanom, h van az én igényeim túl magasak v. nemtom, de vhogy minden kocsit olayn gagyinak találtam, h mégcsak gondolkodóba sem ejtett egyik sem. Így még mindig ott tartok, ahonnan indultam:
Zapp: imádom, de nem dönthető
Aria: imádom, de lapra csukódik és most adtam oda a miénket a tesóméknak, tehát hülyeség lenne uilyet venni, plusz apa ki is nyírna érte

Wc szűkítőhöz akartam már korábban is írni, h nekünk az a típus vált be, ami lépcsős. Így nem kell emelgetni a bébit, később pedig már csak óbégat, h "kakiltam, töröld meg"

Kép
Kép
Kép
szonibaba

bocsi pocok,hirtelen azt hittem,h te voltál...

Lois megrendelted??

uhu előtt most kistesóval,mindig ittam kólát ettem is,de nálunk ez nem jött be,
viszont ma ittam a terhesgondozóba sárgabarackos cappyt és kisöcsi
azonnal elkezdett utána lubickolni a hasamba,úgyhogy nekem ez vált be
egyenlőre...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Gyorsan mondd, mert mielőtt lefekszem, elküldeném, nehogy kifogyjon, amit kinéztem magamnak.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba!
az a hauck sem tetszett???

Kép
Kép
csibe83

Ja,
Lois!
Enyém Szonji is atópiás dermatitiszes. Ami a legjobban bevált (nemcsak nekünk, hanem egy felnőtt isminek is, aki nagyon durván ekcémás) az a Linola Fett krém és fürdő olaj együttes használata. A kád undi lesz tőle, de a gyerek bőrének viszont jó.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Csibe!
Élőben nem szerettem bele egyik kocsiban sem. Pedig volt pár, amit itthonról esélyesnek tartottam, de ott olyan pilinckák voltak.
Sztem én vagyok eltájolva és ami árban ok, az minőségileg nem annyira.
Hauck-ok nekem alapból nem jönnek be :oops:

Viszont képzeljétek! kinéztem e-bay-en egy naoncép csajos kocsit, rákérdeztem, h hozza-e kisországunkba és ugyan mennyiért, mire közölte, h 500usd-ért :shock: Ez noooormáááális?

Zakyntos-os holnapakciós úttal én is szemezek :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Crocband jaunt animal wave - oyster/celery, 38-39, 44.95 eur (woman new arrivals)
kids classic - khaki, 21-22, 13 vmennyi eur (outlet)

kösziiiii :-)

priviben írj számlaszámot ès összeget, hogy utalhassam majd!

KépKép

KépKép
kispocok13

Őrségi útra végül nem repültem rá, pont amit Pocok is írt, megnéztem közelebbről a szállodát (a saját honlapját) és nem annyira gyerekes. Meg még a reggeli sincs az árban benne.
Kicsit abszurdnak találtam, hogy egy 3 csillagos szálloda valami kis faluban minden nélkül 28 e/éj/szoba :shock: Mármint rendes áron.
Ami vonzó volt benne, hogy év végéig volt felhasználható.
Még vadászok tovább.
Zakyntos :arrow: Eddig ami külföldi út volt, sztem tökre nem volt valami jujjdeakciós :?

Szonibaba!

Köszi a tippet, most kipróbálok egy mási kombót, ha nem bejövős akkor ezt, amit írtál. Régen használtunk fürdőolajat, de mikor elkezdett felállni a kádban elhagytuk, mert féltem, hogy szétcsapja a fejét miatta :oops:
Én is néztem anno ezt-azt az Usából, de annyira horror a nagyméretű csomagok postája, hogy felejtős. Az 500 usd azért irreális, de úgy rémlik egy etetőszék ptk.-ja valami 30-40 e lett volna.

Dodi!
Jaja, hülye kunszt=defekt :lol: Én is így értettem. Mondjuk megy neki normálisan is, csak ezt nagggyon viccesnek találja :roll:

MI ma megjártuk a dottorét, barioltás I.-nek pipa, volt némi kukinyúzás, szegénykémnek nem volt jó délelőttje :(
Aztán mekiztünk egyet búfelejtőnek :oops: :oops:
Találtam őszi cipellőt is, csak oda C. nélkül megyek vissza mert vele túl stresszes a vásárlás, bénapasi :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ja a védőnővel ma én is konzultáltam a bari oltásról és a kullancsról
és úgy döntöttünk,h szerdán már meg is kapja a kullancsos oltást...
szerencsénk volt,m pont lemondta valaki szerdán az egészséges
tanácsadást és így meg is kaphatja Kiara az oltást.
ti hogy tudjátok hányat kell kapnia belőle??
mert mondtam apánka,h kettő,de szerinte meg három és most elbizonytalanodtam...

Kép
Kép
csibe83

Pocak!
Megtaláltam mindkettőt, amit kértél, betettem a kosárba. Most mondja apa, h nincs a paypal-en pénz, annak pár nap az átfutása az e-bay-es tapasztalat szerint.
Ha sikerült leadni a megrendelést, visítok.
(és remélem mindenből lesz még akkor, mert amiket én is kinéztem, azokat nagyoooon akaroom).

Kép
Kép
Kép
szonibaba

lois!
akkor neked mégis ajánlanám ezt a másik oldalt pedig...
most belinkelek egy konkrét helyet.ennek a licitjeivel már tavaly is
szemeztem...
http://wellness.gulliver.hu/hu/41018/da ... /bukfurdo/

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
csibe83

Szonibaba,

köszi :-)

ha gondolod, megrendelem szívesen (holnap) szerintem nálam müxik az azonnali fizetés - legalábbis eddig nem volt ilyen amit Te írsz.
Küldd át priviben, miket szeretnél!

KépKép

KépKép
kispocok13

CSibe!
Aranyos vagy, hogy keresgélsz nekem :)
Most akkor jól beregeltem ide is :wink:

Kullancs elleni oltás:
A jelenleg forgalomban lévő aktív védőoltás egy éves kor után adható be és több emlékeztető oltás szükséges belőle. Az elsőt követően 2 hónapon belül, majd 9-12 hónap múlva, végül 3-5 évente.
Nekem ma azt mondta a doki, hogy kullancs inkább csak jövőre. Védőnő is nézett rá hülyén, mert vele már megbeszéltem, hogy most tavasszal megkapja.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
köszi az infót.akkor a védőnő mondta jól,m azt mondta,h megkapja most és
1 hónap múlva a másikat és rá két hétre már védett is...
ja és ez nem volt nagy keresgélés,m ezekkel én is szemeztem
csak gondoltam megosztom veled...
itt több a lehetőség és sok a családias szállás...
a másik oldal sem rossz csak ott minden nap 1 van és mire jön egy olyan
ami megfelel az igényeknek,addig talán ezen a másikon már meg is
találod "álmaid" utazását...
és érdemes megnézni az elkelteket is,m berakod a kedvencbe és meg
tudod nézni,h lehet e újra licitálni arra ami nagyon tetszett...
én legalábbis így mentettem el bükkfürdőt meg hasonlókat...

Kép
Kép
csibe83

Csajok
A Gulliver-rel óvatosan.Mi tavaly alaposan befürödtünk vele.
A másik:mi voltunk Bükfürdőn és ott biza SEMMI nincs,tehát tényleg csak pihenni vágyó mamiknak és papperoknak való,akik ki nem mozdulnak a gyógyfürdőből.Ráadásul a gyerekeknek való medence nem fedett,mi emiatt tavaly be sem tudtunk menni,mert rossz volt az idő és a fedett részre gyerek nem mehet a gyógyvíz miatt.

Gondoltam,megosztom veletek :oops:
szotyo
Kiskőrös

Pocok!
Ment a pü crocs ügyben, köszi, ha sikerül, ha nem :oops:
Ja, most szóltam az egyik barinőmnek is, h kell-e neki vmi, még jelzek, h jön-e azokhoz vmi.

Kullancsos oltás: a mi volt gyerekdokink kevés plusz oltást javasolt, de a kullancsosat pont igen. Mondjuk nálunk kertben szoktak is lenni. De nekem is úgy rémlik, h nem 2 éves kor után kapták meg az elsőt. Előkereshetném az oltási könyvüket, de lusta vagyok :oops:

Szotyo!
Köszi a tapasztalatokat.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kullancs oltás: mi dokink is 2 éves kor felett javasolja, de adható 1 éves kor után és az ismeretségi körben mindenki 1 év után kapta meg és nem volt semmi gond. egyébként 2 fajta van, és mindegyik olyan, hogy 1 hónap és 1 év múlva emlékeztető. 2. oltás után 90%-os a védettség. Hédi majd 1 hónap múlva kapja az elsőt, mert közbeiktattuk a meningo oltást.

Meningo oltás: tegnap visszamentem a recepttel és mondtam, hogy 2 éves kor alatt a másik fajta támogatással írható 2400-ért. Ők megkérdezték a patikát és nézték a gépet, de nekik ez nincs bent. Nem vártam meg a dokit, mondtam, hogy köszi akkor majd elintézem :twisted: :twisted: Felhívtama nagynénémet, természetesen 2400-ért felíratta nekem. Délután autózhatok érte 30 km-et :roll:

gulliverrel mentünk tavaly nyaralni és jó volt, idén is azzal megyünk, már megvettük :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo! Üdv a klubban! :wink: Lili még mindig taknyos,de azért már jobb a helyzet. Napi minimum 6 orrszívás,ami nem egyszerű,max akkor ha nézi a Gyerekdalokat és mondókákat :D Amúgy ebben az időben ne csodálkozz,egyik nap tök hideg van,másik nap meg szinte tavasz.Jobbulást Mironnak!

Oltás: ennek a kullancs elleninek mi a neve? Mert mi szerintem kaptunk,de aztán lehet,hogy az nem az. Lili holnap kapta volna meg a 3.Neisfaq-ot,de most el lesz halasztva a takonykór miatt.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi: nekünk encepur junior-t írtak

Boo: nátha ebben az időben tényleg nem csoda, de hétvégétől jön a tavasz :lol: Meg az is lehet, hogy a műtőben fázott meg, legalábbis a saját műtétes sztoriimra visszaemlékezve ott mindig tök hideg van és ugye le is vagy vetkőztetve :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
köszi a kullancsos infókat...

gulliverrel mi is voltunk nyaralni és jó volt.
tavaly is terveztem,de végül nem úgy jött össze...(tudjátok apa sérve miatt)
idén már apa meglepett ezzel és ennyi elég majd max telkezünk sokat...

Boo!
ne cipelj ennyit,szarj a sógorodra!!!
vigyázz magadra!!!

taknyosoknak jóbbulást!!!

Kép
Kép
csibe83

na mi történt???
senki sehol???

Kép
Kép
csibe83

Szonibaba,

cucc rendelve :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

szegény taknyosMiron... ez egy ilyen időszak, Teapa is simán hazavihette, vagy bármi... Tudom, car, de remélem, hamar túl lesztek rajta!

Te nem vagy normális! Mi a tökömnek cipekedsz????????????????????????????????? Mostazonnal felejtsd el, majd Apával bevásároltok, punktum! Irgumburgum :twisted: :twisted: :twisted:

A csak1utazás-on holnap Hévíz lesz, Spa & Wellness Htl Fit, 4* 8) 8) 8) kíváncsian várom az árát...

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
reméljük,h jó lesz és akkor csapj le rá :wink: :wink: :wink:
nekem is szimpi az is,de nekünk már megvan a mi utunk...

Kép
Kép
csibe83

POcok!
Jujujj, arra is is rá vagyok lelkesülve :roll: :roll: :roll:
Ti mikor szeretnétek utazni amúgy?
Sógorom ma rendelt a crocs-tól tornacsukát... nagyon kíváncsi leszek rá :)

Boo!

17 kiló az nagyon sok :shock: :shock: :shock: Ne csináld!!
VAlamit biztos ki lehet rá találni!
ÉnKiffiam reggel a világ legkisebb cserepes virágocskájával szambázott be hozzá m pizsiben nőnapra :roll: Aztán gyorsan kimentettem a kezei közül :)
Lidl tőlem kb. 5 perc sétára nyílt egy éve, de még sosem voltam benne :oops:
Kézi és elektromos orrszívók :arrow: Haszontalan mind. Csak a porszívós bejövős.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
a mi oldalunkon meg az áram ment el 9től 9.40ig kb...
én is kivoltam,h hogyan látom így a vészhelyzetet és a grace klinikát,de
a vészhelyzet felét azért sikerült elkapnom...
én is hasonló vagyok,mint te,de most akkor is hagyd apára a nehéz munkát...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
lehet,h az áramszünet miatt ment el a T...
képzeld a tűzoltók minket is 150ezerre akar büntetni,m a folyosóra
teregetek...
le is fotózták állítólag,h legyen bizonyíték...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Nekem van egy oldalam, ahonnan ilyen esetekben le szoktam tölteni a sorozataim egy-egy részét.
Húzós kocsit azt hittem hogy 65 évnél fiatalabbaknak el sem adnak... :lol:

Csibe!
Miért annyira tűzveszélyes a teregetés?? :shock: :shock: :shock:
Mondjuk én tuti nem teregetnék kintre, még erkélyre sem teregettem anno sosem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
hát ehhez én sem értek,de tény hogy eljött idáig is...
viszont amikor az áram visszajött,akkor nekünk sem volt egyből adás,
de pár perc alatt felállt a rendszerük szerencsére...
de amúgy tényleg tök bosszantó ez...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
még csak figyelmeztettek,de az a levél...
nevetséges...

Lois!
hát sajna a lakásba nincs helyem teregetni és az erkélyre még nincs értelme.
a szárítót meg a mi emeletünkön a többiek raktárnak használják
,bár most én is kiraktam az új babakocsit egyenlőre...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
áldom is a sorsot,h mi nem vagyunk már végre T-sek...
hát én sem örülök,h csak kintre tudok teregetni,de ez van...
igyekszem a fehérneműket úgy teregetni,h eldugva,a szomszédok
felé inkább pólokat és azok takarják a fehérneműket is...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: