Jóóóóreggelt mindenkinek!
Máris küldöm az első adag drukkokat:
- Miának és Borsónak a pozitív hcg-tesztre
- és Csucsunak hogy ma dübötgő szivecskét lásson a monitoron
na meg persze Zsuzskának és Panninak, hiszen holnapután visszakapják babácskáikat
Ann,
fel a fejjel! Mind a ketten feszültek vagytok gondolom a mostani beavatkozás miatt, plusz a melóhelyzet...hát néha elpattan a húr!
De hidd el, ahogy telik ez a hét, és egyre közelebb az időpont hogy kismami legyél te is, minden más eltörpül majd e mellett a gondolat mellett!!!
Breki,
klassz a pocid, kis helyeske
És grat a sikeres licitekért! Olyan jól tud esni ha az ember talál valami isteni cuccot óccsóért
Kubu,
nem semmi a kiccsaj
Szegényem, látom néha nehezen bírod...de hát olan édik, nem is lehet rájuk komolyan haragudni
Andikám,
te se voltál semmi! Köztünk két év van öcsimmel, én azon gyakorlatoztam hogy megtanítsam őt kimászni a kiságyból és átugrani az én ágyamra...hamar sikerült
Kispatak,
én is szeretnék már valahová elutazni, most épp tervezgetjük apával hogy ha április végén vége a melómnak, akkor májusban elmegyünk még pocakkal romantikázni egyet.
Vikus,
no para, ez tényleg lehet akár egy beágyazódás is, de ha mégse, akkor köv. hónapban új esély!
Lujzi,
szerintem menj vissza a 3. napon ha esetleg nem sikerült most összedobni a babócát! Mivel ez nem volt beavatkozás, így tuti engedni fogják hogy nekilássatok az inszemnek.
Persz csak ha...mert ugye lehet hogy két hét múlva zebrát hozol nekünk

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit0713 2011.03.07 11:21-kor.