[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 pocakosai és babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

kati, megkönnyeztem a történetet, nagyon ügyesek voltatok!

dike, rostosat nem, az bánthatja a pici pocakot, bár Marcust nem zavarja, ez is babfüggő. Én általában almalevet iszom, 100%-osat, jó alaposan felhigítva vízzel, hogy ne legyen olyan édes.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Teát ha jót akarsz magatoknak, akkor csak koffeinmenteset. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép

Kép

KépKép
dike
 
 

 
 

Kati: ez csodaszép volt :):):) nekem nincs meg ilyen részletességgel az egész szüléstörténetem :) még a könnyeim is kicsordultak :)

Dike: nagyon csini kismami vagy :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

A visszaolvasás szerintem még napok kérdése. Leírok gyors egy-két dolgot, aztán majd, ha már időm és erőm jobban engedi, jövök, ígérem.

Először is Nita! Borzasztóan örülök Neked! Drukk hegyek!

Kati! Ez brutál szülés volt, Bogi baba büszke lehet anyucijára. Szerintem nekem nem ment volna.

Na, a szülésről annyit, hogy életem legcsodálatosabb élményeként élem. Nap mint nap felidézem, tényleg nagyon szép volt. Majd lesz születéstörténet is, elöljáróban ennyit:
Hétfő hajnali fél2kor elfolyt a magzatvizem
Zuhi, hajmosás, indulás Szekszárdra
Fél4kor felvettek a szülőszobára, ahol egy doki közölte, hogy szinte zárt a méhszáj :shock:
Ha semmi nem változik(fájásaim nuku, csak jó erős összehúzódások, mint a jóslók korábban), akkor 8kor indítják a szülést.
Bekerültem a vajúdóba, azzal a "jó tanáccsal" láttak el, hogy aludjak egyet, amíg lehet(hogy a fenébe tudna az ember ilyenkor aludni???), meg rám tettek egy ctg-t.
Reggel jött a dokim, megvizsgált és közölte, hogy jó indulattal egy ujjnyi vagyok, majd a következőt mondta: "Editke, erre rá fog menni a napunk!"(Gondoltam magamban, ez f@sza, de állok elébe)
Megkaptam a beöntést, majd az alternatív szülőszobát egy tüneményes szülésznővel együtt.
Bekötötték az oxit olyan 9 körül, akkorra a barátnőm is velem volt.
Rám tették ott is a ctg-t, sajnos végig rajtam volt.
Délig szinte csak beszélgettünk, Ő csak lesett, hogy a 90-es fájásokkal, én hogy hogy nem fájok-hozzáteszem a dokim már ekkor mondta, hogy szívjam a gázt. Mondom minek?
Fél egykor újabb vizsgálat, szomorú tény: méhszáj bő egy ujjnyi. Jött a doki is, aki azt mondta, ha ez így megy, 4kor megyünk a műtőbe, persze, ha én is beleegyezek.
Kértem a szülésznőt emeljenek az oxin. Megtörtént, és innentől kezdve felpörögtek az események. 2kor bő két ujjnyi voltam, és 3kor azt mondta a doki: "Editke, egy óra múlva elfelejtjük az egészet"
Bálintnak viszont nem kellett már annyi se, 15:37kor megszületett!

Majd részletesebben a szüléstörténetkor!

A kórházzal nagyon meg voltam elégedve, egyetlen problémám az volt, hogy Zolit még csak meg sem érinthettem, és Ő sem a kisfiunkat. Aztán péntek du-án egy csecsemős felajánlotta, hogy kerít Zolinak egy köpenyt, és bejöhet pár percre a szobába, mivel nincs szobatársam. Azt hittem, kiugrom a bőrömből. Majd egy hét után, végre magamhoz ölelhettem a férjemet! :D Az igazság az, hogy a hiánya miatt elég sokat sírtam a kórházban.

Bálint a kórházban nagyon nagyon jó baba volt,m jó szopó, jó alvó, tejem iszonyú sok, nem győzök fejni, és muszáj, mert már kezdtem csomósodni, meg lázasodni egyik nap.
Tegnapi nap szörnyű volt, nekem is, neki is. Nagyon fáradt voltam, Őt pedig nagyon megviselte az új környezet.
Szerencsére az éjszakánk szuper volt. 9kor szopott, utána kelt 23:15kor, majd 3kor!

Beze! Én is a 100%-os almát iszom hígítva. Az az 5literes, vákuumos-dobozos van Neked is? Meg ezen kívül vizet.

Egyenlőre ennyi, mindjárt dobok képet is!
Annyi, hogy Bálintot nagyon megviselte a szülés, majd azt is leírom a szültörténetben, hogy miért, így a születés utáni képen szörnyen néz ki szegénykém.
pedi
Kalocsa
 
 


Nem enged képet tölteni, pedig az előbb már beillesztettem 3at! :cry:
pedi
Kalocsa
 
 


Kép pár perce született

Kép első közös fotónk

Kép készülünk haza

Kép ágyikómban
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, jajjj, de jooo, hogy beneztem!!:):)
Orulok, hogy jol vagytok!:) A szules tovabbi tortenetet nagyon varom!:) Nem vagyok ezzel egyedul!:):):) Szupi, hogy nem erezted a fajasokat. Lehet, hogy a homeo segitett.:):) Jo egeszseget Nektek! Es sok boldogsagot az egesz Csaladnak!

Kati, szulestortenet tetszik! Szinte lattam amikor Bogit a mellkasodra tettek es csak a hata volt magzatmazas! Es erezni, hogy boldog es nyugodt anyuka vagy!:):) Kerdeztem de nem valaszoltal, hogy a szemeddel minden okes volt? Nem fajt, semmi ilyesmi?

Beze, koszi! :wink: :D Puszi!

Mia, sehol? Olyan szulesi erzesem van Mianal.

Nika, tuti a canga!:):):)

Nita, mit laaaatok??? GRATULALOK!!:):) UGYESEK VOLTATOK! DRUKK A TOVABBIAKHOZ! :wink: :wink: :D :D :D

Dike, micsoda poci!!:):) Fotot tehetnel fol arrol a bizonyos extra vagany kabatkarol! Tutibiztos, hogy nagyon falat! :lol: :lol:
Vendég
 


Pedi, nagyon szep Balint es milyen jol nezel ki! Sugarzol a boldogsagtol, nyoma sincs a szulesnek az arcodon! :D :D :D Jajjjde edes! Mutattam uramnak, uzeni, hogy szep baba, gratulal Nektek a kis Gyumolcshoz!-ezt O mondta. :D :D :D Annyira edes Balintka!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

dike, nagyon csini kismami vagy! :D

Pedi, de jó, szépek vagytok. :D Örülök, hogy végre otthon!
Én a tesco-s almalevet iszom, olyan 5literest hol szoktál venni?

Nita tesztjei:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Pedi! istenkém de gyönyörű baba!!!!jajjj de jó már nektek!!:))

bogi! tennék nektek én annyi képet, csak kurva macerás mindent lekicsinyíteni,mert nem jó a gépemen a program, de azt az egyet majd lekicsinyítem,mondjuk fényképen nem adja ám vissza.

Kép

Kép

KépKép
dike
 
 


Nita! gyönyörűek a tesztek!olyan jóóóóó jupppppi!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Nita, szep tesztek!!:) Erosodooo!!:):) Orulok, hogy orulsz es ujra atelheted ezt az erzest!:) :D A hetfoi orvoslatogatashoz drukkolok.

Dike, koszike a fotokat!:) :D :D Jo erzes lehet vasarolni, nem izzad kozben a tenyered?? Hogy jajj melyiket is vasaroljam meg? Az ember csak kapkodja a fejet annyi sok edes gyerekholmi van!:) :D Kar, hogy nem tudsz sok kepet foltenni.:( Egyebkent jol vagy? Mikor mesz legkozelebb dokkerhoz?

Beze, megmosolyogtam Lexike fotojat a neved alatt. Milyen kis negykezlabas pottom volt meg ekkor! :D :D :lol: Nagyon cuki. Eddig nem is figyeltem ezt a fotot csak masikat a vonalzodon.
Vendég
 


Pedi, jaj de gyönyörűek vagytok Bálintkával! Nagyon várom a történetedet, de az eddigi morzsákból azt veszem ki, hogy élvezted a szülés minden egyes pillanatát!

Dike, csini vagy nagyon! De jó, hogy tettél fel egy olyan képet is, ahol látszik az arcod!
A ruhák is cukik!
Remélem nem haragszol, de azért engedd meg, hogy megjegyezzem, hogy túl sok ezekhez hasonló ruhácskát nem érdemes venni, mert nagyon nem praktikusak. Nem megbántani akarlak, hanem a tapasztalat beszél belőlem. Egy akkora babát, mint amekkora Ármin lesz télen, még inkább overall-ba kell tenni ha kiviszed, mert a sima kabátkák dereka felcsúszik. Gatyóból is jobb a kantáros. Azért, mert fölötte a pulcsi úgyis mindig felcsúszik a derekán ahogy ficereg fekvés közben. Azért írom le, mert én is megjártam Bencusnál... Én is elolvadtam amikor megláttam ezekhez hasonló rucikat, aztán az lett a vége, hogy alig volt rajtunk pár alkalommal és már ki is nőttük.

MA sokat tüsténkedtem délelőtt, vasaltam, mostam 3 adagot, teregettem, sütöttem pogit meg gofrit, tornáztattam Gergőt (meg persze Bencét is, mert Ő sem akar kimaradni a dologból, így vele is mindig végig kell csinálnom a gyakorlatokat). Délután meg elmegyünk egy kicsit a Decathlonba, hogy Bencusom biciklizhessen.
JA, nem is meséltem Nektek, hogy pénteken Apa elvitte magával tanítani Bencét, próbáltak tornateremben a kis tanítványaival, vitte Bence biciklijét is és az én kis drágaságom kicsit több mint 2 órán keresztül megállás nélkül rótta a köröket a tornateremben!!!!!!!!!! Nem semmi! Másnap reggel mondjuk jajgatott, hogy fáj a popója meg a lába, de ahogy elkezdett játszani, ez is feledésbe merül.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


pedi: mennyire helyesek vagytok! kicsit sincs megviselt arcod a szülés után. bevallom, hogy éppen szoptattam bogit, miközben olvastam a történetedet és amikor oda értem, hogy sírtál, mert zolit még csak meg sem érinthetted, nekem is eszembe jutott, hogy mi is csak üvegablakon keresztül láthattuk egymást és én is mindig pityeregtem.
örülök nektek! egyébként a szüléstörténetünk is hasonlít, csak nekem még volt előtte egy 24 óra. :wink:

csillag: jó programozást!
ügyes voltál ma is.

dike: éééédes cuccok, de maximálisan csillaggal értek egyet. persze, kell egy-két vagányabb darab, főleg a magunk megnyugtatása végett, de a rugi, vagy a tipegő a praktikus. mondjuk ma bogin éppen egy melegítő naci van, de van alatta egy vékony rugi és arra húztam a nacit és a csini pólót. majd lefényképezem.


én is főztem ma, meg mostam.
pedig borzasztó éjszakánk volt. boginak csúcsosodott a pocifájás. négy órát aludtunk össz-vissz. egyébként üvöltés volt.
zsolti reggel bement kecskemétre egy infacol-ért. délelőtt már kapott, azóta tele is lett a pelus és most alszik-végre!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi, igen, ott még pici volt a kislányom, azóta már nagyot nőtt. :D

Hoztam nektek 2 képet.

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Atya ég Beze! Ez a gyerek egyszerűen gyönyörű! Nem azért mert Lexi nem az, de én most annyira oda vagyok a fiúkért, hogy csak na! És mennyire ügyesen tartja magát!

Lenne egy kérdésem? Ti milyen pózban altatjátok a picurotok? Tegnap nekem a védőnő azt mondta, hogy váltogassam. Hát, eddig csak a hason és oldalt megy, mert ugye a kórházban leginkább oldalt altatták! Próbáltam hanyatt, de az nem igazán jött be neki. A védőnőm szerint akkor jó nagyon a hason alvás, ha hosszabb időt alszik egyszerre, pl éjszaka.

Kati! Nagyon sajnálom, hogy Bogi hasfájós lett. Mikor jött ki? Már csak, hogy mire számítsak, meddig "dől" el, hogy az lesz-e vagy sem!

Jaj, Mindenkinek köszönjük a dicséretet, szenzációs kis pasi!

Ja, igen, a gyerkőcök mind nagyon aranyosak a képeken, annyit már láttam az előző oldalakból.

Tüsténkedés: Én beindítottam egy mosást, és teregettem, na meg fejtem, szoptattam! :D Zoli szerencsére mindent megcsinál, de azért szeretnék én is minél előbb erőre kapni, tegnap már abban elfáradtam, hogy lejöttem a kórház lépcsőjén! :oops:
pedi
Kalocsa
 
 


Ja, még vmi! A rostos almát egy helyi bio boltban szoktam venni. 5l 1280Ft, és nagyon jó a székrekedésre is!
Kati, ha jól vettem ki, Neked is vannak ilyen jellegű gondjaid!
Neked a nyomástól aranyered se lett? :oops: Mert nekem most már azzal van inkább gondom, mint a gátsebemmel!

Gyerekem 8-12ig aludt, de most megint volt egy cicizős szopink. Mindegy, nem csinálok belőle ügyet, szerencsére van miből adnom neki, ha egy órán belül újra kérné. A sárgaság miatt meg amúgy is jó, ha sűrűn szopizik.
pedi
Kalocsa
 
 


Virag, jo kis programotok van mara!:) Bencus cuki lehetett ahogyan masnap jajjjjjjgatott az izomlaztol! Sportember!:):)

Pedi, hamarosan erore kapsz biztosan, az otthoni kornyezet gyorsan regeneral. :wink:

Beze, milyen szepen tartja magat Marcus, mint egy kis tornasz!! Es milyen eeeeedes!! Nagyon szepseges baba!! Nagyon szep, formas kisfiu! Lexike is hogy figyel!!:):) Nagylany mar nagyon!

Kati, sajnalom Bogi hasfajasat. :?
Vendég
 


Pedi, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!
Aranyérre használj sperti kenőcsöt, vagy doxyproctot, mind2 nagyon jó, hamar el fog múlni.
Marcus csak hason alszik, nagyon ritkán elalszik háton is, de azt nem igazán szereti, az oldaláról meg simán átfordul, szóval az is esélytelen.
Hasfájás jó kérdés, Lexi az volt, Marcus nem, de nem tudom, Lexinél mikor kezdődött.
Én ma csak porszívóztam, illetve rendet raktam, és mostam, teregettem én is. Zoli sütött grillkolbászt.
Jól teszed, hogy próbálsz pihenni, a gyerekágy az legalább 6 hét, addig ha teheted, pihenj minél többet, akár Bálinttal is alhatsz, amikor ő alszik. A háztartás megvár. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bogi, köszönjük szépen, aranyos vagy!
Ugye jössz gyakrabban is? Hiányzol ám!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, koszi, hogy invitalsz!:) :wink: Puszi! :wink: :D
Vendég
 


pedi: boginak már az első perctől kezdve leggyengébb pontja a pocakja volt. nem emlékszem, hogy meséltem-e, hogy szülés után is hányt egy napot. magzatvizet nyelhetett. már majdnem küldtek laborba, de onnantól, már nem is hányt. megijedt, biztos. :lol:
szóval így visszagondolva, szinte az első naptól vannak tünetek. mostanra csúcsosodott, mert ömlik a tejem a szájába és nem győzi nyelni. egyébként egy kis zabagép. amikor kiveszem a szájából-olyat tud balhézni!!! :lol: :lol: :lol:
ja! bogi is hason alszik. oldalt kezdtük a hányás miatt, majd mindig ellökte magát, így hason alszik. nézelődni oldalt szokott, olyankor váltogatom, hogy merre legyen a feje.
háztartás megvár!!!! pihenj!!! nekem rengeteget jelentett, hogy nem csináltam első héten itthon szinte semmit, tényleg csak ami jól esett.
ma főztem rendes kaját először. de most aludtam is egyet.

beze: gyönyörűek a gyerekek.

bogi: szemem bírta,mivel nem volt hosszú a kitolási szakaszom. köszi az aggódást. majd a hat hetes vizsgálatkor kell mennem kontrollra a szemészhez is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, olyan jo olvasni ahogyan Bogirol irsz!
Vendég
 


bogár: én tele tudnám írni az oldalt bogicával!
nálatok mizu? kineziológus?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, az elhiszem, hogy tudnal irni, most jossz ra, hogy egy kolto, iro veszett el Benned, ugye?? :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Tenyleg jo olvasni ahogy irsz Bogirol es a kettotok kozotti kapcsolatrol. Es annyira erezni amit mar tegnap is irtam, hogy nyugodt, kiegyensulyozott vagy es jol elvagy a borodben koszonod szepen! :D :D :wink:

Nalunk semmi, kinezes novel mar egy ideje nem foglalkozom, annyira nem jo a "szakmaban", mint gondoltam. Baratnom ajanlotta de nekem nem jott be...
Kepzeld, a szomszedban is ujszulott van, penteken jottek haza a korhazbol. Ulunk itt a nappaliban es mondja uram, hogy hallagassd csak, sir a baba! Ajtot nyitottunk es egy par percig hallgattuk a baba sirasat, olyan jo erzes volt. Marint nem az toltott el jo erzessel, hogy uvolt szegeny, csak maga a tudat, hogy kisbaba. Nagyon sirt szegenyke, olyan erzesem volt, hogy anyu betette a kisagyba es magara hagyta, uvoltson ahogy akar alapon. Sokaig sirt, de mar nem hallom. Naluk is elso gyerek.:) Angolok.
Vendég
 


Pedi: nagyon édeeeees :):):):)hát nem volt egyszerű a szülésed de azért a vége már elég gyors volt :):):) örülök hogy sok a tejed sok anyuka mindent megadna érte :):):) majd szépen lassan belerázódtok egymásba szóval hajrá :)


Beze: nagyon cukik a tesók :)

Nita: ezek egyértelműen +++++ tesztek :) szerintem hétfőn is ezt fogja mondani a doki :)


Pedi: én Gergőt oldalán és a hátán altattam :) hason nem szeretett :) mai napig nem szeret hason aludni inkább az oldalán alszik a mai napig is ha meg nagyon jól alszik akkor szétdobott lábbal hanyatt fekszik :)

nika70
Salgótarján
 
 


Beze, nagyon szépek a gyerkőcök! Olyan jó pasis nézése van Marcusnak! Már most szívtipró és nagyon ügyesen tartja magát!

Pedi, én is azt mondom Neked, hogy megvár az a háztartás. Próbálj minden nap egy icipicivel több dolgot csinálni, de szigorúan csak addig menj el, amíg nem érzed magad fáradtnak. Most a regenerálódásé és az összeszokásé a főszerep!
Szuper, hogy ilyen sok tejed van!
A hasfájás kb 2 hetes korban kezdődik, úgyhogy hamarosan Ti is megtudjátok, hogy Bálintkát érinti-e a dolog.
(Aranyérre most is azt mondom, hogy Reparon kúp. Nekem bevált. A kenőcs sz@rt sem ért.)

Kati, sajnálom, hogy Bogika ennyire kínlódott az éjszaka. Remélem, hogy az Infacol segítségével ma már jobban és többet tudtok majd aludni.
Bogi a kaksival is kínlódik? MI pont az ellenkezőjét tapasztaltuk Gergőnél. Ő bizony minden egyes szopi után telef@sta a pelusait. A mai napig naponta legalább 3x (vagy még többször) rottyant be.

Bogi, gyereksírás.. hmmm... eljön Nálatok is az idő! TUDOM!!!!!!!!!!!

Mi megjöttünk a körútról, Bencus bicajozott egy jót én meg kaptam egy cipőcskét. :D ilyen, csak nem kék mintával, hanem ciklámennel.
http://www.sportpiac.hu/index.php?rovat ... &cikk=2868

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, igenjooo ez a cipe!! :D Barinomnek van ilyen es nagyon kenyelmes, jo vasart csinaltal! :D :D :D Akkor BencUrnak ismet izomlaza lesz? :D :D :D :lol: Betojok, 3 eves, izomlazzal! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, mar varom nagyon, hogy sirjon itt nekem a gyerek! :wink: :D
Vendég
 


sziasztok!!!!!!!!

Dike nagyon csini kismama vagy!!!!!!!:))))))
nagyon menők és csinosak a ruhák:))))

Pedi örülök hogy szép élményként maradt benned Bálint születése!!!!!!!!!!!:)))))
gyönyörű kis hajas baba!!!!!!!!!!!:))))))))))

Kati az infacolt minden szopi előtt adni kell....nekem ezt mondták és én így is tettem......

Beze annyira szépek a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))

Pedi nekem mind akettő miondíg hason aludt.......
a hasfájás 3-4 hetes korban alakul ki ha kialakul.......Máté az volt Barni nem:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: igen, szerintem kínlódunk a kaksival is, mert napi egyszer van, de akkor nyakig lesz fosti, egyébként csak maszatok vannak a pelusban.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita: és, ha óránként kér szopit? akkor is adjak egy adagot?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: szupeeeeeeer, csinos a cipő!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati akkor szerintem nem.....bár ez nemgyógyszer nem tudod túladagolni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: köszi, én is így gondoltam, hogy max 2,5-3 óránként adom neki. és igen, szerintem sem tudok vele "bajt" csinálni, mivel nem is receptes.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


szivesen.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag! de h haragszom, hiszen te vagy a tapasztalt!!!segítsél csak!amúgy anyum hozott több ilyen külön vagány részes külföldről(nem én veszem, nekem mindegy):)ő nem gondolja át, h az kényelmetlen még ilyen picinek, aztán majd kiderül. én csak bodykat, meg talán 2db rugit vettem eddig.
tök jó a cipőd:)

segítenétek nekem h miből mennyi kell??

56 rövid u. body?
56 hosszú u. body?
56 ujjatlan kell??mennyi? átlapolós kell mennyi?

62 rövid u. body?
62 hosszú u body?
62 ujjatlan kell?átlapolós kell mennyik??

56 rövid u. rugi mennyi?
56 hosszú u. rugi mennyi? ezek nem a plüssök legyenek igaz?
ujjatlan kell???

62 rövid u rugi?
62 hosszú u rugi?
ujjatlan kell?

napozóból 56-os 62es menyi??

56-62 kis póló, vagy hosszú ujjú mennyi?

Bogi! köszi jól vagyok viszonylag...sztem még mindig van folyásom, ez a bordám alatti dolog pedig sokszor nagyon kellemetlen.
18.án megyek legközelebb a dokihoz. kedden védőbe, és 4dre:)

Beze! jajj de aranyosak együtt, és Marcell h tartja magát, de ügyes!:)

Kati! sajnálom a pocifájást:(

KépKép
dike
 
 


Dike, darabszámot nem mondanék a rucikkal kapcsolatban, ezt mindenki maga dönti el, hogy milyen gyakran akarja indítani a mosógépet. :lol: Talán azzal tudok egy kicsit segíteni, ha elmondom, hogy Gergő 50 cm-rel született (ami nem mondható hosszúnak!), 56-os ruhákat adtam rá és kb 6 hétig voltak ezek jók. Utána váltottunk 62-esekre, amik szintén kb 6-7 hétig voltak jók. Most már a 68-asokban nyomjuk. :D (Bence egyébként dettó ugyanilyen ütemben nőtt.)

Ma voltam az ismerős gyógytornásznál a kórházban és hát mit ne mondjak, ég és föld a különbség közte és az eddigi alapítványi gyógytornász között. És a mérleg az ismerős javára billen, de NAGYON!!!!!!!!! Sokkal emberibb, bababarátabb, kedvesebb, egyszóval MEGNYUGTATÓ volt számomra a találkozás. Most még csak ismerkedett Gergővel meg felmérte Őt és megállapította, hogy szinte 100%, hogy téraránytalanság miatt rosszul feküdt a pocakomban és azért ilyen a tartása. Azt mondta, hogy kicsit feszes a nyaka, a válla, illetve, hogy a csípőjét a jobb oldalon kell "helyre tenni". Dévény tornát fog alkalmazni, amit kiegészítünk itthon végzendő gyakorlatokkal.
Most érzem azt, hogy ott vagyunk, annál az embernél, ahol lennünk kell. Nem véletlenül súgta (ordította) az a bizonyos belső hang nekem azt, hogy Dévényes torna kell Gergőcinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


úgy látom, mindenki babázik!

dike: mi eredetileg 5-6 darabot vettünk mindenből, de most még vettem mindenből 1-2-t, mert kevésnek bizonyult, figyelni kellett a szennyest.
pelusból ne sajnálj venni.mármint a fej alá, meg büfiztetni. nálunk egyszerre általában 5-6 darab van "forgalomban" és kétnaponta szedem össze és mosom ki, ha addig nincs leköpve. szóval abból rengeteg fogy, és sokszor a vasalni valóban is van pár darab. szóval nekünk kb 20 darab van, és éppen elég. :oops:

mi van miával? monával? ők régen voltak!

NITA!!!!!!! MI VOLT A DOKINÁL???????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: örülök, hogy jó helyen vagytok! hamar sikerülni fog minden. hintába Bence is belefekszik?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Még nem sikerült mindent visszaolvasnom, de igyekszem.

Mi a kórházban volt, hogy együtt aludtunk, de ez csak a második éjszaka volt, amikor ahogy betettem a kis "kocsijába", máris elégedetlenkedett. Ja, meg bealudtam a szopikba is. Na, itthon ilyen nincs. Bár megágyaztam az ágyat, ami a szobájában van, ott szoptatok éjszaka, de ahogy végeztünk, megy vissza az ágyába.

Ma volt itt a gyerekorvos és megnyugtatott. Ugyanis az én drágám 4óránként ébred, és a védőnő azt mondta, ébresszem meg 3óránként napközben a sárgaság miatt. Nekem nem volt szívem, illetve a kórházban a csecsemősök is azt mondták, hogy ne bántsam. Na, a gyerekorvos azt mondta, hogy nem állítja, hogy nem sárgább a kelleténél, de egyáltalán nem vészes, és ne ébresszem. Amúgy tegnap elővettük a konyhai digi mérleget, és lemértünk egy-két szopit. Egyszer 70-et szívott, este 8 után 120-at, ma meg 130-at, majd mivel a gyerekorvos két szopi között ért ide, utána már "csak" 3órát bírt ki, akkor benyomott kb 20perc alatt 90-et. Így aztán eszem ágában sincs felébreszteni, mert eszik rendesen.
Jaj, tejcsit meg se mondom mennyi van. Borzasztó, az egész babanetnek elég lenne. :oops:

Csillag! Örülök, mert végre azt érzem rajtad, hogy megnyugodtál Gergőci ügyében. És szerintem ez az első és legfontosabb. Mert tudod, ha anyuka nyugtalan, gyermeke is az lesz. Gratula Bencur bicós "mutatványához"! Igazi sportos kis legény.

Miára én is kíváncsi vagyok már! Kati Neked nincs meg a száma?

Nita! Én is várom a dokis híreket, és drukkolok.

Nika! Nálatok mizu mostanság? Zajlik az élet az oviban? Apa Győrben van még/már?

Jaj, lányok, én ma egész nap az egy héttel ezelőtti eseményekre gondoltam/gondolok. És csak sírok, és sírok.... Iszonyú milyen elérzékenyülős lettem. Imádom a kisfiamat és a férjemet, és egyszerűen nem tudok elég hálás lenni a sorsnak, hogy megadatott ez nekünk.
Ma délelőtt voltunk Zolival a városban, de csakis egy 20percre, bevittem a papírjaimat a melóhelyemre, meg DM, gyógyszertár, ez mind egy helyen van. Annyira utálom már, hogy mindenért szegény Zolit ugráltatom. De Ő meg nyugtat, és nem is nagyon enged semmit.

Jujj, kicsit sok lettem, bocsi.
Szüléstörténet már fogalmazódik...
pedi
Kalocsa
 
 


Kati! Bevált az infacol? Milyen volt az éjszaka? Bogi egyszerűen csodaszép hajas baba!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

van egy 4,4 mm-es petezsákom:)))))
2 hét mulva kell vissza mennem!!!!
Pedi nem is szabad kelteni....tudja ő hogy mikor kell a hami..én soha nemkeltettem egyiket se!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég
 


nita: GRATULÁLOK!!!! a petezsákhoz!!!!!!! drukkolok tovább!

pedi: úr isten! nem semmi milyen mennyiségeket eszik a fiacskád! zabagép! bogi olyan 80 körül nyomja, és ő is sokszor csak négy-öt óránként ébred. már három napja a menetrendünk a következő: reggel 6 körül szopi, majd 10 körül ébred. pelus, ruhacsere, szopi. utána nézelődés a kiságyban a szobájában, közben van, hogy iszogat a ciciből. fél1-1ig elvan, majd ebéd-ez nagyobb szopit jelent. ilyenkor bealszik és megy vissza az ágyába. és alszik elég sokáig. 5ig biztos, de ma fél6-kor ébredt. aztán evés, játék, és itt figyelt a nappaliban. 7kor fürdés, szopi, most pedig megint alszik. éjszaka még képlékeny..

hasfájás, múlóban-ma már mérföldkövekkel jobb volt a közérzete. volt, hogy csak felébredt, nem sírva, hanem mosolyogva.

te mennyi ideig szoptatsz?
hülye kérdés: honnan tudod/tudjátok, hogy elég a szopiból?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hurrrrrrrááááááááááá most akkor mrá nagy nagy gratula elég hangosan :):):

kell szedned valamit? mert ha jól emlékszem akkor Barninál is kaptál igaz?

Pedi: apa még győrbven van és csak a hétvégén jön haza .így elég nehéz lesz mert ha minden igaz most van pém
ne keltsd igaza van nitának :)

nika70
Salgótarján
 
 


köszi lányok de hangos drukkot a szívhang után kérek!!!!!!!

Nika utrót kértem:) meg szedek folsavat és gravidát
de olyan árakban vannak ezek a rohadt magzatvédő vitaminok.én gravidát kértem most.ez elég jó árban van

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


SZOPI:ÉN NEM FELTÉTLENÜL VAGYOK SZAKÉRTŐ,CSAK A TAPASZTALATIMAT ÍRHATOM LE.


SOSE HITTEM A 3 ÓRÁNKÉNTI EVÉSBEN.
ÉN MINDIG ASZERINT SZOPTATTAM,HOGY MIKOR ORDÍTOTT A LEGÉNY.ÉS ADDIG,MÍG KI NEM KÖPTE.VOLT IDŐSZAK,HOGY A KIS ZABAGÉPEM FÉL-1 ÓRÁNKÉNT CICIN VOLT,DE VOLT,HOGY 5 ÓRÁNKÉNT KÉRT CSAK KAJÁT.
SZERINTEM NEM HÜLYE,CSAK KICSI ÉS NAGYON JÓL TUDJA,HOGY MIKOR ÉHES...NEM TÖRŐDÖK A VÉDŐNŐKKEL :D

REMÉLEM SENKIT SE BÁNTOTTAM MEG...

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Nita, hurrrrááááááááááá! Jaj de jóóóóóóóóóóóó! :D :D :D (A többit majd szívhang után. :wink: )

Pedi, maximálisan egyet értek a Csajokkal, NE keltegesd fel Bálintkát! Pláne hogy ilyen szuper jó adagokat küld le magának a pocikájába! :D Ügyes kisfickó!
Ne érezd rosszul magad amiatt, hogy Zoli mindenben segít Neked! Inkább örülj neki, hogy ennyire szeret Benneteket! Ugye Ő ki tudta venni most az Apa napokat és együtt vagytok otthon? Bálintka is ment Veletek ma a kis "körútra"?

Kati, Te pedig ne aggódj amiatt, hogy Bogika kevesebbet eszik. Az én fiaim mindketten kevesebbet ettek, mint amennyit kellett volna nekik (legalább is az időnkénti méricskélés szerint), mégis gyönyörűen hízott Bence is és most Gergő is. Én arra gondoltam ezzel kapcsolatban, hogy valószínűleg a tejem összetétele laktatóbb lehet az átlagnál. (de lehet, hogy ez bődületes hülyeség... :oops: )
Örülök, hogy használ az Infacol!

Nika, ha nagyon ráhangolódsz a Párodra hétvégén, simán lehet extra pé-d is! :wink:

Ma jól elfáradtam. Kimerítőek azok a napok, amikor Gergőt vinnem kell tornára. Cuccolás oda-vissza, aztán rohannom kellett gyerekorvoshoz, mert nem volt jó a beutaló, amit kaptunk, a rendelő persze tele volt beteg gyerekekkel, így pofátlankodnom kellett... nem vagyok ilyen mások előtt betolakodó valaki, de nem akartam, hogy Gergőci összeszedjen valamilyen betegséget, így a soron következő kisfiúval együtt bementem és megírattam a beutalót. Aztán hazajöttem, majd ebéd után elmentem a fiúkkal a gyógyszertárba kevertetni krémet Gergő fejecskéjére, utána boltba mentem, majd haza. 5-kor vissza a patikába a krémért, majd nekiálltam vasalni, de csak félig tudtam megcsinálni, mert szopi jött, aztán fürdetés, újra szopi, fektetés és végül megint vasalás.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: