Eszterkém, hát akkor biztos csak kevesebb volt az a citromlé.... de már úgyis mindegy, túl vagy rajta és bent maradt hála ég!!!

Hétvégén ugye picit "lazítotok" Laccal???? Az elmúlt időszak nagyon húzós volt és még lesz is, ami előttetek áll.... kicsit eresszétek ki a gőzt, ha tudjátok!!!
Kispatak: Köszi az orchi infókat...!!! Kiállításon mi asszem vagy 2 éve voltunk, Rajó meglepett, kiszúrta, hogy hirdetik és nem mondta meg hova megyünk, csak egyszer leszálltunk a buszról és ott voltunk.... meglepett, pedig nem nagyon szokott meglepit "adni" mert nem bírja ki a dolgokat és el szokta árulni előre
Ann, örülök a győzelemnek a tik felett... hmmmmmmm finom husileves, jó is az!!!
Béku: Jajj, én úgy szeretem, mikor megyünk itt az utcán, és lehet érezni azta a tipikus "falu szagot", mikor a kertben valamiket tüzelnek... mindig szippantgatjuk, hogy hmmmmmmmmm .

..... hát, igen, a kertvárosi lét másabb, mint a betondzsungelben volt...
Juditkám, mi kaptunk fiú ruhákat is, hát olyanok, hogy abból is lesz amit ráadok Izára, mert ellenállhatatlanok !!!

és pl. kantáros farmer az unisex cucc... meg a vagány zsebes nacik, a kis baseball satyik, hát egy-két kispasi manó olyan édes cuccokban zúz a babakocsikban, hogy olvadni lehet Tőlük is ám!!

Más mint a rózsaszín színvilág, azt aláírtom, de szuperül lehet Őket is járatni azért!
Meglesz hamarosan az a szoba, tényleg, hogy álltok a lépcsős résszel?? Az már kész? És a fenti szigetelés? Színeket megálmodtátok már?
Amúgy én úgy emlékszem, hogy a fórumtalit valamikor áprilisra beszéltük régebben, nem lányok???
Aztán jött az állatkertes vonal, mint fakultatív lehetőség.... Persze lehet "ott" is tartani, fórumtali címszóval, de lehet 2 alkalom is, akkor legalább nagyobb az esély, ha valaki egyiknél nem ér rá, akkor a másikra mehet még, nem??
Nálunk itt voltak Rajó szülei most délután ..... hát nem volt szívem letolni az anyját a szüléses story miatt.... mert úgy oda voltak Iza szobájától, meg mutattunk Nekik kis szerzeményeket...nagyon tetszett Nekik, anyós még meg is könnyezte, mindent nézett, megfogott.... fotóztak, hogy otthon is tudják nézegetni.... szóval bírtam a véremmel és nem voltam ünneprontó....
Nagyon jó volt látni rajtuk azt az örömöt, hogy lassan itt lesz az unokájuk... most először láttam rajtuk, hogy ennyire kijött volna...
Zsuzska, Pannik, Lujzici és jövő hétre természetesen Ann... ill a zugban Matiszolóknak is küldöm: