A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari 6,
a párom a Fer 14-et szedte. De most abbahagyta, mivel úgysem sikerült a lombik és nem tudjuk mikor lesz a folytatás.
Egyébként előtte még rosszabb volt a spermaképe, úgyhogy valamit lehet hogy használt.
szil81
Budapest

Szil, ha megfogadsz egy jó tanácsot, ne hagyjátok abba a vitaminokat!!! Nagyon-nagyon sokat segítenek! A férjem folyamatosan szedi, már 2 éve. Fél évente szokott egy pár hét szünetet tartani. Sokat segítenek a vitaminok, de hosszú távon úgy tud segíteni,ha szedi folyamatosan. :wink:

bari6

Csak egy gyors bekukkra jövök:

Kriszto! Emerenc! Parane! Remélem, holnap minimum egy-egy gyönyörűséges embriócska 9 hónapra befészkeli magát a pocakotokba! ++++++++ Óriási, giga-mega-hiper drukkok!

Mné! Szerintem, biztató ez a hcg-emelkedés! Drukkolok, hogy holnap már az UH alapján is egyértelmű legyen!

Totál ki vagyok akadva, amit az az orvos Csutinak mondott... Hogy ő "tudja a dolgát"... Kíváncsi vagyok vajon hány túlstimus 3-as ikres kismamát látott eddig életében?! Remélem, holnap az a másik doki tényleg tudni fogja, hogy milyen nagyon fontos a fehérje-infúzió! Kitartás és jobbulást, Csuti, drága!

Kép
loreena

Én is nagyon szurkolok Csutikának, hogy minden rendben legyen!
Jobbulást!

Telefonáltam reggel, mehetek vissza az Egyetlenemért. De nagyon drukkolok, mert 3 sejtes most, jó lenne, hogy amikorra vissza kapom már legalább 4sejtes legyen!
Most nagyon izgulok.....
emerenc

Jupiééééé, gyere majd este a ragacsért :lol: nagyon nagy drukk,h osztódjon tovább :wink:

Többiek???

bari6

Szil, nekünk szeptemberben volt az első küzdelem, az eddigi 3 millióból akkor sikerült 500 ezret prezentálnunk! :shock: De közölték, hogy ez teljesen rendben, mert az őszi hónapokban a termelés csökken.... Szerintem minden hónapra, évszakra igaz, hogy valami miatt nem biztos, hogy jó eredményt tudnak a leendő Apukák felmutatni. Szóval attól ne félj, mi lesz, ha nem lesz elég. Csak egy egész katona kell egy petéhez, tehát ha így nézzük, akkor átlag 6 petére 6 db katona kell, ez meglesz tuti :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Emerenc! Juhééééééééééé! Örülök Neked nagyon!!!!

Nálunk kettő lett, megyünk értük. Délután jövök.... Puszi mindenkinek

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Emerenc, nagyon grat Egyetlenkéhez, nagyon ügyes!!!!!

Krisztó, ezek csodálatos hírek, egész éjjel drukkoltam nekik, hogy legalább kettő babó legyen!!!! Vigyázz nagyon rájuk, Kálmán hátha a nemüket is megmondja.

Parane, remélem nálatok is jó a helyzet, és este jössz beszámolni az eredményről.

KépKép
momelcsi

Krisztokám, itt is hatalmas gratula!!! :lol:

Parane???

bari6

Sziasztok!
csak egy gyors helyzetjelentés.
Mind a kettő szépen fejlődik! Most indulunk is!

pusz
parane
Budapest

Csak emlegetni kellett :lol: Szupeeeeer és gratula nektek is :wink:

Pár óra és kismamik lesztek :lol:

Szurikáta, jól vagy???Vizsgálatokra jársz?

bari6

Sziasztok!

Kriszto, Emerenc, Parane: Nagyon nagyon gratulálok! Majd gyertek este, hogy hány sejtesek voltak.

Szélkisasszony: Mikor mentek a dokihoz? Lerágom már a körmöm... Nagyon várunk téged is a jó hírekkel.

Én most értem haza Dévaitól. Manócska előbújt rejtekéből, sőt már szívhangja is van. :-D DE hogy ne legyen kerek a világ, a petezsák nagyon pici, és úgy néz ki, hogy rendellenesen fejlődik. Ma is még csak 5*5*5 mm, szemben a múlt heti 5*4*3mm-el. Még ma megyek a saját nőgyógyászomhoz is, ha minden igaz, és hátha többet megtudok a csemeténkről, és hogy mit tudok annak érdekében tenni, hogy a petezsák jobban fejlődjön. Dévai szerint semmit. Jaj csajok, úgy dobogott a pici szíve. Olyan jó volt látni a monitoron, ahogy lüktet. Én hiszem, hogy velünk akar maradni, és minden rendben lesz!

Köszönöm, hogy szorítottatok, drukkoltatok nekünk! Látjátok meglett az eredménye! KÖSZÖNÖM!

Pusza:

Mné
mné

Parane, Kriszto, Emerenc,

Annyira jó, hogy mindenki mehet vissza a petikékért :lol:
Gratula, és nagyon drukkolunk, hogy veletek is maradjanak.

Mné,

Hát ez fantasztikus. Ugye-ugye csak előbújt a kis szégyenlős. Nagyon örülök, és szerintem is nagyon veletek akar maradni a kicsi,ha ennyire küzd. Majd gyere, hogy mit mondott a nőgyógyászod, és kérlek mostantól vegyél vissza a tempóból, és ne dolgozz annyit, mert hidd el az sem használ a kicsinek, és Ő mindennél többet ér, főleg a munkánál, amit úgysem hálálnak meg sosem :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné, ez csodálatos, én nagyon bízom a manótokban. Este gyere, hogy a másik nőgyógyász mit mondott.
Dévaihoz mikor mész legközelebb? Adott utasításokat a következő időkre?

KépKép
momelcsi

Sziasztok,

Valaki tud valamit Csutiról?
Barika, mikor beszéltél vele utoljára?
Remélem jobban van már. Mit mondott a másik doki?

Szurika,

Remélem jól vagy, mert kezdek aggódni, hogy nem jössz
:cry:

Mind a kettőtöknek mielőbbi jobbulást kívánok.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csak nagyon villám látogatás, ne haragudjatok!
Kriszto, Emerenc, Parane: gratulálok. Talán mostanra már mind kismamik vagytok! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök!!!

Mné: nagyon drukkoltunk és lám csak meg lett a picike. Remélem, hogy minden rendben lesz veletek! Nagyon várom én is a híreket.

Ja, és nekem már nem volt körmöm... :D :D :D :D

Meg van az eredmény. Újra vannak katonáink!! Még nem túl sok, de hadra foghatók ICSI-hez. :D :D :D :D
DE.... és nálunk ugye mindig van egy DE. A doki azt ajánlotta várjunk, és felírt egy gyógyszert, aminek persze megint 3 hónap a hatóideje. Ez szerinte segít kicsit feltornázni a számot a fizikai korlátokon belül. Menjen vissza Szélúrfi 2 hónap múlva és utána próbáljunk kezdeni! És a akupunktúrára azt mondta, szerinte semmi értelme, mivel nálunk a herék mérete miatt kevés a katona, amin ugye nem tud semmi változtatni. Az azoknál hoz javulást, ahol normális méret mellett lenne kevés katona.
Egyik szemem sír a másik nevet. Egyrészt van katona, de csak a fele él és mozog. Másrészt lehet közös babánk, de még minimum 2 hónapot várnunk kell a kezdéssel. És bár várnunk kell a kezdéssel, április közepén szeretnénk elmenni D-hez, hogy átbeszéljük milyen papírokra, vizsgálatokra van szükség, mi járt le... És addigra talán a pajzsmirigyemről is kiderül, hogy mi a terve.
szélkisasszony

És nagyon-nagyon-nagyon köszönjük mindenkinek a drukkokat! Szélúrfi mostanában nem nagyon tud net közelbe keveredni, ezért megkért, hogy tolmácsoljam a háláját. Neki is és nekem is nagyon sokat jelentett a biztatásotok!

Még egyszer nagyon köszönjük!
szélkisasszony

Szélkisasszony,

Ez nagyon jó hír :lol:
Így legalább biztos, hogy lehet Nektek is babátok, és már nem is kell olyan sokat várni :wink:
Látod ez az idő is milyen hamar eltelt, hidd el ez a 2 hónap is el fog repülni, és már kezdhettek is :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szélkisasszony, Szélúrfi: Kép
Ezek nagyon jó hírek :lol: Igen, nagyon rossz,h várni kell még, de ha a doki azt mondta, akkor mindenképpen érdemes :wink:

Beszéltem 10 körül Csutival. :wink: Doki még nem volt nála, sajnos róka koma továbbra is látogató nála :? szegényből már csak az epe jön :( Abban maradtunk,h ha helyzet van, üzen vagy hív és jövök jelenteni.

Mné, előbújt a kismanó :D Déviszhez mikor kell menned legközelebb? Gyere majd a másik doki véleményével :wink: várunk nagyon :!:

Katapetra, hogy vagy?

Szurika, aggódunk....

Másik hír: most beszéltem Krisztoval, neki már bent csücsül a pocijában 2 babóka. Emerenc most van a műtőben és megkapja Egyetlenkét, aztán Parane következik neki ketten költöznek be :lol:

Este nem tudom,h leszek, így most küldöm a ragacsokat :lol:

Kriszto: Kép Kép

Emerenc: Kép

Parane: Kép Kép

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Itt vagyok! :)
Kicsit lusti vagyok írni,de annyi volt bennem hogy elolvassalak Benneteket.
Csutikám
Nagyon sok erőt kívánok ehhez a nehéz időszakhoz,el fog múlni,és minden rendben lesz.
emerenc,kriszto,parane
Remélem azóta már pocakban a babók :)
mné
Kicsi rejtőzködő előbújt,remélem minden a legnagyobb rendben lesz vele,és felgyorsul a fejlődésben.
bari
Igen vizsgálatokon voltam.Az elmúlt 15 évben nem ültem ennyit az sztk-ban,mint a héten :shock: :oops:
És megindult a véget nem érő idegölő adminisztrációs ügyintézés.Hát ha ezt ép ésszel kibírom,az jó lesz :shock:
szélkisasszony
tartsatok ki,ez szép eredmény és bíztató :)

szurikáta
szurikáta56

Na, végre van egy szusszanásnyi időm.
Nagyon várom Csutiról is a híreket. Szegénykém, rémes lehet. Remélem, volt már nála a doki és jó kezekben van.
Csuti kedves! Nagyon szorítok értetek.
Kép Kép Kép
És küldök egy róka űzőt, kicsit átértelmezve: Kép

Bari, Nene, Szurika: köszi a biztatást. Inkább várunk még két hónapot, hogy ha akkor erős és szép szál legényekkel vághatunk neki.
És addig is majd szórakoztatlak Titeket.
Kép
szélkisasszony

Szélkisasszony: Jaj ezek szuper hírek! De örülök neki! EZ a plusz 2 hónap már meg sem fog kottyanni nektek. :-D Úgy elrepül, mint a huzat. :-D

Csuti: Rengeteget jársz a fejemben, hogy vajon hogy lehetsz! Remélem, hogy a másik doki kicsit jobban fogja kezelni a helyzetet, és kapsz fehérje infúziót. Bari kérlek add át neki, hogy nagyon szurkolunk neki, és nagyon várjuk vissza!

Újdonsült kismamáknak sok pihenést kívánok!

Lányok! Életem legjobb, és legszebb, és legfelejthetetlenebb élményét éltem át a nődokimnál. Szerinte semmi baj nincs a Manócskánkkal, csak hát 10 nappal fiatalabb, mint kellene lennie, és ezért nem lehetett még a múlt héten látni. Jelentem ma 3 mm a pocaklakó, és igen, van szívhangja. A maximumra tekerve az UH hangját még én is hallhattam. :-D Hát Csajok! Remélem, hogy nemsokára ti is átélhetitek!

És, ahogy már két hete ígérem, az első Sztárfotó:
Kép
A doki be is karikázta nekünk, hogy jobban észrevehető legyen.

Mné
mné

Mné: annyia, annyira... annyira.... itt bőgök. Nagyon örülök!!!!!
Szuper!!!!! Kép

Kép
szélkisasszony

Mné, ráz a hideg!!!!! Nagyon boldog vagyok.

Szélkisasszony és Szélúrfi, jó úton haladtok, csak így tovább!!!!

KépKép
momelcsi

mné
Igen,ez az,erre a hírre vártunk :) mennyi izgalom árán jutottál el idáig!
De megérte Kép

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!!!!!!!!!!!

Emerenc, Parane! PIHI,PIHI,PIHI!!!!

Szélkisasszonyék! Jó hír, hogy a párod eredményei javulnak. Lehet, hogy jó is lesz, hogy még vártok 1-2 hónapot, addigra a pajzsmirigyes mizéria is rendeződik. Mikor mész vissza a dokinőhöz? Addig pedig TERMÉSZETESEN itt a helyed és én csípem, ha szórakoztatnak...
:D :wink:

Lor! Annyira tökéletesen illik hozzád ez a vonalzó amit választottál Neked és Pocak-Marcinak!!! Puszillak és igyekszem teljesíteni a házit karácsonyra! :roll: :lol: Pocisimi!

Leeda!! Régen jártál erre! Vagy már el is utaztatok volna? :roll:

Melcsi! Köszi, annyira aranyos vagy! Én meg azért szorítok nagyon, hogy még tartsanak ki a gyerkőceitek! De, tudom, hogy jó gyerekek!! :wink:

Mné! Szorítok neked továbbra is! Egyébként azt megkérdezhetem, hogy Dévai mit írt a papírodra? És mikor kell visszamenned? És a másik dokihoz? Csak igazam lesz és a babátok nem is az inszemből fogant! Azért 10 nap, az 10 nap... De ha minden rendben lesz, akkor kit érdekel, hogy hogy, mikor, fogant??!! Nem igaz? :wink:

Baribébi! Köszi, hogy írtál rólunk a csajoknak! :D

Csutival 2 körül beszéltem, nem tudja elérni a dokiját, remélem azóta már sikerült és tudtak is beszélni, nagyon izgulok érte én is.

Szurika!jaj, sztk... ismerős... az embernek hideg élelemmel és sátorral kell menni.... mondjuk azért Dévainál sem jut be az ember pikk-pakk. De lényegtelen, ha lesz eredménye. Jobban vagy?

Kisalag??????Eltűntél....

Képzeljétek! Nálunk az lett a helyzet, hogy a tegnapra nem-megtermékenyült drágaságunk délutánra megtermékenyült és ma 6sejtesként visszakaptam, illetve a 4 tegnap megszúrtból is egy lett szép, mire visszakaptam el is kezdett osztódni, így kétsejteske lett!!! Annyira boldogok vagyunk! Nem kaptam ovitrelle-t, mert 22 mm folyadék van a pociban... sebaj, nagyobb valószínűséggel maradnak meg a bébikéink....

Lányok mellékelek két képet, ők DÉVAI-s babák, a barinőm kisfia és kislánya, már régen szeretne jönni hozzátok, és megírni, hogy mindenkinek fel a fejjel, mert Dévai mindenkinek "csinál" kisbabát. Ők is rá az élő példa, de egyelőre a két gyerkőc annyira leköti minden idejét, hogy engem kért meg, hogy tegyek fel két képet, ami adjon mindenkinek erőt, hitet ebben az egészben, mert SIKERÜLNI FOG!!!! Ha tud jön majd és ír is nektek!

Kép Kép

Hát nem gyönyörűek????

Puszi mindenkinek!!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto, gyönyörűségesek a bébikék :lol: mindig kislányról álmodozom, de elolvadok a kisfiútól :oops:

Mné, micsoda sztárfotóóóóó :lol: Remélem hamarosan mi is láthatunk és hallhatunk ilyen csodát :lol:

Ma se Kisalag, se Katapetra nem járt még erre :cry:

Majd 5 körül rácsörgök Csutira és megpróbálok írni még mielőtt elmegyek :wink:

bari6

Tudtam, hogy valakit elfelejtettem!!!!!!!!! Katapetra!!! Hogy vagy? Nagyon nagy drukk!!!!!! Folyamatosan neked is! :wink: :D

kriszto

kriszto82

kriszto
Nagyon ügyesek voltak az embrikéid :) ragacsok :arrow: :arrow: :arrow:
Barátnőd gyermekei nagyon szépek. Micsoda szemek :)
Köszi már jobban vagyok,lassacskán helyre jövök.Csak a törött bordáim elég mozgáskorlátozottá tesznek és mivel szemüveges vagyok,az is tönkrement,és a gyár 11 napra igazolta vissza az új lencsét :shock: eléggé vaksi vagyok nélküle.Hát nem egyszerű.....

szurikáta
szurikáta56

Emerenc, Parane,

gratulálok, és pihenjetek!! :lol:

Kriszto,

Neked is gratulálok, úgy örülök, hogy kettőt is sikerült visszakapnod... :D még nem utaztunk el, csak jövő vasárnap hajnalban indulunk... :wink: Nagyon cukik a barátnőd babái... :lol:

Mné,

gratulálok, jót nevettem a bekarikázáson... :lol: hihetetlen hogy már dobog a szíve :D

Szélkisasszony,

ezek szerintem nagyon jó hírek, a korábbiakhoz képest mindenféleképpen. D. mindig azt mondja, hogy egy pár darab is elég...

Szurika,

további gyógyulást és kitartást kívánok!! :roll:

Csuti,

én is küldök egy rókaűzőt... :lol: bár ezt a gyönyörűséget inkább megtartanám...
Kép :D
leeda

Drágáim!!!!!
Vendégem volt....ne tudjátok milyen felüditő érzés, hogy a nap 24 óráj
nak csendje után...ami hétfőtől megy....valakivel dumcsizni egy jót..
Tudjátok nálunk csak 2-en tudnak róla a családban....és mindenki más azt hiszi, hogy beteg vagyok, azért fekszem.....
na mindegy....

Csuti.... :( olyan nagyon sokat gondolok én is rád, és izgulok érted......jobbulást drága!

Szurikám: elhiszem, hogy baromi nehéz lehet, most neked.....és igen az sztk nem egy leányálom, főleg ilyen állapotban! Sok-sok finom bordasimit küldök, hogy mielőbb begyógyuljanak!

Parane: nahát!!!!!!Ez igen!!!!!!Ügyesek voltatok sok-sok pihi, és erő a kis manóknak a növekedéshez!Gratulálok!BABARAGACS!!!!!!

Emerenc: olyan megható a történeted egyszemkével! Tiszta szivemből kivánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! BABARAGACS!!!!!!!

Kriszto: Hajrá csajszi+babók! Nagyon ügyesek voltatok! gratulálok!!!! Csak igy tovább!!!Neked is küldok: BABARAGACS-ot!

Mné:tudtam-tudtam!!!!JAJ DE JÓ!!!!! Tiszta szivemből gratulálok!!!!!!
Csodás kép :cry: (örömkönnyek)

Szélkisasszony:gratulálok szélúrfinak...ügyes volt :wink: az a két hónap már semmi....ripsz-ropsz itt lesz :)

Melcsike:kitartást drága!!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

leeda,katapetra
Nagyon köszönöm,annyira aranyosak vagytok :)
loreena
A kórházi véleményeddel teljesen egyetértek. Egyébként aki kórházban van,annak nem is írhatnak fel receptre semmit,a kórház köteles biztosítani,bármi is legyen az.

szurikáta
szurikáta56

Csak egy gyors kukk. Sajnos nem értem el Csutit és ma már nem hiszem,h fogok tudni jönni, de ha beszélek vele üzenek Krisztoval!

Cukkancs a róka, én is elfogadnám :lol:

Katapetra, kitartást a pihizek!

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Mné,

Te mindig megríkatsz :D
Ma már 2x is sikerült, de betudom a hormonjaimnak :lol:
Annyira örülök, és látod mondtuk, hogy ott lesz Ő, csak bízni kell benne.
Most már tényleg vedd komolyan, hogy kicsit lazíts a munkatempón, mert utólag már bánhatja az ember. Szóval kérlek próbálj meg nem annyit dolgozni és főleg nem idegesíteni magadat.
Tényleg mikor mész vissza a dokikhoz?

Emerenc,

Egyetlenkét hány sejtesen kaptad vissza? Bocsi, lehet, hogy írtad, csak elkerülte a figyelmemet.

Parane,

Nagy drukk neked is, és nagyon örülök, hogy kettő babó is vissza költözhetett a pocakba.

Kriszto,

Neked is nagy gratula a visszakapott 2 gyöngyszemhez. Most már csak nagyon vigyázzatok magatokra mindannyian, és akkor nem lesz semmi gond.
Nagyon szépek a barátnőd kicsijei.

Szurika,

Jó, hogy jöttél, mert már izgultam, nehogy megint valami baj történjen. Mondjuk éppen elég az, hogy az ember nincs jól, és akkor még órákat az SZTK-ban kell töltenie :cry:

Katapetra,

A táblázat nélkül kicsit el vagyok anyátlanodva, mert totál nem marad meg semmi a fejemben. Mikor kell tesztelned?
Jól emlékszem, hogy lassan eltelt egy hét?
Mikor jön újra haza a férjecskéd?

Bari,

Tudtál beszélni Csutival?
Jobbulást kívánunk neki.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Én SMS-eztem vele, és sajna kettő körül még nem tudott beszélni az új dokival. De ma már evett levest, és valami vitamininfúziót is kapott. Azt mondta, ha sikerül a dokival beszélni, akkor majd jelentkezik.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

ÉS ÍME

Kép 2011.03.04. ÉS ÍME:

katapetra

Szia Neném, hát nekem sincs nap, hogy ne bőgjek...hihetetlenül felborult a hormonháztartásom.....DE :D ez csak jót jelenthet :wink:

Igen lassan...............................letelik 1 egész hét, és már csak még egy hetet kell kibírnom...szerintem az lesz a legnehezebb...na de a 3-hoz képest a 2 semmi :D, miden elismerésem a várakozó csapatnak (Kriszto, Emerenc, Parane)!!!! Kitartást, és tilos előbb tesztelni!!!!! :D

Köhögésed, hogy alakul kismami?
és itt a táblázat.... :)

katapetra

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, de csak egy gyors jelentkezésre jöttem. Lejöttünk Pécsre a férjecskémmel. Megnézzük a busójárást. :-D Sajnos így nem tudok annyiszor jönni, mint szoktam. De azért igyekszem. :-)

Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat. :-) Bocsánatot kérek Nene és Szélkisasszony, nem akartalak megríkatni benneteket.
A dokikhoz majd csak szerdán kell visszamennem.

Ne haragudjatok, hogy nem írok most mindenkinek külön-külön. Holnap este igyekszem jönni, és bepótolom a lemaradásomat. Addig is mindenkinek mennek a drukkok! Kinek miért! :-D

Vigyázzatok magatokra!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Most írt Csuti: jól van, a dokival beszélt, nagyon ki van száradva, ezért mennek tovább az infúziók. Az eredményei jók, beszélt Dévaival is, aki mondta, h nagyon vigyázzon magára. A hányinger megvan továbbra is. :?
Remélem hamarosan jobban lesz, a kisbabócák nagyon megszenvedtetik anyát...

Jó éjt csajok!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat és a drukkokat!...no meg a beépített embereknek hogy rólam is küldték az infókat! :wink:

D. most volt a legjobb kedvében mióta ismerem! nagyon jó hangulatban telt a transzfer, és nekem is nagyon jó kedvem lett!
Kálmán azt mondta igazán szépek az embrikék-az egyik 7, míg a másik 8 sejtesen költözött be!

Kriszto, Emerenc!
nagy DRUKK nektek! feküdjetek, pihenjetek-én magamat ismerve a hétvégén ki is alszom magam ...hogy aztán mit csinálok :shock:

mné!
bevallom én sosem tudom mit kell nézni az uh felvételeken, de CSODÁLATOS hogy előbújt a lurkó! Kívánom hogy minden rendben alakuljon!

szélkisasszonyéknak is nagy gratula a javuló eredményekhez! így tovább! és ahogy az időjárás jelentést elnézem, nem kell a meleg időtől sem tartani!

katapetra
hogy bírod a pihenést az otthon levést? nektek mit mondtak?meddig kell otthon pihengetni? utazás, munka?

kismamiknak pocaksimi!
pusz
parane
Budapest

Parane!
Nagyon gratulálok!!!! Ez egyik kis pocaklakóm nekem is 8 sejtesen költözött be az ágyikójába :)
A dokim azt mondta, hogy nem kell végig feküdnöm, csak nagyon óvatosan legyek...nyugalmat javasolt, semmiképpen sem ajánlatos a stresszelés...én hétfő óta az időm nagy részét pihivel, az-az fekvéssel, üléssel, sétával (lakásban) töltöm, az igaszság, hogy nem volt kivel sétálni menjek :( a párom külföldön dolgozik...
Én jelenleg nem dolgozom, egy éve a párommal éltem kint, ahol tanultam, most pedig készülök az anyaságra.... :oops: :wink:

Vigyázzatok magatokra!!!! Szép 7végét!

katapetra

Katapetra,

Köszönöm a táblázatot, így rögtön képbe kerültem :wink:

Nagyon jóóóóóó a vonalzód :lol:

A köhögésem még megvan, de szerintem minden nappal jobb lesz.

Csutinak jobbulást, és mindenkinek mennek a drukkok.

jó éjt!

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Itt vagyok....

Köszönöm a helyzetjelentést és a babaragacsot! Nagyon nagy szükség van rá! Én csak 3 sejtesen kaptam vissza....úgy aggodom, hogy fejlödjön, osztodjon, nagyon bíztatjuk. :D

Barikám, kérhetek még egy babaragacsot, Edina nevű sorstársunknak is? Ő is Egyet kapott vissza és nagyon drukkolunk Érte is!

Szerintem a progeszterontól, nagyon álmos vagyok és éhes nagyon éhes.... :x :D

Drága Szélkisasszonyék nagy gratula, a katonákhoz! HAJRÁ!

Katapetra: drukk továbbra is!
mné, :lol:

Mindenkinek drukkolok, kis mamiknak pocisimi, de nagyon kotyagos vagyok.

Találkoztam az Intézetben egy régi kedves fórum társunkkal akinek a kislánya Sonja, már egy éves! Nagy öröm volt nekem látnom! Képzeljétek úgy elrohant az idő, hogy én rácsodálkoztam, hogy nincs pocakja! :lol: :lol: :lol:
emerenc

emerenc
Küldök Nektek egy varázslatot (Edinának is :) ) plusz babaragacsnak,biztos ami biztos :lol: :arrow: Kép
Csak nem vjulcsikával találkoztál? :wink:

szurikáta
szurikáta56

Küldöm a ragacsot Edinának: Kép

Pusza mindenkinek és tessék ma feltöltődni ebben a csodálatos napsütésben :lol:

bari6

Pacalevők segítség!

elszántuk magunkat hogy megkóstoljuk...és most itt állunk a piacról szállított friss másfél kiló pacallal :D
jó pörköltnek? vagy van valami tuti receptetek?

köszi
parane
Budapest

parane
Én nem szeretem,de általában csak pörköltnek főzik.Olvass el receptet hozzá,mert ha jól rémlik,az előkészítése fontos,előfőzés,stb.....

szurikáta
szurikáta56

Laptető!!!!!!!!!!!!!

Osszátok el,mindenki csípjen egy szeletkét belőle,én is megtartok egy kicsit,most rám fér a szerencse :)

szurikáta
szurikáta56

Parane, én nagyon szeretem, de eddig az elkészítést ráhagytam a családra :lol:
Többnyire a testvérem szokta csinálni csülökkel :wink:

Találtam egy hasonló receptet a Nosaltyn. Beácskától (receptbeküldő) már több ételt készítettem.
http://www.nosalty.hu/pacal_korommel_recept_1562
Remélem fincsi lesz :lol:

Szurika Drága, gyógypuszit küldök :wink:

Pusza,
Bari

bari6

Parane! :lol:

Épp most kóstoltam meg a pacalt, amit a férjem főz odakint bográcsban.... Ez komoly!!! :wink: :wink:
Fontos nagyon, hogy abáljátok meg, kb. 10-15 percig forrásban lévő vízben főzni kell. Aztán mint a többi pörköltet. Mi is csülökkel csináljuk, a jó kis házi malackából, apuméktól. De a pacalt mi is vettük, fagyasztott, tisztított pacalt. Majorannát szoktunk bele tenni attól fincsibb mint egy sima pörkölt.
Tehát:zsír, hagyma, fokhagyma, pirospaprika,előfőzött pacal, só, bors,kömény,mi tettünk bele paradicsompürét két kanállal, majd a majoranna és kb. másfél óra után mehet bele a csülök felkockázva... Fincsi lesz! De mindenképp változatos, nem megint csirkemell.... Bár a biztonság kedvéért bedobtunk egy egész csirkét sóágyon a sütőbe "grillcsirkének". Tudod sütike helyett!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: