[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 pocakosai és babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

mona: GRATULÁLOK!!!!! apa mit szól a nunishoz?

dike: én is imádom a figyelőt, nekünk is angelcare van.
szoptatás: 4napja még én is sokat bénáztam és a kórházban is nehéz volt, de itthon nyugiban ráéreztem és szuperül megy.(most is itt csüng bogi :lol: , lassan viszem aludni, mert már csak cicizik.) egyébként a baba is sokat segít, mert bennük ez ösztön. ha éhes, eszik, ha nem, kiköpi, vagy simán kiveszed a szájából

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati Köszi! Nagyon örül Api is, annak ellenére, hogy ő elsőre fiút szeretett volna! Nem csalódott!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona: gratula :) mostanában lányok vannak a topikban :):):)

Zalán is milyen édes gyönyörűséges hajjal megáldott babóca :):):)

csillag: velem kapcsolatban is lehetnének megérzéseid :):):):) bár most apa nincs itthon nem tudom hogy lesz így tesó :)

Én szopi alatt nem fogytam :( én nem vagyok az a típus aki fogy tőle igaz több mint két éves koráig szopizott a vége felé már csak az esti alváshoz volt cici :)

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

segítsetek, hogy csuklásra mi a jó???? annyira sokat csuklik bogi, hogy sajnálom és félek, hogy ez a gyomrocskáját is kikészíti.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


segítsetek, hogy csuklásra mi a jó???? annyira sokat csuklik bogi, hogy sajnálom és félek, hogy ez a gyomrocskáját is kikészíti.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ne csinálj semmit a csuklás miatt! Nem lesz baja tőle Boginak! Mindkét fiacskám rengeteget csuklott az első hónapokban. Gergő még most is szokott, de már csak hébe-hóba. :wink:
Nekem többen mondták, hogy tegyek egy pici citromlevet a nyelve hegyére, mert attól eláll a csuklás, de ezt nagyon nem szabad csinálni, mert már kiderítették, hogy ha túl korán találkozik a baba a citrusfélékkel, akkor nagyobb valószínűséggel lesz valamilyen allergiája!
egyébként a Férjem nagymamája mesélte, hogy amikor szülte az Anyósomat, panaszkodott az orvosnak, hogy sokat csuklik a gyerek, erre a doki csak annyit mondott: Miért baj az ha csuklik? SZegény gyereknek már ezt sem szabad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika, sajna nem érzek semmit Veled kapcsolatban. De az már többször bevillant az agyamba, hogy ez a fogyás, meg életmód váltás, az új munka meghozza a várva várt kistesót.
Sajnálom, hogy a Párod nem lehet Veletek... Gergő hogy bírja? És Te? Mikor tud hazamenni Hozzátok?
Drukkolok, hogy akkor legyen pé-d amikor hazamegy Apa. :wink:

Én is mutatok két mai képet.

Bencusom szórakozott egy kicsit, nagyon aranyos volt!

Kép

Gergő jó kis pofazacskókat növesztett magának! hihihihi

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2011.03.03 20:31-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 



Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Virág nagyon édesek a Gyerekek!!! Gergővel nem tudok betelni, olyan kis cukorka!!!

Nika köszi neked is! Szívből kívánom neked, hogy kopogtasson a gólya minél előbb nálatok is!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


lányok hol láttátok Pedi kisfiát Bálintot?:)

Virág annyira de annyira édes kis pofa Gergő!!!!!!!!!!!!!!!
Bence igazi zenés:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszi lányok, akkor nem aggódok annyira!

ma olyan keveset evett bogica. nem tudom miért. most vacsira is csak 50-et, pedig olyan 70 körül szokott. és még többet alszik, mint az elmúlt két napban. lehet, hogy a sárgasága csúcsosodik éppen?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mona, Nita, köszi!

Kati, látom kezdesz beh@lyülni az állandó mérlegeléstől... (bocs, hogy ezt mondom) Csak egy jó tanács: felejtsd el egy kicsit a méricskélést! Gondolj csak bele, hogy mi sem eszünk mindig egyforma mennyiségeket! Elég ha egy héten egyszer nézed Bogika súlyát. Hidd el, hogy jó szándékból mondom! (Lesz a későbbiekben olyan hét is, amikor SEMMIT nem gyarapszik majd a súlya, de ez anyatejes babáknál teljesen természetes. A lényeg, hogy a havi elvárható növekedés meglegyen.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


A sárgaság miatt simán aludhat többet Bogica. Az első hetekben Gergő csak délelőtt nézegetett 1-2 órát, déltől másnap reggelig szinte csak enni kelt fel... :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: még nem érzem magam behülyülve, csak aggódok. de ha éhes lenne, enne, ha pedig fájna valamije, sírna-gondolom.

gergő micsoda kis pofás!!!
bence pedig mekkora bohóc! nagyon aranyosak.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, köszi, a fiúk nevében is!
A szopi mennyiségek miatt tényleg ne aggódj! Abban pedig tök igazad van, hogy ha fájna valamije, azt sírással jelezné.
Mennyit hízott Bogi egy hét alatt? Nálunk a doki az első 3 hónapban heti 15 dkg hízást vár el, 3-6 hónapos kor között pedig heti 10 dkg a minimum.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati szerintem is hagyd azt a mérleget csak magad idegesíted fel!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok !

Új regisztráló vagyok az oldalatokon, láttam hogy többen nem tudtok dönteni bababolt ügyben, ezért szeretném magunkat kicsit bemutatni.

280 nm - en vagyunk, a bababútorok amik a honlapon vannak, szinte minden ki van állítva, meg tudjátok nézni.
Ha van időtök nézzétek meg a honlapunkat, próbálunk alacsony árakkal dolgozni. A Serpenyő utcában vagyunk, ez a Hangár utca felől közelíthető meg.
Tényleg érdemes eljönnötök körbenézni, ha nem tudtok nyitvatartási időben jönni, telefonszámaink valamelyikén ha szóltok, tulajdonképpen bármikor kinyitunk.
www.tucsokbababolt.hu

Sziasztok: Tündi
tucsokbababolt
Budapest X. kerület
 
 


csillag: köszike :):): egész jól bírjuk így hogy mindennap tudunk vele beszélni :) bár elég nehéz hogy nem alszik mellettem niem tudok vele beszélgetni sokat.Gergőnek még nem jutott el nagyon a tudatáig hogy nincs itthon apa :) meg már volt ilyen mikor Belgiumban volt. csak a jövő héten jönnek majd haza mert nagyon drága a benzin 32000 ft oda vissza így spórolnak ezen is hogy több maradjon a pénztárcában.
jaj nagyon édesek a fiúk :) és Gergő is milyen szépen nő :)

nekem Gergő két hónapos korig két hetente 600 g-ot hízott.pedig anyatejes baba volt :):):) igaz most sem 4 éves méretei vannak szép magas :)

nika70
Salgótarján
 
 


Mona
Gratulálok a kislányhoz!

Csillagvirág
Nálunk is inkább a 20-30 perces beájulások vannak, de néha csak napi kétszer. Regi többet aludt. Ő olyan kis éber kislegény, nem akar semmiről lemaradni.
Én sem lennék nyugodt, ha nincs légzésfigyelő. Addig nem is merem lerakni a kiságyba. Csak napközben, amikor figyelek rá. De éjjel nem tudom figyelni, azért aludni kell.

Dike
Nem olyan bonyolult dolog a szoptatás, majd akkor biztos ráérzel. Egyébként anyatejjel egyszerű a dolog, nem hibázhatsz. Nem tudod túl etetni, stb.

Kati
Zalán is nagyon sokat csuklik, majdnem minden szopi után.
Szerintem ne aggód ennyire túl ezt a szoptatás-mennyiség dolgot. Nem ebből áll az élet. Én sosem mértem, mégsem volt gond Reginél sem. Zalán is eddig jól hízott, és nem nyugtalan, nem sírós.

Megyek is, Zalán kap hamit, aztán befestem a hajam.
Majd elfelejtettem....Zalán tényleg husisnak látszik, de valójában ahogy a doki is mondta, igazi vasgyúró gyerkőc. Ügyesen tartja magát. Egyébként én is pont ilyen voltam, csak lányban. Még az újjai is olyanok mint az enyém, szép hosszúak. Ez a gyerkőc alig örökölt valamit az apjából, azt is jól titkolja még. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!!
olyan szépen süt a napocska!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszi mindenkinek!

de úgy tűnik, az anyai megérzések jóóóóók!
valóban nem volt tegnap minden oké bogival, de ezt nekem köszönheti. az esti nem evés után leraktuk aludni. el is aludt, de egyszer csak égtelen visításra lettünk figyelmesek. annyira sikerült neki telibe fosnia mindent, hogy még az ágyneműt is cserélni kellett. újra fürdettünk, majd újra cici, ekkor már rendesen szopizott. majd agyaltam. kijöttem megfőzni a teát, amikor megláttam, hogy két napja epres teát iszunk. :shock: :roll: :shock: :roll:
bogimnak fájt a pocakja. aztán sikerült kakilni neki és minden oké lett. aludt éjjel 2-ig, majd fél6 ig.
szóval én szúrtam el a dolgot.

csillag: bogi egy hét alatt 170g-ot hízott. 3030-al jöttünk haza, mostanra visszanyerte a születési súlyát, tegnap reggel 3205-öt mértem.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, orulok, hogy Gergoci szepen javulgat!:) Ez jooo!:)

Rita, nagyon edes kisfiatok van! Micsoda haja van!! Elaaaaajulok! :D

Kati, ugyi vagy, hogy rajottel mi a gond. Bogica nagyon kis szepseges! Szep formas baba!:) Jol vagy szules utan? Ertem ez alatt az also fertaji fajast. Orulok, hogy jo alvo Bogi baba!:):)

Ma Miaval almodtam, hogy szulni fog! :shock: :) Bezeztem de ugy latom meg egyben es nincs is hir Rola.

Nika, Apa hianyra ott van a gyogyir a cseppnagyfiad! :D Telefonon tudtok ertekezni gondolom de az is egy vagyon. :? KitartasKitartas!

Mona, gratula, nagy gratula Larahoz!:):) Csupa boldogsag az elet!:) :D
Vendég
 


Katoca, nincs kedved leirni a szulesed tortenetet? Csak kerdem. Erdekelne, szivesen olvasnam.
Vendég
 


Végeztem a hajfestéssel. Teljesen jól befogta, az ősz hajszálakat is. Viszont ez a festék pont úgyanazt a színt adja vissza, mint a dobozon. Szóval így most a középbarna lett. Amikor festettem aludt a kis manó, aztán most meg amíg lemostam, szárítottam, figyelgetett. Amikor süt a nap, akkor abszolút nem nyügös.

Nita
Itt is szépen süt a nap. Megyünk is nemsokára sétálni, meg Regiért az oviba. Azért egy-egy bárányfelhő van, de már hallanni a madarakat csicseregni. Itt falun előbb ébred a tavasz....

Kati
Zalánnak is kétnaponta sikerül úgy össze rotyiznia magát, hogy még a ruhája is tele van, aztán persze azt egyből ki kell mosni, mert nem jön ki.
Ma meg arcon pisilte magát. :lol: Akkor kezdett pisilni, amikor pont a popoját töröltem, ahhoz meg kicsit meg kell emelni a fenekét, szóval így történt, aztán gyorsan visszatettem a fenekét, akkor a többi meg rám. Úgyhogy ma megint hajmosás neki.
Engem is érdekelne a szüléstörténeted.

Nekünk most 3 napos lesz a hétvége, hétfőn szünet lesz az oviban, vagyis hát csak ügyelet, de akkor nem szoktam vinni.
Meg most úgyis panaszkodott Regi, hogy csak üditőt lehet inni, mert a víz barna. :shock: Biztos megint csőtörés volt.
Ő meg csak a vizet issza meg.
Még egy képet elfelejtettem felrakni.
Reginek ezt rajzolta a kezére az ovónéni. Ő azt mondta titk-nek hívják.
Kép
Vendég
 


ígérem, egy-két napon belül befejezem a szüléstörténetemet, de nem vagyok túlságosan ráhangolódva!

bogárka: veletek mizu???? mesélj magatokról kicsit, légyszike! egyébként köszi kérdésed, de minimálisan fájok csak, mert sikerült gátvédelemmel szülni, ami persze nem volt tudatos, csak így sikerült. most inkább egy kis székrekedéssel küzdök. :oops:

rita: bogi rendszeresen a tiszta pelusba pisil, amikor krémezem a popsikáját. és marha jókat mosolyog közben. apa dolgozhat pelusra mostanság... :lol: :lol: :lol:
zalán édes lehett a szembe pisiléssel. én bevallom, hogy kiröhögöm magunkat olyankor.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, gatvedelmi szules? Nem semmi! Akkor Bogi nem volt valoban nagy baba csak a labai hosszzzzuuuuuaaaak! :D :D :D :D Jol mondta a dokid. A szemeddel is minden rendben volt szules kozben? Azota is mindne oke?

Koszi kerdesed, Velunk minden a regi. Elvagyunk, jol vagyunk :wink: :D elunk es virulunk. :D :D :D Egeszseg van a tobbi nem szamit! Az majd alakul. Egyebkent minden rendben, tanulok, tornara jarok, szaunazok, haaat, hallllllooooodddd ha mar ingyen van...kihasznalom. Ugy tunik munka is van kilatasban de ezt meg nem merem elkiabalni! :wink: :wink: :D :D :D :D Jooooo munka, jo volna! :D :D :D
Uram volt ugyes, tul van a sulin, mar nem kell tanulnia, vizsgaznia. Veeegeee!! Vegre!:) Mondtam is Neki, hogy akkor mehetunk is haza!!!!:):):):):):) IT-t vegzett de ne kerdezd mit mert magyarul nem tudom, angolul meg nem ertem. hihihih A vilag osszes orszagaban elfogadjak ezt a papirt ugyhogy nagyon remelem nem tanult hiaba.
Azert varom am a szulestorteneted. Raersz 2 ev mulva is, erted! Itt leszunk! :D :D :lol:
Vendég
 


Virag, Bencus milyen nagyfiu mar!!! Rengeteget not!!!! Es Gergocike is! Ket Kiralyfi, khmmmm,khmmm, akarom mondani 3 Kiralyfi kozott lehetsz am Kiralylany! :D :D :lol: :lol: :lol:
Hogy van a sejhajod? A hatsod? :lol: :lol: :lol: Most eszembe jutott milyen jokat nevettem amikor a hatsodat vitattuk meg, hogy nagy e vagy kicsi! :lol: :lol: :lol: Bocsi de ez most eszembe jutott! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Rita, ilyen szembepisilés számtalanszor előfordult nálunk is. Gergő kb 1,5 hónapon keresztül szinte mindig akkor pisilt amikor levettem róla a pelust. Volt olyan, hogy a saját szájába vagy a fülébe ment egy kicsi. Meg persze én is kaptam párszor.
Aztán a másik mutatványa az volt, hogy mindig akkor pisilt, amikor kivettem a kiskádból és letettem a tiszta törölközőre. :twisted: Még jó, hogy van egy 15 perces program a mosógépünkön...

Kati, az a lényeg, hogy rájöttél a problémára! :wink: Ezt nem is gondoltam, hogy az epres tea is bánthatja egy baba pocakját. :shock: Úgy tudtam, hogy az igazi eper pici magjai puffasztják a hasat. :roll:

Bogi, vát ár jú dúing náödéjz????

Én úúúúúúúgy várom Pediéket! Jó, jó, ma biztos nem lesz ideje jönni, de annyira kíváncsi vagyok Rájuk!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike, Veled is rohan az ido! Remelem jol vagy!

Nita, Mate ha ilyen kis vidam, tuti nem lesz beteg! :) :) :D Veled mizus? Jarsz mostanaban lovagolni? Torna megy mar? Oregmami? Vagy inkabb hagyjuk, ne is emlitsem a kis edipofat? :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, tok jo, hogy be-be nezel ide!:):)

Beze, latom Nalatok is minden rendben! :D :D Szupi! :D :D A kilokkal meg ne torodj! Ugyis le fog menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita, szep a titk vagy mi amit Reginek festettek! :D :D Regis! :D
Vendég
 


Bogi, köszi a sejhajom most is naaaaaaaagy! Nem tudok fogyózni akkor amikor belül sík ideg vagyok Gergő miatt. Illetve most már nem vagyok, de voltam.... jó pár héten keresztül. Tejem is alig akart visszajönni, amiatt is magam alatt voltam, meg volt még pár sz@r dolog, de arról nem akarok beszélni...

Uracskádnak nagy cuppanós puszi a befejezett suli miatt! Add csak át neki a nevemben!
Mit tanulsz?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragommmm, most mar eressz ki!!! Gergoci szepen javulgat, innen mar csak az elore ut van! Lelegezz fel es be happy, tudod!! Tuti minden rendben lesz!!
Kerlek szepen a business englishre gyurok! :D :D Ezt tanulom, tanulnam. Kepzeld, megismerkedtem egy diplomata pasival munkahelyen es ad nekem mindenfele anyagokat is ehhez meg ugy pluszban. Nagyon rendes fazon, mar idos, kb. 65-70 lehet de meg dolgozik. O ajanlott Nekem munkat amit remelek ossze fog jonni. Drukkolj!! Pliiiiz!!!
Vendég
 


Nita, kormozes megy mostanaban? Jon a nyar, nem akarnak kormokkel vaditani a csajok?? Vagy de? Meselj!
Vendég
 


Virag, dobtam Rad egy privit! Tekintsed meg! Legy szi!
Vendég
 


Bogi, ez nagyon jól hangzik! Nagyon szorítok! Annyira, hogy beleférjek az eggyel szűkebb gatyáimba is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (bocs, ezt nem tudtam kihagyni)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Már vissza is írtam...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nekem mennem kell... torna következik Gergővel...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor szoritsal es mindketten jol jarunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nekem is mennem kell, befestem a szemoldokom es szempillam! Ez egy tortura nalam! :lol: :lol: :lol: Aztan pedig megyunk be Londonba, Hannat koszontjuk, most volt 2 eves nagylany! En vagyok Lottika! Lottika, Lottika!:) Gezu csak siman Gezu! hhihihi lekoroztem aZuram, pedig eddig O volt az asz a kiscsajnal! hehehe
Vendég
 


pedi, én is nagyon várlak, bár gondolom jobb dolgod is van!!! sokat gondolok rátok!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogika: köszike tudunk beszélni de belföldi hívás 100 perc benne van az előfizetési díjban szóval nem drága :)
Örülök,hogy van valami kilátásban drukkolunk nagyon :) és hogy otthon is minden happy :)

Kati: én így jártam a kórházban még :) annyira akartam hamburgert enni hogy hozattam apával persze Gergő utána nem sokkal már tekergett annyira fájt a pocija:( annyira sajnáltam hogy az én butaságommal ártottam neki :(
én Gergővel rendszeresen pelenka kinyitásnál találtam szembe magam a pisivel :):):) imádta ha csupasz volt az alsó fertálya:):):)

emlékeztek mikor szavaztatok Gergő ovijára? na ezt nyerték :)
Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Pediék holnap jöhetnek haza.

kati, csak jó tanács, ne mérj minden szopit, mert egy idő után, ha nagyon aggaszt a dolog, hogy miért nem eszik ennyit vagy annyit, tejcsökkenéshez vezethet! A 170 gramm tökéletes!

Csillag, Marcus is 1x a saját szájába pipilt, szegény meg is lepődött.
Gergőci továbbra is szépen fejlődik?
Mi ma kaptunk 3 oltást, remélem, láz nélkül megússzuk.

Bogi, igen, minden rendben, drukkolok a munkához és a párodnak gratulálok!!!

nika, nagyon szép a járgány. :D

mia, hogy vagytok?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csillag, nagyon szépek a gyerekeid, ez lemaradt. :D

Nita, mms-t kaptam Peditől.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze: eszem ágamban sincs minden szopit mérni. lustább vagyok annál! :wink: :lol:
bálint baba sárga maradt?
lexinél nincs féltékenység?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nika: szuper járgány, gratulálok hozzá! használják egészséggel! édes pofa gergő!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita itt is csodás volt végig a nap.azt kivéve hogy majd elalszom egész nap:)))
nagyon szééééééééép Reginek a csillám tetkója:))))))

Kati szupi hogy gátvédelemmel szültél:))))én is így szeretnék most is:))))))):P

Bogi zumbázni akartam/ok menni majd.......
rohadt mamai??????ÉL MÉÉÉÉÉÉÉÉG mindígg!!!!!!!!nem akar kinyoffani!!:)))))

körmök:mondták páran jönnek majd....8-án én megyek köröm modellnek!!!!!!!:))))))

Beze nem tudod elküldeni nekem is?:)))))
kiváncsi vagyok én is mért vannak még a korházban Pediék..lehet magas a bilirubin szintje a kis BÁlintnak?erre tudok gondolni.. :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze, köszi a kérdést, igen, Gergő szerintem ma is ügyesebb volt egy hajszállal, mint tegnap. Ma már többször ott volt a kis keze hasalásnál ahol lennie kell, azaz támaszkodott rá. Igaz, eleinte segíteni kell neki, hogy megtalálja ezt a pózt, de ha megvan, akkor meg tudja tartani és nem borul fel úgy, mint 2 hete.
A másik, aminek nagyon örültem az az, hogy hasalás közben vigyorgott rám. Na ilyen eddig még nem fordult elő.
Nagyon kíváncsian várom hétfőn az új gyógytornásszal való találkozást. Tudod Ő az, akit ismerünk. Régen egy kórusban énekeltünk hosszú éveken keresztül ezzel a hölggyel, a Férjével és a Lányukkal. Innét az ismeretség.
Marcus milyen oltásokat kapott most? Fizettetek valamit pluszban?

Kati, a 170 g teljesen tökéletes hízás Boginál. Ne aggódd túl a dolgot! Bezének igaza van, a rejtett stressz csökkentheti a tej mennyiségét! (Én sajnos tudom...)

Nika, szuper az ovis járgány!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág nagyon ügyes Gergő...puszilom amiért ilyen ügyes és kitartó!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: gratulálok Nektek!!!!! ügyesek vagytok, le a kalappal!
igazából nem érzem stresszesnek magam. tegnap éreztem, hogy nem evett rendesen és végül igazam is volt.

nita: köröm modell leszel? dejó!!!!


képzeljétek, nálunk délután kettőtől buli volt. olyan fél óránként kellett két kortyra a cici. aztán nézelődés, de alvás nulla. hat körül kezdett laposakat pislogni, de nem hagytam elaludni, mentünk fürdeni. tornáztunk a melegben egyet, amit nagyon élvezett. jó hosszan fürdettük, hogy felébredjen kicsit, majd szopiztattam és már tentike van. sőt, már én is meg vagyok fürödve.
szóval ma délután belebújt a kisördög az angyalkámba. de nem baj. kicsit élveztem, hogy élet van itthon.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kérdés: mit lehet tenni szorulásra? :oops: már teljesen lent feszít, de nem akar kijönni. bocsika! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati igen a suliba ahova jártam én is:))))))

szerintem a glicerines kup nagyon jó.............rajtam az segített!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, Kati, köszi, Gergőé az érdem!

Kati, bár ilyen jellegű gondom nem volt, de úgy tudom, hogy a glicerines kúp segíthet...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: