A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » A C:2100 érték terhesség alatt

Szia Kata!
Kérdésedre válaszolva, nem igazán foglalkozik a tesójával Norbika, talán majd késöbb.Inkább csak idegesíti ha sír. :?
Őt mostanában csak a fűrészgépek és a fúrógépek kötik le.Amég már gyerek mesét néz, ő addig a youtube-on a Sthil gépek videóit, favágást néz. :lol:

Már sok szert kipróbáltunk hasfájásra, többek közt az infacolt is.Úgy veszem észre az Espumisan volt a legjobb.
de az igazi megkönnyebbülést az idő fogja hozni, ezt ki kell nőni, nincs mese.Már néha jobb, nem sírdogál annyit.
Amúgy vidám, mosolygós baba, ha fel megyek már fülig ér a szája, meg tudnám zabálni! :D :D Sikongat és gőgicsél, nagyon cuki!

Norbika pár szót tanult az elmult napokban de még mindíg nem akar beszélni, csak halandzsázik és a rendes szavakkal egészíti ki. :wink:
Férejem elég hülye beosztásban van, mérnök.Reggel 8-ra megy és 5-ig dolgozik+egy óra az út.szóval jó ha fél órát tud a gyerekeivel lenni. Ezen felül csak Norbival van többet, mikor megfürdeti.Balázst meg én fürdetem.

Náha már Norbi is az unalom miatt roszalkodik, ezért várom már a jó időt, mehessünk játszótérre,kirándulni...stb.
Most még Zenebölcsibe se merem vinni a sok járvány miatt. :?
ti jártok gyerekek közé??

Többiek , hol vagytok??

Mennem kell, Bazsi álmos. Puszi!

Kép
Kép
lovaszkata

Szia Kata:már többször írtam de mindig elszállt :?
Sajnálom a pocakfájást remélem hamar kinövitek.
Sajnos én párom is sokat dolgozik nagyon.
Édes lehet Bazsika ahogy gögicsél :lol:
Mi voltunk a gyémántfürdőbe meg cirkuszba nagyon élvezte kevin ,örülök hogy eltudtunk menni kicsit nagyon jó volt :lol:

000kata

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Hol van mindenki???
Beagle hogy vagytok?
Mesélj már, lányok? Növögetnek?

Reni???Nem lesz még tesó?

Kata...köszi megvagyunk.Bár Norbika náthás lett, és hurutos :(
Apa keveset van itthon, későn jár haza, így ő nem sokat segít. :( Anyukán főz, ez a szerencse, így nekem nem kell, illetve csak ritkán.Amúgy nem is tudom hogy bírnám egyedül. :roll:
Balázs babával kínlódok, és a szoptatással. :?
Most nem is a tejem mennyisége aggaszt, mert az a 80-100 ml megvan mindíg szerencsére.Csak 20-30 pótlás kéne, ha Bazsi ki is szívná mind.De nem szeret szopizni ez már egyértelmű. :cry:
Most is, nem szopizta ki a tejcsit, csak 40-et evett, a tápszer se nagyon tetszik neki.Bekevertem 60ml-t és a felét ette meg, tehát összesen 70 körül evett, azt is több részletben. :roll:
Nagyon kevésel is beéri, nem szereti úgy a hasát mint annó Norbika, tök más Balázs.Ő éjjel is sokszor felkel, Norbinál király dolgom volt. :wink: Kölcsönöztem mérleget is, hogy ellenőrizzem a gyarapodását, de most a héten nem lesz meg a 150 se.
Amúgy meg jó baba, mert elvan, nézelődik, mindíg mosolyog és sikongat néha, tök édi!
Mennem kell, minden jót!Pussz!
Hozok egy képet!
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

kata:De édes Balázska sokat nőtt.Ne aggodj annyit biztos eszik amennyi kell neki.Nem is hízik?Éjszaka alszik?
Mi jól vagyunk,apa beteg volt,most én remélem kevin nem kapja el,

000kata

Kép

Kép

000kata

SziaKata..nagyon édes Kevin, igazi vagány kisfiú! :D
Már korábban néztem a képet és olvastam hogy írtál, de alig van időm.
köszi a kérdést.Hát Bazsi nem Norbi az tuti :? Norbi jó evő volt és átaludta az éjszakát.
Balázs csak keveset eszik egyszerre de többször.cicizni is lusta, volt több olyan nap hogy semmit nem szopott, fejnem kellett a mellem. Éjjel is 2-3 alkalommal felébred.néha totál kibukok. :(
Egyedül ma volt olyan hogy 1 xkelt éjjel :lol: :shock: Lehet ennek az az oka hogy visszaköltöztem apa mellé mert megfáztam és nem akartam Bazsi szobáját bebacizini.Így hogy nem vagyok ott lehet mélyebben alszik :) vissza se megyek. :wink:
Most kicsit Bazsi is náthás még Norbikától kaphatta el, így nem kapott 3 hós oltást se.
De már 6300gramm és 63 cm.Hihetetlen hogy nől.Eltettem a 62-es rugikat és már mosom ki a 68-as pakkot. :lol: még jó hogy fiú!
Norbi még nem akarja a szobatisztaságot és a beszéddel se haladunk.De nem eröltetem, így is megviseli hogy megoszlik a figyelmem.
Remélem jól vagytok, senki nem beteg. :)
Többiek???Beagle, Reni, Gwini???? :(
Aida és Ancsa is nagyon eltüntek a színről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2011.06.06 14:40-kor.

Kép
Kép
lovaszkata

Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Kata:nagyon édesek a fiúk.Sokat nőtt Bazsika :lol: Mit csináltatok ebbe a jó időbe?Mesélj.Mi állatkertbe voltunk.
Jó nagy már Bazsika :lol:

000kata

Sziasztok!

Látom már nagyon régen írtatok ebbe a topikba. Sajnos nekem is méhszájproblémám van. Sad Az első kisfiammal is a 19. héttől feküdtem otthon 2100 méhszájjal , magnéziumot szedtem és a 38hétre született. Most a második kisfiunkat várjuk és ismét elkezdtem kinyílni. A terhsséget 2000 méhszájjal kezdtem, 20 héten 2200 volt a méhszájam, pihenésre lettem ítélve és otthon feküdtem, majd 21 héten 2210 lett a méhszájam és azonnal kórházban kötöttem ki, most 28 hetes vagyok és még mindig kórházba vagyok. Remélem,hogy legalább a 34 hétig kibírjuk egyben. Kérlek szorítsatok. Végigolvastam az egész fórumot és az bztatok,hogy mindenkin...ek sikerült kihúznia végig.Rossz már itt a kórházba,de ha ez kell ahhoz,hogy bent maradjon kibírom csak minden rendbe legyen. Spiropentet és verapamilt meg pipolhhent kell szdnem.

írjatok,jól esne egy kis bíztatás

Kép

Kép
bébinyuszi24

Babynyuszi:Sok sok erőt kívánok.Ne félj bent fog maradni a babóca.Beszélj neki sokat hogy bírja ki még odabent.Eleget lehet még kint.Gyere gyakrabban és tudunk beszélgetni.Kisfiad Dávid hogy viseli hogy nem vagy otthon?Apa vigyáz rá?Sokat van bent nállad?
Kitartás.

000kata

Szia!

Kösz a bíztatást Úgy érzem,hogy még a 37 hétig is bent marad, csak már nagyon sok idő mióta itt vagyok. A 21. héten kerültem be, most töltöm a 29. hetet. A 34ig ki kell bírni. Kisfiam mamázik,8 hét alatt 2szer láttam,eddiig tilalom volt a kórházba. :( Majdcsak eltelik ezz az 5 hét valahogy csak bent maradjon, fekszem szedema gyógyszereket.

Kép

Kép
bébinyuszi24

Rossz lehet hogy nem láthatod a kisfiad.De kitartás,nemsokára otthon lesztek és bepotoljátok.Van bent géped?Szobatársak milyenek?

000kata

Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Sziasztok!

Nem tudom olvassa-e meg valaki a topikot, szeretnek en is csatlakozni ha van meg itt valaki... :lol:

Magamrol roviden annyit hogy most vagyok a 24. het vegen, 16. het ota napi tobbszori kemenyedes, mult heti vizsgalaton a doki 2100-as erteket allapitott meg, azota sok fekves, 3x2 Magnesii Citri, de vannak napok amikor meg igy is sokat kemenyedik a pocak... :?

Olvasgatom a topikot az elejerol, es sok erot ad hogy Ti mindannyian egyben maradtatok nagyjabol a vegeig!! :lol: :lol:

Orulnek ha lenne meg itt valaki akivel lehet beszelgetni, jo lenne, eleg hosszuak a napok igy... :roll:

Toncsi
toncsi24
Kecskemét

Szia Toncsi! Sajnálom a keményedéseket de hidd el minden rendben lesz.Első baba?tudod már hogy kisfiú kislány?És a nevét?

000kata

Szia Kata!
Koszonom hogy valaszoltal!
Igen, elso baba, es kisfiu lesz, meg nem 100% a nev!!:))
Sajnos vannak nagyon rossz napok, amikor nagyon sok kemenyedesem van, a napi 3000gr magnezium mellett is:((
Neked is volt sok?A doki "kontraktilis mehet" is irt a papiromra, nem tudod az mit jelent?
Kevin hogy van?Nagyon cuki, gondolom mar nagyfiu!

KépKép
toncsi24
Kecskemét

Szia Toncsi:Kevin már 2éves és 4hós.Nagyon imádom :lol:
Sajnos nem tudom mit jelent.Én napi 6 mg-ot szedtem 3*2,nekem is keményedett a pocakom.Pihizz sokat ,nem dolgozol amugy,vagy táppénzen vagy?Kevinemet most irattam be az oviba novembertöl megy ha betölti a 3at hogy repül az idő.már teljesen szobatiszta,nagyon ügyes.Mivel töltöd napjaid?

000kata

Szia Kata!
Igen, en is 3x2-t szedek magnesii citrici-bol, de meg igy is kemenyedik, sot neha eskuszom olyan erzes mintha a mehszajam is bekemenyedne, oda is kiterjedne az osszehuzodas, de gondolom ez hulyeseg...:))Igyekszem pozitiv lenni, beszelek a Picurhoz hogy meg legalabb 10-11 hetig maradjon bent:))
Tappenzen vagyok, illetve jovo hettol szabin, utana a 29. hettol meg szulesi szabin (kulfoldon elunk, itt hiaba irnak ki tappenzre, nem fizetik, szoval ha nem akarok teljesen penz nelkul maradni akkor ez marad...) De a lenyeg hogy itthon vagyok, szepen lassan takaritgatok, fozocskezek, mindennap csinalgatok vmit, amugy tok uncsi lenne, de azert megeroltetni sem akarom magam, nem tudom meddeig mehetek el, ha erted amire gondolok:)) Csak az a rossz hogy sokszor pihenes, fekves kozben is ugyanugy kemenyedik, szoval azt sem tudom mi a jo!
El sem hiszem hogy Kevin ilyen nagy, nemreg meg azt olvastam amikor te is meg csak vartad ot, meg amikor megszuletett, gondolom neked meg furcsabb hogy ennyit nott mar!!:))Tartod meg vkivel innen a kapcsolatot?Te dolgozol amugy?Vagy fogsz ha Kevin ovis lesz?Kisteso projekt??:))

KépKép
toncsi24
Kecskemét

Szia Toncsi:hát nagyon rohan az idő eddig fel se tünt csak miota megvan Kevin.Most született és lassan oviba megy.Most volt ovi beiratás.Ha felveszik november 22től megy és akkor keresek munkát,remélem találok is.
Te hol laksz?irtad hogy külföldön,merre?mindig ott laktál?
Mi lesz a picur neve?Apa dolgozik?
Próbálj sokat pihizni azért tudom hogy uncsi de muszály,kitartás :lol:

000kata

Sziasztok!

Látom nagyon nincs erre senki! :(
Kata jól vagytok? Ti mentek majd oviba?
Norbikát 2 hete irattam be.Biztosan tetszeni fog neki, nem félős, közvetlen, batátkozó.ott is tudtam volna hagyni nyílt napon, úgy eljátszott! :lol:
Mi jól vagyunk, Balázs egyre értelmesebb, ügyesedik, sokat mosolyog! :D
Már 7600 gramm és 69cm!Nagyon nagy baba! :shock: :D Norbika is jól van, kicsit hisztis és nagyon finnyás, ma se evett ebédet :( Sajnos még mindíg nem szobatiszta. :( Remélem a nyáron sikerül bilire vagy Wc-re szoktatnom. :roll: De már egyre többet beszél!A testvéréhez is nagyon kedves, sokszor megsímogatja megpuszilja. :lol: Elolvadok tőlük! :lol:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Kata:Nagyon édes a kép :lol: Még mindig olyan nehéz vagy már könnyebb a fiúkkal?Mi is beiratkoztunk 2 oviba is.Ahova tartozunk oda föl is vették,ha betölti a 3at novemberbe akkor megy.
Norbika is megy?
Jól vagytok,puszi

000kata

Szia Kata!
Köszi a kérdésd, már kisit könnyebb de nem sokkal. :lol:
Tudom nagyon eltüntem, bocsánat!
Remélem mindenki jól van :D
Balázs igazi vasgyúró nagy baba már.8300gramm és 71cm. :shock: Sokkal nagyobb mint Norbika volt ennyi idősen.De nem eszik sokat, úgyhogy nem is értem....szerintm fényevő :roll: 8) 1 hónapja csak tápszer van, és már gyümiket eszegetünk :D Forog és van két foga is!Nagyon megszenvedte eddig a fogzást.Kissé el is van rontva, kis kényeske hapsi.
Mindjárt teszek fel róla képet is.
Norbika, még mindíg nem akarja a szobatisztaságot. :? Már 2 hete kinnt csak bugyika van rajta, de mindíg bepisil, ha megyek hogy megpisiltatom soha sem pisil :roll: mintha direkt csinálná.
Pedig ha így haladunk,nem fog menni oviba.
Egyre többet beszél, de azt se viszi túzásba, használ 20 szót és azzal magyaráz, néha tök muris! :D
Balázst már megszokta, szereti és nagon kedves vele.Én is igyekszem mind kettőre egyformán figyelni.Néha mondjuk nagyon fáradt vagyok estére, nincs úgy türelmem se. Bazsi még éjjel 1-2 alkalommal ébred enni (mert olyan keveseket 120ml körül eszik egyszerre) és persze ezért éjjel is éhes.
Totál máshogy működik mint a bátyja, nehezebb eset 8)
Most beteg lett Norbi.Éjjel magas(39,2)láza volt, reggel is hőemelkedés nyűgösség. :(
Szerencsére anyósom jött reggel, Bazsizott így rögtön lementünk az orvoshoz.Aztán patika...Vírusos torokgyulladása van, kapott antibiotikumot is.

Beagle...te nagyon eltüntél, hogy agytok???Mesélj magatokról!

Képek:

Kép
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, minden rendben van velünk. Nórika: 7.3 kiló és 66 centi. Jó nagy kislány, Dóri kisebb volt mjad fél kilóval ilyenkor. Fog még nincs, pedig volt egy nyűgösebb időszak.
Mi is eszegetünk már, ill már délelőtti kajcsi ki is váltottuk péppel. Krumpli, répa, sütőtök megvolt ja és az alma, de abból csak kevés. Nagyon kellett sietni a hozzátápival, mert a baba refluxos. Sűrű tápszert iszik, kb egy hónapja kezdődött h mindent kihányt ami folyós, nem nőtt nem hízott, úgyhogy sűrű tápi és hozzátáplálás volt a terápia, gyógyszert nem igényelt, mert ezzel szépen elmúlt a hányás.
Ezt leszámítva jól vagyunk, jó baba, nagyon szépen alszik el egyedül hason cumikával. Dórival vannak inkább gondok, dettó mint Norbikával. Felvették már szeptembertől az oviba, de sehogy sem állunk a szobatisztasággal. Néha mondja h szeretne a bilibe pisilni, és a kakinál mindig ordítva rohan hozzám, hogy anya kaka, anya kaka, nagyjából ennyi. pedig szeretne oviba menni, és mehetne is előbb csak legyen meg a szobatisztaság.
Fáradtság nálam is megvan, hulla vagyok esténként, és a türelmem szinén fogyóban sokszor, Dóri elég makacs kiscsaj, küzdök vele, de megéri... olyan okos, csak sok türelem kell hozzá.
Vendég

Kata:ide már nem jön senki?
Hogy vagytok?Meggyógyultatok?mentek oviba?
Fiúk jól vannak?
Mi jól vagyunk.Már Kevin szinte mindent mond nagyon édes.
Felvették az oviba is érdre de még várom a tárnokit is.
Gyere és irj.puszi

000kata

Sziasztok!

Azért írom le az én történetem, hogy erőt merítsetek belőle, hogy vannak még csodák.
Anno 21 hetesen, most a kisfiammal nekem is 2100 lett az értékem, kórházban voltam egy hetet, itthon is szigorú pihenés és Cordaflexet kaptam méhlazítónak.
Majd 25. héten C3000-3100 lett újra az érték. Vagyis szűk ujjkúpnyi és mivel én már szültem egyszer, így teljesen rendben van, és felkelhettem. 36 hetesek vagyunk most.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!Jár még ide valaki?Sajnos nekem is az a problémám mint az ide íróknak.nekem a 21 héten 3310 méhszájat állapított meg az orvos.itthon vagyok,és fekszem kb napi 23 órát. :cry: remélem nem lesz semmi baj!
izolda
Bakonyszentkirály

jaj elírtam 3110 az érték!
izolda
Bakonyszentkirály

:( :( :( :( :( :(
izolda
Bakonyszentkirály

Szia Izolda!
Nekem is hasonló a problémám, mint neked csak annyi különbséggel, hogy 1000 a méhszájam. Én is nagyon aggódom és nekem is feküdnöm kell.
tinam1
Füzesabony

Szia Tinam!Sajnálom,hogy neked is ilyen problémád van!Hány hetes vagy?
izolda
Bakonyszentkirály

Szia!
Igazság szerint most töltöm a 35.hetet, de a 30.héttől van ez a problémám. És a bosszantó, hogy semmilyen gyógyszert nem írt fel az orvos, csak a MagneB6-ot szedem, de azt már az elejétől.
Annyi hozzáfűznivalója volt a 30.héten, hogy még 6 hétig nem kellene szülni. Hát köszönöm szépen ezt magamtól is tudtam.
És ráadásul fogadott orvos.

A 32. hét óta nem vizsgált meg, remélem nem kezdett kinyílni. :?

Te hogy bírod a fekvést? És mit mondott az orvos?
tinam1
Füzesabony

Szia!Jó neked,hogy már ott jársz,nem lesz már semmi gond!Az én dokim is csak magnéziumot írt fel,sőt még feküdni sem kellene,ö szerinte.Mivel,ö a második babám,(az első 40 hétre,4kg született)szerinte,ez annak a következménye.Ha nem lett volna egy kis fertőzésem,ki sem derült volna,hogy kezd nyílni,mivel panaszom se volt.Remélem igaza lesz,és nem lesz gond.én meg próbálok sokat feküdni.
izolda
Bakonyszentkirály

Szép nagy babád született elsőre. Fiú vagy lány?
Én is úgy hallottam,hogy második babánál előbb nyílik a méhszáj.
Én egyeltalán nem vettem észre,hogy megrövidült a méhnyakam nekem egy szimpla vizsgálatnál derült ki.

Mennyit tudsz pihenni egy nap? Milyen idős a másik gyerkőc?
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy ha gond lenne befektetne az orvos. Bár ezt is orvosa válogatja.

Merre laksz? Itt felénk szerintem nincs koraszülött ellátás. Én ettől tartok a legjobban.

De mivel neked már második baba és ha pihenni is tudsz akkor nem lesz semmi gond.

Milyen gyakran kell menned kontrollra?
tinam1
Füzesabony

Csenge a neve a 3 éves nagylányomnak!:)Most kisfiú lesz állítólag.Én Veszprémbe megyek majd szülni,ami nekem kb 30km.Nem tudom,hogy ott milyen a koraszülött ellátás.Elég sokat tudok pihenni,mert egy nagy családi házban lakunk,anyósék lent,mi meg fent.A lányommal elég sokat foglalkoznak,így csak főznöm kell,meg takarítani,meg játszani fekve is tudok!:) csak az a baj,hogy elég sok rosszat olvastam,erről a méhszájnyílásról,ezért nem tudok,igazán megnyugodni.majd talán 14 hét múlva!:)akkor már nem gond,ha megszületik.te mennyit pihensz?amúgy 1 hónap múlva kell mennem a dokihoz.addig cidri....
izolda
Bakonyszentkirály

Szia! Nagyon szép neve van a kislányodnak. Nekem is lányom lesz. Elvileg.
Nekem az egyik rokonom Veszprémben szült nemrégen. Nagyon jókat hallottam a kórházról és a koraszülött osztályról is.De nem lesz koraszülött a babánk.
Én ma voltam NST-n és annyian voltak a szülőszobán, hogy az egyik kismamát nem tudták hova fektetni. Elég rémisztő volt.

Egyébként van itt egy Méhszáj nevű topic ami ugyan már régen nem él, de sokmindent írnak a nyitott méhszájról. Szerintem keresd meg hátha ad egy kis erőt.

És hogy vagy? Vannak keményedéseid?
tinam1
Füzesabony

Szia!Te melyik kórházban fogsz szülni?Mi lesz a kislányotok neve?azért nagyon irigyellek,hogy te már nst-re jársz!Azt a a topicot is végigolvastam,de azért igazából nem tudok megnyugodni.Én már csak ilyen aggódós vagyok.Minden nap beszélek a babómhoz,hogy nem lesz semmi baj,vigyázok rá!Remélem sikerül betartanom!
!
izolda
Bakonyszentkirály

Szia! Én Egerben fogok szülni. A babánk nevét még nem döntöttük el. Brigitta vagy Nóra lesz.
Én is mindennap beszélek hozzá, és megkérem maradjon még egy kicsit odabent, úgy sokkal jobb lesz neki.
Az Nst-t az orvosom kérte, hogy kezdjük el a 35. héten, ő is aggódik egy kicsit. Szerintem nincsennek felkészülve a koraszülöttekre.

Én is nagyon aggódós vagyok, lassan idegroncs leszek. Egyedül vagyok itthon egész nap. Elég sokat alszik napközben a babám, szinte csak ebéd után egy kicsit és este mocorog. De az orvos szerint jól érzi magát odabent. Remélem így is marad még egy darabig. :wink:

Nálatok hogy telt az aug.20.-a?
tinam1
Füzesabony

Szia!A Nóra nekem is nagyon tetszik!Nekünk,vagy Csongor,vagy Zsombor lesz a neve.Ha véletlen kislány lesz,akkor Kincső Dorka.Sajna nem voltunk sehol 20-án.Itt játszották 19-én az István a király-t,a lányom nagyon imádja,de nem mertem elmenni vele,apa meg nélkülem nem megy sehova.Szegény lánykám nagyon szomorú volt! :cry: Ne izgulj,nálad nem lesz semmi baj!!!!!!!!!Van olyan aki ilyenkorra már ki is nyílik,és mégis 40 hétre szül meg!!!!!!!!!!Én szombaton megyek 4D-re,láthatom a babómat,nagyon várom már!!
izolda
Bakonyszentkirály

Nem rudok vonalzót csinálni! :cry:

Családient.hu vonalzók picibaba.hu vonalzó
izolda
Bakonyszentkirály

megvan! 8)

izolda
Bakonyszentkirály

Szia!
Na milyen volt a 4D? Sokmindent láttatok?
Szegény lányod, gondolom nehezen viseli, hogy kevesebb helyre tudtok elmenni.
Nálunk úgy néz ki marad a Nóra, párom kérésére.
Egyébként most éppen azon aggódom, hogy hetek óta csak 2 cm-t nőtt a hasam.

Veled minden rendben?
Egyébként mi az a vonalzó? :oops:
tinam1
Füzesabony

Szia!Majd szombaton megyek a 4D-re.Te a héten ,már a 36.hetet töltöd igaz?De jó!Nekem 1 hónap alatt nem változott a hasméretem,azt mondta a védőnő,máshogy fekszik a baba.Na meg diétázok,mert a doki sokallta a 6 kg,amit híztam.Elég nehezen megy.A vonalzó az amit az üzim alatt látsz.hány nap van a bébi születéséig,stb.a másik,hogy ma mennyi idős a lánykám.

izolda
Bakonyszentkirály

Szia! Ma vagyunk betöltött 36 hetesek. Most a cél a hétvégi hidegfront átvészelése és a 37. betöltött hét, mert ha jól tudom onnan nem számít koraszülöttnek. Bár napok óta nem alszom, annyira lent van a feje a picúromnak és eléggé fáj mikor mozog.
Éppen ma mondtam a páromnak,hogy ha szept.1.-én születik akkor biztos egy párszor szidni fog miatta.
Mondjuk minden iskolakezdésnél.
De ez legyen a legkevesebb.
Ráadásul ma abba kellene hagynom a magnéziumot, de nem merem.

Ja a hízással kapcsolatban. Én most járok 10-nél, de az első 8 hétben 3 kg jött fel, pedig dolgoztam és nem ettem többet. Majd a 28. hétig szinte semmi pedig akkor sokat ettem. Ennyit erről, szerintem nem nagyon lehet befolyásolni.
tinam1
Füzesabony

Szia!nagyon örülök,hogy már a 37. hetet taposod!!!Azt én is hallottam,hogy a 36 hét után fokozatosan abba kell hagyni a magnéziumot,mert nehezítheti majd a szülést.Már nem lesz semmi gond!!!!!!!!!!!!!!!Jaj de jó lenne,ha én is ott tartanék!Mi lesz velem,ha már te sem jössz,teljesen egyedül maradok! :(

izolda
Bakonyszentkirály

Szia! Ma voltam Nst-n. cirka 5 óra alatt haza is értünk. Ennyit a mai pihenésről. Ráadásul a szülőszobán csinálták, az elején aludt a picikém, de amikor egy kismama bekerült a szülőszobára és minden kihallatszódott, rögtön felébredt. Jó pár percig 180-190 lett a szívverése, na meg az enyém is.

Majd írj, hogy milyen volt a 4D.
tinam1
Füzesabony

Szia!Veszprémbe is ott csinálják az nst-t ahol a kismamák vajúdnak.Amúgy nekem majd Zircre kell járnom,csak anno még a lányommal nem volt jó az erdmény,ezért kellett Veszprémbe mennem,és ott vajúdtak mellettem.hát nem egy jó érzés!Majd holnap írok,hogy mi volt!Vigyázz magatokra!

izolda
Bakonyszentkirály

Szia!voltam,4D-n,minden rendben van,szépen fejlődik a bébim.sajna a méhszájamat nem tudta megnézni,mert azt mondta,hogy az csak akkor látszódik,ha van a hólyagomban vizelet.persze én pisiltem,mielőtt bementem. :cry: viszont a méhnyakam az még szép hosszú,ez biztató.veled mizu?

izolda
Bakonyszentkirály

Szia! Örülök,hogy minden rendben a kisfiaddal. Súlybecslést kértetek? Az is jó hír, hogy a méhnyak nem rövidült. :D
Volt rátok valamilyen hatással a hidegfront? Mi nagyon rosszul aludtunk az éjszaka. Vagyis inkább nem aludtunk. :(
Ráadásul abba kellett hagynom a magnézium szedését. Ami azért vicces mert a védőnő szerint a 38. hétig az orvos szerint a 36. hétig szedjem.
Egyébként egész hétvégén egyedül voltam itthon, mert éppen autóvásárlásban vagyunk csak én már nem merek elindulni nézelődni.

Éppen azon gondolkodtam, hogy Csenge már ovis?
tinam1
Füzesabony

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: