Na végig olvastam mindent, köszi mindenkinek a drukkot, a méhnyálkahártya növesztőket, a tüszinövesztőket. ha lehet kérni most már egy kis bátorságot küldjetek nekem az altatáshoz, mert attól egy kicsit félek
Zsuzska, de jó, hogy kétszer is örülsz a tüszőrepi beadásnak

, azóta már Te is túl vagy rajta
Ann, hát a táskás sztorin jót nevettem, de szegénykém ez olyan rossz tud lenni, mikor az ember ennyire lüke én is jártam már így. Párod munkahelyén ugyanaz van mint az én páromnál, 15 embert fognak leépíteni, bízunk benne, hogy Ő nem lesz közte. Azért nagyon jó amit írtál, hogy meglátjátok a jót ebben is, mert akkor tényleg itt kell majd állást keresnie és együtt lehettek, legyen úgy ahogy legjobban szeretnétek. Péntekhez drukk Neked, hogy azért ne kelljen délutánig ott ülnöd, de ha mégis akkor elleszünk, tuti mi is csak délután kapunk zárót
Zsu, nagyon sajnálom a laboros dolgot, ezek annyira bosszantóak tudnak lenni, nekik nem számít magasról tesznek rá, hogy ez másnak milyen sokat jelent, hogy meglegyen minden eredmény. De Zsu, miért kell lemondani a bmc konzultációt, szerintem azért menjél el majd megmondják, hogy most mi legyen. Csak azzal tudlak vígasztalni, hogy nem történik ok nélkül semmi, még egy kicsit várnotok kell a csodára, de addigi is próbáld meg feltölteni magad pozitív gondolatokkal, küldök én is hozzá sokat
Adni a babakocsi nagyon szép amit választottatok, és milyen sok dolog van hozzá (vagy mindegyikhez van???) nagyon tetszenek a színei és a kiegészítői
Estrella békés, kedves gondolatokat küldök, hogy mielőbb megenyhüljön a párod
Muc, örülök, hogy sikerült elintézni a holnapot, ez a legjobb megoldás így nyugodt vagy és úgy lesz ahogy szeretnéd, probléma megoldva. Vanda dicsit köszönöm

itt horkol az előszobában a lüke vizslája és eltakarja szemeit h ne világítson bele a fény
Sajti, ma gondoltunk Rád Zsuzskával, a büfében ott ültünk ahol nemrég Ti is, jó hogy jöttél. A házörökléses mizéria biztos nagy gond, ezek annyira sokba tudnak kerülni, de kitartás a végén pluszban lesztek reméljük, ha kiderül mennyi tartozást hagyott hátra még dönthettek úgy hogy lemondtok az örökségről és akkor az adósság is átszáll állambácsira, persze csak akkor ha a lakás ára nem fedezné azt, de csak nem alakul így, drukkolok, hogy rendben legyenek a dolgok