Sziasztok!
NAGYON DRÁGÁK VAGYTOK! TELJES MEGHATÓDSÁGBAN VAGYOK!
Köszönöm a drukkokat!
Egyetlen lett és meg is kellett szúrni, hogy biztos legyen a dolog. Utrot kaptam csak, mível egynek kicsi az esélye, feleslegesen ne szedjek gyógyszert.
Már egyszer volt Egyetlenkém, elisindult, két sárgatestet hagyva maga után....remélem most bíztos befutó lesz!
Kriszto, olvasom Nálad sem rózsás a helyzet......nagyon drukkolok! Jó lenne ha mindketten ott lennénk a finom kis ágyikónkban!
melcsi, szurkolok nagyon, hogy a 10 nap hamar elteljen, úgy, hogy feküdj, és mozogj is ! És fogyjon a húsi!

KITARTÁS! Szerintem is teljesen renben vagy, probáld meg nem izgatni magad!
nene, Neked is hasonlókat tudok mondani, szerintem Te is rendben vagy,nem is tudom van e olyan kismama aki betudja ezt tartani? Az is megfordult a fejembe lehet e olyasmi követelni, amit nem lehet betartani? Kitartás Neked is!
Csuti, köszönöm Neked is a drukkokat!nagyon édi! Nagyon szép a kép a babóidról...remélem nem tart sokáig ez az áldatlan állapot az evéssel.
Minden kismaminak pocisimi!
Szurikáta, amikor elöször írtad a balesetet, azt gondoltam, hogy a vezető mellett ültél, mert azt mondják a legveszélyesebb helynek, hát....ez sem igaz.....és még, hogy a Suzuki nem biztonságos.....de azért az Örzőangyalotok keményen leizadhatott! Jobbulást!
Barika, köszi Neked is! Milyen frissen, szállítod az infókat!
Ez a függősség kellemes....
Katapetra, a szurkálgatásra azt szokták mondani, hogy jót jelent!
Kitartás és +++++++++++++++++++++
Kisalag, nem láttalak reggel,a sokaságban, így azt gondoltam már ma lesz a randevú.....szerintem nem baj ha inszemnél nincs sok tűsző,és hamar megtudnak ám nőni!
Egy kis helyben futás tud javítani a helyzeten.
Ági: Jó, hogy jöttél! Tehetnél fel ám képeket a lurkókról!

Örülnénk neki!
Akit nem említettem meg, neharagudjon, mert mindenkinek nagyon szurkolok és szeretettel gondolok!