A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Estrella: Hát lehet, hogy ezek a pasik átvették tőlünk a menstruálást????????? :wink: :wink: :wink: Rajó amúgy néha dettó ugyanez... agyon tudnám olyankor csapni..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Mia, jobbulást.

Vicky, nagyon jó lett a rákszűrésed eredménye.

Eszter, csodálom az optimizmusodat! Kicsit majd postáz nekem is belőle. Nagyon ügyes vagy hogy mindent ilyen jól leszerveztél.

Lujzici, nekem a jobb oldal mindig könnyebben reagált a gyógyikra.

Zsuzska, Pannik, majd a mai beszámolót kérjük.

Brumi, én csak az alváshiánytól vagyok fáradt. De ha otthon vagyok minden ok, pedig kevesebb alszom olyankor.

Kispatak, én is várom már a tavaszt. Elegem van a hidegből!!!!

Andi, nagyon jó Iza baba rendben van.
Kocsi milyen színű lesz?

Woody, édes a kis mosolygós lánykád.

Ann, én a szemüvegemet szoktam otthon hagyni. Nem hordom mindig, de a monitort nem nagyon látom nélküle. Engem sajna a főnök hülyének nézett. A férjem hozta mindig utánam. Most már egy régi van idebent. Arra még jó.

Estrella, jó békülést.

Ma megyek cici uh-ra, kíváncsi leszek rá.

És…. lenne egy kérdésem: ha megjön hány óráig számít még aznapi kezdésnek a mensi?
Persze ehhez még meg is kéne jönnie. Olyan sok napot vacakol előtte. Ezt a fajta előjátékot valahogy nem szeretem.
franci

Franci, azt a színt ami a linkben is volt, a narancs-sötétzöldest :)
Mensi, valami olyasmi rémlik, hogy ha du. 2-ig megjön rendesen akkor az az előző nap...utána viszont csak a másnap az első??? De nem emlékszem pontosan, majd jönnek a lányok és mondják.... :wink:

andrea-1

szasztok Csajok,

agyrém ez a nap is, tanulnom kéne, de nem tudok, ááááááá

Liza ül, na puff, brutál a csaj amit levág napközben :-)

Andi,
dönörű a babakocsi.
pihenőszék: Liza-Marci weboldalon is van egy csomó kép róla, nekünk nagyon bevált, rezgős, hugi is most vett pont ugyanilyet, Barni azóta nem üvölt nonstop :-)

http://baba-mama.teszvesz.hu/babakocsi_ ... 37612.html

Estrella,
buksisimik.

Ann,
jó kis napkezdet :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi, szerintem jó lesz a jövő hét péntek. A Genesis nekem még jobb is!
Szerintem majd találkozhatnánk ott 4 előtt és odaadom az újságokat. Remélem Rajó is jön, mivel elég nehéz lesz. Tényleg nagyon sok van. Ja és megnéztem és ott van a kuponoknál a ti kocsitok is! :wink:
Köszi, pisi művelet megvolt múlt héten, és szerencsére negatív lett. Nem találtak benne semmit. Ok, 2 órát vártam arra a pisire reggel 6 órától és 8 után történt meg a dolog. Szerintem érezte a kis drága, hogy erre várok és nem akarta elvégezni a dolgot.

Pihiszék: én azt mondom, hogy kell! És nem kell új, mi is kaptuk. Nekünk rezeg és nem hintázik. Rezgést szereti Lili, de nem minden baba van oda érte. Sokszor volt, hogy csak az nyugtatta meg, mikor kicsi volt bekapcsoltam a rezgést és elaludt. Én is vittem mindenhova a lakásban, főzéshez stb. Én nem szeretem pl. a kendőt mivel sokan csinálják, hogy azzal cipelik a gyereket is otthon, de nekem a szék sokkal jobb volt. Így is tudtam őt figyelni és beszélgetni vele. A játékokat rajta meg imádja. Először ott kezdett el nyúlni a dolgokért, olyan édes volt. Már persze tépi le azokat és zenélteti őket.
És még mindig használom, most etetésre, mivel még nem tud ülni, így beültetem a székbe. Leülők és adagolom neki szépen a kaját kanállal. Etetőszéket még nem vettem, majd ha már tud ülni, addig jó ez!
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

andi: Csak gyorsan a pihenőszékről. Babrusnak hintája volt, de a tesónál inkább széket vennék. Nagyon gyorsan hintáztatott, elég hamar túl adtunk rajta. És később lehet benne etetni.
vicky79
Budapest III. kerület

legfrissebb

Kép

kubuspace

Hú Csajok köszönöm a megerősítést!!! Aszittem le fogtok hurrogni, hogy már megint milyen úri huncutsággal jövök itt jódolgomban, de nagyon örülök, hogy gyakorló anyucikként ugyanazt a véleményt kaptam Tőletek:)

Asszem nem árulok el nagy titkot, hogy gyönyörű rózsaszíneket láttam használtan 6-8-12 ezres árkategóriákban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet kéne a második gyerekre is gondolni, hogy ha lesz és fiú lesz akkor hülyén nézne ki a rózsaszín....de ez még nem akkora beruházás, hogy bukovári legyen, max a rózsaszínt elajduk és veszünk mást ha úgy alakul... de remélem, ha lesz 2 babánk Ő is lány lesz .. :wink: És hát jött a beleszerettem érzés ma délelőtt ahogy keresgéltem a lányos színűekbe.... :lol: :lol: :lol:
Rezgősből sajna csak fiús színt láttam, vagy extra drágát, amit viszont sajnálnék rá annyit még használtan is sok... úgyhogy vélhetően lesz a hintáztatós verzió, majd amelyik Rajónak is tetszik, hogy legyen már valami amit Ő választ ki... (bár a babakocsi pl. pont ilyen, hogy Ő mondta pár hónappal ezelőtt, hogy ne is keressek mást, mert Neki ez úgy bejön :)....)

Woody: Persze, hogy jön Rajó is :) A decemberi óta nem látta a lányát.... most is mondjuk szabit vesz ki rá, mert sajna valakinek meg kell ezekre a dolgokra a rávalót teremteni, úgyhogy mikor vizsgálatra megyek nem igazán tud jönni velem (kivéve ha vv van, de az is szabijából megy..) SZóval lesz aki cipeljen!!! Előre is nagyon köszönöm az újságokat!! :) Mi akkor mához 1 hétre pénteken 4-re ott leszünk a Genesisben... :wink:
Lili tündéri ebben a székben, mint valami kis királylány a trónusban!!! :) Azért halljátok milyen klassz dolgok vannak ahhoz képest ami a mi gyerkkorunkban volt...!!! :wink:

Kubu: mindárt nézem a képeket.... Nem mondod, hogy Liza már ül!!!?????? Aztamindenit!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tanulni??? Nincs még vége az aktulális vizsgaidőszaknak??? :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Vicky: Köszi... 5-ből 5 megerősítés!! :) szerintem ez a többieknek is jól fog jönni, ha majd ilyet akarnak beszerezni :)
Hinta meg majd lesz, ha már nagyobb lesz :wink: :wink: :wink:

Kubu: Tündéri a lánykád, mint mindig!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi,
az előző jan 29-én ért véget, már készülök a következőre, rengeteg beadandóm van + a szakdolgozat, szívás ezerrel :-))))
és mostantól überextragigamega fogyókúra 20 kg-t szeretnék leadni :lol:
biztos sokszor leszek zombinyuszi :-)

kubuspace

Kubu: úúú,micsoda tervek :shock:

Liza-bébi tündéri!!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Egy kis vidámság:

http://www.youtube.com/watch?v=RP4abiHd ... r_embedded

Drukk mindenkinek! :lol:
Vendég

2x ment el
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.03.02 14:37-kor.

kubuspace

Pannik, Zsuzska hol vagytok? Biztos 1000en voltak ma, és lehet vv eredményt is kellett várni. Várom a jó híreket.
ann74

hát ez a videó csúcs, mondjuk jó a párnahuzat is :-)

kubuspace

Kubukám, ha elfogadsz egy tanácsot, csináld az IR-es diétát, fogyókúra gyanánt tökéletes!!! ... És nem az a kifejezett fogyókúra, aminek a tudatától már éhen akarnál halni :).... én úgy hogy nyomattuk a hormonokat inszemhez és lombikhoz, a teherbeesésig úgy kb. minimum 6 kilót leadtam vele 7 hónap alatt.... mondom hormonok mellett!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: Nem tudom, hogy a szurizások, meg inszem-lombik utáni fekvések és evészetek nélkül mennyi lett volna a vége, de gyanítom hogy bőven 10 felett lett volna :)
Ja és úgy, hogy én nem tartottam 100%-os fegyelmezettséggel....volt hogy becsúszott sütike, ez-az...főleg ha piás buliba is becsöppentünk... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ja és Kubu: IR-es mellett nem leszel zombinyuszi... mert pont az a lényege, hogy enni KELL, csak többször és keveset :wink: :wink: Nekem inkább sokszor már az a feladat, hogy egyek!! :wink:

andrea-1

Húúú Andi,
és olyan diétát hol keressek ? :-)
mert pl arra gondoltam hogy ezzel kezdenék:
http://www.atvaltoztatjuk.eu/

kubuspace

Kubu én is pont ezt akartam mondani mint Andi. És felejtsd el a fehér lisztes dolgokat és a cukrot, ez alap. Ha írsz mail címet, átküldök majd néhány anyagot hozzá szívesen.
ann74

gugliba beírod, hogy IR diéta v. szénhidrát diéta és kijön a megfejtés :)
Van 160-as, 170-es... és így tovább

A lényege: cukor és fehérliszt menjen felejtősbe...de helyettesíthetők!!!! tehát nincs a nullás megvonás!!!...és a családnak is egészségesebb egyébként hosszú távon ha átáll rá az ember...!!! :wink: Te párod is jó húsban van, ártani nem árt.... Én Rajómon sajna nem látszik, mert Ő ugye extrém mennyiségű csokival kompenzálja, hogy egy ideje azt kapja, amit én is megehetek :)

Tészták helyett durum tésza... pár gyümölcs, aminek magas a cukor tartalma az mondjuk tiltólistás lenne (pl. banán, szőlő v a citrus félékből a mandarin)...de annyi más van helyettük... de én is van, hogy megeszem ezeket is... :shock: :shock: :shock:
Rendes kenyér helyett teljes kiőrlésű ... szóval ilyen trükkök... nem is diétának hívnám ezt, mert tényleg nekem néha szó szerint az a feladat (már nem terhesen is így volt), hogy egyek... csak át kell állni rá, hogy a jól megszokott reggeli-ebéd-vacsora kombó most 5, sőt esetemben ugye az utóvacsora miatt 6 részre eloszlatva táplálkozzon az ember... Megvan ennek a tudományos magyarázata, most nem írom le, nézd meg Heni Drága 31 kilót dobott már le!!! :wink: :wink: (bár ugye a met szedés is biztos rásegít, de sokan gyógyszer nélkül csinálják!!!!!)

Első napokban fura... 2 hét után max. már természetes volt... nekem még annyi se kellett... :wink: A mindennapok része lett és nem is foglalkoztam/fogalkozom vele, csak ha szóbakerül :)
És mondom én még bűnözök is.. pl. vendégségkor jóhogy nem fognak nekem külön készülni... v. nyáron jövés-menésben... :wink: :wink: bulikról nem is beszélve :wink:

andrea-1

Kubu: érdekes ez a link.
A receptek között vannak egész jónak tűnők,de azt nem tudni,mibe kerül ez a kúra... :roll:

nem is magam miatt,hanem anyumnak gondoltam :) bár ő most ezt
a cukros diétát is hősiesen csinálja.
Nem lehetett könnyű pl. meg se kóstolnia a tortát,amit ő maga készített :?

nagyon elszánt :D
Vendég

most robogok, megyünk mindjárt hugiékhoz és össze kell rántanom két gyerkőcöt meg cuccokat

este jövök és válaszolok és köszönöm a segítséget

Béka,
10 kezelés 30 pénz, anyám sikeresen leadott 20 kg-ot (2x10 kezeléssel) és azóta is tartja

az a gond, hogy nekem olyan masszívan kapaszkodik mnden egyes kiló, ezen akarok már változtatni nagyon, szeptemberben szép csinin szeretnék dolgozóba menni

kubuspace

Kubu: ez jól hangzik :D
Vendég

Sziasztok!!!

A mai nap BMC-s fejleményei:
Ma Panniknak és Nekem is volt vérvétel és UH-on is minden a legnagyobb rendben volt mindkettőnknél.
Pannikkal karöltve pénteken PUNKCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Hurrááááá!!!!! :) :) :) :) :)

Ann:
Pénteken majd várjuk a látogatásodat!!!!!!!

Pannik is jön majd késöbb,csak most sok melója van!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: de klassz!!!! :D :D :D
gratula!! :D
nagyon drukkolok péntekre ;)
Vendég

Zsuzska, Pannik, de jó!! :lol: Mennek a drukkok!
Vendég

Zsuzska!!!! Na látod!!!!! :) Tudtam, hogy együtt fogtok menni!!!!!!! :) Zsíííííííííííííííííííííííír!!!!!!!!! :)

Péntek lesz a Ti szerencsenapotok!!! :wink:

andrea-1

Ma egy kicsit ( inkább nagyon :twisted: ) kiakadtam, hogy semmi nem működik simán nálunk! Telefonáltam a hematológiára 3 elmaradt eredményem miatt, amit megígértek, hogy ha kész lesz akkor telóznak! Dec.11.-én vették le hozzá a vért! 27.-én mentünk vissza, addigra nem volt kész, de majd hívnak, amint meglesz. OK! Január közepén hívtak, hogy még mindig nincs meg, de ne aggódjak.OK! Ma gondoltam rájuk csörgök, mondanom sem kell, hogy fingjuk nem volt a dologról, azt hajtogatta a nő, hogy nekem kiadtak minden leletet dec. 27.-én! :twisted: Ekkor már kb 10 perce hallgattam a papírcsörgést a háttérben. Egy kicsit emelt hangon mondtam, hogy melyik leletem hiányzik, pedig annyira nyugodt szoktam lenni. Erre mondja a nő, hogy beszél a dokival...mikor visszajött kérdezi, hogy beszedtem-e már a felírt vasat, mondom igen, akkor legyek szíves kontroll vérvételre menni 16.-a után! :twisted: Hirtelen meg sem tudtam szólalni, el köszönt és lerakta! Most akkor újra várnom kell hónapokat az eredményre, mert ők elkavarták??? Hívtam a BMC-t is, hogy lemondjam a hétfői konzit, de ott meg nem vették fel. Asszem elegem van mindenből! :cry: :cry: :cry:

Bocs, hogy ennyit írtam!
Vendég

Zsuzska, Pannik hajrá, drukkolok, hogy sok érett sejtecskétek legyen a beültihez!!!!!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Zsu: sajnálom,ez nagyon bosszantó lehetett....... :evil: :evil: :evil:
néha nagyon rá kell mászni a laborokra,mert maguktól nem lépnek.......
Vendég

Lányok,SOS!!!

Kell valakinek 4 db mozijegy ingyéééé MA ESTÉRE?

Egyesével is lehet,nem muszáj mind a 4-et,de csak MA!!!

Ez kupon,ki kell nyomtatni,és még ma felhasználható a Corvin, Puskin, Toldi és Művész mozikban!!!!!

Nekünk nincs nyomtatónk,és ember estig dolgozik,úgyhogy tuti nem tudjuk felhasználni...
Vendég

Békus mi lenne az? Én nem mennék, max a kollégám, ha ő esetleg ráérne és lenne kedve. Pont most mondták fujták le a mai focimeccsüket. DE csak akkor, ha külsősnek is szívesen átadnád.
ann74

Ann: bárkinek szívesen adom,csak használja fel valaki,ha már a lüke párom elfelejtette a határidőt...

Mind a 4 kellene?
Vendég

Ann: nincs megszabva,melyik filmre lehet menni,de mivel már este van,és szerda,nincs nagy választék,ha megnézed a mozik műsorát.

Bármelyikre fel lehet használni,premierre is,kivéve 3D!!!

Ha kell,elküldöm a linkeket,csak ki kell nyomtatni,az én nevem van rajtuk,meg páromé,de ajándéknak bárki felhasználhatja!!! :D
Vendég

nem tudom attól függ hogy milyen filmről van szó. meg hánykor, és akkor megkérezem tőle mindjárt. még egy nagyon picit itt vagyok az irodában utána indulok haza.
ann74

Köszi szépen mindenkinek a drukkokat rám fér, rohadt sok melóm van, őrület és ráadásul kaptam egy jó nagy leba..ást kb 100 ember előtt tévedésből mindjárt sírok :cry: :cry:
Zsuzska nem elég, hogy ma fél 2-ig ültünk a bmc-ben, elhajtottak az ekg-ról holnap mehetek ismét, ráadásul lekéstem a süti sütő versenyt nem értem be időben, még félreértésből jól le is szidtak az igazgatóink, kész vagyok, ennél rosszabb már nem jöhet
Zoli haza rohant a gonapeptilért h időben beadhassuk őrület a mai nap de várom a pénteket, igyekszem félretenni minden sza..rt és csak előre nézni a legfontosabb pillanatra koncentrálni.
pannik
Budapest

OK, nézi most a filmeket, h. mik vannak.
ann74

Amik vannak még most este: pl. Fekete hattyú, A közösségi háló, A király beszéde, A félszemű (erről nem hallottam),
Fehér nászéjszaka, A Boldogság ára,Egy jobb világ, A harcos.

No ezeket találtam,de van,ami egy óra múlva van pl.
Vendég

Ann: p.ü.-ben elküldöm a linkeket,csak gyors rákérdezek páromnál,nehogy hamarabb elsózza :D :D :D
Vendég

Köszi Béku, bizti nem. Más program ugrott be neki. De köszi!
ann74

Pannik:
Nagyon sajnálom a mai napi mizériát!!!Hát ez ma nem a Te napod volt!!!
Legalább elnézést kértek a téves leb....ásért?
Nyugi,nem sokára vége ennek a rémálomnak és mindjárt itt van a péntek!!!Nem sokára mi is kismamák leszünk!!!!
Ma nekem is felesleges volt aggodni,mert ahogy elváltunk és mentem fel a mozgólépcsőn hivott is Sz.Nekem 22 órakor kell beadjam a tüszőrepit!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann: ok!

Ha esetleg valakinek kell,2 van még!
Vendég

Ann:
Nem akarlak elkeseríteni,de értesüléseim szerint Sz.-nek pénteken is lesz egy kemény napja.
A héten nincs S.,pénteken a K. is csak reggel lesz talán 9,30-ig és valószínű,hogy Z.sem lesz,igy hát gondolom mindenki az Sz. nyakába varrja a betegeit.Többek közt nekem is Sz. csinálja a leszívást.Úgy,hogy nagyon kösd fel a bugyidat!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Csucsu:
Ha jól emlékszem,akkor neked holnap ugye BMC?
Drukkolok nagyon!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hali Csajok!

Zsuzska és Pannik: Akkor péntek lesz a nagy nap, aztán hétfőn vszeg megtörténik a csoda veletek. Nagyon drukkolok, sikerüljön mindkettőtöknek, nagyon várom már az idei bébi-bummot mindenkinél!!! :)

Nálunk most szivacs van, meghalt az a bácsi akivel öröklési szerződést kötöttünk anno a volt pasimmal. A bácsi kecója undorítóan lepukkant, büdi van ezerrel, a villanyt, vizet kikapcsoltál/lezárták nála, mert semmi közüzemi díjat nem fizetett - ennek kell utána járnom, hogy összességében mennyi adósságot "hagyott ránk". A temetést már leszerveztem, bakker nem szabad meghalni, a legolcsóbb szórásos is már 180-ba van... Azt sem tudom hol áll a fejem... Aztán még el is kéne adni a lakást, de ki tudja mennyi a tartozás...

Szóval zajlik az élet, ez rengeteg pénzünkbe fog kerülni, hiszen amíg nincs meg a hagyatéki és el nem adtuk az ingatlant, addig nekünk saját zsebből kell perkálni mindent. Ez lombik előtt baromira nem hiányzott. Na mind1, az első sokkon már túl vagyok, bevettem a lesza@om tablettát.

Mindenkinek drukkolok!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Csajok!
egy segitséget kérek!
egyik barátnőm a BMC-be jár kezelésekre és rezeg a léc a melőhelyén,vki tudja,hol kell keresni a törvényt ami erre vonatkozik!?
Nagyon köszönöm!
vikus82

Vicky:
Nem semmi, hogy még most is előkerülnek "újabb" emlékek a szülésről. Jól teszed, hogy felírod, szép emlék lesz. :)

Heni:
Gratula a szuper eredményedhez!!! Akkor hajrá őszi futam! :)

Navi:
A JÓISTENKE ÉLTESSEN SOKÁIG!!! :lol:

Judit:
Látom te is rákattantál a frizurövidítésre, nekem bejött! A képen tetszik a séró, szerintem jól áll majd neked. :)

Eszter:
Az sms írással én is így vagyok... :cry: Úgyis tudod mit kívánok nektek, ez a nyúl évem idén sikerülnie kell!!! :)

Kubu, Zsuzsó:
Köszi, annyira aranyosak vagytok!!! :)

Andrea:
Tüneményes csajszi vagy! :) Ahogy elnéztem Albertes videót az "őrzős" tacsikkal, egyrészt beszarás milyen édesek, másrészt belegondoltam, hogy nálatok a cicusok veszik majd át ezt a szerepet! :) Alig várom, hogy legyenek már pocin kívüli Izás-cicás képek!!!

Pá Drágáim!
sajt@

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 16:58-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: hát ezek nagyon nem jó hírek...
esetleg kérjetek halasztási lehetőséget a fizetésre,de részletfizetést mindenképp tudtok kérni.

Sajnos ezen a téren nem sok tapasztalatom van,úgyhogy érdemben nem tudok segíteni,de a lombiknál egy kis megmaradt gyógyszerrel már inkább!! ;)

szerencsehozó szurik,nekem is szerencsét hoztak,és Csucsunak is,aki felhasználta volna,hisz már nem lett rá szüksége!!! ;) :D
Vendég

sziasztok!

Sajti, de örülök Neked!!!Amit írtál annak kevésbé...átérzem....mi ezt a 40 ezres GONALt is megérezzük, hát még ha lombik lenne meg egy ilyen esemény...nincs kis segítség a családban?

Andi, jó a babakocsi, teccetős :D
Azért mutatok egy nekünkvalót is:

http://gyermekszoba.blog.hu/2008/04/11/barkacsolo_apukaknak

és ha még nem lenne kész Izus szobája:

http://gyermekszoba.blog.hu/2009/03/28/az_ero_legyen_veled

Pannik, Zsuzska, szép pénteket kívánok Nektek!!!

Mi eléggé bénázunk az injekcióval, ma reggel már bőgtem is, mert mi van ha rosszul adjuk és egy csepp sem megy belőle be a hasamba...de aztán megnyugtattak hogy ilyen nem nagyon fordulhat elő...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: