[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2005. nyári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Tegnap átmentem passzívba, inkább csak olvasgattalak titeket Kép (tök rosszul voltam eghész délután..)
Beus: üdva a csapatban!!
Szextéma: már beszéltünk róla korábban. Csatlakoznék Pipocskához: aki fél tőle, próbálja ki azért (ha nem tilos...bár, én veszélyeztetett voltam, és mégis Kép) szóval az első "új" orgazmus után nem fog többet hezitálni senki Kép!! És én is úgy tudom eza babának is jót tesz Kép Orvosom (pasi) nem tiltott el egyáltalán.
Ez az intimtorna már a szülőésre készít elő??
Lányok, ti tornázgattok?? Vagy ez az első trimeszterben még tilos?? Én ugye az elején vesz. voltam, de mostmár elvileg nem! Muszáj lenne mozognom, mert igy tisztára eltunyulok!! Nem volna ildomos túl sokat híznom, most is van rajtam felesleg..
És a kávét mindenki automatikusan elhagyta?? Én rákérdeztem a dokinál, és azt mondta nem tilos. Persze most a három helyett csak egyet iszom reggel, jól felhígítva, édesítőszer nélkül.. nektek mit mondtak erről??
Ja, tegnap felbuzdulva a nadrágtémán, lenéztem a MOM parkba, a C&A-ba, mert rémlett hogy van kismama kollekció is. Voltak jó kis farmerek, dehát az későbbre való, ilyen vastag gumiderékkal.. egy jó kordgatyát láttam, abban nem volt ez a betét, viszont az övtartó része hátul gumis volt, fazonja sem volt rossz (9-10 ezer közötti). Én húzom amíg lehet ezt a ruhavásárlást, egyenlőre megúsztam annyival hogy levettem az övet a nadrágomrólKép Bár egy nagyobb melltartót be kellene szerválnomKép
Én az EDA-ra még nem is gondoltam. Te jó ég, azt nem csinálják minden kórházban???

Viki, jelentkezz!!!

Na, szép napot mindenkinek!!
Timi
(9+6, te jó ég!!!)
splendida
 
 


Vikó!
Ne csigázz már minket tovább!!!
Mi volt a dokinál?

Judyt
6+5

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon örülök. hogy így szorítottatok! Kép
Meg is van az eredménye. Kép
Minden rendben!!! Korának megfelel. Dobogott a szívecskéje is! Kép Semmi bevérzés. Úgyhogy most a föld fölött járok pár lépéssel! Kép
De azért azt mondta Dokibácsi, hogy jó lenne pihizni (mert Szabikámmal az elején vérezgettem, akkor sokáig otthon is voltam).Ma még dolgozom, de holnaptól lehet, hogy pár napot pihizek.Azt nem szeretném, hogy most huzamosabb időre kiírjom, ha nem muszáj.Holnap megbeszélem vele, mert este rohannia kellett, sürgős műtét volt, mindenki fel-alá rohangált a kórházban.De azért volt olyan aranyos, hogy velem is foglalkozzon, még jópofi is volt, pedig látszott mindenkin, hogy valami komoly gáz volt a műtőben. Szóval teljesen meg vagyok elégedve.

A melóban meg muszáj volt elmondanom a közvetlen főnökömnek. Nagyon örült.Meg azt mondta, ezzel megoldottam egy problémát is, ugyanis nemrég benyögte a nagyfőnök, hogy túl sokan vagyunk. Eddig azt se tudta mit csináljon, mert egyikünket sem akarta kirúgni. Azért még jópár hónapig szeretnék dolgozni, remélem nem kotyogja ki.
Ugye a 12. hét után nem rúghatnak ki?

Köszi mégegyszer miindenkinek!!!
Nagyon szuper csapat jött itt össze, most duplán boldog vagyok!!!

Ja... azt nem is mondtam, hogy a doki a páromat is invitálta az esti hüvelyi UH-ra, de Ő úgy bepánikolt már a folyosón Kép, h. nem jött be. Persze mikor kimentem rögtön mondta, h. egy perc múlva meg is bánta.
Na majd legközelebb! Kép

Pusssz:
Viki(6+6)
vikó
 
 

 
 

Vikó!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van.Kép
Hallottad is a szívhangot vagy csak láttad a pulzálást?
Én majd csak 29-én fogom látni vagy hallani, de már nagyon várom.Kép

Judyt
6+5

Judyt
KépKép
judyt
 
 


VikiKép
Nagyon örülök Nektek. Nem, persze, hogy nem rúghat ki. Már a 12. hét előtt sem, úgyhogy nyugi Kép

MJ-Móni
5+4
mj__móni
 
 


Timi!

Az EDA-t általában már csinálják minden kórházban, de érdemes rákérdezni, hogy mégis hogyan viszonyúlnak hozzá. Meg arra is, hogy hány olyan ember van, aki be is tudja adni, ha kell. Mert ha csak egy, és ügyeleti időben szülsz, és ő nincs bent, nem biztos hogy a kedvedért berángatják. Akkor EDA nincs, más fájdalomcsilapítási lehetőséget ajánlanak. Pl. vmi gáz, vgay infúzión keresztül gyógyszer. Nem tudom milyen módszerek vannak, de végülis nem az EDA az egyetlen fájdalomcsillapítási lehetőség.

Akiren
(12+6)
akiren
 
 


Betty!

Milyen volt szombaton az orvosnál?
Ugye minden rendben van??? Mesélj!!

Akiren
(12+6)
akiren
 
 


Splendida!

Én is 3 kávét ittam korábban. Rákérdeztem, az orvos azt mondta nem káros, így egyet iszom reggel, kell is, mert 80-90 a vérnyomásom.
Vikó!
Örülök, hogy minden rendben.
inez
 
 


sziasztok,

hát én is túl vagyok a 12 hetes UH-on Kép nekem is bent volt a férjem. Ugy meg nyugodtam hogy csak na.
a mi adataink
CRL:56
BDP:21
NT:1,5mm
ja és közben kiderült hogy nem a mávban hanem a Rókusban fogok szülni. Hát nem ismerem azt a Kórházat, de az orvosom oda megy így megyek utánna én is. Ha valaki ismeri a kórházat léci írjatok róla. köszi
beus79
 
 


Inez!
Én is reggel megiszok egy kávét.Szerintem ez nem káros a babára.Kép

Judyt
6+5

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Beus!
Gratula, ügyesek vagytok.Kép
Szívhangot hallgattatok?

Judyt
6+5

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok,

Vikó: örülök, hogy minden rendben volt. De igazad van, jobb félni mint megijedni. Kirúgni, hogy gondolod. Miért rúghatna ki? Dehogy...

Kávé: engem eléggé eltiltottak, pedig vérnyomásom valahol a béka fencsije alatt van.. Vörösbort viszont kifejezetten előirták, bár nem iszom. De lehet, hogy a bébim kedvéért még erre is rá tudnak venni??:-))

Az emlitett szonográfus szerintem is nagyon jó fej. Nála voltam a 8.hetes UH-n és már akkor belopta magát a szívembe, megmutatta a baba szívhangját és mondta hogy legközelebb 12 hetesen vár. Hát már tűkön ülök és már nagyon mennék... De kicsit tartok is tőle, hiszen ott derülhet fény néhány genetikai betegségre. Ugye??

Intimtorna: nem csak a szülésre készít fel, hanem minden nőnek legyen fiatal, kismama vagy változókorú nagyon ajánlott. A rejtett izmokat mozgatja, azokat amikre nem figyelünk és hát nagyon kéne pedig. Tényleg érdemes és aranyos a lány, aki tartja..

Más tornát egyenlőre nem végzek, örülök, hogy élek. Ti is nagyon fáradékonyak vagytok? Én már délután 3kor lefekszem aludni, mert annál tovább nem bírom. Utána magamhoz térek és kb. 10 fent is tudok maradni. Meddig lesz ez igy?

Ti is nagyon extrém kajákat kivántok. Én ma paradicsomos halat reggeliztem, hát ilyen már eléggé régen volt, sőt soha... Amit eddig szerettem arra pedig rá sem tudok nézni...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Johanna!
Képzeld el, hogy én nem nagyon szeretem a halat, és a múlt héten ahogy megláttam az étlapon megkívántam.A párom meg is lepődött, hogy Én halat eszek.Kép
Sokan mondták már, hogy a halat megkívánják.Kép
Én például a pizzával vagyok úgy, hogy egyáltalán nem ehetnék, pedig régebben nagyon szerettem.
Én is nagyon mennék már a 12 heti UH-ra.
Szerintem mindenki ezt várja a legjobban.Kép
Neked mikor esedékes az UH?

Judyt
6+5

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Szia Judyt,

igen hallgattunk azt is. olyan jó érzés volt Kép
ezt tényleg nem lehet megszokni. szószerint egy csoda

szia Johanna,

hát én is pont így vagyok vele ebéd után zinte alkalmatlan vagyok bármilyen munkára de aranyosak a többiek mert segítenek és így tök jó
beus79
 
 


Szia Judyt,

Én most vagyok: 9 vagy 10 hetes. Érdekes hogy az UH nem adott pontos választ. Én úgy számolom hogy 9 hetes vagyok... De mondjuk igen érdekes kérdés, hogy akkor mi van, ha lekésem a 12 hetes UH-t??

No akkor inkább elöbb megyek majd. Szóval 2 vagy három hét múlva esedékes is.. Már rohannék és megnézném kismanómat...

Ti szoktatok hozzá beszélni? Én állandóan, akár magamban, akár halkan.. Apjukat is szoktam kérni, hogy mondjon neki valamit. De Ő még nem látja igy neki egy kicsit más a történet.

Én tényleg annyit alszom, mint egy baba... Néha rémes...

Az pedig hogy mit eszem, az nagyon változó, extrém dolgokat kivánok és közben amiket szeretek és megfőzök, rá se birok nézni. Sőt a kedvesemnek is mondom, hogy tartsa tőlem távol...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Kérdés mindenkihez:

Szerintetek, ha én múlt héten 8 vagy 9 hetes terhes voltam, akkor mikor menjek 12. heti UHra? mert ugye nem jó elöbb sem és később sem..??? hát ez az én nagy kérdésem........ Segitsetek...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Johanna!
Nem beszélted meg a dokiddal?
Mikor volt az utolsó mensid első napja?
Én is dilemmázok, mert pontosan dec.24-én fogom betölteni a 12. hetet, de majd most 29-én megbeszélem a dokival, hogy még karácsony előtt vagy két ünnep között menjek hozzá.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Lányok!

Azért írom így, mert olyan sokan válaszoltatok! Köszönöm! Kép
Judyt!
Most is "csak" láttuk a szívecskéjét, próbálta hallhatóvá is tenni, de azt mondta, ő a legritkábban UH-zik, úgyhogy ebben vannak nála profibbak is.Akkor mondtam, hogy tényleg nem muszáj erőltetni, ez is tökéletes! Kép
Reméljük hamar elszalad az idő 29.-éig, és Te is láthatod, hallhatod Picinyedet! Kép

Ez a kirúgás dolog... én már annyifélét hallottam... A doki is azt mondta, h. ne mondjam, mert bevett szokás, h. ilyenkor fenéken billentik simán az anyucit. Szóval egy kicsit meg vagyok zavarodva ezügyben... Azért köszi mindenkinek a nyugtatást!

Viki
vikó
 
 


Johanna!

Állítólag a 12. héten kell menni. Teháta amikor 11+ pár napos vagy.
Én holnap megyek. Akkor leszek 11+1.

Hajni
Vendég
 


Vikó!
Nyugodj meg.Kép
Nekem mondjuk két értelmű volt az a kijelentése a főnöködnek, hogy Te megoldod a problémát.Nem kérdezted meg, hogy mire gondolt?
Elvileg ha tartós táppénzen vagy , akkor csak közös megegyezéssel rúghatnak ki.De nem tudom, hogy milyen cégnél dolgozol (állami, maszek) és milyen a munkaviszonyod (végleges, szerződéses)?
Ha megírod, akkor remélem bővebben tudok neked segíteni.Kép
Igen remélem, hogy hamar elszalad az idő, mert már nagyon kíváncsi vagyok apicikére, hogy mennyit fejlődött, és , hogy minden rendben van-e vele.Kép

Judyt
6+5

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Hajni!
Jaj, de jó neked.Kép
Remélem majd beszámolsz, hogy mi újság veletek.Kép
Szerinted, akkor én is menjek még el UH-ra karácsony előtt?

Judyt
6+5

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt!

Már nagyon várom, csak minden rendben legyen! Egy kicsit aggódom.

Szerintem még azelőtt menj el, mielőtt betöltöd. hisz azért 12. hetes.

Hajni
Vendég
 


Sziasztok!

Csak bejelentkezem, mert még egy kicsit bizonytalan vagyok.

Farkas Boglárkának hívnak, idén februárban császárral (nem programozott volt, hanem így alakult) szültem első kislányomat, Lilit. Most 9 hónapos. És úgy néz ki, hogy már a kistesó is útban van.

Azért vagyok bizonytalan, mert nem számítottam rá, és miért is ne most lapátoltam, talicskáztam volna?

Ja, és Győr mellett lakom egy nagyközségben (Győrújbarát).

Üdv: Bogi

Kép
Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


szia Bogi

nagyon szép babád van Kép
beus79
 
 


Szia Farkasbogi!

Én is Győrújbaráton lakom.
Nagyon szép a kislányod!

Hajni
Vendég
 


Hajni!

Na szépen nyilatkozni, hol is laksz? Én az Árpád fejedelem utcában, az új részen "laposon" Kép

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


FarkasBogi!

Mi a Petőfi u-ban ( a hegyen). Augusztus óta.
Vendég
 


Hajni!
Nyugi, minden rendben lesz.Kép
Szorítok majd értetek.Kép
Lenne még egy kérdésem.Ti fogtok menni 4D ultrahangra?

Bogi!
Üdv köztünk.Kép
Lili nagyon szép kislány.Gratulálok.Kép
Nem biztos, hogy ártott a babának a talicskázás, de szerintem minél előbb menj el a dokidhoz.
Én például aktívan röplabdáztam, de amikor megtudtam, hogy összejött a baba abbahagytam a dokim tanácsára.Kép
Hány hetes vagy?

Judyt
6+5

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt!

Én már voltam 10 hetesen. (mert 10-12 hetesen is ajánlott egy szűrés).
De még mindenképp el fogok menni.,

Hajni
Vendég
 


Hajni!
Hol voltál ha megkérdezhetem?
Mert Én tanácstalan vagyok, hogy Bp.-re vagy Debrecenbe menjünk.Mert már a Praxisról sok jót hallottam, de a debreceniről még semmit.

Judyt
6+5

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Johanna, Judyt!

A 12 hetes UH-ra én úgy jelentkeztem be, hogy a mensi szerint számított idő alapján pont 12 hetes voltam. A doki az UH-n 12+4 naposnak állapított meg, de nem volt gond. Nem mondta hogy késő. Mindent lemért, minden rendben volt. Szerintem a pár napot simán bekorrigálják a méretekbe, hisz ez a szakmájuk. Szerintem úgy menjetek el, hogy a betöltött 11 után és a még be nem töltött 13 előtt. Ebbe belefér az is, ha mégis pár nappal idősebb vagy fiatalabb a terhesség.

Akiren
(12+6)
akiren
 
 


Judyt!
Én még csak a 6.-at töltöttem ma, ha az UH nem csalt Kép
Múlt héten voltam UH-n, ott azt mondta a 6mm-es szabályos petezsákra, hogy 5 hetes (+ - 1 hét). Jövő héten megyek dokihoz, akkor megvizsgál. Ja és volt barnás folyásom is rendesen, amiért azt hittem, hogy meg fogok betegedni, csak ahelyett szépen abbamaradt. Ezért csináltam tesztet.

Nekem ez már a 3. terhességem, tavaly volt egy missed ab-m februárban. És mindegyik terhességem ugyanúgy kezdődött barnás vérzéssel.

Érdekes módon Lilivel szörnyen aggódtam az elejétől a végéig, de most egyáltalán nem. Úgy vagyok vele, hogyha a baba meg akar maradni, akkor úgyis kapaszkodik, ha nem, akkor meg hiába teszek bármit.

Hajni!
Mi már több mint egy éve itt lakunk. Tudom melyik a Petőfi utca, szoktunk oda járni, van egy jó kis faáruda Kép ott.

Na megyek, mert Lili itt kever a lábam alatt.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok,

Köszi a válaszokat. Hát nekem a mensim alapján nem lehet számolni, mert az népmesei alapokra volt helyezve, vagyis hol volt hol nem volt alapon jött meg..:-))

Oké, akkor úgy veszem, hogy 9. héten voltam és hozzáadok 3 hetet és akkor leszek a 12. héten... Okés, ez nagy segítség volt.... Már nagyon mennék, hogy újr lássam a kicsikét...

Vikó: Kirúgás, hát szerintem tuti nem fog kirúgni. Inkább arra utalt, hogy megoldódott magától, hogy hamarosan néhány hónap múlva úgyis táppénzre és gyesre vagy gyedre mész..

Johanna

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Akiren!
Köszi a válaszodat a UH-val kapcsolatban.Kép

Bogi!
A barna folyás az az alacsony progi szintre utal, nem?
A dokid nem mondott rá semmit?
Nagyon vigyázz magatokra!!!Kép

Judyt
6+5

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt!

Arra gondolt, hogy így nem kell kirúgnia senkit, mert így én már túl sokáig úgysem leszek, ahogy Johanna is írta. Nem is attól félek, h. ő rúgna ki (ő a közvetlen felettesem), hanem a nagyfőnök. Ő nem az emberségességéről híres, és hát, mint tudjuk a rengeteg példából, minél több van valakinek annál inkább a fogához veri a garast. Szóval, ha megtudná, mi a helyzet szerintem minél hamarabb szeretne megszabadulni tőlem, hogy még azt a kevéske pénzt se kelljen kifizetnie... Kép

Viki
vikó
 
 


Judyt!

Én Győrben voltamD-s Uh-n.
Én a Praxisról eddig csak rosszat hallottam. De sajnos ebben nem tudok segíteni, mivel nem ismerem.

Hajni
Vendég
 


Sziasztok!

Annyi levél született tegnap és ma,hogy elveszettem a fonalat. Este megpróbálom a táblázatot egy picit felfrissíteni, de ilyen kismama-szaporulat mellett már nehezen követem. (Napközben nagy a lebukás veszélye, így csak 1-2 percer tudok felosonni az oldalra.) Ha valakinek lenne kedve átvenni tőlem ezt a feladatot, ne fogja vissza magát!!! Kép

Tegnap voltam UH-n! A végén a párom is bejött, majd utána aggódva mondta, hogy szerinte semmit nem tettek rá a hüvelyi vizsgálóra, de megnyugtattom, hogy volt egy óvszer rajta. Bent volta az én doktornőm is, plusz aki vizsgált, úgyhogy elég nagy volt a tumultus. Igazából öltözéssel együtt sem volt 5 perc a dolog...ráadásul szerintem rendesen körbe sem nézett a doki, mert rögtön rátalált egy petezsákra (minden rendben, pont annyi naposnak mérte méret alapján, mint amennyi a számítások szerint), és azon megmutatta a kis szívét. Nagy élmény volt!!!

Valaki a szexről kérdezett... Én előtte egyáltalán nem voltam az a visszafogott típus, de mióta elmaradt a menszeszem, azóta egyáltalán nem kívánom. A doki minket is eltiltott ugyan, de nekem még az alternatív dolgokhoz sincs kedvem,főként az állandó hányinger miatt, szóval a párom most éheztetve van. Egyelőre nagyon megértő, egyáltalán nem hozza fel a témát, néha én kérdezek rá, hogy nincs-e nagyon kiakadva már.

Vikó, nyugi, már nem lehet semmiképpen kirúgni téged, ne idegeskedj emiatt. A régebbi hozzászólásoknál találsz erre vonatozóan egy csomó hozzászólást, törvény-paragrafust.

Mzx-Móni (7+2)

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok!

Én még csak most találtalak meg Benneteket, szeretnék bemutatkozni. Hegedüs Ritának hívnak, és most várom az első kisbabám, a 7. hét végén járok, és csütörtökön megyünk először szívhangot hallgatni :-) Annyira izgulok, de nagyon-nagyon várom!!!

Megnyugtatna valaki, hogy normális a hasfájás? Nekem néha szokott fájni petefészek tájékon (azt tudom, hogy a méhem most nagyon dolgozik, és az fájhat).

sziasztok

Rita

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok

Egy pár napig csak olvasóüzemmódban voltam, mert képtelen voltam még irni is. Folyamatosan hulla fáradt vagyok, ráadásul ezek a rosszullétek is...
Gyurcira meg természetesen most tört rá az óriási "anyaimádat", egész nap szó szerint lóg rajtam. Állandóan emelgetni kell (14-15 kg), és ettől baromira szokott fájni a hasam.
Tegnap voltam a dokimnál, mindent rendben találtKép. Legközelebb 4 hét mólva megyek hozzá, és kb. ugyanakkor uh-ra is (12 hetes). Hát az még nagyon soká vanKép.

Üdv. az újaknakKép.

Móni nem irigyellek a táblázat vezetésévelKép. Ha nem lennék ennyire fáradt, akkor talán besegitenékKép.

Banyóci 7+6

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


sziasztok,
Bogi, nagyon aranyos ez a lányzó!! A múltkori barnázgatás (előző terhesség) után kiderült mitől volt? meddig tartott, és feküdnöd kellett? Azért kérdezek annyit (nem tudom végigolvastad-e a régebbi hozzászólásokat) mert nekem is így kezdődött sajna Kép . De most semmi bajom. Én azt hittem ezzel el is intéztük, minden ok, de épp most voltam (először) védőnéninél, aki a nevem mellé kanyaritott egy nagy vörös V betűt. Azt mondta ha ez így kezdődött, akkor így is kezelnek most is (veszélyeztett)... Majd ha a doki azt mondja minden ok, akkor leszek csak "normális" terhes.

na sziasztok,
Timi
(9+6)
splendida
 
 


Hrk RitaKép
Szia Nálunk.
Nyugi, természetes, hogy fáj a hasid. Olvasgass vissza csak nyugodtan, nincs olyan lány akinél ne figyelne be egy kisebb-nagyobb hasfájás, egy kis petefészekfájdalom, meg ilyesmik.


BanyóciKép
Már azt hittem eltűntél. Ha kellemetlenül elkezd fájni a hasid vegyél be Magnéziumot ráadásul a fáradékonyságon is javít. Ha szeded az agyonreklámozott MagneB6-ot és nem elég akkor térj át a Magnezii Citricire, sokkal hatékonyabb.

FarkasBogiKép
Üdv nálunk. Irtad, ha akar megmarad, ha akar akkor nem... drukkolok, hogy ne legyen semmi gond, de talán azért mégis érdemes lenne dumcsiznod egy dokival a bárnásozásról, hátha sárgatest hiányról van szó.

Ráadásul így legalább megkímélhetnéd magad és párodat egy esetleges leklki fájdalomtól és lelkifurdalástól.

Persze ha haematómáról van szó sokat tenni nem lehet és még túlságosan nyugiban sem lehet lenni egy 9 hónapos mellett. Különben gyönyörű a lányodKép Megnéztem a honlapodat is!

Na, megyek haza lassan, holnap jövök!
MJ-Móni
5+4
mj__móni
 
 


Sziasztok!

Mzx Móni!
Nem is sejtetted mekkora feladat szakad a nyakadba ezzel a táblázattal! Kép Mindenesetre nagyon lelkiismeretes vagy, hogy így csinálgatod, én már rég feladtam volna. KÖSZÖNJÜK!
Képzeljétek, tegnap voltam a körzetinél, és mikor mondom neki, hogy terhes vagyok... Hát ez nem igaz! Mi van itt? Aztmondja, ilyen még tán sosem volt, vagy 15 en terhesek a körzetben Kép
Az ember aztmondta lehetett egy jó buli, pár hónapja valakinél Kép
Itt is rengetegen vagyunk már, ne haragudjatok, de névszerint, már nem igazán tudom követni az eseményeket.
Mindenesetre aki mostanában érkezett legyen üdvözölve! Kép

sziasztok
krimo 10+ nemtommennyi Kép

Kép
krimo
 
 


Móni!

Ha van energiád, légyszi csináld tovább a táblázatot. Kép Kép De ha tényleg nem fér bele az idődbe, akkor én félve, de megpróbálkoznék vele Kép De csak olyan feltétellel, hogy ha beletörik a bicskám, akkor te visszaveszed. Azért mondom hogy te, mert nagyon jól csinálod, jól frissíted és nagyon jó időközönként teszed közzé Kép
Ok???

Akiren
(12+6)
akiren
 
 


Halló lányok, pangás van? Tényleg nagyon sokan vagyunk, de azért követhető, szerintemKép

Krimo
Ez a lehetett egy jó buli tetszettKép Annyi kismamesz van körülöttem, hogy tényleg gyanús.

Mától nem dolgozom és piszokul élvezem. Miután lerendeztem magamban, hogy jó, akkor most nem vagyok a munka hőse, itthon növesztem babit, teljesen megbékéltem. Reggel olyan békésen ment az oviindítás is, hogy ihajj. És főzni fogok, megkeresem a lakásban, hogy hol a konyha. Két éve nem találkoztam veleKép

Ki szed még rajtam kívül Utrogesztánt? A 12. hét után ugye már nem kell? Lehet, hogy hülyeség, de nekem valahogy betegség tudatom lesz tőle. Mert rendszeresen kell szedni.

vitamin: Most komolyan, szerintetek normális az az ember, aki akkorára tervez egy vitamint, mint az elevit? Terheseknek ráadásul. Én már két napja képtelen vagyok bevenni és nem a hányinger miatt. Félek, hogy megfulladok tőle, mert mindig fent akad valahol, pedig 4 darabra vágom.

Tábla: Nagyon hálásak vagyunk, hogy csinálod Mzx. Én nem vállalkoznék rá, mert borzasztóan szétszórt vagyok. Majd megháláljuk, jó?Kép

Szent Imrések: Az U.M. kit takar? Urbán Mártát) Mert akko ő a fogadott dokim. Azt tudom, hogy uh specialista, de múltkor pont bent rendelt, amikor B.K. uh-zott?

Eldugultam, újakat üdvözlöm

csaó
L.
lenocs
 
 


Helló MindenkiKép
Micsoda csönd van itt. Mindenki álomkórban szenved?
Azért hihetetlen, tegnap egész nap égett a gyomrom meg rosszul voltam, ma meg szinte semmmi, kivéve egy kis reggeli rosszullét viszont iszonyatos álmosság. Itt hejben képes lennék elaludni.

KrimoKép
Na majd a védőninik legalább el lesznek foglalva a sok újszülött csemetével.

Külöben az egyik barátnőm is most lett terhes 1,5 év próbálkozás után. 1 hét van köztünk Kép Valami tényleg lehet a levegőben...

Na megyek, irjatok
MJ-Móni
5+5
mj__móni
 
 


LenocsKép
Én szedek ultrót. Napi 3x1-et. Igen hivatalosan a 12. hétig kell szedni azonban lehet gyakorlatilag a terhesség végéig is adni.

Christopher fiamnál a 32. hétig szedtem, de akkor már jóval csökkentett adagban.

Egy valamire mindenképpen figyelj oda. Ugye a 12. hétig azért kell szedni, mert addig a sárgatesthormon tartja fenn a terhességet. Ha nincs elég sárgatest, akkor az embrió elhal. A 12. hétre azonban már kialakul a méhlepény, ami átveszi a terhesség fenntartásának folyamatát.

Figyelj oda arra, hogy amikor befejeznéd az ultrót akkor ne egyszerre tedd meg. Nem kivánt terhesség esetén az egyik leghatékonyabb módszer a vetélés előidézésére, hogy ultrót adnak a kismamának jó pár hétig. Utána pedig hirtelen abbahagyatják. Ez akkora sokk az embriónak, hogy a terhesség megszakad.

Na szóval csak fokozatosan szabad elhagyni az ultrót. Szóval mindenképpen érdemes 1/2 adagokkal csökkenteni majd a 10-11-12. héttől. Vagyis egy hétig 2,5*1-et bevenni, aztán majd 2*1-et és igy tovább.

Puszi,
MJ-MÓni
5+5
mj__móni
 
 


Sziasztok,
Lenocs,
U.M. = Szentesné Urning Márta és ő szonográfus.

Üdv, az Újaknak !!! Kép

Mircimama (11+6)
mircimama
 
 


Sziasztok,

Móni: a szexről én kérdeztem és megnyugtat, hogy másnak is vannak "problémai" vele. Mert én is hasonlóan vagyok. Néha megkívánom emberkémet, de addigra Ő már nagyon ki van éheztetve. Én egyébként sem vagyok szex őrült, úgyhogy ehhez képes kb. a nullára csökkent az ingerenciám..

Rita: a hasfájás nálam is fennáll, inkább amolyan kötőtűvel szúrást érzek a méhem és petefészkeim környékén. Azt mondják normális dolog az ilyesmi...

Ajaj, nálam nem néztek sárgatest hormont, hogy mennyim van? Akkor most lehet, hogy valami hibát követett el az orvos? Én még nem is hallottam, hogy valaki szedett ilyeneket.. De azért köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmet. Hú, annyi minden van terhesség alatt, méghogy a stresszt kerülni kell. De hát lehetetlen, az összes vizsgálat, a rizikófaktorok, nem lehet elszeparáltan élni a vilgától.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Johanna,
Nem is kötelező és nem is nézik a sárgatesthormont nézni a terhesség alatt, nyugi. Tudod aki több hónapja/éve próbálkozik az az ilyen hormondolgokban otthon lesz mivel rengeteg kivizsgálásra megy el.

Annál akinél összejön a baba pikk-pakk, minden gond nélkül nincs indikáció arra, hogy sárgatesthormont szintet nézzen adoki nála, hacsak nem vetélt már korábban el valamilyen ok miatt.

Üdv,
MJ-Móni
5+5
mj__móni
 
 


Szia Móni,

Köszi a megnyugtatást... Hát igazából az én történetem maga a mese... Én olyan bénán mestruáltam, hogy utánanéztem és idén 6szor menstruáltam, ami mint tudjuk nem valami sok. Az egész menstruációm olyan nagyon kusza volt mindig is és mindig is gondjaim voltak odalent, fájás, szúrás, viszketés, hormonok a fejetetején, volt olyan hormonom, ami szinte nem volt mérhető. Aztán volt doki, aki mondta, hogy gyerekről ne sokat álmodozzak, én persze álmodoztam, megleltem álmaim emberét, homeopátiára jártam és más egyéb kezelésekre is. Még véletlenül sem szedtem gyógyszert, a hormont kidobtam és hasonlók. Szóval annyi esélyem volt a teherbe esésre a dokik szerint, mint szűz Máriának. Hát ehhez képest Manóka bent van a pocimba szépen és csöndben odaköltözött. És ott cseperedik és úgy tűnik jól érzi magát, hiszen most vagyok 9. vagy 10 héten. Tudom még két hétig kell kibirni és akkor már majdnem tuti hogy marad...

Remélem minden rendben lesz. Nagyon sokat pihenek és persze igyekszem minden rizikófaktort kiiktatni, de hát mint irtam, szerintem az szintem lehetetlen főleg itt Bp-n.

üdv és köszi a biztatást

johanna

Kép
Kép
johanna1975
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: