A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Niki, hajrá :P

Tegnap összefutottunk a Kaqk-családdal az Interspar parkolóban 8) Épp az utánfutóval bíbelődtünk, így R. nem volt túl érdeklődő.

Vettünk járólapot.

Mivel mikepércsiek vagyunk, és Mikepércs árvíz-sújtotta település, kaptunk 10 % kedvezményt a lakcímkártyánkra :shock: :shock: :shock: :shock:
Lehet, ma megyünk vissza vásárolni, megnézzük a csempét is.

Kilenctől angolom van, 11-re jövök haza. Akkor G. megy az egyetemre dolgozni, délután meg lehet, vásárolunk tovább.

R. már jól beszokott a játszóházba az Interspar emeletén, csak úgy trappol befelé :roll:

Most ennyi. :arrow:

Kép
vindolanda

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudom, hogy mikor, majd jövök. :cry: :cry: :cry:
dmaggie

Maggie szívből sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
ölellek ((((((()))))))

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo milyen járólapot vettetek?
Cicus is tudja, ha megyünk a plázába akkor merre a játszóház. Sprintel oda rögtön :)
jó sűrű napotok van ma is.

Niki drukkolok+++++

Én kivagyok. Éjjel nehezen aludtam el. már majdnem 2 óra volt. Hajnal 3-kor felébredt Gergi, átkérte magát mellém. Ő nyugtalanul aludt, ezáltal én is, majd 3/4 6-kor úgy döntött, hogy Ő felkel. Én csak kóvályogtam. Délelőtt sikerült aludnom fél órát, de nagyon reménykedek egy délutáni 1 órás pihiben :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie, sajnálom :(

Móni, egy kompromisszumos megoldás született, valami világos barna-okker keverék lett a befutó. G. sárgábbat, és meg drapposat akartam, ebben tudtunk megegyezni.

R. felkelt fél hétkor, nagyon álmos, nyűg.

Kép
vindolanda

Hátha tudsz aludni, Móni :!:
Hülye éjszaka :?

Olyan jó volt angolon, nagyon fel vagyok dobódva :P

Kép
vindolanda

sziasztok,

mi is megvagyunk, tegnap anyuéknál voltunk férfiak fát vágtak, mi meg elvoltunk. Ma is megyünk ki, ha felébrednek, hozunk egy utánfutó fát még.

Móni sajnálom az éjszakát:-( Áron is nagyon nyugtalanul aludt most már a 2. éjszaka. :evil: fel -fel sir, valószinű foga gyötri.
Gergi hol alszik végül is? hogy alakult az alvásrend?

Vindo biztosan szép, majd fotózd!
Angol jó lehetett, én is szivesen járnék, mert ez a self study :roll:

Heni
KépKép
heni81

Nalunk sajnos nincs happy end :-( ez van..
Vendég

Maggie.. :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
viranka

Maggie, én is nagyon sajnálom! :( :(

Niki, miért, mi történt??

Móni, remélem, ma jobban sikerül az éjjel... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Maggie drága: :cry: őszintén sajnálom!
irina

Niki de ugye nem végleg?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, ezere a szomorú dolgokra nem is nagyon tudok mit írni :(

Kép
vindolanda

Hat, nem tudom..ez most mar a Jo isten donti el... :cry:
Vendég

Kaqk, sikerult elerni a baratnomet?
Vendég

Niki, hátha rendeződik még a dolog...
Próbáltatok kibékülni? Hol akadtatok el?

Jó reggelt!

Rugó a tegnapi fél hetes kelés - fél kilences fekvésre rátett egy lapáttal, mert ma hat előtt ébredt. Éjjel dolgoztam, totál kóma vagyok. Na, hátha elalszik napközben :x

Vettünk végül csempét is, az meg olyan barnás lett márvány mintával, azzal a sima csillogó felülettel. Akartunk bordűrt is, de ami tetszett, abból egy sor lett volna 34 ezer :shock: Végül úgy döntöttünk, hogy keresünk uebben a csempeméretben egyszínű sötétbarnát, harmadoljuk a csempéket, rakunk belőle két vékony sort, és kijövünk negyedannyiból kb. :idea:

A kocsinkat ma szerelik, elérte a 120 kilométert, vezérműszíjcsere meg hasonlók...

Szerdán Rugóra babysitter vigyáz. Nem lesz autóm, de Bösz-ben kell lennem intézeti ülésen.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Itt még mindig hó van, legalább 4-5 cm, a kis utak totál lefagyva.

Kép
vindolanda

Niki: igen köszönöm...és sajnálom, de remélem nem végleg..mi történt.. :arrow:
Maggie: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sajnálom!

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie Niki :(

Vindo majd HA kész lesz dobj képet.. :) Korai kelés ne is mond...

Mi ma megyünk vissza Benivel viszem Domit is,horkol mint a csuda.. :? Még meséznek...

Nekem meg az ülés után fáj a derék és az alatti részem :?

Irina ti mikor mentek Ádival ultrahangra? Elfelejtettem..

Móni,hogy vagytok?

Kagk te és Emma?

Panndi te? :)

Dóri te mikor is szülsz? Ezt is elfelejtettem :oops: de most már itt az ideje ugye?
varga tünde

Sziasztok!

Vindo nekünk is azért nincs díszcsík a konyhába mert több lett volna mint a csempe :roll:
de szerintem így is jó :)
és ki a bébiszitter?
drukk Rugó alvásáért++++++ vagy legalább kómázzon 1-2 órát egy mese előtt.

Tündi köszi megvagyunk.
Cicus kicsit köhécsel. Remélem nem lesz komolyabb.
Én hol jobban, hol kevésbé fájok. Tegnap jobban :?
Majd gyere mesélj mit mondott az orvos. Kíváncsi vagyok nagyon.

Délután sikerült aludnom 2,5 órát :) , nagyon kellett. Nem tudtam állni mert folyton szédültem. 3 körül volt szopi Gergőkének és én uána kidőltem :D Így miattam elmaradt a Duna-parti séta :roll: de legalább pihentem :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, egye fene a Duna-parti sétát :wink: Legalább aludtál :!:
G. egyik volt munkatársa lesz a babysitter, egy hölgyemény, aki eljáró a munkahelyükön (400 ft/óráért vállalta).

Tünde, fotózom majd, de előbb el kell kezdeni :lol:

R.t leültettem Dórát nézni, takarítani kezdek.

Nagyon nyűgös, dől jobbra-balra.

Kép
vindolanda

Teljesen elfelejtkeztünk a 1100. oldalról :roll: Már túl is mentünk rajta párral.

Porszívó, felmosás :arrow:

Kép
vindolanda

Nincs itt senki :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie,nagyon sajnálom, sok erőt az elkövetkező napokra :(

Niki,reménykedem minden jóra fordul.

Móni,fene egye a duna-parti sétát inkább aludj :)

Mi megvagyunk B. gyógyulgat... csüt.este hányt,pénteken már a hasa is ment,de "csak" 2* hányt szombaton hangulata és állapota változó volt+ vendégek is voltak öcsit köszöntöttük :) tegnap meg már kutyabaja :) erre ma kiderül(beszóltunk csoportjába nem megy szerdáig biztosan) h a csoportban dúl a fosós hányás kombó :evil: most Nagyi van soron :( én naiv meg azt ittem az ab miatt volt,mert amikor azt beadtam után kezdődött...

Vindo!
szép színek :) :) hát igen a csíkok iszonyat áron vannak(lányom keresztanyja konyhájában csak az volt majd 50000,- :shock: :roll: ,mondjuk bitang jól néz ki :) )

:arrow:

KépKép
viranka

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Vasalok meg takarítok. Próbálom pótolni a tegnapi napot :)

Vindo jó olcsón vállalja :roll:
Ő megy hozzátok?

Vera jobbulást nagyinak+++ Fránya vírus.
Örülök, hogy Báló már jobban.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Igen, a buszom indulása előtt kb. fél órával.
Ismerős :wink:

Na, mi felvágunk egy nagy dísztököt, hátha még menthetőek a magjai. Rugó el akarja majd ültetni, hogy ősszel legyes sok tökünk. A szekrényében pihent fél éve :roll:

Amúgy evett, és most energikusabb :x

Móni, jó takarítást.
Mi már végeztünk szerencsére.

Kép
vindolanda

Megjöttem..

Szóval ahogy lehet olvasni a facen Beniék is beálltak az orrmandulások sorába..

Majd áprilisban megyünk vissza és akkor megadják az időpontot a fiúknak...

Oké gondoltam Vindo.. :D Én kicsi fiam is kókadozik,átvittem dédihez aludni,megyek szoliba du.. 8) Sz.tem is jó ár a 400...

Verus jobbulást nektek.. nem szeressem ezt a vírust....
varga tünde

Már régen tettem képeket.

Az ajtók kicserélése Rugót is megihlette. Amíg kinn a férfiak dolgoztak, ő az új részben barkácsolt.
Kép Gyalu-használat

Zárcsere Kép

Volt purhab-nyomója is, azzal a keretet húzta végig.

A szombati nap nagy eseménye a hóember-építés volt.
Elég csálé a kép, de itt látszik rajta Rugó is. Kép

Miután jól átfagyott, bebújt az ágyba, teát kért és húst. Itt falatozik éppen Kép

Most megkerestem neki a babakori rágókáját, azzal tűnt el a szobában, nem tudom, mit csinál, nagyon nagy a csend.

Kép
vindolanda

Mandula :? :? :?

A szolárium állítólag jó a depressziós időszakban :roll: Anyának orvosi javaslatra el kellett mennie a téli hónapokban néhányszor :roll: De nem tudom, tényleg így van-e :roll:

Meglesem Rugót :arrow:

Kép
vindolanda

Nem alszik ez :x

Azt még leírom, hogy milyen szavakat próbál kimondani. A garázs pl. jól megy neki, meg a Berni (jegesmaci) és a buta is, de egy lovagszobor nézegetésekor elhangzott a páncél, pajzs, sisak, és a láncing is :P MOndja, ha valami nagy (agy) vagy kicsi (én kicsi, apa agy). Néha nem tiszta a dolog, de szerintem fejlődik ebben is. Ja, és a Mars, mint bolygó. Ez egy miki egeres rajzfilmben is van, meg a könyvében is megkerestük. Na, nem örömködök itt tovább. :oops: :arrow:

Kép
vindolanda

Ha elaludna, tudnék dolgozni :roll:

Kép
vindolanda

Ja, és a képen látszik, hogy a hólapátolás nem az erősségünk. El is akadtunk az utánfutóval, de szerencsére épp jött ki a kocsmából egy ismerős alkesz, és megtolta a futót, mikor a járólapot hoztuk :lol:

Kép
vindolanda

Sehol senki. Kimegyek fáért, mielőtt teleírnám az oldalt :arrow:

Kép
vindolanda

A halak is éhesek. Olyan szemrehányóan néznek rám.

Kép
vindolanda

Hali, én is itt.
Takarítottam. Emma oviba. Szeme ok. Remélem nem kap el megint vmit. Émelygés tart. Egésznap. Ha lefoglalom magam akkor jobb. Pénteken készülümk ug ra. Ha I itthon lesz. Ha nem akkor 1hét múlva.
Betegeknek gyógypuszi
Mandula műtét :-( de ha utána nem lesznek betegek akkor mindenképp.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Csak életjel!

Maggie, Niki sajnálom, sok erőt kívánok Nektek!

Mi megvagyunk, hasam iszonyatos tempóban nő, és a hízásrekordomat is meg fogom dönteni, mert naaaagy az étvágyam :)

Lányok jól vannak, áprilisban megyünk velük gasztrora (viranka, végül minket a Bethesdába küldtek, de köszi a segítséget), hátha kiderül, mire allergiásak.

Szerdán megyünk dokihoz Gáborral, de másfél hete voltunk 4D-n, és akkor minden oké volt :)

Fruzsi rengeteget beszél, és nagyon jól elvannak Zsófival.

Hát röviden ennyi :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Maggie! :cry: :cry: :cry:

Niki!
Pedig annyit gondoltam rátok! Hátha alakul az mégis! ++++++++

Móni!
Nem is ártott az a kis pihi!

Vindo!
A Rugó képek - mint mindig - szuperek!

Viranka!
Jó hír, hogy Báló jobban! Nagyinak jobbulást!

Kaqk!
Örülök, hogy Emmácska szeme rendben!
Az émelygés meg most jó hír! :)

Panndi!
Aranyosak lehetnek a dumcsizós lányok!
Hogy tapasztaltad, hogy allergiások? Kiütésesek?

Mi köszönjük jól, holnap ovis kirándulás a wekerlei székely kaput megnézni. Most ugyanis a "varázskapu" projekt megy a csoportunkban. Mint még nem aktívan dolgozó anyuka segéderőként vonulok fel terelgetendő a gyerekhadat. Ennek következményeként a kirándulás végével mi szépen hazabkvzunk gyermekeim nagy örömére... :)

Kép
gica1

Állandóan kiüti őket valami, már nem fogyasztanak tejtermékeket, és így is. Remélem kiderül, mi a baj...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi,mogyoró,szója? pociképet muti már :) :) de jó h. Gáborral minden rendben :) csacsogó Fruzsi :) :) Zsófiról pár szót nem írsz :)

Gica :) bkv-t B. is élvezi,bár múltkor mikor bent voltunk,kijelentette ne jöjjünk Pestre hideg van :)

Vindo,annyira hihetetlen h. nálatok akkora hó van :shock: itt csak hideg :(

Tünde, de legalább kiderült mitől betegesek. s nem azt fogsz kapni amit ígértem mert megint elrontottam és ideg vagyok miatta.Másmilyen lesz :)

B. ebéd közben így szólt:
Anya, Én vagyok a herceg,Te meg a hercegnőm :lol: :lol: azt hittem megzabálom :)

KépKép
viranka

Hát passz, én már nem akarok kísérletezgetni velük :roll: Tényelg, Vera, mit csinálnak velük a gasztron? Ráadásul elég hülye időpontot kaptunk, dél és fél egy, fáradtak és éhesek lesznek...

Zsófi? Hát ő nagylány :) Nagyon édes dolgokat mond, és nagyon önálló. Csütörtökön megy egy csanás barátnőjéhez játszani délután, és mondta, hogy én vigyem el, de ne kísérjem be, majd az Andi (a kislán anyukája) bekíséri, én jöjjek haza, és a Fruzsit is hozzam magammal :) Sőt igaziból elmenne ő egyedül, csak nem tudja, hogy laknak az Andiék, ezért inkább vigyem el :lol:
Tegnap meg azt mondta Zolinak, hogy "Úgy szeretlek, majd leesik a fejem!" :lol:

Pocakfotó, 22+0-nál készült :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi :) :) nem nagy kicsit Gáborlak :lol: nem ehhez vagyunk szokva :) :)
Hpban gasztrón a dokinéni pucéran megvizsgálja Bálintot(hasát megnyomkodja-gondolom máját tapintással ellenőrzi-,bőrét megnézi) megmérik súlyát magasságát.Anno kikérdeztek gyógyszerallergiája van-e meg minden adatot elkértek/kitöltettek velem :) aztán vv :( Itasd a lányokat,nem tudom Bethesdában hogy zajlik,de ha elküldenek vv-re akkor sokkal könnyebb úgy megcsapolni őket ha sokat isznak(nem sűrűsödik be a vérük annyira) ezt mindig elmondja dokinéni ha megyünk kontrollra :) ez már nálunk kisrutin sajnos,de szerencsére múltkor nem vettek tőle vért :) majd áprilisban ...
no és HP gasztrója különben tök új épületben van,van egy csomó állatka(hörcsögök,mókusok,tekik,törpevizilóvak,hatalmas akvárium tele halacskával és mindenkinek Béla a neve) így ezek nézegetésével gyorsan telik az idő :)

s azt ne felejtsd el mndani,h. anno Neked is kellett tejmentes diétát tartanod,lehet örökölték :(

Leesik Zsófi feje :lol: :lol: édes lehetett :) :)

Bálint szombaton mondta,mikor mentem Dédiért:Anya jó utat,vigyázz magadra és EL NE TÉVEDJ :lol: :lol: :lol: :lol:
Míra meg kakilás közben:Anya van amikor ekkora (mutatja) nagy kaki úgy csúszik ki belőlem,mint ahogy kishajó siklik a vizen :roll: :oops: 8) :lol:

Amúgy meg mi ez a pangás??????????

KépKép
viranka

Köszi az infokat :) Lehet enni előtte, ugye? Vagy nem?

Hehe, a kakis téma Zsófinál is napi szintne jelen van :lol: De az el ne tévedj is aranyos :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Szép napot :)

Andi,igen ehetnek :) :) Zoli megy Veletek ugye?

B. felkelt 6kor h. éhes :shock: :lol: gyógyul :) aztán M is ébredt,azóta nyúzzák egymást :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

De csinos kismama valaki 8) 8) 8)

Ma munkanapom van. R. magától kelt fél hétkor. Most eszeget puffasztott rizst, G. zuhanyzik, én kávézok. Indul a nap.

Kép
vindolanda

kivagyok :?
mindkét gyerek matrica, ha a konyhába kimegyek akkor már zeng a ház.
és még csak reggel van.
cicával du. dokihoz megyünk.

jobb napot mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni milyen dokihoz? Remélem jobb napod lesz,mint ahogy kezdődött.! :)

Elpakoltam a tiszta rucikat,fiúk már kiakasztottak.. Derekam fájón már vettem be gyogyót.. Még nem tudom mi legyen a mai menü valami könnyű dolog kellene..
varga tünde

Vera, köszi :)

Igen, jön Zoli, én egyedül, terhesen, ebédidőben két gyerekkel elmenni gasztrora nem vagyok elég bátor :lol:

Móni, kitartás!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

jó reggelt!

Áron is tapadna, de most épp rajzol :roll:

Móni remélem átmegy rajtuk!

Panndi de csinos pocak:-)

Beszólások :D Péterke tegnap azt mondta, hogy veszélyes a kukija :shock: na ezt, hogy hogy értette és honnan vette :roll:

Áron nálunk is rengeteget beszél és már mindent, szinte olyan szinten mint Péterke, személyes névmásokat tökéletesen használja :shock: hát lehet, mert neki nem magyaráztam, hogy Ároné :roll: Péterkénél ezt az egyet elhibáztam, de már megtanulta :D

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: