Sziasztok!
Újra itt. Mobilról olvastam ám, csak az előző oldali pocakfotóktól mindig lefagyott a web'n'walk.
jjucuss,
gratulálok a kisfiúhoz!!! És nagyon megértelek. Nekem egy lány után is nagyon nehéz volt elfogadni a kisfiút. A lényeg, hogy teljesen egészséges, a többi meg majd alakul.
majga,
én észrevettem a nagybetűt, lassan megszoktam, de azért a kicsi jobb.
Hálózsák: Levinek már olyan van, ami felülről cipzározódik lefelé, nem zavarja a nyakát. Lilié is már olyan volt, mármint a 110-es, amit már nemrég vettünk. Bodyból nekünk még volt 98-104-es is, amíg lehetett, hordtuk. Ő az oviban boldogult vele.
A kórházban nálunk kising van és angolpólya, alatta csak pelus. Az viszont Auchanos Háppy.
Klarissza,
minden ok???
gil,
már csak 1 nap
Mi is autógondban vagyunk. A Fabiába nem fér bele a 2 ülés hátra, hiába kombi, le van kerekítve, meg kagylóüléses, szóval egyszerűen nem. Most azt néztük, hogy az én Suzukimba talán befér az ülések közé a hordozó. Igazából 4-en elférünk, mert a hordozó eddig is az első ülésen volt, az a gáz, ha 5-en akarunk majd valahova menni. De talán a Suzukiban... Persze nyaralás azzal nem jön szóba, de pl. hétvégén anyuhoz ebédelni, vagy ilyesmi az elmegy vele.
A Fábiától megszabadulni nem tudunk, hiteles, kb. 1 milla árfolyamkülönbözettel, amit akkor egyben kellene kifizetni. Na meg nem lenne célszerű, ha apa naponta egy nagy 7 személyessel járna Pestre egyedül. Most abban gondolkodom, hogy nekem kellene egy használt, akár 10 éves Espace, vagy bármi, oviba, bölcsibe járni tökéletes. (A Suzuki 15, még így is fiatalabb lenne)