A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok csajok!

Írtam egy csomót és ledobott a net.

Béku!
Gratulálok Maja babához!

Pannik, Ann, Zsuzsó!
Drukkolok, hogy hétfőre jól megnőljenek a mnyh-áitok és a tüszőitek!

Eszter???
Nem mára igértél egy tesztet???

Köszi mindenkinek a Lili dicséretett.

Csináltam ma egy tesztet, délutáni pipiből, ami full nega, de még szerintem nagyon korai volt. Majd csinálok még egyet vagy vasárnap vagy hétfőn reggeli pipiből. Igaz a tesztemnek neve sincsen - vagyis Én még nem hallottam róla, majd meglátjuk.

gyoreneildi

Andi, az a szám tuti elmulasztja a fejfájásod. Tegnap találkoztam először ezzel a számmal, és kész vagyok tőle. Engem olyan harmóniával áraszt el, hogy el sem tudom mondani.

Szeretettel küldöm Mindenkinek ezen a tavasz közeli téli napon!

http://www.youtube.com/watch?v=0qtSVqQA ... re=related
ann74

Andi!
Sajnálom a fejfájásodat. Küldök gyógyhullámokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nem is írtam, de nálunk tegnap óta folyamatosan havazik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Már elegem van ebből az időből!!! Mikor lesz már tavasz????

gyoreneildi

Juj, Ann tényleg felhívtad??? De örülök :D nagyon jó lesz meglátod, és ilyen hamar kaptál időpontot? ez nagyon jó. Beszéltem ám vele és mondtam Neki, hogy sorstársaknak megadtam a számát, olyan aranyos volt, mondta, hogy rendben van keressétek de ígérni nem tud semmi biztosat, hát mondom ezt tudjuk nem is lehet ígérni. Az időpont is nagyon jó én is akkor megyek csak 5-re. Drukkolok, hogy segítsen Neked annyit vagy még sokkal sokkal többet, mint amennyit Nekem is adott már eddig is a kezelés.

Vonalzó: hajrá Ann készíts vonalzót, hiszen neked is elkezdődött a dolog, egy hét múlva ismét bmc :)
én ezt a ticker-t ismerem egyedül a többit még nem nézegettem de itt olyan gyöngyszemekre lehet akadni és olyan szépeket lehet összerakni, hogy csak na. de biztos a többin is így van, mert a lányoknak is csuda szép vonalzóik vannak :D

györéné, köszönöm a drukkot, meg mindenki másnak is. én is szorítok, hogy az a teszt pozitív legyen :wink:

Andi laptetű, fejfájásra hozzon gyógyírt Neked
pannik
Budapest

Andi!
Sajnálom a fejfájásodat. Küldök gyógyhullámokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nem is írtam, de nálunk tegnap óta folyamatosan havazik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Már elegem van ebből az időből!!! Mikor lesz már tavasz????

gyoreneildi

Györénéildi, itt nem havazik még, én is nagyon várom a tavaszt, jöjjön már a jó idő

Ann hallgatom a számot bent az irodában, nagyon jó, én is küldök egyet hálából, egyik nagy kedvenc, hátam borzong ahányszor hallom és ehhez a verzióhoz csodás képek vannak társítva:

http://www.youtube.com/watch?v=e8zhaiUR ... re=related
pannik
Budapest

Idli: köszi,aranyos vagy!! :)

Ma extra UH volt,hogy 100% legyen a baba neme,de itt megnézheted a szombati képeket,és videókat (5 darabban...) :)

https://picasaweb.google.com/1049496973 ... tbDkP2oNQ#

http://www.youtube.com/view_play_list?p ... A1F0DFFD30
Vendég

lépek haza, ha lesz erőm otthon még benézek egy kicsit hozzátok, várom Esztert a hírekkel
Andi jobbulást
sziasztok
pannik
Budapest

Kislányok, a laptető legyen a Tietek, ossszátok szét egymás között szépen!

Ne aggódjatok, mi jól vagyunk, főleg a pici.....csak most nagyon nem vagyok a toppon.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ildi: mesélj csak,miféle tesztről van szó??
csak nem???? :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Ann: köszönöm szépen, aranyos vagy!!

andrea-1

Ildikém: Reggeli elsőből tesztelj legközelebb!!! Drukkolok!!

andrea-1

ha a baba mellett nincs idő a takarításra, íme egy alternatív megoldás :-)

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7396_n.jpg

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: nagyon kreatív :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok, jól értem, az avatarba kell bemásolni a vonalzó linkjét?
ann74

Ja, nem. Akkor mostmár tudom mi az avatar. De akkor hogy kerül a levél aljára?
ann74

Hahó!

Na én kicsit jobban vagyok, ma már éhes is voltam délben. Ahhoz képest, hogy tegnap 5 keksz, ma legalább már ettem valamit. Remélem a hétvége helyrehoz.

Gyorsolvasásból most erre futja:

Gyildi: csak nem Matisz klinikán járkálsz? Várjuk a fejleményeket. Lányka továbbra is nagyon szép, kis husi-musi!

Kubu: jobbulást a nyaknak! Gyerekek továbbra is tüneményesek. Hol van álmaid palotája?

Woody: akkor vannak fogak? Vicky nálatok is lett uj?

Eszter: várjuk a további fejleményeket.

Vbeni: tőled is és nagyon szurkolok, türelem-türelem. tudom nehéz. De vannak dátumok! Nekem nincs, igaz van egy elveszett, talán haza tér? De mikor, itt csak ez a gond, és a legnagyobb.

Breki: voltál Mnél uh-n? Remélem továbbra is elégedett vagy?

Kisborsó: most akkor végül is hány babó csücsül benn nálad, ez valahogy nem világos előttem. Kapaszkodjanak!

Mia: mikor lesz eredmény?

Sajtikám: néha gyere elő a zugból!

Mieza: hát már nagyon várnánk hirekkel. Gyermek továbbra is mesés!

Akiről nem irtam, bocsi, de mindenkire gondol "öreg anyátok"

üdv kispatak
Vendég

Ann:
A profilodban az aláiráshoz kell bemásolni!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Úgy néz ki, átméretezni mostmár tudok íme néhány fotó húgom kisfiairól. A kicsi Balázska, ő a keresztfiam, a nagyobbik srác Beni. Imádom őket!

Kép

Kép

Kép

Kép
ann74

Bocsánat, csak próbálom a vonalzót beizzítani. A linket kell bemásolni vagy a teljes képet? Előnézetben csak a szöveges link látszik.
ann74

Ann: szóval az aláírás helyére kell a linket bemásolni,és képként beilleszteni,azaz ez legyen előtte: [img]%20és%20ez%20szerepeljen%20utána:%20[/img]

Kispatak: nem M-nél voltam ma,hanem a 4D-s UH-on!!
Vendég

Sziasztok!
Hcg-m csökkenőben (ma reggel volt 12)...megint 5 hétig tartott a terhesség, boldogság...részletesebben majd valamelyik nap...
köszi a drukkokat!

Majd jövök, legrosszabb esetben jövő hét elején!!!

puszi mindenkinek!!!

eszter82
Budapest

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Eszterkém itt is még egyszer nagy ölelés és hétfőn beszélünk még, akkor már sokkal jobban leszel és előre nézel majd, bár lehet már most is ezt teszed, hited ne veszítsd egy percre sem, mert sikerülni fog csak idő kérdése
pannik
Budapest

Eszter, ne :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép Kép
estrella22

Eszterem, elmondhatatlanul sajnálom.... itt is. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Egész délután azon kattogott az agyam, mit lehetne, hogy lehetne, hogy ez ne ismétlődhessen meg többet.... Nem emlékszem most pontosan, hogy Ritánál hogy volt, de talán lehet, hogy Ő segíthetne, mint hasonlóan érintett.

Ölellek, és Veletek sírok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

És remélem találtok megoldást!!!

Lányok, mostmár sajnos tudjátok......... ez volt a bajom ma......

andrea-1

Eszter, ezt nem hiszem el :cry: :cry: nincsenek szavak
ann74

Ann, vonalzód nagyon szép lett, már csak a szövegen kell kicsit dolgozni azt mondja 2011 a csodák éve 0 nap, szerintem írd oda a csodák éve után, hogy köv bmc és a dátumot ha megadod akkor szépen számol majd vissza, hogy 7 nap, 6 nap stb. A srácok nagyon édesek mindketten cukorfalatok.
a vonalzón a profilképedben jót nevettem, most már mindenhol van vonalzód ez nagyon aranyos :D
M-hez vigyél majd füzetet, tollat és egy hangrögzítős mobilt
pannik
Budapest

Eszter, Nagyon sajnálom, együttérzek veled. Nem értem, hogy miért történik ilyen velünk! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jajjj drága Eszter :-( :-( . Annyira sajnálom :-( . Ez hihetetlen! :-( :-( Olyan vészjósló volt ez a mai csönd. Puszillak!

Maccs
vörösmacska

Andi, hát ez volt...
Eszter nagyon sok pozitív gondolatot küldök Neked tiszta szívből
pannik
Budapest

Köszi Pannik a vonalzó dicséretet. Életem első vonalzója.
A tiéd is nagyon helyes.
A profilképem egyelőre szintén a vonalzó marad, most nincs már hozzá türelmem.
M-től amúgy nem várok csodát, mert ugye mondta hogy nem ígér semmit. Ez természetes. Egyszerűen csak egy kis lelki lazulásra vágyom, semmi több.
Andi, Zsuzska, Békus köszi a segítséget a vonalzókészítéshez.
ann74

Nekem is ez volt tavaly, 2x vetélés az 5.héten és egy méhenkívüli, aki fejlődött volna, csak sajnos a petevezetékben fészkelte be magát.! :cry:
Mi voltunk az Istenhegyi géndiagnosztikában, ott megnézték a kromoszómákat mind a kettőnknél. Voltunk hematológusnál, ott 11 kémcső vért vettek le, mindenfélét néztek. A vashiányon kívül nem találtak semmit okot, ami miatt ezek történtek. A tsh-m jó, az IR-diétát csinálom, bár lehet hogy jobban oda kéne figyelni.

És nem vagyok biztos benne, hogy fel vagyok-e készülve rá... :oops: :cry:

De majd a konzin hátha ki tudunk találni még valamit. :roll:
Vendég

Eszter:
Nagyon sajnálom,erre nincsenek szavak!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann:
Szuper a vonalzód!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter: borzasztóan sajnálom.... már kisírtam magam,nem tudok mit mondani,annnnyira segítenék... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ha esetleg bármiben...,kérlek szólj!!! de tényleg......
Vendég

eszter
nem hiszem el, csak olvasok és nem tudom felfogni hogy eddig tartott az öröm, bízom benne a hétfői napon valami okosat fog mondani a prof bácsi.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

nem hiszem el :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
az biztos hogy ez a nagy csend ma nagyon nem tetszett :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
istenem, miért történik mindez ?

Drága Eszterem,
itt vagyok, kérlek szólj ha bármiben segíthetek

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönöm, Lányok!
Nagyon kedvesek vagytok...
tudjátok milyenek vagyunk, már belevetettük magunkat a tervezgetésbe, és már ezerrel nyomozok, hogy hogyan lehetne kiszűrni az okokat!!! Persze a szomorúság, üresség megvan, de gondolom, idővel jobb lesz majd...így szokott lenni! Feladni nem fogjuk, nem tudjuk és nem is akarjuk!!!!
Persze nagyon furcsa volt megint "ketten" aludni Laccal az ágyikóban... nem kellett óvnunk a pocakomat az éjjeli forgolódások során,... :(
Tegnap eszembe is jutott, hogy Apukám odafent már kész kis ovival jár, mindent összevetve 6 Babó és egy kutya teszik változatossá a napjait :)
Ez a nagy csapat csak küld nekünk hamarosan egészséges Babákat, akik megszületnek és boldog életük lehet velünk :)

Andikám!
Nem akartam leamortizálni a tegnapodat! Mostantól cenzúrázom a dolgokat, mert Iza biztosan nem örül, hogy szomorú az anyukája!!!

Mindenkinek köszönöm a támogatást!

Majd jövök és visszaolvasom a tegnapot!

Puszi

eszter82
Budapest

Eszter ölelés :cry:

Maccs
vörösmacska

kispatak: Nem lett újabb fog, viszont lett egy jó kis nátha. Azért volt Barbus nyűgösebb, mert be volt dugulva az orra. De most két napja megint jobban alszik. Ma még mindig szunyál este fél 8 óta.

eszter: Borzasztóan sajnálom.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: az jó ha alszik, én is azt tettem most mig nagyon nem voltam jól, sokat segít! Jobbulást!

Eszter, drágám: ölelés, vigaszkönnyek - de ahogy látom, a te vas akaratod visz előre! Meglásd sikerülni fog! Annyi csoda történt mostanában, egyszer rátok is mosolyog a szerencse. És hiszem, hogy Sajti, Vbeni, Zsu, Ann és senki sem marad ki belőle!!!

Én már kicsit jobban, és kicsit bizakodom a jövőben, mert a remény éltet mindenkit.

üdv kispatak
Vendég

Eszterkém,
Ugyan már ne mondj butákat...... attól se lenne jobb, ha cenzúráztál volna, mert úgyis kerestelek volna már pont.. :?
Fejem amúgy is fájt volna a szaridőtől...
Néztem azt, amiről kérdeztél, de nem igazán találtam semmit. Egyedül az jutott eszembe, amit írtam is itt.
Viszont amit írtál, hogy már most a megoldásra törekedtek és előre néztek "valahol engem is megnyugtat", úgyhogy kérlek szépen ne aggódj miattam!! :wink: Így hogy látom, hogy nem hagyod el, nem hagyjátok el Magatokat, újult elővel küldöm/küldjük felétek a pozitív energiákat!!!!! Mert változatlanul hiszem, hogy a mi egyerekeink együtt lesznek csetlő-botló picúrok!!!!!!!!! És májusban BABA v. BABÁK lesznek a pocakodban!!!!!!
Pihenj hétvégén sokat! Puszillak!

andrea-1

kispatak: Rájöttünk ám a jó alvás titkára. TELE VOLT KAKILVA A PELUSA!!! Ketten tettük tisztába. ÁÁÁÁÁ nagyon büdi volt. Mondtam neki, hogy felválik a tapéta.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ajajj anyaság már csak ilyen. Van jó, és rossz oldala. De remélem, előbb-utóbb a szobatisztaság is megoldódik, főleg ha Barbus már most mutatja jeleit - ez korai ám, és örülj neki. Remélem, a nyár jó megoldást tartogat. De azt tudod, hogy még a jövő nyár se lenne késő - de kivánom minél előbb.

Macs: most olvastam végig blogodat, épp ideje volt már, mert kicsit elmaradtam.
Örülök, hogy Baluci szépen fejlődik. Még jó, hogy van tejed, de már pótlást is elfogad.

Fogat sajnálom, remélem megoldódik.

Amit nekem sokszor kellett szedni: zöld dobozban lévő Arnica Montana (homeós bogyó). A mostani mütéthez kaptam antibiotikum. Használom a Meridol fogkrémet és kaptam szájöblögetőt (sajnos nevét nem tudom, de kék szinü folyadék - hm és jó drága), és ami még segít a fogközökhöz: Superfloss fogselyem ill. fogköztisztitókefe. Ez utóbbi hozta a legnagyobb javulást a folyton gyulladt inyemre, fogközökre.

minden jót kispatak
Vendég

Eszterkém,
nincsenek szavak...de hiszem, hogy ennyi szeretet, erő és akarat, ami bennetek van, sikerrel fog járni egyszer!
Ó istenem, mennyire kívánok nektek egy örömteli, egészséges terhességet!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Eszter nagyon sajnálom!!! :( :( :( :(

Nekem lenne egy kis intim kérdésem. Lenn az intim területem iszonyatosan vérbő érzékeny néha viszket fájdogál! Félek így a kezelések közbe összeszedtem valamit.
Nyomom a Crinone-t meg a progi injekciót, igazából folyni nem folyik belőlem semmi. Mit csináljak? Március 7.-én kell visszamennem eredményhirdetésre. Menjek vissza előbb?Hát most nagyon tanácstalan vagyok!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia, szeirntem menj be most hétvégén a János nőgyógyászatára és mutasd meg mielőbb!!! Inkább legyen egy fölös köröd, és mondják azt hogy rendben vagy, mint hogy valami baj legyen és nem tettél semmit..... Szeirntem! Én indulnék azonnal!
REmélem nem lesz semmi extra!

Nekem is volt hogy éreztem ilyen viszketést most pár hete, azonnal mentem a patikába és a canesten használt is, rá 1 hétre Zoli nem talált semmit a kenetben......de Te ugye most mást is teszel fel, úgyhogy Magadtól ne kezdj el szeirntem akciózni a canestennel.... :shock:

andrea-1

Eszter!

Nagy nagy ölelés! Annyira hittem és bíztam benne, hogy sínen vannak a dolgok!

Puszi
Én, Vivi és Húgom is

Kép
avarka

Hopssssssz!

A laptetőt azoknak ajánlom, akik most nyomják az ágyat a pocaklakói reményében! Nagyon szurkolok!

Kép
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: