A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zafir!

Csak jól emlékeztem, hogy valaki Paragihoz jár és jön majd az intézetbe babáért! Te vagy az! És mondtad is, hogy nem lesz, én már teljesen azt hittem hogy mától nincs, de akkor ezek szerint ma még bent volt,csak később ért be.
Ti kezdtek is, ha visszajön szabiról?

Kisalag! Tudom ki vagy! :wink: Te voltál ma a 3., igaz? :D

Parane! Te is ott voltál reggel korán? Régen írtál...

Poszi???

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, azért kéne futni (gyorsgyalogolni, lépcsőzni, elipszistrénerezni), hogy méretügyileg összerendeződjenek a tüszők, hogy a hormoncuccok mindenkihez eljussanak. Szóval, hogy a kicsik utolérjék a nagyokat.
Én nyomtam végig, elipszistréner jött be, ott annyira nem kellett zakatolni. Én javaslom, hogy csinálj azért valamit. Ha más nem megy, gyalogolj.
Biztos, hogy fontos lenne, azért mondta még ezt a két napot.
Nem akarok lelkiismeretfurdalást okozni, de én csinálnám még két napig.
Én nagyon-nagyon drukkolok nektek, annyira szeretném, hogy szerdán nagyon szép szám legyen a tenyeredben és pénteken legyen legalább 2 babó transzfer. Még hétvégén Katapetráért és Mnéért imádkozom, de hétfőtől érted. És ezt veheted fenyegetésnek......

KépKép
momelcsi

Melcsi! A lelkiismeretem győzött közben, 15 percet futottam :oops: Mondjuk idebent, de futottam, a pulzosom egész jól megemelkedett. Holnap a szuri után mindenképp megismétlem és még egyszer, de lehet, hogy kétszer a nap folyamán. Hááááááát Apánk szava legyen szent. (és nem is tudom mit éreznék, ha hétfőn kiderülne, hogy gáz van én meg nem tettem meg mindent!) Szóval újra erőre kaptam, befejeztem a hisztit, minden ok lesz! :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto: Igen-igen én vagyok az. :) Ha eltűnnek azok a fránya ciszták addigra, akkor kezdünk, de lehet hogy az első UH-n még Paragi nem lesz ott. Majd meglátjuk, mert pirit 10.-ére várom, de lehet hogy csak a 4 napos ünnep alatt jön és akkor 16-án tudunk csak kezdeni.

Akartam is tőletek kérdezni: ha csak 12-én jön meg piri, utána az első munkanap 16-a lesz. Akkor viszont már az 5. napon leszek. Vajon akkor is kezdhetünk majd, vagy megint várnunk kell 1 hónapot? :cry:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Katapetra, huh a víz engem is levert az elején :oops: nagyon örülök,h végül jól alakult. Mostanra már biztos az első megszeretésen túl vannak, gyere majd holnap reggel. Addig is pihizz és kezdj el ágyazni a picurkáknak :lol:

Kriszto, büszke vagyok rád :lol: Ügyes csajszi vagy, hajrá futááás :lol:

bari6

Zafír, sztem,ha nem jönne meg, akkor hívd fel őket és legfeljebb vakon állítanak be :wink: ez miatt tuti nem kell várnod egy hónapot :wink:

bari6

Csuti megcsinálta egyedül a baba-bummot! :D :D :D Szívből gratulálok!!!!

Mné, D mit mondott a HCG-re?

Katapertra, levert a víz, amikor olvastam a történeted.... de a végén minden ok, és ez a lényeg! Pihenj, készülj a beültire!

Krisztó! szerdán végre eljutsz a punkcióig, hidd el, egy hónap mulva már Neked gratulál már mindenki!
Vendég

Kérdeztétek, hogy mit mondott Dévisz! A Hcg-re csak annyit, hogy akkor terhes, mire én mondtam neki, hogy ez eddig sem volt kétséges! Megkérdeztem tőle a Femibion és a Folsav együttes szedését, és visszakérdezett, hogy miért szedek folsavat. Hát, meglepődtem ezen a kérdésén, de minden esetre azt mondta, hogy szedhetem együtt a kettőt. Mást nagyon nem mondott. Maszatkát megtalálta, meg is mutatta, és mondta, hogy talán esetleg ez az. Ennyi. Nem igazán van szerintem mostanában a toppon. Nem tudom, de nekem az az érzésem, hogy nem igazán figyel oda. Már bocsánat a kifejezésért, de háromszor körbekarikázik az UH-gal, és kész!
Ma is beszéltem a normál nőgyógyászommal, és ő kérte, hogy hétfőn menjek el megint vérvételre, és hívjam kedden az eredménnyel. Kicsit két vasat tartok a tűzben, így biztosan nem lesz baj. És igen, Dévisznékl minden egyes látogatás alkalmával 10000 forintot kell leperkálni. Úgyhogy ez a hét egy kicsit megviselte a pénztárcánkat, mert hát ugye a konzultáció mellett fizetős volt az összes vérvétel is, és még a saját nőgyógyászomnál is voltam... A héten közel a fél havi fizetésemet elköltöttem. :-( De sebaj, csak jól legyen a manócska. A többi nem számít, illetve a többit majd megoldjuk!

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Sziasztok
Csuti,Mné
Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D :D

Láttam a kis dokit, mert ugye így neveztétek el. (januárban)Nekem nem szimpi, csak apánkat hagynám vizsgálni. Végig a beavatkozás alatt ragaszkodnék hozzá.

Olvasom a tüszőrepesztő szurit, már nem is tudom ki írta...kicsit meglepődtem, úgy emlékeztem, csak is ügyeleten adják be. De ezek szerint már nem kell rohangálni, mert simán belehet adni magunknak is. Progeszteron injekció,gondolom ezt még mindig nem lehet beadni,csak az ügyeleten adják be...vagy nem?
kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok,

köszönöm az érdeklődést! jólesik hogy az ilyen hűtlen kutyákról-mint én-is érdeklődtök :oops:

DE, mindenekelőtt CSUTINAK küldöm gratulációmat!!!
jaj de szuper lehet!!! :D :D :D
további boldog babásodást!

katapetra-jó a történet! a happy end fontos itt a hormonokkal túlterhelt népek körében!gratula!
volt róla szó hogy hány babót kaphatsz vissza?

kriszto-reggel mi is voltunk, de sajnos én egész nap használhatatlan leszek ha hajnalban kelek. ezért a mai 8-as érkezésünkre is büszke vagyok...
festett szőke vagyok némi lenövéssel, legalábbis amíg nem lehet festeni :?
kriszto Te mióta szurizol? próbáltam megtudni hogy mikorra számíthatunk a punkcióra, de nem tudta megmondani...

ma délre a vérétellel együtt végeztem is.
ez volt a második ultrahang, és már vannak 15mm-es golyócskák. Dévai meg is jegyezte milyen gyorsan növesztem őket...de azt nem mondta hogy ez jó vagy sem?!
na de majd hétfőn kiderül
parane
Budapest

zafír

nem biztos hogy az 5. napon késő elkezdeni...
nekem csütörtök jött meg piri, és hétfőtől kellett szuriznom-vagyis az 5. naptól.
parane
Budapest

Szerintem márc. 14-én tuti lesz délelőtt D, mivel a stimusokat meg kell vizsgálnia, sőt, lehet, hogy punkciós és transzferes is lesz. De érdemes mindenképp még előtte (csüt. pl.) felhívni, és Ő megmondja, hogy vakon beállít vagy hívd fel hétfőn reggel. Én esélyes vagyok, hogy menjek akkor, arra a hétre tervezném a császárt.

Krisztó, büszke vagyok rád, csak így tovább. Szupi lesz hétfőn, csak ne kelljen sokat fagyoskodni.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!
Én még nem jártam itt, bocsi hogy megzavarlak benneteket. Most volt az első lombikom és úgy néz ki, hogy nem sikerült. Most voltam a 10. napon, a beültetés hétfőn volt és 5 naposan kaptam vissza őket és a teszt tök negatív. A csodákban pedig nem hiszek. Szeretném megkérdezni, hogy a Dévai intézetben is hosszú a várólista? Én most a Forgácsban voltam, igaz ez fizetős volt és csak decemberben mehetnék újra a TBs-re. Itt is ilyen sokat kell várni? Egyáltalán van TB-s lombik a Dévaiban? Nagyon köszönöm a segítséget!
szil81
Budapest

Jó reggelt!

Itt ülök, és zokogok, mert olyan boldogok vagyunk!!!!!
Az 5-ből 3 gyönyörű, és szépen fejlődik, a 4-et megszúrták, és ő is szépen megindult....
Igy 5-ből 4-en maradtak,..... :lol: :lol: :lol:

Éjjel a férjem, és én is 4-et álmodtunk!!!!

Hétfőn megyek vissza értük :lol: akkor beszéljük meg, hogy mennyi lesz az annyi .D

megyek madarakat fogdosni!!!!!!

Puszi neketek!!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Katapetra: Nagyon örülök, hogy az 5-ből 4-en szépen fejlődnek! És hogy a férjeddel álmodtatok??? Ezek szerint tudtatok aludni. :-D Tessék sokat pihenni az elkövetkező két napban. A hasad jobban van már? Róka koma elkerült ugye?

Szép napot kívánok!

Mné
mné

Sziasztok!

Te jó milyen termékenyek vagytok!!! :lol:

Katapetra, hatalmas gratula a 4es számhoz!
Drukk hétfőhöz!

Szil81, szerintem ez egy kicsit korai tesztelés volt! Nekünk ET+21.napot mondják tesztelési időpontnak és nem véletlenül!
Tb. támogatott a lombik program, de nem szabad elfelejteni, hogy magánintézmény konzultációért és minden vizsgálat ami nem lombikprogram fízetős. A lombik program akkor indul amikor felírja a gyógyszeret.
Én még azért tesztelnék egy kicsit késöbb is és szedném még a gyógyszereket!
emerenc

Kép

Küldöm a madarat, hogy könnyebb legyen megfogni. :-)

Mné
mné

Kriszto, ezt a mázlit! :lol:
Csak nyugi......én is csak 9körmöm rágom le... :wink:
Szerintem is bőven elég egy kis helyben futás. Messzire nem jó el futni, mert vissza is kell jönni.... :D
Drukk, egymásnak! Hétfőtől felmelegedés lesz!

Drukk,drukkk.

Kagyló, csak első szurinál kell kórházi felügyelet, az allergia miatt.
Talán kezdtek? Hol tartotok?

MINDENKINEK DRUKKOLOK!
emerenc

Köszi Emerenc az infot!
És itt is van várólista a TB-s lombikra? Mert a Forgácsban 1 év :cry:
szil81
Budapest

Sziasztok!

Nincs is jobb, mint jó hírre ébredni :lol:

Katapetra, ez csodás hír :lol: juj de jóóóó hétfőn kismami leszel :lol:
A megszúrni alatt ICSI-t értettél ugye?

Parane, de jó,h jöttél :lol: Örülök,h szépen elindultak a tüszőcskéid. Ha ilyen jól haladsz, elképzelhető,h szerdán punkciód lesz neked is :lol:

Izgalmas heteknek nézünk elébe :lol: Kriszto, Kisalag, Katapetra, Emerenc, Parane hajrá csajok :arrow: +++++++++++++++++++

Posziról nem tudunk semmit???

Szurika, remélem te is egyre jobban vagy!!! Hiányzol :cry:

Csuti, remélem szerencsésen hazaértetek :wink:

Szil, üdv itt. Emerenc mindent leírt az intézettel kapcsolatban, annyit írnék még,ha minden papírotok megvan és minden OK, akkor elvileg következő pirivel már lehet is indulni.
Ami a tesztet illeti: nekem most volt sikertlen lombikom, de ennek ellenére is azt mondom,h ET 11. napon még ne hidd el,h nem sikerült :!: A 14. napig várj :wink:

Krisztokám, gondoltam rád, így talán könnyebb a reggeli futás :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

Pusza,
Bari

bari6

Jó reggelt Mindenkinek!

katapetra-nagyon jóóóó hírek! ez aztán a szerelem!csak így tovább!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

szil-üdv itt!
mi decemberben hívtuk fel a dokit, és miután beszereztük a hiányzó papírokat, leleteket, februárban, vagyis bő 1hete tudtunk kezdeni.
szerintem mindenképpen jelentkezzetek be egy konzultációra. ha lehet ha nem el fogja mondani-nem hiteget, nem biztat feleslegesen-ez az egyik erénye :roll:
parane
Budapest

Katapetra,

szuper!!! :D :D :D :D Csak így tovább!!!
leeda

Kép 2011.02.26.

Mné:köszöm a madárkát megfogtam ám jól a grabancát :D
Gondolok Rád hétfőn.....

Barika, igen a 4-et ICSI-vel indították be....

Lányok, mindenkinek nagyon hálás vagyok a drukkokért, az imákért...olyan jó, hogy rátok találtam, és hogy nem löktetek ki magatokközül....szívemben örök a hála ezért!!!!!

Ja!!!!!és tényleg kapok róluk fotót, majd felrakom őket hétfőn.....:D

katapetra

Sziasztok!

Katapetra! Szupeeeeeeeeeeeer!!!!!! Juj, szorítok, hogy holnapra is mindenki egyben legyen!!!! De jó, de jó,de jó!
Kezdem a buta kérdések sorát: ha megmarad mind a négy, akkor hogy lesz??? :lol: :lol:
Puszillak és annyira jóóóóó!

Parane, jó hogy jöttél! Akkor lehet, hogy szerdán punkciós leszel te is!

Emerenc! Hát ez az, hogy vissza is kell jönni... :lol: :lol: Maradt a benti futás!

Szurika! Nekem is hiányzol.

Leeda, nálatok mi a helyzet? Lassan utaztok, igaz? Éééés ki tudja hányan jöttök vissza!

Szil! Szia! Jó helyen vagy! A csajok mindent leírtak, ha van kedved írj majd még magadról, első lombikotok volt, előtte volt-e valami, vagy csak a lombik jöhetett szóba? Hogyhogy nem tbs-en voltatok?
Bocsi, rögtön letámadtunk.... vagyis én :oops:

Mné! Szerintem Apánknál az a helyzet, hogy nem hisz a "csodákban", ő úgy gondolja, hogy azon a napon ami meg volt beszélve, ha lát babókát, akkor van, ha nem, akkor nincs. DE meg lehet győzni!!! Csak ő nagyon realista. Szóval egyre inkább úgy tűnik, hogy a babócátok nem akkor fogant, hanem később, amennyiben tényleg szépen kikerekedik majd az egyelőre cisztikus képlet és lesz belőle élesszélű petezsák, melyben magzati elem látható! Legyen így!!! :wink:
De szerintem Apánk ugyanolyan, mint volt eddig is, a tényekben hisz, abban, amit meg lehet magyarázni orvosilag, tudományosan.
Mindenesetre nem csak a saját nevemben, hanem mindannyiunkéban kívánom, hogy mielőbb kiderüljön, hogy akkor mi is van, többen átéltünk már ilyen helyzetet, lásd Bari és az én példámat és nem kívánjuk senkinek!
És ne haragudj, ha nyersen fogalmazok, vagy nagyon realistán, de mondom, aki már tapasztalt ilyen hercehurcát az tudja miről beszél és csak segíteni akar! Amit írtam a földre rugdosásról korábban, na ez valami olyasmi... :oops:

Csajok! Túl vagyok 20 perc futáson, a pulzusomat nézegettük elég jól megemelkedett, ugyan nem tudom mennyinek kell lenni, de nagyjából ha kb kétszeresére nő mint a nyugalmi az jóó, nem?

Süt a nap!!!!! Pusza

kriszto

kriszto82

Szia Kriszto 82!
Köszi, hogy írtál nekem. Nálunk csak a lombik jöhet szóba, mivel a páromnak rettenetesen rossz az eredménye. Velem semmi baj sincsen, minden értékem jó. A beültikor a nyálkahártya 14 volt, az összes hormoneredményem jó volt. 11 petesejtből végül 2-t ültettek vissza 5 naposan és állítólag nagyon szépek voltak. Viszont ami megijesztett, hogy a többit nem lehetett lefagyasztani
:cry:
Hétfőn volt a beültetés és ma csináltam egy tesztet (Pregnasens), ami negatív lett. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy ez még korai, de én hiszem, hogyha lenne baba, már mutatna legalább egy halvány csíkot. És egyébként sincs semmilyen tünetem.
El vagyok nagyon keseredve. Tudod ilyenkor felmerül az emberben a kérdés, hogy lesz-e valaha gyerekem.
Egyébként most leszek 30 éves és ez volt az első lombikunk.
szil81
Budapest

sziasztok
emerenc
Mi nem fogunk kezdeni! Csak érdeklődtem, mert azért minden nap van valami ami változik...és mindig nézem ki hol tart.
Kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Drágáim
Itt vagyok.Kicsit,törött,zúzott,szédelgős,varrott és vaksi :( ....hát leamortizálódtam.
katapetra
Nagyon köszönöm hogy érdeklődtél és átadtad az üzenetem a lányoknak.
Mindenkinek köszönöm az aggódást és a jókívánságokat.Picit visszaolvastam,de reagálni még nem nagyon tudok.
Próbálom összeszedni magamat,fizikailag és lelkileg is.Rettenetes volt.Majd később írok róla,ha gondoljátok.
Most már olvasgatlak majd Benneteket.
Puszi Mindenkinek,és mennek a drukkok,kinek mihez kell :arrow: :arrow:
Szép napot és jó hétvégét.

szurikáta
szurikáta56

Jaj Szurikáta! De jó, hogy jöttél! Nagyon aggódtunk érted! Őszintén sajnálom, ami történt! Kívánom, hogy minél hamarabb rendbe gyere mind testileg, mind lelkileg! Mi itt vagyunk, és nagyon várunk téged!
Kép

Mné
mné

Szurim Drága!!!!
Örülök, hogy tudtál egy picit jönni, a legfontosabb hogy gyorsan felgyógyulj!!!!
Ölellek!

katapetra

Szurikáta Mamink!

De jó,h jöttél :lol: kívánom,h napról napra jobban legyél! Azért pihizz sokat :wink:

Kép

bari6

Drága Szurikáta,

Nagyon örülök, hogy jöttél, mert az remélem azt jelenti, hogy jobban vagy.
Mielőbbi testi és lelki teljes gyógyulást kívánok.

Ha majd tudsz, akkor mesélj, hátha Neked is segít, ha beszélhetsz róla.

Katapetra,

Ez aztán a hír :lol: :lol: :lol:
Mennyit fogsz vissza kapni, ha mind szépen fog nőni?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szurikáta! Jó, hogy írtál! Pihengess! Gyógyulgass! És ha már rendben vagy írd meg, mi a csuda történt!
Aggódtunk Érted rendesen.

Kagyló, az jó, hogy jössz és érdeklödsz, mindig örömmel olvaslak, csak nem tudtam mi újság Veletek! :wink:

krisz én úgy tudom, hogy 200 körüli a jó. De most nekem is csak 100 -120 volt. (pulzus) De eredményesnek tudom be, mert most érzem, hogy "beindultak", "mocorognak". Szerintem már nem ezen fog múlni....az a hatalmas hús mennyiség is megteszi a magáét. :wink:
emerenc

Sziasztok Lányok!

Először is megszeretném köszönni az érdeklődéseteket felőlünk, majd később a sok gratulációt! Aranyosak vagytok!

Kriszto te is rendicsek vagy, hogy írtál a fórumra! És nem semmi, hogy rábeszélted magad a futásra, ügyes vagy!

Akkor leírom, hogy mi volt:
- nálunk reggel végig szakadt a hó Gyöngyösig. NEM TAKARÍTOTTÁK!!! :shock:
- fél 11 után értünk oda, nem vártunk túl sokat.
- nagyon féltem, a férjem nyugtatott, hogy nem lesz semmi baj.
- bementünk, kérdezte D, hogy na, pozitív a teszt? Mondtam, hogy igen, akkor lássuk.
- felfeküdtem, elkezdte az UH-t. Megkért, hogy feküdjek már máshogy, hogy jól látja -e azt, amit lát.
- máshogy feküdtem. Erre odafordította a monitort, hogy nézzem meg, ott van a 3 petezsák.
- LEDÖBBENTEM, de ő is.
- behívta a férjem, hogy nézze meg, majd szinte az összes dolgozót, és mindenki ott nézte, én meg teljesen le voltam forrázva. :oops:
- nem hittem el, nem tudtam, mit gondoljak.
- elmondta, hogy közepes hiperstimum van: 40 mm szabad hasűri folyadék, a jobb petefészek férfiökölnyire duzzadt. Bevallottam neki, hogy sajnos hányingerem van, és így nem tudok enni. Nem volt nagyon mérges, aranyosan elmagyarázta, hogy ez katonaság!
HELYETT: elit kommandó :lol: (tehát egyes terhesség: katonaság, ikerterhesség: kommandóság, 3-as ikerterhesség: elit kommandóság).
Ajánlotta a fehérjeport is, amit már elkezdtem inni. Nem olyan vészes, de nem a legjobb. Sajnos étvágyam most sincs igazán, de próbálok enni.
Kaptam képecskét is, de csak két babó van rajta, mert sehogy nem tudta a harmadikat odatenni. Ő elbújt, bár egy kis árnyéka látszik :lol:

Tehát 3 élesszélű petezsák, mindháromban magzati elem található, 10x7x4, 10x7x3, 9x5x10 mm-esek. :lol:

Mennem kell minden héten a háziorvoshoz vérnyomásmérésre, testsúly mérésre, és teljes vérképet csináltatni.

Mné,
én nem tudom, hogy láttalak-e, én olyan zavart állapotban voltam. Félre ne értsétek, nagyon örülök, csak nem tudtam felfogni, úgy mentem, hogy bárcsak maradna egy, és ne legyen semmi baj, de amikor megláttam a 3-at, hát szóhoz sem tudtam jutni.
Neked is biztosan odanő majd, most nem a méret számít, hanem az, hogy Apánk is látja már a kis pocaklakódat :lol:

Katapetra,
nagyon szép számokat produkáltál, ügyes vagy! Akkor hétfőn transzfer? Nagyon fogunk neked drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!!

Szurika,
én is örülök, hogy jobban vagy, remélem teljesen felépülsz majd!!!

Csuti
Kép
csuti83

csuti
Most jól olvasom hogy hármas ikrek várhatók? :shock: te jó ég.
És megbarátkoztál már a gondolattal? Nagyon vigyázz magadra drágám!A hasűri folyadékkal vigyázni kell.A babák is termelik.Sok fehérjét kell fogyasztani.És rengeteget kell inni.Akár 4 litert is naponta. Kép Kép Kép :)

szurikáta
szurikáta56

Sziaszooootok! Minden nap olvaslak Titeket zugban, de mivel már többen is érdeklődtek, hol vagyok...hát itt vagyok, főként azért is, mert nem állhatom szó nélkül Csuti, Mné, Katapetra boldogságát!!!

Csutiiiiiiiiiiiii, hát én zokogtam, amikor olvastam a 3 pöttyöt...mit pöttyöt, gombócot!!! A párom alig tudott vigasztalni, dícsérte Dévai kezét :DDD Annyira irigyellek....és annyira szurkolok nektek! Ez iszonyatos nagy boldogság! Gondolom, azért meg is ijedtetek, a 3 nem könnyű terhességet jelez, de őszintén szólva én nagyon boldog lennék!

Mné, nagyon drukkolok neked is, légy pozitív, süt a nap, nem lesz gond, nőni fog a kis cukiság! Gondolok rád!

Katapetra, nagyon szép eredmény, hurrá!!! Nagyon örülök!

Vissza kell még sokat olvasnom azért, hogy mindenki kapcán képbe kerüljek, bocsi!

Most már többet fogok jönni...kicsit sok a gondom mostanában, azért nem írtam....de igyekszem helyre jönni lelkileg! puszi, mindenkit ölelek nagyon
Vendég

Csuti, nem csodállom, hogy zavart állapotban voltál! Az ember küzd, hogy legyen babája, rém álmok gyütrik, hogy egyáltalán nem lesz neki már gyermeke....aztán fekszik egy baromi kényelmetlen pozicióban és közlik vel, hogy elitkommandósság van oda bent! :D Rögtön kész a nagycsaládos cím. :D Nagyon sok erőt és kítartás kívánok Nektek! Óriási (háromszoros) HURRÁ! Gratuláció!
És nagyon vigyázzatok magatokra!
Biztos sokat kell majd pihened...
:lol: :lol: :lol:
emerenc

Lányok én is előbújok kényelmes zugolvasói pozíciomból. :oops:

Csuti Drága! Tiszta szívből gratulálok neked a babácskákhoz!!! :lol: :lol: :lol: Emlékszem még tavaly szeptemberben mennyire izgultál, hogy sikerüljön egy baba. Látod most háromszorosan kárpótoltak téged. :wink: Nem csodálom, hogy zavarban voltál. Gondolom ilyenkor az ember egy kisebbfajta sokkot kap, ami természetes. Jó egészséget és kitartást kívánok Nektek!
Ha van a környezetedben hármas ikres anyuka vedd föl vele a kapcsolatot, mert hasznos lehet szerintem. Nekem négyes ikres anyuka ismerősöm van, akiknél bár korábban jöttek a kicsik, de utolérték magukat. Ma már ügyes iskolások mind a négyen és makkegészségesek. ÉÉÉs három év múlva született spontán tehességből egy kisöccsük is. Csak azért írtam le, hogy ne aggódj, hinni kell abban, hogy minden rendben lesz és akkor minden a lehető legjobban fog alakulni.

Nyuszika, neked is gratulálok a kislányodhoz. Nene, neked pedig a kicsi fiatokhoz. Még néhány hónap és a kezetekben tarthatjátok őket. :wink:

Bari, a legközelebbinek sikerülnie kell tudod és őrizd meg az optimizmusodat :!:

Kriszto, Nekedi is egy nagy kalappal!

Emerenc örülök, hogy te is újra csatasorba álltál. :lol:
monilla

Szurika,
de jó, hogy tudsz jönni, és gyógyulgatsz! IGEN, eddig úgy néz ki, de a biztos majd csak 7-én lesz, akkor már lesz szívhang is. 3-at ültettek be, Apánktól 2 puszit kértem, hogy annyi foganjon meg, de ez a harmadik is nagyon szeretett volna, így ő is maradt. :lol: A kis babóca. Mi sem gondoltuk volna, hogy mind ott lesz az UH-n. Amikor kijöttem (Mné megmondja), hogy ráfagyott a döbbenet az arcomra. Legelőször 2-őt kaptunk vissza, abból egysem maradt meg, így most tényleg nagyon örülünk! Most fájt a fejem du. be kellett vennem egy fél panadolt, és aludtam kb. 2 órát egybefüggően. :oops:
Próbálom enni a húsit, de még csak kb. 35 dkg-nál járok :oops: nagyon nehezen megy, de nem azért, mert nem akarok húst enni, hanem mert nincs étvágyam, tehát mást sem kívánok, sőt semmit nem kívánok!!! De iszom a fehérjeport is plusszba napi kb. 100 gr-ot, ami 7 dkg-nak felel meg (az eladó szerint). Te mit tudsz nekem még ajánlani? És a 3-as babák, akik most születtek, hány hétre lettek császározva? Úgye szép, egészséges babák, és hány kg-ak?

Barika,
nem is mondtad, hogy annyira rosszul voltál piritől, hogy hívtad Apánkat. :? Annyira sajnálom, de már jobban vagy? Gyógyulgass! Képzeld, most rántott húsit eszem, amikor ránézek egy szelet rántott húsira, mindig te jutsz az eszembe :lol: hogy mennyire szereted, és hogy hogy meg tudod enni!!!

Nyuszi,
jó, igazad vaaaaaaaaaaaaaan :oops: mostmár beszélhetünk a 3-as terhességről. Gondoltam olvasgatok a neten, De D. felhívta a figyelmemet, hogy a net csak rémhírekkel van tele, de nyugodtan olvassam, ha akarom. Neked van valami jó sztori-d? Neked is azt mondta D., hogy nagyon a 12. hétig kell nyomni a húst? Mert addig folyamatosan nő a petefészek? Mert nekünk valami ilyesmit mondott.

Poszi,
Igen, én is eléggé félek a 3-tól, de még majd 7-én kell visszamenni szívhangra, akkor fog igazán kiderülni, hogy akkor hány is van. Hát, úgy beszéltük a férjemmel, hogy ahogy a jó Isten gondolja, úgy legyen, majd mindent megteszünk, és vigyázunk! Csak ez a fránya evés ne lenne!!! :x
Gyere sűrvebben, mi majd helyrerázunk!!! Örülök, hogy itt vagy ismét! :wink:

Emerenc,
Hát igen. Elég kényelmetlen az az ágy :? én sem szeretem. A múltkor képzeld el, a kisdoki vizsgált, és az egyik lábam véletlen rátettem a neylonra, és folyamatosan csúsztam le, és olyan kellemetlen volt, ő meg UH-zott, így kénytelen voltam neki mondani 5 perc után, hogy már (mivel nem szoktam tornázni :wink: ) remeg a lábam az erőlködéstől. :lol:
Köszönjük a jókívánságot, igen és még van két kutyánk is :lol: úgyhogy tényleg nagycsaládosok leszünk!
Ti hogy álltok most?
Az jó, ha már "mozgolódnak", csak így tovább, akkor még hétfőn mész UH-ra Krisztoval úgye?

Szil,
a 10. napon nem igazán mutatja még ki a teszt, főleg, ha nem is 10-es erősségűvel csinálod (de ezt Kriszto jobban eltudná neked mondani). Én 10-es erőségűvel csináltam, de azt is csak azért, mert előtte voltam vérvételen, ott már kimutatta, és én alig láttam, csak a férjem vette észre. Úgyhogy még van remény!!!!!!!!!! És a legjobb helyen vagy, a Dévai doktor úr nagyon kemény, határozott, sokszor hangulatember, DE! ő értünk van, és nekünk akar jót, próbál mindenkin segíteni. És a lényeg, hogy TUD is, mert annyira eltökélt, és profi. Mi 300 km-ről járunk hozzá, és megérte, mert most elvileg 3 megtapadt babóca csücsül a pocimban :lol: majd küldök róla képet, csak lemerült a gépem. Úgyhogy ha esetleg, de még ne add fel a reményt, mert ahhoz még korán van, tehát, ha esetleg nem sikerül, akkor szerintem a Dévai intézet tökéletes lesz neked is! Sok sikert!!! ÉS kitartás!!!

Óh, Monilla!
De jó, hogy jöttél!!!!!!!!! Annyira régen jártál már itt! Köszönöm a szép szavakat. Igen, van egy 3-as ikeranyuka, vele szeretném felvenni a kapcsolatot, de majd csak a szívhang után. Mert D. is mondta, hogy keressek magamnak közelebb egy orvost, mert sajnos ő nagyon messze van, ha bármi baj történne. Így mindenképp megkeresem, hogy ajánljon egy orvost, és persze fogok tőle kérdezősködni :wink:
A kisfiad jól van? Ti mikor is szeretnétek indulni? Majd tavasszal úgye, ha jól emlékszem? Jaj, annyira szeretném, ha nektek is sikerülne!!! Puszi

Csuti
Kép
csuti83

Szia Csuti!
Gratulálok a hármas ikreidhez!!!
Köszönöm a biztató szavakat. Megkérdezhetem, hogy ti miért lombikoztatok? Nálunk a párommal van a baj és ezért ICSI volt, úgy látom nálatok is.
Egyébként elgondolkodtam, hogy váltok a Dévai Intézetre, ha nem sikerül, olyan sok jó dolgot olvastam a Doktor Úrról itt a topicban.
A Forgács is rendes, csak hosszú a várólista. Azt hittem minden intézetben szabályozták, hogy hány TB-s lombikot lehet egy hónapban megcsinálni.
szil81
Budapest

Szia Szil!
Köszönöm! Igen, mi is ugyanazért, amiért ti. Tehát nálam semmit nem találtak, volt rendszeresen havi vérzésem, átjárhatóak a petevezetékeim, és peteérésem is volt. Csak a szerelmem szegény, neki nagyon, sőt rettenetesen lassúak, deformáltak, így D. rögtön rámondta az ICSI-t. Az első lombikunk sajnos nem sikerült, bár szerintem tudom az okát (bár nem 100%, de közre játszott), volt egy kisebb vitám a beültetés 10. napján, nagyon ideges voltam. Akkor éreztem is, hogy elhagy az erőm, és nagyon rosszul voltam, de közben kiderült, hogy nekem volt igazam, bár azóta sem kértek tőlem bocsánatot. Na mindegy, rosszkor volt rossz időben. DE! a mostani már sikerült, úgyhogy jó helyen jársz!
Itt az intézetben nincs igazán várólista, felhívod D-t, ő ad időpontot, elmész konzultációra, elmondja, hogy milyen papírokat kell beszereznetek. Majd ad még egy időpontot, akkor már viszed a papírokat, megnézi, hogy mind hivatalos-e (aláírás, pecsét), megvizsgál, és ha minden ok, akkor megmondja, hogy ha megjön piri, akkor telefonálj. Aznap, vagy attól függ, hogy melyik nap jön meg, tehát minél hamarabb behív magához, és akkor kezdi az UH-t, a beállítást.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti,
akkor mi hasonló cipőben járunk. Nálunk is pont ez a baj, hogy a páromnak nagyon nagyon rosszak az eredményei, nekem viszont semmi bajom: rendesen van peteérésem, jól stimulálható vagyok, átjárhatóak a petevezetékeim.És pont a mai napon (ami a 10.) én is nagyon kiakadtam a negatív teszttől és lelkileg teljesen összetörtem. Lehet, hogy pont ez lesz nálam is a probléma és ezért nem fog sikerülni.(Mondjuk én már kedd óta idegeskedem a tünetek teljes hiánya miatt.)
De most erőt adtál, hogy akár nekünk is sikerülhet!!!!Legközelebb biztos nem fogom ezt csinálni, és megpróbálok nyugodt maradni végig.
Egyébként 5 naposan kaptam vissza két blasztocisztát hétfőn. Állítólag szépek voltak, de fagyasztani nem sikerült.
Decemberre van új időpontom a Forgácsba, lehet hogy azt még megvárom és ha az sem sikerül, akkor váltok a Dévaira. Nem akarom az első sikertelen kísérlet után otthagyni őket.
Nagyon szimpatikus a számomra amit az Intézetről és a Doktor Úrról írtok!
Egyébként Pesti vagyok, úgyhogy teljesen mindegy hogy hova járok.
Szilvi
szil81
Budapest

Sziasztok!

Szurika! Olyan jó, hogy itt vagy!!!! Pihengess, gyógyulgass! :D

Szil!Még tarts ki! 3-4 nap múlva mutathat még más is az a teszt!!!! Csak ne add fel!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Monilla, Poszi! Jó, hogy jöttetek! Írjatok magatokról!!!!

Csutim! Ha rátok gondolok sírok! (a boldogságtól természetesen, na meg a megagiga adag hormontól...:oops: ) Annyira-annyira szorítok és vigyázz nagyon magadra! Ölellek :D

Barikám hiányollak skype-ról, sikerült mélypontra jutnom... :cry:

Túl vagyok a 3-szor 20 perc futáson!

Kretty! Megérdemlek egy HŐS-sé kiálltást? Ezt te szoktad írni... :lol:

Szép estét nektek!

kriszto

kriszto82

Kriszto,

az jó ha sírsz- mármint a boldogságtól + hormonoktól természetesen...megkönnyebbülsz legalább :D :D ne legyél mélyponton, nagy kaland vár Rátok jövő héten!!! :lol:
Mi lassan utazunk, ha nem jön közbe semmi :roll:
Szép estét Nektek!
leeda

Ajaj, mi jöhet közbe???? :roll: :roll:

Mennyi időre mentek? Messzire? Ha jól emlékszem óceánon túlra, igaz?

kriszto

kriszto82

Kriszto,

remélem, semmi... :roll: utazással együtt 10 nap (ebből 4 nap munka), és Las Vegas :wink:
leeda

csuti
Fehérje témában nem tudok több ötletet annál amit most csinálsz.Ha nagyon leesik a szervezetben a fehérje szint,akkor infúzióban szokták pótolni.
Az ikrek 35 hét 2 napra születtek,de azért vette ki a doki őket mert már nem nagyon fértek el.De még maradtak volna :) hatalmas hasa volt a csajnak :shock: .Egyébként Ő is tele volt hasűri folyadékkal kb 3 hetes lehetett;olyan szinten hogy 11 napon keresztül csapolták,2 naponta közel 1 litert. és folyamatosan kapta a fehérjés infúziót. Rengeteget kínlódott.
A babák 1460,1690 és 1960 grammal születtek,teljesen egészségesek(kb,ha jól emlékszem a súlyokra)és 2 kilósan mehetnek haza.Most nem tudok semmi újat róluk.Ja és 2 lány-1 fiú :lol:
Itt a fórumon az Ági28 hármas ikres anyuka,vedd fel vele a kapcsolatot,ha gondolod.
szil
Szia,üdv itt közöttünk.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a kedves,biztató szavakat.Nagyon nagyon jól esik hogy ennyit gondoltatok rám.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Huh, jó sokat termeltetek :lol:

Monillaaaaa, de jó,h jöttél :lol: Hogy vagy? Kisfiad? Mikor indultok?

Csutikám, megríkattál engem is :lol: Ami a rántott husit illeti az az a hús, amit mindig minden körülmények között meg tudom enni :lol: Csak Dévisz meg ne tudja,h rántott husival tömtem magam :oops:
Amúgy remekül lehet belőle hamburgert csinálni, csalamádéval és mindenféle finomsággal :lol: Vigyázzatok magatokra nagyon :lol: Ami pirkót illeti, mára mintha elvágták volna :shock: , tegnap nem akartalak örömödben ezzel terhelni :wink:

Krisztom, jaj már fent is vagyok a skype-on, de látom te nem vagy :cry: Kimozdultunk a zurammal, elmentünk mozizni :lol: Remélem jobban vagy már :wink:

Katapetra, holnap hívnak még? Hétfőn hányra mentek majd?

Szurikáta, nem győzöm ismételni magam,h olyan jóóóó,h itt vagy újra :lol:

Poszi, de jó,h jöttél te is :lol: Ti végül indultatok? Ha gondolod, írhatsz a problémádról,hátha könnyebb lesz egy kicsit a lelkednek :wink:

Leeda, elvileg az utazás után indultok ti is?

Szil, tényleg bízz még pár napig. Addig is ++++++++++++++++++

Jó éjt mindenkinek!

Pusza,
Bari

bari6

Monilla, de jó, hogy itt vagy. Mindenki nevében köszönjük a kedves szavakat, de mesélj, Veletek mi újság????

Szil, nálunk is apa baki van, kevés rossz minőségű sereg, de arra pont elég, hogy ICSI babát várjunk :) Szóval van remény, sőt, akár egy hadseregnyi gyermeke is lehet az embernek. Az első konzultáción Apánk örömét fejezte ki, hogy nálunk csak egy nagyon pici baki van a babásodás kapcsán... Nem is értettem, rákérdeztem, hogy érti... Azt mondta, hogy az, hogy apa katona probléma van, az semmi, ha egyéb probléma nincsen a párosnál, ez a "legszerencsésebb", ha már ide kerül az ember!!!

Csuti, igen, nekem is pont ezt mondta Apánk, hogyha kiléptem a vizsgálóból, akkor irány a húsgyár. És cuppanjak rá... Sőőőt, utána a transzfereken velem példálózott, hogy csúnyán nem ettem a husit rendesen a visszaültetést követően (ami félig igaz, mert ettem húst, de lazábban, na meg a gyomrom fájt vagy 10-12 napig, nem tudom mitől, azt hittem vírus...) és hatalmasak lettek a petefészkeim... De rácuppantam a húsra és a következő UH-n (10 nap után) már vagy 3 centit csökkent a méretük. És ez így ment a 12. hétig, amikor azt mondta, hogy a bal oldal teljesen normális lett, a jobb még nagyobb. Az meg is maradt egy darabig, abban még hetekig éktelenkedett 3 ciszta, de az egyik héten köhögés alatt annyira begörcsölt azon az oldalon, hogy valószínüleg kidurrant, mert azóta már a jobb oldal is rendben van. Szóval tényleg fontos a hús, vagyis fehérje. Próbálj túrót, tojást, lencsét... ilyeneket enni, hátha egy fokkal jobban csúszik. Tény, nem lesz egyszerű, de ha nagyon vigyázol magatokra, minden a legnagyobb rendben lesz!!!
Ahogy Monilla írta, múltkor visszataláltam arra az oldalra, ahol írtad, hogy sajnos nem sikerült, és reméled a következő körben erősebbek lesznek a manók.. Ennél jobban nem is valósulhatott volna meg az álmotok :lol: :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szia nyuszika85!
Köszönöm a biztatást. Kár hogy nekem előtte senki sem mondott ilyeneket, akkor nem aggódtam volna halálra magamat az elmúlt 7 napban. Azt hiszem, hogy ez a rengeteg idegeskedés lesz az oka, ha nem sikerül. De most visszaadtátok a hitemet, ha nem is ez a lombik, de a következő sikerülhet!
Holnap úgy döntöttem, hogy csinálok ismételten egy tesztet, és ha az is negatív, akkor megyek dolgozni keddtől.
Megkérdezhetem, hogy nálatok hanyadikra sikerült a baba?És hogy neked volt e valami tüneted 6 nappal transzfer után?
Még egyszer nagyon köszönöm a segítségedet! És gratulálok az érkező babához!!!
szil81
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: