A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mónikám, drága vagy, én is ki tudnám írni, de itt szereti nézni. :lol: Ma délután beszéltünk legalább telefonon a dédivel, nagyon gyenge, de szerettem volna, ha hallja a fiúk hangját, hátha jobban akarna küzdeni.

Egyébként én is émelygek, rossz a gyomrom, de igyekszem tartani magam. Majd éjszaka eldől, hogy mi lesz velem is. :roll:
dmaggie

Sziasztok!

Gyors bekukk :)

Móni! Írtam privit.

Olyan sűrű napom volt ma...
A héten beteg az egyik kolléganőm, aki délután lenne, így helyettesítem az ügyfélszolgálaton (talán holnaptól már nem). És mivel Szelit reggel viszem a bölcsibe, így már nem jövök haza... Elég közel van az iroda a bölcsihez.
Bár hülyén hangzik, hogy 8-tól 4-ig dolgozom, és hulla vagyok... :oops: :roll: :lol:

Jövő héten ovis nyitott hét, úgyhogy 3 ovit fogunk megnézni. Mindhárom a munkahelyemhez van közel a belvárosban, és nem utolsósorban Anyu lakásához is. Ezek jöhetnek számításba nálam. Mindegyik kis barátságos ovi, legalábbis a híre szerint. Van egy népszerű is, de oda már olyan sok gyerek jár, és erős protekció kell, én inkább a nyugisabbak közül választok. Remélem, sikerül, és nem a lakóhelyünk szerint osztanak be... na, az gáz lenne, mert abban a városrészben, ahol lakunk, ott nincs ovi, a közelebbi városrészekbe meg nagyon rossz a közlekedés busszal, és kocsim még nincs... :evil:
Szóval azért lesz egy kis para, hogy összejön-e.

Na, nem lököm itt a rizsát...
Remélem, mindenki jól van!!!! Ha nem, betegeknek jobbulást. ++++++++++++++

Megyek pihizni. Szelike ma a Mamánál alszik (régen aludt ott...). :) Közben meg nagyon hiányzik!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Napsugarast :)
na hol vagytok ? Sehun SENKI?

Én szerdáig csökkentett üzemmódban dolgozom,Balunak megint bronchitise van :( szerdán megyünkvissza kontrollra :( de a torka már megint nem piros :evil: :evil: Szerencsére Míra bírja :) :)

olvastam,de nem vok toppon :?
ja és még annyit akartam írni,h. fiam 3 napja pelus nélkül alszik éjszaka(de csak azért mert elfelejtettem venni) és semmi baleset nem történt :) )

KépKép
viranka

Sziasztok!

Regi válaszoltam :)
ne mond, hogy a rizsát nyomod :). Olyan jó olvasni rólatok végre.
Hiányoztál nagyon a topikból.

Maggie jobban vagy? És a kedves?

Cicusnak ma van a farsangja, nagyon izgatottan ment az oviba :) . Vitt egy nagy tál frissen, hajnalban kisült fánkot. Nagyon örültek neki az ovonénik :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera itt egy senki :lol: :lol:
Kicsi fiadnak jobbulást, mennek a gyógypuszik+++++
Éljenek a pelusmentes éjszakák :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

mi megjártuk Bp, tegnap, nagyon lecsökkent a forgalom :shock: 1 óra alatt fenn voltunk a szinhelyen, alig volt autó az M3 bevezetőn, hungárián reggel 9kor. Meglepődtem.

Péterke mivel sirt, sőt segitségért kiabált, igy a villamost csak autóból szemlélhette. Kis butus, pedig nem fájdalmas vizsgálat :roll:
Ma már vigan ment oviba:-)

MAggie szegény dédi:-(

Móni szupi lesz a farsang :-) fák! te kis sztahanovista!

Vera sajnálom a betegséget:-(

Regi jó volt olvasni rólatok! jó ovinézést!

Heni
KépKép
heni81

Megvagyunk
ha Emma alszik jövök ( mert itthon van)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Nem is meséltem, hogy új gondozónőnk van a bölcsiben, ugyanis egy másik bölcsiben meghalt egy gondozónő, és helyette kérték a miénket. Múlt héten csütörtökön jelentették be, és már hétfőtől ott is van. Hozzánk egy fiatal csaj került, de majd kiderül, hogy milyen lesz, egyelőre nincs különösebb benyomásom róla. Szelikétől minden nap kérdezem, hogy tudja-e már hogy hívják, de nem tudja... :lol:
(Amúgy Dia.)

Móni! Majd dobj képet a farsangról! :)
(Válaszoltam.)

Vera! Bálintnak jobbulást!!! :(

Még szerintem jövök...

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Néztem a videót Péterkéről, a farsangosat! Nagyon édes! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Helló!

Bálintnak jobbulást!

Móni olvastalak az oldaladon.. Ne aggódj minden rendben lesz! Tényleg ha az kell,hogy jól halljon akkor egye fene,inkább mint,hogy.......... :) Fel a fejjel.. :) A savó nem látható mikor belenéznek a fülben?? Csak,hogy úgy írtad ( lehet nem jól vettem ki) utána mondták miután megvolt a hallásvizsgálat.. Amúgy én is úgy vagyok vele,ha megszüntethető az adott probléma kivétellel nem bánom..Nagyon kíváncsi vagyok,hogy nekünk mit mondanak majd,miután lement a gyulladása Beninek.. Film nézés,egy darabig én is így voltam,aztán beszigorítottam magamnak,és igen is leülök és megnézek egy-egy filmet,mert így jobban érzem magam lelkiekben.. :) Meg megérdemeljük! :)

Vera ügyesek vagytok! :)

Maggie :(
varga tünde

Maggie: dédi. :( influenza miatt van látogatási tilalom?

Betegecskék jobbulást!!

Emma, néha még köhög felszakadósan, a szeme..már nem piros csak váladékos. Tegnap elmentünk a szemészetre, kapott szemcseppet, bakteriális, nem fertőző de a és a sok váladék miatt amit folyton törölget a szeméből...más gyerekhez kerülhet és kész, tovább is adta....így itthon maradtunk.
ügyes volt a vizsgálatnál. meg a cseppentésnél is.

én jól..vannak kaják amikre gondolni sem birok, ha ilyenek nem kerülnek elém émelygés sincs. jövő pénteken vay hétfőn megyek uh-ra. várom már.

itt egész nap esik a hó. utálom már nagyon!!! tavaszt akarok!!!!! meg legyen már április!! :-)

Munka: szemetek voltak..de mit is vártam. lezártam nem érdekel, azóta már a hányinger is kevesebb, gondolom az idegesség.

Emma szenzációs, táncol, énekel, rengeteget rajzol, a foglalkoztató füzetekkel is hihetetlen ügyes, az annapeti oldalt imádja, ott is a kirakót, különbségek...stb ügyesen csinálja, egyedül kezeli, kikeresi mit akar és csinálja, majd bezár mindent ha befejezte...:-) persze csak heti 1-2x játszik ilyet és az is max 10 per.
a kis notebookján imádja a betűket írogatni, folyton leckét ír. az E betű már nagyon megy és a többi írás= OIOIOIOIOI felváltva. ez nála az írás vonal karika..ő találta ki..:-)
tündéri családi képet is készített..lerajzolt mindenkit, apa, anya, Emma és kistesó. :-)

na most csak magunkról írtam.

de olvastam ám.

:oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!

Tanulós hetem van, hulla vagyok, csak jelzem, hogoy ezen kívül élünk... Úgyhogy hamarosan vége, s akkor majd jövök kicsit.

Puszi!

Betegek, gyógyuljatok meg!!!

Üdv!

Kép
Kép
Kép
zdori

Hello lanyok, nem jovok mostansag, ne haragudjatok, nem vagyok jol, sajnos, de bizok a legjobbakban. Ha Jo hirrel tudok szolgalni jovok. Minden eromet a gyerekekre forditom, hogy a legkevesebbet erezzek meg ebbol az egeszbol.

Vera, kuldtem a matricakat :-)

A fogyokuram miatt legalabb nem,kell aggodnom, s. Tiz napja nincs itt - minusz 7 kilo :-)

Puszi, vigyazzatok magatokra!!
Vendég

Jó reggelt!

Niki, épp akartam sms-t írni. De tegnap annyira hulla voltam, hogy nem sikerült. Reméljük a legjobbakat :!:
Várunk vissza!

Dórit is!!! Jó tanulást!

Szia Regina! Nyolc órás munka:)

Jó, hogy írtátok ezt az óvodát, nekem is utána kellene néznem, mikor van határidő, még lemaradunk. Halvány lila gőzöm sincs :oops:
Igaz, itt egy óvoda van helyben, meg egy db-ben a mikepércsieknek, de az komplikált volna :roll:

Tegnap igazi téli vezetési gyakorlatom volt, de egész jól mentem a jeges úton, még egy lejtős piros lámpát is szépen abszolváltam. Teljesen lefagyott az út estére, mikor jöttünk

:roll:

Rugó épp kakaózik, meg mesét néz. Tegnap egy perc tévét sem nézett, gondolom, most jól esik neki 8)

Éljen a pelenka nélkül alvó Bálint!

Rugó olyan kis ügyes, ilyeneket mond, hogy "Balázs, gitár!" - odaadja a kisfiúnak a gitárt. Meg cukor, zokni (ezt nem tisztán), hó, esik, kicsi stb. Most már nyugodtabb vagyok :roll:

Ma itt leszek, írhattok :P

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Heni azt nem írtad, hogy mit mondtak. Gondolom minden rendben :)
Na ja, kevesebb a forgalom, mégiscsak 360 a benzin literje és ahogy néztem a híreket 3-4 héten belül 380 fölé megy :evil:

Tündi nem látható mert a dobhártya mögött van. Ráadásul cicusnak volt kifakadva a fülé és mégsem távozott :(
Elkerülhetetlen a műtét :?
De végigcsináljuk és végre újra jól fog hallani csinikém :)

Vindo ügyi vagy a vezetéssel :)
én is emlékszem az első igazán téli vezetésemre. Teli volt a kocsi, a barátaimat vittem haza, hatalmas hó volt és nagyon csúszott. 1 megcsúszásom volt és azt is jól korrigáltam, nem léptem hirtelen a fékre hanem ellenkormányoztam. Büszke voltam magamra :oops: :D

Niki jobban örülnék ha más miatt fogynál :roll:
várunk s jó hírekkel.

Mesi hogy vagytok?
Vártam a hívásod :roll: ha ma lesz időm rádcsörgök :)

Kaqk Emma ügyes :)
családrajzolást cicus is szokott.
olyan jó nézni a figuráit :D
a volt munkahely :twisted:

Vera hogy van Báló?
Te?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, egy kalappal a műtéthez!
Minden rendben lesz :!:

Ja, az első jeges vezetésem egy horror volt nekem is, most már nem voltam annyira ideges.

Jön Rugó...

Kép
vindolanda

Nem tudom, írtam-e már, de Rugó komoly térérzékkel rendelkezik. Ha 200 méterre megközelítjük valamelyik mekit, elkezd kiabálni, hogy hambi, hambi :shock: És mutogat, merre kell sávolni meg kanyarodni :shock:

Ruhákat pakolok, takarítok :arrow:

Kakq, nevek vannak már????

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Móni valószinű, még nincs eredmény, majd emailen átküldik.

Niki sajnálom:-(

Vindo ami nektek praktikusabb meg szimpibb a, bba az oviba irasd be.
Nálunk pl. Gyarmatra ha akarná, csak bejelentett Gyarmati lakcimmel lehetne, mert sok a gyerek :roll:

Mi jól vagyunk, fánk tegnap este elfogyott, de hozattunk még egy kocsival, csak anyuéknál van, mert oda olcsóbban elhozzák és majd mindig ha megyünk hozunk futóval :roll: macerásabb, de jóval kevesebb igy. Utálom, hogy ilyen világ lett!!!!! :evil: ez embernek mindent át kell gondolnia , hogy mit hol olcsóbb.

Benzin, hát mi is a diesel öreg opellel mászkálunk itt a környéken, csak hosszabb útra megyünk vesszük elő az új autót, mivel jóval drágább a benzinessel mozogni :evil: kimélődik legalább :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mindjárt összeülünk néhány kolléganőmmel összerakni egy prezentációt... Addig gyors bekukk. :)

Móni! :( Sajnálom, hogy műtét lesz, de biztosan jobb lesz utána! +++++++++++++++++

Vindo! Vezetés... akkor ügyes voltál! :)

Kaqk! Kissé lemaradtam. Mi volt a munkahelyeddel???

Szelike szerette volna reggel, ha maradok vele a bölcsiben... :( Olyan rossz így otthagyni... :(
Sebaj! Jön a hétvége, együtt leszünk! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo az én gyerekeim is tudják, hogy hova megyünk mindig, sőt Áron szokta kiabálni, ha átlépjük a határt, hogy Ica mamához! :D

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Sokat gondoltam Rátok, csajok, Móni, Rád és Cicusra a fülgondok miatt (jobbulást a drágának!!!), Maggie a dédi miatt (szorítok Neki és Nektek!), Nikire, hogy minden legyen rendben!
És persze a többiekre is :-)
Minden kis betegeskedőnek jobbulást!

Nagyon tetszettek a farsangolós képek, tegnap Ádiék ovijában is megvolt a farsang, S volt ott, én sajnos nem tudtam elszabadulni (3 órát is el kellett volna hagynom, amikor így is rövid a szorgalmi időszak). Szerencsére az anyák napja majd délután kezdődik májusban. Készültek képek is ott, egyet felteszek, amin látszik a muci.

Le vagyok maradva a dolgaimmal, már rám is pirítottak egy helyről, ettől eléggé elszomorodtam, mert mániákus határidőtartó vagyok, és ez egyszerűen nem jön össze. De majd megoldom.

Kép
irina

Ádi 8)
Határidők :x
Nekem a szorgalmi időszak hosszúnak tűnik :roll:

Felhívtam a védőnőt, áprilisban lesz beiratkozás az óvodában.

Rugót meg kellene fürdetni, tegnap csak bemászott az ágyba. Kikente magát kakaóporral, most olyan, mint akinek maszk van az arcán.

Itt közben változatlanul szakad a hó, már van vagy tíz cm :shock: :shock: :shock:

Én még pizsamában, de már öltözök lassan.

Kép
vindolanda

Hétvégén már megyünk járólapot meg csempét venni 8)
Az ajtók kőművesmunkáit meg G. megcsinálja.

Kép
vindolanda

Heni, a fát mi Romániából hozatjuk. Sokkal olcsóbb. A határmentiség előnye. Mikor építkeztünk, a tetőhöz a fát is onnan hozták, még szállítási költséggel is megérte.

Nálunk a gáz a leghidegebb hónapokban havi 28 ezer, ahhoz jön a fa (egész szezonra a fa olyan 120 e körül volt). Szerintem még olcsón megússzuk, ahhoz képest, hogy a ház mekkora :roll:

Kép
vindolanda

:?:

Kép
vindolanda

Heni nekünk szerncsénk volt most a fával.
Volt az egyik kereskedéshez 10%-os kuponom. Húzták a szájukat egy kicsit de azért megadták a kedvezményt és még házhoz is hozták :D (ez erre nem alap, + pénzt kérnek érteáltalában)
Gázzal csak akkor fűtöttünk mikor hazamentünk anyuékhoz. 4 napot
:)
160-ért vettünk fát és még van :)

Vindo hajrá csempevásárlás :D

Irina határidők :?
azért pihenj is néha :!:
ha vége a hajtásnak egy közös kávézás valahol a belvárosban?
Ádó nagyon édes :lol: :lol:

Én az ovónőkől fogok majd képeket kapni, nem mehettünk be a farsangra mi szülők :( De a fánkot fotóztam amit csináltam, ha gondoljátok akkor azt a képet feltehetem :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nekünk a kettő fűtési forma együtt megy. A gáz 20,5-re van beállítva éjjel-nappal, és arra fűtünk fával. Én nagyon fázós vagyok :roll:

De vajon akkor miért nyomtatnak kupont? Vagy csak egy marék szögre érvényes szerintük? :x

Csempe - a színén gondolkodom. A falak nálunk fehérek (ehhez ragaszkodom), a függöny, szőnyeg stb. az előtérben-konyhában vörös :roll:

Kép
vindolanda

Még nem volt fűtésszezon mikor adták és úgy gondolták addigra elhasználjuk :) Na de dec31-ig volt érvényes és mi őrizgettük 8)

A drappos színek nagyon jól mutatnak a vörös mellett. Még inkább kiemelik.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát mi az idén még nem vetünk fát :roll: mert volt itt minden féle hulladék+ Lali tudott hozni munkahelyéről fenyőt, ugye ők kábeldobbal foglalkoznak és a selejt szétszedhető, de már nincsen. s

Úgy számoltuk, hogy nekünk 200 e volna a fűtés fával, és most már jövőre venni kell,nagy a ház és nem tudok sehol lezárni semmit, igy fűteni kell az egészet.

Én a gázzal úgy vagyok, hogy 21 fok az a minimum amit kibirok :roll:van nappaliban kandalló, lehetne rásegiteni, de mivel itt van a cirkó is igy ha itt meleg van a többi szoba hűvösebb :roll: jaj az ember annyit kombinál variál, jobb lesz azért ha majd nem leszünk itthon, biztos lehet lesz spórolni jobban a fűtésen, de igy hogy itthon ülünk, muszáj fűteni.

Vindo sötét ne legyen a csempe, nehéz takaritani!

Móni, okvetlenül töltsd fel a képet!

Heni
KépKép
heni81

Móni, nagyon cselesek vagytok 8)

Heni, nálunk a régi rész egy szobája le van zárva, azt úgy is ritkán használjuk, amolyan vendégszoba meg ruhásszekrények vannak ott :roll:

Akkor valami okkeres-drappos dolgot keresünk majd.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, gyerekek alszanak, nekem meg nagybevásárolnom kell, hétvégén röpikupán leszek Tatabányán, fel kell készítenem a családot. :)

Zsozsival voltunk dokinál, a füle zárt, AB-t nem kell szedni, elég rossza a hallása, újabb időpont az orrmandulaműtétre: március 18. Előtte vérvétel harmadjára, gyerekorvosi beutaló, altatóorvosi konzultáció - persze mind mind más helyen... :evil:

Ma van az oviban a farsang... Zsozsi január 13-a óta itthon van. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan véget ér a kálváriánk! :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nálunk is le lehetne lezárni helyiségeket és össze húzni magunkat télre, de én azt nem szeretném, ha oda kerülünknagy lesz már a válság :evil:

[size=9]VAnnak ismerőseim akik egy szobában laknak télen, hogy spóroljanak a fűtésen a többi szoba meg verem, na borzasztó. 9 éves gyerekük velük egy szobában még mindig :roll: azért igy nem szeretnék élni :? [/size]

Heni
KépKép
heni81

Mesi túl lesztek rajta !!!!! megjön a tavasz és a betegségek elszállnak! Hogy birjátok egyébként? munka, gyerekek betegen otthon...nem lehet könnyű!

Heni
KépKép
heni81

Csak nagyon gyorsban. Olvastam vissza, de nem jegyzeteltem így csak össze-vissza.

Vindo
Remélem jól haladtok a csempézés miegymással a 7végén.

Móni/Mesi nagyon szorítok, hogy vére oda kerüljetek, hogy műtét és minden rendben legyen.

Móni várjuk az ovis farsang képeket és persze a fánk kép is jöhet :D

Ez a fűtés dolog annyiban érint minket, hogy a másik lakás sokkal jobb volt. A cirko fűtés és a digitális szabályzót nagyon élveztem. Be lehetett állítani, hogy mire hazaérünk befűtsön.
Itt házközponti semmit nem tudok állítani. Mindig fázom és 16 ezres számláink vannak. Agyrém. Persze nyáron nem lesz, de a másik helyen szépen el tudtuk osztani átalányban fizettünk és így nekem tervezhetőbb volt.

Niki írtam :arrow: feltétlenül olvasd el.....sajnálom nagyon a kialakult helyzetet.

Irina
Édes volt Ádi :D
Sajnálom a munkahelyi rákoppintást, remélem utoléred magad...

KépKép
KépKép
fleur

Helló!

Mesi szorítok,hogy most már sikerüljön a műtét,ne halasztódjon! Ez borzasztó lehet,újra és újra mindent...

Irina ari Ádi!

Csajok ma önző voltam.. :oops: Du. Benit a mamáékra hagytam,egy órára,elmentem szolizni :oops: vettem hajszínezőt megcsináltam a hajam.
Domi dédinél volt,nem aludt.. Most itt játszanak. :)

Délelőtt elvittem fiúkat oviba ma volt a fényképész. De csak vittem és hoztam őket..
varga tünde

Együtt aludni én sem szeretnék egy szobában mindenkivel.. :shock:

Nálunk a fűtés alsó és felső szint kazánnal 180e + a meleg vizet is ez adja fentre.. Eddig régen gázkonvektorok voltak a szobákban,lent meg középen kandalló volt,így a gáz évesen úgy kb. 70e + a fa hát nem akarok hülyeségeket írni,de sok volt az is talán 100e.. Szóval így most nem koszolunk és tökre jó árban vagyunk. Arról nem beszélve,hogy a dédi külön kandallós volt egy szoba konyhát szokta fűteni csak nappal 200ból,külön vette a fát is.. A fürdő külön konvektoros volt,szóval plusz az is. Most idén majd okt.ben megmondom mennyi az annyi,mert tavaly lett a dédi is leváltva kazánra.. Nem érte meg neki a kandallózás,állandóan fázott éjjel,nappal meg hőgutát kapott.. Szóval én úgy veszem észre,hogy megérte a váltást..
varga tünde

Jó reggelt!

Tünde, ennyi neked is jár :!: :!: :!: :!:

Heni, mióta bővítettünk, elég szépen elférünk a maradék négy helyiségben, plusz a konyhában. De egy vagy két szobánál én se szórakoznék. Amúgy sz...ul újította fel a szobát az előző tulaj, hasít be a hideg az ablakok alatt, és az a leghidegebb fekvésű rész. Amúgy én sem vagyok lezáráspárti.
De G. gondolkodik valami kályha-vízkeringető rendszeren, meg ablakcserén majd egyszer, szóval meg fogjuk oldani, mire öregek leszünk 8)

Maradék fák:)
Mi a régi ajtókat tüzeljük el nemsokára, pár napig elég az is.

Emese, jó röplabdázást 8)

Itt tíz cm hó van minimum :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

sziasztok!

Tündi ez a legkevesebb ami jár neked :) Nem vagy önző.
ha csak annyiba kerül gázzal fűtenetek az nem sok. Erre a 72 nm-re több volna a gázszálmla, mondjuk én utálok fázni.

Anyósék sose fűtik a ház nagy részét. Most nagyon pórul jártak, a fürdőben elfagytak a csövek, bontani kell. Ott sajnáltatta magukat én meg inkább kimentem a szobából. Aki ennyire sóher az mit vár?

Heni a maradék fa nagyon jó tud lenni :)
itt is vannak még ajtók, ablakok, bútorok amik elégetésre várnak :D

Grétike köhécsel kicsit :? nem volna jó, ha megfázna. Este már kapott izlandi zuzmót, ma reggel meg lándszás utifüvet. Lehet hétfőn, kedden nem megy oviba. Amúgy pont az orvos mondta, hogy ne vegyem ki a közösségből mert otthon is lehet beteg, csak figyeljünk rá.

Mesi hol műtik Zsozsit?

KépKép
Kép Kép
l.móni

itt nincs hó csak nagyon-nagyon hideg :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, sziasztok! :)

Túl vagyunk a héten, nem volt egyszerű, főleg a tegnap nem, mert mindenkinek másképp jött össze, mint ahogy gondolta, hogy lesz... SZóval az utolsó pillanatban kellett mindig mindent megoldani... Kiderült, hogy férjemnek 2 órával hamarabb kell suliba mennie. Öcsémnek másfél órával előbb kell elmennie itthonról. Mondanom sem kell, mindneki be lett volan osztva a gyerekekre vigyázni... Így én háromnegyed órát késtem 2 órámról is, és apum is hamarabb jött el a mh-éről, de végülis mindenki rendben volt, és olyan órákról késtem, amikről nem nagy gond késni, és nem csak 1 órásak voltak, hanem sok... Most viszont nem megyünk sehova. :) Csak a környéken sétálunk, ha nincs szél, mert a gyerekek megint taknyosak, nem akarok megint egy egész hetet a takonykórral küszködni...

Meg várjuk a bárányhimlőt... Hamarosan ki kell jöünnie, ha elkapta Samu.

Most csak magunkról írtam, bocsánat, majd igyekszem felvenni a fonalat.

Niki, kééééérlek, bocsáss meg S-nek! Tudom, ez nem ilyen egyszerű, de ezek szerint igaziból te is azt szeretnéd, hogy ne legyen távol... Különben aggódhatnál a fogyó miatt... Elég aggasztó, amit írsz... Jót nektek!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

G. hazaért, és kimentek hóembert építeni Rugóval. Nagy a boldogság, és én is elégedett vagyok, végre egy nyugodt, netezős ebéd 8)

Dóri, ez a beosztós dolog nagyon bosszantó tud lenni :shock:
Nálunk is néha percre pontosan van kiszámolva, ha R. nem csanás, hogy hogy vigyázunk rá. G. persze mindig késik, én meg éppen hogy beesek valahová...

Életed párja mit tanít? Vagy jár ő is pluszban tanulni valamit? Milyen kis szorgalmasak vagytok akkor :D

Fleur, nem lehet átalányt kérni?
Hány fok az, aminél fázol?

Kávézni is fogok :arrow: 8)

Tegnap este fél hatkor nyomtam még egy nescafét, olyan lendületesen dolgoztam éjjel, és még egy filmet is megnéztünk utána. Szerencsére R. már nyolckor kidőlt.

Du. a baumaxba kellene menni. Csempenézés, afrikai kép 8) 8) 8)

Kép
vindolanda

2 méteres hóembert csináltak :shock:

Kép
vindolanda

Furcsa olvasni, hogy hóembert építenek a fiúk nálatok. Itt süt a nap :)
2 méteres az már szép nagy :lol: :lol:

Én Z-re ebből a szempontból nem számíthatok, nem ér oda sehová időben, hiába kérem, nem érdekli. Tehát én nem tudok semmi időre beosztani :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na jó, csak olyan 1.80 :wink:
Itt is vakítóan süt a nap, már olvad is. Olyan fény van, hogy bántja a szemem, ha kimegyek :shock:
G. kávézik, és megyünk a baumaxba. R. és G. lemérte a csempét.

POntatlan Z :x
Amúgy Gábor is elkésik mindig. Ha együtt indulunk, tuti a késés (kb. 15 perc). Ha ketten vagyunk Rugóval, megy minden percre pontosan. Pedig a gyerekkel való foglalkozás így is - úgy is rám esik. Nem értem :shock: :shock: :shock:

Ja, meg ha valamit két perc lenne megbeszélni telefonon, azt negyed óráig nyújtja. Élőszóban is. Nem győzöm kivárni :roll:

Én mániákus határidő-tartó és percre kiszámított életet élnék amúgy. Lehet, így kompenzál az élet.

Kép
vindolanda

Hali, csak 1 gyors kérdésem lenne. Van egy kb 2oldalas szöveg amit angolra és oroszra kellene lefordítani sos. Vki tud segíteni?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, van itt egy baratnom aki anyanyelvi szinten beszel mindket nyelven, elozo ferje orosz, a mostani angol, ezek mellett bolcsesz mindket nyelvbol.. megkerdezem, ha gondolod, de magyar oraberert biztos nem vallalja..:-(
Vendég

Lanyok, koszonok mindent, a sok tamogatast, szoval, gondolattal! A hetvegere visszajott S., Remelem, nem megy vissza.. dolgozunk rajta.. jonni fogok, most pihengetek, olvasgatok.. elvitte a gyerekeket, mert energiam nulla.
Vendég

Niki! Örülök! :) Remélem, rendben lesztek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Niki jó hír. Minden rendcen lesz.
Fordítás:5100karakter, sos kellene. Megkérdezed mennyiért, mikorra tudja? Kb 2 oldal. Köszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, megirom priviben a nevet iwiwen tudsz uzenni neki, mert telcsije ki van kapcsolva. Hivatkozz ram, aranyos nagyon, remelem tud segiteni.:-)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: