Szilcsike!
GRATULÁLOK

! Minden jót az új jövevényhez!
Kataa!
Hát igen, fiatal vagyok

, de 3-4 klióval több, mint tavaly ilyenkor.
Majd megnézem ezeket a Ranyákékat. Péneken jönnek a tesómék babacuccokat vásárolni (hihetetlen, mindjárt szül), megyünk Pestre, majd oda is benézünk.
Beszti!
Igenis feszülnek a nadrágjaim

! Mondjuk, a gatyákon nem is annyira feltűnő, inkább a hosszú szoknyáimban kezdek lassan úgy kinézni, mint egy sellő, mert úgy megnőtt a fenekem

.
Nem is tudom, mikor lenne jó, ha nem baj, akkor talán inkább a jövő héten. Holnap lehet, hogy anyunál alszom a gyerekekkel (megígértem, hogy egy éjszakát ott fogunk aludni a héten), pénteken meg csak későn jövök haza, mert megyek a tesómékkal vásárolni. Nem baj? Vagy ha neked csak ez a hét jó, akkor megoldom, hogy itthon legyek.
Beszéd
Ádám is tud egy csomó mondókát. Én is modtam neki régen, de egyáltalán nem érdekelte, most meg tudja Hinta-palintát, Zsipp-zsupp-ot, Ecc-pecc-t, Cini-cini muzsiká-t, Elment vadászni-t, meg egy csomó éneket is. Én is meglepődtem először, mikor hallottam, el se akartam hinni, de azért nagyon örülök.
Pucur!
Ez a pizsis dolog jó

. De én nem tudom, mit csinálnék, ha valamelyikre rájönne egy ilyen "dolog". Mert az enyémek 1/2 6-kor kelnek, 1/4 7-kor indulunk, buszozunk egy csomót, és így azért elég hideg lenne pizsiben

.
És nem is felejtetted el, hogy kell

-ilyet csinálni! Nézd csak meg jobban, mit írtál

!
Mennem kell, apa mindjárt jön, lesz nagy hancúrozás a gyerekekkel....
PAnda