A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Tudom nem szabad tudom tudom

de mégis ezt kivántam ma este : szalonna friss ropogós kenyér paradicsom lilahagyma

UI: remélem azok is jól vannak akik még nem kismamik

Üdv!
Andi
kisborso

kisborso: Nem hangzik rosszul a koszt. Nyami.

kubu: A te eseted viszont egyáltalán nem hangzik jól. Nem lehet hogy az ideg miatt van, amit a drága jó édes ... okozott?
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu
Egy jó masszázs????

Vigyázz magadra:-)

Üdv!
Andi
kisborso

Nemrég jöttem haza a sportból, kis manikür még, szenyókészítés a holnapi bmc-s napra aztán uzsgyi alvás. A délutánom förtelmes volt, sztem mary miatt. De tényleg..éltetek már meg olyat, hogy este 6-tól 10-ig mindenkit utáltok? Mert nem engedik, hogy üdülési csekk kifizetésével vett tornabérletből még levonják az axás kedvezményt, mert aki melléd kerül az öltözőbe az egy indiai lány és szegény nagyon büdös, mert csak az az egy elipszis tréner szabad ami felett fújják a légkondit, mert pont oda megy mindig az az unszimpatikus csaj súlyt emelgetni ahová én is akarok, mert a szaunában a jacuzziban ül 3 külfüldi, akik csakis ordibálva tudnak beszélni, és mert a kedvenc zuhanyzómban zuhanyzott egy lány, ami a legjobb zuhanyzó, és ott törölközik meg és testápolózza be magát, tehát esély sincs hogy ott zuhanyozzak le, mert mindezt csiga módon teszi. Tudom, holnap visszaolvasva ez majd viccesen hangzik, hogy ilyen hülyeségek miatt mentem a falnak, de őrült rossz volt. Ilyesmi rossz érzésem menzesz előtt szokott általában lenni, de most úgy tűnik átugrott néhány nappal későbbre. Mondjuk legalább nem a lombik kattogott a fejemben. Hát nem tudom mi a jobb:)

Kisborsó! Végül 3 borsókát kaptál vissza? Hány éves is vagy? Nekem azt mondta Sz hogy 2-nél nem lehet több, pedig van 3 fagyisunk. Nem tudom, hogy van ennek pontosan a protokollja.

Pannik szoktam body artra járni, csak sajnos nem sok helyen van még. Majd mesélek róla szívesen. Ránézésre könnyűnek tűnik, de csinálva, hát brutal kemény tud lenni. Én attól a sráctól tanultam aki Magyarországra behozta, az ő órája, meg más órái is, nekem az etalon, így megmondom őszintén nehéz is általában jó oktatókat találnom. Hozzá meg csak ritkán jutok el. De nem lennék szomorú ha az elkövetkezendő 9 hónapban nem a body artra járás lenne a legnagyobb gondom.
Egy kis ízelitő: http://www.youtube.com/watch?v=PudnoAmn ... dded#at=28

Kubu, jobbulást!!!
ann74

sziasztok!

Ma hajnalban jött meg, így csak hétfőn tudok menni a BMCbe, ugye a 4. nap még nem késő?

(Bocsánat hogy nem reagálok, a suliban vagyok és elég lassúak a gépek..)
Vendég

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt Hétalvó Banda!!!!!!

Majdmindenki alszik még???

Tessék: élénkítőnek!!! :wink: :wink:

Kép

Kahlan: 4. nap nem késő 2-3 nap +/- 1 nap lehet menni :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Ma reggel nem vagyunk valami élénkek! :D :D :D

Nálam semmi újdonság, fekszem, eszem, iszom, fekszem!
Úgy tervezem, azért holnap este kimozdulok picit, és onnantól fokozatosan mocorgok. Nem emelgetés, nem megerőltetés.

Remélem lassan felkel mindenki!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Andikám,
nekem jöhet most így sorban mindegyik!

Kép
judit0713

mooorgen,

Kubuci és a rapidolvasás
huh most "csak" 7 oldal :-)

Kisbeeka,
nem tudom mi lehet a lelkében, nap mint nap eszembe jut és úgy beszélgetnék vele, de mi soha nem tettünk ilyet, csak beszéltünk....
"mindannyiunk példaképe...?!" - héééé ne hozz zavarba :-)
"Én magamba fordultam volna az tuti..." - hááááát mostanában volt egy-két nehezebb napom, de párom mindig kirángatott.

Estrella,
"Nagyon titokzatos vagy ezzel az életetek legnagyobb dolgával…" - dehogy, csak nem helyénvaló hogy itt írjak róla, de ha érdekel, szólj és priviben írok :-)
hajadra kivi lennék, szemésznél minden okés ?

Csucsu,
remélem pihizel ezerrel ! szólj ha kell valami segítség !
priviben írjak publikus dologról ? :-)

Mia,
köszönöm a kedves szavakat, sajnálom a hasoncipőt.
drukk drukk !

Andi,
jupppé adóbevallás !
hihi macskák belakták Izaszobát :-)
drukk hogy cukker jó legyen végig, jó kis napod volt.

Ann,
gondolok Rád.

Vasikáé,
úgy örülök Nektek !

Kisborsó,
jáj arcüreg.
drukkoltam nagyon.
jó pihenést.
apa masszírozgat, de nem az igazi sajna.

Judit,
csini haj.
hogy bírod a tempót ?
szupi lesz ha anyudék olyan közel lesznek hozzátok !

Kispatak,
én is nagyon remélem hogy apabiznisz jó lesz, már kinéztem a házat ahova szívesen elköltöznék :-)
jaj elesés, hogy vagy ?
virágok gyönyörűek.

Vicky,
én is kikapcsolnám, de sajna a lelkifurdim soha nem visz előrébb, sajnálom aput hogy részese ennek az egésznek, "félek" őt megbántani.
kéne nékem egy kis családállítás, biztos sokat segítene.
sajnálom azért nálatok helyzetet is.
hajrá fogak.
jobbuljatok.
tuti az is közrejátszik ebben a fránya görcsben, azóta sincs változás, ma nem tudok így suliig elvezetni :-(

Kpn,
jupppé ctg.

Woody,
ha így haladunk lassan Liza tanítja rosszaságra Marcit :-)
hajrá fogak, nálunk még semmi.

Eszter,
pihi ?
függöny teszvesz ? http://epitkezes-otthon.teszvesz.hu/lak ... 20997.html

Ancsi,
védőnő: de legalább látja hogy készültök bébikére :-)
értékek zupper.

Macsi,
Balu annyira helyes kispasi.

Zsuzska,
gondolok Rád is !
fejfájást sajnálom.

Pannik,
igazad van már én is érzem hogy foglalkoznom kell az üggyel, hogy ne mérgezze meg az életünket.
drukkolok nagyon !

Zsu,
tényleg a turi szag, itt sincs ebben az üzletben ahova járok, egyébként be se tudnék menni.

Zsuzsó,
hogy haladtok kereséssel ?

Lujzici,
rajta vagyok az ügyön :-) köszönöm.

Gyoreneildi,
úúú várjuk a tesztelés eredményét :-)
Lili milyen gyönyörű és nagy már !

köszönöm Marcipók dicsiket.

Liza nem alszik, kezdek morcos lenne mert 1.30-kor keltem ma hogy csináljam dolgaimat, L 6-kor és azóta őt szórakoztatom, most az ülemben ül :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi!! De jól néznek ki!

Én már fél órája dolgozom, hamar végeztem bmc-ben. A magas progimat Sz egy válasszal lerendezte. Ami ez volt: "ÉS?" Szóval ez olyan Pannikos "Na és?" nek tűnt nekem. SZóval hogy azért van a crinone hogy azzal felnyomják. MOndjuk furi votl hogy így válaszolt dokkerünk, kicsit rossz is volt, de újra megkaptam az üzit: "Na és?"
Találkoztam Pannikkal és Zsuzskával,, úgy örültem neki!!
Pannik drága, az ebéd utáni nasim lesz amit kaptunk tőled!! Még1szer köszi!!
Ma sokkal de sokkal jobb kedvem van!!
MINDENKINEK NAGYON SZÉP, NYUGODT NAPOT KÍVÁNOK!

Pannik, írj majd, mit volt SZ-nél. Szegényke, sztem neked még kellett várnod egy kicsikét.
ann74

ígértem képeket, ha nem baj :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Sajnos nem tudom reagálni, rengeteget írtatok, idebent meg meló van. Otthon a gépünk meg beadta az unalmast. Volt nincs…

Szerdán voltam Sz-nél rendes volt, bár csodálkozott hogy a 28. napon vagyok ott. Ő mondta, és nekem se híre se hamva hogy megjönne.
Jól alaposan szétnézett bent, tényleg, bevilágított, körbenézett.
Kézzel is megvizsgált, és megvagyok vele elégedve, nem fájt. Jó keze van.

A házidokimnál is szerencsém volt. Jövőhét szerdára kaptam időpontot emlő uh-ra. Ők kérték nekem az időpontot.

Puszi
franci

Az előző hsz-emben elírtam. Alacsony progit akartam írni. úgy tűnik a tudatalatti is azon van, hogy nőjőn. :-)
ann74

Ann: amiatt tényleg ne aggódj,nekem is nagyon alacsony volt a progeszteronom,de erre van a Crinone ;)

Sz meg tudja a dolgát,ne vedd rossz néven tőle,ha nem akad fenn rajta,mert ő tudja,hogy ez nem gáz :)
Vendég

Kubu: akkor csak a saját nevemben beszélek,de úgy is tudom,hogy a többiek is ezt gondolják,szóval nekem tutira példakép vagy!!! :D

Ha csak fele olyan jó anya leszek,mint Te,már akkor is tökéletes élete lesz a gyerekeinknek :)
Szerintem nem semmi,amit véghez viszel,ezt nagyon becsülöm! Hihetetlen energia és kitartás van Benned!!!
Vendég

Csucsu
Szép a HCG-d :)
Meg az alakításod is :)

Andi
Jól van, ezt is túlélted... Ezek kötelező felesleges körök úgyis.
Tudod, Sajti mondaná, azért van két füled… :)
Igazi úrinő voltál :)
Jaj, nehogy azt hidd, hogy én sosem bűnözök!!!
Most is fogok…
Vasárnap lesz 12. évfordulónk, délután elviszem férjet egy masszázsra, meg aromafürdőre és picit wellnessezni, utána meg vacsi a Gundelben! Nem mérleggel fogok menni, az tuti! :)
Szombaton meg családi ünneplés (após szülinap), este lánybúcsú…

Ann
Jók az eredményeid!
Progeszteronhoz én sem értek :( Kár, hogy nem néznek beülti előtt, de kérdezz rá a dokinál! Jó lenne, ha kiderülne, hogy ez volt eddig a baj!
/Tudod, én azon is ki voltam akadva, hogy IR-t sem néznek automatikusan/
Van ilyen, hogy mindenkit utál az ember, haza kell menni, inni egy jó kis vörösbort, hallgatni egy kó kis zenét, aztán alvás!
Remélem ma már minden rózsaszín!
Ez a BodyArt elég keménynek tűnik, tuti jól átmozgatja az embert!
Ó, most olvasom Sz válaszát, hát ez a „na és?“ nem sok :(

Vasikáé
Én is szívből gratulálok így ismeretlenül!!!

kisborso
Áááá, szegény, arcüregfelszúrás jó szar lehetett!
Drukkolok nagyon!

Judit
Nekem már nagyon macera volt a hajmosás a hosszú hajjal, úgyhogy nem tudtam tovább húzni :)

Béku
Jobban vagy már???
Úgy látszik, senki sem ússza meg :(

Rony
Huh, neked is óriási gratula!!!

Nyulacs
Spermavizsgálatról nem mondanak előre semmit, majd ha minden anyag egyben lesz…
Orvosválasztásnál meg erőszakos legyél, engem leszereltek az elején, hogy akit szeretnék, annál sokan vannak, menjek máshova, én meg engedtem. Nem kellett volna. Ha eldöntötted, kit szeretnél, ragaszkodj hozzá szerintem!

Kubu
Jobbulást, szegény, mindig kapsz valami nyavaját :(
Persze, hogy érdekel priviben életednagydolga!
Hajam jó lett, de most, hogy mondod, még le sem fotóztuk…
Á, szeme romlott fél dioptriát, b*ssza meg, de legalább a cég még hozzájárul az új szemüvegemhez.
Hova jársz turiba? Brutáljók megint a cuccok!

Kismamik, ha valakit érdekel esetleg, találtam egy helyet, ahonnan le lehet tölteni az összes Suttogót.
Én lúzer voltam és megvettem az elsőt, de a többit letöltöttem.
Nem sok idő, nagyon gyorsan lejön PDF-ben.

A Suttogó mindent megold
http://godolloireiki.hungariahost.0lx.n ... p?view.297

A Suttogó titkai I.
http://godolloireiki.hungariahost.0lx.n ... p?view.295

A Suttogó II
http://godolloireiki.hungariahost.0lx.n ... p?view.296

Kép Kép
estrella22

Estrella: köszi,megvagyok,változatlan egyelőre.
Sajnos az étvágyamat is rendesen befolyásolja ez a nyavalya,de a kedvemet azért nem szegi ;)

A Suttogó 1-et Karácsonyra kaptam meg édesanyámtól :D
Örültem neki nagyon,mert engem is érdekelt a téma...

Kíváncsi vagyok az új frizurádra!! :D
Vendég

Sziasztok,

megjöttem, 12-re végeztem a bmc-ben. Jó hírek vannak, csak jó hírek és ez jó, jöjjenek sorban:

1. találkoztam Zsuzskával és Annal, kevés időnk volt sajna trécselni, mert 3-an három felé tanyáztunk a bmc-ben, de azért váltottunk néhány szót.
2. K nem volt ma (ez nem jó hír) de Z helyett sikerült Sz-hez bemenni ez jó hír
3. Vizsgálat, ezt egy picit részletesebben le fogom írni, akik ismerik Sz-t tetszeni fog nekik a párbeszédünk. UH közben az értékeimet elmondta az assszisztensnek, Endo 7, baloldal 1 tizes, 1 kilences, és 3 nyolcsas tüsző, jobb oldal 1 tizes, 2 kilences, 4 hetes tüsző. készen vagyunk fel lehet öltözni. Na itt kezdődik a Panka Zoli bárbeszéd:

P: az Endo az a méhnyálkahártya?
Sz: igen
P: a 7 az jó?
SZ: igen
P: a tüszők száma és mérte ebben a fázisban jó?
SZ: igen
P: fáradjak ki és várakozzak türelmesen?
SZ: (visszafogott mosoly) igen

jót beszélgettünk de a lényeg minden ok. VV eredményre még vártam 2 órát aztán újabb randi Sz-nél. Egyetlen momentuma volt nagyon vicces, beszélgetés közben sikerült tanár úrnak szólítani, ismét visszafogott mosoly és egy halk elnézést morzsoltam el doktor úrra váltottam és úgy beszélgettünk tovább.
4. jó hír a hormon eremdényeim Sz szerint tökéletesek, adagolás változatlan hétfőn újabb bmc-s élmények várnak.
5. jó hír, felírta SZ az Agolutint, mert tényleg rosszul adtak nekem belőle 5 doboz helyett 5 ampullát (azaz 1 dobozt) adtak, most felírt még 3 dobozt, így ezzel kapcsolatban is megnyugodtam.

Ann, én is voltam már body art-on (ezen a héten kedden) egy Miki nevezetű oktatónál, nekem tetszett nagyon a mozgássor meg a légzés is, korábban jógáztam egy ideig ez is hasonló csak dinamikusabb kicsit szóval tetszik a dolog. ezen a héten 2 zumba 1 body art volt. jövő héten még 2 zumbát és lehet egy body artot vagy egy kosárt bevállalok aztán egy időre leállok :)

megyek normálisan visszaolvasok mert szelektíven futottam végig, önző módon kutattam a Pannik nevet, hogy mit írtatok nekem de most nézem a többit is

Hétfői csapat a bmc-ben ha jól tudom: Zsuzska, Kahlan, Eszter, Panka
pannik
Budapest

estrella: Köszi a könyveket. Én még nem olvastam őket, de állítólag jó. Csak szerintem addig olvasd, amíg meg nem szülsz, mert utána nem nagyon lesz időd olvasni. :) Nekem legalábbis nincs.
vicky79
Budapest III. kerület

Kisbeeka, engem is az agykontroll miatt érdekel leginkább a Nivea nap, mert nagyon jelen van az életemben ez az agykontroll dolog. Múlt hónapban a masszőr bácsi, akihez járok ajánlotta, hogy menjek el agykontrollra és pontosan megmondta h kihez menjek, aztán a lelki doki is megmondta tegnap, hogy menjek agykontrollra és megmondta h kihez és ugyanazt mondta mint a masszőröm, és tegnap jött ez a Nivea nap és ott van ingyenesen az agykontroll és ki tartja, naná hogy akit javasoltak mindketten. hát ez kérem nem véletlen, erre el kell mennem.
pannik
Budapest

Jaj Pannik, nagyon örülök a jó híreknek. Akkor te sokkal többet beszélgettél ma Sz-szel, mint én :-)))
Csak nem a Molnár Mikinél voltál? a face-n látod az ismerőseim között, hogy ő volt-e.
ann74

Pannik: én is emiatt a pasi miatt mennék :D :D :D
Ő a legnagyobb!!!! :D

Én még csak picit folytam bele a témába,de nagyon érdekel,elkezdtem többmindent is olvasni,amik erre épülnek :D

Ha meg ingyenes,akkor pláne jó!!! :D

Vicces a párbeszéd Sz-szel,nagyon jót mosolyogtam,ez amolyan nosztalgia is nekem,nagyon szeretem őt,és persze végtelenül hálás vagyok neki ;) :D :D :D

És annyira magam elé tudtam képzelni!!! :D :D :D :D :D
Vendég

lassan indulok a Genesis-be...
Kérlek drukkoljatok,hogy ma is ugyanazt lássa a szonográfus,mint legutóbb,szombaton!!! :D :D

Nem szeretnék most már Majából Márkot csinálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann, Molnár Mikinél voltam :) írtam múlt héten, hogy kaptunk 2 ingyenes alkalmat havonta az egyik edzőterembe ami közel van a céghez és a body artot Molnár Miki tartja itt. Te hová jársz hozzá?
Kicsi a világ szokták mondani, de tényleg így van.
Nekem nagyon tetszett ez Miki, sokszor odajött hozzám és rásegített a kitartott ászanáknál néha már fájdalmasan is de érezte nagyon jól mit lehet kihozni egy-egy ászanából. szóval figyelt rám és ez szimpatikus. a mozgása meg a kézmozdulatai, hát el voltam ájulva, én nem tudom ilyen kecsesen tartani a kezem mint ahogyan Ő tartja :shock: :D

hát igen, viszonylag "sokat" beszélgettem Sz-el mert kérdéseim voltak és kellenek a válaszok nagyon. és vicces volt összeségében

Kisbeeka, mit olvasol ha nem titok ami a témába vág? Igen én is ezt hallottam, hogy ő a legjobb, ő hozta be magyarországra az agykontrollt. a dokim aki ajánlotta együtt végezte vele kint kanadában anno az alap tanfolyamot Sylvanal. lehet, nem jól írom a nevét, sorry Sylva I know English a little
pannik
Budapest

Béku, drukokok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Maja maradni fog meglátod
pannik
Budapest

Pannik ez tök jó!! :-) MOndjuk én M-nél még nem voltam ilyen órán, sztem hozzá nem agyon illik, inkább a step meg dance. De örülök hogy tetszett. Az én imádott régi tanárom b.balázs. Velük voltam 2009 nyarán Máltán BA Camp-en. De majd priviben inkább, mert oldalakat tudnék ömlengeni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ann74 2011.02.25 14:26-kor.
ann74

BÉKU, megy a drukk 1000rel!
ann74

B. balázs, ő is lesz a Nivea napon nem? vagy ő nem ugyanaz aki ott lesz?
jó akkor majd priviben beszélünk még erről :lol:
pannik
Budapest

Látom Zoli ma nem volt beszédes kedvében..... :shock:

Béku, ha hazaértél majd gyere mesélni!

andrea-1

hát nem :) de hát ő már csak ilyen nem egy szószátyár
pannik
Budapest

Sziasztok!

Megvagyok Én is a friss hirekkel!!!
Na szóval… Nagyon fej-fej mellett haladunk Pannikkal,nálam is ugyanez a fejlemény nem emlékszem pontosan,de kb. 8-9 tüszőm van és 8-10 mm-ek,hétfőn megint BMC !!!

Pannik:
Köszi a meglepit, nem bírtam ki ebédig mind Ann,Én azonnal felfaltam!!!!Akkor hétfőn egy újabb tali!!!

Ann:
Jó volt talizni!!!

Breki:
Drukkjaim mennek,biztos,hogy Maja van a pocakban!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, Ann egészségetekre :D
Zsuzska remélem ez így is marad, mármint, hogy mindketten szépen haladunk ahogy a nagykönyvben meg van írva és jól alakulnak az eredmények továbbta is, és a beültetésnél meg leszívásnál is együtt leszünk egy szobában, de jó lenne.
Dolgozni voltál?
pannik
Budapest

Pannik:
Na ná,hogy dolgoztam!!!Hamar letudtam és irány haza!
Te még mindig melózól?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Igen, sajnos ben vagyok még, csak 1-re értem be és mivel hétfőn is menni kell, így meg kell még csinálnom néhány dolgot. kb 1 órát maradok aztán megyek haza. Jaj de jó neked, hogy már otthon vagy. Milyen jól alakult neked, hogy ma ilyen hamar végeztél, pont mikor ott volg a férjed és kint várt.
Neked lesz hétfőn vérvétel és vizeletet kell vigyél? nekem megint lesz mindkettő, nem értem mi végre ez a sok vizelet vizsgálat. 1 hét alatt 3 szor.
pannik
Budapest

Pannik:
Nekem nem modta S.,hogy lesz vv. vagy vizelet vizsgálat és Én is elfelejtettem megkérdezni,de úgy készülök,hogyha netalán lesz ne érjen meglepetés!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lányok, stimukor vv??? Na ez meg milyen új módi...??????????? :shock: :shock: :shock:

andrea-1

nincs ezzel baj, hogy alaposak, csak így nagyon sok időt kell ott tölteni, amig a vv eredmény megjön és azért 2 naponta nem biztos, hogy jó szemmel fogja nézni a főnököm h délre járok be dolgozni. de max szabadságot fogok kivenni, ha hétfőn is így alakul mert nem akarok visszaélni a helyzettel.
nagyon péntek délután van mindenki van valahol csak mi vagyunk itt akik amúgy is találkoztunk ma, ez jó :)
pannik
Budapest

vizeletet akartam írni nem vv-t bocs... :shock: (szétmegy a fejem úgy fáj)

andrea-1

Andi, hát én sem értem, ma is volt és hétfőn is lesz nekem vv, ma ösztrogén szintet néztek hétfőn nem tudom mit fog nézni K, és a vizelet is ugyanez. én sem emlékszem ilyenre a korábbi alkalmakról és ezek szerint Te sem.
pannik
Budapest

Nem Pannik, nálunk csak vv volt..vizeletet nem kellett soha, nem nézték...

Klassz ez a vonalzó is!!! :wink:

Lányok, nagyon drukkolok ám Nektek, csak ma nem tudok túlontúl aktív lenni..... :(

andrea-1

Megjöttem :D

Andikám: Maja csókjait küldi Neked! ;)

Szóval,még mindig lány :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem írok bővebben,csak annyi,hogy elképesztő látvány fogadott az előzőhöz képest (6 napja volt),a vézna kislány tökéletesen kikerekedett!!! Olyan volt,mintha egy újszülöttre néztem volna.. :shock:
Erre nem számítottam!!!
Vendég

Breki:
Hatalmas gratula Majához!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ja értem, nem tudom mit néztek a vizeletben :shock:
Andi, csak nincs valami baj?

Béku, ez remek akkor nagy a boldogság :D örülök nagyon, hogy még mindig lány hihetelen, hogy néhány nap is mennyi sokat jelent a fejlődésükben
pannik
Budapest

khm, a vonalzón a néni váradós, vizualizálok :D :D :D egy ilyen kis helyes pocakkal én is ki lennék békülve július augusztus magasságára, ugye Zsuzska? Gondolom Te is.
pannik
Budapest

Pannik:
Nagyon remélem,hogy mi is a nyáron ilyen pocakkal büszkélkedhetünk!!!Már alig várom!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi! Jobbulást! Ez a hülye idő teszi. Nyakunkon a tavasz és közben inkább nyakunkon a tél. Ki érti ezt??

Békus gratula Majácskához!! Aranyos neve van!!

LÁnyok, hogyan lehet vonalzót készíteni?
Én is szeretnék "vizualizálni" egy csini pocakos lányt amilyen szeretnék lenni mondjuk őszre.

Pannik, hívtam ma M-t, 07-én megyek este 7 órára. Már az időpont is teccccik.
ann74

Köszönöm lányok!!! :)

annyira drukkolok Nektek kivétel nélkül,hogy hamarosan ugyanezek a dolgok foglalkoztassanak kizárólag Titeket is!!! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Csajok nagyon levagytok "lassulva" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku!
Gratula Majához! Szerintem nyugodtan dobhatnál ide képeket, ha kaptál.

Eszter????
Nem igértél mára egy szép pozi tesztet?????

Pannik, Ann, Zsuzsó!
Drukkjaim mennek, hogy szépen nőljenek a mnyh-ák és a tüszikék!!!!

Köszönöm mindenkinek a Lili dicséretet.

Csináltam ma egy tesztet, igaz délutáni vizeletből egy számomra ismeretlen tesztel, ami nega lett, de még szerintem korai volt. A következőt vagy vasárnap vagy hétfőn lövöm el reggeliből.

gyoreneildi

Ann, valamelyikőnk vonalzójára ha rákattintassz, akkor onnan már látod, hogy hogy lehet vonalzót gyártani. Nézz meg egy párat, aztán amelyik tetszik lehet variálni sokat. :wink:

andrea-1

Andikám, most látom, hogy nagyon fáj a fejed, jobbulást kívánok, gyógyhullámok mennek feléd :arrow: :arrow: :arrow:
pihenj le egy kicsit, ha teheted hátha jobb lesz
pannik
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: