A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Dana!

Email megjott, mindjart irok is, ha tudok!!!!

dodo

Bocs, most nem tudok visszaolvasni, mert sok a melo, de majd jovok remelem holnap!

pusz nektek!

KépKép
Kép
dodo32

ÉviKép Igen, mind a kettő befolyásolja a hormonokat. A Closty a tüszőérést serkenti a ciklus első felében, a Bromo pedig a prolactin nevezetű hormont viszi le -a p. gátolja a peteérést-.
PaulaKép A Dévais topicban szokott irogatni Dia, akinek az inszemből van bébi a pocakjában, hamarosan szülni fogKép. Statisztikát a www.medlomb/fw.hu -n találsz.
pusza mindenkinek!! Tessék jönni a babás hírekkel, mert az alattunk lévő topicból lassan mindenki megszül!!!! elindulhatna az őszvégi babaesőőőőőőőőőőő
szívesen elkezdeném, ha rajtam állna......
pusza,anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

DodoKép Mi van Veled, gyere és mesélj!
a

madaran

Evike 1975

Sem a closti sem a bromo nem hormon. Az agyalapi mirigy szintjén avatkozik be a hormonális rendszerebe.Kép

Nyugodtan szedd ártani nem árthat csak használ. Én is ezt szedtem 1 évig, a clostitól szép petéim lettek a bromotól pedig a hormon szintem normalizálódott.Igaz babás ezidáig még nem lettem de remélem nem kell éveket várnunk rá.

Paula!

petevezeték átjárhatóságit csináltak? Ha a peteéréseddel nincs gond miért kapod a clostit?
Azt ovuláció indukcióban adják elégtelen peteérés esetén.
M.
ivimoni

EvikeKép
Igaza van Ivimoninak, a bromocriptin nem hormongyógyszer!!
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációt! Örülök, hogy örültök, és remélem tényleg sikerül nektek is reményt adni.
Sajnos még nem érzem, hogy várandós lennék, sőt fel sem tudom fogni. Addig megpróbálok nem is gondolni rá, amíg két hét múlva újra nem látom az UH-on. Utána már elhiszem, de a 12. hétig még nem akarom beleélni magam. Én olyan vagyok, hogy inkább a rosszra számítok, és akkor kellemeset csalódok. Minden esetre most nagyon boldog vagyok, és úgy veszem észre, hogy a férjem is. És ez még jobb! Kép

Ígérem, amennyire csak tudok, vigyázok magunkra!

Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy ugyanolyan boldogságban legyen része, mint nekem. Kívánom, hogy hamarosan Ti is úgy jöjjetek ki a vizsgálóból, hogy láttátok a monitoron a babátokat.

Puszi!
Nata
nata

Adri,

jó neked, hogy már a szívverését is láttad. Én még csak egy buborékot láttam a méhemen belül. Pedig nekem is azt mondta a doki, hogy 5 mm-es.

Amúgy jól vagyunk. Tegnap szinte egész nap hányingerem volt, de ma már semmi bajom. Sőt, a hasfájásom is kezd elmúlni. Most már csak hasra nem tudok feküdni a melleimtől. Iszonyatosan érzékenyek. A futásra már gondolni sem merek.

Remélem Ti is jól vagytok.

Nata
nata

Sziasztok!

A Closit a dokim irta fel, az átjárhatósági vizsálat szerencsére teljesen jó lett. Állitolag segiti az inszemet, ha ezt szedem. Majd meglátjuk. sajnos a www.medlomb/fw.hu oldalt nem tudom megnyitni, de sebaj:-)

köszi mindnekinet!
paula

Szia Dana!

Csak azért irom le mert rákérdeztél.
Körulmények: Ahogy a levelekben olvastam olyan tipus vagyok mint Nata vagyis mindig felkészülök a legrosszabbra, hogy ne érje váratlanul, és ne csalódjak nagyot. Na ez most nem így volt! - boldog voltam, rózsaszín felhők meg minden, semmi rossz eszembe nem jutott.... Ez igy is ment a 6. hétig. Amikor egy reggel zuhanyzok és ....a francba ez piros, ez vér. Hát mondanom se kell rendesen beparáztam, sírtam és teljesen kiborultam, de szerencsére a férjecském észnél volt azonnal vitt a korházba, ahol megvizsgáltak (UH) és mondták, hogy a baba rendben van, láttam dobogni a kicsi szívét......szerencsére nem találtak körülötte semmi bevérzést. Majd ezek után elmentem a dokimhoz, aki mondta, hogy ez gyakori és igazábol ez az egyetlen amit mondani tudnak, hogy a babó jól van e, azt hogy honnan és mitől ered a vérzés sajna nem tudják megállapítani. De most nyugodjak meg mert a pici tényleg okés. Most szombaton kell mennem kontrollra de csak a saját megnyugtatásom miatt. (egyébként az orvos véleménye szerint mindent csinálhatok ugyan úgy mint eddig, mert én egészséges vagyok és ha ő is az akkor minden rendben lesz, ha pedig mégsem akkor a fekvés ugyse segít.)

Azt hiszem kicsit sokat írtam, de ezt rövidebben sajnos nem tudtam leírni. Remélem soha többet nem kell átélnünk mindezt.

Egyébként a szívverését látni fantasztikus volt.
Továbbra is megy a drukkkk és a sok baba beágyazó energia. Kép

Adri, Nata!
Sziasztok, örülök, hogy minden oké nálatok. Itt minden tünet jelen van, fáradt vagyok, reggeltől estig hányinger meg szédelgés.....(az első 5-6 hétben nem volt semmi, most annál inkább Kép)

Adri, Gratulálok a felvételhez! Vigyázz Magatokra!!!
Nata ez a második felkiáltás neked is szól. Kép

Pusz, mindenkinek,
Drika
drika

Drika,
feltétlen írj szombaton is. Remélem sikerült valamennyire megnyugodnod, én teljesen biztos vagyok benne, hogy már csak jó hírekkel jössz!!! Most akkor én küldök egészség energiát a babódnak, és üzenem neki,hogy ne rosszalkodjon, vigyázzon magára, és rád, nagyon-nagyon!!
Van már dokid Pesten, vagy még haza jársz?

pusza
Dana
dana

Nata
Nálad még a petezsák méretét mérték 5 mm-esnek, nálam pedig már a benne lévő magzatot! A múlt héten is voltam UH-on, de akkor még csak 12x14 mm-es petezsákot tudott kimutatni. Tehát nem kell félned, minden rendben lesz a babóval. Egyébként én a 45. napon voltam, amikor már ki lehetett mutatni a szívverést, szóval van még időd. Vigyázz magatokra!

Drika
Remélem hamar túl leszel a hányingeres-szédelgős időszakon! Nálam még ez nem kezdődött meg, csak a mellem érzékeny nagyon, és rengeteget tudnék aludni. Vigyázz magatokra, egy pici vérzés tényleg nem probléma (bár biztosan én is baromira megijednék!), ha jól van a baba.

Puszi
Adri
adri77

Noémi, Henci!
Úgy láttam a táblázatból, hogy Értetek már lehet izgulni!Remélem, ez a hétvégi szél messzire elfújt minden "pirosat" a közeletekből!

Adri, Nata!
Ezek nagyszerű hírek, vigyázzatok továbbra is magatokra!

Drika!
Gondolom, hogy mennyire megijedhettél, remélem, azóta már valamennyire sikerült megnyugodnod. Várjuk a jó híreket Rólatok!

Dana!
Szerda van és várjuk az eredményeket! Én már úgy izgulok!

Stella!
Azt hiszem, a másik topicban olvastam, hogy tegnap dokinál voltatok. Mit mondott? Megtudtatok valami újat?

Szép napot mindenkinek!
Bogi.
bogi1975

Bogi
Köszi, az érdeklődést. Hát egy igazi csalódás volt a tegnapi nap. Eddig reménykedtünk, hogy sikerül kideríteni a rossz spermakép okát.
Az urológus megvizsgálta a páromat (semmi extra, csak tapintással). Az mondja, hogy kicsit beszűkült a herevezeték, aztána következő mondatában megállapítja, hogy külsőleg nem talál semmi hibát, nem tudja, mi az oka.
Most néznek nála hormonokat és ők is bevizsgálják a mintáját. Szegény férjem, velem már nem is tud foglalkozni, mert szinte minden héten mintát kell adnia valakinek, előtt pedig 5 nap remeteélet .
Eléggé ki voltam borulva tegnap, mert eddig az is benn volt a pakliban, hogy ha tudnak rajta esetleg sebészi úton segíteni, akkor akár még spontán is lehet. Most viszont CSAK a lombik maradt.
Hát, ennyi. Próbálok továbbra is nyugodt maradni és bízni abban, hogy sikerül a lombik.
De abba belegondolni, hogy 5 db esélyt kapunk az élettől (illetve az államtól)... Inkább nem is gondolok bele.
Pusza
Stella

Kép
stella9

BogiKép
Tegnap este úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni, de ma reggelre elmúlt. Az elmúlt 5 ciklusban mindig csütörtökön kopogtatott, úgyhogy a holnapi nap a kritikus.

Henci
henci

Stella!
Biztosan idő kell majd, mire ezt feldolgozzátok, de én Benned egy nagyon erős és optimista lányt ismertem meg, aki néhány napon belül már újra CSAK ELŐRE tekint. Gyönyörű, kiegyensúlyozott babáitok fognak születni 1 éven belül!Az az 5 esély az államtól - ha egy picit optimistán nézzük - 15, mivel ha jól tudom, minden alkalommal három kis emberpalántát ültetnek vissza.

Henci!
Neked akkor holnapra mennek a mensi - űző energiák!
Bogi
bogi1975

Szisztok lányok!
Látom, majnem utolsó vagyok a sorban. De utolsóból lesznek az elsők. 1 cn.
Zituska Kép kijavítanál engem? Már alig várom a januárt, hogy kezdődjenek az inszeminációk. Csak addig megszakadunk a munkában, és nem is nagyon tudok olvasni. Írni meg pláne nem, ne haragudjatok.

Anna Kép jó téged újra hallani (lehet, hogy csak lemaradtam mostanában Kép) jó volna már a lenti topikba írogatni. Úgyhogy millió babatapasztó energia mindenkinek, hogy meglegyen a babaeső a karácsonyfa alatt! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Stella Kép EnigmaKép nektek is ezt kívánom. Bárcsak most történne veletek az, ami Lujzával történt: ZEBRAZEBRAZEBRAZEBRA!!!
Csak úgy, spontán! Kitartást!

Ígérem többet jövök januártól!

Puszi
Noémi
Vendég

Stella Kép Most olvastam csak a reggeli hozzászólásod. 5 esély nem kevés esély!!! Nem szabad feladni!!! Boginak igaza van, az öt esély minden alkalommal legalább 3 lehetőség arra, hogy kislányotok vagy kisfiatok legyen. Vagy mindkettő!!! Kép

Ígérem, hogy napról napra, hétről hétre és hónapról hónapra kapod itt a bátorítást amíg a stimulációk lesznek, amikor az ET lesz és utána még két hétig, amíg csak majd azt írod, lányok, zebrás lett a tesztem!!! Tarts ki Stella!!! Veled vagyunk!!!

Itt olyan sok lánynak TE adsz bátorítást, mindig van egy jó szavad, figyelmes vagy és nagyon bátor. Ezt a sok jót mind egyszerre adjuk majd vissza neked, és akkor biztosan fog sikerülni.

Sok sok puszi neked!

Noémi
Vendég

NoémiKép BogiKép
Köszi a bátorítást! Nem adtam fel és igyekszem előre nézni, csak egy kicsit nyafogok!

NoémiKép
januárig még te is Lujza nyomába léphetsz!!!

Stella

Kép
stella9

Stella Kép te drága! köszönöm!
Azért én is reménykedem. De szilveszterkor tutira a babára iszunk! Kép meg a tanárúrra Kép
Vendég

Bogi Kép kedves vagy, hogy gondoltál rám! Talán nem fújt elég erősen az a fránya szél Kép
Vendég

Drika, Nata!

Hajra, nagyon orulok nektek, gratulalok, es vigyazzatok magatokra, olyan jo olvasni titeket, hogy mi volt Uh.-n, meg hogy mit ereztek, hogy vagytok!

Dana!

Most irtam mailt neked, remelem megkapod!

Annacska!

De jo, hogy itt vagy!
Irtam am szombaton hosszu mailt!! Voltunk UH-n es tok jo tuszok lettek, 2 db is, meg vastag elegge a mehnyalkaharty is, jo sok feherjet ettem, ugyhogy most nagyon remenykedunk, jovo kedden megyunk vervetelre, hogy a progit is ellenorizzek!

ES veled mi van?????

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!Kép

Ritka pillanatok egyike, hogy van egy kis időm netezni!Kép

Stella!Kép

Sajnálom, ami a pároddal történik, ez mindkettőtöknek nagyon nehéz lehetKép
De csatlakozom az előttem szólókhoz, és kívánom, hogy veled is hasonló csoda történjen, mint LujzávalKép és még sokan másokkal!Kép

Noémi!Kép

Sajnálom, hogy a táblázat végére kell tegyelek, remélem legközelebb már sárgára szinezhetlek Téged is!Kép

Dana!Kép

Megkaptam az email-edetKép, válaszoltam is, remélem Te is megkaptad!!Kép

Henci!Kép

Mensi elfújó sugarak mennek!!KépKépKép

Babásaink!Kép

Írigy-írigyKép a tünetekért!Kép
Vigyázzatok magatokra NAGYON!!!KépKép

Ja, és magamról pár szóKép:
3 napja gyönyörűen 37 a hőm (én szájban mérem), és ennek nagyon-nagyon örülök, mert ez azt jelenti, hogy tökéletesen működök!Kép Én ennek úgy örülök!Kép
Persze annak jobban örülnék, ha kb. két hét múlva is legalább ilyen magas lenne a hőm!Kép
Pláne azért, mert akkor lesz meg az új autónk,
Kép ilyenKép
és milyen jó lenne, ha valmi ilyesmi is lenne melléKép:
Kép

Pusszancs, Zita

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

ZituskaKép
váljon valóra a kívánságod!!!
A hőd nagyon jó, drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Zituska
Köszi a jókívánságokat! Szívből kívánom hogy ne sokáig kelljen "irigykedned" hanem következő hónapban már Te "panaszkodj", hogy émelyegsz, fáj a melled, meg ilyesmi! Kép

Stella
Örülök, hogy nem zuhansz nagyon pesszimista hangulatba. Kitartás, szerintem ha nálad nincs semmi gond (márpedig ha jól emlékszem nincs), akkor már biztos az első lombik összejön! Kép Kép
Drukkolok nagyon!

Puszi
Adri
adri77

Stella!

jaj, most latom csak mit irtal, eddig nem tudtam rendesen elolvasni mi volt veled!

Hat tudod eleg nehez lehet, de tudod hogy Catnak es Orsinak is igy jott ossze, raadasul elsore, es neked is meglehet!
Ja, es Editkenek a masik topicban alattunk csodaszamba ment, mert mondta a doki, hogy nem lehet vagy 1% az esely! Es spontan lett babas!!!
Hidd el neked is sikerulni fog, es drukkolok, hogy lelkileg sikeruljon feldogozni mihamarabb!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép Végre tudunk majd kommunikálni,mint nyár elején....Bíztatóak a híreid, most már sikerülnie kell!!!
mi várakozó állásponton vagyunk januárig. dec.elején megyünk megbeszélni a részleteket, változtatásokat, aztán mindent bele újra. bár olyan sok embernek nem sikerül, hogy kicsit bizonytalan vagyok az egész értelmében. de asszem, jobb, ha nem gondolkozom rajta túl sokat.
én is szeretnék dobogó szivecskét látniKépKép!! Ugye nem halunk meg bébi nélkül!!!???
sok pusza, anna

madaran

StellaKép
Néha beleolvasok a hozzászólásokba, ha van egy kis időm. Nem szabad elkeseredned. Sokkal lehetetlenebb helyzetekből is születtek itt már babák.Kép Tudod milyen sok az az 5 lehetőség. Ami ugye lehet több is, ha van fagyasztott embrió! Nagyanyáinknak ez az 5 lehetőség sem volt, így aki nem esett teherbe spontán, annak nem lett gyermeke. És ne bánd, hogy nem műtik meg a párodat. Sok embernek megműtötték, és nem lett jobb az eredmény, csak egy tortúrának tették ki az amúgy is a problémát lelkileg nehezen feldolgozó férfiembert.Kép Végül csak a lombik segített. Próbálj pozitívan hozzáállni, hinni kell benne, hogy sikerülni fog. Itt vagyok az élő példa előtted, és itt gügyög a 2 produktum mellettem, akik ebből az 5 esélyből születtek. És én hálás vagyok az államnak érteKépKépKép

AnnaKép,DodoKép
Nagyon szorítok Nektek!!!! Nem könnyű az ikrekkel, de óriási boldogság.Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Anna, ne hulyeskedj, hogy halnank meg!!!! En megfogadtam, hogy addig nem halok meg amig nem lesz 3 gyerekem minimum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neked is be fog jonni, es akkor majd igerem lemegyek hozzad Tatabanyara tologatni, es biztos hogy talalkozunk szemelyesen, ok? Hamar ilyen jol osszebaratkoztunk itt, ezt nem fogjuk kihagyni!!!!! Ha meg te jossz Pestre, akkor meg itt tologatunk, ok???????????????
Mindketten ott leszunk a vilag legnagyobb boldogsagaban!!!!!

Cat!

Te meg olyan draga vagy, hogy jossz olvasni, jossz drukkolni, es ha tudom en is olvaslak am odaat, es igerem nemsokara en is atlovagolok oda hozzatok, csak egy kicsit meg varni kell!!!!
Nekem johetnek az ikrek, megbeszeltuk mar a ferjemmel, es most is van ra esely, mert ket gyonyoru tuszocskem van!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
köszönöm a bíztatást neked is. Most már sokkal jobban vagyok, ám, hála nektek!

CatKép
de aranyos vagy, hogy írsz!!! Köszönöm!!
Amikor egy kis feltöltődésre van szükségem, mindig átnézek hozzátok és gyönyörködöm a Te két Kiskrumplidban és Orsi Kismaczkóiban!!
Tudom, hogy sok az az öt esély, de sajnos soksknak így sem megy.
de megfogadom a tanácsot és pozitív leszek!
Februárban már nekem is lesz két kiskrumplim, ez el van döntve Kép!
Puszi
Stella

Kép
stella9

Stella Kép

Lehetnek az embernek rosszabb pillanatai, amikor nehezebben visel el dolgokat, de NEM SZABAD negatívan hozzá állni a dolgokhoz ! Hiszek a gondolatok teremtő erejében, úgyhogy örülök, hogy " el van döntve, hogy februárban már neked is lesz két kis krumplid a pocakodban ". Nagyon sok topik lakóban tartod a lelket, és mindig van egy két jó szavad mindenkihez, úgyhogy rázd meg magad jól, mosolyogj, és büszkén masírozzunk ELŐRE AZ IKREKÉRT !!! Kép És ez mindenkinek szól !!

A babásoknak nagy gratula, vigyázzatok magatokra, és a picurra ! Kép

puszi
Borsó
borsó

Sziasztok lányok!
Kép
Folyamatosan olvasgatlak benneteket,de velem nem történik semmi említésre méltó,így nem akarlak untatni benneteket.Most azon gondolkodom,hogy megcsináltassam e a laparoszkópiát vagy sem.Most várjuk a párom eredményét,kezelték 1 hónapig Andriollal és addig nem akarom amíg nincs eredménye.Nekem a HSC jó lett.Ti mit csinálnátok?
Valaki hallott már valamit az <font color="ff0000">Andriolról,illetve,hogy mennyire segít a spermaképződésben aktivitásban??????</font>Tanácstalan vagyok.

Zitus!
Nagyon jó a hőd remélem így marad 9 hónapig....
szép kocsitok lesz.
A táblázatban csak én nem adtam meg a lakhelyemet??!!:Debrecen
Szorítok neked!

Mindenkinek csíkos tesztet és sok szép babót!
Vendég

Cat!Kép

De jó, hogy írtál!!!KépKép
Úgy szeretem olvasni a hsz-idet, nagyon megnyugtató, amiket írsz!Kép
Te nagyon jó (és követendőKép) példa vagy nekünk!Kép

Szia Viki!Kép

Örülök, hogy itt vagy megint!Kép
Tudom, hogy nehéz a döntés, én így voltam az inszemmel (végül úgy döntöttünk, hogy nem akarjuk). Ezért nem igazán tudok ebben jó tanácsot adni. A lényeg, hogy úgy dönts, hogy elsősorban NEKTEK jó legyen!

Én is szeretném, ha így maradna a hőm, de nem akarom beleélni magam, mert valjuk be, azért ez tényleg csoda lenne!Kép

Borsó!Kép

Rég írtál! Mi újság veled?Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Viki!

Nekem is januárban csinálják a lapart, de az én orvosom azt mondta, hogy inkább ne csináljunk HSG-t, mert ha valami elzáródás van akkor azzal nem tudják megnyitni, és utána úgy is lapar jön.
Szóval én kihagyom ezt a fázist.Valami olyat is mondott nekem, de ez nem biztos, ha inszemre kerül a dolog, lapar nélkül nem is állnak szóba az emberrel.
Viszont ami nálad pozitív, hogy jó lett a HSG eredménye, úgyhogy valószínűleg nem itt van nálatok a gond, vagy a férjeddel (az én férjemnek is alacsony a spermaszáma 16M/ml) vagy a te hormonjaiddal valami nem jó.
Más nem lehet.
Szerintem hagyd ki még a HSG-t és csak akkor menj el ha már a mind a kettőtöknél ki lehet zárni az egyéb okokat.
Ne felejtsd a lapar már műtét aminek kockázatai is vannak.
ivimoni

Sziasztok, velem sincs semmi különös. Csak várakozunk... Azért figyelek és mindenkinek szurkolok a babásodásért.

Kép Kép Kép
Pusza: Krinyoka
krinyoka

BorsóKép
köszi mindent. A magam megrázása megörtént, és újra van mosoly is!
Most már minden ok és masírozunk előre az ikrekért!!! Kép

VikiKép
Nem ismerem azt a bogyót, amit a férjednek kell szednie. Mikor vizsgálják meg újra, mikor derül ki, hogy haszlát-e a gyógyszeres kezelés?
A lányok a Kaális topikban esküsznek a Maca Vibe-ben. Ez valami gyógynövényes kapszula és sokaknak már bevált a spermakép javítására.
Szerintem egy próbát megér. Az ára kicsit hízós, de most az Omker-nél akciósan kapható karácsonyig (ez itt s reklám helye) 4190 Ft 100db.
Én is fogok venni a páromnak.
Csatlakozok Mónihoz. Várjátok meg az eredményeket és csak utána menjetek laparra. Még mindig nem értem a dokid, mert Neked az előző ilyen vizsgálatod is altatásos-műtétes volt.
Drukkolok nagyon!

HajneszKép
ugye ma mentek a dokihoz? Várjuk a beszámolót!
Előre az ikrekért!!!

HenciKép
Ugye ez a csütörtök más, mint a többi????
Drukkolok, hogy elkerüljön a Miki!!!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Bogi, sajnos pontos eredményeket nem tudok írni, majd csak kedden este. Amit tudok, hogy a sejtésem bejött, telefonon beszéltünk a dokimmal, aki így fogalmazott: a prolactin picit magasabb, a progeszteron egy picit alacsony, de ez gyógyszerrel orvosolható...szóval kedden megyünk hozzá megbeszélni a továbbiakat!!!
A párocskám kiskatonáit tegnap adtuk le vizsgálatra, s ma lesz meg az eredmény, s tutira tudom, hogy vele minden ok.

Jázmin, a kiskatona vizsgálattól egyáltalán nem kellene tartania a párodnak! Otthon mintavétel, aztán 3 órád van, hogy leadjátok. A párod ahhoz már nem is kell, csak beviszed a laborba és ennyi...

Dodo, megkaptam, s hamarosan válaszolok is!
Mi is 3 babát tervezünk, s nem bánnám első körben az ikreket..

Zita, email megjött, válasz megy! Nagyon szuper autó, tökéletes az ikrek részére!!!
A táblicskun javítsd ki légyszíves, hogy a ch.27-29 napos. Azt mondták a családtervezőben, hogy mert előfordul ritkán egy kis vérzészavar (akár ovulációs), attól még a menzeszem rendszeres. Köszi

Anna, a dobogó szivecskére gondolj, és semmi rosszra!!!

Stella szuper anyuci leszel!!!Tudod...
Épp az fogalmazódott meg bennem, hogy minden az agyban kezdődik... (ezt Annának is kiabálom!!), és visszaolvasva látom, hogy Borsó is hasonlóan gondolkozik!!!

Noémi, úgy érzem januárban jó lesz a széljárás...

Puszi
Dana
dana

Bogi, Dana!

Bocs, csak most tudtam visszaolvasni, hogy kerdeztetek meg a hetvegen, hogy mennyi feherjet eszem hogy ilyen jo kis nyalkahartyam lett!
Szoval altalaban 2-3 danone activia joghurtot ettem, sajtot, turot normalisan, semmi kulonos, meg ugye viragport, amiben szinten nagyon nagyon sok a feherje, szoval ha nem vagytok allergiasok ra, akkor mindenkeppn ajanlom azt is! Lehet venni bioboltban is, nem is draga, es abbol is ettem 2x1 teaskanallal, csak ugy lenyeltem vizzel es kesz. Ja, es folyadek, ami kell legyen legelabb 2 liter. Ez nekem 1-1.5 l viz volt, a tobbi meg gyogytea.
Szoval ennyi eleg szerintem, persze mindenki maskepp mukodik, es ezt igazabol UH-n lehet ugye jol latni, hogy tenyleg hogy hatott...

Hajnesz!

Mi van veled? Irjal nekunk, izgulunk!

Zituska!

Nagyon drukkolok, hogy hőd jo legyen, es ez a te honapod legyen! Tudod vannak csodak, mar tobbekkel megtortent!!

Viki!

Jo hallani feloled is! Sajnos ferfi dolgoban nem nagyon tudok segiteni...

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DanaKép
De jó, hogy kiderült ez a pici, de orvosolható bibi nálatok!
Drukkolok a kiskatonáknak és várjuk az eredményt!
Fejben most már rendben vagyok, kifejezetten jó a hangulatom és imádok élni, bármennyire is meg akarják ezt nehezíteni!!!

DodoKép
szorgalmasan jegyzetelem a tanácsaidat és még szorgalmasabban drukkolok nektek a babóért!!

Stella

Kép
stella9

Vikimi Kép

A pharmindex írja az Andriol-ról:

Betegtájékoztató
Férfiak és fiúk bizonyos hormonhiányos betegségeinek kezelésére. Kizárólag orvosi rendeletre, az orvos által előírt adagban és időtartamig szedhető. A kapszulát evés után, szétrágás nélkül, kevés folyadékkal kell bevenni. Ajánlatos a napi adag felét reggel, a másik felét este bevenni. Ha az előirt adag páratlan számú kapszula, a nagyobb adagot reggel célszerű bevenni. Bizonyított vagy gyanított prosztatarákban, férfi emlőrákban az Andriol kezelés ellenjavallt. Az Andriol kapszula nők kezelésére nem használható! Meglévő betegségeiről, pl. szív- és vesebetegség, magas vérnyomás, epilepszia, migrén, az orvost tájékoztatni kell. Mellékhatásként felnőttekben túlzott szexuális inger, serdülőkor előtt lévő fiúkban korai szexuális fejlődés észlelhető. Ilyen esetekben a kezelőorvos tanácsát kell kérni, mert adagmódosításra lehet szükség.
Eltartás: A gyógyszert hűtőszekrényben (2-8 °C között) tartva, a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.
Szobahőmérsékleten (legfeljebb 30 °C -on) tárolva a gyógyszer - a lejárati időn belül - 3 hónapig tárolható, ill. használható fel. A gyógyszert gyermekek elől gondosan el kell zárni!
61/41/95

Sajnos a többit (orvosi magyarázatokat) nem tudom kimásolni, mert másolásvédett, de tulajdonképp ez tesztoszteron pótlás, fokozott szexuális vágyat KépKép okozhat és spermiogenezis zavarokra adják.

Mi lett a párod matyivizsgálatának eredménye?

Stella Kép
Remélem megnyugodtál azóta. Valóban sokunkban megfogalmazódnak pesszimista kérdések, és néha nem látjuk az alagút végét, de sokszor erőt kell vennünk magunkon, mert ez a mi életünk és ki, ha nem mi volnánk rá a legnagyobb hatással. Ha az ember (leánya) optimistán vagy optimistábban áll hozzá a dolgokhoz, hiszem hogy a cél hamarabb elérhető, s a kudarcok sem mély, megmaradó rossz emlékek lesznek, hanem emelt fővel az újabb célok elé lehet nézni.
Lehet, hogy kuszán írtam, de azt szerettem volna kifejezni, hogy a baba-téma pont egy olyan dolog, aminél ha túlságos bestresszelünk, hogy 'nem lesz baba', már csak azért sem lesz, mert saját lelkivilágunkkal felborítjuk hormonháztartásunkat állandó pesszimizmusunkkal és a stresszel.
Itt pedig állandó támogatást tudunk egymásnak adni, ha kell (-ha nem Kép).

Lányok, ne haragudjatok a filozófálgatásért, csak ezt le szerettem volna írni Nektek.

A Maca Vibe-t én is ismerem, annak idején ebben a topicban is nagy sláger volt. A DM-ben (is) lehet kapni, 5000 Ft körül van, azt hiszem 50 szem kapszula van benne. Ginzeng-gyökér az alapja, ami a termékenységet pozitívan befolyásolja, így a gyermeket kívánó pár mindkét tagja szedheti.

És nem tudom segít-e ez az információ, hogy ilyen "csoda-szer" még a Gynevac, ez egy öt ampullából álló injekció-kúra, melynek közvetlen hatása a mindenféle nemi gombás-baktériumos fertőzések kiküszöbölése, és mintegy "mellékhatásként" Kép növeli a teherbeesés lehetőségét. Ez szintén unisex gyógyszer, a férfiaknak is beadható. Mélyen combizomba kell beadni vékony tűvel, utána borogatni, mert a helye fájhat. Ez vényre kapható csak és szintén borsos az ára, 5000 Ft körül volt pár éve. Annyit tudjatok még, hogy sok orvos kuruzslásnak hiszi ezt a terméket, de nagyon sokuknak pozitív tapasztalata van vele!

Remélem tudtam segíteni.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
köszi a sok hasznos infot és a lelki támaszt!!
Stella

Kép
stella9

Vanda,a filozofálgatásod jó olvasni.. Egyáltalán nem írtál kuszán.. Köszi

Dana
dana

Stella, köszi a drukkot!
Ezekre a nehézségekre mosolyogva, minden rossz érzés nélkül fogunk visszagondolni,
amikor a prüntyők már velünk lesznek..

Dana
dana

Zitus Kép

Valóban régen írtam, de sajnos nincs mit, mert nem történik semmi ! Illetve baba ügyben semmi, mert különben sajnos "zajlik" az élet körülöttem, ezért nem is foglalkozom a témával.
Azért nem bírom ki, és minden nap elolvaslak benneteket, így értesülök, hogy mi történik veletek ! Kép
Ahogy látom Te sem érsz rá sokat Kép
Az autótok nagyon-nagyon szép, jól fognak benne mutatni a gyerkőcök ! Kép)
A hőmérsékleted pegig remélem legalább 9 hónapig így fog maradni !! Kép

Stella Kép

Örülök, hogy van mosoly ! Kép

Puszi
Borsó
borsó

köszi lányok a segítséget,annyira bizonytalan vagyok,hogy mi lenne a jó és mi nem.A férjemnél 18mill. lett a spermaszám eredménye ebből 60% mozgott és 35% aktív.Ez állítólag lehet az oka a dolgoknak(andrológus szerint).Dec. elején vizsgálják meg újra addig csak várunk.

Mindenkinek minden jót!
Viki.
Vendég

Sziasztok Lányok és (jövőbeli) Kismamák!

Szoktalak benneteket olvasgatni a sok okosságért és kedvességért, amiket ide irogattok, meg azért is mivel mi is próbálkozunk egy ideje a párommal. Azaz már több mint másfél éve Kép. Igaziból nem nagyon izgultam eddig azon, hogy nem jön össze a baba, mert elég stresszes másfél év volt munkából és betegségekből kifolyólag. (Bár amikor megjött akkor általában menetrendszerint kiborultam az utóbbi fél évben Kép )
A múlt hónapban viszont azt mondta a nőgyógyászom, hogy szerinte kezdjük el a kivizsgálást. Na ettől jóóóóóóól kiborultam, mert addig azt gondoltam, hogy majd a természet elintézi. (Bár ebben továbbra is reménykedem). Szóval tegnap voltam vérvételen, jövő héten ulrahang és újabb vérvétel, én meg izgulok és persze reménykedem, hogy ez az egész felesleges. Ráadásul legutolsó alkalommal 32 napra jött meg, a szokásos 28 helyett, úgyhogy annyira reménykedtem, hogy nem kell majd semmilyen vizsgálat és jót nevetünka dokimmal a dolgon.
A párom jövő héten megy megnézetni, hogy mennyire ügyesen úsznak a "gyerekek". Bár mindig azt modom, hogy nagyon rendetlen és szófogadatlan "gyerekeink" vannak, mert nem jönnek haza hozzánk ;), azért remélem minden rendben lesz nála.
És persze az egész mellett jó depis vagyok, hogy nem akar sikerülni és folyton azon agyalok, hogy mit kellene lenni, hogy sikerüljön és mi lesz ha kiderül valami. Emellet meg persze munka helyett a babanetet olvasgatom, azaz mostmár írok is rá. Pedig jó sok munkám van Kép.

A barátnőm azt mondja, hogy inkább örüljek a vizsgálatoknak, mert most legalább kiderülhet, hogy minden rendben van-e, ha meg nem akkor segítenek. Persze Ő könnyen beszél, mert Ő "tulajdonolja" az én gyönyörű három hónapos keresztfiamat Kép, akitől gyüjtögetem a "babahormonokat". Úhogy pozitív pillanataimban erre gondolok, negatívokban meg arra, hogy tuti gyártási hibás vagyok. De leginkább arra szeretek gondolni, hogy majd hogyan rendezzük át a lakást, meg meddig dolgozzak, ha sikerül, mi legyen a neve a babának Kép. Ezek segítenek a pozitív gondolkodás fenntartásában.

Most viszont megyek és pozitívan dolgozok még egy kicsit, különben soha nem érek haza.

Wish

wish

Dana!
Örülök, hogy az első lépés már Nektek is megvan, biztosan könnyen tudják orvosolni ezeket a kis bibiket, aztán már jönnek is azok a gyerkőcök szépen sorban...mind a hárman.
Azért még szurkolok apuci eredményeiért is!!!!!

Zita!
Ebben a hónapban új autó, legkésőbb decemberben pedig a babó a pocakodba?
Nagyon szorítok Nektek is!

Dodo!
Köszi a tanácsokat, meg fogom nézni azt a virágport is a bioboltban, s ráállok arra is. Persze csak akkor, ha ez a hónap sikertelen lenne.

Wish!
Üdvözöllek itt nálunk, de azért azt kívánom, hogy minél előbb költözz le az alattunk lévőbe, a babások közé!
Hát, sajna sokan "büszkélkedhetünk" itt "szófogadatlan" gyerkőcökkel, akik csak nem akarnak hazajönni, de hidd el nekem, egyszer mindenkihez "haza" fognak találni, s most már Te is a legjobb úton haladsz majd! Azt azonban ne felejtsd el, hogy kerüld a stressz, s mindig reménykedni kell, a negatív gondolatokat pedig jó messzire elhessegetni! Én is sokszor elfilózgatok a gyerekszobán, a nevek nálunk már rég megvannak. Remélem hamarosan lesz olyan is, aki viselni fogja őket.

Puszi mindenkinek.
Bogi.
bogi1975

Szasztok lányok!

Régen nem írtam nektek, és akkor is csak egy csomó kérdést tettem fel, de most nagyon a padlóra kerültem, és úgy érzem muszáj kiírnom magamból a történteket, szóval akit nem érdekel csak ugorja át nyugodtam ezt a hozzászólást.

Az elején kezdem, én már régóta szeretnék babót, de a párommal csak év elején döntöttünk úgy, hogy végre jöhet. Májusban abba is hagytam a gyógyszert, és vártam a 3 hónapot. Agusztusban a fönököm azzal fogadott, hogy terhes a lánya, gondoltam de jó lehet hogy majd egyszerre leszünk várandósak, és még hó végén elkezdtünk próbálkozni. De semmi, megjött. Aztán megyek át a szomszéd asszonyomhoz, erre azzal fogad, hogy terhes, és azzal vigasztalt, hogy biztos azért jött nekik össze, mert úgy izgult értünk, hogy babás legyek (neki ez lesz a negyedik). Aztán nekem megint megjött. Erre ma nézem a mailjeimet, hát egy régen látott barátnőm körlevélben értesít, hogy mától ne használjuk a munkahelyi emiljét, mert 32 hetes terhes, és már nem fog dolgozni. Ez teljesen betette a kaput. Fél óráig bőgtem, és most is gyakran elkap a sírás csak potyognak a könnyeim.

Azzal vigasztalom magam, hogy holnap megyek a dokihoz, és ha nem küld el mindenféle vizsgálatra akkor a torkának szorítom a nagy húsvágó bárdunkat, és azzal fenyegetem. Persze ez csak vicc, de tényleg szeretnám már tudni mi a hézag.

Aki elolvasta annak köszönöm, hogy fogalakozik egy ilyen vesztessel mint én.

Mindenkinek drukk a zebrákét!

Nina
nina79

Nina!
Először is nem vagy vesztes, csak Neked, mint itt szinte mindenkinek, nem jön össze rögtön. De NEKÜNK IS SIKERÜLNI FOG! Hidd el, mi 100X jobban fogunk majd örülni, amikor kezünkben lesz az a bizonyos zebrás teszt! Csak nekünk valamiért előtte le kell vizsgáznunk türelemből és kitartásból. De ennek meglesz az eredménye, s belőled is egy szuper anyuka válik majd! Nagyon fontos, hogy nem szabad feladni, mindig előre kell nézni, ez a topic pedig azért van, hogy segítsünk egymásnak, ha valaki éppen maga alatt van. Én biztos vagyok abban is, hogy mindenki végig fogja olvasni holnap ezeket a soraidat, de Te akkor már sokkal jobb kedvű leszel, ugye, Nina? Elkezditek a kivizsgálásokat, ha találnak is valamit, azt biztosan tudják könnyedén orvosolni, megpróbálsz nem stresszelni a dolgon (na, ezt még nekem is gyakorolni kell), és már jön is az a baba.
A problémádat nagyon megértem, ezt éltem át én is az idén év elején. Januárban bejelentette a legjobb barátnőm, hogy babát vár, az első hónapban sikerrel jártak. Februárban bejelentették a sógornőmék is, na akkor sírógörcsöt kaptam (szerencsére nem előttük), márciusban pedig a férjem unokatesójáék,akiknek egy évvel utánunk volt az esküvője, a fiú külföldön katona, 2 hétig volt itthon és akkor sikerült. Közben pedig utáltam magam azért, mert képtelen voltam örülni mások boldogságának, irigy dögnek éreztem magam, szóval szörnyű hónapok voltak ezek. Azóta már két baba megszületett, nagyon gyönyörűek és édesek! Nem mondom, hogy nem rossz még néha, főleg mikor már "megint megjön", de hála az itt lévő lányoknak, ez csak egy-két napig tart, aztán megrázom magam és elkezdek újból hinni és bizakodni.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam.
Bogi.
bogi1975

Bogi!

Köszi a bíztató szavaidat, és hogy elolvastad a nyavajgásom. Most alig látom a billentyűket a könnyeimtől. Megríkattál, nagyon aranyos vagy köszike még egyszer. Remélem holnap már én is sokkal biztatóbban fogom látni a holnapot, most mennem kell a párom már vár.
Még egyszer köszi, nagyon jól estek a szavaid.

Nina
nina79

Sziasztok!
Már régóta olvasom a babanetet és ezt a topikot is. A férjemmel 4 hónapja próbálkozunk. Tudom, hogy ez még nem nagy idő, de nekem ez is hosszúnak tűnik. 22 éves vagyok, soha nem szedtem gyógyszert, nem dohányzunk, nem iszunk alkoholt, tehát igazán káros hatások nincsenek,a menszeszem rendszeres az első pillanattól kezdve, ezért nagyon rossz volt amikor rájöttem, hogy mégsem lesz olyan könnyen babánk.Azt szeretném megkérdeni, hogy ti mikor fordultatok orvoshoz, hány sikertelen próba után? A másik kérdésem pedig, hogy szerintetek érdemes valamilyen magzatvédő vitamint szedni? Az orvosom javaslatára folsavat szedek (4 hónapja), lehet hogy szüneteltetni kellene? Mindenhol mást olvasok a vitaminnal kapcsolatban, nem tudom, hogy mi lenne a jó.

Kívánom mindenkinek, higy minél hamarabb sikerüljön a babóca, és addig is legyen elég erőnk kitartani.

Reni
Vanoreni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: