A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter: én 3. hó 21. napján születtem!!! :) Keddi napon!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Színeimet meg ugye tudjátok :)

Diéta: nem tudom, de meghallgatom mit mond majd a diétás nővér, tippet kérek tőle, hogy tudom a legoptimálisabban szinten tartani... bár néztem neten ezügyben már elég sok mindent az elmúlt egy hétben megint (az IR kiderüléskor persze már egyszer alaposan átrágtam ezt a témát) és arra jutottam, hogy nagyjából így élek a hétköznapokban is (1-2 eltéréstől eltekintve)... szóval a d.nővér biztos tud hasznos tanácsot adni, legalábbis remélem... :wink:
Ahogy néztem a 36. hétig kellene ezügyben kihúzni, mert utána már javulni szoktak nagyrészt az eredmények... na az nekem 8 hét...úgyhogy most még el sem értem a kritikus határt egyszer sem ez alatt az 1 hét alatt, amióta mérek. Persze hosszútávú következtetést ebből még felelőtlenség lenne levonni, de bizakodásra szerintem épp elég okot adhat... mert azért volt olyan, hogy olyat ettem v. ittam, amiről meg voltam győződve, hogy na ez most tutira felnyomja 7-es fölé.... de nem így lett hálaég :) Szóval bizakodunk... majd erre is igyekszem alaklmazni a Titkot :) .. meg persze figyelni.. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Mia: én a másodiknál eredményhirdetésig feküdtem :)

a kötelező 4 nap után egyszer kimentem levegőzni,de aztán inkább tovább feküdtem,csak a fürdőszobába keltem fel ;)
Vendég

Béku: megnéztem...... örömkönnyek között!!! :)

andrea-1

Andi: mondom.... végigsírtam az egészet... :roll: ;)
elképzelni,hogy nemsokára ez a boldogság vár ránk is...
Vendég

Sziasztok

Andi, szerintem nem lesz gond nálad a cukor, akik meg riogatnak, kapják be! :wink:

Mia, 3-4 napig szigorú fekvés, aztán már egy kis levegőzés, séta, de az eredményhírdetésig leginkább feküdtem, és még utána is. :lol:
Vendég

Laptetűt osztjuk szokás szerint :D

Andikám!
Igenis, értettem! Szerintem nem lesz semmi gond!!! :D

Béku, Andi!
Én is szeretnéééééééééémmmmmmm :D

Mia!
Én feküdtem 5 napig csak pisi, zuhi, szurira keltem fel, utána is többnyire fekvés, de azért itthon mocorogtam picit...

eszter82
Budapest

Mia: Ahogy a lányok is írják. 4 nap szigorú fekvés, utána SZ. nekem már azt mondta fel lehet kelni, de a fizikai megterhelést kerülni kell!! :wink:
Tapadjon-tapadjon-tapadjon-tapadjon-tapadjon-tapadjon :wink: :wink: :wink: :wink:

Béku: hát dettó..... annyira klassz, a zene is meg a kis Drága is! :) Én sem tudom még elhinni.... :wink:

Zsu: hát úgy legyen... csak ugye odamész és a képedbe kapod a trutyit..... az nem túl jó... de én valamiért TUDOM, hogy rendben leszünk... bizonytalan szoktam lenni.. tudjátok....de ezt most tényleg így érzem!!! :wink:

andrea-1

Eszter: küldöm email-ben,ha még nem kaptad volna meg ;)
Vendég

Jajj BÉku, hát itt zokogok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1 napra ilyen szélsőséges érzelmek... mint a diabetológia meg Albert.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De jó azért, nagyon!!!!! :)

andrea-1

Sziasztok!Megvan az Afp eredményem!Ha jól látom rendben van,ugye???Erősítsetek meg légyszi! (és sokan mondják,hogy ebből is lehet következtetni a baba nemére!Hogy is van az?
Mom érték:0.98
Mom korrigált:1.04 Ref.tartomány:0.70-2.50

...visszaolvasok! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Andi: muszáj volt továbbküldenem,azt hittem mindenki megkapta.... :D
Nem zokoghatok egyedül!!! :D :D :D
teljesen elérzékenyültem én is! El tudod hinni,hogy nemrég ez a gyönyörűség volt Mieza pocakjában????? :D :D
Vendég

Albert tényleg nagyon tündéri! :lol:
Vendég

Hát alig Béka... alig... :)

És ugye ott voltunk a szobájában, ott ültünk a földön... és most Ő van ott.... na nálam már megint jön a záporeső.... meg a kuttyok ahogy ott őrzik!!! Kész vagyok teljesen.... Jó értelemben persze.... De ez ma tényleg egy akkora érzelmi atombomba érzés, hogy mindenért kárpótolt!!! Köszi, hogy átküldted!!!! :wink: :wink:

andrea-1

Lányok, milyen videó??? Énisénisénis!!! :(

Kép Kép
estrella22

:cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szóval sírva nevetek!!!
3-szor néztem meg azóta, de lassan abbahagyom, mert egyre jobban sírok!
Nagyon gyönyörűséges...milyen kis Drága :D
Hát igen, erre a csodára várunk itt mind!
A 3. vetítésre Lac is befutott! :)

eszter82
Budapest

Lányok,továbbküldöm akkor a nálam fellelhető összes email-re ;)
aki mégis megkapta az eredetit,attól bocsi... :D :D :D
Vendég

Eszterkém... látom Te is.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: megkaptad már esetleg vagy küldjem? Ha még nem, akkor tolj priviben egy email címet és megy....:)

andrea-1

Jó, akkor Béku küldi.... :)

andrea-1

Andi drága,vagy Eszter,megtennétek,hogy továbbkülditek a csajoknak??
Nekem besz*rt a levelezőm :? :? :? :?

Ide meg nem raknám fel.... :roll:
Vendég

Estrella!
ment a link Albertről :D

eszter82
Budapest

Ne haragudjatok lehet, hogy nagy hülyeséget fogok kérdezni, de elég félig ülve párnához támaszkodva, betakarózva feküdni? Vagy szigorú vízszintfekvés kell?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia, én 4 napig feküldtem mindegyik alkalommal, utána pici séta a kertben, pici üldögélés a konyhában, séta a lakásban és 6-7 nap után pici séta a kutyával kint a friss levegőn a fák, bokrok között. szépen nyugodtan de folyamatosan feküdni eredményhírdetésig nem bírtam egyik alkalommal sem. Mia babaragacsok mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andi, hát zseniális a cukrod, az meg, hogy ott előttük is jó lett külön öröm. A kioktatást meg magasról sz... le, hogy a Te szavaiddal éljek :lol: mit kell velük foglalkozni ha az értkek szépen rendben vannak.
pannik
Budapest

Mia: nem kell szigorúan vízszintben lenni,én is félig ülve voltam az ágyban,laptoppal az oldalamon ;)
Vendég

Szerintem elég párnához dőlve, a pihenésen van a hangsúly szerintem meg a nyugalmon. Én gyakran váltogattam a fekvő pózokat, félig fekve, lábam kicsit lelógatva, oldalt fekve, félig ülve, felhúzott lábakkal, vízszintbe főleg ha aludtam is egy kicsit. én elég nehezen viselem ezt a fekvős időszakot, mindig alig várom, hogy felkelhessek legalább már egy kis időre egy kis sétára mozgásra
pannik
Budapest

andi: Én diétás nővérnél nem is voltam! :shock: Bár lehet hogy azért nem küldtek, mert mondtam hogy tudom mit kell a diétánál betartani. Nem lesz nálad semmi gond.

Albert tényleg tüneményes. Én már nem sírok az ilyen videókon. Látszik hogy nem dolgoznak ezek a hormonok. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Én is nehezen viselem,ha ágyba vagyok parancsolva,de legutóbb gyorsabban teltek a napok :)
No meg aztán most télen volt a beülti,olyankor kevésbé akaródzik kimenni a hidegbe,mint mikor nyáron volt,és csodásan hét ágra sütött a napocska ;)

Akkor úgy éreztem magam,mikor kimehettem,mintha már 1 hónapja feküdnék... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky: bennem most Helyetted is dolgoznak a hormonok ezerrel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyik pillanatban nevetek,aztán hirtelen sírok... :lol: :lol: :lol:
bármi apróságtól meghatódok :D :D
Vendég

béku: Kettő helyett termelsz hormonokat? :lol: Én akkor szoktam fátyolos tekintetet produkálni, mikor a tv-ben egy baba vagy kis gyerek haláláról vagy betegségéről van szó. Na az nagyon meg tud könnyeztetni. Biztos azért mert már tudom mit veszítenék és hogy mit érezhetnek a szülők. Örömömben max. anyák napján fogok bőgni a bölcsiben, mikor már mondani fogja a verset.
vicky79
Budapest III. kerület

nagyon köszönöm Albertet, este megnézem otthon!
Read onlyban vagyok, képben vagyok mindenkivel, csak sok a munka :(

Kép Kép
estrella22

Vicky: igen,kb. kettő helyett :lol: :lol: :lol: :lol:
Azok nagyon szép pillanatok lesznek!!! :D

De addig én még rengeteg könnyet hullajtok majd ;) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Off-olok egy picit, de hátha érdekel benneteket, teljesen ingyenes lehetőség a mozogni vágyóknak, csak regisztrálni kell: Nivea Fitness tour 2011. Minden regisztráló Nivea csomagot kap ajándékba.
Agykontroll is lesz, meg body art meg még sok-sok minden
én megyek a budapesti helyszínre kismamiként :)

http://www.nivea.hu/A-NIVEA-vilaga/ext/ ... sstour2011

még egyszer bocsánat azoktól akiket nem érdekel
puszi
pannik
Budapest

Eszter: de aranyos vagy, hogy megírtad a számokat!
Igazából nekem még nem lesz 3-án punkció, csak inszemem lesz... aztán persze lehet, h egyszer eljutunk odáig is. :-)
Csak érdekesnek találtam, hogy tavaly volt egy inszemem meg idén, és pont ugyanazon a napon. :-)

Kérdés: ha minden rendben a progi szintemmel, és még sosem sikerült a fogamzás nálam (tehát nem az van, h elmegy a baba, hanem vmi miatt nem jön össze a találkozás), akkor vajon miért kell inszem után Utrót használni? Csak kíváncsi vagyok...persze lehet, h nektek sem magyarázták még el... de amikor nem a BMC-ben volt stimus termináltam, akkor nem kellett utána semmi. Merthogy ez hasonlít a spontánhoz.
Amúgy meg van spontán peteérésem is...ennyi erővel meg minek a stimu?
Szóval a lényeg, hogy hormonmentes inszemet a BMC-ben nem szoktak csinálni?

Kép
lujzici

Pannik: megyek Veled!! :D
Vendég

Lujzici: szerintem nem csinálnak progeszteron-pótlás nélkül...

De bevallom,én örültem ennek a terhesség-megtámogatásnak ;)
Sőőőt,nehezen hagytam abba,féltem,hogy nem tudok majd elég sárgatesthormont termelni magamtól...
Vendég

Lujzi, szerintem úgy vannak vele, hogy "nem bízzák a véletlenre".... Csodállom, hogy a termináltnál nem volt utro, nekem akkor is volt... :shock: :shock: :shock: :shock:
Sőt továbbmegyek, mikor pozitívat teszteltem most és mentem másnap Zolihoz, azonnal Utróra/majd kérésemre inkább Cironera állított, amolyan "bajmegelőző" célzattal, pedig semmifajta vérzés v. ilyesmi nem volt. Mondjuk engem ez megnyugtatott és használtam is a 11. hétig.
Biztos tudod, de egész koraterhességben elég nagy számban maradhat abba a terhesség, progival megtámogatva viszont az esélyek nőhetnek :wink:

Hormonmentem inszemről bmc-ben én még nem nagyon hallottam.... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Pannik, ha body art jön ez emberrrel szemben, nem szabad kihagyni. :-) Én nagyon imádom. Brutál kemény tud lenni, de ezzel együtt nagy feltöltődést is ad. Én is csak kismamás szemlélőként tartanék Veled a rendezvényen.

Lujzici, szerintem be akarják magukat biztosítani. Amúgy én ezt nem értem, miért is nem néznek beülti környékén progit, mert ha túl kevés az se jó, de ha túl sok ez se. Egy kicsit kaptafásnak érzem ezt, aztán ki tudja. Nyilván megnehezítené és megdrágítaná a dolgokat ha mindenkitől még beülti előtt még progit is néznének..
ann74

Én kifejezetten örültem a progeszteron-pótlásnak ;)
Biztonságban éreztem magam tőle :D
Vendég

Köszi lányok!

Csak kíváncsi voltam. Jártam ugyanis mell-ultrahangon, ahol voltak mindkettőben pici ciszták, semmi komoly, de a doktornő nem volt elragadtatva a hormonadástól. Erről jutott eszembe. :-)

Kép
lujzici

Hahó!

Én ma itthon valami virus, reggel a saját wc-met is alig értem el.

Mia pihenj, ameddig teheted. Majd visszaolvasok, én is csak feküdtem.

Kéretik Albert videó!!!

üdv kispatak
Vendég

Lujzici: hát egy meddőségi központban szerintem nehéz elkerülni a hormonokat... :roll:
És lássuk be,a BMC nagyon magas siker-aránnyal rendelkezik más intézményekhez képest,pedig Koncz doki elmondta egy interjúban,hogy lehetne még jobb is,de inkább legyen kevesebb baba,de egészségesek,minthogy több embriót ültessenek be,és ezáltal akár beteg babák szülessenek,de többen... :roll:

Ez az interjú engem nagyon megfogott,nem is megy ki a fejemből.
Szóval ezzel lemond az első helyről,de biztonságban akarja tudni a babákat és kismamákat!

Lehet,hogy nem a progeszteron miatt jobb,de nincs kizárva ;)
Vendég

Kubu:
Gyerekek gyönyörüek!!!!

Woody:
Gratula a fogacskákhoz!!!! Viszonylag könnyen letudtátok!!!Lili egy hős!!!!

Eszter:
Nyugi,reggel ott lesz az az erős csík!!

Ildi:
Lilinek nagyon kis huncut nézése van,nagyon aranyos!!!!

Vicky:
Jobbulást az egész családnak!!!

Pannik:
Én sem vagyok valami jó formában a stimutól,ma egésznap fájt a fejem,azt hittem,hogy szét durran,egyebet hála nem érzek,igaz Én este adoma szurikat és amire hatása lenne már alszom is.Hányra jössz a BMC-ben?

Ann:
Holnap Én is kb. akkorra tervezem a BMC-ben megjelenni,úgy hogy biztos lesz a randi.

Andi:
Ügyes vagy!!!!Jól hangzik a doki látogatás,mármint az erdmények!!!Gratulálok,csak így tovább!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: a fejed szerintem most a frontok miatt fájhat,nekem is szétmegy napok óta. :?
Vendég

Csucsu:
Hatalmas nagy gratula a petezsákocskához!!!!Sz.-es sztorin jót nevettem!!!

Kispatak:
Virágaid csodálatosak!!!Jobbulást!!!

Vasikáé,Rony:
Én nem ismerlek Titeket,de így ismeretlenül is gratulálok!!!!

Zsuzsó:
Nagyon drukkolok,hogy ne kelljen inzulin és hamarosan megtaláljátok álmaitok otthonát!!!!

Lujzici:
Hajrá inszem!!!

Mia:
Babaragacs szálitmány indul!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kisborsó:
Jobban vagy már?Küldök sok-sok babaragacsot!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Macs:
Baluci nagyon édes!!!

Ha valaki kimaradt ezer bocs érte,de most muszáj meglátogassam a konyhát,mert enni is kellene valamit,na meg persze ahoz főzni is kell.
Pusszantás mindenkinek!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

kispatak: Jobbulást. A pároméknál a fél ház beteg. Még szerencse, hogy mi csak náthásak vagyunk és nem ez a fajta vírus kapott el minket. Szegény gyerek így is őrjöng az orszi-porszitól. Már ordít mikor meglátja hogy közelítek a porszívóhoz. Pedig utána jobb neki.

OFF-topik leszek: Ma beleszerettem egy csatos hordozóba.

http://www.thekoreanbaby.com/wp-content ... tchoco.jpg

A régi mei tait már nem igazán használjuk, amit Emesétől vettem (gremesés).

Kép

Csatost szeretnék hogy könnyebb legyen hátra felvenni. Aki szeretné kölcsönbe a régit, annak nagyon szívesen odaadom. De majd szeretném vissza kapni, mert a tesónál is használni fogom. Akit érdekel, az írjon privit nyugodtan.
vicky79
Budapest III. kerület

Lujzi,
nekem a második inszemem stimu nélküli volt, csak tüszőrepit kaptam hogy pontosan tudjuk mikor kell fellőni a katonákat. viszont utána utro az volt!

Kispatak,
jobbulást!

Bocsi lányok, én is jobbára olvasóban működök, meló van, mire hazaérek meg totál kivagyok...hétvégenként lakáskeresés anyuéknak, plusz házimunka...szóval kicsit most besokalltam :oops:

Kép
judit0713

Juhéjj, akkor 3 kismami fog megjelenni a Nivea rendezvényén :) Panni, Béku és Ann :) egy kicsit azért lehet, hogy mozogni is lehet, vagy nem? ha kismami az ember, akkor amit előtte tornázott (zumba, jóga, body art) azt abba kell fejezni teljesen? valahol olvastam, hogy lehet tovább folytatni csak a lendületből kell visszavenni mármint úgy értem, hogy nem akkora erőbedobással kell csinálni a gyakorlatokat mint amikor nem várandósan.

Ann, jársz body art-ra?
Lujzici, én a téves diagnózis kiderülése előtt (egyik petevezeték átjárható) kértem, hogy hormonok nélkül csináljuk az inszemet, S és Z húzta a száját de belement. természetes ciklusban lett volna no hormonokkal, mondom abszolúte nem tetszett nekik és elmondták, hogy így nem sok az esély ezen lehetne javítani de a koromra való tekintettel akkor 29 voltam elfogadták a döntésemet.

Zsuzska, hát sajnálom hogy fáj a fejed meg Te is rosszul vagy kicsit, de milyen jó neked h este adod a szurit, így az igazi hatást szépen átalszod.

Képzeljétek most jövök a lelki dokimtól, teljesen rendbe rakott. Szerinte ez pozitív is lehet, hogy megvisel a stimu, mert eddig ugye nem éreztem semmit, tehát az Ő szavaival nem voltam ráhangolódva és nem voltam rá érzékeny ezért nem okozott semmi mellékhatást, de most érzékenyebb vagyok és érzem a stimu hatásait, rá vagyok hangolódva ez azt jelentheti, hogy most sikerülni fog. Ettől teljesen megnyugodtam így kell az aggódó negatív energiát egy pillanat alatt átfordítani pozitívba, most még örülök is neki. Hát ezért hívják Őt pszichológusnak engem meg Panninak :lol: mindenki azzal foglalkozzon amihez ért. nagyon jó volt ott lenni nagyon sokat adott ismét és minden amit tervezünk a beültetésig az csodálatos lesz. ma már arról is beszéltünk, hogy a szülésnél is tud nekem segíteni (mentálisan, érzelmileg és fizikailag is) ha szükségem lesz rá. Hát ez csodálatos gondolat imádom.
pannik
Budapest

Pannik: klassz lehetett!! :)

Én egyszer voltam pszichomókusnál,de nem is mentem többet senkihez,miután elküldött azzal,hogy nekem nincs semmi bajom,nem tud velem mit kezdeni :?

Engem ez a Niveás nap több minden miatt érdekel.
Először is az agykontroll miatt!!! :) Az a pasi nagyon tudja a dolgát,muszáj meghallgatnom :D

Ezen kívül persze érdekelnek ezek a furi sportok is,hisz nem lesz örökké nagy pocakom,és utána azért jól fog jönni a sport ;)
Vendég

Sziasztok Csajok!
most értem haza a melóból! :cry: :cry:

Andikám!
múlik....már csak barna folyás lehet elhúzodott a mensi,de a méhem tombol!

Mia,Kisborsó!
Ragacs!!!!!
vikus82

Sziasztok!

Olyan sokat irtok alig birom követni.
Végeredmény 3 pupó a pocakban méhnyh: 17 fagyi 4 pupóka.

Arcüregem nem fáj. Fekszem a pici tulstimu miatt fáj a poci szurkál.

Remélem kismamik jól vagytok :-)

Üdv Andi (vasárnap du jövök )

Üdv!
Andi
kisborso

reggel óta baloldali lettem :lol: :lol: :lol: úgy becsípődött a nyakam, hogy képtelen vagyok bármire, apa öltöztetett, gyerekezik ma, feküdni se tudok, na az ágyból kikelni egy kész mutatvány......

és 23 email elmaradás + 4 oldal itteni fórum illetve 250 hsz elmaradás dec babás fórumon .... mikor érem már be saját magamat ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: