Bari,
akkor még alukálnak egy darabig a fagyibabáid

azt hittem, arra írtad, hogy mentek vissza értük. Akkor hivatalosan mikor is kezdhettek? Április vége?
Mné,
én is nagyon bizakodom a babódban, hogy ott bújkál valahol. Remélem holnap már előbújik a rejtekhelyéről
Melcsi,
akkor szerinted én is hagyjam abba az Elevit szedését a napi 2Xfolsav mellett? Igaz, én nem mondtam D-nek, hogy szedem, magamtól kezdtem el (bár sokan vannak, akik már elavultnak hiszik ezt a fajta vitamint) a férjem vett nekem egy 3 havit, így már azt elszedem, legfeljebb később, amikor elfogy, én is veszek valami másfajtát. Mi a tapasztalatod a Femibionnal? Neked D. ajánlotta, mert nekem nem ajánlott semmit. Ezért gondoltam az Elevitre.
Emerenc,
képzeld, anno nekem is a bal petefészkemből 2 db. petike eltűnt

pedig nekem az az oldal volt sokkal érzékenyebb, én akkor azt hittem, hogy pukkadásra lesz azon az oldalon. De végül csak a jobb oldalról tudott Apánk halászni.

Akkor drukk neked hétfőre!!!
Képzeljétek, ma már jobban vagyok, és még nem is görcsöltem (csak rá ne szóljak). Már két napja nem vettem be vérnyomáscsökkentőt, olyan jó a vérnyomásom. Úgyhogy ennek örülök!
Jaj, nagyon kíváncsi leszek a holnapi UH-ra! Majd megkérem Krisztot, hogy írjon a fórumra, mert holnap vele találkozom, hogy mit látott D. Mert mire én gépközelben leszek, az csak este lesz, és biztos lesz, aki kíváncsian várja a híreket.
Szép napot kívánok mindenkinek!!!