A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

mindenki csípjen a laptetőből szokás szerint :)
egy kis molyfingnyit megtartanék a jövő csütörtöki sikerünkre, de a többi a Tiétek :D

eszter82
Budapest

Kisborsó:
Arcüreges mizériát sajnálom!!!Drukkjaim mennek holnapra!!!!

Breki:
Jobbulást!!!!

Andi:
Cicussaid nagyon helyesek!Aranyosak,ahogy ott lapítanak!!! :D :D

Ann:
Akkor péntek reggel talizunk!!!! :lol:

Zsu:
Jövő héten nem lesz S.?Most nagyon letörtem!!!Sírok….. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Most csak ennyi,majd késöbb még jövök!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter: azért írtam gyorsan megnyugtatásul,hogy nem olyan értelemben félkész,hogy még nincs megfőve,csak még kellett pár perc,de már isteni íze volt... :roll:

Tudod,még nem volt sűrítve ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

amúgy hetekig nem kívántam a halat,de már 7végén ígértem páromnak,hogy készítek,csak aztán mindig volt valami egyéb program :D

(Nem mondtam még,hogy a halászlé miatt vett feleségül? :D )
Vendég

Zsuzska: köszönöm!!!
Ne törj le kérlek,a helyettesítések mindig szerencsét hoznak!!!! :D :D
Vendég

Zsuzska!
A helyettesítés tényleg mindig szerencsét hoz :D

Béku!
Mi nem vagyunk válogatós népség Laccal, de a halászlé az neeeeeeeeeem :? és aminek még a nevét sem vagyok hajlandó, az a pacal, tüdő, kakashere pöki,...szóval ami undi, vagy nagyon belsőség, az hozzánk nem jön be!!! Azon kívül minden... :)
Értettem amit írtál, hogy az a része már készen volt :D ezzel nincs is gond, csak belegondoltam, hogy hal... és az most nekem fúúúj...pedig hétvégére hekket tervezünk...na ezt majd még meglátom... :D
De nektek jó étvágyat! Régen, úgy 10-15 évesen szerettem a halászlét, de elmúlt ez a tulajdonságom :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!!

Nem tudtam belépni egész nap.... :roll: :twisted: :twisted: Én nem tudom miért.

Hívtam ma a BMC-t,990-es a HCG-m,bocsi ha megkavartalak Titeket.Én elkönyveltem szépen Magamba,hogy ez így jó,de aztán tiszta para voltam,de gondoltam csak mondták volna,hogy nem oké. :roll: Jót nevetett Rajtam Irénka ma a telefonba,de elnézte Nekem. :D
Ja,tegnap még alakítottam a BMc-be de azt már lesem merem írni. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Lányok, akik már berendeztek babaszobát, vagy folyamatban, vagy már megvannak a tervek...
Nekünk nagy hiányossága volt a szobának eddig is a függöny. Mondjuk nem holnap szeretnék venni, de hadilábon állok a függöny vásárlással... Ti hol vettetek gyerkőcöknek valót?
Nem sötétítőst, hanem olyat, ami arra jó, hogy ne lássanak be a szobába...
Nézegettem a neten, hogy van-e ami tetszik, de eddig csak mogorvákat találtam! :?

eszter82
Budapest

CSucsukám..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szelektív a hallásod, de ebben az esetben ennél nagyobb bajunk ne legyen :wink: :wink: :wink: :wink:
Csigázod a társaságot??? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Eszterkém: az általad felsoroltakkal engem is ki lehet üldözni a világból...... mondjuk én bevallottan finnyás vagyok másra is...de a halnak még a szagától is jön vukk még nem terhesen is :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Eszter!
Ami nekem eszembe jutott a Chrinon géllal kapcsolatban az az h
ha úgy csinálnád hogy beadod reggel+este és másnaptól csak este. Ezt úgy tudom "túladagolni " nem lehet.

Üdv!
Andi
kisborso

Csucsukám!
na ugye hogy 1000 körül van :D
szuper :D :D :D
akkor most megnyugodtál? :) minden rendben van és lesz is :D

eszter82
Budapest

Eszterkém, pont ilyen téma előtt állok.... Az elkövetkező pár hétben ez lesz a műsor nálam is... függöny keresés ....... :) Mondjuk én nem feltétlen gondolkodom mesefigurás-mintásban.... valami apró klassz kis virágocskák is lehetnek v. bármi,ami abba a miliőbe belepasszolhatna ami eddig van... :wink:

andrea-1

Eszter: így már értem :D
Amiket írtál,azokat én se nagyon enném :?
de a hallal még nincs gondom :D :D :D

Főleg,hogy ez olyanból van,amit nővérem azért vett,mert párja nem szereti a "halízű" halat :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval elég semleges ízű,még ilyet nem ettem,de most ez volt itthon :D :D :D

Legalább kezd visszatérni az étvágyam,7végén már sült hurkát ettem,no meg KFC-s csirkeszárnyat... :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Borsó!
ezen már én is töprengtem :lol: :lol: :lol: :lol:
majd jól kitalálom, hogy hogyan legyen ez a dolog.
Lehet hogy jövő csütörtökre időzítem, mert uh előtt sosem tettem fel a Crinone-t, csak mikor a kedvenc kék színű zselém már kifolydogált :lol: :lol: :lol: lehet hogy majd aznap csak este teszem be, és akkor onnantól az lesz a rendszer :)

eszter82
Budapest

rohanásban

tegnap farsang, a kis pókom
Kép

Lizának majdan ruci, kéccázé turiztam :-)
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andikám!
:D majd a tapasztalatokat oszd meg velünk is :D
Én sem mesefigurásban gondolkozom, hanem valami szolid kis helyesben, ami passzol a macikkal a falon :D Csak nem szeretnék majd komor fehéret :D
Mittomén...pöttyös, vagy csíkos, vagy...nem tudom...látni és beleszeretni alapon működöm ilyen téren :)

Béku!
hmmmm...KFC csirkeszárny! :D azt én is nagyon szeretem, de a kFC-ben a nagy kedvencem a Picante sali krumplipürével :D
Én a hekket szeretem nagyon hal kategóriában, szintén azért, mert nincs hal íze :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Kubu: klassz képek!! :D
Marcus cuki pókica :lol: :lol: :lol: :lol:

Liza-ruci is naon jóóóó,és 200-ért meg pláne!!! ;)
Vendég

Kubu bakker, ezt a ruhát én is bármikor felvenném!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Marci pedig egyszerűen imádnivaló..... :-D pont most láttam a fácsén is... :-D

andrea-1

Csucsu,
juppppé hírek :-)
azért ha akarod elmesélheted másik történetet is.
kivikubu :lol:

kubuspace

Kubu!
Nagyon helyes a keresztes pókod :D
És Liza ruci is :)
Kb mikor fog belenőni?

eszter82
Budapest

Eszter!!
Köszi,megnyugodtam.. :D Függöny ügyben nem tudok segíteni.Kika???
Jájjjj,a hal szagától Én is kivagyok..Halászlét sem eszünk.Max nyáron a Balcsin a hekk. :wink: Olajos hal és egyéb finomságok Nálunk nem is kerülnek terítékre.

Andikám!!
Jaja,ennél negyobb bajunk sose legyen. :D :D Olvasom,hogy volt védőnéni??Az szupperrrr,tök jó,hogy nem nyomulós.
csucsu99
Budapest

Eszter: KFC-ben olyat még nem ettem,csak ezeket a szárnyakat,meg B-smart-ot mindenfélét :lol: :lol: :lol: :lol:

no ez az,amiért néha meg tudok veszni... Miután ettünk vasárnap,már másnap gondolkoztam,hogy megint kéne :lol: :lol: :lol:

A hekket imáááádom!! :D Balcsin nincs is nyaralás hekk nélkül ;)
Vendég

Keddre tervezem, hogy Sz. látogatás előtt kórincálok egyet a körúton... persze ez még változhat, majd meglátom hogy ébredek aznap..... de lényeg, hogy a Blahától a Nyugatiig van egy rakat textilbolt, vélhetően függönyökkel is... úgyhogy szétnézek, mert kb. tudom mi az álom, csak azt meg is kéne találni :) Ha látok valami jót, azt lefotózom és csekkolhatod majd :wink:

andrea-1

köszi csajok,
reggel elmentem turizni icikét, hát vettem gyerkőcöknek überállat cuccokat 11 db-ot összesen kemény 2200 pénzért :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Béku!
A KFC kaja szerintem annyira nem para...elvégre igazi csirke...legalábbis nem húspogácsa... azért azt néha be lehet bűnözni :D

Kubu!
erre engem is megtaníthatsz majd, hogy hogy kell ilyen jó áron überállat cuccokat venni, mert ehhez halál lúzer vagyok :roll: :roll: :oops: :oops: :roll: :roll: :oops: :oops:

Andikám!
Alig várom a függönyajánlódat :D

eszter82
Budapest

Hát Csajok,már épp készültem vissza lépni az öltözőből Sz-hez,és azon töprengtem valami fura.. :D :lol: :lol: :lol: És lemaradt a nagy öltözésbe az alsó ruházatom. :D :D Gyorsan kilincs vissza,gatya le és fel.És meg is érkezetm Sz-hez. :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Csucsu!
Mikor kezdődött a ciklusod?
Mármint amiből a matisz klinika legújabb pániensei lettetek? :D
Úgy sokkal értelmesebb lenne a kérdés, hogy most mennyi idős terhes vagy? :D

eszter82
Budapest

Csucsu,
imádlak ! ez tényleg Te vagy :-)

Eszter,
ááááá ebben szerintem az igazán jó Sajti, én pl magamnak semmit soha, de valószínűleg azért mert nem a bálnaméreteket nézem :idea:

de gyerekruciban jó vagyok :-) az tuti

Marci éppen újraéleszti a labdát ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

kubuspace

Kubu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az milyen, mikor újraéleszti a labdát? lélegezteti, vagy sokkolóval nyomul? :D

Akkor majd beiratkozok Sajtihoz gyorstalpalóra turi témában :D

eszter82
Budapest

Eszter!!
Elvileg január 18-án elkedtem vérezni,de aztán 2 nap múlva elmúlt,és ugye Sz mondta van egy luff,aztán21- 22-én megint megjött.
csucsu99
Budapest

Csucsukám, de még jó, hogy időben észrevetted..... visszamenni érte távozás után sokkal cifrább mutatvány lett volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu: Marcus mindig meg tud lepni valami újdonsággal.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter: én a turikba a terhesség eleje óta be se bírok menni a szagok miatt... :shock: :shock: :shock: pedig gondoltam, hogy majd milyen jó cuccokat szerzek be fillérekért... :shock:

andrea-1

Eszter,
M ütemesen nyomta a labdát és sziszegett közbe, sőt most olyan jó képeket csináltam, később feltöltöm.

na ha nem bánjátok akkor megmutatom még miket vettem,

Marcinak kb. 1 év múlva jó felsők, de annyira tutkó állapotban voltak
Kép

Lizának H&M felső, pizsigatyó, és egy szép pinky felső
Kép

Marcinak most jó szélkabát és felső
Kép

ja és Lizaruci 86-os, öööö Marci most hord ilyen méretet :lol:

kubuspace

Kubu, ezek nagyon klassz cuccok.... nem hogy 2.200-ért...de lehet, hogy 22.000-ért tudtad volna megvenni őket kb., úgyhogy fasza boltot csináltál :)

andrea-1

Sziasztok,

Kubu Drága, köszönöm h leírtad én ezeket nem tudtam, borzasztó, szörnyű dolgok amiket írtál az édesanyádról. Elképzelni is szörnyű nemhogy átélni. Hát nem is tudok mit mondani, talán csak annyit, hogy ez egy nagyon nehéz élethelyzet amivel biztos, hogy foglalkoznod kell valamilyen szinten.

Ann, az inulin és cukker eredmény tök jó, a progeszetron dolgot nagyon sajnálom, remlem Sz nyitott lesz az endokrinológus javaslatára és tud majd megoldást erre, biztos vagyok benne, hogy jártas az ilyen dolgokban és tud majd segíteni. Mikor mész bmc-be? Drukkolok nagyon, hogy rendben légy és SZ segítsen ezen a kis gondon.

Vasikáé, nagyon jó volt olvasni a történetedet, megborzongatott, és gratulálok így ismeretlenül is, ez tényleg egy csoda

Zsu, én csak az utolsónál tudtam úgy hozzáállni a dologhoz, hogy ha csúszunk egy hónapot az azért van, mert nem most akar megszületni, hanem később, tehát ez nem baj hanem okkal történik. Eljön pikk-pakk az a 7-e és utána már pörögnek az események meglátod.

Ann, én pénteken kb 8-ra érek oda. Mindenképpen összefutunk még ha külön szinten is várakozunk;-) örülök nagyon, hogy jössz Te is.
Ann, nyugalom, most örülni kell, hogy indultok, Istenem, miért pörgeted magad, megoldják ők ezeket a gondokat, hogy mikor hogyan legyen a beültetés, nekem december végén is volt már fagyasztott beültetés és azt mondta K, hogy ha ő elvállalja akkor én ne izguljak mert az meg lesz oldva és az ki van számolva, szóval ezen végképp ne parázz, hogy ott lesznek-e vagy sem.

Rony 77, ez csodálatos hír, szívből gratulálok. Az ilyenek nagyon sok erőt tudnak adni nekem

Üdv Aurora, a hír csodás, sajna nem tudom hasznát venni a dvd-nek mert amit mondanak és mutatnak rajta, azt rajtam már néhányszor élőben bemutatták, de nagyon kedves Tőled a felajánlás, kezdőként még jól jött volna anno… Magadról viszont írhatsz ha van kedved, hogy hol tartasz a bmc-ben????

Kubu, turizás imádom, fillérekért olyan dolgokat lehet találni, ami a mark &spencerben egy kisebb vagyonba kerül. nagyon jó dolgokat találtál.

magamról csak annyit, hogy most így harmadszorra kicsit rosszul viselem a stimut, reggel hányinger szédülés. mivel eddig nem volt semmi hatása rám most egy picit szomorú vagyok emiatt, nehogy baj legyen, de azért továbbra is mondogatom, hogy jól vagyok erős vagyok és egészséges mint a makk (csak hát érzem azt a hányingert)
lehet, hogy az a baj, hogy eddig mindig este mentek a stimuláló gyógyszerek és most K ügynök javaslatára reggel 7-kor szúrjuk és utána azonnal elindulunk dolgozni. míg eddig szépen lepihentem utána és jól voltam reggelre. nem tudom remélem ettől függetlenül más nem lesz és ez meg kibírható. nálatok ez hogy volt? milyen hatása volt rátok?
pannik
Budapest

Borsó,
az arcüreges sztori horror! Brrrrr...

Maccs,
Balu is és Marci cica is gyönyörűűű!!!

Csucsu,
nagy vagy! Akkorát röhögtem! :lol: :lol: :lol:

Én a Crinone-t mindig reggel raktam fel, majd utána kb 5 percet még felpolcolva pihentem. Soha nem jött vissza belőle semmi. Az én dokim azt mondta, hogy reggel használjam, mert ha mozgok jobban felszívódik. Persze a vivőanyag aztán visszaköszönt hatalmas gambi formájában... :P

gigibp

Kubu, nagyon jó kis rucik! Én dolgoztam turiban, és nagyon sok ruhát vettem magamnak. Szerencsére ott nem volt "turi" szagú ruha, mert a csaj, aki csinálta mindig kimosta és csak a legjobb minőségű ruhákat vette meg. És nagyon márkájú ruhákat tudtam venni potom összegért. Azóta sem találtam itt a környéken ilyen turit, mindenhol gagyik vannak, sajnos.

Pannik, nekem nem volt mellékhatás a stimus szuriktól. Csak a decapaptyl-től volt hőhullámom, hányingerem.
A csúszásról most én is ezt gondolom, h nem baj. Ennek így kell lennie.

Csucsu, elképzeltem a jelenetet! :lol: :lol: :lol: A hcg-dről meg gondoltam, hogy 1000 környékén volt, ilyenkor annyira izgul az ember lánya, hogy nem csoda, ha nem jegyezzük meg! :lol:
Vendég

Hali!

Ma este felrakjam a Crinone-t, ha holnap megyek beültire?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia, igen, mert reggelig felszívódik. Reggel nem érdemes, mert beülti előtt kiöblítenek.
Vendég

Köszi Zsu

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Végig olvasni képtelenség amit termeltetek, de végig futottam és meg kell mondjam nagyon meghatottak a soraitok. Köszönöm szépen a gratulációkat és a jó kívánságokat. Nagyon aranyosak vagytok. Külön köszönet amiért olyan sokan emlékeztek rám. Meg ígérem kispatakkal fogok üzenni, néha bele-bele fogok kukkantani a fórumba, ámbár ha valaki nem olvassa rendszeresen nem tudja követni az eseményeket. Hát, megpróbálom de nem valószínű hogy ez nekem menni fog. Bocsi.
Rony, basszus, hogy ne emlékeznék rád??????!!!!! Istenem, annyira örülök a hírnek. Látod, mintha megéreztem volna hogy jönnöm kell. Puszillak és egy nagy kalappal az ikrekhez. Jaj, ha tudnád mennyire örülök. Nagyon vigyázz magadra. Tudom, ezt hallod mindenkitől (én is ezt hallom mindenkitől, de már nagyon vártam hogy fájjon a sok aggodalom :wink: ). Sokszor nézegetem a hét hetes uh képet mert én a 6. héten sírva mentem a dokihoz hiszen véreztem nagyon, ezért mentünk 7. héten is és addigra már minden rendben volt, nem véreztem és már 8 mm-es volt a mi kis csillagunk. Most már másfél hete volt 55 mm-es, tehát mostanra már megvan akár 8-10 is. Annyira boldog vagyok hogy neked is sikerült.

Mindenkinek még egyszer köszönöm és kívánom tiszta szívből hogy mihamarabb érezze ezt a csodát. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Avarka,
drukkolok a következő körhöz, szuper hogy nem adod fel!

Csucsu,
jót mosolyogtam Sz. sztorin. drukkolok hogy minden oké legyen.

Macs, Kubu,
gyerekek gyönyörűek.

Andikám,
örülök hogy a cukrod rendben van, drukkolok holnapra!
köszi az sms-t. a cukrom határeset, ahogy látom a doki is csak hezitál mi legyen. :? :cry: a héten minden nap megyünk lakást nézni, már nagyon kéne találni egyet... :( :(

mostanában zug üzemmódban nyomom és bocs, hogy nem írok mindenkinek, de olvasok és drukkolok!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jaj, lukas a fejem. Azt akartam még írni hogy nem a C betűs klinikán csinálták hanem a BMC- ben a Zeke doki. Imádom érte!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsi: nagyon drukkolok,hogy sikerüljön lakást találni!!!
Vendég

Zsuzsókám: Jólvan, már kezdtem aggódni, hogy miért is tűntél el!!! Drukkolok mindenhez: cukkeródhoz is, meg a kégli bizniszhez is!!! :wink:
Azért néha jelentkezz be ha tudsz :wink:

Pannik: sajnálom hogy Te is rosszullevős-stimus vagy.... átérzem, szintén zenész voltam, meg vagyok is :wink: De elviselünk úgyis mindent, nemigaz? :wink: Amúgy nekem is reggel szúrt a férjem általában.... :shock:

andrea-1

Most csak gyorsan pár sor, mert hulla vagyok.

Macs,
levettem a mintát Baluciról!

Na meg Kubu Marci-pókjáról is, biztos ami tuti, így csak helyes kispasi lehet majd Nimródunk :)

Csucsu,
ééédes lehettél ahogy a nagy izgalomban még a bugyi is lemaradt :lol:

Andikám,
úgy látom neked is az enéymhez hasonló, belátó védőnénid van. Engem se macerál, 5-6 hetente felhívom hogy mikor tudok menni (kismama gondozás péntek 10-12, nnna az nekem persze pont nem jó), aztán beirkálja amit kell, csá!

Eszter,
nekem mázlim van, mert ugye a feng-shui szerint ha szép a kilátás ne takard el függönnyel...így a babaszobába csak valami egyszerűbb sötétítő lesz, az is csak azért, mert nyáron egész délelőtt betűz a nap :D

Borsó,
kisborsókhoz gratula!
Arcüreg brrrrr :twisted:
Jobban van már a pocid? Ugye iszol sokat-sokat???

Borsó, Mia,
holnapra pótos IFA-nyi babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsó,
remélem találtok valami klassz lakot!!!
Most én is keresgélőben vagyok, anyuék szeretnének Vácra jönni...vasárnap mutatok is nekik egyet amit én már lecsekkoltam :)

Kép
judit0713

Sziasztok!

Rég nem voltam fent, de azért igyekeztem figyelemmel kísérni ami itt történik!

Hatalmas gratula mindenkinek, akinek a lakók beköltöztek a pociba! Örülök neki! Jó látni a sikereket, mert az rengeteg erőt ad az embernek. :) :)

Mi voltunk az első megbeszélésen 14-én. Igazán semmi nem történt, de ezt várható volt. Újvári dr vette fel az adatainkat. Velünk kedves volt nagyon. Megmutattam a Hsg-m, de csak annyit mondott rá, hogy szép felvétel... Azt nem, hogy ettől függetlenül kell-e új.. 2009 augusztusi, és bár az itthoni orvosom azt mondta, hogy elfogadják, mert azóta sem voltam kismama, ezt nem erősítette meg a BMC-ben senki.

Tegnap reggel is fent voltunk, a páromnak volt spermavizsgálat, meg VV.
Szeretnék is ezzel kapcsolatban kérdezni: Nem mondtak semmit az eredményről, csak hogy az orvos fogja látni. Én még nem választottam orvost. Elvileg a jövő héten megyek én is VV-re, a 3. napira. Mikor válasszak orvost? Csak akkor fogok dokival találkozni, amikor megyek a 21. napi VV-re? Mert azt mondták, hogy akkor lesz nőgyógyászati vizsgálat is. Ott már én választom, vagy küldenek valakihez, aki épp ott van és szabad?
Ne haragudjatok, amiért ilyesmit kérdezek, de én még nagyon új vagyok, és tudatlan ezekkel kapcsolatosan. Köszi előre is az infót.
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs, amikor lesz a nőgyógyászati vizsgálatod, akkor fogják a recin megkérdezni, hogy kihez szeretrnél menni. A férjed eredményéről kb. 1 hét múlva érdeklődhetsz, de én úgy emlékszem, hogy csak azt közlik, hogy rendben van-e, pontos adatot telefonon nem mondanak.Ezek az eredmények mind bekerülnek a mappádba, és amikor majd mentek leletegyeztetésre, akkor fogja a doki kiértékelni. Ehhez majd időpontot kell kérni.
A HSG-t valószínű, hogy meg kell majd ismételni.
Vendég

Nyulacs: Addigra döntsd el szeirntem, hogy melyik dokihoz szeretnél menni, mert különben a legkevésbé "leterhelthez" raknak..... :wink: Ha határozottan mondod hogy xy dokit választottad, hozzá fogsz kerülni :)
Dokival majd a nőgyogyi vizsgálatkor fogsz találkozni. Ha meglesz a nőgyogyi vizsgálatod eredménye, utána lehet menni majd a következő ciklusban hsg-re, természetesen akkor, ha negatív lesz a kenetvétel... Mensi kezdőnapján kell amúgy majd a hsg-re időpontot kérni. :wink: Persze ha szükség lesz rá.... :wink:

andrea-1

Hahó!

ma én is gyorsolvasást tartottam, mert nem igazán vagyok jól, el is estem és fáj a lábam stb.

Vasi: látod, jó hogy jöttél, tedd máskor is, de irjál ahogy szoktál!

Borsó: sajnálom az öblítést, biztos nyomós ok volt rá. De vigyázz, mert ezt máskor is megtehetik, aki hajlamos rá. Eddig én még megusztam, hála égnek. Tonnányi ragacsok holnapra Mia-nak is!

Breki: gyógyulj!

Ann: végy példát Vasiról és Ronyról, Eszterról! Külön történet ők és mindenki, Macsról már nem is szólhatunk!

Rony: ezer millió gratula.

Kubu: jót turiztál, gyerkőcök aranyosak.

Kéretik Lili fotó és még több baba és pocakfotó!

Természetesen Albert és Mieza nagyon hiányzik! Legalább apát kérd meg, hogy irjon valamit!

Mára bezár

üdv kispatak
Vendég

Köszi lányok a sok ragacsot! Élek vele!!! :D :D :D :D

Mára Én is lehúzom a rolót!

Jó éjszakát mindenkinek!

Sziasztok

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Zsu, Andrea Köszi az infót!
Már kitaláltam kihez akarok menni. Vagyis 2 között hezitálok. Sz, és Z között. Sok jót hallottam Z-ről, és úgy vettem észre nagyon tapasztalt doki, közel áll a Tanár Úrhoz. Sz viszont fiatal, és nagyon jókat hallottam. Na mire oda kerülök kitalálom! :)

Ha van még valami jó tanácsotok szívesen fogadom!!!
nyulacs82
Szolnok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: