A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Andi: klassz hírek!!! :)
Védőnéninek hogy tetszett a babaszoba? :D
Vendég

Béku bakker......meg se nézte, pedig mondtam neki, hogy már berendeztük........ ez nem nézelődni jár ide úgylátszik.... Jó, mondjuk a lakás többi részéből gondolhatja, hogy ez is rendben van.. :wink:

Még csak a következő időpontot se beszéltük meg, csak annyit, hogy majd a 32. hét környékén találkozzunk, majd ha akkoriban megyek dokihoz, utána, hogy friss leletek legyenek....
De legalább nem kotlik itt a nyakamon 2 hetenként :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: ne is mondd,még alig jöttem el az enyémtől,kedden megint mennem kell...
most 3 hétre rá...

Pedig azóta semmi vizsgálat nem volt,vagy lesz,illetve AFP igen,de annak sincs addigra eredménye,ráadásul kértem,hogy ne aznap (1-én) legyen már,mert nővéremnek aznap van a születésnapja :?
Vendég

Andi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szinte látom magam előtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku!
Abból ítélve, hogy írsz, talán kicsit jobban vagy? :D

eszter82
Budapest

A záró nincs nálam sajna, (próbálok dolgozni) meg amúgy sem merném a biológust zavarni. Azóta se semmi változás. Senki nem veszi fel egyik számot sem. brühühü
ann74

Hát Béku, én csodálkoztam is hogy mi a fenének "zargat" Téged annyiszor a TIed.... mi most ugye jó esetben 5 hét múlva fogunk csak találkozni....de gondolhatod hogy ráhúzok még vagy 1 hetet simán majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter: Mit látsz Magad előtt??? :wink: :wink: :wink:
Amúgy hogy vagy KISMAMI????? Jajj, ezt olyan jó leírnom Veled kapcsolatban!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsukám????????????????? Hát, hun van a Szabó bakter???? Merre bújkál????????????????? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ann, elnézést kérsz, megmodnod, hogy nem tudod elérni a vonalason őket... :wink: Megírjam priviben?

andrea-1

Eszter: köszi,most picit jobban,de eléggé kóvályog a fejem,kell egy kis kikapcsolódás itt Veletek :D

mozdulni nemigen merek,mert mindenhova belenyilall...,úgyhogy inkább maradok a popómon :lol: :lol: :lol: :lol:

Épp Maja a méhecskés cuccokat nézegetek ;) :D
Vendég

Írd meg Andi lécci, mert reménytelen. Igaz, pénteken mondjuk amúgy is megtudom, csak olyan jó lenne nyugodtnak lenni felőle. Remélem nem fogják leordítani a fejem. (Mert ugye rajta van a zárón, hogy csakis emiatt a megtermékenyítés miatt lehet hívni azt a számot)
ann74

Andi: én is elcsalnám a heteket,de látod,ha 5 hétre találkoznánk is,a következőre 3 hét múlvára hívna! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aranyos tényleg,de totál felesleges :D
Múltkor épp az orvosi vizsgálat másnapján kellett hozzá menni,erre a kiskönyvben átmásolta a felette levő sort,amit a dokiék véstek bele,mert minek mérjen mindent újra 1 nappal később????

Főleg,hogy minden érték tökéletes volt ;)

Amúgy a vérszegénységedről jut eszembe,amit írtam a lányoknak,hogy nekem a magzatvédő mellé írta fel a doki a plusz vasat,amiben van folsav is,és aztán a magzatvédőt leépítjük lassacskán,és csak dupla adag vasat kapok folsavval együtt :)
Mondta a dokim,hogy a vitamin sajnos kevés,és a legtöbb kismamánál vérszegénység lép fel a "vége felé" :D
Vendég

Ann, vannak ünnepnapon is. Nekem tavaly húsvét hétfőn kellett mennem.szóval ezen ne izgasd magad.
Vendég

Andikám!
Ahogyan nem nézel oda, csak feljajjdulsz :D
...hmmm nem tudom..jól vagyunk :D semmi extra érzés...minden változatlan. Néha poci szurkálás, cick nehezek, elég álmos vagyok, minden délután alszom kicsit :D az anyagcserém kezd kicsit furi lenni... nem tudom...

Ann, Zsu!
Nem minden ünnepnapon vannak bent...én is volt, hogy munkaszüneti napon mentem, de volt olyan is, hogy akkor éppen nem voltak bent... rá kell kérdezni!!!!!!!!

Ann!
Egyébként az a telefonszám szerintem csak 9-12 között van bekapcsolva!!!

Béku!
Akkor csak óvatosan és sokat igyál meg pihizz!!! :)
Te mit csináltál eredményhirdetés utáni napokban? feküdtél, vagy jöttél-mentél, mintha "senki nem lenne a pociban"?
Nem tudom, mi a jobb...ha élem a mindennapokat, vagy még inkább fekvés 80%ban? :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

KÖszi Andi a számot, nagyon, aranyos vagy.
Zsu, neked is az infót!
Sikerült beszélnem egy bioszossal és nagyon kedves volt. De most itt bőgök, mint egy hülye.. mert annyira elegem van az állandó bizonytalanságból, hogy mi lesz, hogy lesz, mikor...most is halálra izgultam magam. Dél óta alig dolgoztam, mert próbáltam telefonálgatni, közben meg mindennel le vagyok maradva. A fejem meg majd szétmegy, pedig sosem vagyok fejfájós. Muszáj valahogy lenyugodnom bakker.
A lényeg amúgy, hogy 14-én dolgoznak Szóval majd a tüszőrepesztővel tudnak majd variálni hogy melyik napon, 14 vagy 16. Hétvégén és 15 én nem lesznek.
ann74

Eszter: én az eredményhirdetés napján már mentem dolgozni,aztán 5 nap múlva táppénzre vett a dokim,hogy ne emelgessek bent ;)

És mivel az egyik vevő rám köhögött,ezért utána a napokban inkább pihi volt :)

Ja,és egyedül nem nagyon mentem sehova,párommal mentünk sétálgatni,meg vásárolni,de én ezen kívül nem nagyon csináltam semmit.

Tudod,rám is hatással volt a nyári esetem,ezért voltam/vagyok ennyire óvatos,de nem bántam meg,a babáért mindent!!! :D

Nyugodtan mászkálgass picit,aztán pihenj,amennyit csak szeretnél,nekem a dokim és a védőnő is azt mondták,a szervezet tudja,mennyi plusz pihenésre van szüksége,hisz nem semmi,amit véghez visz,úgyhogy ha a fáradtság ágyba parancsol,engedelmeskedni kell :D

Persze mázlim van,hogy nem dolgozom,ezt munka mellett (napi 12 óra) nehéz lett volna :?
Vendég

Ann!
Nyugi, akkor jó hír, hogy tudják alakítani a dolgokat a munkarendjük szerint!
Most egy picit próbálj meg kikapcsolni! Ne ezen a témán agyalj! Látod, sinen vagytok :)
Sűrű volt ez az utóbbi pár hét nektek, és tényleg jobb lenne megnyugodni! :)
Ölelés :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

eszter82
Budapest

Ann: ne aggódj,Sz doki nekem is úgy variálta,hogy jól jöjjön ki!!
Legutóbb pl. 2 napos babácskákat kaptam vissza,és mint látod, szerencsét hozott a 2. napos beültetés ;)
Vendég

Béku!
köszi :)
mondjuk a fekvésemnek jórészt technikai oka van...a gravitáció :D
Tudod, reggel Crinone be, és utána minden felkelésnél csak folyik ki az olaj, mint a víz :? :? :? :? míg ha fekszem, nyugton van bent és szívódik fel :)
Nekem semmi "darabos" nem jött egyáltalán...csak víz tiszta olaj... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Eszter: én úgy csináltam,hogy hajnalban felraktam a Crinone-t,aztán még aludtam vagy feküdtem tovább 1-2 órát,nekem azalatt felszívódott,és nem távozott utána semmi.

Aztán 5-6 naponta egyszer wc-n kijött a "vivőanyag".
De az se volt zavaró,mert tényleg csak pissnél távozott,és nem máskor :)
Vendég

Istenem Ann: tudom hogy mennyire szar a bizonytalanság...idefigyelj, ha legközelebb ilyen lesz már az első rosszérzés-gondolatnál szólj nekünk és valami áthidaló megoldást (mint most ez is) kitalálunk, csak hogy ne edd Magad órákig olyanon amit 1 perc alatt le lehet rendezni, jó???? :wink:
Fel a fejjel Csajszi, mostmár megkönnyebbültél ugye???? :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Eszter kismami!!! Crinone-t miért nem este használjátok? Tudom, hogy reggel van ráírva, de nekem Tanár úr azt mondta este rakjam fel. Eldolgozgatott odabent éjszaka :wink:

Maccs
vörösmacska

Ann!Teljesen megértelek!Sokszor én is ettől a bizonytalanságtól "merültem"ki!Mostmár ne idegeskedj,meglátod minden rendben lesz!

Zsu!Tavaly húsvét hétfő??!Akkor én is ott voltam!Lehet,hogy találkoztunk is??! :roll:

Avarka!Nagyon sajnálom,pedig nagyon szorítottam!!!De fő a pozitív gondolkodásod!Meglátod sokat fog majd segíteni!

Védőnőhöz nekem havonta 1x kell mennem!Tegnap mondta,hogy majd március vége fele ő is meglátogat minket!Hurrá!Nyakig fogunk csücsülni a lakásfelújításban!Mindenütt káoszt fog látni! :?

Andi!Cicuk olyan édesek voltak!Még ha tiltott zóna is Izalak! :D

...és az a tacsi(Kahlan-é??! :roll: )hát egy tünemény!

Kép
Kép
missancsi

Eszter, Békus köszi, aranyosak vagytok! Na meg ráadásul meg is van, úgyhogy még minderre a hisztisség is rájön.
Úgyhogy most becsukom az ablakot és koncentrálok a melóimra. És félresöpröm ezt a témát.
Nem tudom ki írta, de ilyenkor tényleg próbálok arra gondolni, hogy a gyönyörű tengeren lebegek és visznek a hullámai, és közben szépen süt a nap és szinte eggyé olvadok a vízzel és a levegővel. Ha erre gondolok az mindig megnyugtat.
Millió bocsánat a sok nyavajgásért!!
ann74

Igazad van Andi. Basszus 2 órán keresztül őrőltem magam, és utána 1 perc alatt megoldódott. De ez mindig így van, ezt tudjuk. Egyik pillanatról a másikra 180 fokot tud fordulni minden. No nem filozofálok tovább. Mostmár tényleg dolgozom, mert baj lesz.
ann74

Eszter!Crinone-t én is esténként használtam(Sz.azt mondta,h akkor is lehet),a "maradék"csak 2-3 naponta távozott(néha feketén,ami ugyancsak nem baj)!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
Ne is foglalkozz vele....lehet, hogy az a védőnő se egy nézelődős fajta?? Ha meg az lenne, és csúnyán nézne, akkor max. a kezébe nyomsz egy söprűt, hogy hamarabb rend legyen.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann: semmi gond, mindenki ilyen izgatott lenne a helyedben, ha pont akkorra esne és ezen kattogna az agya!!!! :wink: :wink:

Eszterkém,
Nézd csak Kit találtam itthon???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

andrea-1

Ancsi, akkor lehet, hogy tényleg összefutottunk már! :wink:

A crinone-t S javaslatára én is este használtam, így jó pár órán keresztül minden bent maradt.
Vendég

Andikám!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mondom én :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Mivel én itthon vagyok, az első 12 hétben tuti, így nem agyaltam azon, hogy este tegyem fel a Crinone-t, mert úgyis mindegy ha ágyban vagyok... jobb lenne átváltanom szerintetek az estire??? :roll: :roll: :roll:
Nyáron hajnal 3kor tettem fel, hogy reggel 7-8-ig legyen ideje felszívódni :oops: :oops: :oops:
Az nem para, ha megszokta a testem, hogy reggelente kapja, és egyik nap kimarad egy és csak este cuppanhat rá a megszokott progi adagjára? mert ugyebár valahogyan át kellene állni... vagy fokozatosan minden nap toljak rajta 2-3-4 órát???

eszter82
Budapest

Andi: nagyon édes az a pingvin,vagy mi :D :D :D :D
Vendég

Béku: Igen, pingvin.... Iza szobájában jött velem szembe... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eszterkém, na most akkor ez mi, ha nem egy jel??? Kommunikálnak azok a lúrkók, mostmár biztosak lehetünk benne.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Eszter, ezt nem tudom, hogy hogy csináld :roll: Esetleg kérdezd meg a K-ügynököt! De mivel kapsz szurit is, szerintem nem lehet baj belőle!
Vendég

Eszter: én a reggel 8-9 óráról például simán átálltam a du. 1-2-re mindenféle átmenet nélkül,mert akkor épp állandóan orvoshoz kellett menni :)
Vendég

Eszter a pingvineket én is nagyon szeretem. Épp abból a filmből kifolyólag, amit ti is láttatok.

Remélem nem bánjátok, teszek egy mai képet Baluciról :oops:

Kép

Maccs
vörösmacska

Tündéri Balu!!! :D :D :D
Vendég

Édes pofi!Milyen szép kis formás!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Andikám!
:D naná, hogy kommunikálnak! :D
de jóóóóó :D :D :D

Macs!
Annyira gyönyörű Baluci...és olyan szépen fejlődik :D :D :D

eszter82
Budapest

Olyan jó illatok vannak a lakásban,készítettem halászlevet :D
Picit erősre,de legalább kitisztul az orrom is ;)

Eszter: szót fogadtam,sokat iszom,ami azért is jó,mert mostanában visszatértem régi rossz szokásomhoz,és alig iszom :?
Úgyhogy egy kis leveskét is eszem,legalább az is folyadék ;) :D
Vendég

jól teszed :D
elvileg pocisan napi 2,5 litert kéne inni ideális esetben!!!
a bacik meg utálják a sok folyadékot, így gyógyuláshoz is elengedhetetlen!!! :)

eszter82
Budapest

Eszter: hát én attól rendesen el vagyok maradva :roll:
De majd most összeszedem magam!! :D

Legalább vitamint eszem eleget :) Imádok félkész levest enni :D Nem bírtam kivárni,hogy teljesen elkészüljön,bele kellett ennem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(a hal már megfőtt!! ;) csak még picit összefőzöm)
Vendég

Sziasztok!
Kisbeeka ! Halászlé :-) :-) kedenceeeeem

Eszter! Hihetelen egy csaj vagy :-) Olvastam a blogodat ..... tele poz gondolatokkal...

Én hoztam egy jó és egy rossz hirt.

JÓ: Hivott Kanyó Drnő hogy minden oké és a többiek is fejlődnek.
Rossz: Ma délben felszúrták az arcüregemet, és kiöblitették.

Maccs! Tünemény Baluci :-) És vizilovas rugi van rajta. A kedvec állatom a másik meg a szurikáta :-)

Holnap BMC hétvégén elutazunk pihenni.

Remélem szeretnének a Pupokák Velünk maradni és végre én i hozzá tudok szólni hogy milyen ha terhes vagyok. Még soha nem voltam ennyire poz és nyugodt.

puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó: ez a beszéd!!! :)

Muszáj is pozitívnak lenni,hisz arra készülsz,hogy babácska lesz a pocakodban!!! :)
Gratulálok a többi kis harcoshoz is,ez nagyon jó hír!!!!! :D :D :D
Vendég

Ja,az arcüreges dolgot sajnálom!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Borsó!
Minden adott a sikerhez :)
Fejlődnek szépen a tesó babák is, és nyugodt pozitív vagy :D szuper :D
a pihi jó ötlet :)

Az arcüreget sajnálom...biztos nem volt kellemes... :?

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Hát Balu tündéri!!!!!

Kisborso örülök hogy otthon vagy és túl vagy rajta, hidd el már csak jobb lesz.

Ma fel akartam hívni BMC-t mi is a helyzet a 6 babucinkkal, de meghagytam a holnap reggeli személyes találkát, remélem minden ok velük! Elég fura nagycsaládosnak lenni! :D :D :D :D

További szép napot, estét mindenkinek, Apa nem sokára hazaér és megyünk a beülti előtti nagybevásárlásra.

Puszi

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Húúú borsó, ez tényleg viziló, én egész nap maciztam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: menek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: örülök, hogy a többi kis kisborsó is szépen fejlődik, drukk a beültihez :wink:

Maccs
vörösmacska

Csucsu!
Te végül hívtad ma BMC-t a Hcg-d miatt?
ha megtudod a pontos értéket, megírod? olyan kíváncsi vagyok rá :)

eszter82
Budapest

Macs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Maci, vagy viziló :D mindegy...a lényeg, hogy Baluci gyönyörű benne :D

eszter82
Budapest

Mia!

Rendben lesz minden a nagycsaláddal :D holnap reggel már egyben is lesztek :D de izgiiiiii :D

eszter82
Budapest

Borsó, arcüreg fúúúú szegény, jobbulást :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Béku!
hááát, most a fejemben ragadt a halászlé, amit írtál...hmmm...csak én vagyok nagyon nem halászleves?!?! :? :? :?
de a félig kész levesek nekem is bejönnek, de nem amiben hal van :D :D :D

eszter82
Budapest

Macsi,
Balu olyan szép kisfiú!!!! :) Mindennap csekkollak Benneteket, a sütőtökös kép is fenomenális..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Mia, Borsó, holnapra ezertonnaszámnyi babaragacsot postára dobtam az előbb az adóbevallásunkkal együtt...elsőbbségvel :) ... :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Borsó: arcüreghez jobbulást kívánok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: