Jó reggelt.
Székrekedés: most utálni fogtok, de nekem nem nagyon volt, így túl sok tapasztalatom nincs benne. Egyedül szülés után, gátmetszést követően szenvedtem vele, akkor viszont eléggé

, és a müzlis Activiát ajánlották, meg persze volt glicerines kúp. Hozzá persze stresszeltek is, hogy csak az mehet haza, aki "produkál", na ettől nem lett könnyebb... Netty, Jjcuss, őszinte részvétem!
Szoptatás: szerintem is túl van itthon misztifikálva, ha valakinek nem megy, és szeretné meg megpróbálta, akkor elég borzasztó lehet, ha azt éreztetik vele, hogy rossz anya.
Mellméret: alapból nekem sem túl nagy, kb 1 kosarat nőhetett eddig, nekem az is inkább szülés után szokott "bedurranni", de akkor olyan bögyös maca leszek, hogy csak na.

Kár, hogy aztán szoptatás után elmúlik...
Ica, gratulálok, az egészséges kislányotokhoz!
Linacska, gratula a félidőhöz, Levinek pedig jobbulást!
Uh-khoz drukkolok, és kíváncsian várjuk a fejleményeket!
Panndi, merre jártatok hétvégén?

Szép a pocid, láthatóan neked is nőtt!
Leo, Mrleoval már nem is találkoztok a szülés előtt? Mire jutottál a szüléssel és az első időszakkal kapcsolatban? Maradsz vagy mész?
Kölcsöntéma: én sem szeretem. Sok mindent eladtunk, de valamiért a ruhákkal még várni akartunk (megérzés...?), de anyósom elég erőszakosan elkobozta őket, és odaadta valami ismerősének. Hát azt sem látjuk már viszont, és amikor ennyi mindent kell beszereznünk, jó lett volna, ha legalább ruhák vannak. (Eleinte uniszex dolgokat vásároltunk, mert az uh-k alatt nagyon nem akart kiderülni, hogy Panna lány.

) Mi meg nem sok dolgot kaptunk eddig kölcsön, talán egy hordozót összvissz, na arra úgy vigyáztunk, mint a szemünk fényére...
Brunhild, elég bosszantó lehetett a kölcsönadott babakocsi vissza nem kapása.

És gratula a szép babakocsitokhoz!

Bevallom, kíváncsian vártam, hogy melyik lesz nálatok a befutó!!!!
Folyt köv