Lois!
Igazad van, reggelre tényleg lelóg(na) apisitől, de Botond bodyban alszik, így nem annyira tud lelógni, meg őt nem is zavarja, engem inkább

.
Tesó-kérdés:
Hááát, én nem attól parázok, hogy fogom-e annyira szeretni a kicsit, mint Botondot, hanem épp ellenkezőleg

. Mert - tudom béna hasonlat - de csak a kutyákból tudok kiindulni: ha új kiskutyánk lett azt eleinte mindig "jobban szerettük", mint a nagokat. Mert ő kicsi volt, cuki, édibédi, ráadásul ránk volt utalva, amitól hú de fontosnak is éreztük magunkat. Ez egy kisbabával sztem pont ugyanígy van

. Az újdonság varázsa...
Valahogy úgy tudnám ezt megfogalmazni, hogy a nagyobbat mélyebben szereted, mert ismered, az életed része... a kicsi viszont egy új szerelem, fellángolás, ráadásul rád van utalva... De sztem ez pár hét után kiegyenlítődik, és ha ügyesek vagyunk, ebből mindenki profitálni fog

. Ejj, de optimista vagyok

.
Ma Botond meglátott egy kisbabát a monitoron, és kiabálta, hogy "baba, babuka", simizgette, aztán meg megpuszilta vagy 5*

. Remélem a kistesóért is így lelkesedik majd

.
Tényleg, pocakosok, ti mondtátok a gyerekeknek, hogy jön a kistesó? Én sztem egy 2-3 hónap múlva elkezdem magyarázni neki, meg olvasok neki majd sok testvérkés mesét, hogy megértse mi az...
De pl. Niki bnőmékkel heti egyszer tuti találkozunk, és mondtuk párszor, hogy ott a baba a pocakjában, de se kép, se hang

. És nem is firtatjamitől van Nikinek akkor hasa, mint egy kosárlabda. Az apja megfigyelő-tehetségét örökölte

.
Boo!
Én már nem tudok hason aludni

. És nem a hasamtól, hanem a cicimtől

. Én lemértem magam kezdésnél is, és négyhetente mérek, Botondnál is így csináltam. A cicim eddig 3,5 cm-t nőtt, a pocakom 4,5-t

. És nekem már frankón van egy kis pocakom

. Persze még csak bezabálós, de egyértelműen nagyobb, mint volt. Nekem Botonddal is nagyon korán volt, gondolom eleve előre hajlik a méhem, ráadásul könnyen megkötöm a vizet, meg jó lötyi is vagyok azóta, szóval gondolom ezek miatt. Eddig híztam közel egy kilót, de sztem csak a víz, meg a cicik

, mert a sok hányás, meg most a betegség nem sok kiadós zabára adott alkalmat

.
A karom, meg a combom nem nőtt, és azt érdemes mérni, ha vkit érdekel, mert oda bizony csak a zsír megy, szóval az jó támpont

.
Csibe!
Másfél óra az sok, vagy kevés alvás

?
Botond egyszer alszik, dél-fél1 körül, egyből ebéd után. Ha másfél órát alszik, én kicsit morcos vagyok, mert akkor szoktam lefeküdni

. Ő áltabában 2,5-3 órát alszik

. Éjszaka meg 11-12-t

.
Ronmay!
3500 grammos kislánynak 37-es feje van?!

Nem irigylem az anyucit

. Nem csoda az a 20 óra. De hatalmas gratula, és a gátvédelemhez is

.
(Azt csak halkan kérdezem, hogy ekkora kobaknál nem jobb, ha vágnak egy kicsit

? Csak mert a bnőm az első babáját gátmetszéssel szülte, és két öltése volt, és ugyanolyan maradt

. A második gátvédelmes volt, és a mai napig nem ment vissza neki teljesen, és már nem is fog. Ő emiatt megbánta, de másokat még nem hallottam erről nyilatkozni, nem tudom...
Én sose tudom, hogy ezt a 20 órát hogy kell érteni

? Mert én brutto 15 és fél órát vajúdtam, netto 4-et

. Én a magzatvíz elfolyásától számolom, mert ugyan előtte is "vajúdtam", de teljesen türhető volt, két fájás közt szundikáltam, fürödtem, hajat mostam, pakolásztam, szóval az még nem volt az igazi... Viszont ha vki burokrepedéstől vajudik 20órát, az Jéééééézusmária,és én nem bírtam volna

.
Algopyrin: most már ezt is tudjuk

.