A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Andi: remélem szerencsével jársz ma!!! :)

Avarka: írtam p.ü.-t :)
Biztos,hogy van megoldás erre is!!! Nem annyira lehetetlen eset szerintem :)
Vendég

Judit

Belelátsz a fejembe :lol: :lol: :lol:

Apa biztat a sítáborossal... Vivi semmi... inkább nem beszél róla. Kitakarított, most főz. Imádom!

Kép
avarka

Avarka!
Drága a kislányod nagyon! :D
Tényleg büszke lehetsz rá :)
Hamarosan megérkezik a várva várt kistesó!!!

Gondoltál már a SOTÉra? Tudjátok, hogy én nem vagyok SOTE fun, sőt... de ott a klinikai háttér is meglenne...az is eggyel több vélemény lenne... újabb esély Nektek!!! Más gyógyszerek,...

Laptetőből egy csipet biztatást megtartanék a Picinknek, de a többin osztozzatok!!!!! :D

eszter82
Budapest

Lányok,még most is remegek,úgy megilletődtem az előbb...
Becsengettek,kinézek az ablakon,hát a rendőrség!!!! :shock:

Kimegyek,2 rendőrruhás pasi,meg 2 civilruhás rendőr vártak a kapuban (én meg gyorsan kimentem papucsban,ahogy voltam).

Elkezdik mondani,hogy valamilyen 2féle XY Kft. ide van bejelentve.

No mondom ide tuti nem!!!
Merthogy mi vagyunk a ház /B része,de van ennek másik fele is,mint látják,hisz ketté van vágva a ház,meg a telek.

Tudjátok,ők azok a szomszéd,akikkel együtt adnánk el a házat meg a telket.
No,most valami jó kis zűrjük lehet,ha nem is postai úton rendezik velük :shock:

Mindamellett,hogy tegnap óta szintén engedély nélkül építkeznek a házuk tetejére...
Merthogy tőlünk is kellett volna aláírást kérni hozzá,meg még másoktól...

Náluk minden illegális,lakik vagy 4 család náluk (titokban),még a dohos pincét is kiadták jó pénzért egy egyedülálló anyukának...

Szóval most remélem sok mindenre rákérdeznek a rendőrök... :roll:
Vendég

Béku, ez durva! :shock: Akkor jól megnehezítik így a házeladást! Nem is biztos, hogy így el lehet adni! :shock:
Vendég

Breki,
:shock: :shock: :shock: azért te csak tartsd szépen távol magad tőlük!!!
Nagggyon gáz az egész! Remélem ez nem akadályoz majd a ház eladásában! Sőt, lehet hogy ha kicsit megpiszkálják őket, akkor már nekik is fontos lesz hogy mehessenek!

Kép
judit0713

Zsu: szerencsére nekünk semmi sarunk nincs,úgyhogy teljesen nyugisan mentem ki,tudtam,hogy valami félreértés lesz :D

Egyszer mg az exem hozott haza (Biatorbágyról-tőlük),és mivel ritkán láttam,még sokáig búcsúzkodtunk a terepjárójában,erre nem ránk küldte valaki a rendőrséget a szomszédok közül???

A teljes kocsit is átkutatták,elég kínos volt,nem győztem magyarázkodni,hogy ezzel a "gyanús" autóval a párom hozott haza,és ez a ház,ami előtt megálltunk,az ÉN tulajdonom... :shock:

A rendőrökkel üzentem a kedves bejelentőnek,hogy párom még sokszor fog hazahozni,úgyhogy ők ne is jöjjenek ki,ha már megint ezt az autót jelentik :D :D :D

Elég jellegzetes mintája volt oldalt :D
Vendég

Judit: én is úgy gondolom,hogy ha már a rendőrök rájuk pirítottak valami miatt,akkor a mi "fenyegetésünk" sem vész majd kárba...

Van ám vaj a fülük mögött rendesen...

Az eladást az nehezítheti,amit szintén beleegyezés és engedély nélkül tettek,hogy a közös telekből leválasztottak maguknak egy többszáz m2-es területet,amire építkeztek is,(a mellette levő telek az övék,ahhoz "csapták" hozzá),így nem biztos,hogy egykönnyen el tudjuk adni miattuk...

Azaz lehet,hogy iszonyatos összeget bukunk a teljes eladási árból,mert ők ragaszkodnak az illegálisan szerzett területükhöz :?
Vendég

jövök rapidolvasásra
vasárnap reggeltől, próbálok azért mindenre írni :lol:

Kispatak,
párom rengeteget segít, sőt még a tanulásban, szakdolgozatban is, tehát kalapom előtte, csak mivel mindketten egész nap ébren vagyunk így kettőnk energiáit szívja le Lizacica.
állást már nem is keres, értelme nem sok, fél év alatt több száz helyre küldte el, válaszra se méltatták, hihetetlen ez a viselkedés, jól van itthon köszöni szépen. közben mertünk, belevágtunk reméljünk életünk legnagyobb dolgába.
jupppé bárányka ! örülök nagyon !

Vicky,
hah voltunk már hajón, libegőn, kisvasúton a többi még várat magára. simán lehet hogy a sok baci edzette Barbust már jó korán :lol:
anyámat apu miatt hívom fel, apuval nagyon jó a kapcsolatom, bántja őt is ez az egész, de ő sem tud mit tenni, nem akarom még ezzel is bántani szegényt.
mondjuk ha belegondolok hogy ott az a hatalmas gyönyörű kert ahol Marci reggeltől estig játszhatna...... habár lehet anyám attól is kikészülne hogy a mérnöki pontossággal beállított füvet Márton (!) letapossa.
képzeld Liza mászik, szívás :lol:
köszönjük Albert képeket, gyönyörű ez a kisrác !

Andi,
Velencei-tóval nagyon jó ötletet adtál, kööööööszi !
úttörővasút kb. 5 hósan megvolt :-) sőt már kitaláltam hogy majd ha abba a korba lép akkor jelentkezünk önkéntesnek :-)
igazad van nem kellett volna telefonálnom, de ha nem hívom fel akkor ő hív mondjuk másnap és lehord mindennek hogy nem köszöntöttem fel (tapasztalat), már előre rettegek anyák napjától az lesz a következő alkalom hogy beszélünk.
húúúúúúúúúúúúúúú annyira gyönyörű a szoba, el vagyok totál ájulva, csudaszép, és hogy Ti milyen édesek vagytok a képen.

Ancsi,
csudiszép ! nagyon jó ahogy pózol a csajszid !

Nava,
Zorka tiszta Te !

Judit,
de csinimini pocakod van.
babakocsi nagyon szép.
örülök hogy minden rendben van izgi-mozgó Nimróddal.
ha Nimród annyira "nyugodt" gyermek lesz mint Marci akkor gond egy szál se :lol:

Csucsu,
azóta is somolygok, olyan boldi vagyok !

Béka,
videó :lol:
jézusom milyen emberek.

Ann,
eredmények vannak már ?
ó szegény Oszi, sajnálom.

Mia,
hát én is elsírtam most magam ! drukkolok nagyon !

Kisborsó,
hajrá csütörtök !

Lujzici,
ugye kezdtek ma ?

Kahlan,
gyönyörű képek, büszkék lehettek Rá ! Hajrá továbbiakban is !
na összeszedem a bátorságom és elküldöm az emailt :lol:

Eszterkém,
csuriban naon naon !
látom a vonalakat :lol: :lol: :lol:

Avarka,
óóóóó ne már !
sajnálom.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Pannik,
a nicknevem: kubut nagyon szerettem, sokat ittam, aztán amikor lett net előfizetésünk és választani kellett emailcímet akkor én lüke mondtam hogy válasszuk a kubuspace-t :-) aztán amikor elkezdtem fórumozni gondoltam hogy mi sem kézenfekvőbb....

anyum: már sokx elmondtam itt és szegény csajokat nem akarom kikészíteni és próbálok rébuszokban (a felismerhetetlenség miatt) írni.
férjhez mentem, őt se szerették, aztán rájöttem hogy én sem, és nem vagyok boldog, sok törés és a végén tettlegesség volt az életemben általa és egy nap agyban megpattantam aztán fizikailag is...... megismerkedtem a párommal, tudtam hogy ő az igazi, borsó és a héja vagyunk.
persze a válásomat szégyennek kellett megélni, pedig anyám is átment hasonlón, mindenesetre ezáltal én lettem a fekete bárány mert elválni szégyen (ja mert mit szólnak a szomszédok... nem mintha anyám bárki véleményével is törődne, adna)
aztán mikor rájött hogy önálló véleménnyel vagyok, már nem hallgatok rá és a párommal vagyok jóban, rosszban akkor egy másik offenzívába kezdett, rágalmazás, rosszindulatú pletykák róla, rólam az exnek (?) stb. stb. és nem csak az ember háta mögött hanem a szemébe is, gusztustalanul és csúnyán és ez egyre mélyült és már odajutottunk hogy a férjemre rá nem tud nézni, rühelli, utálja, lenézi ahol él, kiröhögi hogy diplomás, azt se tudja hogy mi történt a munkahelyén, el se mondjuk mert csak röhögne, nem arra gondol hogy esetleg most nekem és a gyerekeimnek lehet rosszabb (de nem így van).
csak a külső a fontos, szülés másnapján ja bocsi szülés + 2 napon mert mindkét gyerekemet csak akkor ért rá eljönni megnézni a kórházba legnagyobb baja az volt hogy mekkora hasam van, úristen hogy nézel ki felkiálltásokkal, soroljam ? inkább nem, vasárnap volt egy nagyon kemény mellkasfájdalmam, nem tudom elengedni, el kellene mert egy nap szívinfarktust kapok anyám miatt, aki szerint az életét tettem tönkre hogy megszülettem és el kellett volna engem taposni mint egy cs....t.
sokat írhatnék még..... de most inkább nem, car ez így nagyon.

asszem Na és kombóval jobban meg kellene ismerkednem !

kubuspace

huh bocsánat sok lett és hosszú és jó kesze-kusza

kubuspace

Kubu drága,akárhányszor olvasom ezeket a dolgokat,sírni támad kedvem....
Hogy viselkedhet így egy "anya"????

És azt se tudom,hogy lehet,hogy egy ilyen perszóna mellett Te az tudtál lenni,akivé váltál,hogy ilyen csodálatos anya vagy,és tökéletes társa a párodnak,mindannyiunk példaképe...?!

Tudom,hogy a gyerekeknek szükségük van nagyszülőkre,de ha még csak nem is viselkedik úgy,én bizony hanyagolnám... tudom persze, amint anya leszek,nem leszek ilyen kemény ezzel kapcsolatban,de borzasztóan elítélem!!!!!

Én magamba fordultam volna az tuti... Hihetetlen csaj vagy!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Avarka: Rögtön jöttem ahogy hazaértem. Nagyon sajnálom. Átérzem most amit te! De tudod 1 hét volt közöttünk a következő menetben együtt leszünk fagyibabás kismamik! :wink:

Engem is érdekelne minden infó a fagyis beültiről!:oops:

Bocsi hogy most csak ennyire futotta, rohanok a gyerekért a suliba.

Kép
babicsek

Eszter
Ja, nagyon gratulálok!!! :)
Látod, mi megmondtuk!!!

Avarka
:(
Szívből sajnálom :(
Szerintem is gondoljátok át a fizetős fagyist!

Franci
Vannak azért még itt spontánok, Andi is, én is, úgyhogy bízz a jótündérben :)

Judit
Szééép a kocsi :)
(Mint a miénk :))

Kpn
Na, akkor a kissrácoknak idén Espirojuk lesz!

Ann
Mi lett a terheléses eredménye???
4780 volt a 3 pontos vv??? Elmentem a helyet!

Sajti
Próbálj meg kikapcsolni, majd jössz, ha itt az ideje…
Reméljük a spontán kétcsíkossal.
Ölelések mennek!

Kisborso
Hú, egy hős vagy, alatatás nélkül…
Drukkolok nagyon!

Vicky
Köszi a képeket, hogy Albert mennyire pasis már most!!! Nagyon helyes!

Mia
Szuper hírek, mennek a drukkok csütörtökön!

Béku
Nem semmi, mi folyik nálatok, jó lenne minél előbb eladni a házat :(

Kubu
Nagyon titokzatos vagy ezzel az életetek legnagyobb dolgával…
Anyukáddal kapcsolatban meg ismered a véleményem :(

Nálam semmi extra, fáradt vagyok…
Levágattam a hajam, mint Sajti, nekem is csak az állam aljáig ér.
Ma még beugrom a szemészhez, aztán pihi!

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!!

Köszönöm mindenkinek a sok-sok gartulát..hát Lányok még mindig könnyes lesz tőle a szemem. :lol: :lol:

Ma voltunk Sz-nél,minden oké,90-es a HCg,és 1,2 mm-es peteszák,jövőhéten csütörtökön még megyünk hozzá.Most pihi,mert kicsit barnázok,nyomnom kell az utrót.

Eszter!!
Köszi az sms-est nagyon jól esett,nevettem magamba,ment a forródrót.. :D :D :D Gratula Nektek is,csütörtökön találkozunk. :D

Avarka!!
Nagyon sajnálom,ölellek.. :cry: De nagyon jó a hozzáállásod,csak így tovább. :D És igen,több szem többet lát alapon,nézesd meg Magad másik dokival is.

Judit!!
Gömbölyődsz,Te Lány... :lol: :lol: Örülök,hogy dokinál is minden oké,bírod a munkát???Babakocsi nagyon szupppperrr.

Kisborsó,Mia!!
Drukkjaimt küldöm.. :wink:

Ann!!
Köszi,hogy hívtál,nagyon jól esett,jó volt beszélgetni. :D Eredmény meg van????

Andikám!!
Hát,köszi Neked is, a telefont meg mindent.... :D :D

Kubus!!
Nem is tudok mit írni Anyuddal kapcsolatba,... :shock: :twisted: :roll: Hihetetlen számomra...így eldobni Magától a Gyerekét?? :shock: :oops: :cry: :cry: Marci-Liza képek nagyon jóóók.Tessék mesélni ha publikus. :D

Kpn!
Közeledik az idő,Nem tudom mikor tartod a névnapod,ha tegnap,akkor nagyon Bolodg Névnapot Kívánok!!!

Nava!!
Zorka tiszat Te!!!!!!!!!!!!!!!!De meg zabálnám,annyira édes. :D

Pannik,Zsuzska!!
Rajtatok a topik szeme!!!!!!!!!!! :D
csucsu99
Budapest

Mieza!!
Albert valami tünemény,nagyon szép baba. :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: nagyon klassz hírek :D
A 90 az nagyon jóóó!! :)
Vendég

Kubu

Lehet, hogy rosszul próbállak meg vigasztalni, de az emberi tulajdonságokhoz tartozik, hogy megnyugszik egy kicsit az ember, ha tudja más is van olyan cipőben mint Ő.

Nálunk anyósom=anyukád
férjem=Te
Én = férjed

Egyébként tényleg nagyon nehéz, nálunk odáig fajult hogy Én nem beszélek anyósommal, férjem meg csak akkor beszél vele ha nagyon muszáj!!! De neked, ill a férjemnek nehezebb mégis csak az anyukátok.
Sok erőt és türelmet!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: Neked se lehet könnyű!!

Most mi sem kommunikálunk anyósommal,de harc azért nincs,csak kis harag-féle :D
Vendég

Andi drága,gyere!!! :)

Kezdek nyugtalan lenni,remélem minden okés!!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Avarka: nagyon sajnálom.. nem is értem, pedig úgy drukkoltunk!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
A fagyisoskban továbbra is bízom, illetve hogy ha itt nem, akkor máshol a saját tüsződdel is kezdeni tudnak valamit!!!! :wink:

Béku: Durva ez a szomszédság!!! :shock: :shock: :shock:

Kubu: Úgy sajnálom, hogy ilyen az anyukád...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Csucsukám: Elmúlik az a barnázás, aztán el is felejted..... Amúgy miután mondtad a 90 hcgt, meg a petezsákot, az jutott eszembe, hogy biztos hogy 90 az a hcg??? :shock: Nem 900??? Csak mert Sz. mikor én mentem a tesztkor, azt mondta, hogy 1000 körüli hcgnél lehet petezsákot látni és engem akkor az 577-tel nem vizsgált, hanem visszahívott pár nap múlva...igaz, én mondjuk nem barnáztam...
Na mindegy, csak fura....viszont nagyon örülök a petezsákocskának.... legközelebb már egy dobogó kis szívecske lesz benne.... :)

Eszterkém, megvagyok, csak mint írtam, reggel Sz-nél voltam, utána meg elmentem az egyik barátnőhöz megcsináltatni az adóbevallásunkat. Egy valag zsé jön vissza, úgyhogy mielőbb kellett, csak a banktól most kaptuk csak meg az igazolást :wink: :wink: :wink:

Szóval reggel Zolinál kezdtem. Odaadta a vv-s papírokat, meg egy javaslatot a diabetológiára. Próbáltam volna kislisszolni a dolog elől, mert hogy őszinte legyek feleslegesnek tartom odamenni.......... de mondta hogy el KELL menni, aztán a diétát fogják úgyis mondani. CSak azt ő nem mondhatja, hanem csak azok.... MOndtam hogy diéta amúgyis majdmindig van (kivéve ha meki közelébe vagyok, mert akkor 2 bigmac becsúszik az hótziher.... :).. Ugye Zsuzsókám és Csucsu??? :)))))....) Na de 3-4 hetente egyszer az ember hadd bűnözzön... legalább.
Na mindegy, elmegyek, csak kurvára nem tartom értelmét, hogy jó mért eredményekkel mért kelljen órákat rostokolnom egy baszott sztk-ban influenzás időszakban... amikor újat nem igazán fognak tudni mondani, illetve olyat amit vagy a házidokitól telefonon, vagy Sz-től, illetve az endokrinológustól ne hallottam volna már... És a fórum szaktekintélyeit nem is említettem akkor még.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval mondtam ZOlinak az eredményeimet, meg a diétát, meg a metet.... mondta hogy ezek az értékek szeirnte jók és akkor csináljak mindent ugyanígy tovább, akkor rendben leszek.
Csak ugye a diabetológus meg pampogott már a telefonban a met miatt... :shock:
A felment értékre mondta, hogy a stressz miatt lehet, megismétlést nem javasolta, itthoni mérésben ha nem lesz kiugrás, ill magas érték, akkor ennyi.... De hallgassam meg mit mond a diabetológus is. :? :? :? Gondolom bevédi magát ő is, csak ugye ezzel most nyüglődhet az ember egy db-ig.... na mindegy... csak legalább már tavasz lenne.. :wink:
Kérdeztem, hogy oké, akkor mondja még el, hogy ebből az egészből mi baj lehet? mondta, hogy nagyobb méretű gyerek és több magzatvíz. Kérdeztem, hogy ezt jövő héten ha menni fogok már látni fogja, ha esetleg úgy van? Válasz: már a múltkori alkalomnál is látta volna ha az lenne, de ott midnen rendben volt!!.. Mondom: biztos??? Mondja: biztos!!!! Úgyhogy andrea tessék megnyugodni!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Na szóval a diabetológus pinát nem fogom megúszni...csak azon drukkoljatok, hogy nagyon ne vesszek vele össze a hirtelen természetemmel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mert ha nekiáll ott basztatni felállok és úgy otthagyom mint eb a szaharát.... :roll: :roll: :roll:
Amúgy eddig a legmagasabb értékem evés utáni természetesen..... eddig 6,5 volt 2 alkalommal.....de inkább 5 és 6 körüli értékek a jellemzők.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Avarka nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én sem hagynám a saját petesejtes dolgot. Eszter SOTE 1-es ötlete nem rossz, bár én ott kezdtem a meddőségis pályafutásom és nagyon nem jó véleménnyel vagyok róluk. Mert csak két doki van, az Urbancsek prof és még egy, ezáltal nagyon lassan megy a dolog, nincs helyettesítés, ha nincs az orvos valamilyen okból kifolyólag (rendezvény, szabadság, betegség), akkor ugrott az a ciklus, profnak stílusa sajátos. De szakmailag biztos nagyon jók.

Maccs
vörösmacska

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
crtl V-t nyomtam előszőr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ann74

Andi: sajnálom,hogy nem úsztad meg a diabetológiát :?

Légy nagyon óvatos,én vasárnap voltam kint (emberek közt),hol maszkban,hol anélkül,de valamit így is sikerült elkapnom...!

A busz is dugig volt köhögő emberekkel,a kezét persze egy se használja,és elég egyetlen köhögés az arcodra (szemedbe),és máris átadnak valami ocsmányságot :?

Nagyon nem tartom jó ötletnek,hogy oda menj,de hát ha muszáj... :?
Vendég

Szóval újra írom
Megvannak az eredmények.
Inzulin, cukker gyogyóval és rendes étkezés mellett teljesen okésak, marad a 3x500 mg meforal. (most nem 75 gr glükózt kellett innom!)
Cukor: 5,6; 6,2; 4,6
Inzulin: 4; 27,2; 10,8

Prolaktin, Ösztradiol, TSG rendben vannak. Prolaktinra Bromocriptin marad napi 1.
Viszont ami nagyon gáz az a nagyon alacsony progeszteronom, az alsó határt súrolja a luteális fázisban(2. szakasz). Ugyanis ekkor kellene szép magasnak lennie. Ez olyan szermpontból is marha gázos, hogy ha ez hosszú ideje fent áll, akkor sokat romlottak a petesejtek minőségei. Ami azt jelenti hogy még lehet összejönnek a pasikával, de aztán elhalnak. Hát emiatt most baromira magam alatt lettem. Az egy dolog, hogy van crinone, de vajon milyenek lehettek a psejtjeim?
Azt javasolta az endokrin dokker, hogy nem természetes tüszőérés kellene, hanem stimus, mert akkor erősebb lenne a progeszteronom a fagyis beültinél. Hát kiváncsi vagyok mit mond erre SZ. Mert mondta az a dokker, hogy segít nekem és ad gyogyókat a beülti előtt is hogy erős legyen a progi, meg veszünk vért előtte, mert sztem bmc-ben soha nem néznek beülti előtt progit. Csak jó lenne ha egyszerre csak egyd oki foglalkozna velem, ez így már kicsit bonyesz lenne. Valakinél néztek egyáltalán luteális fázisban progit? Most attól félek kicsit jobban belementem a témába mint kellene, de az is lehet hogy pont ez a jó, hogy tudjuk, hogy mi lehet a baj. :-(
ann74

Ann: sajnos ehhez nem értek,pedig úgy segítenék...!! :(
Vendég

Andi!!
Én 90-re emlékszem a nagy izgalmamba. :shock: De Sz azt mondta,jövőhéten nézzük a barnázást,hogy múlik-e,rákérdeztem a szívhangra és azt mondta még lehet korai lesz,majd meglátjuk. :roll:
csucsu99
Budapest

Csucsu:
Igen,van benne valami,hogy 1000-től látni az UH-on,most hogy írta Andi,nekem is az volt nyáron,hogy mondta Sz,hogy mivel 1000 alatt nem nézhető UH-on,ezért csak remélhettük,hogy nem méhen kívüli...

De végül az lett...

Úgyhogy a Tied akkor tényleg jóval magasabb,ha láttátok!! :)
Vendég

Beletettétek a bogarat a fülembe,holnap felhívom a BMC-t ez ügyben,nézzék meg. :roll: :oops:
De gondolom minden oké lehet ha azt mondta Sz. :shock:
csucsu99
Budapest

Béku: úgylátom kellene vetetnem R-val egy okostelefont és akkor bárhonnal bejelentkezhetnék, bármikor.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Cukik vagytok amúgy, hogy így aggódtatok Eszterrel... :wink: :wink: :wink: :wink: Egész elérzékenyültem :wink:

Ann: hirtelen ezek jutottak eszembe, ill. rákerestem és találtam.... de nem értek hozzá, csak tippként mondom....utána kellene nézni:
1. progeszteron krém
2. barátcserje kapszula (??? nem tudom erre jó-e csak valami rémlik)
3. premens tabletta
4. progeszteronszint növelő teakeverék
A ciklus első napján kell elkezdeni és a 16, -ik napig inni az alábbi keveréket: rozmaring, bazsalikom, pásztortáska, körömvirág, útifű, citromfű, galaj és feketeribizli keverékéből egy evőkanálnyit le kell forrázni 1/2 liter vízzel, 10 perc állás után lehet szűrni és fogyasztani.
5. cickafarok fű tea és utána palástfű tea a ciklus 2. felében.

andrea-1

Izgulni nem érdemes,biztos hogy korának megfelelő a HCG!!!! :D :D
Elsőre én bele se gondoltam,csak megörültem egy értéknek,ami jó mondjuk egy eredményhirdetéskor,4 hetesen :)

Ne aggódj,biztos hogy rendben van!!! ;) :)
Vendég

CSucsukám, nem izgatni akartalak, csak ugye én is hasonló cipőben járó spontán zenész voltam/vagyok.... és tudom, hogy milyen izgatott voltam aznap mikor a vv volt.... de még nem láthattam a kis királykisasszonyt :)
Én akkor ugye "már" :lol: :lol: 5 hetes voltam mikor a petezsákot látta, és a 7. hétre rendelt vissza szívhangra.
Az aktádban mondjuk benne kell lennie a pontos hcg értéknek, tehát a recepciósok meg tudják nézni...... bár figyu, nem kaptál ambuláns lapot ZOlitól? Nekem a hcg-ről is adott szeptemberben.... :shock: Avvolt Iza első hivatalos pépörje :)

andrea-1

Béku: ne is mondd olyan prüszkölős banda volt a metróban, hogy csak lestem.. ugye én mostanában nem utazgatok napi szinten... hát nyomatok este be full-vitaminbombát az tutter... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Zsuzsókám..... apropó, ma kedd van!!!!!!!!!

Eldőlt a dolog? Kell inzulin??? :shock: :shock:

andrea-1

Andi: no azt jól teszed,én is most vetetek urammal egy csomó zöldséget-gyümölcsöt a boltban :D
egy kis paprika,egy kis narancs,körte...

Jujj,úgy ráálltam a körtére!!! :shock: :lol: :lol: :lol: Valamiért nagyon jólesik,de tegnap óta meg mintha hányingert csalna elő,pedig ízlik :?
mindegy,eszem,míg vissza nem jön :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze hogy aggódtam Miattad,nem tudtam,hogy este még elolvastad-e a p.ü.-t,mert soká láttam a kérdésedet,és nem válaszoltam hamar.

Megértem Sz-t is,mivel az "aktádban" szerepel az az érték,és nem otthon lett mérve,kell legyen nyoma annak is,hogy ő ezek után cselekedett :) Komolyan veszik nagyon a terhességi cukorbetegséget,és gondolom ezért :)
Vendég

Persze én megértem, hogy bevédi Magát.... hülye lenne kockáztatni, én sem tenném meg a helyében, ha őszintén végiggondolom.... azért is benyelem a békát.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és megfutom ami köröket kell, majd max. húzom közben a pofám.... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: azt azért mondd el nyugodtan a diabetológián,hogy szeded rá a gyogyót,és szándékodban áll továbbra is szedni,és így javasoljanak valamit mellé!!

Nehogy olyat adjanak,amivel nem fér össze! :)
Vendég

Sziasztok!

Rávettem magam, csak pár sort írok magamról. Ha jól számolom akkor öten ismertek erről a fórumról. Régebben sokat voltam erre. Mi is megjártuk már a magunk kálváriáját. Nem volt egyszerű és tele vagyok adóssággal, de ezek már nem érdekelnek. Ahogy a vonalzómból is láthatjátok már 13 hetesek is elmúltunk. 44 éves vagyok, mire szülök már 45 leszek. Nem számolom hogy hány leszek ha ballag és hány leszek ha nősül meg ilyesmi. Nem érdekel.
Saját petém már nincs. Volna még de lombikhoz nem elég. Ezért donor petét kértünk. Részleteket nem szeretnék írni erről. A lényeg hogy sikerült. Kaptunk 3 blasztocitát, kettőt vissza ültettek dec.11-én, mindkettő megtapadt de a doki azt mondta hogy valszeg csak egy marad meg. Mindhárman jobban örülünk hogy csak egy maradt meg hiszen sokkal egészségesebben tud fejlődni. Zeke doki számomra egy fantasztikusan jó orvos. Maradtunk nála mert benne megbízom hiszen úgy nézegeti az uh-on is mintha kicsit az övé is lenne. Nagyon büszke arra hogy össze hozta nekünk ezt a csodát és nagyon is vigyáz ránk. Múlt héten látta meg a nemét, többször is megnézte mert azt mondta nagyon ritka hogy ilyen korán meg mutatja magát. Folyamatosan nevetett, tetszett neki. Teszek is nektek képet, meg is jelöltem az árulkodó jelet mert mindenki azt hiszi hogy jobb oldalt van. :)
Nem ígérem hogy tudok még jönni mert én nem tudom folyamatosan olvasni a topikot. Annyira pörögtök hogy szerintem egyedi ez az oldal. Irigylem is kicsit hogy ennyire jóban vagytok itt mind, csak sajna én nem tudom követni.
Mindenkinek üzenem hogy ne adja fel, én is sokszor éreztem nem bírom tovább. Sokat sírtam és sok helyről elzavartak a korom miatt, és mégis állandóan pörgött az agyam, mindent kipróbáltam. Látjátok, nem hiába. A képeket azért meg-meg nézegetem amit felraktok, csodaszépek a babáitok. Viky, annyira édes a kislányod.... láttam a videót. Ma egész délután pörgettem az oldalakat hogy az újszülött Albertet lássam (bocs ha nem találtam el a nevét). De megtaláltam. Na, de egy egész délután...... :roll:
És íme a kép:

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Lányok SOS segitsetek kérlek.

... sajnos túlstimulálódtam.
Hasam feszít ha leülök fáj a petefészkem.

Szerintetek ha túlbuzgó módon holnap bemegyek infúzióra akkor veszélyben lehet a csüt beülti ??
Vagy maradjak a fenekemen és csüt beülti... a túlstimuról meg pszttt

Félek ha megtudják elmarad a beülti :-(

Üdv!
Andi
kisborso

Vasikáé: nagyon örülök,hogy erre jártál,és meséltél magatokról,mert bár én pl. nem ismerlek,de sokat hallottam már Rólad/Rólatok!! :)

Gratulálok az új jövevényhez!!! :D
Persze hogy óriási,amit Zeke dokival elértetek,szerintem nem is vonja kétségbe senki,hogy milyen jó doki ;) :D
Vendég

Andikám,
az jó, hogy Sz csak megnyugtató dolgot mondott!
A kötelező udvariassági kört megfutod, aztán passz!

Csucsu,
de jó, szépséges kis petezsákot nézegetni :)
Bírom még a melót, meg hát épp azért vállaltam be, hogy ilyeneket mint új babakocsi, kicsi lakásfelújítás ki tudjunk fizetni még a szülés előtt.

Ann,
ezt a progeszteron dolgot ha mondod Sz-nek szerintem ő is tud rá megoldást és akkor nem kell két doki közt ingázni.
De jó hogy még most kiderült, így a fagyis beültinél már lehet korrigálni hogy teljes legyen a siker!!!

Estrella,
én is gondolkodom egy drasztikus hajvágáson, de úgy beszéltük meg apával, hogy majd szülés előtt egy picivel, addig még csak nőjön.
Ő jobban szereti ha hosszú, de belátta hogy a szülésnél, meg utána a picivel praktikusabb lesz úgy.
Valami ilyesmit szeretnék majd:
Kép

Kép
judit0713

Kisborsó, szerintem mindenképp menj be a BMC-be, mert ha valóban túlstimuláltak, akkor az nem múlik el két nap alatt, csütörtökön mindenképp észreveszik. Addig is igyál nagyon sokat.

Vasikáé, nagyon örülök, hogy ennyi sok megpróbáltatás után sikerült! Annyira jó ilyen történeteket olvasni, hallani!
Vendég

Borsó,
igyál jó sokat, az segít, de sztem ne titkold el a dokid előtt!!!!

gigibp

Kisborsó: ne titkold el,mert úgyis rájönnek ha bemész,és látják az UH-on a folyadékot...

Igyál nagyon sokat!!!!! Azt hiszem Judit még tanácsolná,hogy mérd a bevitt mennyiséget,és ami kijön...
Majd jönnek a lányok,és elmondják,mire figyelj,nekem szerencsére nem volt dolgom ezzel...
Vendég

Csucsu, ha már láttatok petezsákot akkor tuti 1000 feletti a HCG-d. De azért kíváncsi leszek, hogy mit mondanak, ha holnap felhívod őket. :D
Vendég

Vasikáé!

Nagyon örülök a sikerednek!

Te szedtél valamit a nyáron, amire azt mondtad, hogy majd beszámolsz róla??? Ha nem bocsika!
:lol:

Kép
avarka

Borsó,
én kipróbálnám először amit Eszternek is javasoltam, nekem bejött amikor a beágyazódás után túlstimum volt:
szóval napi 4-5 liter folyadék, de komolyan, és pontosan mérve és írva hogy mennyi. Valamint azt is mérni, hogy mennyit pisilsz ki.
A pisi mennyiségéhez hozzáadni 750 ml-t, és ennek összesen mindig többnek kell lennie mint amennyit megittál.
Főleg vizet igyál, az "ragad meg" a legkevésbé!
Hidd el, rendbehozod magad a beültiig, ha már ma ráturbózol az ivásra!
Eszter is rendbejött, és én is (egyébként S. iratta így velem anno a magas hcg után a dolgokat, amikor kiderült hogy túlstimu lett a babák miatt. Szóval nem házi praktika, és működik!!!)

Vasikáé,
köszönöm hogy leírtad a történeteteket, még könny is szökött a szemembe így ismeretlenül is...
Nagy-nagy gratula szemetek fényéhez, és a kitartáshoz, amivel végigcsináltátok!!! Biztos vagyok benne, hogy rengeteg örömet tartogat nektek ez a közös csöppség!

Kép
judit0713

vasikáé én emlékszem rád és hatalmas gratulációt küldök!!!! Nagyon örülök, hogy sikerült. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Borsó ne titkold el a panaszaidat, tessék jelezni, nehogy baj legyen, addig is amit a lányok mondanak, sok folyadéék, fehérje.

Csucsu grattttt a zsákocskához :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2011.02.22 19:22-kor.

Maccs
vörösmacska

Ne haragudjatok,nem maradok,iszonyúan érzem magam,úgyhogy irány az ágy...
Párom már gyorsan hozott is nekem forró citromos teácskát.
Nem tudom,mit kaptam el,de úgy látszik rá kell pihenni. :?

Legalább lázam nincs...!
Holnap jövök!
Vendég

Ez pedig legyen a csütörtöké,kinek mire kell aznap!! ;)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: