Sziasztok!
Avarka: nagyon sajnálom.. nem is értem, pedig úgy drukkoltunk!!!
A fagyisoskban továbbra is bízom, illetve hogy ha itt nem, akkor máshol a saját tüsződdel is kezdeni tudnak valamit!!!!
Béku: Durva ez a szomszédság!!!
Kubu: Úgy sajnálom, hogy ilyen az anyukád......
Csucsukám: Elmúlik az a barnázás, aztán el is felejted..... Amúgy miután mondtad a 90 hcgt, meg a petezsákot, az jutott eszembe, hogy biztos hogy 90 az a hcg???

Nem 900??? Csak mert Sz. mikor én mentem a tesztkor, azt mondta, hogy 1000 körüli hcgnél lehet petezsákot látni és engem akkor az 577-tel nem vizsgált, hanem visszahívott pár nap múlva...igaz, én mondjuk nem barnáztam...
Na mindegy, csak fura....viszont nagyon örülök a petezsákocskának.... legközelebb már egy dobogó kis szívecske lesz benne....
Eszterkém, megvagyok, csak mint írtam, reggel Sz-nél voltam, utána meg elmentem az egyik barátnőhöz megcsináltatni az adóbevallásunkat. Egy valag zsé jön vissza, úgyhogy mielőbb kellett, csak a banktól most kaptuk csak meg az igazolást
Szóval reggel Zolinál kezdtem. Odaadta a vv-s papírokat, meg egy javaslatot a diabetológiára. Próbáltam volna kislisszolni a dolog elől, mert hogy őszinte legyek feleslegesnek tartom odamenni.......... de mondta hogy el KELL menni, aztán a diétát fogják úgyis mondani. CSak azt ő nem mondhatja, hanem csak azok.... MOndtam hogy diéta amúgyis majdmindig van (kivéve ha meki közelébe vagyok, mert akkor 2 bigmac becsúszik az hótziher....

.. Ugye Zsuzsókám és Csucsu???

))))....) Na de 3-4 hetente egyszer az ember hadd bűnözzön... legalább.
Na mindegy, elmegyek, csak kurvára nem tartom értelmét, hogy jó mért eredményekkel mért kelljen órákat rostokolnom egy baszott sztk-ban influenzás időszakban... amikor újat nem igazán fognak tudni mondani, illetve olyat amit vagy a házidokitól telefonon, vagy Sz-től, illetve az endokrinológustól ne hallottam volna már... És a fórum szaktekintélyeit nem is említettem akkor még..
Szóval mondtam ZOlinak az eredményeimet, meg a diétát, meg a metet.... mondta hogy ezek az értékek szeirnte jók és akkor csináljak mindent ugyanígy tovább, akkor rendben leszek.
Csak ugye a diabetológus meg pampogott már a telefonban a met miatt...
A felment értékre mondta, hogy a stressz miatt lehet, megismétlést nem javasolta, itthoni mérésben ha nem lesz kiugrás, ill magas érték, akkor ennyi.... De hallgassam meg mit mond a diabetológus is.

Gondolom bevédi magát ő is, csak ugye ezzel most nyüglődhet az ember egy db-ig.... na mindegy... csak legalább már tavasz lenne..
Kérdeztem, hogy oké, akkor mondja még el, hogy ebből az egészből mi baj lehet? mondta, hogy nagyobb méretű gyerek és több magzatvíz. Kérdeztem, hogy ezt jövő héten ha menni fogok már látni fogja, ha esetleg úgy van? Válasz: már a múltkori alkalomnál is látta volna ha az lenne, de ott midnen rendben volt!!.. Mondom: biztos??? Mondja: biztos!!!! Úgyhogy andrea tessék megnyugodni!!!
Na szóval a diabetológus pinát nem fogom megúszni...csak azon drukkoljatok, hogy nagyon ne vesszek vele össze a hirtelen természetemmel...

Mert ha nekiáll ott basztatni felállok és úgy otthagyom mint eb a szaharát....
Amúgy eddig a legmagasabb értékem evés utáni természetesen..... eddig 6,5 volt 2 alkalommal.....de inkább 5 és 6 körüli értékek a jellemzők.