Sziasztok!
Csuti, itt is gratula

gyönyörűek a tesztjeid
Mné, nagyon-nagyon drukkolok,h holnap egy sztárfotóval gyere
Kisalag, nagyon örülök,h már indulhattatok is! Drukk és gyere majd a hírekkel,h mekkorák a tüszőcskék és hányan vannak.
Parane, megértem az aggodalmadat, de ne is gondolj a rossz dolgokra. Nem lesz semmi baj
Emerenc, Kriszto, Katapetra holnapra naaaagy drukk a tüszőszemléhez
Katapetra, ahova jársz, ott tényleg láthatjátok előre a babókákat

például én is láttam tavaly augusztus környékén két blasztobabát, akik közül az egyik áprilisban fog megszületni
Szélkisasszony, akiknél a nagy javulás volt, itt voltak:
http://www.maganorvosok.hu/drlethuy itt még van infó róluk:
http://www.youtube.com/watch?v=fK2XPtW7fIs
Nagyon nem olcsó, de elég meggyőző a javulás...ill. sztem egy alkalmat megér
Ma voltunk Dévisznél. A várakozás közben sikerült beszélnem Gyöngyi biológusnővel a férjem eredményeit illetően,h milyen minőségűek,h min tudnánk javítani.... Azt mondta,h ezek az eredmények tökéletesek a lombikhoz, így maradhat minden eddigi "terápia"
Bent Dévisz is mondta,h elvileg minden tökéletes volt....de sajnos az UHUn nem látszódott semmi, nem indult el semmi

pedig ebben is bíztam,h valami hátha volt....de semmi...
Elvileg április 19-től indulhatnánk, DE Dévisz említett egy közelgő problémát, amivel semmiképpen nem szeretnék rémhírt terjeszteni. Röviden, tömören...mozgolódnak törvényileg, szabályozni szeretnének dolgokat, ami nyilván való nem kedvezne nekünk, sem senkinek akiknek lombikra van szükségük,h kisbabájuk születhessen. Annyit mondott Dévisz (erre gondolhatott Krettyéknél is,h nehogy késő legyen...) h figyeljük a híreket......
Férjem javaslatára megszavazták nekem,h legalább 5 kg-tól meg kell szabadulnom és a következő sikerességéhez az is hozzájárulhat
Egy dolog került még szóba, amit már az első lombiknál is tapasztaltam, de a vitaminokra gondoltam. Most is előjött és megemlítettem Dévisznek, ill. hétfőn a házidokimnak is. Mind a ketten u.azt mondták

Hogy miről is lenne szó: mikor elkezdem kapni a progeszteront beindul az anyagcserém. Amúgy normális esetben örülök,ha 2 naponta anyagcserézem (nem tudom szebben írni

) , de a progitól éppen-hogy felébredek már mennem is kell.

Ugyebár köztudottan terhesség alatt lelassul ez a folyamat. Kb. ennek kéne történnie a progi hatására is, de nálam tökre fordítva működik. A lényeg,h Dévisz felvetette,h lehet,h nekem ez így akkor nem jó. Gondolkozzak el azon,h esetleg a köv.lombiknál nem kapok progi utánpótlást, mert megmozgat belül és elképzelhető,h ez is oka lehet a sikertelenségnek. Túlképp veszteni valónk nem lesz
Szurikáta, remélem tényleg jól vagy és csak az uncsik miatt nem jártál erre. Nekem is lenne egy kérdésem, kérésem

ugyebár Te épp progit is szoktál szúrni. Megtennéd,h ha valakivel jobb kapcsolatban vagy utánaérdeklődsz,h van e valakinek hasonló tapasztalata??? Köszönöm szépen!
Ölelés és pusza mindenkinek!
Bari