A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na akkor a mai nap eddig, csak hogy követni tudjuk az eseményeket :)

Csucsunak és Eszternek borítékolva az október végi BABÁK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Avarka holnap becsatlakozik a csapatba! :wink:
Békuéknál: csekkolva a kislány! :wink:
Ann holnap remek IR eredményeket kap! :wink: :wink: :wink:
Juditkáméknál szuper babakocsi :wink: :wink: :wink:
Estrella: gyógyul!!!! :)
Navi Zorkája átfordult a 3-as szám bűvkörében! :)

Kit hagytam ki??

És még csak dél van!!!................. :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Eszter,
gratulálok és továbbra is küldöm a babaragacsokat!

Ann,
inzulinhoz drukkolok!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszterkém,
halk gratula és ujjak csuriban a további jóóó hírekért!!!!

Kpn,
este 7-re megyünk S-hez. Hááát nem a legjobb időpont, de amikor kértem még nem voltam beteg, és meló után csak este jó nekem. Így ma még itthon pihizek apával, este meg megnézzük a kiskukit, és megtudom a cukorterheléses eredményeimet is (bár szerintem tuti jó, különben S. már hívott volna).

Avarka,
naná hogy itt fogunk örömködni holnap is a te számaidnak :wink:

Kép
judit0713

Andi: kihagytad azt,hogy elkészült Izabella szobája!!! :D :D :D :D
Vendég

De arik vagytok!!

Andi, Pannik is jön ma jó hírrel, hogy rendben megy tovább a stimuja. Pannik, várjuk a beszámolót! Remélem jól emlékszem ugye hogy longos vagy és most jött meg?? Remélem nem kavarom össze a dolgokat.
ann74

Ann: igen,Pannik longos ;)
Vendég

Eszter!
halk gratula!
vikus82

Andi, Hercegprímás u-ban voltam, ott van egy nagy rendelő is, ott található a 2. emeleten. 1/2 8ra kell odamenni terhelésesre és soron kívül kell menni a terheléseseknek. Két vv-s nő volt, aranyosak voltak, nem idegbetegek, sztem itt nincs semmi baj a légkörrel, nyugodt szívvel ajánlom. (én a fiatalabb nőnél voltam a rövid sötét hajúnál, ha esetleg majd mész) De remélem rendben lesz a cukrod és nem fognak szarakodni.
ann74

Ann: hát csütörtökön megyek, meglátom milyen lesz a diabetológián a légkör... sztk-s jelenés, úgyhogy nagy reményeket inkább nem fűzök hozzá..... Mindenesetre holnap megyek Sz-hez, odaadja a leleteket és azért megkonzultálom vele, hogy ha ezek az itthoni mérések rendben vannak, akkor van-e félnivaló.... mert a diabetológián már a telefonban ment a károgás ezerrel, én meg ezt olyan kurvára útálom, hogy még ott se vagyok, de már basztatnak....... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Eszter, halk gratula.
franci

Csucsu:
Hatalmas nagy gratuláció!!!Így kell ezt csinálni!!!!!

Eszter:
Még egyszer itt is!!!Gratulálok!!!

Andi:
Iza szoba gyönyörű,igazi kiscsajos!!!!A mostani Iza-lak is nagyon formás,gömbölyödsz ám nagyon!!!!!Apás-Anyás-pocakos kép haláli!!

Judit:
Gratula az új szerzeményhez!!!Nagyon jól néz ki!!!!

Avarka:
Holnap rajtad a világ szeme!!!Lesz ott pozitív teszt!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska... hát úgy valahogy.. :lol: :lol: . na azt mondd viszont, hogy voltál ma bmc-ben??? :wink: :wink:

andrea-1

Sziasztok!

Köszönök minden gratulát és drukkot :D

Andikám! Köszi a híradózást is :D

A "félsiker" talán rossz szó volt erre a dologra... Tanár Úr behívott, mondta, hogy gratulál, mert ismét terhes vagyok, DE nincs elragadtatva a Hcg szinttől!!! Ekkor kicsit bekakkantottam... :oops: :oops: :oops: aztán elmondta, hogy ez egy olyan Hcg, ami bármi is lehet! Ha szerencsés vagyok, akkor marad a baba, de ezt leghamarabb jövő csütörtökön az UH-n látjuk majd, és ha esetleg kételkedne akkor, akkor majd csinálunk egy kontroll vv-t.
Én pozitív vagyok :D
Várom a jövő csütörtöki jó hírt :D
Elképesztő, de azzal, hogy egy babáról beszélünk, olyan távlatok nyíltak meg előttem...egyáltalán annak a lehetősége, hogy végig csinálhatjuk a 40 hetet! HOgy nem kell 8 hónapot ágyban, majd kórházban töltenem.... szóval látom én ennek a "jó" oldalát is :D
Várjuk, hogy csütörtökön a Babócánkat megpillantsuk az UH-n, és csak megnyugtató híreket kapjunk Róla!

Béku, igen!!! Szó szerint, ahogy írtad...annyira hozzá van szokva a fülem a többszázhoz, hogy megijedtem a harmincvalamennyi hallatán... :)
de nem adjuk fel!
Itt a Babó, kapaszkodik és szépen, egészségesen fejlődik :D

Avarka!
Én sikerre számítok holnap a részedről!!!!! :D

Csucsu!
itt is mégegyszer nagyon nagyon gratulálok :D

eszter82
Budapest

Andi:
Voltam ám a BMC-ben!!!
Minden rendben van,mind két felől 6-7 kis tüszikém van és ma már meg is volt az első gonal szurim,majd este lesz még 1 merionál és ez így megy tovább,pénteken majd egy újabb jelenésem van uh-ra!!!
Találkoztam Pannikkal és együtt startoltunk!!!!De majd jön és Ő majd elmondja részletesebben.

Pannik,Eszter:
Jó volt találkozni ma veletek!!!!

Kisborsó:
Ma nem akartalak zavarni,mivel,hogy nem tudtam,hogy kb. mikor van a leszívás,de azért nagyon drukkoltam nektek!!!Majd gyere a jó hirrel!!!!

Mia:
Ma rád is gondoltam és drukkoltam nagyon,majd gyere Te is a jó hirekkel!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter Drága!!
Rendben lesz ott minden, még talán túl is hordod picivel mint Mieza :lol: :lol: :lol: :lol:
1 baba esetén viszont akkor jöhet akár a szőrös babakocsi is???? :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Eszter!

Szófogadó kislány leszek a holnapi napot illetően :lol: :lol: :lol: :lol:

Pihenj továbbra is :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
avarka

Eszter, jó az egyesével is.
franci

Eszter drága,mikor én meghallottam a többiek 140-es meg még nagyobb HCG-je után,hogy "csak" 39,én is megijedtem,és nem győztem faggatni S-t,hogy ez ugye normális?

Ő meg nem is értette,miért kérdezem,hisz most gratuláltak :D :D :D

Elmondta (és ez RÁD is vonatkozik!!!!),hogy mivel ilyen pöttöm a természetem,azaz 163 cm,47 kg....,szóval mire számítottam???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kis termetre elég kisebb HCG-termelés is,ezt ő magyarázta az érthetetlen kérdésemre :D

Az más volt,hogy 3 baba is gyűjtögette a HCG-t,nem csoda,ha nagyobb értékekhez szoktál!

De az a durva,hogy akár már a 10-es HCG is lehet megmaradós baba,nekem 14 volt nyáron,csak rossz helyen tapadt.
Szóval a TE értéked tökéletes 1 gyönyörűséges babácskának!

És ahogy írod,sok pozitív oldala van az egy babának is :)

Maradj pozitív,ez a baba szeretne MARADNI!!! :D :D

Úgy örülök Nektek!!!!!! Tiszta szívből gratulálok,és én nem halkan!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Béku!
Ti lebegtek a szemem előtt!!!!
én bízom, drukkolok, és nagyon nagyon vágyom rá, hogy Manócska akarjon minket és maradjon!!!!! :)

eszter82
Budapest

Sziasztok,

ÚRISTEN micsoda nap, komlyan mondom kész vagyok Tőletek a szó jó értelmében :lol:

CSUCSU Istenem, már délelőtt tudtuk Eszter megsúgta, hát nagyon halk gratula, aztán rengeteg pozitív gondolat, hogy minden rendben legyen. Ez hihetetlen, hogy ilyen van. én sem hinném el a helyedben biztos csak bőgnék egy ideig boldogságomban.

Eszter itt is mondom, minden rendben van ezzel a csöpséggel és ott lesz jövő héten sokszor ekkora hcg-vel a pocakban. Tudtam én hogy mire hazaérsz szépen átfordul pozitívba a gondolkodásod. Ott hírtelen elanyátlanodtál egy percre de minden rendben van.

Találkoztunk ma Eszterrel, Zsuzskával nagyon jó volt :)
Zsuzskával napra pontosan egyszerre kezdtünk hozzá a stimuhoz, nagyon aranyos volt megvárta amig engem is szólít Tanár úr és megbeszéltünk mindent.
Nekem bal oldalon 7, jobb oldalon 5 tüszőcském van és az első Gonal+Luveris már a pocakban. Reggel fogjuk adni a G+L kombinációt este pedig a Gonapeptilt. VAlami megmagyarázhatatlan gyomor görccsel ébredtem ami nem nagyon akart múlni csak akkor mikor K azt mondta, minden ok indulhatunk méhnyálkahártya nagyon jó és siessek hozzam a szurikat. Jaj hát most már boldog vagyok kb 2 hét múlva kismami vagyok én is.

Ann drága nagyon jól tudod long protokoll van és ma indultunk, csoda hogy ennyi hír kapcsán még valakinek a mi kis indulásunk eszébe jutotott ;-) köszi drága vagy.

Kisborsó, Mia folyton az eszünkben voltatok, de nem akartunk zavarni így nem mentünk hátra hozzátok, remélem minden a legnagyobb rendben ment és sok szép petécske lett mindkettőtöknek
pannik
Budapest

Eszter: Nagyon helyes! ;)
Az a baba nem véletlenül kapaszkodott meg,ő már bizonyított,és ez nem is csoda,hisz annyira érezte a szeretetet maga körül!!!

Hallotta a meséidet a babaszobában,és érezte a simogatást is!
Nem hagy cserben,nagyon jól bevackolta magát! :)
Vendég

Eszter, gratulálok Neked is! Ez fantasztikus! Bőven elég az a HCG-szint is, ahogy Békunak is elég volt! :D

Lányok, a terhesvitaminon kívül még milyen vitamint szedtek? Szeretném feltuningolni a szervezetem egy kicsit! Én Femibiont szedtem, szedek. Ez mellé még mit vagy miket kellenne???? (folsav, Calcium, magnézium???) Vasat szerintem Nekem nem kell, most szedtem nagy adagban 2 hónapig, vagy esetleg még kellene kevesebbet?
Vendég

Pannik, Zsuzska, gratula a kezdéshez! Drukkolok nagyon! :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Zsu, köszi szépen:)
Én most magnéziumot szedek, Cvitamint, meg halolajat Omega3-mal (meg a femibiont). De volt hogy méhpempős mézet nyalogattam kúraszerűen, volt hogy propoliszt nyomtam, volt hogy béres cseppet Cvitaminnal. Mivel mindig nagyon szép a méhnyálkahártya magától is, ezért nem is emiatt szedem a vitaminokat, hanem hogy jól legyek, erős legyek és egészséges.
pannik
Budapest

Pannik: nagyon tetszik az új vonalzód!!! :)

Zsu: én csak magzatvédő vitamint szedtem,most meg vasat is,amiben van még plusz folsav.
Ez utóbbit az orvos tanácsára,mert bár tökéletes volt a vasam,ő ezt "megelőzés" céljára írta fel :)
Vendég

Ó Kisbeeka, köszönöm, de épp most cseréltem vissza a régire :) olyan téli hangulatom van ettől a hóeséstől ezért készítettem az újat, csak nem akartam állandóan másik vonalzót, pedig olyan nagyon szépek vannak, legszívesebben minden napra készítenék egyet :)
pannik
Budapest

Kár,pedig az olyan klassz volt,olyan mesés!!! :)
Vendég

Pannik, Béka, köszi szépen a válaszokat.

A mnyh-m nekem is mindig szép volt.16-19mm-es. Csak a szervezetemet szeretném feltuningolni. A haloljat azt a patikában vetted? Azt mire szokták ajánlani?

Béku, én a neoferrofolgamma nevű vasat szedtem (még van belőle 1 szem estére) ebben is van folsav, de annyira vártam már, hogy elfogyjon, mert van nálam 1-2 mellékhatása. Bár nekem napi 2-t kellett szedni, mert nagyon alacsony volt a vasszintem.
Vendég

Zsu: előzőleg még tavaly én is azt szedtem,nekem a házidoki írta fel,akkor nagyon vashiányos voltam.

Azt nem tudtam,hogy abban is volt folsav,de a mostaniban tuti :)
Azért kaptam,mert a dokimnak az a tapasztalata,hogy a magzatvédőben levő vas nem mindig megfelelő,és a terhesség végefelé nagyon durva vérszegénység szokott emiatt kialakulni.
(vagy nem jó a benne levő mennyiség,vagy nem jó felszívódású).
Vendég

Béku, akkor lehet, h továbbra is szednem kell majd. :? Majd megbeszélem ezt is S-ügynökkel. :)
Vendég

Zsu: jelezd neki,hogy milyen gondokat okoz,majd ír fel másmilyet :)
vagy legalábbis tanácsol ;)
Vendég

Zsuzska, én még elmentem vásárolni a bmc után :) kellett egy kis levezetés, nem tudtam rögtön bejönni dolgozni, lüke vagyok teljesen :)

és ezt muszáj ide másolnom, a céges süti sütő versenyre kerestem fráppáns idézetet és erre bukkantam, mindenkinek küldöm aki a próbálkozások súlya alatt kisebbnek, kevesebbnek, nyomorultabbnak érzi magát mint amilyennek érdemelné:

"Néha az emberek éveken keresztül ugyanattól a problémától nyomorultak, holott azt is mondhatnák: “Na és?”

Ez az egyik kedvenc mondásom: “Na és?”

Nem tudom, hogy éltem túl az éveket, mielőtt megtanultam, hogy használjam ezt a trükköt.

Sokáig tartott, míg megtanultam, de ha egyszer sikerül, sosem felejted el."

(Andy Warhol)
pannik
Budapest

Pannik:
Elárulom neked,hogy amikor hazaértem támadt egy ötletem és pedig nekem is az,hogy elmegyek csavarogni,vásárolni.Kajáltam és azzal indultam is.Ez nem rám jellemző,mert ha én egyszer haza érek akkor nem igazán van kedvem itthonrol elindulni.Most értem haza!!!Ez egy ilyen nap!!!
Akkor pénteken randizunk!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter-nagyon örülök nektek,gratulálok :!:
20-tól stabil terhesség!!!!!!!!!!!

Pannik,Zsuzska gratula a kezdéshez.

Pancsi
pancsi790204

Breki:
Még csak most értem addig,hogy megnézzem a videót,hát nagyon helyes a kis Maja!!!!Énisénisénisénisénis............... :D :D :D

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: köszönöm!!!

ott lesz Neked is!!! Sőőőt,nem is olyan soká ;)
Már csak napok kérdése,és valóra válik!!! :D
Nagyon drukkolok Neked :)
Vendég

Sziasztok!

Eszter: Hatalmas gratula! NEm lesz ott semmi gond, kapaszkodik a kis csöppségetek! Jajj annyira örülök!

Csucsu: Ha jól olvasom, akkor neked pedig spontán sikerült??? Hát jól dolgoztatok apával. :D Receptet kérhetek? :lol: Ugye most készültél volna a lombikra márciusba? Istenem annyira jó hallani hogy tényleg vannak még csodák! Gratulálok nektek!

Avarka: Remélem nem úgy jársz mint én. Én sajna negát teszteltem a transzfer utáni 9 és 10. napon is. Viszont olyanról is hallottam, hogy a teszt nem mutatta ki, viszont a vérvétel igen! Nagyon nagyon szorítok neked holnapra! Az első dolgom az lesz délután, ha hazaérek, hogy jövök a szuper hírt elolvasni!

Én ma már voltam dolgozni.Egész jól viseltem, gyorsan el is telt a nap.

kisbeeka: szupi az avatarod! Én is szeretnék egy ilyet! :)

Pannik: gratulálok a kezdéshez! Hajrááááá! Szorítok!

Most megyek, mert még sok dolgom van itthon.

Holnap benézek. :wink:

Kép
babicsek

Babicsek: rossz visszamenni dolgozni,de ez napról napra könnyebb lesz,és egyre közelebb leszel egy következő óriási lehetőséghez!!! :)
Vendég

Pannik, csak azt az egyet nem tudom, hogy hogyan lehet ezt megtanulni, hogy : "Na és" Talán csak azután ha én is átkerülök az érem túloldalára? Azelőtt ezt hogyan lehet?? Mit gondolsz erről?
ann74

csucsu
szóval ezért volt az eltűnésed??? örülök nektek nagyon és gratulálok a babához csucsu kismami :)

eszter kismami neked is gratulálok minden rendben lesz ahogy a lányok itt már írták neked.

ann
drukk a holnapi eredményhez

pannik zsuzska ti meg lehettek zebratársak itt.....

csucsu + eszter már azok ugye????

mindenkinek drukk akik ma akcióztak nektek is.

avarka én megelőlegezem neked holnapra az avarka kismamit jó???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Micsoda hííííííííííírek!

Eszter, Csucsu gratulálok!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Avarka a holnapi lesz a te napod, zebrák már úton vannak!

Pannik, Zsuzska csak így tovább, tessék növesztegetni a tüszikéket!!!!

Judit,
szuper a babakocsi!

Breki,
tök jó volt megnézni a videót, sose láttam még ilyet!!! :) Köszi!

gigibp

Gigi: köszi :D
Tudod,nem sok választ el Téged sem attól,hogy saját videód legyen,és abban gyönyörködhess nap mint nap!!! :)
Vendég

Sziasztok! Kicsit előbújtam, előcsaltak a kismamik :)

Csucsu: gratulálok a spontán babához :) üdv a klubban :!:

Eszter: neked is gratulálok. a háttérből szorítottam neked is :) csütörtökön minden rendben lesz, ennyi hcg kezdésnek jó.

Avarka: holnapra nagy kalap hcg-t :!:

A most kezdőknek is sok sikert :!: :!:

Andi: nagyon szép lett Iza-lak :) a papás-mamás kép is aranyos. a páleszt elfogadnám most énis, de jelen állapotban marad a nyálcsorgatás :) de jó, hogy már készen vagytok a szobával. irigykedek :)

Judit: szuper a babakocsi. nekem is tetszik, főleg ebben a színben.

Béka: gratula a kiscsajhoz. nagyon édes a képen.

Timi
titimee

Halihó!

Csucsu!!!! :lol: Gratulálok!!! :lol:
Mi is erre gyúrunk a pihenőidőben. :wink:

Eszter:
Halk gratuládé, nagyon szorítok nektek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Avarka:
Remélem vacak volt az a teszt! Drukkolok nagyüzemben holnapra!!! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andrea:
Gyönyörű lett a babaszoba, a pocis képetek meg csúcs! :)

Zsuzsó, Kubu, Zsu, Zsuzska Isten Éltessen Sokáig Titeket!!!
Hirtelen nem jut több Zsuzsanna eszembe, ha vkit nem nevesítettem ezer bocs és Neki is Boldog Névnapot!!! :)
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Na túl vagyok a leszíváson, eredményhirdetésen 6 petesejtet mondott K2.
Holnap reggel 9 körül kell telefonálni, mi történt a sejtecskékkel.

Eszter óvatos gratula!! :D :D

Csucsu hááááááááááááááát nagyon ügyik vagytok gratula.

Mindenkinek szép estét!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Hahó!

Én is előkerültem, ma nem engedett napközben irni!

Nagyon köszönöm a sok megemlékezést, nagyon jól esik, hogy ennyien gondoltok rám!

Egyelőre az nem, akinek talán nagyon kellene, de még nem telt el a mai nap, és én is csak késő este születtem immár jajj de sok éve, hát ez van, ismét eltelt egy - hm -és ismét nélküle.

Emlékezetes fog maradni Csucsu és Eszter hire, nagy-nagy gratula! Csucsukám nagyon ügyesen voltatok, Eszter másképp ez nem is lehet!

Remélem Avarka is csatlakozik a csapathoz!

Judit: várjuk mint mondott ma S, jobbulást. Kocsi szép nagyon.

Breki: épp most irtam egy csajszinak M dokker ügyben, nehogy már mást keressen, nem tudja, miről marad(hat) le. Pár hét mulva én is megyek hozzá. Videó tüneményes lánykádról, a neve és a vonalzó annyira szép!!!

Sajtikám: te is előjöttél a zugból. Na akkor lesz mit javítani a táblicskun! Remélem egy ilyen matisz-baba még bejöhet nálatok vagy bárki másnál! Vasi-éknál fiú lesz, és nagyon jól vannak.

Minden jót

kispatak
Vendég

Hiányzik a társaságotok, de most mégis jobb messzebbkerülnöm a mindennapos baba-témától.
Mérgemben (bánatomban?) levágattam a hajamat is, alig ér vállig. Szerettem volna vmi újat, mást, drasztikusat. Sikerült, de jó lett, másoknak is tetszett. :)

Szűnni nem akaró drukkjaim érjenek célba nálatok!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 16:55-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Kispatak:
Heppibörzdéj!!! :lol:
Kép
Márciusban lesz orchideakiállítás!

Pá Drágáim!
sajt@

Na látjátok! A Titok ismét müködik!

Csak Sajti-t és a táblázatot kellett emlegetnem, már itt is van!

Mieza: Albert herceg hogy van? Várnánk egy pár sort és képet! Legalább apát kérd meg, hogy irjon! Hiányzol csajszi!

üdv kispatak
Vendég

Hát ezt nem hiszem el! Laptető???

Na csak egy kicsit hagyok magamnak!

A többi Eszter, Avarka, a kezdők, (ujra)kezdők és mindenkié legyen

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: