A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Csucsu, ez szuper!!!!!!!!! Jaj de örülök neki.
Nálatok mi volt eddig a gond?

Estrella, köszi. Akkor ráuszítom Sz-t szerdán a témára.

Remélem nekünk is segít a BMC láthatatlan jótündére, vagy a hegyi levegő. Főleg ha úgy járnánk mint Csucsuék.
franci

Ancsi, nagyon cuki Dorka!!!

Andi, szoba kis ékszerdobozka! Nagyon aranyos :wink:
Pocakos szülők viccesek :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

nyálaska Kép

és pöttyöske :D
Kép

Lehet, h. ezeket már láttátok... akkor bocsi :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szép jó reggelt!

Csucsu, ez a reggel valóban nagyon szép! :lol: Gratula! Mikor mész dokihoz? Légyszi rakd fel a tesztet!

Franci, én a recin mindig 2x is megkérdeztem, hogy hova kell menni, addig magyarázták, amíg látták rajtam, hogy megértettem! :oops: :lol: Szóval mindig segítenek! Én az EKG-t a leszívás előtt csináltattam, elfogadják, ha a házidokidnál csináltatod.

Andi, veled álmodtam! :lol: Szépen táblázatba szedted az összes vizsgálatot, amit csak kell csináltattni és volt egy külön rubrika, hogy melyik vizsgálat mennyire fáj! :shock: :lol:
Vendég

Köszi csajok,aranyosak vagytok!! :lol: :lol: :lol:

Franci!!
Engem műtöttek endóval,meg csináltunk egy vv-es vizsgálatot,és kicsit kimerülőbe vannak a petefészkeim,amúgy Apánál minden oké. :D :D
csucsu99
Budapest

Eszter, folyamatosan rád gondolok!
Kb. 1 óra és elmondja K ügynök a szép magas HCG-t!

Avarka, korán teszteltél v. a tesz volt sz@r!
Drukkolok!

Csucsu, ezt nem hiszem el!
Csodák igen vannak!!!!!!!
Hatalmas gratula!!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Navi: köszi..... :) Zorka továbbra is elvarázsol!!! :) Olyan jó látni, ahogy nő és látszik, hogy már figyel a képen!!! :)
El sem hiszem, hogy nyárra ilyenünk lesz nekünk is!!! :)
Hát készültek még képek, majd megmutatjuk a gyereknek, hogy hogyis vártuk annó :lol:

Zsu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megcsináljam???? :wink:

Csucsukám: hát reggel óta felpörgettél (reggel csajok levelet váltottunk Csucsuval más ügy miatt és hát.... ettől volt ragyogó kedvem már az első bejelentkezéskor :wink: )
Szóval átéltem a magunk szeptemberi élményét megint.... :wink:
Annyi mindent mondanék még, de csak 1-et kívánok: minden a legnagyobb rendben legyen!!!! Most csak ez számít!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Pöttyös Zorka nagyon édes!
Gergő esténként hallgat egy mesét, ott Pötty Zorka van.

Zsu, akkor már megszokták hogy valaki kétszer kérdez.

Csucsu, jó hogy csak alig kimerült. Elég volt az az egy is. Célt ért.
Endóval mikor műtöttek?
franci

Andi és Csucsu itt titkolózott reggel az orrunk előtt. Irgum-burgum. :lol: :lol: :lol: :lol:
franci

Franci: hát csak megvártam, hogy előálljon a nagyhírrel Csucsu... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: De már alíg bírtam magammal :)
Ne izgulj a recepciós csajok ki vannak már képezve rendesen.... én egyeszer olyan jót derültem, volt egy sárga csaj, a nációját nem ismertem fel de vágott szeme volt... és alíg beszélt magyarul... na ott elmagyarázni hogy hova menjen és miért..... az volt egy szép mutatvány, de megoldotta Irénke azt is!! ! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi, persze ez Csucsué. :)
Azért a sárga csajt csak nem fogom überelni.
franci

Franci, tényleg? Nem ismerem a mesét :D

Képzeljétek, most pár perce fordult meg a kisasszony a hasáról az oldalára :lol: Pont 3 hónapos, 3 hetes és 3 naposan :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi, tündéri a kislányod! És nagyon kis ügyes! :) A bnőm kislánya is Zorka, 6 hónapos.
Vendég

Csucsu: jujj de jó,VÉGRE!!!!!
Úgy vártam már a híreket,tizenhetedike óta azt lesem,mikor jössz mááááár!!!!! :D :D

HATALMAS GRATULA MATISZ-BABÁHOZ!!!!! :D
Vendég

Csucsukám,
óóóriási!!!
Itt pityergek rajtatok...dejódejódejó!

Eszter, Avarka,
csatlakozzatok bátran Csucsuhoz, van még ott könny ahol ez volt :wink:

Navi,
gratula ügyes Zorkádhoz! Zabálnivaló a kiscsaj! (bár tudom, nekem mostmár inkább a kis-skacokat kellene stírölnöm :oops: )

Franci,
látom mire ideértem Andikánk már meg is tartotta az első gyorstalpalót a bmc-s tudnivalókról :D

Lukácsné,
80ezerbe fájt, mózessel, sportrésszel és autós gyereüléssel, 1 év garanciával. Az eredeti elképzelés is ez volt, hogy nagykerekű, multifunkciós és lehetőleg 100rugesz alatt...hát megvan :D

És akkor itt vannak a képek is:
Nem túl jó a színe az esti villanyfény+vaku kombináció miatt, tényleg piros, nem ilyen rózsaszínes:
Kép
Kép az én pocakommal
Kép és apáéval

Kép
judit0713

Juditkám:
Jaja, megvolt a gyorstalpaló, nehogy a firss paciensben kételyek legyenek bármivel kapcsolatban is :)
Csodaszép ez a kocsi.... :) Odavagytok tőle mi??? :) Jajj nekem is nagyon tecc ám... :wink:
És látom, hogy ott gömbölyödik a 2. képen a pocak is???? És a 3. képen Tepárod pocak is???? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

csucsu: Gratula! Csak sikerült látod!

navi: Zorka aranyos. Jó sokat nőtt. És gratula a mutatványhoz.

judit: Tök jó ez a babakocsi. Szépet választottatok.
vicky79
Budapest III. kerület

Csucsu,
gratulálok itt is a matisz babához!!!!

Judit,
gratulálok a babkocsihoz, nagyon szép! szép a pocakod is! :wink:

Eszter, Avarka,
drukkolok hogy ti is jó hírrel gyertek!

Navi,
Zorka tündéri és gratula a fordulás mutatványhoz! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.02.21 10:43-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Zsuzskák UTólag nagyon bódogat!
Kispatak-Isten éltessen!

Ancsi,Béku-nagyon örülök a kispuncisoknak!!!!

Csucsu-Gratulálok!

Eszter-nagyon szorítok,nemsokára szólít K2!!!!
Avarka-holnapra mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit-húúúú-naon jól néz ki a babakocsi,és a pocid,szépen gömbölyödik

Andi-Iza-lak is meseszép

Reggel óta esik a hó!
Pancsi
pancsi790204

Navi, nagyon ügyes a lánykád.
A mese a Kossuth rádión van. Vacka rádió.

Judit, nagyon szép a kocsi. Pocakok is szépen gömbölyödnek.
Miénk apa is így áll a papucsába. :lol:

Andi, olyan gyorsan megtartottad a gyorstalpalót, hogy én még a kérdéseimet emésztettem. :)
franci

Andi,
nagyon szép az Iza-lak!!!

Kispatak,
boldog születésnapot!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Franci: csak aztán nehogy a hsg-t, az inszemet, vagy a lombikot is megcsináljam itt Neked nagy sebtiben-lobtában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok, köszönöm szépen a gyerekszoba dícséreteket! Gondolhatjátok hol kávézok-teázok azóta..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajj Csajok, Eszterkémért úgy izgulok.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: ne is mondd,a kávémmal a kezemben lesem a monitort folyamatosan...hátha jön egy újabb klassz hír!!!!! :D :D :D :D

Előkészítem a zsepit is,mert a mai hírekhez már nem elég a kezem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugye jön valakinek sms Esztertől?? :D
Vendég

Csodaságos szép napot:)

Csucsukám, én is a föld fölött... :D :D :D :D :D
Avarka, imádom a hozzáállásodat, holnap a Ti napotok, vicceskedik ez a baba már most :) amúgy én se ismerem ezt a tesztet :shock: :shock:
Navi nagyon szép és ügyes a lánykád!Remélem, hogy az én magzatkáim fele is ilyen gyönyörűséges kiscsaj lesz:)
Judit nekem is mozgósítva vannak a könnycsatornáim (ha kell, ha nem), de most legalább oka is van, h itatom az egereket örömömben:D Nagyon szép kocsit vettetek! És nagyon csini pocid van :D
Kispatak én is Boldog Szülinapot kívánok neked!
Andi, biztos brutál pocakom lesz, remélem minél hatalmasabbra nőnek benne a bébik, nem bánom én ha moccani se fogok tudni, csak minél nagyobbra nőjenek :D amúgy már most látszik a pocakom, tegnap megcsodálta a család is :D

Kép
carla1227

Sikerült megnéznem Iza szobát. Csodaszép. Andi lakberendezést nem vállalsz a HSG és az inszem mellé???
Egyik nap majd átküldöm Gergőt hozzátok. Nagyon rend van ott.

Mostmár megyek dolgozni………
franci

CSUCSU!!!!!! Te ATYA ÉG!!! HŰŰŰŰŰ!! SZÓHOZ SEM JUTOK!! EZ ÓRIÁSI! HATALMAS GRATULA!!!!!
ann74

Lányok,2 napos munkának köszönhetően itt a teljes szombati videóm,mindenkinek,akit érdekel! :)

http://www.youtube.com/watch?v=tMtWsZFk ... A1F0DFFD30

Andinak külön ajánlom a 2. részét,aminek a legelején látszik (10 mp-nél) a 3 csíkocska ;) :D :D :D

Motiváljon ez mindenkit,aki még vár erre a csodára,ami minket már utolért!
Akik meg már túl vannak egy ilyenen,nosztalgiázzanak ;) :D

5 részletben került fel,sajnos a youtube 2X rakta fel egymás után az 5-öt,így egyből nézhető újra,de mindjárt kitörlöm a második 5-öt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez bizony 1 punás!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Franci: hát lehet ezzel kéne foglalkoznom, csak nem biztos hogy az ízlésem mindenkinek bejönne... :wink:

andrea-1

Csucsu!Most olvastam!Te jó ég!!!!Hatalmas gratula!!!!!Nagyon örülök!!!

Kép
Kép
missancsi

Eszter!Avarka!Már olyan kíváncsi vagyok!Csomószor gondoltam Rátok!!!

Kép
Kép
missancsi

Ilyen hírekre jönni, pedig nem is ezért jöttem, hanem Eszterért :lol:
Csucsu, isteni hír!!!
Az Espiro nekem is szerelem volt első látásra, nekünk zöld van :D

Ágy összerakva, hát eddig 2x láttam benne macskát, de olyan fejhangon visítottam, hogy azóta nem merészkedtek bele. Éjjel is többször felébredtem és ellenőriztem, hogy nem hunynak-e benne.
Meg fogok hibbanni????

Judit, hányra mentek S.-hez ma?
kpn

Zorka baba nagyon szép!!! :lol:

Mindenkinek köszönöm a fotódicséreteket! :)

Kép
Kép
missancsi

Csucsukám!!!!!! KépKépKépGRATULÁLOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Drága, ez volt a nagy hallgatás :D :D :D :D :D :D :D Ledöbbentem és szívből örülök, ez eccerűen fantasztikuuuus!!!!!!

Maccs
vörösmacska

Andi: én is imádom a lakberendezést,az elo-tól megrendeltem a tanfolyam anyagát (csupán kíváncsiságból),mert én nem értek hozzá,de ha szépet látok,azt észreveszem,és értékelem,és bizony Izabella szobája tényleg nagyon klassz lett!!

Nekem a színek is nagyon tetszenek :)

Párom be is lelkesült,hogy ugye csinálunk mi is babaszobát? :D :D :D

Sajna nem,de én is örülnék neki,megértem,ha folyton ott szeretnél lenni,jó is álmodozni! :D

Szóval kiscsaj szerinted is? ;) ;) Bárhonnan nézte a nő,-márpedig 37 percig vizslatta-,nem látta nyomát egy fiúnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Avarka, ez még nem jelent semmit! Továbbra is mennek a drukkok holnapra :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Maccs
vörösmacska

SOS szolgálati közlemény!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Eszter sms, mondta, hogy megírhatom: :)

"Fél jóhír :) 31,9 vagy 37,9 a HCG. Valami kafa akármi érték 45, ami állítólag szuper, mert 25 felett kell lennie. Drukkolunk, hogy a Kis babónk maradjon és jövő hét csütörtökön mindent renben találjon K. ügynök" :)

Szóval Eszterkém, graulálok, most még csak fél elánnal....DE MOST MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!!!!!! és jövő hét csütürtökön, már úgy fog örjöngeni öreganyátok, hogy nem fogtok bírni velem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

eszter: Halk gratula.
vicky79
Budapest III. kerület

Megvolt ma a terheléses vv-m. Holnap du. lesz eredmény. Nagyon várom már.
AMúgy ajánlom mindenkinek ha esetleg inzulint szeretne nézetni: centrumlab.hu
1200/1 db inzulin, 60/1 db cukor, 1000 ft egyszeri vv díj van. Tehát ha 3pontos vv van, az összesen fizetősbe 4780.- Ft
Eredményt másnap megküldik kérésre mailben. Beutaló nélkül is csinálják a fizetőset.Drukkoljatok nagyon jó legyen az inzulinom!!!
ann74

Eszter drága,hatalmas gratula!!!! :D :D :D

Ez tökéletes eredmény,az enyém is csak 39,7 volt,és mégis itt a baba,ez nem is volt kérdéses!!!! :)

Csak annyi,hogy magasabb értékhez szoktál!
Vendég

asssssssssssssszta !

Csucsu csajszi, hát ez olyan csudajóhír hogy csupa csupa libabőr vagyok, istenem még a szemem is bepárásodott, nagyon vigyi magatokra és ujjaim krosszban továbbra is !

Eszter,
huh, akkor übergigamega drukkok jövő csütre is !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ann: drukkolok a jó eredményhez!!!! :)
Vendég

Nem jól fogalmaztam,így félreérthető!!!

Szóval nekem 39,7 volt (asszem),és senki nem kételkedett a babában!!!! S és a biológus tiszta szívből gratuláltak,ez nagyon jó érték!

Csupán Eszterünknél mindenben valami extra eredményre számítunk,talán ezért ;) :D
De én tudom,hogy ez jóóóóóó!!!
Vendég

Eszter! Halkan én is gratulálok, drukkolok a folytatáshoz!!!

Ann, hajrá jó értékek!!!

Kép
carla1227

Nórikám: Nekünk az ágyba nem mentek be.... még.... DE....!!!! Rajó tegnap rajtakapta a MIlit a pelenkázón sertepertélni......... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hát nálunk is volt fejhang.... de én azért aludni bírtam.... bár lehet majd rovancsolom a csapatot én is idővel éjszakánként.... :shock: :shock: :shock:

Béku: igen szerntem az! ...és én máshol is láttam ennek a jelét a felvételen :) pl. asszem 24 mp-nél :)
Viszont azt mondtad leválasztotok gipszkartonnal egy részt Majának, nem? Ott kiélhetnéd azért Magad akkor.... :wink:
Pont azt írtam Eszernek vissza sms-ben, hogy Nálad se volt egetrengető mértékű az a hcg és kis ficánkátok mégis itt van és együtt örülhetünk Neki :)

Ann: Drukk a vérvételhez!!!! :) Remek eredményed lesz meglátod!!! :)
Jó hogy mondod ezt, mert lehet ha b..kodnak a diabetológián nagyon, akkor úgy felbuzdulok, hogy elmegyek és megcsináltatom mégegyszer, és annak tutira jó eredménye lesz már, mert azóta minden érték jó.... Egyre inkább betudom a laboros légkör miatti parámnak a magasabb értéket... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Eszteeeeeeeeeeeeeeeeeeer, de örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Halk gratula, és további szorítás a jövő hétre.

Nahát ennyi jóhír közepette az én inzulin értékeimnek is jónak kell lennie, hogy 1 hónap múlva én is megörvendeztethesselek benneteket.
ann74

Eszterkém!

Jó lesz az :lol: Már ugyan küldtem sms-t, de itt is gratulálok!

Holnapra egy ilyen eredménnyel én is boldog leszek :lol: :lol: :lol:

Kép
avarka

KépESZTER, gtaulaaaaaa :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Andi: nagyon jól tetted,hogy megírtad Eszternek :)

Ő többszázas HCG-t várt,most ezért veszi csak félsikernek,de ez egy teljes baba,teljes siker!!!! ;) :D :D :D :D :D

Nagyon hosszas volt a 4D-m,a végén összehúzódott a méh a sok csesztetéstől,akkor hagyta csak abba a nő :)
Az már elég kellemetlen volt,meg én most még nehezen viselem a hasi UH-okat,mert még nagyon nyomkodni kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

azt mondta,még azért ne vegyünk rózsaszín cuccokat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de hisz egyértelműen lány!!! Ha fiú lenne,aggódnunk kellene,hol van a többi alkatrésze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter!Ez szuper hír!Meglátod minden rendben lesz!halk GRATU!!!

Kép
Kép
missancsi

Laptetűű!Legfőképpen Avarkának!+csippentsen belőle Mindenki akinek szüksége van rá!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: