A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari,
drukk holnapra, és ha jobban vagy, akkor gyere egy kicsit dumcsizni :lol:

Kriszto,
hát igen. Az a könyv a keseredettségről szól, és hogy mindenben és mindenkiben a rosszat látja a főszereplő. Nekem rettentően negatív volt, de elolvastam. Neked sem kellene ám ilyen lehangoló könyveket olvasnod... inkább valami pozitívat olvass. OK, akkor majd kölcsönadod azt a másik könyvet? Ha pozitív, akkor szívesen elolvasom. Vigyázz magadra, és növeszgesd a petikéket. :wink:

Nyuszi,
az tök jó lehet, ha éhgyomorra megiszod azt a löttyöt. :x Olyan édi lehet a pocid :lol: biztos nagyon jó érzés. Amikor terhes lettél volt hányingered a második hétben?

Leeda,
sajnos nálunk rettentően rossz az idő. Fúj a szél, és nagyon hideg van. Nálatok szép az idő? Te hogy vagy?

Mné,
kíváncsian várjuk a holnapi eredményt ++++++++++++++ :wink:

Melcsi,
vigyázz magatokra!!!!!!!

Katapetra,
akkor holnap mész Uh-ra úgye? Mikorra várható a punkció? Péntek körül? Vagy rosszul tudom?

Csuti
Kép
csuti83

Csutikám!
Péntek körülre mondta a doki a punkciót, most ez lehet péntek, de lehet, 28-a hétfő is....majd meglátjuk! :)

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Lányok, kérlek nagyon drukkoljatok holnap reggel! Iszonyatosan félek az eredménytől!!! Amint tudok jövök, és remélem, hogy jó hírekkel szolgálhatok majd.
Már csak max. 12 óra.

További szép estét!

Mné
mné

Drága Mné!!!!!

Hidd el most az egész fórum együttes erővel Neked szorít!!!!!

Puszillak!

U.I.:Bármi történjék, semmi sincs veszve!!!!!!

katapetra

Sziasztok!

Mné!!!!!! Annyira de annyira szorítok!

Katapetra! Igen, megyek holnap. Hat előtt indulok, reményeim szerint negyed hét után, fél hét előtt ott is vagyok! Nagyon gyúrok az első néhány hely egyikére! :wink:

Nyuszi! Azt nem értettem teljesen, hogy miért tudnék beszélni a terhességi diabéteszről? Mármint hogy miért engem említettél...aztán lehet, hogy lemaradtam valamiről....
Egyébként gratula, hogy kibírtad a terheléses cukor vérvételt, nekem is volt már, nem egyszerű, állapotosan pedig gondolom sokkal rosszabb. :( Csak legyen jó az eredmény és akkor pici szenvedést megért. szorítok...

További szép estét nektek.

Barika! Puszillak.... holnap...+++++++++

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Csuti,

köszönöm, megvagyok! Ma nálunk szép idő volt, sütött a nap, takarítgattam egy keveset... :wink:

Nyuszi,

jól nézhetett ki a hasad... :D

Mné,

nagy drukk holnapra!!
leeda

Sziasztok!

Először is nagyon-nagyon sokat kell visszaolvasnom még mindig. :D De én nagyon örülök ennek. :D :D :D :D :D

Egyelőre nem igen vagyok képben, de nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek!!!!
A függőségem mit sem változott, de azzal, hogy nem tudtalak olvasni Titeket elvonási tüneteim vannak. :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És a következő napjaim sem biztos, hogy engedik, hogy naprakész legyek. :cry: :cry:

De nagyon szeretném tudni, hogy kivel hogyan alakulnak a dolgok.

Tényleg nagyon hiányoztok!!!!
szélkisasszony

Mné! Én nagyon-nagyon-nagyon drukkolok! Remélem holnap hamar jössz a jó hírrel!!!!
Vendég

Csodálatos szép-jó reggelt kívánok mindenkinek!

Jelentem megcsináltuk a tesztet.

Tátááám:
Kép

Már csak annyit kell tenni, hogy megvárjuk a fél nyolcat, és hívjuk Apánkat, aki megerősíti a dolgot remélhetőleg! :-)

További szép napot kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Mne, gyonyoruuuuu :lol: Gratula es gyere majd,h mi lattatok :lol:

Nalam: ejszaka elkezdtem pecsetelni, negativ teszt, hivtam Deviszt azt mondta varjuk meg a rendes verzest, addig hasznalni kell mindent... :shock

Tiszta szivbol kivanok mindenkinek a pozitiv tesztet! Drukk a tuszocskeknek :!: :!: :!:

Szep napot, pusza
Bari

bari6

Mné,

:D :D :D :D

Bari,

én még mindig nagyon szorítok Neked :!: :!: :roll:
leeda

MNÉ!!!! El sem olvastam az esti levelezést, gyönyörű a csíkocskád!!!!!!!!! GRATULÁLUNK, juhéjj, újabb kismama született!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És a másik, hogy kibírtátok a 21 napot, nem semmi!!!! Jajj, annyira örülök Nektek, aztán gyere ma még mesélni, hányan vannak, hol vannak, mi a program :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Na, most már elolvastam mindent!!! :lol:

Kriszto, nem a terhességi diabéteszre gondoltam, a diéátra...Inzulinrezisztencia..... Ugyanaz az elv, ha nem jó a cukor, akkor a szintjétől függ, de átlag 180 grammos CH diétát kell tartani. Ami nem rossz, de nem is egyszerű..

Bari, sajnálom a negatív tesztet, de akkor tessék folytatni a dolgokat, gondolom Apánk is láttot már ezt azt, nem kockáztatja meg, hogy egy kósza pecsételés miatt menjen el a baba!! De ahogy olvastam, frankó csaj vagy, és most egészen biztosan nehéz, de hamar túllépsz és készülsz a következő küzdelemre!!!!

Szélkisasszony, jó hogy jössz, gyere Te is vissza rendesen :)

Nekem már csak 3 hét munka :wink: Ma jön az utódom, be kell tanítani és 4,5 év után leteszem a tollamat az asztalra és kezdődik a hivatalos láblógatás :) Szóval most ritkábban tudok jönni, nem taníthatom be a babanetes fórum használatának rejtelmeibe :) Pedig szívesebben tenném .... :?

Szép napot :)

nyuszika85

mné:
:lol: :lol: :lol:

Nekem szépen növögetnek a tüszöcskéim és még az is előfordulhat, hogy nem kell aláírnom......
Bal petefészkemben jött 3 új jelentkező, jobb petefészekbe maradt a 2. de ők a legkövérebbek. :D
endrometrium: 8mm
Ez tök jó! :D

Szurikáta: A szerencse szuri nagyon jól jönne! :D

nyuszika, a pocidról barba papa mese jutott eszemben, ahogy mindig alakot változtattak. :lol:
Azért mindenki HŐS aki meg íssza azt a trutyit!

Drukk mindenkinek!
emerenc

Mné: :D :D :D :D :D :D De jó, de jó!!!!! Ezért érdemes kockáztatni a lebukást itt melóhelyen!
Bari: én is drukkolok még nektek! És hátha D majd többet mond. Puszik!
szélkisasszony

Mné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon gratulálok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyere majd a hírekkel, hogy D. mit látott, és mutatott neked az UH-n :lol: :lol: :lol:

Szélkisasszony,
jó, hogy jöttél, szép napot kívánok neked!!!

Bari,

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Emerenc,
te is ügyes vagy, csak így tovább...

Katapetra,
én is megyek pénteken D-hez, még lehet, hogy találkozunk. Majd írd meg, hogy hány órára mentek, ha akkor lesz a punkció, de ha nem akkor lesz, akkor is mész UH-ra, így nagy a valószínűsége, hogy találkozunk. :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok,

gratula a pozitív teszthez!!!

bari: tessék bízni!!!!! Hárman vannak és maradnak is!

sajnos tegnap megjött, így ma telefonálok az Intézetbe addig is nyalogatom a sebeimet :( és várom h a 2. inszem sikeres legyen!!!!
kisalag
Fót

Mné!!!!!!

Annyira, jóóóó! Örülök, szorítok tovább! :wink: Mentek ma Dévaihoz? Majd gyere a hírekkel!

Nyuszi! :lol:
Nincs inzulinrezisztanciám. :D Szóval lehet, hogy beszéltünk a diétáról, de teljesen független ezektől a dolgoktól. Hivatalosan nincs PCO-m mert a hormon eredményeim, az inzulinrezisztencia hiány stb. nem támasztja alá, viszont nincs spontán peteérésem (na jó 10-ből 2-szer van), illetve mindkét petefészkem kifejezett multicisztás. Tehát ezért mondta Dévai az ősember diétát, húst hússal és zöldséggel, semmi sütike, csoki és max 5*25 g szénhidrát naponta. Sajnos ez olyan dolog, hogy be is tudom tartani meg nem is... de igyekszem :wink:
Egyébként ha nem eszem szénhidrátot, majdhogynem jobban érzem magam.Csak lenne már azért tilalom, mert baba van a pocakban...

Harmadik lettem reggel! a helyzet a szokásos, sok-sok tüszőcske, és nagyon kicsik, még csak 7-esek a legnagyobbak, de van még idő, hol van még a 18. nap???....

Katapetra! Gyere majd, hogy mi volt ma reggel!!!!

kriszto

kriszto82

Kisalag! Úgy sajnálom.... :( :cry: :cry:

kriszto

kriszto82

Kisalag, nagyon sajnálom :cry: Majd gyere,h mit mondott Dévisz :wink: Ma kell is menned? Inszemmel már a köv. ciklusban lehet is indulni?

Csajok! Ment már vissza valaki fagyasztott embrióért Déviszhez? Nem tudjátok,h az h működik? A BMC-ben azt olvastam,h csak akkor kell fizetni,ha felébredtek az embrikék...vajon Dévisznél is így van?

Amúgy már ki is számoltam,h ha minden jól megy, akkor április végén mehetünk újra :lol: ami azt jelenti,h a mostani piritől számított második pirivel már indulhatunk is :lol:
Már megbeszéltük a zurammal,h mi mindent fogunk majd csinálni addig :lol:

Csuti, drukk a péntekhez :lol:

Mné, gyere majd :lol:

Krisztom, nem is reagáltam a műtőig eljutsz vagy sem-re, MOST el fogsz jutni és nem csak addig :lol:

Szép hóeséses napot!

Bari

bari6

Csuti.... nagy a csend.... talán rejtegetsz valamit????

Kép

kriszto

kriszto82

Mné,

Gratula :!: :!: :!: :!:
Tudom bután hangzik, de megkönnyeztem a + tesztedet :oops:
A köhögése sajnos még megvan, és ugyan nem most, de már próbálkoztam a hagymateával is, de nekem az sem használt, de azért köszönöm az ötletet, és hogy gondoltál rám.

Bari,

Nagyon sajnálom, de ha még Dévai sem enged leállni, akkor még talán van egy kis remény péntekig.
Nagyon ügyik vagytok, hogy már most próbáltok felállni, és bizakodóan nézni a következő időszakra, de azért péntekig még nincs minden veszve.

Kisalag,

Szörnyen sajnálom :cry:
Majd gyere, hogy mit mondott Dévai, mikor kezdhettek újra.

Csuti,

Te még kibírtad tesztelés nélkül? Mné a követendő példa :)
Nagyon izgulok értetek is :wink:

Kriszto, Emernc,

Szépen növesztgessétek tovább a tüszőcskéiteket, és minden rendben lesz.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Drága Mné :cry: :cry: :cry: (Örömkönnyek)
Itt bőgök, a párom, meg azt hitte nagy baj van...DEHOGY IS!!!!!

Ez csodálatos!!!!!!!!!Tiszata szívemből gratulálok, a teszt miatt meg minden elismerésem!!!!!

Kisalag..... :( ne add fel, a 2 inszemnek sikerülnie kell!Ölellek!

Bari....én még mindig bízom titokban, ahogy tudom, Te is!

Kriszto, örülök, hogy beindultak a dolgok, hajrá! Mikor mész legközelebb?

Emerenc, mennek a drukkjaim Neked is!!!!Hajrá tüszőcskék!

Csutim, drága valószínű, hogy pont akkor voltál itt Pesten a punkció, ill. a beülti miatt, amikor én bevallottam a csajoknak, hogy már csak lelkiekben vagyok Dévais...remélem Te sem fogsz ezért neheztelni rám! Tudod mi nem indulhattunk lombikkal, ezért célunk érdekében váltottunk!...puszillak, és sok sikert péntekre!

Ma voltam én is Uh-n, hát olyan vagyok, mint egy szőlőfürt:)
Bal:2db-8mm, 2db-10mm, 1db-11, 1db-12mm,
Jobb:3db-9mm,1db-10mm, 1db-11mm, 2db-14mm, 1db-15mm,
1db-16mm, 1db-18mm
Mnyh.:7.5mm

és úgy néz ki pénteken PUNKCIÓ!!!!(99%) :lol:

Szerdán megyek még egy UH-ra, ott lesz lefixálva a dolog :)

katapetra

Kép 2011.02.21.

katapetra

Katapetra!

Szerdán reggel megyek uhu-ra!
Emerencet beírod a tábliba? Ő péntek óta szurizik és jön szerdán szintén uhu-ra.... :D

Tök jó, hogy már pénteken punkció lesz! Jaj, nagyon szorítok! :wink:

kriszto

kriszto82

Parane!

Ott voltál reggel????? Mi volt?????????

kriszto

kriszto82

Mné, ez nagyon csodálatos, alig várom már a Dévais beszámolót.
Többieknek továbbra is nagyon drukkolok a tesztek miatt, punkcióhoz ill. tüszőérleléshez.
Én a Kútvölgyiben voltam a terheléses vizsgálaton, és engem valahogy nem viselt meg. Egy fél citromot is belenyomtak, mondjuk a végét már rágni kellett a glükózt, de amúgy kibírható volt.
Nyuszika, most képzeld el, két gyerkőc mit tud művelni egy pocakban. Van hogy három óriási pupom van, vagy hogy két szarvacska stb.
Barikám, nem feladni!!!!!!!!
És ez Kisalagnak is szólt, lehet, hogy D látni fog sárgatestet.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Most jöttünk a dokitól a rossz hírekkel. Bárcsak ne kellett volna menni...

Szóval a helyzet az, hogy bár a tesztem pozitív, de a méhemben egy darab aprócska manócska sincs! Vagy annyira aprócska, hogy még nem látszik (de ezt kötve hiszem, és a doki is inkább csak a mi biztatásunkra mondta szerintem). Holnap mehetek béta HCG tesztre, és szerdán ismét Dévaihoz, hátha változik valami. Hát nagyjából ennyi.
Csak tudnám, hogy a jó Isten miért űzi ezt velünk. Inkább lett volna negatív a teszt. Ez így elviselhetetlen!!!

Sajnálom, hogy rossz hírekkel jöttem!

Mné
mné

Mné,

:cry: :cry: azért remélem, hogy csak nagyon aprócska, és azért nem látszik....máskülönben hogy lenne pozitív a teszt????
Kitartás!!
leeda

ÓÓÓÓ drága Mné,

Mintha csak magamat olvasnám.
Nálunk ugyanez volt. Szép pozitív teszt, boldogan repültünk Dévaihoz, aki közölte, hogy ugyan szép sárgatestem van, de babát nem lát egy darabot sem :cry:
Végig bőgtem a nap maradék részét.
Ráadásul nekem nem két nap múlva kellett vissza mennem hozzá újabb UH-ra, hanem pénteken voltunk, utána meg csak szerdán kellett menni, addigra hátha lát valamit.

Aztán látott :D egy szépet és egy maszatkát, és a végeredmény, hogy ugyan maszatka felszívódott, de egy pocaklakó szépen beköltözött :lol:

Szóval hidd el, hogy tudom, min mész most keresztül, és csak azt tudom mondani, hogy amíg Dévai nem mondja ki véglegesen, hogy nincs ott semmi, addig bízni kell :!: :!: :!: :!:

Az eddigi történet kísértetiesen hasonlít a mi esetünkre, ha jól tudom rajtam kívül Te voltál az, aki kibírtad a tesztelést is a végéig, szóval én azt kívánom, hogy ugyanúgy végződjön a Ti történetetek is, mint a miénk, egy babával.

Azt mondta, hogy sárgatestet lát-e?

Ahogy a lányok szokták mondani, küldök Neked egy nagy lélek simit, és tarts ki még egy kicsit, amíg D. nem mond véglegeset.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Leeda: Ha méhen kívüli a terhesség, akkor negatívnak kellene lennie a tesztnek?

Nene: Köszönöm a biztató szavaidat, mi is reméljük, hogy így lesz. Sárgatestet, ha jól emlékszem, és jól hallottam, akkor a jobb petefészkemnél látott. Nem tudom, hogy annak ott van-e a helye, illetve lehet, hogy rosszul értettem.

Mné
mné

Drága Mné, lehet, hogy még annyira aprócska a petezsák, hogy azért nem látja!
Nagyon szorítok Neked :!:

katapetra

Drága Mné! Kitartást! A holnapi HCG is sok mindent megmond majd :wink: és ahogy Nene is írja, bízz a picurban, ott lesz, csak még bújócskázik :lol:

Léleksimi!!!

bari6

A sárgatested azon az oldalon van általában, ahonnan megtermékenyült a petesejt.
Itt másképp van, mint a lombiknál, mert nálunk természetes úton jön le a petesejt, így nekem pl. biztosra meg tudta mondani, hogy bal oldali petesejtem termékenyült meg a baba, mert nekem ott volt a sárgatest. Jobban szólva ott volt egy nagy, és a jobb oldalon egy kicsi, valószínűleg az maszatka sárgateste volt.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné, nagyon drukkolok, hogy legközelebb lássa D a babát. Nem feladni!!!!!!!!!! Látjátok, Nenénél is jóra fordult minden.

KépKép
momelcsi

Ami még fontos, hogy abban is nagyban különbözik a mi esetünk a lombiktól, hogy ott biztosra meg tudják mondani, hogy mikor termékenyült meg, s mikor ültették vissza, nálunk meg attól függ, hogy hány napos ciklusaid voltak, és még attól is eltérhet a megtermékenyülés időpontja.

Nálunk is ez volt, hogy ugyan nekem midig 28 napos ciklusom volt, most a gyógyszer vagy ki tudja minek a hatására ez valószínűleg eltolódott, és nem pont félidőben termékenyült meg, hanem pár nappal később, így csak pár nappal később látszott az UH-on is.

Bocsánat, hogy ennyit fecsegek, csak szeretnék mindent elmondani ezzel kapcsolatban, amit én tudok, hátha segíthetek ezzel egy kicsikét.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné!
nekem volt méhenkívülim, ezért nem vállaltuk be az ovulációs indulciót, ill. az inszemet sem, mert akinek már1 volt, annál nagyobb százalékkal lehet újra.
Tudom, hogy lombiknál is előfordul, de nem gyakoribb, mint egy normál nőnél, akinek még nem volt!

Ha kérdésed lenne, szívesen segítek.......DE NEKED NEM EZ LESZ, hanem ahogy Nene is írta, ott lesz az a babó!

katapetra

Mné!

Fel a fejjel! Nem tesz jót a babócának, ha szomorkodsz! Tarts ki! Lehet, hogy nem akkor fogant amikorra D teszi, hanem később és még parányi a picur, azért nem látszik... saját tapasztalatból tudom, hogy a teszt kb. a megtermékenyítés utáni 11. naptól (nálunk transzer általában két nap amíg a csészében vannak :oops: +9 nap utána) mutat pozitív eredményt! Tehát simán lehet még picuri és azért nem látszik! Dévai a holnapi HCG-ből majd elmondja a jó hírt! Addig is szorítunk Nektek! És mindenképpen úgy gondolni magadra, mint kismamira és pocisimi, hogy előbújjon a babócka!!! :D

UI. egyébként sajnos pozitív a teszt méhenkívüli terhességnél is, de a HCG egyértelműen bebizonyítja majd holnap, hogy a babóka bent van!!!!! Mert szép nagy szám lesz ÉS KÉSZ!!!

Nagyon-nagyon szorítok, én is!

kriszto

kriszto82

Mné,

én úgy tudom, hogy méhenkívüli is jelezhet pozitív eredményt, de szerintem itt arról lehet szó, amit Kriszto írt, hogy később foganhatott meg, és azért olyan pici még! Tarts ki, nem szabad feladni :!: :!:
leeda

Mné! Én is nagyon drukkolok, hogy csak a babó csintalankodjon. Elképzelni sem tudom, mit érzel most, de itt mindenki drukkol Nektek. Egy kicsit még tarts ki! Kép
szélkisasszony

Mné, jajjj, de ismerve Nene storyját, itt BÁRMI lehet!!!! Ne add fel és próbálj meg továbbra is teljes szívvel lélekkel kismamaként érezni!!!!!!!!

nyuszika85

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a biztatást! Kicsit összeszedtük magunkat. Beszéltem a nővéremmel is, aki mesélte, hogy neki is pontosan ugyanígy volt, és nem lehetett látni először az ultrahangon a gyerekeket (pedig ők ketten is voltak). Úgyhogy eldöntöttem, hogy nálunk is minden jóra fog fordulni, csak most ismét próbára tesz minket a jó Isten... Viszont ma már meg is csináltattuk egy magánlaborban a béta HCG tesztet. Holnap délre lesz eredmény. Nagyon-nagyon várom már!!! Remélem, hogy tényleg szép nagy szám lesz a papíron. :-D Ja, és vettünk még terhességi tesztet is, hogy lássuk, hogy erősödik a vonal. :-)

Még egyszer nagyon köszönöm Lányok! Igazán sokat jelent nekem mindez!

Mné
mné

Na tessék, mindenki elmenekült!

Sikerült elolvasnom a mai írásaitokat!

Katapetra: Nagyon nagyon szépek ezek a számok, és hogy pénteken már punkció! Ez szuper! Azt lehet tudni, hogy abban az intézetben punkció után hány nappal van a transzfer? Lehet, hogy már hétfőn vissza is kapod a csemetéket?

Kriszto: Neked továbbra is küldöm a tűszőnövesztő drukkjaimat. Nálad akkor egyenlőre Dévisz nem mondott semmit a punkció idejéről?

Szélkisasszony: Nálatok is mindjárt itt van a katonavizsgálat ideje ugye? Ha jól emlékszem, akkor március elején kell ismét mennetek. Az már csak 1 hét! Gondolom nagyon be van sózva az Urad! :-)

Csuti: Te is megvárod a pénteket? Remélem, hogy nálad a pozitív teszt sikeresebb lesz! ++++

Bari: Nagyon örülök, hogy pozitívan állsz hozzá a dologhoz! És április pedig már mindjárt itt van. Nézd csak meg, még csak most volt Karácsony, és már lassan a februárnak is vége.

Nene: nagyon-nagyon köszönöm, amiket írtál! Nagyon remélem, hogy a Te/Ti példátokat követjük, és szerdán már nem csak a teszt lesz pozitív, hanem a dokker véleménye is. Egyébként pont azt néztem, hogy szegény manócskának a jobb oldalon van a sárgateste, és a legelső ultrahangon Dévai azt állapította meg, hogy a jobb oldali petefészkem a normálisnál kisebb. Így egyre jobban hiszem, hogy csak annyira aprócska még a manó, hogy nem látszik.

Momelcsi: A múltkor írtad, hogy a 950. lapot egyben szeretnéd még olvasni! Hát akkor rajta! Ha jól látom, akkor kb 1 nap alatt cca 1-1,5-2 lap telik meg kommenttel, kivéve hétvégén. M tartunk a 904. lapon, tehát a azt jelenti, hogy durván 30-40 nap múlva talán el is érjük. Így üzenem Sárának és Matyinak (ha jól emlékszem, ha nem akkor elnézést), hogy tessék szépen anyut egy iciri-picirit közösségi életet élni még. :-)

Kisalag: nagyon sajnálom, hogy ma megjött. Voltál ma már Apánknál?

Emerenc: Neked is nagy drukk az induláshoz!

Leeda: Te hogy vagy? Magadról nem szoktál írni!

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Kép

Nagyon szeretlek benneteket!

Mné
mné

Mné!
Mi is nagyon szeretünk, én úgy, de úgy izgulok értetek!!!!!
Minden drukkomat most Neked küldöm!!!!!

Köszönöm a petikéim dicséretét illetően, amit irtál, tényleg szépen fejlődnek...még a mnyh-at erősitem, és pénteken mehetnek az orgiára :lol: , itt 24h, 48h, 72h, 120h után ültetik vissza a kicsikéket (gondolom egyéntől függően), ha nagyon szépek lesznek, lehet, hogy már szombaton visszakapom őket....remélem őket :wink:
De a legreálisabb a hétfő...nagyon várom már!
Holnapra pedig nagyon .....nagyon szoritok!!!!!

Sok puszi!

Krisztóm, holnapra javitom a baklövéseimet a táblába.... :oops: :wink:

Melcsike, olyan ügyes babáid vannak....és persze Te is egy HŐS vagy!
Puszi

Posszancs?merre vagy?

Szélkisasszony, tudtok már időpontot a párodat illetően?

Loreena???Hahó, tényleg már? gyere légyszi, és mesélj! :wink:

Szép estét!

katapetra

Mné,

nagyon aranyos a kis képed a neved alatt, és örülök, hogy egy picit jobb a kedved - már a lehetőségekhez képest.
Köszönöm, megvagyok - magamról sajnos semmi újat (pozitívat) nem tudok írni, inkább Titeket olvaslak és nagyon drukkolok Nektek!!

Szép estét!!
leeda

Mné,
na látod! Ez a pozitív hozzáállás kell ide! Meglátod ott lesz az a picurka :lol: Mikor kell D-hez vissza menned?
És mi is nagyon szeretünk!

Katapetra,
igen, ezt nem tudtam, sajnálom... :cry: de biztos a másik intézetben is sikert fogtok elérni, legalábbis én azt kívánom nektek!

Kriszto,
köszi azt az ari képet, nem fogok már soká titkolózni :oops: !

Nene,
:wink:

Bari,
neked is drukk a péntekhez, tudod, D. olyan csodát fog látni, mint amilyet még nem látott az intézet! CSAK BÍZZ!!!

Csuti
Kép
csuti83

Mné! Nagyon-nagyon drukkolok holnapra és szerdára is! Csak pozitívan! :D

Bari, annyira sajnálom!

Katapetra, akkor a hétvégén te is kismami leszel, ez szupi hír!

Kriszto, mostmár meg se állj a műtőig!!!!
Vendég

Csuti, laptető!!!!! Soha jobbkor...:)
Vendég

Mné: mi is mind nagyon szeretünk Titeket!!! :D :D Picikének meg üzenem, hogy egy nagy csapat csaj várja, hogy végre belépjen a rivaldafénybe. :lol:
Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk. Igen, már nagyon várjuk a jövő hetet. Nem a legjobb élmény szegénynek, de nagyon bízunk a javulásban.
Katapetra: Gratulálok a számokhoz. És mennek a drukkok a hétvégi vagy a legkésőbb hétfői transzferhez.
Igen van már időpont. Március 4-én derül ki, hogy mennyi katonát sikerült toboroznunk. :shock: :shock: :shock:
Addig még egy jó pár hadtestet támadásba küldünk.... :oops:

Csuti: a titkolózásaitoktól már teljesen zizi vagyok, de szigorúan csak jó értelemben. :D :D :D :D Sokat gondolok ám rátok kis. És a kis triumvirátusotokra!!!!

Drága Bari: Hát a pozitív hozzáállásban és pozitív felfogásban Ti sem vagytok semmik. Ha esetleg D mégis rossz hírt lenne kénytelen mondani, akkor legfeljebb együtt kezdünk. De azért jobban örülnék, ha egyedül lennék kezdő, mert akkor már mindannyiótoknak ott szuszogna egy édes kis csomag. :D
Szívből kívánom mindenkinek!

Mindenkinek szép estét!
szélkisasszony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: