A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Köszi csajok!

Drika: ez a kilótéma jól hangzik. A 4. napig értem a dolgokat, de utána hogyan tovább? Az ötödik napon megint az első jön és így tovább? És hogy bírta a férjed? Ez azért elég kemény, nem?

Köszi még egyszer, lehet, hogy kipróbálom.

emeseanyu

Emeseanyu,

Igen a 4. után ismét az első jön.
Igazából csak a gyümölcs nappal volt probléma (ilyenkor néha csalt egy picit Kép) A többi napban az a jó hogy bár csak 1 "félét" ehetsz de mennyiségre annyit eszel ebédre és vacsira amennyit csak akarsz.
És ha kipróbálod, ne ijedj meg ha az elején lassú lesz, mert a lényege éppen az, hogy fokozatosan fogyaszt, de eredményes.

pusz,
Drika
drika

Köszi. Bár nagyon nem szeretek éhezni. Egyszer pár hónap alatt lefogytam 23 kg-t, de akkor nagyon éheztem. Úgy szeretnék februárig 20, de inkább 30 kg-t leadni. NORBI!! Ha olvasod, akkor gyere és segíts. Köszi.

emeseanyu

Sziasztok!

Most érkeztünk meg. Kb 2100 db cserepet felhordtunk a tetőtérbe, úgyhogy teljesen kivagyok. Elolvastalak benneteket, de annyira fáradt vagyok, hogy alig tudtam felfogni Kép. Azt azért látom, hogy a kismamánk jól van. Ez a lényeg.Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Dana!
Örülök, hogy újból jelentkeztél! Annak meg méginkább, hogy jó a kedved! Jól emlékszem, hogy a héten lesznek meg a vérvételed eredményei?
Erre a rubeolára hol lehet rákérdezni szerinted?

Drika!
Nagyon vigyázz magatokra!

Puszi. Bogi
bogi1975

SZiasztok!

DodoKép
Nagyon örülök a szuper eredményeknek!!
Most aztán mindent bele!!!!
Drukkolok nagyon!!

EnigmaKép
Jaj,de izgulok.
olvastam múlt héten a Dévais topikban, hogy eléggé padlón voltál. Most már jobban vagy? És ugye van is okod örülni? Mond, hogy IGEN! Légysz-légyszi!!!
Nagyon szorítok!!!!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Nekem szombaton megjött Kép Nem okozott meglepetést Kép

Zita
Légyszi javíts ki a táblázatban ma 3. cn!
Köszönöm szépen!

Kellemes hetet mindenkinek!

Tündi
Vendég

Tündi!Kép

Kár.....Kép

Nem baj, karácsonyig még 2 esélyünk vanKép

Puszi és Neked is jó hetet!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Rengeteget írtatok az elmúlt napokban, ezért bocsi, de nem tudtam elolvasni. Nagyon sok a melóm, most is csak azért jelentkezem, hogy elmondjam a híreket.

Szóval csütörtök délután elmentünk a férjemmel a dokihoz. A férjem annyira izgult, hogy nem bírt bent maradni a váróban, és kiment dohányozni (2 és fél éve nem dohányzik, de most nagyon ideges volt). A doki először rendes UH-gal vizsgált, de úgy nem látott semmit. Ekkor már én is nagyon ideges voltam. Aztán hüvelyi UH-val is megnézte, és megtaláltuk a babámat!!!! Kép 5 mm-es!

A doki azt mondta, hogy nem ad még kiskönyvet, mert nagyon pici még a baba. Inkább várjunk 3 hetet, és akkor menjünk vissza UH-ra. Ha még akkor is megvan a baba, akkor kapok kiskönyvet. Azt mondta, hogy nem akar megijeszteni, de azért tudjam, hogy a természet sajnos gyorsan elintézheti ezeket a dolgokat.
Úgyhogy most nagyon oda kell figyelnem mindenre, és vigyázni kell magunkra. De elvileg egyelőre minden rendben van.

Hát ennyi! Még egyszer köszönöm a támogatásotokat!

Remélem itt is mindenki jól van! Majd ha lesz időm, jelentkezem.

Nata
nata

Nata!
Annyira örülök ennek a jó hírnek, már nagyon ránk fért a rossz hírek mellett!!!
Gratulálok és nagyon vigyázz magatokra!

Üdv
Évi
evike1975

Nata
Gratulálok, nagyon jó dolog ez Kép Vigyázzatok magatokra nagyon!!! Kép

Tündi
Vendég

Nata!Kép

De jóóóóóóó!!!Kép
Vigyázz magatokra nagyon, csak semmi stressz sok pihi!!!

Mea
mea

Sziasztok lányok!

Nekünk ez a hónap, ez az inszem sem sikerültKép. Most azt hiszem egy időre eltűnök, kezdek picit bekattani. Nagyon nehezen viselem már a folyamatos kudarcokat, eléggé kiborulok. Megint bennem van ez a "mi van ha soha nem sikerül" érzés.
Mindannyiótoknak szívből drukkolok és remélem mire megint benézek már senki nem lesz ittKépKép!
Nekünk idén még biztos lesz egy inszem, aztán majd meglátjuk. Ígérem jelenkezem ha van valami (jó). Remélem hamarosan.

StellácskaKép! Köszönöm, hogy mindig gondolsz rám! Nagyon-nagyon szurkolok neked is!! Valahol láttam, hogy a Török a dokid. Az már fél sikerKép. A másik fele rajtatok múlik és látom, hogy azzal nem lesz gond. Amoda néha bizos fogok írogatni és néha benézek majd ide is kivel mi van, többek közt veled.

Hajrá lányok! Előre az ikrekért!
Puszi
Enigma
enigma

EnigmaKép
örülök, hogy jelentkeztél. Már olvastam a hozzászólásodat a másik topikban, mert reméltem, hogy jó hírekkel jössz. Nagyon sajnálom!!
Nagyon drukkolok a következő inszemhez!!
Ha pedig valami miatt nem jönne össze akkor, remélem sikerül meggyőznöd a dokit a lombikról!
És akkor együtt babásodhatnánk!

Próbálj újra talpra állni és menni tovább ezen a rögös úton!
Ne aggódj a soha nem sikerül dolog miatt!
Nekem is többször megfordult már ez a fejemben, hogy ugyebár lombikkal "csak" ötször kapunk lehetőséget, utána meg csak "fizetős" helyünk lesz!
Ez tényleg nem túl sok, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy igenis VAN ESÉLY!!!!
Rengeteg csoda van az életben és vannak nálatok nehezebb helyzetű "zsákok és foltok", akiknek sikerült, ki tudja hogyan!
Nagyon szorítok nektek!!!
Előre az ikrekért!!!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Csajok!

Még mindig cudar az időKép, eléggé meg is adja az ember alaphangulatátKép, de hál'isten, vannak jó hírek itt, hogy derűsebb legyen a kedvünk.Kép

DodoKép
Ti aztán jól rástartoltatok!Kép Nagyon nagyon szorítok, hogy sikerüljön és Karácsonykor már egy babás UH kép legyen a fa alatt!!!!

EnigmaKép
Hol vagy? Mi van?Kép

DanaKép
Remélem nem lesz semmi gond, szurkolok a védettségért!!!Kép

DrikaKép
Örülök, hogy megnyugodtál, én is szeretnék már ilyen kiváltságokat érezni, mint "hányinger, szédülés meg minden"!!!Kép

Hajni
hajnesz

Stella, köszönömKépKép
Most el is bőgtem magam. MegintKép
enigma

EnigmaKép
Kicsit sikerült megint elszuttyognom a levélírással, kérdésemet tekintsd semmisnek!

Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze ebben a hónapban.Kép Ha el is mész (remélem, csak egy rövid időre, hogy aztán jó hírekkel térj vissza), tudd, hogy minden nap gondolni fogok Rád és mindig fogok Neked drukkolni!!!
puszi
Hajni
hajnesz

Sziasztok!
Már pár hónapja minden nap olvaslak titeket. Mindenkinek nagyon szorítok!!!
Szeretném a tesóm történetét elmesélni, elég régi sztori.
'92. májusában elmentek a Családtervezőbe (még nem tudták, hogy bármelyikükkel is gond van), hogy babát szeretnének. Megvizsgálták őket, kiderült, hogy a férjének nagyon kevés a spermaszáma és azok is nagyon gyengék. (Jött a koppanás, hogy ne is próbálkozzanak spontán, mert úgysem jönne össze.)
A Kaáli intézetbe irányították őket. 1. lépés: inszemináció
Ebből volt 5,mind sikertelen Kép
Ekkor aláírta a doki, hogy mehessen lombikra.
Megvolt a beültetés, mondták neki hogy ha eljön az idő csináljon tesztet, és mindenképp jelentkezzen ha sikerült azért, ha nem akkor azért.
Meg is csinálta a tesztet. Negatív Kép
És óriási zokogások közepette belevágta a szemetesbe és felhívta dokiját, hogy nem sikerült.
Otthon együtt sírtak a férjével, mikor a férj (utólag bevallotta, hogy csak vígasztalásképp) kivette a tesztet a szemetesből és mondta, hogy van rajt egy halvány 2. csík is. (Akkor még nem is látta igazán, csak gondolta lelket önt a feleségébe). De tényleg volt 2. csík Kép
Iszonyú boldogok voltak, úgy kellett őket nyugalomra parancsolni, mert az ágyon ugráltak Kép
Ez volt '94. novemberben. '95. augusztusban megszületett a kisfiú.
Ettől kezdve nem is védekeztek, mondván nem lehet babájuk.
'97. év vége felé kezdtek gondolkodni, hogy elkéne újra menniük a Kaáliba (csak kellene egy kistesó is!)
De nem volt rá szükség. '98. januárjában természetes úton megfogant a kislány. Kép
Hát ez az ő történetük. (Azóta már 3. babán gondolkodnak)

Remélem ebből is tudtok erőt meríteni.
Enigma
Nagyon drukkolok neked, ne keseredj el. Harcolj tovább.

Puszi és drukk mindenkinek.
Andi
Bocs hogy ilyen hosszú lettem.
andi81

AndiKép
Köszi, hogy megosztottad velünk!
Jó ilyen sztorikat olvasni!
Stella

Kép
stella9

Andi
Sok erő jön a történetből, köszi!

Enigma
Sajnálom! Nem tudok mást írni, minthogy továbbra is szorítok neked! Ami jár az jár, és a baba igenis jár neked, mint minden nőnek, aki érzi, arra született, hogy anya legyen! Én biztos vagyok benne, hoyg te is erre születtél!

Tündi
Vendég

Sziasztok!Kép

Csak egy táblázat erejéig jöttem, mert rengeteg dolgunk van!

NataKép Gratulálok!!!KépKépKép Vigyázz magatokra!Kép

Mi jól vagyunk, ebben a hónapban se nagyon reménykedünk, mert "természetesen" hétvégén volt tüszőrepim, amikor a párom Spanyol országban voltKép
Na, de ez van! Majd köv. hónapban!Kép

Puszi, Zita

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Andi!Kép

Nagyon tetszett a történet, az én ismerőseimnél is ugyanez történt.

Teljesen uyganez!

Ennyit erről az egészről szerinte, tuti, hogy agyban kezdődik ez az egész néha (meddőség).

Mert amikor megnyugszanak, összejön nekikKép

Mea
mea

Zita!Kép

De kár, hogy nem volt otthon párod, de olyan édi, hogy pozitívan állsz a dologhoz.TetszikKép

Mea
mea

ZitaKép
Köszi a táblát!

BorsóKép
hazajöttél már??????

Stella

Kép
stella9

Zita!Kép

De kár, hogy nem volt otthon párod, de olyan édi, hogy pozitívan állsz a dologhoz.TetszikKép

Mea
mea

Sziasztok!

Képzeljétek éjjel azt álmodtam, hogy szültem egy csodálatosan gyönyörű kisfiút!!! Olyan furi volt, mert nem tudtuk pontosan mikor foganhatott, hisz csak pár napig voltam állapotos és már vittek is a kórházba nagy pocival hogy itt az idő. Mintha apukám lett volna a szülőorvos és 1 pici nyomásra már kint is volt a kisfiam. Minden olyan túl rózsaszín volt!

Andi, a történet tényleg nagyon erőt sugárzó, köszi!

Mindenkinek szép napot!!!!
bellazy

Sziasztok!
Hát én is elég régóta olvaslak benneteket, és íme végre vettem a bátorságot, és csatlakozni szeretnék. Most már vannak tapasztalataim is, de tőletek sokat tanultam. 2004. márciusában hagytam abba fogamzásgátlót, kb. fél évig még volt mensi, azóta pedig semmi. Szeptember óta járok dokihoz, és már túl vagyok a Clostilbegyten is. Már az első hónapban felírta doki, csak egyszer kellett szednem 5 napig. Jelenleg a Puregon Pen használatával ismerkedem, ugyanis a Clostitól sem lett rendes peteértésem. Az a gondom, hogy még köztetek sem találtam olyat egyik topikban sem, akinek adnák a Puregont így a második hónapban a peteérés beindítására, mert azt olvastam, hogy ezt a lombiknál alkalmazzák. A doki már felvetette a beültetést is, de még ad nekünk három hónapot. Egyébként a Bolgárkerék utcába járunk.
Szóval adagolja valaki magának a Puregont hasfalba????
A másik kérdésem: A ciklus második felében Norcolutot kell szednem, és Estrofem nevű gyógyszert, ha jól emlékszem a nevére, és iszonyú depressziós tudok lenni tőle. Ez ellen nincs valami módszeretek???
Ja, és még valami! A doki nem írta még fel a Puregon ampullákat 4x50-et kell majd beadnom. Nincs valakinek „raktáron”?
Előre is köszönöm, és őszintén mondom, nekem nagy segítség a Babanet Társalgója, és kívánom mindenkinek, hogy a babás topikba kerüljön minél előbb.

Kép
Kép
verona

SziasztokKép
Csak azért irok hogy Zituska28 javisd ki 1cn mert most megint megjöttKépKép
BellazyKép
Az álmod váljon valóraKép
NataKép
Gratula Kép
Sziasztok a reményvesztet IldikóKépKépKép
ildikó_4

Ildi
Sorstárs, sajnálom! Kép Reményt nem vesztünk, ma még egy picit szomorkodhatsz, de holnapra talpraállsz, és kezdjük a reménykedést az újabb hónapban! Oké? Kép

Bella
Múlt héten én is szültem álmomban egy fekete hajú kisfiút, nekem is gyorsan, fájdalommentesen kijött, aztán felálltam és vittük is haza Kép Csak sajnos a valóraválás még várat magára Kép

Tündi
Vendég

Verona
Hát nem semmi problémával állsz szemben Kép Sajnos nem tudok neked segíteni, de szorítok neked is, hoyg mielőbb rendben legyél és ne legyen akadálya a babásodásnak!
KITARTÁS!

Tündi
Vendég

VeronaKép
A Puregont alkalmazzák stimulációnál is és lombiknál is. Nagyon szívesen segítenék a használatát illetően, de még nem tartok ott a folyamatban, bár már megvettem az ampullákat. Valószínűleg 2 hét múlva kezdődik nálam a stimu, akkor biztos többet tudok róla mondani, ha érdekel, nézz be akkor is! Kép
Hajni
hajnesz

Köszi Hajnesz!
Itt leszek. Nálam is kb. akkor kezdődik, mert mától 10 napig Norcolut+Estrofem, utána mensi, 3. nap Puregon.
A Puregon Pen használatával nem lesz gond, biztos nem nagy ügy, de a tapasztalatok érdekelnek.
Babásodást mindenkinek!

Kép
Kép
verona

Sziasztok!

Andi, tényleg nagyon erőtadó a történet Kép.
Én úgy szeretem ezeket a babás álmokat Kép, mindig bízom benne, hogy valóra válnak, pedig ez csak azt jelenti, hogy sokat foglalkozunk a témával. Nekem már a párom is álmodott a szüléssel Kép. Úgy örültem neki mikor reggel elmesélte.

Lenne egy kérdésem is. Szerintetek én tényleg a 12. napont vagyok? Mert ugye az igaz, hogy 12 napja jött meg, de a szokott időben megjött rendesen (görcsökkel meg minden) és azóta ugyan úgy folytatódik minden. Tehát ha a szokott időtől számolom, akkor pont elég ideig tartott, elmúltak a görcsök és már alig van meg. Tehát akkor ma a 4. napon lennék. Most akkor ki is vagyok? Kép

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lányok!

Jó sokat írtatok, és milyen jókat is!

Nata!
Gratula, olyan jó hallani, hogy valakinek sikerül, ez teljesen felpörget és reményt ad, hogy csak igy tovább mert nekem is sikerülhet, és igen nektek is!!!!

Bellazy!
Ari az álmod, olvastam valahol, hogy ami nagyon foglalkoztat elalvás előtt, azzal álmodsz, ill. ha problémád van, akkor az álmodban megtalálhatod a választ. Ilyen agykontrolos dolog, remélem a jövődet álmodtadKép

Nálunk ma rettenetesen fújt a szél, olyan csípősen hideg mint télen. De ha már ilyen az idő akkor eshetne a hó is, azt úgy szeretem nézni.

Mindenkinek további szép napot!

Nina
nina79

Sziasztok!

Zita
Ma vagyok a 2cn. Kijavítanál?
Úgy tűnik még nem segített a Duphaston. A férjem 29-én megy matyivizsgálatra, én pedig pont aznap UH-ra, nézi a dokim, hogy van-e peteérésem.

Tündi
Látom ebben a hónapban együtt izgulhatunk. Jó lenne, ha ez a hónap már a miénk lenne. Jól emlékszem, hogy Ti is július 10-én házasodtatok össze? A mi esküvőnk is akkor volt. Azóta próbálkozunk babóval.

Nata
Gratulálok és vigyázz magatokra!Kép

Én is sokszor babázok álmomban. Volt, hogy babám született és azon izgultam, hogy még szegénynek ruhát sem vettem, meg pelenkát.
Pont mikor megjött azt álmodtam, hogy nézek egy tesztet és megjelenik a 2. csík, és egyre erősebb. Kép

Stella
Az a jó, hogy Te már tudod mi vár rád a köv. hónapokban. A legjobb úton haladsz a babó felé. Mi még csak keresgéljük a problémát.

Nem is gondolná az ember, hogy egy gyerekért mit meg nem teszünk. Még nincs is és már hónapok óta Róla szól az életünk. Kép

Szilvi
szilvi26

Sziasztok!

Zitus, kérlek javíts ki a táblicskun, ma 15-én a 3. ciklusnapon vagyok!! És gyere beszélgetni!! Hétvégén??

Bogi, igen jól emlékszel, szerdán remélem már meg is oszthatom Veletek, és jól kielemezzük...
Szerintem a rubeolára, akár a nőgyógyinál, akár a körzeti dokinál rákérdezhetsz, bár 75-ös vagy, így valószínűleg, Te megkaptad ezt az oltást.

Drika, milyen "zavar" miatt paráztál be?? Örülök, hogy most már minden ok.
Kívánok sok ilyen remek napot!!! (mindenkinek!)
Köszi a drukkot! Szeretnék már szolidálni Veled abban a fránya hányingerben.. ja, és nem a migrénem miatt..

Nata, tessék megfertőzni az egész táblát!!!! Olyan jó lehet várandósnak lenni... Gratulálok!

Hajnesz, köszi! Már nem sok idő és jönnek azok a kiváltságok Neked is!!! Nagyon várom, hogy erről írj már Stellával együtt, és Dodo-val, és Annával és Enigmával...

Verona, mi a héten voltunk először, a Bolgárkerék u-ba, remélem hamarosan már pocakosan, a jó hírekkel megyünk mi is, és ti is..

Hajni, lehetséges, hogy a peteéréssel kapcsolatba hozható, a korai barnázgatásod. Én még mindig a dokit javaslom!!!!! Ne félj már annyira!!!

Puszi
Dana
dana

Sziasztok!Kép

Csütörtökön megyek UH-ra, kiváncsi vagyok mit mondanak.

Remélem peteérésem leszKép

A páromnak is el kellene szerintetek menni matyivizsgálatra vagy őt csak később küldik???

Mea
mea

MeaKép
szerintem jobb ha minél előbb elküldöd a párodat, mert elég ha téged csak akkor kezdenek el macerálni, ha vele minden oké!

DanaKép
köszi a drukkot!

Stella

Kép
stella9

Szilvi Kép
Igen, jól emlékszel, mi is júli 10-én házasodtunk össze, és azóta próbálkozunk. Ti voltatok már dokinál? Mi úgy beszéltük meg, hogy ha a 6. hónapban sem jön össze, akkor irány a doki. Ez január közepén jár le, remélem, nem kell addig várni a babára!
Drukkolok nektek!

Tündi
Vendég

Sziasztok!Kép

Na, most van egy kis időm!Kép
Mindjárt felteszem a javított táblicskut!Kép Bár sajnálom, hogy nem új babások miatt kell javítanom!

Dana!Kép

Hétvégén nem voltam itthon, mert meglátogattam a barátnőmet, és a párommal együtt jöttünk haza vasárnap este.
Ugye, a Te párod is itthon van már?? De jó!KépKép

Én most az esélytelenek nyugalmával tengetem napjaimat, mert csoda lenne, ha most összejött volna. A hőmet mérem, ezért azt tudom, hogy klasszul működök - ez is megnyugtató.Kép Most már csak idő kérdése a dolog!Kép

Na, nem fecsegek, küldöm a táblát!

Kép

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita
Ne legyél ilyen pesszimista! A kisfickók elég sokáig élnek, attól hogy a párod pont a kritikus időszakban nem volt otthon, én még remélem, hogy összejön a baba!Kép

Mea
Örülök, hogy elmentél dokihoz, és biztos azt fogja mutatni az UH, hogy van peteérésed, és csak idő kérdése, hogy mikor sikerül! Remélem minél kevesebb időé Kép!

Nata, Drika
Hogy vagytok? Tünetek? Nagyon vigyázzatok magatokra!

Bár már régen jelentkeztem, de mindig figyelemmel kísérem kivel mi a helyzet, és drukkolok, hogy sárguljon az a tábla. Rólunk annyit, hogy ma voltam UH-on, és láttam a picikém szívverését. Hát majdnem elsírtam magam. 5,8 mm az egész, szóval még nagyon pici, de rendesen ver a szíve! Kívánok ilyen élményt mindannyiótoknak minél előbb Kép !

Puszi
Adri
adri77

Adri KépKép
Ez fantasztikus hír!! KépKépKépKép
Kép
Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

sziasztok!
itt állok az első inszem előtt, és szeretném tudni, hogy clostilbegyt-et ki szedett már? Nekem ma kellene elkezdenem , a 3. napon vagyok. Kinek van pozitív élménye az inszemről? Hányadikra várható eredmény? Nekem 30e mondtak, hogy annyiba kerül. Köszi előre is!
paula

Mindenkinek mielőbbi zebrasugaras szép napot kívánok ezekkel a kedves képekkel!

Kép

KépVanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda
Köszi szépen. Tök jók ezek a képek!
Puszi
Adri
adri77

Paula Kép
Clostit én sosem szedtem, csak többek tapasztalatait olvasgattam. Ha inszemre készülsz, biztosan jó hatással lesz, nagyobb az esély, hogy szép nagy tüszőcskéid legyenek. Inszemnél is változó, hogy mikorra sikerül, de azt hiszem, hogy 6 sikertelen alkalom után lombik jön.
Az, hogy mennyibe kerül, szintén nem tudom, de én úgy emlékszem, hogy támogatja a tb.... ezek szerint mégsem? Vagy magánrendelőbe jártok?
Viszont mindenféleképpen hatalmas az esély inszemmel teherbe esni és abban maradni! Drukkolok!
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
Szerencsére neked ezt már nem kell megtudnod: a TB 6 inszemet és 5 lombikot támogat, de a gyógyszereket saját erőből kell megvenni Kép!

PaulaKép
Valaki azt mondta, hogy inszemmel 10-15% az esély a babásodásra!
A Closty segíti a peteérést!
Mindenkinél változó, hogy menniybe kerül. Attól függ, hogy ki hogyan reagál a gyógyszeres stimura!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Az engem is érdekelne, hogy mennyibe kerül az inszem, mert három hónap múlva a doki ajánlani fogja, ha nem jön össze a baba. Én bízom benne, hogy így vagy úgy, de nemsokára babásak leszünk lányok!!! Mindig van egy újabb esély.

Kép
Kép
verona

Sziasztok!

én magándokihoz járok, azért kerül ennyibe, de igazából nagyon korrektek, és pont most telik le az 1 év próbálkozás nov. végén, és el is kezdi 28-a körül. Nagyon izgulok, bízom benne, hogy egyből összejön, bár tudom, hogy olyan nagy esélyünk nincs rá...
A vizsgálatokon minden OK volt mind a férjemmel, mind velem, de az egy álom lenne, hogy az első inszemmel már teherbe is essek...
A Closty-t most beszedtem, de a doki szerint ez előtt is szép érett petéim voltak - ennek ellenére sem jött össze.
Szívesen megnéznék egy statisztikát, hogy az inszem hány párnak tudott segíteni a babásodásban:-)
sziasztok, mindenkinek drukk!
paula

Lányok
Bocsi a hülye kérdésért, de a Bromocriptin meg a Closti már hormon gyógyszerek?
köszi
üdv
Évi
evike1975

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: